Canım bende şişlik olmamıştı iğneleri kullanırken ama göbüşüm delik deşik olmuştu, birazda morarmıştı. benim muayenelerim alttan yapılıyo canım :) benim de yumurtalıklar arkadaymış hatta arkada öpüşen tiplermiş :) o yüzden ultrasonla üstten zor görmesi, alttan muayene oluyorum ben hihihihihih,. Ayy ne iğrenciz yahu herşeyimizi dötük ortalığa :) :) :) ama benim burda bir arkadaşım var aşılama yaptırıyo, ve pregon iğne kullanıyo sanki 4 aylık hamile gibi oldu karnı :) bazısında farklı etki ediyo sanırsam. Ben gonal f kullanmıştım,
yumurtalar geliştiği için öle hissediyosun canım..çatlatma vurmadın dimi daha? son derken pregonun sonuncusumu?ne çabuk bitti maşallah;:)
evet canım puregonun son ıgnesı bugun gercekten cabuk bıttı yarın doktora gıtcem dedıgınız gıbı yumurtalar buyuyo galıba oyuzden agrım oluyo bakalım yarın nedıycek doktor ne alemde yumurtalar cok merak edıyorum vala kendımı temızlıge adadım oyle gecıyo gunler Allahtan
aynen canım benimde karnım mosmor oluyo,ama şişlik olmuyo bende.zaten topu topu 6 yumi var:)
canım hep alttan muayenelerimiz,ama çok ilginç ben bu kadar kasmıyodum önceden..giderek muayene işinden iğrenmeye başladım :/
aboo kaç kişi oldu gören yaaaa..kukunun bi özelliği kalmadı valla hahaehehhee:)
canım inan o kadar şaşkınım ki hala..benim 4 yıldır çektiğimi dakikası dakikasına bilen nadir insanlardan biri..bütün tedavisinde iğnelerini ben yaptım halada öyle...dediğine tepki gösterdim töbe de niye bekliim 8 yıl dedim e ne var dedi güldü..alınganlık değil benimki ve çok üzüldüm..yatağa yattığımda ağlıyordum sabah uyandığımda hala gözümden yaş akıyordu..nasıl olur nasıl der diye içim içimi yedi..canım burnumda derler ya aynen o haldeyim ama durumu kabullenip kabuğuma çekiliyorum her hışmımın sonunda..
canım bende endo karın içine yayılmıştı laparoskopiyle temizlediler ama yumurtalığımda da çikolata kisti var..buda rezervleri ve kaliteyi etkiliyo,tek çaresi ameliyat ama ameliyatla dokunulursa o yumurtalık tamamen iptal olabilir dedi doktor..ordan gelecek iki yumurtaya olacak olan...tedavilerle büyüyo tabii..çok büyürse mecbur ameliyat...vücudum saatli bomba gibi lee...işte bu yüzden bekle yaaa zamana bırak lafları daha ağır geliyo heralde...daha eşimdeki morfoloji var ama ondan bahsetmiyoruz bile...
merkezden buz gibi soğudum canım..bu sefer son onu biliyorum...
iila denk gelir canım:) tercihen seçiyoruz sanki böylelerini...sen öyle söyleyincede birden bakışları değişmiştir eminim..bana öe olur hep..fizik tedaviciden mr istedim kadın çoocuğun varmı diye sordu,bende yok dedim..işte hamile kalınca amniyosentez,yok bebeğe genetik baktır falan..dedim omuyo zaten..ordaki sekreter kızın bakışlarını görmenizi isterdim:)
belediye lab senden duydum..tabii büyük yerde olunca anacım zor bu iişler..ee naptın özele gittinmi? ya sıradan hormonlar bile özellerde baya tutuyomuş ama..
canım sen ankarada hangi merkeze gidiyordun ve şimdi gideceğin merkez neresi ve arkadaşının gittiği merkez hangisi?
