Kızlaaaarrr ben yine çığrımdan çıktım, çok stresim geldi walla, ben hiç sağlıklı beslenemiyorm kızlar yaaaa, bir iki gün tam beslendim diyorum 3. gün yine fossssss... estrofemi de saati saatine içemedim, yani günde 3 tane içtim hep ama ne bileyim bazen saatler şaştı falan. tabi bu da beni strese soktu. Balık yağımı kafama göre içiyorum, çünkü hiç sevmiyorum. Sabahları kahvaltı da yapmıyorum, geçiştiriyorum, sütte içmiyorum işteyumurta desen ağzıma koymuyorum, nerde pastırma sucuk ben ordayım :) :) ner de ekmek arası bişiler yine ben ordayım, sebze desen patates harici walla yemiyom sanki... Offff yaaaa Allahım napçaaaam beeeeeennnn Melodiiiii yardım et canım yaaaa, sen naapmıştın, günde kaç tane estrofem içmiştin, kaçıncı gün transferin oldu... Kafam karma karışık kızlar, geçmişi de okuyamadım, kafam almıyo hiç bişeyi, okuduklarımıda unutuyorum bu aralar, çok dalgınım. Dün dolgu yaptırdım, dişim sızlıyo zaten hala....ühüüü hühüüü ühhüüüüüüü, çok depresifim
Kızlaaaarrr ben yine çığrımdan çıktım, çok stresim geldi walla, ben hiç sağlıklı beslenemiyorm kızlar yaaaa, bir iki gün tam beslendim diyorum 3. gün yine fossssss... estrofemi de saati saatine içemedim, yani günde 3 tane içtim hep ama ne bileyim bazen saatler şaştı falan. tabi bu da beni strese soktu. Balık yağımı kafama göre içiyorum, çünkü hiç sevmiyorum. Sabahları kahvaltı da yapmıyorum, geçiştiriyorum, sütte içmiyorum işteyumurta desen ağzıma koymuyorum, nerde pastırma sucuk ben ordayım :) :) ner de ekmek arası bişiler yine ben ordayım, sebze desen patates harici walla yemiyom sanki... Offff yaaaa Allahım napçaaaam beeeeeennnn Melodiiiii yardım et canım yaaaa, sen naapmıştın, günde kaç tane estrofem içmiştin, kaçıncı gün transferin oldu... Kafam karma karışık kızlar, geçmişi de okuyamadım, kafam almıyo hiç bişeyi, okuduklarımıda unutuyorum bu aralar, çok dalgınım. Dün dolgu yaptırdım, dişim sızlıyo zaten hala....ühüüü hühüüü ühhüüüüüüü, çok depresifim
bayılıyorum senin bu pozitif havana:) inan bu havaya kendimi kaptırıyorum çoğu zaman:))inş. cnm hepimiz yavrularımıza hayırlısyla en kısa zamanda kavuşuruz:.....
sabahın köründe kalkıp sağlık ocağına gittim şu tüp öncesi istenen sarılık hiv testleri için.yapmadılar başka yere yolladılar belediyeye ait bir lab.a ..temizlikçi danışmada oturyo insan yerine koyup sordum bu testler için buraya yolladılar diye ..hanım kafana göre test yapamazsın ne testi bu kim istedi niye yaptırıyosun diye bağırıyo aptal herif ağzımı açamıyorum tekrar edip duruyo kim istedi (aıds i duyunca tırstı mı ne anlamadım)zaten sinirlerim tepemde adama bir bağırdım tüp bebek yaptırıcam dr.um istedi korkma aıds değilim yapılması gereken rutin testler anlayan birini çağır bana diye ama nasıl bağırıryorum adamın biri geldi işte verdim testleri burda ücretli yapılıyo tamam dedim ödemeyi yapıcam ödeme belediye binasında fişi al gel buraya demezmi belediye taaa ebesinin köyü.kalsın dedim çıktım köpüre köpüre eve geldim..karnım iğnelerden şişmiş yumurtalıklarım kopucak gibi ağrıyo aç karnına uykusuz yollara düştüm elde var sıfır..öküzler ya tam öküzler bu devlette çalışan bazı hayvanlar..ohh rahatladım..kızlar benim karnım çok şişti yaaa dr. dün yumurtalıkları rahat görmek için bastırdı karnıma gözlerimde şimşekler çaktı resmen .her o çatala çıktıkça doğumumu düşünürdüm dün ufak bir prova oldu resmen şimdi mosmor dr.un bastırdığı yer...küçük emraha bağladım yine sabah sabah :,( :))))
canım bayılıyorum senin pozitifliğine..bencede önemli olan beden ve beyin yapısı...sen gerçekten 40 falan değilsin bana sorarsan..inan bunu mahsus demiyorum..herşeyden önemlisi maşallah bi sorunun yok ortada..sana kimse olmaz diyemez..ve olacak bi gün inşallah...8 yıl deyince;8 yılın sonunda aşılamayla gebe kalan arkadaşıma tedavilerimden bahsediyorken bana dur daha,7-8 yıllık ol hele dedi..şaka gibi..insan kendi çektiğini başkasına dilermi ya...dedim töbe de arkadaşım ne 8 yılı..dilekte bulunacaksan hemen olsun de..hayır bilmese çektiğimi anlycam...çok şaşırdım bunu duyunca..çok tuhaf...zaten çok umutsuzum ben...
