Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sakin ol canım benim...estrofemi düzgün iç gerisi önemli değil..balık yağı falan bi takviye zaten ne zaman aklına gelirse o zaman iç..beslenme işi bu kadar önemli değil..çünkü senn yediğin anında sana faydası olacak diye bişey yok kki..sen transferden sonra kabız olmamaya bak..abartma yeme işini..karnını doyur yeter:))) bak stresten geliyo ne geliyosa başımıza...sakin olmaya çalış.....

sabahın köründe kalkıp sağlık ocağına gittim şu tüp öncesi istenen sarılık hiv testleri için.yapmadılar başka yere yolladılar belediyeye ait bir lab.a ..temizlikçi danışmada oturyo insan yerine koyup sordum bu testler için buraya yolladılar diye ..hanım kafana göre test yapamazsın ne testi bu kim istedi niye yaptırıyosun diye bağırıyo aptal herif ağzımı açamıyorum tekrar edip duruyo kim istedi (aıds i duyunca tırstı mı ne anlamadım)zaten sinirlerim tepemde adama bir bağırdım tüp bebek yaptırıcam dr.um istedi korkma aıds değilim yapılması gereken rutin testler anlayan birini çağır bana diye ama nasıl bağırıryorum adamın biri geldi işte verdim testleri burda ücretli yapılıyo tamam dedim ödemeyi yapıcam ödeme belediye binasında fişi al gel buraya demezmi belediye taaa ebesinin köyü.kalsın dedim çıktım köpüre köpüre eve geldim..karnım iğnelerden şişmiş yumurtalıklarım kopucak gibi ağrıyo aç karnına uykusuz yollara düştüm elde var sıfır..öküzler ya tam öküzler bu devlette çalışan bazı hayvanlar..ohh rahatladım..kızlar benim karnım çok şişti yaaa dr. dün yumurtalıkları rahat görmek için bastırdı karnıma gözlerimde şimşekler çaktı resmen .her o çatala çıktıkça doğumumu düşünürdüm dün ufak bir prova oldu resmen şimdi mosmor dr.un bastırdığı yer...küçük emraha bağladım yine sabah sabah :,( :))))

al bir küçük emrah daha..ağlama bende ağlarım..boşver balık yağını gel gidip bi yerde efkar dağıtalım :)))

bayılıyorum senin bu pozitif havana:) inan bu havaya kendimi kaptırıyorum çoğu zaman:))inş. cnm hepimiz yavrularımıza hayırlısyla en kısa zamanda kavuşuruz:.....

))))) yooooo öyle pozitif olduğuma bakma ilk yıllar offffff offfffff her ay regl sonrası diplerde gezinirdim yazık eşim oradan zor çıkarırdı beni ve 1-2 gün sonra unutur boş verirdim.sonra tekrar aynı şeyleri yaşardım.şimdi artık kaşarlandım diyorum ya artık elimizden gelen herşeyi yaptık eşim ve ben .ortada olmayacak diye bir sebepte konulmadı bu allahtan demekki ya kısmette yok yada zamanı gelmedi henüz buda bizim sınavımız.
yüzü hep gülen deli dolu cıvıl cıvıl biriyken tedavi esnasında her negatif sonuçta hüngür hüngür ağlayan karamsar biri olmuştum,kendi sağlığımı ,ruh sağlığımı bozmaya başlamıştım.. zamanla yaşadığım tecrübelerle şöyle bir silkindim.bebek konusu bende saplantı olmuştu artık. tabiki olacak kim anne olmak istemez? ama bu istek benden ve eşimle olan ilişkimden çok şeyler almaya başlayınca. dedimki kendine gel .senin ve eşinin elinde olan bir durum değil bu bu dünyada sadece bu durumda olan sen değilsin.bu allahtan gelen bir durum.eee gereken herşeyi yaptın ortada hala bebek yoksa bu rabbimin takdiri.umudunuzu hiç ama hiç yitirmeyin.zamanında benim yaptığım gibi saplantı halinede getirmeyin,POZİTİF OLUN birgün zamanı gelecek ve bizlerde bebeğimize meleklerimize kavuşacağız.ve bu arada eşlerinizle yaşamın tadını çıkarmaya bakın.... yine işi filozofa döktüm)) inanın sizlerin iyiliği için söylüyorum bunu..ALLAHTAN HEP DİLEDİĞİM ŞEY HERKESİN YAVRUSUNA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA KAVUŞMASI..

