Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım özledik vallahi..öncelikle kuzeycik için Allahım analı babalı sağlıklı hayırlı bir ömür versin cnm.operasyon geçirmiş çok geçmiş olsun ömrü boyunca yaşadığı tek sıkıntı,sıkıntınız bu olsun..sanırım bir operasyon daha varmış yavrum kıyamam ..daha iyi olucaktır mutlaka oda olur geçer üzme kendini.kendini suçluyosun evet annelik böyle bişey o büyüdüğünde grip olsa bile bakamadım benim yüzümden oldu diyceksin tüm anneler gibi.. çok normal ama fazla kafaya takıp kendini üzme yoksa kuzeycik büyürken sen dr.larda gezersin Allah korusun.inş.herşey artık daha güzel olucak cnm o büyüdükçe artık hastanelerle işiniz bitince daha keyifli olucaksınız mutlaka..demiştim benim yeğenimde 7.5 aylık doğdu çok zor bir bakımı vardı ablamla beraber bakmıştık biliyorum az çok yaşadıklarını ama tabi anne olmadığım için anca köşesinden kıyısından:) etraftakiler hiç susmuyo cnm şartlar ne olursa olsun söyleyecekleri mutlaka vardır ve mutlaka' hiç 'kötü niyetli değillerdir. boşver onları kuzun büyüyünce hepsinin ağzı kapanır.tekrar hoşgeldin cnm

canım benim hoş geldin , seni tekrar burda görmek gerçekten çok güzel ,maşallah eve çıkmışsınız , allah bebişini sana babasına bağışlasın canım benim , operasyonun iyi geçicegini biliyordum aslan parçası hepsinin üstesinden gelicek kuzeyimiz ( maşallah maşallah ) darısı ikincisine inşallah bütün dualarımız onun için , bak gör zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yürüyüp koşturacak etrafda , sende peşinde , allahım kuzeyimize sağlık sıhat , baht açıklığı versin inşallah.canım bende nazar işlerine inanıyorum biraz , bende bu nedenle 3 yaşında balkondan düşmüşüm o yüzden her zaman temkinli ol , kimsenin içinden , nefsinden ne geçiyor inan bilmiyoruz.
Sen çok yoruldun hiç kolay zamanlar geçirmedin , ama allahın izniyle hepsi bitecek , biraz toparlanınca git dr bencede iyi gelir senin için , sakın kendini sorgulama , inan hiç bişey bizim elimizde değil anlımıza ne yazılmışsa o , ister miydin böyle olsun sen çok iyi , güçlü bir annesin.
etrafda konuşan insanlarada bakma ,ooo onları düşünücek olursak vay halimize, türlü türlü insan var , ne demek benim sağlıklı bebeğimi kısmanıyor , mantıklı olsa zaten bu şekilde konuşmaz,bu insanlar hamile kalmaya çalışırken de , bebek doğduğunda da , okula gidincede , genç olamaya başlayınca da hep konuşacaklar hep bir kıyas hep bir karşılaştırma ... neyse beden çok uzattım

canım senine kuzeyciğine öpüyorum , ikinizde çok iyi olun , iyi olun ki babanız da mutlu olsun canım benim.

hele sukur landarch sesini duyduk. yavrun bir an once toparlanacak, tez zamanda yasitlarina yetisecek, endise etme. sana kolay gelsin, firsat buldukca dinlen. ileride tadini daha guzel cikarirsin anneligin :)

kekecb nasılsınnnn bebişin nasıl kaç haftalık oldu cinsiyeti ne zaman belli olacak canım benim....

Badezuzum benımde kafam karıstı vala bende korktum bıran aman anlastık sukur:) landrach kuzunun ıyı olmasına cok sevındım Allah saglıkla ıkıncı operasyonunuda gecırmeyı nasıp etsın pasanı sızlere bagıslasın

canım, kızının iyi olmasına sevindim seninle doktorlarımız aynı biliyorsun...detaylı için kime gttin..ücreti ne kadardı...israel beymi önerdi sana...

Seni tekrar aramizda gormek cok mutlu etti beni canim bugun msndede yazmissin kardesima cmis benim bigisayari sonradan gordum yazdiklarini ama sen yoktun karsilasrizi yine konusuruz uzun uzun....kuzeyimin iyi olmasina cok sevindim daha da iyi olacak hepsi geride kalacak insallah buna inaniyorum biliyorsun arkadasim il ekonustun onun oglu gozumun onunde oldugu icin cok iyi hayal edebiliyorum kuzeyinde gelcegini :) zipir akil kupu bir oglan....

