Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben tasiyici anne arıyorum. Benim yumurtalarım ve esimin spermlerinden olusacak embriyoyu 9 ay karnında tasıyacak anne arıyorum. 1,5 ay once bir ameliyat gecirdim ve rahmim alındı, yumurtalıklarım duruyor. 41 yasındayım. Tasıyıcı anne turk veya yabancı olabilir. Bu konuda yardımlarınızı vekliyorum...

merhaba badezuzuzm, canım inşaallah herşey yolunda gidecektir. şişkinliğim var dediğinde tahmin etmiştim seni panik etmek istememiştim yumurtalar gelişince vücut su toplayabiliyor.sizlerdede fazla yumurta oluşunca bu normal sanırım.aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.dr.un gerekeni yapacaktır.tedavide bu kadar yumurtadan sonra yarım bırakmayacaktır herhalde inşaallah hepsi biran önce gereken çapa gelirde opun hemen gerçekleşir.sen yinede en ufak rahatsızlığında hemen dr.unu ara .bugün olumlu gelişmelerle bize dönersin inşaallah....
canım belki çok şeyler istiyorum ama benim için sorarmısın.bu merkezde tedavi yaptıran dışarıdan gelen kişilere kalacak yer konusunda yardımcı oluyorlarmı? yada yakınında öğretmen evi falan varmı?
PİRAYECİĞİM sende uzaktan gidenlerdensin sen nerede kaldın? merkezle otogar arasında ulaşım problemi varmı? bazı merkezlerin servisi oluyormuş.hastalar otogar yakınından binebiliyormuş.. biz kısmet olursa iki arkadaş tedaviye gideceğiz. dediğim gibi izmir,ankara ve izmir var arayışlarımız arasında.. offfff offfff çok zor işler bunlar.rabbim ne olur tedavi olanları bu tedavilerinde sevindir.bizlerede doğru merkezi seçmemizde yardımcı ol ve daha fazla aratmadan bebeğimize kavuştur.hamile olan arkadaşlarımızada yavrularına sağ salim kavuşmalarını nasip et AMİİİİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!

Canım benim ben c.tesi günü kontrele gidiyorum senin için mutlaka konuşacağım, merkeze gelince; otogardan servisi yok bildiğim kadarıyla ama ulaşım çok kolay, otobüsle kavacıkta iniyosun, mecidiyeköy servisine biniyosun, Cevahir alışveriş merkezinin önünde iniyosun ve ordanda bir taksiyle hoooop 5 dk.2da fulya teracce plazadasın :) konaklama ile ilgili anlaşmalı otelleri varmış canım ama fulya pahalı bir semt o yüzden bence kalacak daha ucuz oteller bulabilirsin. Mesela taksim civarlarını araştırabilirsiniz. Taksimden de ulaşım çok rahat. Metroyla mecidiyeköy durağında inip Fulya çıkışından çıkıyosun (Tam cevahirin önü olyo zaten :) ) hoooop taksiyle 5 dk'lık yol. Benim eşimin annanesi teyzesi falan İstanbulda yaşıyo. Oyüzden ben onlarda kalıyorum canım, güvenilir otellerde de kalabilirsin elbette. Bİr de inan bana benim gittiğim merkezde yaş aralıkları 38-45 falan. Benim yaş grubumda olan çok az insan var. Kekecbde gözlemlediyse farketmiştir. Ben gerçekten merkezden memnunum ve gelip görüşmenizi öneririm canım.

bakalım cnm hayırlısı artık.bu gün e2 im biraz düşmüş devam edicez dedi dr. su toplama işini açıkcası pek önemsemiyolar ama bu gün hüsamettin bey içimi rahatlattı biraz yücel beyle pek konuşamamıştım..
cnm ben gittiğimde 4-5 çift yurt dışından gelliyodu.bir kaçıyla konuştum (türk olanlarla) etrafta küçük otellerde kalıyolarmış çok yakın yerler var ama biraz pahalı yerde merkez.ben anlaşmalı yerlerini yarın sorarım cnm vardır mutlaka çünkü brükseldeki merkezinden buraya geliyo çoğu insan..dünde kıbrıstan gelip gidicek bir çift vardı konuştum transfer sonrası yakındaki otelde kalıcam demişti...ama mutlaka sorarım cnm...

Kızlar yumurtalar 18 mılım olmus bugun catlatma ıgnesını vurulucam veeeee nasıpse cumartesı asılama Rabbım herseyın hayırlısını versın kuzey nasıl oldu acaba metak ettım bılgısı olan varmı

Kekecb nerlerdesin canım yaaaa, merak ettim seni. Herşey yolundadır umarım, arada haber ver bize

canım benim burdayım burdayım , arada bakıp bakıp kaçıyorum, hep yazıcam bişey çıkıyor inan.