canım allah kolaylık versin.birde kendini bilmezlerle uğraşmak zor. karnın neden o kadar şişti ki? ödemmi oluştu acaba? dr.una sormadınmı? yumurtalar gelişincede şişlik oluyor sanırım.. sen yücel karaman damı tedavi oluyordun.
inşaallah ilk tedavinle bebeğine kavuşursun canım..

panik yok panik yok... ) iyi beslenemiyorum diye stres yapmana gerek yok . vitamin tableti,folik alıyorsundur. balık yağı derken omegamı içiyorsun? onu içerken pek rahatsızlık duyulmuyor. estrofem kullanmadım ama hormonal birşeyse gülenin dediği gibi hergün unutmadan içmen yeterli. transfer yaklaşıyor ya senin stres ondandır . panikleme canım ,inşallah biz senin buradan hamileyim haberini vereceğine inanıyoruz.)

ben o arkadaşına buradan yuhhh derim.inan çok ayıpladım onu.ne demek yaa.ben hep allahım kimseye aratma kısa zamanda sağlıklısını ver diye dua ederim.çünkü; yaşanılanları maddi manevi olarak çok iyi bildiğimden kimsenin bunları yaşamasını istemem. allah isteyene tez zamanda aratmadan versin.
canım yaa inan üzüldüm çikolata kistinin başka yerlerde çıktığını duymuştum da sende bu kadar olacağını tahmin etmezdim.peki sana ne gibi zararı var ? onun için herhangi bir müdahaleye gerek varmıymış? inşaallah bu denemende hamile kalırsın canım. bunun kesin tedavisi varmı tam olarak bilmiyorum ama? şu çikolata kistlerin seni daha fazla rahatsız etmeden onlardan kurtulursun?
gülemciğim bak bana ne güzel moral veriyorsun .bu yaşımda dahi beni motive edebiliyorsun.ve bu motivasyonun beni bir on yıl daha götürür)
arkadaşının cahilce söylediği saçmalıklara, eşinin görmüş olduğu rüyalarla moralini bozma. aynı şekilde inan ben hepinizin buradan hamilelik haberlerini duyacağıma inanıyorum.
merkez konusundada biz negatif sonuç aldık ama ,sende az çok biliyorsun bizim tedavi olmuş olduğumuz merkezde hamile kalan çok kişi var. inşaallah bunlardan biride dondurulmuşlarıyla sen olursun.

vala agzından bal damlıyo canım ya ınsallah hepımız kavusuruz bebıslerımıze keske senın kadar pozıtıf olabılsem gulemcım kafaya cok taktıgımız ıcın ruyalar normal kafana takma bunları

inşaallah canım güzel haberlerini verirsin bize ve tüp tedaviye gitmessin..

canım sen ankarada hangi merkeze gidiyordun ve şimdi gideceğin merkez neresi ve arkadaşının gittiği merkez hangisi?

sağol cnm amin bayağı zor işlermiş:)bilmiyorum dr.a sordum normal dedi ben asıl opu sonrasından korktum şimdiden böyleyse nasıl olurum Allah bilir..ya geçen birinden 43 yumurta toplamışlar burda okudum ne ohss ne bişey benim kıytırık yumurtlamamla bu kadar şişmem tuhaf..evet yücel beydeyim cnm ..amin hepimizi kavuştursun Allahım sağlıkla hayırla inş.

al bir küçük emrah daha..ağlama bende ağlarım..boşver balık yağını gel gidip bi yerde efkar dağıtalım :)))

