Yok canım calısmıyorum evdeyım bende 4 5 gun yatmayı dusunuyorum keyıfını cıkarayım bıraz:) arkadasın ılk asılamasımı tutu merak ettım ılk asılamada tutma sansı nedır acaba
yat tabii..nasıl rahat edeceksen öyle yap..arkadaşımın 2.de tuttu..aşılamanın ilki sonu yok bence..hepsi ayrı bi şans..atıyorum 10 kere de tutmaz 11.de tutar..valla tıp böyle demiyo ama bana göre bu işler böyle:))) sen olumlu ol lütfen..
ne diyorsak o :))))))
kızlarrrrr ben geldimmm
sonunda ewe internet bağlattık komşuyla ortak kullanıyorduk ama iki dakika bağlanıp kopuyordu kaç kere destan yazdım size ama gonderemeden sayfa kapandı. sizi hep takip ettim heğinize ayrı ayrı söyleyecek seylerim var ama uzun uzun yazıp yine sayfa kapanır diye tırsıyorum aklıma geldikçe yazıcam
bşzde son durumları biliyorsunuzdur kuzey üç haftadır ewinde sık sık kontrole gidiyoruz göz kontrollerimiz her haftaydı artık iki haftada bir olacak. bir operasyon gecirmişti ikincisi için zaman kazanmak için.. artık ikinci operasyonu olacak kiloya ulaştı maşallah ewe geldiğinden beri baya seçildi. dilimi ısırarak konusmam lazım gecenlerde bir arkadaşıma kabızlığı yok dedim gunlerce kabızlık cekti yavrucuk. haftaya perşembe acıbadem kozyatağı hastanesinde şant takılacak. biran once olsun sağlığına kavussun istiyorum. kızlar cok zor gunler gecirdik ama şimdi kollarıma aldığım zaman hepsini unutuyorum. sadece onun acı çekmiş olması her tarafında hortumlar damar yolları olan hali beni kahrediyor. eger bana bunların olacağını onceden söylemiş olsalardı olmasın anne olmayayım derdim. kıyamıyorum hiç.. bazen diyorum ki benm yüzümden erken doğdu benm bedenim onu taşıyamadı ama tüm acıları o çekti hiçbir günahı yokken. işte bu düşüncelerim yüzünden hep keşke sunu yapmasaydımlar yüzünden piskolojik yardım almak istiyorum ama vakit bulamıyorum. üç saatte bir beslenmesi lazım altını al gazını çıkar derken bir sonraki beslenmesi geliyor.dün göz kontrolu dönüşü alışveriş merkezine gittik anakucağında uslu uslu uyudu sanırım annesi gibi gezmeyi sewiyor. face birkaç fotograf koymuştum etraftaki birkaç bilmiş aile büyükleri yüzünden kaldırmak zorunda kaldım. ameliyat olacak bebeğin fotografı hiç koyulurmuymuş nazar değerse kaldıramazmış falan filan.. zaten şu nazar olayına ezelden beri takıkım. arkadaşların bebeklerine yaklaştığım anda başlarlardı dualara. anne babanın nazarına inanırım çünkü o çirkin hali insana o kadar güzel geliyor ki dünayanın sekizinci harikası falan sanıyor insan :))) ama değil işte başka bebeğe ole bakamıyor insan bebek işte diyor. insanların patavatsızlıklarından bahsetmişsiinz. bende kitap yazmak istiyorum. bebek isterken olanlardan sonra şimdi erken doğumumla ilgili yorumlar var top 10 da :)))) bir komşumuz aaa seni doğum yaptı diyorlar doğru mu dedi, ewt dedim.. ee sen hamilemiydin ki neden farketmedik dedi, bende ewlatlık aldık aslında numara hepsi dedim. tabi 5.5 aylıkken hastaneye yatınca 6.5 aylık olunca da doğum yapınca haklı biraz insanlar. bir akrabamız da aklınca espiri yapacak demiş ki; onlar cok akıllı vucudum bozulmasın diye erkenden doğurdu yenidoğan bebek bakımı zor diye de hastanede hocalara baktırıyorlar okula başlayınca alacaklar. güldüm ve ekledim mutlaka kendileri de ole yapsınlar üçüncü cocuklarında. ben hastaneden taburcu oldupumda bebek yoğun bakımda haliyle baya kötü durumdaydım kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum o ara eşimin kuzeni gelmek istemiş beni ziyarete o da yeni doğum yapmıştı. annemde herkese söylediğini ona da söylemişti ziyaretçi istemiyor yalnız kalmak istşiyor diye. etrafta konuşmaya başlamış benm bebeğim sağlıklı diye beni görmek istemiyor. offf daha neler neler.. yine destan yazdım yaa :)))
Seni tekrar aramizda gormek cok mutlu etti beni canim bugun msndede yazmissin kardesima cmis benim bigisayari sonradan gordum yazdiklarini ama sen yoktun karsilasrizi yine konusuruz uzun uzun....kuzeyimin iyi olmasina cok sevindim daha da iyi olacak hepsi geride kalacak insallah buna inaniyorum biliyorsun arkadasim il ekonustun onun oglu gozumun onunde oldugu icin cok iyi hayal edebiliyorum kuzeyinde gelcegini :) zipir akil kupu bir oglan....