Öncelikle Landarch cım ameliyat bitmişdir herhalde inşallah çok güzel geçti , kuzeycik daha sağlıklı olucak insallah bu operasyonla dualarımız sizinle allahım kuzey bebişi korusun , güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben çok iyiyim çok şükür , salı günü kontrollumüz vardı 2 li testmiz oldu , bugün sonucları aldık çok şükür herşey yolunda sorun görünmüyor çok mutluyum kızlar 11+3 de yaptı test biraz erken gibi düşünmüşdüm ama bu zamanlar arasında yapılmaya başlanıyormuz veeee benim için asıl bomba haber çok erken olmasına ragmen cinsiyet tahmini yaptı teyzeleri %85 KIZZZZZ geliyormuş tahminlerim bu doğrultuda diyor tabi 3-4 haftaya dahada netleşecek , bu tahmini cinsel organın bulunduğu bölgedeki bir görüntüyo yorumluyor , bizim içinde çok süpriz oldu , herkez erkek falan diyordu ama kızmış .Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı hepinizin başına.
Kızlar iş den çıkacağımdan bahsetmişdim , o nedenden dolayı bahceci maliyetli geliyor açıkcası , dr dan çok çok memnunnum , piraye inan hiç istemiyorum bırakmak 2 günden beri karalar bağlıyorum doğumda nasıl yapıyorlar ücreti nasıl diye falan sordum tlfonda konuşmayalım dedi dr yüzyüze konuşalım dedi ama görünüşe bakılırsa bir daha gidemicem :) çok mutsuzum bu konuda kızlar çok üzülüyorum , yeni dr araştırmasına girdim ama adam akıllı bir yerde karar kılamıyorum , eşimlede bu konuda karşı karşıya geliyoruz tartışmalar falan offf yani.

Pirayecim bahcecideki yaş grubundan bahsetmişsin gerçekten çok haklısın her gittiğimizde bizimde dikkatimizi çekiyor , eşim her seferinde bu yaşdaki insanlar çocuk için mi burda diyor , her seferinde şaşırıyor ,allah herkezin yardımcısı olsun , hiç bir zaman bitmez bu özlem , erkek mantığı işte onlara pek mantıklı gelmiyor.

kızlar tedaviler başlamış maşallah ,
melodicim test gününe az kaldı degilmi , inşallah güzel haberler alıcaz , heyecanla senden güzel haberler bekliyoruz .

pirayecim senin transfer günün netleştimi , geçmişi okuyamadım , senden tek isteyim çok rahat olman , mutlu olman neden niçinlri sakın düşünme .
badezuzum sen iğneleri yapmışsın opu ne zamandı? şişkinlik kötü gerçekten , opudan korkma sakın , 1 ay beklemek transfer daha iyi olucaksa hiç sorun değil bence , vucudun kendine gelir pamukdan döşek güzel güzel kabarır böylece herşey daha güzel olur canım benim.

canım hayırlı olur inşallah bebişin çok aratmadan gelir seni bulur

merhaba kızlar...

inşallah kuzey iyidir..landarchı arayacağım ama başı kalabalıktır yada telaşı vardır diye rahatsız etmek istemiyorum..yinede dayanamaz ararsam yazarım size..bütün dualarım o minicik kuzuda..herşey yolunda gitsin inşallahhhhh.....

pirayecim; sağol canım..unuttum gitti.ben arkadaşıma küsmüyorum tabii ama benim yaşadıklarımı yaşayan birinden çabuk olsun inşallah gibi bi laf beklerdim..neyse uzatmıyorum artık:) canım morfoloji konusunda haklısın aslında..benimde 6 yumurtamdan 4 ü döllendi..ki yumurta kalitesizliği vardır kesin..endodan dolayı..zaten doktorda toz kondurmuyo spermelere:)))

badecim testin iyi çıkmış çok sevindim..bak herşey yolunda gidecek endişe etme...biiii süürüüüüü küçük bade olcakkk

kekecb;demek bi hatun kişi geliyo:) çok sevindim canım..sağlıklı olsun tabiiki...

lee canım merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller çok pahalıydı ben bi kere öğrenmiştim..hangi merkezdi hatırlamıyorum bile...ama bu kurumların misafirhanelerinide ara..onlarda iyi olur..bu yaz bizim olsun mu canım yaaaaaaaaaaaaa:)

kuzeyden iyi haberler varrrrrr:))) oğluşumuz iyiymiş..ameliyat başarılı geçmiş:))))))))))))
artık daha güzel günlere inşallahhhhhhh.......

inş. iyidir cnm ne bileyim anlamıyorum ki dr.a sordum yükseldikten sonra düşmesi normal mi diye olur çok folikül sebep oluyo dedi..Allaha sığındım artık..ay küçük badeler yerim ben onları evet evet bana çeksinler :)tatlı hatunumdur ben:)))))))))))
kuzeyin iyi olmasına çok sevindim.Allahım sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin anne babasıyla beraber.başka sıkıntı göstermesin..
bu arada benim transfer (eğer yumurtalar e2 düşümesinden kırılmadıysa :))diğer aya kaldı kesinleşti bu gün...hayırlısı olsun artık..

