Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım calısmıyorum evdeyım bende 4 5 gun yatmayı dusunuyorum keyıfını cıkarayım bıraz:) arkadasın ılk asılamasımı tutu merak ettım ılk asılamada tutma sansı nedır acaba

yat tabii..nasıl rahat edeceksen öyle yap..arkadaşımın 2.de tuttu..aşılamanın ilki sonu yok bence..hepsi ayrı bi şans..atıyorum 10 kere de tutmaz 11.de tutar..valla tıp böyle demiyo ama bana göre bu işler böyle:))) sen olumlu ol lütfen..

ne diyorsak o :))))))

Canım benim hoşgeldin, negüzel seni burda görmek, iyi olmanıza çok sevindim, herşey daha da iyi olacak Allahın izniyle. Kuzey bebeğimiz çok güçlü maaşallah annesi ona, o hayata minicikken sıkı sıkı tutundu, kolay kolay bırakmaz o hayat ipliğini. ikinci operasyondan sonra daha da iyi olacaksınızı umarım,sakın kendini suçlu hissetme tatlım, bazı şeyler bizim elimizde değil ne yazık ki, yaşanması gerekiyorumuş yaşanmış siz bundan sonrasına bakın canım, anneliğinin tadını çakart, bak gör bundan 1 sene sonra kuzeyimizin yaramazlıklarını anlatacaksın bize :) umarım o zaman bizlerde bizim ufaklıkların bizi hiç uyutmadığından falan yakınırız :)

CAnım detaylı ultrasonla iyi yapmışsın, insan ner ne kadar herşeyin yolunda olduğunu bilse de böle ek bilgilere gereksinim duyuyo. Bence biz hepimiz böyle paronayak anneler olacağız, kimse anlamaz içimizdeki pimpiriği. Düşünüyorum da ben de çok büyük ihtimalle takıntılı bi hamile olucam :) Tabi Allah nasip ederse hamile kalmayı :)

hepinize guzel yorumlarınız için tesekkür ederim inşallah herşey güzel olacak. bu gece rüyamda badezuzum un hamile olduğunu topicte duyuruyordunuz inşallah rüyam çıkar. dew in transferinden sonra da böle bir rüya görmüştüm inşallah bakalm

kızlar yasağı deldim ve geldim nihayet :)yoksa çıldıracağım zaman geçmek bilmiyor yahu..

bugün transferimin 6.günü ama regli ağrılarım bi kaçgündür var kızlar ya moralim çok bozuldu kasıklarıma kıramp giriyor sürekli .adet olacakmış hissi olur ya aynen öyle ..o yüzden kendimi hazırlıyorum sonuca ..artık bu işin mantığı da kalmadı bende kaliteli embriyolar herşey iyi güzel tutunbma bile olmuyor ve bir cevap yok .off darlandım gerçekten ..sanırım bu progestan iğneleri baskılıyor adeti ..hakımızda hayırlısı olsun dicem herzamanki gibi ama iyice dibe vurdum ne zman bebeğime kavuşacağım başaracakmıyım bilemiyorum artık..

sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır kızlar ..landarch gelmiş canım hoşgeldin özledik senii:)kuzeyimiz çok şükür iyiymiş inşallah hergeçen gün daha da iyi olacak o bizim mucize bebğimiz ..hiçbirşey için kendini suçlama anneliğin tadını çıkar sarıl ona sımsıkı siz iyi bir ekipsiniz :)

Melodicim canım benim hoşgeldin, inan kaçgündür aklımdasın, benim transfer günüm yaklaştıkça seni düşünüyorum hep :) lütfen hemencik bozma moralini, elbet kasık ağrıların olcak, kasık ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi biliyosun. Walla bence umutsuzluğa kapılmak için hiçbir nedenin yok canım. Güzle şeyler düşün, meleğinin seninle olduğuna inan elini göbeğine koyup meryem ve yusuf surelerini okumak insanı rahatlatıyormuş. İnanıyorsan böle şeylere yap. ne bileyim işte biliyorsun transferden sonra bizler potansiyel anne adayı oluyoruz :) kendini öle olduğuna ikna et. Tabi burdan bana konuşmak kolay geliyo bakalım ben uygulayabilecekmiyim önümüzdeki günlerde bu taktikleri bilinmez ama umutsuzluğa kapılmamak için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım walla. Annecinde yanındaydı sanırım, birlikte bişiler yapmaya devam tatlım bak çok az kaldı teste, nasipse ne zaman canım test tarihin?

ayy ağzın bal yesin..Allahım şu güzel annenin sesini duy rüyası hayırlısıyla çıksın amin:))) inş. canım yaa hepimiz için göürüsün bu rüyaları:)