Evet evet hadi gel dağıtalım yaaaa şekerim, canım bira patates çekiyo mesela bu aralar... Ohhhh miss gibi gitmişiz İzmir kordona, akşamüstü hafif hava kararmış, almışız biralarımızı, sohbet muhhabbet, keyif yerinde... kahkahalar gırla... Arka fonda gitar eşliğinde canlı müzik....Yaaa daha nooolsun. Ahhh ahhhh heygidi gençlik günleri :) :)
Sanki boş boş bekliyomuşum gibi geliyo, hayatımı kısıtlıyorum 1.5 yıldır her ay aynı sınırlama, bebeğim benimle olsa hiç gücüme gitmicek ama bazen sabrım kalmıyo bu aralar yine sabırsızlaştım sanırsam neyseee..... Badezuzumcum canım yaaa devletle hiç uğraşma bence ben hiç gitmiyorum devlete, tamam daha fazla para veriyoruz özelde ama en azından sinirlerim bozulmuyo. Devlette ben de her gidişimde ordaki görevlilerle kavga ediyorum, bütün bir günüm mok gibi geçiyo, zaten herşeye sinirlen strese gir nereye kadar yani. Bozşver canım benim sen de özel de hallet işlerini

canlarımmmm hepinize çok teşekkür ederim :)badezuzum ve lee inşallah olmuştur bu sefer :)biliyorum ki olmasa bile vazgeçmeyeceğim bu işten ..çektiğim acıları unutup sil baştan mücadeleye devam edeceğim ve inanıyorum ki allahım bana küçücük minicik bir mis kokolu bir bebiş gönderecek sonunda ...gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz mış..hepimiz için tek di,leğim çok dha fazla acılar çekmeden kavuşalım yavrularımıza ..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım hepimize tüm isteyen kadınlara rabbim..

bende kasık ağrıları dışında birşey yok regli ağrıları kesildi gibi herşey aslında ilaçlardan farkındayım aama nebiliym tutsa idrar renginde değişiklik olur falan vs..idararım dupduru yahu sarı bilem değil.genelde gebelikte idarr rengi koyulaşır diyorlar bende tık yok ..ama moralim bozmuyorum kaldığım yerden devam edeceğim herşeye..

pirayecimm cnım sakin ol lütfen kendini kasma ben transfer öncesi çok rahattım hazırlık süresince sadece estrofemi saatinde almaya gayret göster canım .ben 4 adet alıyordum günde daha sonra östrojen bantları eklendi adetim 23.günü transferim olmuş oldu ..şimdi canın ne ,stiyorsa onu ye..trnsferden sonra kabız olmamaya özen göster en önemlisi bu canım..ben hiç olmadım bol bol dut kurusu incir tükettim sanırım çok faydası oldu ..stres yok herşey çok güzel olacak inanıyorum ben sen başaracaksın bu işi canım :)

aman ne bileyim ben:) hastanede hemşire bu testleri heryerde yaparlar burda ücretli yapıyoruz gidin sağlık ocağında yapsınlar diyince elalemin hemişresi benim paramı düşünüyosa bende gidip orda yaptırayım dedim :)))yoksa hastane dibimde niye elin öküzleriyle muhattap olayım pis adam bak yine sinirlendim..ya piraye senin böyle karnın şişmişmiydi yumurtalar büyürken bide yumurtalıkların ağrıyomuydu benim yumurtalıklar arkadaymış dr. rahat göremiyo karnıma bastırıyo sonra eve gelince yerde debeleniyorum ..bu arada bu sıkıntılarla 10 yıl yaşlanmış gibiyim arkadaşlar suratsız diyip duruyo hiç eski neşeli halim yok.biriyle konuşurken kafamda hep bebek düşüncesi var. geçen bir tanıdığın tets sonucunu öğrendim adamda hiç sperm yokmuş ve ne nedir hiç bilmiyolar dr.a gidip ilaç alıcaklar ve kendiliğinden çocukları olucak sanıyolar hiç bişey diyemedim eve gelip ağladım hem kendime hem onlara..ben kendimi unutsam çevrem unutturmuyo..offf offf Allahım kolaylık versin hepimize..

