Kızlar dualarınızı bekliyoruz.. Oglus ameliyat olacak bugün
banada dostinex vericek antibiyotikten bahstemede cetrotide ı neden kullandın ki sonradan diğer küçük yumurtalrın çatlamamsı içinmi acaba yaaa vallahi çok korkuyorum inş. olmaz..birde hemen serum vericekmiş yani su toplamasını filan beklemeden.opu sonrası yarın bakalım ne diycek..dua edin nolur olmasın yaa.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.. Oglus ameliyat olacak bugün
merhaba badezuzuzm, canım inşaallah herşey yolunda gidecektir. şişkinliğim var dediğinde tahmin etmiştim seni panik etmek istememiştim yumurtalar gelişince vücut su toplayabiliyor.sizlerdede fazla yumurta oluşunca bu normal sanırım.aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.dr.un gerekeni yapacaktır.tedavide bu kadar yumurtadan sonra yarım bırakmayacaktır herhalde inşaallah hepsi biran önce gereken çapa gelirde opun hemen gerçekleşir.sen yinede en ufak rahatsızlığında hemen dr.unu ara .bugün olumlu gelişmelerle bize dönersin inşaallah....
canım belki çok şeyler istiyorum ama benim için sorarmısın.bu merkezde tedavi yaptıran dışarıdan gelen kişilere kalacak yer konusunda yardımcı oluyorlarmı? yada yakınında öğretmen evi falan varmı?
PİRAYECİĞİM sende uzaktan gidenlerdensin sen nerede kaldın? merkezle otogar arasında ulaşım problemi varmı? bazı merkezlerin servisi oluyormuş.hastalar otogar yakınından binebiliyormuş.. biz kısmet olursa iki arkadaş tedaviye gideceğiz. dediğim gibi izmir,ankara ve izmir var arayışlarımız arasında.. offfff offfff çok zor işler bunlar.rabbim ne olur tedavi olanları bu tedavilerinde sevindir.bizlerede doğru merkezi seçmemizde yardımcı ol ve daha fazla aratmadan bebeğimize kavuştur.hamile olan arkadaşlarımızada yavrularına sağ salim kavuşmalarını nasip et AMİİİİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!
merhaba badezuzuzm, canım inşaallah herşey yolunda gidecektir. şişkinliğim var dediğinde tahmin etmiştim seni panik etmek istememiştim yumurtalar gelişince vücut su toplayabiliyor.sizlerdede fazla yumurta oluşunca bu normal sanırım.aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.dr.un gerekeni yapacaktır.tedavide bu kadar yumurtadan sonra yarım bırakmayacaktır herhalde inşaallah hepsi biran önce gereken çapa gelirde opun hemen gerçekleşir.sen yinede en ufak rahatsızlığında hemen dr.unu ara .bugün olumlu gelişmelerle bize dönersin inşaallah....
canım belki çok şeyler istiyorum ama benim için sorarmısın.bu merkezde tedavi yaptıran dışarıdan gelen kişilere kalacak yer konusunda yardımcı oluyorlarmı? yada yakınında öğretmen evi falan varmı?
PİRAYECİĞİM sende uzaktan gidenlerdensin sen nerede kaldın? merkezle otogar arasında ulaşım problemi varmı? bazı merkezlerin servisi oluyormuş.hastalar otogar yakınından binebiliyormuş.. biz kısmet olursa iki arkadaş tedaviye gideceğiz. dediğim gibi izmir,ankara ve izmir var arayışlarımız arasında.. offfff offfff çok zor işler bunlar.rabbim ne olur tedavi olanları bu tedavilerinde sevindir.bizlerede doğru merkezi seçmemizde yardımcı ol ve daha fazla aratmadan bebeğimize kavuştur.hamile olan arkadaşlarımızada yavrularına sağ salim kavuşmalarını nasip et AMİİİİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!
Kekecb nerlerdesin canım yaaaa, merak ettim seni. Herşey yolundadır umarım, arada haber ver bize
Kızlar yumurtalar 18 mılım olmus bugun catlatma ıgnesını vurulucam veeeee nasıpse cumartesı asılama Rabbım herseyın hayırlısını versın kuzey nasıl oldu acaba metak ettım bılgısı olan varmı
merhaba kızlar...
inşallah kuzey iyidir..landarchı arayacağım ama başı kalabalıktır yada telaşı vardır diye rahatsız etmek istemiyorum..yinede dayanamaz ararsam yazarım size..bütün dualarım o minicik kuzuda..herşey yolunda gitsin inşallahhhhh.....
pirayecim; sağol canım..unuttum gitti.ben arkadaşıma küsmüyorum tabii ama benim yaşadıklarımı yaşayan birinden çabuk olsun inşallah gibi bi laf beklerdim..neyse uzatmıyorum artık:) canım morfoloji konusunda haklısın aslında..benimde 6 yumurtamdan 4 ü döllendi..ki yumurta kalitesizliği vardır kesin..endodan dolayı..zaten doktorda toz kondurmuyo spermelere:)))
badecim testin iyi çıkmış çok sevindim..bak herşey yolunda gidecek endişe etme...biiii süürüüüüü küçük bade olcakkk
kekecb;demek bi hatun kişi geliyo:) çok sevindim canım..sağlıklı olsun tabiiki...
lee canım merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller çok pahalıydı ben bi kere öğrenmiştim..hangi merkezdi hatırlamıyorum bile...ama bu kurumların misafirhanelerinide ara..onlarda iyi olur..bu yaz bizim olsun mu canım yaaaaaaaaaaaaa:)
Kizlar selam,
Cok sevindim Kuzeyin iyi olmasina cok cok mutlu oldum bundan sonra kuzumun baska hicbir sIkintisi olmasin insallah....gulemcim guzel haberler icin tesekkurler....
Bade cnm doktor biraz rahatlatmsi sanirim e2de cok yuksek cikmamis korkma o bahsedilen hicbirsye olmayacak ayrica transferin onumuzdeki ay aolmasi cok cok daha iyi artik doktorlar sanirim hep buna yoneldi,anneyi dinlendirerek ilerlemek istiyorlar ki bence olmasi gereken bu ayni anda yumruta topla 3 gun sonra trasnfer cok yorucu birsey hadi bakalim hayirlisi...
Kekecb cok sevindim guzelim iyi haberlere demek bir kizcemiz daha oluyor :))) yerim onu ben ne kadar cabuk soylemis doktor inanamadim benim 13.haftada soylemisti o da emin degiliz asil 16.hafta demisti bravo doktoruna sen yinede cok emin olma derim cok biliyorum kiz deyipte aaa oglanmis diyeni :)))
Pirayecim doktorun cumartesi sanirim diymi hadi bakalim hayirlisi...
tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?