Kizlar selam,

Cok sevindim Kuzeyin iyi olmasina cok cok mutlu oldum bundan sonra kuzumun baska hicbir sIkintisi olmasin insallah....gulemcim guzel haberler icin tesekkurler....

Bade cnm doktor biraz rahatlatmsi sanirim e2de cok yuksek cikmamis korkma o bahsedilen hicbirsye olmayacak ayrica transferin onumuzdeki ay aolmasi cok cok daha iyi artik doktorlar sanirim hep buna yoneldi,anneyi dinlendirerek ilerlemek istiyorlar ki bence olmasi gereken bu ayni anda yumruta topla 3 gun sonra trasnfer cok yorucu birsey hadi bakalim hayirlisi...

Kekecb cok sevindim guzelim iyi haberlere demek bir kizcemiz daha oluyor :))) yerim onu ben ne kadar cabuk soylemis doktor inanamadim benim 13.haftada soylemisti o da emin degiliz asil 16.hafta demisti bravo doktoruna sen yinede cok emin olma derim cok biliyorum kiz deyipte aaa oglanmis diyeni :)))

Pirayecim doktorun cumartesi sanirim diymi hadi bakalim hayirlisi...

dr. rahatlattı ama ben kurup duruyorum ilaç dozunu düşürnce e2 de birden düştü bunun yumurta kalitesine etkisi varmı acaba diye kurup duruyorum.dr.oluyo dedi ama işte gelde bana sor..inan cnm ben sağsalim atlatayım şu opuyu kaliteli embriyolar olsun transfer önümüzdeki aymış bu aymış farketmiyo ayrıca evet biraz kendimi toprlayıp transferin olması daha iyi su toplamış karına progesterondan mahvolmuş bir toto eklenmesin:)sen nasılsın prensesimiz nasıl kendi derdimize düştük ihmal ettik sizi.artık iyice hissediyosun dimi hareketlerini..kuzucuk yaa yerim onu :)

kekecb cnm demek kızın olucak ne güzel Allah hayırlı evlat etsin...ayol bu kızlara koca lazım elimiz çabuk tutalım:))))

Kekecb canım demek bir prenses daha geliyor, yerim onu ben, Allah sağlık sıhhat versin. Doktor konusuna gelince kıyamam sana yaaa inan ben de aynı durumdayım şimdiden. Hamile kalırsam en azından ilk 3-4 ay merkeze gideriz diyorum ama çok belimiz büküldü, sınra burda gideceğim hiç doktor yok, kontrollerimi kime yaptırıcam nasıl olacak falan ben daha şimdiden kara kara düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun canım, çok zor karar vermek. İşin içine maddiyatta girince tabi işler iice sarpa sarıyo. Yine İstanbulda birsürü alternatif bulursun kendine ben de bi araştırayım canım senin için. Bu arada transfer henüz belli değil yarın kesin gün netleştirilecek sanırım. Kızlar heycanlıyım, umarım herşey yolundadır da transferim vaktinde yapılır.

Lee aklıma geldi öğretmen evlerinde de kalabiliyosun, yani otel gibi kullanılabiliyo, hem daha uyguna geliyo canım. İstersen bir araştır. Biz İzmire gidince hep Öğretmen evinde kalırız :)

Bade canım e2nin yükselmemesi ii bişi, çünkü bildiğim kadarıyla e2 5000i geçince çatlatma iğnesi vurmuyorlar ve tedavi iptal oluyo. Neyse canım benim 1 ay sonra oluversin transferin, arkamdan geliyosun sende :) peşpeşe güzel haberler alıcaz inşallah canım.içini ferah tut.

Landarch oğluşumuz ameliyattan çıkmış Allahın izniyle :) bundan sonra herşey daha güzel olsun sisin için, dualarımızdasınız. Kuzeyimiz gerçekten tam bir aslan parçası :)

DEW nasılsın canım yaaa göbüş büyüdümü iice :) napıyo zıpır prenses içerde, kımıl kımıl kımıldanıyo mu?

tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..

Badecim canim hayir sen kendi cocugunuda seveceksin sakin boyle uzme kendini..acickasi ben bu kadar fazla yumurta olmusken tedaviye devam etmemelerine uzulmedim iyi oldu inan acisi daha fazla olurdu,her iste bir hayir var temmuzda 2 kez tedavim iptal oldu 3.de kavustum ben kizima hatirla benimde yumurta olmuyordu yani sonucu seni uzecek bir sonuc olacaksa isin basinda olmasin daha iyi....amerikada adamlar bana iptal edelim yumurtalar bozukd emesine ragmen tutturdum devam ettim sonuc ne iki embriyomda dustu yani her iste bir hayir oldugunu dusunuyorum...

Demek ki doktorlarin sana cok yuksek doz vermeyecekler bir sonraki tedavinde,ya zaten ben bu yuksek dozu anlamiyorum Bade, daha bugune kadar yuksek doz kimseye iyi gelmedi bunu cok net goruyorum ama doktorlar anlamamakta israrlilar...

Lutfen moralini bozma guzelim...her iste bir hayir var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…