Bizde cok sukur iyiyiz detayli ultrasona girdim doktor herseyi cok begendi bebegimin yeri durusu hersey simdilik iyi guzelim rahim kucuklugu demistim bir ara sana detayli ultrasonu yapan adam kucuk degil sadece bazi yerlerde kucuk su torbaciklari var onlari sevmeyiz ama dogumun sonuna kadar seni goturecek suyun var dedi icim rahatladi dilerim bundan sonrasi rahat gecer...dualarini eksik etme....kuzeyin icinde herzman duamdasiniz guzel gunleri olsun kuzumun insallah....
kızlar yasağı deldim ve geldim nihayet :)yoksa çıldıracağım zaman geçmek bilmiyor yahu..
bugün transferimin 6.günü ama regli ağrılarım bi kaçgündür var kızlar ya moralim çok bozuldu kasıklarıma kıramp giriyor sürekli .adet olacakmış hissi olur ya aynen öyle ..o yüzden kendimi hazırlıyorum sonuca ..artık bu işin mantığı da kalmadı bende kaliteli embriyolar herşey iyi güzel tutunbma bile olmuyor ve bir cevap yok .off darlandım gerçekten ..sanırım bu progestan iğneleri baskılıyor adeti ..hakımızda hayırlısı olsun dicem herzamanki gibi ama iyice dibe vurdum ne zman bebeğime kavuşacağım başaracakmıyım bilemiyorum artık..
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır kızlar ..landarch gelmiş canım hoşgeldin özledik senii:)kuzeyimiz çok şükür iyiymiş inşallah hergeçen gün daha da iyi olacak o bizim mucize bebğimiz ..hiçbirşey için kendini suçlama anneliğin tadını çıkar sarıl ona sımsıkı siz iyi bir ekipsiniz :)
hepinize guzel yorumlarınız için tesekkür ederim inşallah herşey güzel olacak. bu gece rüyamda badezuzum un hamile olduğunu topicte duyuruyordunuz inşallah rüyam çıkar. dew in transferinden sonra da böle bir rüya görmüştüm inşallah bakalm
kızlar yasağı deldim ve geldim nihayet :)yoksa çıldıracağım zaman geçmek bilmiyor yahu..
bugün transferimin 6.günü ama regli ağrılarım bi kaçgündür var kızlar ya moralim çok bozuldu kasıklarıma kıramp giriyor sürekli .adet olacakmış hissi olur ya aynen öyle ..o yüzden kendimi hazırlıyorum sonuca ..artık bu işin mantığı da kalmadı bende kaliteli embriyolar herşey iyi güzel tutunbma bile olmuyor ve bir cevap yok .off darlandım gerçekten ..sanırım bu progestan iğneleri baskılıyor adeti ..hakımızda hayırlısı olsun dicem herzamanki gibi ama iyice dibe vurdum ne zman bebeğime kavuşacağım başaracakmıyım bilemiyorum artık..