:) çok bile durdun...canım kendini dinlememeyi başarabilen varmıdır acaba merak ediyorum:) şimdi sen her ağrıyı adet ağrısına benzeteceksin bu doğaldır.sounçta oluşan kesede rahimde oluşuyo başka yerde değil..kasılma falan olabilir..sabır diliyorum canımm..su gibi aksın geçsin günler..olumlu olmaya çalış.ben sizin doktora güveniyorum senide hamiş yapacak:) yeterki yazılmış olsun sana...

ah canım pirayem ya herşey olup bitiyorda şu 12 gün geçmiyor .hep diyorum uyusam uyuansam ve biri bana tamam oldu bebeğin seninle dese:)ne olursa olsun sonuç alana kadar onlar benimle hala :)
anneciğim olmasa ne yapardım zaten yaa saolsun o çok pozitifdir scrabble oynadık hbire:)bugün yok yarın gelicek ama yine ..ah ahh zor süreçler..cumartesi yaptırıcam testi canım allah izin verirse ..seninde yaklaşıyor sanırım transfer inşallah çok rahat bir 12 gün geçirirsin arkadaşım...çıktım hava aldım yürüdüm biraz hava çok güzel yaaaa...

Son düzenleme:

çok durdum dimi :)hahaah bu bile başarı bana :)gülemim su gibiaksın günlerr evet ama sonunda desinler ki tutturdun :)şu ttotomun çektiği ızdıraba değse bari heee:)toto bombok durumda ayıptır sölemesi iğne ola ola bi hal oldum yumrular oluştu iğne yerlerinde valla be inşallah rabbim yazmıştır bana bir bebiş inşallah inşallahhhhhh :)öpüyorummmmmmmmmmmm

yaa kaç kere yazdım hep silindi bu defa olur inş.
cnm bu ne umutsuzluk sen bizden ayrı kalınca böyle oluyo gel buraya biz düzeltiriz moralini ,iç,ini ferahlatırız:)şimdiye kadar burda transfer sonrası adet ağrısı çekmeyeni görmedim ben o yüzden herşey olması gerektiği gibi..moral bozmak yok bebişin seninle.bol bol dua et inş. hep seninle olucak cnm

KOCAMAAAN MERHABA HERKESE) melodiciğim sen hamilesin önce allaha sonra sizin dr.un tecrübe ve tedavisine inanıyorum buradan mutlu haberi vereceksin bize)) bak arkadanda pirayenin pozitif haberi gelecek sonra yeliziz2 vardı sanırım aşılama yaptırmıştı..arka arkaya bebek haberlerini bizlere müjdeleyeceksiniz DUALARIMIZ ŞUAN İÇİN SİZLERLE.. sonra gelsin badezuzum, gülenm,cerenm,zrda ve büyük süprizle bubuş vede ben ) Bebeklerimiz bizimle olacak İNŞAALLAH...
landarch canım seni biz yılın annesi olarak ilan ediyoruz başka söze gerek vamı sence?) Kuzeyimize bol bol sağlık diliyoruz rabbimden..
minik balerinimizde annesine elmi sallıyormuş) dew canım balerinimizin keyfi yerindeymiş buna öok sevindim..inşallah vizontele kekecb ve seninde arka arkaya sağlıklı doğumlarınızı göreceğiz.
kızlar ben merkez araştırmaktan forumlara dr. ve merkez yorumlarına bakmaktan feleğim şaşırdı. herkes heryer için hem olumlu hem olumsuz konuşuyorlar ve birde mesafe kalacak yer konusuda işin içine girince maddi olarak nasıl üstesinden geliriz bilemiyorum.benim tek istediğim ileri yaştaki hastalarda ve transferde tutunma konusunda yapılan işlemlerde başarılı olan dr. ve merkez. allahım bize bu konuda doğru olana yönlendirir inşaallah.
ve eşim artık bu son olsun diyor benim tedavi esnasında yıpranmamı ve negatif sonuçta yaşadığım durumu tekrar tekrar yaşamamı istemiyormuş. diley kolay 8 yıldır biz bebek için dr.lardayız. AMA BEN YNEDE UMUDUMU YİTİRMEDİM MAŞŞALLAH GERÇEKTE 40 DA OLSAM KENDİMİ HALA 18 LİK GİBİ GÖRÜYORUM VE RABBİM BENİ ANNE YAPACAK İNŞAALLAH DİYORUM)) DİLEĞİM KİMSELER BENİM GİBİ ÇOK BEKLEMESİN AMİİİİİİİİN!!!!!!!!!!!
ÖPÜLDÜNÜZ)

Son düzenleme:
bayılıyorum senin bu pozitif havana:) inan bu havaya kendimi kaptırıyorum çoğu zaman:))inş. cnm hepimiz yavrularımıza hayırlısyla en kısa zamanda kavuşuruz:.....

