Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar asılamaya baslıyorum bu ay tecrubelerınıze tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var cok heycanlıyım bugun ılk ıgnemı vurulcam bana yardım edın lutfen desteklerınızı beklıyorum

:) doğrusun canım ne diimmm..ben burda yazdığım bütüüüüün yazıları kopyalayıp kitap yapıcam zaaten.çoğum olursa ilk romanı benden hhahahaa:)))

kolay gelsin canım,bende ağzımı açıyorum yemek yok daha..:)
canım hemen baktım dosyama bana opudan sonraki gün başlatmışlar estrofeme..sabah akşam.teste kadar.

Kızlar asılamaya baslıyorum bu ay tecrubelerınıze tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var cok heycanlıyım bugun ılk ıgnemı vurulcam bana yardım edın lutfen desteklerınızı beklıyorum

hayırlı olsun canımmmm..nerde başladın tedaviye?
tecrübe çoooook:)))))) sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canım..

kolay gelsin canım,bende ağzımı açıyorum yemek yok daha..:)
canım hemen baktım dosyama bana opudan sonraki gün başlatmışlar estrofeme..sabah akşam.teste kadar.

hımm sağol cnm çoook sağol demek eski dosyada sıralama şeklinde yazmışlar .

aaa ne güzel hayırlı olsun cnm ayy ne çok olduk böyle bu ay rabbim hepimizin tedavilerinin sonuna bebişlerimizi kondursun.cnm tecrübeye gelince ben aşılama olacağım ay hamile kalmıştım o yüzden daha tecrübeli hatunlar var yardımcı olurlar

Sagolun kızlar amın Rabbım hakımızda hayırlısını versın bın ızmırdeyım gulem ozelde yaptırıyorum doktorumdan cok memnunum oyuzden gozum arkada degıl ama yınede aklımda sorular var bana sadece ıgne verdı puregon dıye sız neler kullandınız yeterlımı bu ılac benım yumurtlamamda bı sorunum yok oyuzdenmı az ılac kullanıyorum acaba ay cok yazdım yıne kafam cok karıstı:)

Kizlar herkese selam,

Ben bugun ani bir kararla detayli ultrasona girme karari aldim ve hemende randevu verdiler gittim, cok sukur Karya kuzumun herseyi tam cikti,organlar tek tek incelendi... kizlar kalpten bobreklere kadar herseyimize bakildi parmaklar sayildi benim serseri durmadan yutkunuyor surekli dil hareketleri yapiyor elleri agizda doktor durtuyor once bir duruyor sonra o el tekrar agizda, cok sekerdi bunlari yazmak istedim cogunuz tedavilere basliyorsunuz size moral olacagini biliyorum o yuzden yazmak istedim dilerim en kisa zamanda bu yasadigim duygulari yasamaniz, dualarim sizler icin...

Miyomum var biliyorsunuz hic onemseme dedi doktor yani durum boyle kizlar mutluyum sizinle paylasamdan da yapamiyorum....

canım maşaallah size Allahım tamamına erdirsinbizlerde görelim bu günleri inş. bu topic için söylemiyorum diğer topiclerde bakındığım kadarıyla hamile kalan ortalıktan kayboluyo işim bitti dercesine .sen bizlere destek olmaya devam ediyosun destek veriyosun çok sağol cnm...inş. böyle güzel devam eder herşey. doğumunuda anlatırsın bizlerde karnımızda bebişimiz senin için heyecanlanırız.miyomun genelde sorun olmadığını biliyodum ama senin için daha rahat etmiştir.karyayı önce anlattığında pek düşünemiyodum ama şu gebelik takvimini yapınca gözümün önüne geliyo nazlı prenses.artık rahatlamışsındır desemde bizim için endişesiz korkusuz bir hamilelik hayal ama çok şükür herşey yolunda hep böyle devam etsin inş. cnm

dozun kaç cnm? bana sadece klomen vermişti pko olduğum için fazla yumurta oluşmasın diye..

300 cc canım dozum 5 gun vurcam bana klomen vermedı yumurtam gelısıyo dıye heralde benım gec catlama sorunum var sadece dew cok sevındım herseyın yolunda olmasına yerım ben onun mınık parmaklarını ya canım benım

canım çok iyi yapmışsın..sana ne kadar iyi geldiği belli:) kafan dahada rahat devam edeceksin artık..ahh kuzum benimm maşallah ona...miyomu düşünme zaten bebeğe zararı yoksa sorunda yok:) herşey karya içinnnn:)
zaten bizimle palaşmazsan olmaz ki...bi sürü teyzesi var onun..az dua etmedik ona bizzzz,elimizi öpecek daha:)

heralde vurulduğun gündenmi kısılmış yani tam bilmiyorum ama yumurtalamanda sorun yoksa bu doz fazla geldi bana çünkü tüpte yumurtlamasında problem olanlara verilen bir doz bu???inş. fazla yumurtan olmaz benim ablamın iptal oldu bir kere fazla yumurtadan dolayı...neyse dr.un daha iyi biliyodur hayırlısı olsun cnm:)

vala canım ne demek ıstedıgını anlamadım acıkcası ama ıgneyı 50 ye getırıp vuruyyorum toplam 300 cc galıba ya anlamıyorumkı bunlardan hıc

ceren ben 4 yıllık evliyim.biliyorum tabi böyle birinden çocuk yapmanın hata olabileceğini.sevme meselesine gelincede ben değil o beni sevior biliyorum ama bunu yaşamasına izin vermiyor ailesi.yaşım 29 ve boşanma gibi bir durumum yok ailem izin vermiyor.7 ay ayrı kaldım ve boşanma davası açtım ama babam kalp krizi geçirdi benim yüzüme geri dönmek zorunda kaldım karışık biraz durumum.bu dünyadan annelik duyugusunu yaşamadan gitmek istemiyorum.hargün internetten bebek videolarına bekıp ağlamaktan,kardeşlerimim çocuk hbrlerini alıpp yıkılmaktan yoruldum.bunları kimseyle paylaşamıyorum etrafımdan kimse anlamıyor.

