Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hadi hayırlısı, umarım bebeğin tez zamanda gelir seni fazla üzmeden :) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Hadi bakalım 2 haftanın sonunda güzel haberler ver bize :)

banada dostinex vericek antibiyotikten bahstemede cetrotide ı neden kullandın ki sonradan diğer küçük yumurtalrın çatlamamsı içinmi acaba yaaa vallahi çok korkuyorum inş. olmaz..birde hemen serum vericekmiş yani su toplamasını filan beklemeden.opu sonrası yarın bakalım ne diycek..dua edin nolur olmasın yaa.

canım tedaviden vazgeçme,hem nasıl vazgeçeceksin,opu olacak eninde sonunda..biz hepimiz dayanıklıyız canım korkma,doktor sana bilgi vermiş bence olacak diye bişey yok ki..herşeyi vakti gelince yaşayıp görücez,ağlama canım yaa..bak piraye atlattı 30 yumişle seninde öyle olur inşallah..

ağlıyorum zırıl zırıl hemde.. ben çok antikayım bilmiyosun gülem opudan tırsan ben birde bunla uğraşıyorum inan eve gelene kadar beynim zonkladı..dr.da biraz korkuttu bir yumurtamdakileri saymadı bile artık kaç taneyse sordum 30 küsür dedi toplamda ve daha en büyüğü 16 mm kaç gün onların büyümesi için iğneye devam edicem ..kafam cadı kazanı gibi hayır yanımda bana bakıcak kimse de yok herşey o kadar ters bir zamanda olduki öff tek sığındığım tek çıar yolum Allah ..hakkımda hayırlısı artık ne diyeyim

aayyyy ilahi çok güldüm
fakülte deyince benimde aklımda aynı sahneler kalmış,dondurulmuşlar tutmazsa fakülteye dönüş yapıcam ben..sağlam sinirlere ihtiyacım var.sekreter değişir inşallah tam manyak yaaa...
bu arada senin ege doğum eviydi dimi...daha yeni pozitif aldı arkadaş..aynı gün 4 kişilermiş hepsinin tutmuş falan..4 tane embriyosu olmuş pcolu bide..1 transfer etmişler hiç dondurma yapmamışlar.çok şaşırmıştık aslında,sebebinide bilmiyo...neyseki tuttu..çok sevindim ona..

Canım hadi hayırlısı, umarım bebeğin tez zamanda gelir seni fazla üzmeden :) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Hadi bakalım 2 haftanın sonunda güzel haberler ver bize :)

ınsallah canım ya amın hep beraber kavusalım bebıslerımıze hayırlısıyla

çok güzel canım..inşallah ilkince tutsun.. Nazar

Canim tahmin ettim cok yumurtan oldugunu agri ve siskinlik onun gostergesi,doktor sana olabilecek her ihtimali saymak zorunda illa olacak diye birsey yok su dakikadan sonra zaten opu olmak zorundasin olmazsan soylermisin 30 yumurtan nasil atilacak vucuttan OPU ol ki hafifle..insallah tahlil iyi cikar,icini ferah tutmaya calis guzelim...ay vallaha heps ayri dert yumurta olanada dertttt olmayanada

Yeliz dilerim bu defa guzel haber alirsin asilama topigi altinda asilama ile hamile kalan birisini gormek cok istrerim...

Canım benim normalde zaten 1 şişe serum veriyorlar opuya girerken, bana çıktıktan sonra da verildi, bir de iğne yapıldı bana opudan sonra, normalde yapılmıyo. Korkma canım, herşey yolunda gidecek.

Canım benim normalde zaten 1 şişe serum veriyorlar opuya girerken, bana çıktıktan sonra da verildi, bir de iğne yapıldı bana opudan sonra, normalde yapılmıyo. Korkma canım, herşey yolunda gidecek.

hangi iğne yapıldı cnm onu sorayım bari.dr biraz salladı gibi peşine düşeyim ben:)

hangi iğne yapıldı cnm onu sorayım bari.dr biraz salladı gibi peşine düşeyim ben:)

Walla bilmiyorum canım ismini, kendime geldiğimde yaptılar hemen, ağrılarımı ve şikayetlerimi azaltacakmış. Blki de ağrı kesiciydi. Ama var ya tam 10 gün sürdü iğne yeri acayip ağrıdı, çorabımı bile giyemiyodum,şekilden şekle giriyodum giymek için :) :)

öff ne bileyim delirdim işte ne yapacağımı bilmiyorum ki sabahtan beri pirayeyi didikliyorum ilaçlarını soruyorum..kasıklarım çatlıycak gibi.yarın olsun görelim akmı bokmu işim:)vallahi tırstım şu karından su çekmeler hastanede yatmaları duyunca

anladım cnm ..artık Allaha emanet gidicem yarın bakalım ne diycek dr..

Canım benim günaydın, şu arkadaşına kıl oldum,insanlar bazen istemeden patavatsızlık yapabiliyo ama aslında bir laf söylemeden önce iyice tartıp sölemek gerekir çünkü laf ağızdan bi kere çıkınca geri dönüşü olmuyo ne yazık ki. Kıyamam sana ben, o güzel gözlerine yazık arkadaşım, biliyorum bazen sölenen şeyler çok ağrımıza gidiyo ama duymamazlıktan gelmeye çalışmak gerek, bizim ne çektiğimizi bir başkasının anlamasını bekleme bence bu en yakınındaki bile olsa. Bazen eşim bile benim neler hissettiğimin farkında değil ki bni başkasının bizi anlamasını bekleyelim. Herkes ne yazık ki düşünceli olamıyo. Bir de eşindeki morfolojiyi fazla kafana takma, inan tüp bebek doktorları hiç umursamıyo bu morfolojiyi. Bİliyosun bizim %2 morfoloji vardı. Ona rağmen 14 tane döllenebildi :) morfoloji o kadar büyük problem değil tatlım. Sen kendi sağlığına dikkat et bu aralar. Röntgen sonuçlarını ne zaman alacaktın. İnşallah herşey yolundadır canım.

Kızlar dualarınızı bekliyoruz.. Oglus ameliyat olacak bugün

CANIM HERZAMAN DUALARIMIZDASINIZ İNŞAALLAH KUZEYİMİZ BUNUDA SAĞLIKLA ATLATACAK. O ÇOK GÜÇLÜ BİR BEBEK.RABBİM ONU MELEKLERİYLE KORUYOR CANIM. İNŞAALLAH SAĞLIĞINA TAMAMEN KAVUŞACAK

ıınsallah tutar ve mutlu haberı szlere paylasırım kocam ıkız olmasını cokkk ıstyo

yelizizciğim inşaallah bizler gibi fazla aramadan ilk aşılamanda bebişlerine kavuşursun canım.tutunacakmı diye stres yapma kendine. aşılama olduğun andan itibaren kendini hamile olarak gör.sana tavsiyem sakın kendini yoracak işler yapma bol bol dinlen, bol su iç.HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH. BİZLERE MUTLU HABERİ VERİRSİN CANIM)

Sagol canım ınsallah guzel haberler alırız hep beraber Rabbım kımseye aratmasın canım valla agır ıs yapmıyayım dıye bır haftada evde derın bı temızlık uyaptım ıs yapmayı bırak tuvalet dısında ayaga kalkabılecegımı bıle dusunmuyorum kocam evde 4 gun kayınvalıdemle plan yapıp duruyolar zaten:) ıs paylasımı yapıyolar herseyın hayırlısı kuzey ınsallah saglısına kavusur bugunku dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…