canım bayılıyorum senin pozitifliğine..bencede önemli olan beden ve beyin yapısı...sen gerçekten 40 falan değilsin bana sorarsan..inan bunu mahsus demiyorum..herşeyden önemlisi maşallah bi sorunun yok ortada..sana kimse olmaz diyemez..ve olacak bi gün inşallah...8 yıl deyince;8 yılın sonunda aşılamayla gebe kalan arkadaşıma tedavilerimden bahsediyorken bana dur daha,7-8 yıllık ol hele dedi..şaka gibi..insan kendi çektiğini başkasına dilermi ya...dedim töbe de arkadaşım ne 8 yılı..dilekte bulunacaksan hemen olsun de..hayır bilmese çektiğimi anlycam...çok şaşırdım bunu duyunca..çok tuhaf...zaten çok umutsuzum ben...
bugün kalça mr ım çekildi..fmf ten dolayı...orda çikolata kistim çıktı kocaman olmuş yaa..ben görüntüden anladım ama kaç cm falan bilmiyorum..çarşambaya alcam sonucu..onuda görünce ve arkadaşta böle konuşunca çok üzüldüm...eşimde rüya gördüm hiç çocuğunuz olmayacak dediler dedi sabah sabah..bütün gün dumur haldeydim....

vala agzından bal damlıyo canım ya ınsallah hepımız kavusuruz bebıslerımıze keske senın kadar pozıtıf olabılsem gulemcım kafaya cok taktıgımız ıcın ruyalar normal kafana takma bunları

kızlaaaar yardım ediin kafam çok karışık ben ankarada tedavi görüyordum gülem bilir burdaki merkezile ilgili yorumları beğenmemiştin dün tesadüfen arkadaşla karşılaştım olcakya orda yaptırmış düşük yapmış ama çok memnunmuş acıbademle bağlantısı varmış falan doktor çok iyi ama 78 doğumlu çok genç tecrübesiz mi acaba çok güzel anlattı benim merkezim çok kurumsal iyi bir yerdi ekip harika dr hakan yaralı zaten süper ama git gel sıkıntı okul var bie de ben de hiç bir sorun yok 2 kez hamile kaldım biri doğal biri tüp burda transfer esnasında sedasyon verebiliyormuş hatırlamak istemiyorsan o anı bilen var mı uğuşuyormuşsun yani attan inip eşşeğe binmiş olurmuyum sıkıntı yaşarmıyım yoksa zaten sorunsuz infertelite ince elemeye gerek yok deyip burda mı yapayım lütfeeen fikir verin 3 gün sonra hasta olcam başlamk istiyorum ama kafam çorba oldu birden

Kızlaaaarrr ben yine çığrımdan çıktım, çok stresim geldi walla, ben hiç sağlıklı beslenemiyorm kızlar yaaaa, bir iki gün tam beslendim diyorum 3. gün yine fossssss... estrofemi de saati saatine içemedim, yani günde 3 tane içtim hep ama ne bileyim bazen saatler şaştı falan. tabi bu da beni strese soktu. Balık yağımı kafama göre içiyorum, çünkü hiç sevmiyorum. Sabahları kahvaltı da yapmıyorum, geçiştiriyorum, sütte içmiyorum işte yumurta desen ağzıma koymuyorum, nerde pastırma sucuk ben ordayım :) :) ner de ekmek arası bişiler yine ben ordayım, sebze desen patates harici walla yemiyom sanki... Offff yaaaa Allahım napçaaaam beeeeeennnn Melodiiiii yardım et canım yaaaa, sen naapmıştın, günde kaç tane estrofem içmiştin, kaçıncı gün transferin oldu... Kafam karma karışık kızlar, geçmişi de okuyamadım, kafam almıyo hiç bişeyi, okuduklarımıda unutuyorum bu aralar, çok dalgınım. Dün dolgu yaptırdım, dişim sızlıyo zaten hala....ühüüü hühüüü ühhüüüüüüü, çok depresifim

canım gerilme..git gel kaç saat sürüyo,rapor ve izinle halledicem demiştin..eğer doktorunada inanıyosan bozma planını..kafan karışmasın...ama ben 4 yıldır tanıdığım merkezi kesinlikle bırakıcam başka fikirler ve tedavilere açık olmak lazım diye düşünüyorum..belki hakan yaralının görmediği bişey görecek..yeni başlamışsa belki daha hevesli önyargılı değildir işinde..sonuçta yaz tatili var burda şansını dene tatile girmeden,yakın yerdeyken..en azından gidebiliyosan bugün falan bi git görüş..açık açık konuş herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…