ilahi gülem, kuku harikasın yaaa)) valla kimler gördü kimler dediğin gibi hiçbir özelliği kalmadı )) ayyyy beni çok güldürdünüz allahta sizi güldürsün ))) badezuzum hastanede kaçtane dr.var? korkarimki hepside kukuyu görebilir ))) hiç unutmam tedavimin ilk yıllarında tıp fakültesine gitmiştim. çift başlı bir mikroskopla rahim içine bakılıyordu.iki tane dr.aynı anda bakıyor.ooooo bir baktım birkaçtane dr.adayı ,onlarda bakmak için sıraya girmezmi.zaten canım burnumda öyle bir kızmışım ki allah kahretmesin bilseydim bu hallere düşeceğim evlenmezdimde çocukda istemezdim diye nasıl bağırarak ağlıyorum. nasıl utandım anlatamam. ogün bugündür kuku mahremiyetini yitirdi:-( -)))
ilahi gülem, kuku harikasın yaaa)) valla kimler gördü kimler dediğin gibi hiçbir özelliği kalmadı )) ayyyy beni çok güldürdünüz allahta sizi güldürsün ))) badezuzum hastanede kaçtane dr.var? korkarimki hepside kukuyu görebilir ))) hiç unutmam tedavimin ilk yıllarında tıp fakültesine gitmiştim. çift başlı bir mikroskopla rahim içine bakılıyordu.iki tane dr.aynı anda bakıyor.ooooo bir baktım birkaçtane dr.adayı ,onlarda bakmak için sıraya girmezmi.zaten canım burnumda öyle bir kızmışım ki allah kahretmesin bilseydim bu hallere düşeceğim evlenmezdimde çocukda istemezdim diye nasıl bağırarak ağlıyorum. nasıl utandım anlatamam. ogün bugündür kuku mahremiyetini yitirdi:-( -)))
ayyyy okudukça kızıyorum arkadaşına.kusura bakma ama gerçekten çok düşüncesizmiş.tatlı canını hiiiç sıkma rabbim sevindirecek inşaallah senide. o güzel gözlerini yaşlara boğma inşaallah o göz yaşları mutluluk için akacak çok yakında... bende merkez ve dr.lar iyi birşey demiyorum ama benimde, daha farklı en azından sebebin üzerine gidecek merkez arayışım ondan.
bakın sizlere başka bir topikte gördüğüm.bugünde mutlu haberini duyduğum bir arkadaşın zor ama mutlu hikayesini sizinle paylaşmak istiyorum.
Kızlaaaarrr ben yine çığrımdan çıktım, çok stresim geldi walla, ben hiç sağlıklı beslenemiyorm kızlar yaaaa, bir iki gün tam beslendim diyorum 3. gün yine fossssss... estrofemi de saati saatine içemedim, yani günde 3 tane içtim hep ama ne bileyim bazen saatler şaştı falan. tabi bu da beni strese soktu. Balık yağımı kafama göre içiyorum, çünkü hiç sevmiyorum. Sabahları kahvaltı da yapmıyorum, geçiştiriyorum, sütte içmiyorum işteyumurta desen ağzıma koymuyorum, nerde pastırma sucuk ben ordayım :) :) ner de ekmek arası bişiler yine ben ordayım, sebze desen patates harici walla yemiyom sanki... Offff yaaaa Allahım napçaaaam beeeeeennnn Melodiiiii yardım et canım yaaaa, sen naapmıştın, günde kaç tane estrofem içmiştin, kaçıncı gün transferin oldu... Kafam karma karışık kızlar, geçmişi de okuyamadım, kafam almıyo hiç bişeyi, okuduklarımıda unutuyorum bu aralar, çok dalgınım. Dün dolgu yaptırdım, dişim sızlıyo zaten hala....ühüüü hühüüü ühhüüüüüüü, çok depresifim
sabahın köründe kalkıp sağlık ocağına gittim şu tüp öncesi istenen sarılık hiv testleri için.yapmadılar başka yere yolladılar belediyeye ait bir lab.a ..temizlikçi danışmada oturyo insan yerine koyup sordum bu testler için buraya yolladılar diye ..hanım kafana göre test yapamazsın ne testi bu kim istedi niye yaptırıyosun diye bağırıyo aptal herif ağzımı açamıyorum tekrar edip duruyo kim istedi (aıds i duyunca tırstı mı ne anlamadım)zaten sinirlerim tepemde adama bir bağırdım tüp bebek yaptırıcam dr.um istedi korkma aıds değilim yapılması gereken rutin testler anlayan birini çağır bana diye ama nasıl bağırıryorum adamın biri geldi işte verdim testleri burda ücretli yapılıyo tamam dedim ödemeyi yapıcam ödeme belediye binasında fişi al gel buraya demezmi belediye taaa ebesinin köyü.kalsın dedim çıktım köpüre köpüre eve geldim..karnım iğnelerden şişmiş yumurtalıklarım kopucak gibi ağrıyo aç karnına uykusuz yollara düştüm elde var sıfır..öküzler ya tam öküzler bu devlette çalışan bazı hayvanlar..ohh rahatladım..kızlar benim karnım çok şişti yaaa dr. dün yumurtalıkları rahat görmek için bastırdı karnıma gözlerimde şimşekler çaktı resmen .her o çatala çıktıkça doğumumu düşünürdüm dün ufak bir prova oldu resmen şimdi mosmor dr.un bastırdığı yer...küçük emraha bağladım yine sabah sabah :,( :))))
canlarımmmm hepinize çok teşekkür ederim :)badezuzum ve lee inşallah olmuştur bu sefer :)biliyorum ki olmasa bile vazgeçmeyeceğim bu işten ..çektiğim acıları unutup sil baştan mücadeleye devam edeceğim ve inanıyorum ki allahım bana küçücük minicik bir mis kokolu bir bebiş gönderecek sonunda ...gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz mış..hepimiz için tek di,leğim çok dha fazla acılar çekmeden kavuşalım yavrularımıza ..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım hepimize tüm isteyen kadınlara rabbim..