12 emryo 7 8 hücreli bir tanesi 6 ydı canım

embriyolarında gayet güzelmiş niye 5. güne gitmemişler .benim eski merkezde öyleydi bazıları böyle galiba ama sen başlamadan sor genelde 5.gün transferi yapıyosunuz dimi?diye..hadi embriyo olmasa neysede sayın çok iyi..

vala canım ne demek ıstedıgını anlamadım acıkcası ama ıgneyı 50 ye getırıp vuruyyorum toplam 300 cc galıba ya anlamıyorumkı bunlardan hıc

:)toplam 300 demek.hatlar karıştı:)ben tek dozda 300 yapıyosun anladım.. vallahi ne yalan söyliim dr.u çaktırmadan aşılamayı tüpe çeviricek galiba dedim içimden:)yani tamam, ok. ,normalmiş:))

kızlarrrrr ben geldimmm
sonunda ewe internet bağlattık komşuyla ortak kullanıyorduk ama iki dakika bağlanıp kopuyordu kaç kere destan yazdım size ama gonderemeden sayfa kapandı. sizi hep takip ettim heğinize ayrı ayrı söyleyecek seylerim var ama uzun uzun yazıp yine sayfa kapanır diye tırsıyorum aklıma geldikçe yazıcam
bşzde son durumları biliyorsunuzdur kuzey üç haftadır ewinde sık sık kontrole gidiyoruz göz kontrollerimiz her haftaydı artık iki haftada bir olacak. bir operasyon gecirmişti ikincisi için zaman kazanmak için.. artık ikinci operasyonu olacak kiloya ulaştı maşallah ewe geldiğinden beri baya seçildi. dilimi ısırarak konusmam lazım gecenlerde bir arkadaşıma kabızlığı yok dedim gunlerce kabızlık cekti yavrucuk. haftaya perşembe acıbadem kozyatağı hastanesinde şant takılacak. biran once olsun sağlığına kavussun istiyorum. kızlar cok zor gunler gecirdik ama şimdi kollarıma aldığım zaman hepsini unutuyorum. sadece onun acı çekmiş olması her tarafında hortumlar damar yolları olan hali beni kahrediyor. eger bana bunların olacağını onceden söylemiş olsalardı olmasın anne olmayayım derdim. kıyamıyorum hiç.. bazen diyorum ki benm yüzümden erken doğdu benm bedenim onu taşıyamadı ama tüm acıları o çekti hiçbir günahı yokken. işte bu düşüncelerim yüzünden hep keşke sunu yapmasaydımlar yüzünden piskolojik yardım almak istiyorum ama vakit bulamıyorum. üç saatte bir beslenmesi lazım altını al gazını çıkar derken bir sonraki beslenmesi geliyor.dün göz kontrolu dönüşü alışveriş merkezine gittik anakucağında uslu uslu uyudu sanırım annesi gibi gezmeyi sewiyor. face birkaç fotograf koymuştum etraftaki birkaç bilmiş aile büyükleri yüzünden kaldırmak zorunda kaldım. ameliyat olacak bebeğin fotografı hiç koyulurmuymuş nazar değerse kaldıramazmış falan filan.. zaten şu nazar olayına ezelden beri takıkım. arkadaşların bebeklerine yaklaştığım anda başlarlardı dualara. anne babanın nazarına inanırım çünkü o çirkin hali insana o kadar güzel geliyor ki dünayanın sekizinci harikası falan sanıyor insan :))) ama değil işte başka bebeğe ole bakamıyor insan bebek işte diyor. insanların patavatsızlıklarından bahsetmişsiinz. bende kitap yazmak istiyorum. bebek isterken olanlardan sonra şimdi erken doğumumla ilgili yorumlar var top 10 da :)))) bir komşumuz aaa seni doğum yaptı diyorlar doğru mu dedi, ewt dedim.. ee sen hamilemiydin ki neden farketmedik dedi, bende ewlatlık aldık aslında numara hepsi dedim. tabi 5.5 aylıkken hastaneye yatınca 6.5 aylık olunca da doğum yapınca haklı biraz insanlar. bir akrabamız da aklınca espiri yapacak demiş ki; onlar cok akıllı vucudum bozulmasın diye erkenden doğurdu yenidoğan bebek bakımı zor diye de hastanede hocalara baktırıyorlar okula başlayınca alacaklar. güldüm ve ekledim mutlaka kendileri de ole yapsınlar üçüncü cocuklarında. ben hastaneden taburcu oldupumda bebek yoğun bakımda haliyle baya kötü durumdaydım kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum o ara eşimin kuzeni gelmek istemiş beni ziyarete o da yeni doğum yapmıştı. annemde herkese söylediğini ona da söylemişti ziyaretçi istemiyor yalnız kalmak istşiyor diye. etrafta konuşmaya başlamış benm bebeğim sağlıklı diye beni görmek istemiyor. offf daha neler neler.. yine destan yazdım yaa :)))

hoşgeldin canım seni çok duydum duydukların çok sinir bozucu demekki doğduktan sonra da bitmiyor boşver ya bebeğin yanında ya salla gitsin gerisini ben de 7 yıllık evliyim sen kaçıncı yılında anne oldun ban da artık uğraşma evlatlık al diyenler var hem de müdürüm söylüyor bunu geçecek diyorum inanıyorum bazende yıkıldım diyorum ama kalkıyorum yeniden bebişini öp benim için bebek kokusuna hasret bir öpücük bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…