bugün kalça mr ım çekildi..fmf ten dolayı...orda çikolata kistim çıktı kocaman olmuş yaa..ben görüntüden anladım ama kaç cm falan bilmiyorum..çarşambaya alcam sonucu..onuda görünce ve arkadaşta böle konuşunca çok üzüldüm...eşimde rüya gördüm hiç çocuğunuz olmayacak dediler dedi sabah sabah..bütün gün dumur haldeydim....
vala agzından bal damlıyo canım ya ınsallah hepımız kavusuruz bebıslerımıze keske senın kadar pozıtıf olabılsem gulemcım kafaya cok taktıgımız ıcın ruyalar normal kafana takma bunları
kızlaaaar yardım ediin kafam çok karışık ben ankarada tedavi görüyordum gülem bilir burdaki merkezile ilgili yorumları beğenmemiştin dün tesadüfen arkadaşla karşılaştım olcakya orda yaptırmış düşük yapmış ama çok memnunmuş acıbademle bağlantısı varmış falan doktor çok iyi ama 78 doğumlu çok genç tecrübesiz mi acaba çok güzel anlattı benim merkezim çok kurumsal iyi bir yerdi ekip harika dr hakan yaralı zaten süper ama git gel sıkıntı okul var bie de ben de hiç bir sorun yok 2 kez hamile kaldım biri doğal biri tüp burda transfer esnasında sedasyon verebiliyormuş hatırlamak istemiyorsan o anı bilen var mı uğuşuyormuşsun yani attan inip eşşeğe binmiş olurmuyum sıkıntı yaşarmıyım yoksa zaten sorunsuz infertelite ince elemeye gerek yok deyip burda mı yapayım lütfeeen fikir verin 3 gün sonra hasta olcam başlamk istiyorum ama kafam çorba oldu birden
canım allah kolaylık versin.birde kendini bilmezlerle uğraşmak zor. karnın neden o kadar şişti ki? ödemmi oluştu acaba? dr.una sormadınmı? yumurtalar gelişincede şişlik oluyor sanırım.. sen yücel karaman damı tedavi oluyordun.
inşaallah ilk tedavinle bebeğine kavuşursun canım..
al bir küçük emrah daha..ağlama bende ağlarım..boşver balık yağını gel gidip bi yerde efkar dağıtalım :)))
Evet evet hadi gel dağıtalım yaaaa şekerim, canım bira patates çekiyo mesela bu aralar... Ohhhh miss gibi gitmişiz İzmir kordona, akşamüstü hafif hava kararmış, almışız biralarımızı, sohbet muhhabbet, keyif yerinde... kahkahalar gırla... Arka fonda gitar eşliğinde canlı müzik....Yaaa daha nooolsun. Ahhh ahhhh heygidi gençlik günleri :) :)
Sanki boş boş bekliyomuşum gibi geliyo, hayatımı kısıtlıyorum 1.5 yıldır her ay aynı sınırlama, bebeğim benimle olsa hiç gücüme gitmicek ama bazen sabrım kalmıyobu aralar yine sabırsızlaştım sanırsam neyseee..... Badezuzumcum canım yaaa devletle hiç uğraşma bence ben hiç gitmiyorum devlete, tamam daha fazla para veriyoruz özelde ama en azından sinirlerim bozulmuyo. Devlette ben de her gidişimde ordaki görevlilerle kavga ediyorum, bütün bir günüm mok gibi geçiyo, zaten herşeye sinirlen strese gir nereye kadar yani. Bozşver canım benim sen de özel de hallet işlerini
aman ne bileyim ben:) hastanede hemşire bu testleri heryerde yaparlar burda ücretli yapıyoruz gidin sağlık ocağında yapsınlar diyince elalemin hemişresi benim paramı düşünüyosa bende gidip orda yaptırayım dedim :)))yoksa hastane dibimde niye elin öküzleriyle muhattap olayım pis adam bak yine sinirlendim..ya piraye senin böyle karnın şişmişmiydi yumurtalar büyürken bide yumurtalıkların ağrıyomuydu benim yumurtalıklar arkadaymış dr. rahat göremiyo karnıma bastırıyosonra eve gelince yerde debeleniyorum ..bu arada bu sıkıntılarla 10 yıl yaşlanmış gibiyim arkadaşlar suratsız diyip duruyo hiç eski neşeli halim yok.biriyle konuşurken kafamda hep bebek düşüncesi var. geçen bir tanıdığın tets sonucunu öğrendim adamda hiç sperm yokmuş ve ne nedir hiç bilmiyolar dr.a gidip ilaç alıcaklar ve kendiliğinden çocukları olucak sanıyolar hiç bişey diyemedim eve gelip ağladım hem kendime hem onlara..ben kendimi unutsam çevrem unutturmuyo..offf offf Allahım kolaylık versin hepimize..
