Kızlar doktordan cıktım sımdı haberler ıyı bırı 18 yakın bırı 14 mlılım olmak uzere 2 yumurtam var bugunde ıgne yapcam yarın yıne doktordayım cumartesıye asılama olcak yuksek ıhtımal cok heycanlıyımya tam tqhmın etıgım ve ıstedıgım gun oldu esımde yanımda olcak nasıpse 3 gun bana bakcak artık Rabbım herkesın gonlundekını nasıp etsın
cetrotide opudan sonra da devam ettim sanırım 2 gün (2x1 ve 1x1 olarak 3 doz) ve bir de dostinex verdi. onun dışında antibiyotik ve farlutal kullandım. Opudan önce de normalden fazla cetrotide kullandım ben, kaç doz kullandım walla hiç bilmiyom ama tam 7 gün kullanmıştım, bazı zamanlar 2 doz falan yapıyodum :) bilmiyorum ohss için etkilimidir ama böle işte canım.Aklına kötü şeyler getirme, yarın ola hayrola. Bir de çok fazla kasık ağrın olursa ve idrarın normalden az çıkarsa mutlaka doktoruna bildir. Bİr de nefes darlığı falan yapıyormuş sanırım. Tetikte olmak gerek. Korkma ve kendini birazcık dinle ufacık bir belirti bile olsa mutlaka doktoruna söle. Beni öyle tembihlemişlerdi canım.
slm kızlar yardım edin nolur deliricem..ne yapacağımı bilmiyorum..bu gün dr.a gittim dr. çok fazla yumurta geliştiğini söyledi pkodan dolayı halbuki dozum normaldi..neyse
e2 değeri çok yüksek değil ama çok fazla yumurta olunca ohss risk artmış..yarın gidince e2 me bakılıcak dr.a opudan sonra su toplarsa karnım filan diye sordum korkma onu iğneyle çekiyoruz dedi bende renk gitti tabi otur ağla ağla bi hal oldum.hayır ben öyle dayanıklı biri değilim ki nasıl olucak bilmiyorum.göz göre göre su toplamalı bir opu olucak..transferini yapmaz diğer aya bırakırız dedi.ben çok korkuyorum yaaa ne yapayım akıl verin iptal mi etsem tedaviyi ağlamaktan helak oldum..
elimde değil cnm ben aşılama için giderken yan odada kadına serum takmışlardı ohss olmuş çok kötüydü ağlıyodu ağrıdan sürekli karnı şişmişti o akıma gelince birde dr. su çekeriz olursa diyince kötü oldum.sana önlem amaçlı ne ilacı verdiler cnm bana ilaç vermedi iğne vuracakmış sadece.dozum düşürüldü bende de 30 küsür sayıldı yumurta e2 bu gün 2400 dü ama daha 7.günüm yükselebilirmiş.inan dondurulmuşla olmasın diye bir düşüncem yok neyin nasıl olacağını Allah bilir ben o ağrılardan korktum
canım tedaviden vazgeçme,hem nasıl vazgeçeceksin,opu olacak eninde sonunda..biz hepimiz dayanıklıyız canım korkma,doktor sana bilgi vermiş bence olacak diye bişey yok ki..herşeyi vakti gelince yaşayıp görücez,ağlama canım yaa..bak piraye atlattı 30 yumişle seninde öyle olur inşallah..
o nasıl bir hikayeydi oyle, bogazim dugumlendi.
biz de dun adetin 21. gunu olmasi nedeniyle kalan testlerimizi yaptirdik. ancak esim cinsel perhize dikkat edemediginden spermiyogrami yaptiramadi, ve onlar da mayisa gun verdi. yani bu durumda bizim tup de 1 ay erteleniyor. smear, cooook detayli ultrason (!) -resmen icimde ne var ne yok desildi- , genetik testler vs. simdi ben devlette yapiyorum ya bu tupu, allah icin cok guzel bir yer, kimi ozelleren daha iyi. hemsireleri cok seker, benim tup bir ay daha ertelenecek mi dedim de elimi tuttu hemen, ne olacak ki daha su yastasin, bir ayi niye takiyorsun, olur gider diye. allah icin cok iyiler yani.
ben de ilk tedaviye baslarken ege universitesine gitmistim. dusunun 2 catal yan yana, zaten yan yana 2 cıplak kadın yatiyorsun. bir de ben toyum ya, gece sevistim sevistim sabah 9'da kontroldeyim. doktor ve arkasinda 10 tane ogrenci geldiler, doktor bakar bakmaz vajinamdan meniler sar diye bosaldi. doktor bozuntuya vermedi, hmm akintin cokmus dedi. rezalet diz boyu.
cıktım toparlandim, bir de dedim akinti diye ilac verirler, hemsiresine soyledim; bende akinti yok, meniydi o diye. kadincagiz kopusunu nasil gizleyecegini bilemedi. rezalet 2. perde.
gelelim memur hikayelerine: tup icin de bazi belgeler istendi, sgk hizmet dokumu gibi. gittim sgkya, memur nereye vereceksiniz dedi. belgenin uzerinde bir yere hitaben yazilacagini dusunerek saglik kurumuna dedim. -hastaneye mi vercen? -hıı, evet -tup bebekte isteniyo bu? - !? o anda benim kafamda bir simsekler cakti, adama bir ters baktim. ve aninda esimin yanimda olmadigi, onun da hizmet dokumunu almak zorunda oldugum, carlarsam adamin uyuzluk yapacagi filan aklima geldi ve gozlerimdeki simsekleri sondurdum. 2 hizmet dokumunu elime aldiktan ve ustunde bir yere hitaben yazmadigini kontrolden sonra; size ne insanlarin ozel hayatlarindan, nereye verilecegi yazmiyor kagidin uzerinde, kendi isinize bakmazsiniza, seni ne ilgilendiriyor benim tupum diye carladim. bilsin, bir baskasina yapmasin patavatsizlik. cikip mudurune sikayet etmedigime kızdım kendi kendime. bizde hata, hatsizlere haddini bildirmek lazim. isini yap efendi gibi.