Canım bende şişlik olmamıştı iğneleri kullanırken ama göbüşüm delik deşik olmuştu, birazda morarmıştı. benim muayenelerim alttan yapılıyo canım :) benim de yumurtalıklar arkadaymış hatta arkada öpüşen tiplermiş :) o yüzden ultrasonla üstten zor görmesi, alttan muayene oluyorum ben hihihihihih,. Ayy ne iğrenciz yahu herşeyimizi dötük ortalığa :) :) :) ama benim burda bir arkadaşım var aşılama yaptırıyo, ve pregon iğne kullanıyo sanki 4 aylık hamile gibi oldu karnı :) bazısında farklı etki ediyo sanırsam. Ben gonal f kullanmıştım,

Arkadaslar bende puregon kullanıyorum sıslık yapmadı ama kasıklarım cok agrıyo bazen sankı adet olcakmısım gıbı oluyo normalmı acaba bende merak edıyorum bugun son ıgnem yarın gıdecem doktora cok heycanlıyım

benimde muayene öyle:) de yumurtalıkları rahat görebilmek için diğer eliyle de karnıma bastırıyo ben de iğnelerde sorun yok ne morarma ne ağrı ama acayip doluluk hissi var karnımda böyle bir kerde 5 bardak su içmişim de sıkışmışım gibi..acaba puregonun etkisimi bu bende onu vuruluyorum..artık iğrençlik filan kalmadı geçen diğer dr. muayene etti beni bir sen kalmıştın gel sen de gel prof da olsan doç.te olsan yine gel dedim:)))

cnm senin dozun çok düşük yapmaz şişlik.. o ağrılarda yumurtladığın için oluyo normal yani..hadi güzel haberlerle gel inş.

canım inan o kadar şaşkınım ki hala..benim 4 yıldır çektiğimi dakikası dakikasına bilen nadir insanlardan biri..bütün tedavisinde iğnelerini ben yaptım halada öyle...dediğine tepki gösterdim töbe de niye bekliim 8 yıl dedim e ne var dedi güldü..alınganlık değil benimki ve çok üzüldüm..yatağa yattığımda ağlıyordum sabah uyandığımda hala gözümden yaş akıyordu..nasıl olur nasıl der diye içim içimi yedi..canım burnumda derler ya aynen o haldeyim ama durumu kabullenip kabuğuma çekiliyorum her hışmımın sonunda..
canım bende endo karın içine yayılmıştı laparoskopiyle temizlediler ama yumurtalığımda da çikolata kisti var..buda rezervleri ve kaliteyi etkiliyo,tek çaresi ameliyat ama ameliyatla dokunulursa o yumurtalık tamamen iptal olabilir dedi doktor..ordan gelecek iki yumurtaya olacak olan...tedavilerle büyüyo tabii..çok büyürse mecbur ameliyat...vücudum saatli bomba gibi lee...işte bu yüzden bekle yaaa zamana bırak lafları daha ağır geliyo heralde...daha eşimdeki morfoloji var ama ondan bahsetmiyoruz bile...
merkezden buz gibi soğudum canım..bu sefer son onu biliyorum...

yumurtalar geliştiği için öle hissediyosun canım..çatlatma vurmadın dimi daha? son derken pregonun sonuncusumu?ne çabuk bitti maşallah;:)

iila denk gelir canım:) tercihen seçiyoruz sanki böylelerini...sen öyle söyleyincede birden bakışları değişmiştir eminim..bana öe olur hep..fizik tedaviciden mr istedim kadın çoocuğun varmı diye sordu,bende yok dedim..işte hamile kalınca amniyosentez,yok bebeğe genetik baktır falan..dedim omuyo zaten..ordaki sekreter kızın bakışlarını görmenizi isterdim:)
belediye lab senden duydum..tabii büyük yerde olunca anacım zor bu iişler..ee naptın özele gittinmi? ya sıradan hormonlar bile özellerde baya tutuyomuş ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…