Canım bende şişlik olmamıştı iğneleri kullanırken ama göbüşüm delik deşik olmuştu, birazda morarmıştı. benim muayenelerim alttan yapılıyo canım :) benim de yumurtalıklar arkadaymış hatta arkada öpüşen tiplermiş :) o yüzden ultrasonla üstten zor görmesi, alttan muayene oluyorum ben hihihihihih,. Ayy ne iğrenciz yahu herşeyimizi dötük ortalığa :) :) :) ama benim burda bir arkadaşım var aşılama yaptırıyo, ve pregon iğne kullanıyo sanki 4 aylık hamile gibi oldu karnı :) bazısında farklı etki ediyo sanırsam. Ben gonal f kullanmıştım,
Arkadaslar bende puregon kullanıyorum sıslık yapmadı ama kasıklarım cok agrıyo bazen sankı adet olcakmısım gıbı oluyo normalmı acaba bende merak edıyorum bugun son ıgnem yarın gıdecem doktora cok heycanlıyım
ben o arkadaşına buradan yuhhh derim.inan çok ayıpladım onu.ne demek yaa.ben hep allahım kimseye aratma kısa zamanda sağlıklısını ver diye dua ederim.çünkü; yaşanılanları maddi manevi olarak çok iyi bildiğimden kimsenin bunları yaşamasını istemem. allah isteyene tez zamanda aratmadan versin.
canım yaa inan üzüldüm çikolata kistinin başka yerlerde çıktığını duymuştum da sende bu kadar olacağını tahmin etmezdim.peki sana ne gibi zararı var ? onun için herhangi bir müdahaleye gerek varmıymış? inşaallah bu denemende hamile kalırsın canım. bunun kesin tedavisi varmı tam olarak bilmiyorum ama? şu çikolata kistlerin seni daha fazla rahatsız etmeden onlardan kurtulursun?
gülemciğim bak bana ne güzel moral veriyorsun .bu yaşımda dahi beni motive edebiliyorsun.ve bu motivasyonun beni bir on yıl daha götürür)
arkadaşının cahilce söylediği saçmalıklara, eşinin görmüş olduğu rüyalarla moralini bozma. aynı şekilde inan ben hepinizin buradan hamilelik haberlerini duyacağıma inanıyorum.
merkez konusundada biz negatif sonuç aldık ama ,sende az çok biliyorsun bizim tedavi olmuş olduğumuz merkezde hamile kalan çok kişi var. inşaallah bunlardan biride dondurulmuşlarıyla sen olursun.
Arkadaslar bende puregon kullanıyorum sıslık yapmadı ama kasıklarım cok agrıyo bazen sankı adet olcakmısım gıbı oluyo normalmı acaba bende merak edıyorum bugun son ıgnem yarın gıdecem doktora cok heycanlıyım
sabahın köründe kalkıp sağlık ocağına gittim şu tüp öncesi istenen sarılık hiv testleri için.yapmadılar başka yere yolladılar belediyeye ait bir lab.a ..temizlikçi danışmada oturyo insan yerine koyup sordum bu testler için buraya yolladılar diye ..hanım kafana göre test yapamazsın ne testi bu kim istedi niye yaptırıyosun diye bağırıyo aptal herif ağzımı açamıyorum tekrar edip duruyo kim istedi (aıds i duyunca tırstı mı ne anlamadım)zaten sinirlerim tepemde adama bir bağırdım tüp bebek yaptırıcam dr.um istedi korkma aıds değilim yapılması gereken rutin testler anlayan birini çağır bana diye ama nasıl bağırıryorum adamın biri geldi işte verdim testleri burda ücretli yapılıyo tamam dedim ödemeyi yapıcam ödeme belediye binasında fişi al gel buraya demezmi belediye taaa ebesinin köyü.kalsın dedim çıktım köpüre köpüre eve geldim..karnım iğnelerden şişmiş yumurtalıklarım kopucak gibi ağrıyo aç karnına uykusuz yollara düştüm elde var sıfır..öküzler ya tam öküzler bu devlette çalışan bazı hayvanlar..ohh rahatladım..kızlar benim karnım çok şişti yaaa dr. dün yumurtalıkları rahat görmek için bastırdı karnıma gözlerimde şimşekler çaktı resmen .her o çatala çıktıkça doğumumu düşünürdüm dün ufak bir prova oldu resmen şimdi mosmor dr.un bastırdığı yer...küçük emraha bağladım yine sabah sabah :,( :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?