Bizde cok sukur iyiyiz detayli ultrasona girdim doktor herseyi cok begendi bebegimin yeri durusu hersey simdilik iyi guzelim rahim kucuklugu demistim bir ara sana detayli ultrasonu yapan adam kucuk degil sadece bazi yerlerde kucuk su torbaciklari var onlari sevmeyiz ama dogumun sonuna kadar seni goturecek suyun var dedi icim rahatladi dilerim bundan sonrasi rahat gecer...dualarini eksik etme....kuzeyin icinde herzman duamdasiniz guzel gunleri olsun kuzumun insallah....

canım, kızının iyi olmasına sevindim seninle doktorlarımız aynı biliyorsun...detaylı için kime gttin..ücreti ne kadardı...israel beymi önerdi sana...

Selam cnm evet biliyorum doktorlarimiz ayni vallaha aslinda Israel beyden habersiz gittim ben bana kimseyi onermedi ama istersen git gorun ikinci bir gorus icin dedi bende cok arastirdim bir arkadasim vasitasiyla 9 eylulden bir doktora gorundum alsancakta muaynanensi var prf.dr.sabahattin altunyurt super bir adam karisi ile calisiyorlar cok memnun kaldim.istersen telef nosunu verebilirim.

ay ben mi sebep oldum ??kusura bakma canım sen 5 gün 300 yazınca anlayamadım...neyse sonu tatlı olsun inş. :)

valla canım iyi olur ücreti nekadardı?

vala canım ne demek ıstedıgını anlamadım acıkcası ama ıgneyı 50 ye getırıp vuruyyorum toplam 300 cc galıba ya anlamıyorumkı bunlardan hıc

canım bende 300 ü göründe noluyo dedim..günlük 300 sandık:) şimdide günlük 50 yi görünce gülesim geldi:))) benim günlük dozuk 550 idi:))))) canım ilaçların kutusunda ve dışında 300 ünite yazar ama 450 ünite çıkar içinden..yani günlük 50 ile devam edilecek olursa 9 günlük ilacın olmuş oluyo..dozun iyi canım endişe edecek bişey yok..sanırım çok iyi durumda yumişler çok ilaca gerek yok:) maşallah diyelim.sonuda güzel olsun inşllah..

estafurulah canım benım ben yanlıs anlatım bılmedıgım ıcın amın canım hepımız kavusalım bebıslerımıze

oluyo böyle karışıklıklar :)

dimi sende öyle anladın bende erken yaşlılık filanmı yaşıyorum dedim :)

oh iiyi olmuş canım özledik valla:) hep aklımızdasın ama artık bebek var evde,sende uykusuz geceler geçirmeye başladın diye aramıyorum:) evi iyi gelmiştir kuzeye,kilo alması çok güzel canım.ikinci operasyonu geçirdikten sonra herşey rayına oturur..düzenini tam anlamıyla kurarsın..o çok kuvvetli maşallah hemen toparlar.canım hep herşeyin vakti var demiyomuyuz..onun rahmine tutunmasıda doğmasıda senin elindemiydi? istiyo olmak hiç suç olurmu Allah aşkına..kendine dert arama lütfen..sen hamile kaldın,kendinede iyi baktın,alkol almadın sigara içmedin,daha napacaktın ki..e fırlama durmak istemedi:) onada yapacak bişey yoktu:))) kendine iyi bak canım..kuzeye de:) koccaman öpüyorum ikinizide

ROSEMMM ucreti sormussun unutmusum yazmayi 250 tl verdim ama dedigim gibi Israel beye soylemicem detayliya gittigimi aklinda olsun sanki ona guvenmiyromusum gibi olsun istemedim..bu sadece benim paranoyak ruhumu rahatlatmak icindi :)

ınsallah canım asılama oncesı temızlıge daldım gıremedım fazla bıtmesı lazım ıslerın kızlar asılamadan sonra kacgun yatmak gerekıyor gercı kocam sagolsun sonucu gorene kadar hıc kaldırmıycak benı galıba:)

kolay gelsin canım..temizlik iyi fikir.işlemden sonra hiç bi iş yapamazsın..eşinin desteğine çok sevindim canım..aşılamayla hamile kalan arkadaşım 2 gün evdeydi,yattı sanırım..sonra işe gitti..sen çalışıyomusun?evdeysen yat ne güzel:)

Yok canım calısmıyorum evdeyım bende 4 5 gun yatmayı dusunuyorum keyıfını cıkarayım bıraz:) arkadasın ılk asılamasımı tutu merak ettım ılk asılamada tutma sansı nedır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…