bende kasık ağrıları dışında birşey yok regli ağrıları kesildi gibi herşey aslında ilaçlardan farkındayım aama nebiliym tutsa idrar renginde değişiklik olur falan vs..idararım dupduru yahu sarı bilem değil.genelde gebelikte idarr rengi koyulaşır diyorlar bende tık yok ..ama moralim bozmuyorum kaldığım yerden devam edeceğim herşeye..
pirayecimm cnım sakin ol lütfen kendini kasma ben transfer öncesi çok rahattım hazırlık süresince sadece estrofemi saatinde almaya gayret göster canım .ben 4 adet alıyordum günde daha sonra östrojen bantları eklendi adetim 23.günü transferim olmuş oldu ..şimdi canın ne ,stiyorsa onu ye..trnsferden sonra kabız olmamaya özen göster en önemlisi bu canım..ben hiç olmadım bol bol dut kurusu incir tükettim sanırım çok faydası oldu ..stres yok herşey çok güzel olacak inanıyorum ben sen başaracaksın bu işi canım :)
slm kızlar yardım edin nolur deliricem..ne yapacağımı bilmiyorum..bu gün dr.a gittim dr. çok fazla yumurta geliştiğini söyledi pkodan dolayı halbuki dozum normaldi..neyse
e2 değeri çok yüksek değil ama çok fazla yumurta olunca ohss risk artmış..yarın gidince e2 me bakılıcak dr.a opudan sonra su toplarsa karnım filan diye sordum korkma onu iğneyle çekiyoruz dedi bende renk gitti tabi otur ağla ağla bi hal oldum.hayır ben öyle dayanıklı biri değilim ki nasıl olucak bilmiyorum.göz göre göre su toplamalı bir opu olucak..transferini yapmaz diğer aya bırakırız dedi.ben çok korkuyorum yaaa ne yapayım akıl verin iptal mi etsem tedaviyi ağlamaktan helak oldum..
Yavrum yapma böle şeyler üzülme neolur, bak bende de pko var, ohss riski yüzünden transferim olmadı, ama ilaçlarımı düzenli kullandım ve ohss olmadım sonuçta. hele bi e2ne bakılsın canım. Benimki 3000 küsürlerdeydi. prolaktin de 3.8 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam. Sen şu anda sağlıkla yumurtalarını geliştirmeye çalış, bak ben 30 tane verdim yaaaa maaşallah ve hiç birşey olmadı :) :) :) transferini dondurulmuşlarla yaparsın sen de benim gibi :) hele şu tahlil sonuçların çıksın ona göre düşünüp karar verirsiniz. Korkutma kendini hemen.
elimde değil cnm ben aşılama için giderken yan odada kadına serum takmışlardı ohss olmuş çok kötüydü ağlıyodu ağrıdan sürekli karnı şişmişti o akıma gelince birde dr. su çekeriz olursa diyince kötü oldum.sana önlem amaçlı ne ilacı verdiler cnm bana ilaç vermedi iğne vuracakmış sadece.dozum düşürüldü bende de 30 küsür sayıldı yumurta e2 bu gün 2400 dü ama daha 7.günüm yükselebilirmiş.inan dondurulmuşla olmasın diye bir düşüncem yok neyin nasıl olacağını Allah bilir ben o ağrılardan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?