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır kızlar ..landarch gelmiş canım hoşgeldin özledik senii:)kuzeyimiz çok şükür iyiymiş inşallah hergeçen gün daha da iyi olacak o bizim mucize bebğimiz ..hiçbirşey için kendini suçlama anneliğin tadını çıkar sarıl ona sımsıkı siz iyi bir ekipsiniz :)
ah canım pirayem ya herşey olup bitiyorda şu 12 gün geçmiyor .hep diyorum uyusam uyuansam ve biri bana tamam oldu bebeğin seninle dese:)ne olursa olsun sonuç alana kadar onlar benimle hala :)Melodicim canım benim hoşgeldin, inan kaçgündür aklımdasın, benim transfer günüm yaklaştıkça seni düşünüyorum hep :) lütfen hemencik bozma moralini, elbet kasık ağrıların olcak, kasık ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi biliyosun. Walla bence umutsuzluğa kapılmak için hiçbir nedenin yok canım. Güzle şeyler düşün, meleğinin seninle olduğuna inan elini göbeğine koyup meryem ve yusuf surelerini okumak insanı rahatlatıyormuş. İnanıyorsan böle şeylere yap. ne bileyim işte biliyorsun transferden sonra bizler potansiyel anne adayı oluyoruz :) kendini öle olduğuna ikna et. Tabi burdan bana konuşmak kolay geliyo bakalım ben uygulayabilecekmiyim önümüzdeki günlerde bu taktikleri bilinmez ama umutsuzluğa kapılmamak için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım walla. Annecinde yanındaydı sanırım, birlikte bişiler yapmaya devam tatlım bak çok az kaldı teste, nasipse ne zaman canım test tarihin?
:) çok bile durdun...canım kendini dinlememeyi başarabilen varmıdır acaba merak ediyorum:) şimdi sen her ağrıyı adet ağrısına benzeteceksin bu doğaldır.sounçta oluşan kesede rahimde oluşuyo başka yerde değil..kasılma falan olabilir..sabır diliyorum canımm..su gibi aksın geçsin günler..olumlu olmaya çalış.ben sizin doktora güveniyorum senide hamiş yapacak:) yeterki yazılmış olsun sana...
:) çok bile durdun...canım kendini dinlememeyi başarabilen varmıdır acaba merak ediyorum:) şimdi sen her ağrıyı adet ağrısına benzeteceksin bu doğaldır.sounçta oluşan kesede rahimde oluşuyo başka yerde değil..kasılma falan olabilir..sabır diliyorum canımm..su gibi aksın geçsin günler..olumlu olmaya çalış.ben sizin doktora güveniyorum senide hamiş yapacak:) yeterki yazılmış olsun sana...
bayılıyorum senin bu pozitif havana:) inan bu havaya kendimi kaptırıyorum çoğu zaman:))inş. cnm hepimiz yavrularımıza hayırlısyla en kısa zamanda kavuşuruz:.....KOCAMAAAN MERHABA HERKESE ) melodiciğim sen hamilesin önce allaha sonra sizin dr.un tecrübe ve tedavisine inanıyorum buradan mutlu haberi vereceksin bize )) bak arkadanda pirayenin pozitif haberi gelecek sonra yeliziz2 vardı sanırım aşılama yaptırmıştı..arka arkaya bebek haberlerini bizlere müjdeleyeceksiniz DUALARIMIZ ŞUAN İÇİN SİZLERLE.. sonra gelsin badezuzum, gülenm,cerenm,zrda ve büyük süprizle bubuş vede ben ) Bebeklerimiz bizimle olacak İNŞAALLAH...
landarch canım seni biz yılın annesi olarak ilan ediyoruzbaşka söze gerek vamı sence? ) Kuzeyimize bol bol sağlık diliyoruz rabbimden..
minik balerinimizde annesine elmi sallıyormuş) dew canım balerinimizin keyfi yerindeymiş buna öok sevindim..inşallah vizontele kekecb ve seninde arka arkaya sağlıklı doğumlarınızı göreceğiz.
kızlar ben merkez araştırmaktan forumlara dr. ve merkez yorumlarına bakmaktan feleğim şaşırdı. herkes heryer için hem olumlu hem olumsuz konuşuyorlar ve birde mesafe kalacak yer konusuda işin içine girince maddi olarak nasıl üstesinden geliriz bilemiyorum.benim tek istediğim ileri yaştaki hastalarda ve transferde tutunma konusunda yapılan işlemlerde başarılı olan dr. ve merkez. allahım bize bu konuda doğru olana yönlendirir inşaallah.
ve eşim artık bu son olsun diyor benim tedavi esnasında yıpranmamı ve negatif sonuçta yaşadığım durumu tekrar tekrar yaşamamı istemiyormuş. diley kolay 8 yıldır biz bebek için dr.lardayız. AMA BEN YNEDE UMUDUMU YİTİRMEDİM MAŞŞALLAH GERÇEKTE 40 DA OLSAM KENDİMİ HALA 18 LİK GİBİ GÖRÜYORUM VE RABBİM BENİ ANNE YAPACAK İNŞAALLAH DİYORUM)) DİLEĞİM KİMSELER BENİM GİBİ ÇOK BEKLEMESİN AMİİİİİİİİN!!!!!!!!!!!