Canım hadi hayırlısı, umarım bebeğin tez zamanda gelir seni fazla üzmeden :) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Hadi bakalım 2 haftanın sonunda güzel haberler ver bize :)
Kızlar doktordan cıktım sımdı haberler ıyı bırı 18 yakın bırı 14 mlılım olmak uzere 2 yumurtam var bugunde ıgne yapcam yarın yıne doktordayım cumartesıye asılama olcak yuksek ıhtımal cok heycanlıyımya tam tqhmın etıgım ve ıstedıgım gun oldu esımde yanımda olcak nasıpse 3 gun bana bakcak artık Rabbım herkesın gonlundekını nasıp etsın
ıınsallah tutar ve mutlu haberı szlere paylasırım kocam ıkız olmasını cokkk ıstyoçok güzel canım..inşallah ilkince tutsun.. Nazar
slm kızlar yardım edin nolur deliricem..ne yapacağımı bilmiyorum..bu gün dr.a gittim dr. çok fazla yumurta geliştiğini söyledi pkodan dolayı halbuki dozum normaldi..neyse
e2 değeri çok yüksek değil ama çok fazla yumurta olunca ohss risk artmış..yarın gidince e2 me bakılıcak dr.a opudan sonra su toplarsa karnım filan diye sordum korkma onu iğneyle çekiyoruz dedi bende renk gitti tabi otur ağla ağla bi hal oldum.hayır ben öyle dayanıklı biri değilim ki nasıl olucak bilmiyorum.göz göre göre su toplamalı bir opu olucak..transferini yapmaz diğer aya bırakırız dedi.ben çok korkuyorum yaaa ne yapayım akıl verin iptal mi etsem tedaviyi ağlamaktan helak oldum..
banada dostinex vericek antibiyotikten bahstemede cetrotide ı neden kullandın ki sonradan diğer küçük yumurtalrın çatlamamsı içinmi acaba yaaa vallahi çok korkuyorum inş. olmaz..birde hemen serum vericekmiş yani su toplamasını filan beklemeden.opu sonrası yarın bakalım ne diycek..dua edin nolur olmasın yaa.
Canım benim normalde zaten 1 şişe serum veriyorlar opuya girerken, bana çıktıktan sonra da verildi, bir de iğne yapıldı bana opudan sonra, normalde yapılmıyo. Korkma canım, herşey yolunda gidecek.
hangi iğne yapıldı cnm onu sorayım bari.dr biraz salladı gibi peşine düşeyim ben:)
Canim tahmin ettim cok yumurtan oldugunu agri ve siskinlik onun gostergesi,doktor sana olabilecek her ihtimali saymak zorunda illa olacak diye birsey yok su dakikadan sonra zaten opu olmak zorundasin olmazsan soylermisin 30 yumurtan nasil atilacak vucuttan OPU ol ki hafifle..insallah tahlil iyi cikar,icini ferah tutmaya calis guzelim...ay vallaha heps ayri dert yumurta olanada dertttt olmayanada
Yeliz dilerim bu defa guzel haber alirsin asilama topigi altinda asilama ile hamile kalan birisini gormek cok istrerim...
Walla bilmiyorum canım ismini, kendime geldiğimde yaptılar hemen, ağrılarımı ve şikayetlerimi azaltacakmış. Blki de ağrı kesiciydi. Ama var ya tam 10 gün sürdü iğne yeri acayip ağrıdı, çorabımı bile giyemiyodum,şekilden şekle giriyodum giymek için :) :)
canım inan o kadar şaşkınım ki hala..benim 4 yıldır çektiğimi dakikası dakikasına bilen nadir insanlardan biri..bütün tedavisinde iğnelerini ben yaptım halada öyle...dediğine tepki gösterdim töbe de niye bekliim 8 yıl dedim e ne var dedi güldü..alınganlık değil benimki ve çok üzüldüm..yatağa yattığımda ağlıyordum sabah uyandığımda hala gözümden yaş akıyordu..nasıl olur nasıl der diye içim içimi yedi..canım burnumda derler ya aynen o haldeyim ama durumu kabullenip kabuğuma çekiliyorum her hışmımın sonunda..
canım bende endo karın içine yayılmıştı laparoskopiyle temizlediler ama yumurtalığımda da çikolata kisti var..buda rezervleri ve kaliteyi etkiliyo,tek çaresi ameliyat ama ameliyatla dokunulursa o yumurtalık tamamen iptal olabilir dedi doktor..ordan gelecek iki yumurtaya olacak olan...tedavilerle büyüyo tabii..çok büyürse mecbur ameliyat...vücudum saatli bomba gibi lee...işte bu yüzden bekle yaaa zamana bırak lafları daha ağır geliyo heralde...daha eşimdeki morfoloji var ama ondan bahsetmiyoruz bile...
merkezden buz gibi soğudum canım..bu sefer son onu biliyorum...
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.. Oglus ameliyat olacak bugün
ıınsallah tutar ve mutlu haberı szlere paylasırım kocam ıkız olmasını cokkk ıstyo
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.. Oglus ameliyat olacak bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?