ÖPÜLDÜNÜZ)
KOCAMAAAN MERHABA HERKESE ) melodiciğim sen hamilesin önce allaha sonra sizin dr.un tecrübe ve tedavisine inanıyorum buradan mutlu haberi vereceksin bize )) bak arkadanda pirayenin pozitif haberi gelecek sonra yeliziz2 vardı sanırım aşılama yaptırmıştı..arka arkaya bebek haberlerini bizlere müjdeleyeceksiniz DUALARIMIZ ŞUAN İÇİN SİZLERLE.. sonra gelsin badezuzum, gülenm,cerenm,zrda ve büyük süprizle bubuş vede ben ) Bebeklerimiz bizimle olacak İNŞAALLAH...
landarch canım seni biz yılın annesi olarak ilan ediyoruzbaşka söze gerek vamı sence? ) Kuzeyimize bol bol sağlık diliyoruz rabbimden..
minik balerinimizde annesine elmi sallıyormuş) dew canım balerinimizin keyfi yerindeymiş buna öok sevindim..inşallah vizontele kekecb ve seninde arka arkaya sağlıklı doğumlarınızı göreceğiz.
kızlar ben merkez araştırmaktan forumlara dr. ve merkez yorumlarına bakmaktan feleğim şaşırdı. herkes heryer için hem olumlu hem olumsuz konuşuyorlar ve birde mesafe kalacak yer konusuda işin içine girince maddi olarak nasıl üstesinden geliriz bilemiyorum.benim tek istediğim ileri yaştaki hastalarda ve transferde tutunma konusunda yapılan işlemlerde başarılı olan dr. ve merkez. allahım bize bu konuda doğru olana yönlendirir inşaallah.
ve eşim artık bu son olsun diyor benim tedavi esnasında yıpranmamı ve negatif sonuçta yaşadığım durumu tekrar tekrar yaşamamı istemiyormuş. diley kolay 8 yıldır biz bebek için dr.lardayız. AMA BEN YNEDE UMUDUMU YİTİRMEDİM MAŞŞALLAH GERÇEKTE 40 DA OLSAM KENDİMİ HALA 18 LİK GİBİ GÖRÜYORUM VE RABBİM BENİ ANNE YAPACAK İNŞAALLAH DİYORUM)) DİLEĞİM KİMSELER BENİM GİBİ ÇOK BEKLEMESİN AMİİİİİİİİN!!!!!!!!!!!
ÖPÜLDÜNÜZ)
KOCAMAAAN MERHABA HERKESE ) melodiciğim sen hamilesin önce allaha sonra sizin dr.un tecrübe ve tedavisine inanıyorum buradan mutlu haberi vereceksin bize )) bak arkadanda pirayenin pozitif haberi gelecek sonra yeliziz2 vardı sanırım aşılama yaptırmıştı..arka arkaya bebek haberlerini bizlere müjdeleyeceksiniz DUALARIMIZ ŞUAN İÇİN SİZLERLE.. sonra gelsin badezuzum, gülenm,cerenm,zrda ve büyük süprizle bubuş vede ben ) Bebeklerimiz bizimle olacak İNŞAALLAH...
ÖPÜLDÜNÜZ)
kızlaaaar yardım ediin kafam çok karışık ben ankarada tedavi görüyordum gülem bilir burdaki merkezile ilgili yorumları beğenmemiştin dün tesadüfen arkadaşla karşılaştım olcakya orda yaptırmış düşük yapmış ama çok memnunmuş acıbademle bağlantısı varmış falan doktor çok iyi ama 78 doğumlu çok genç tecrübesiz mi acaba çok güzel anlattı benim merkezim çok kurumsal iyi bir yerdi ekip harika dr hakan yaralı zaten süper ama git gel sıkıntı okul var bie de ben de hiç bir sorun yok 2 kez hamile kaldım biri doğal biri tüp burda transfer esnasında sedasyon verebiliyormuş hatırlamak istemiyorsan o anı bilen var mı uğuşuyormuşsun yani attan inip eşşeğe binmiş olurmuyum sıkıntı yaşarmıyım yoksa zaten sorunsuz infertelite ince elemeye gerek yok deyip burda mı yapayım lütfeeen fikir verin 3 gün sonra hasta olcam başlamk istiyorum ama kafam çorba oldu birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?