tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..
Badecim canim hayir sen kendi cocugunuda seveceksin sakin boyle uzme kendini..acickasi ben bu kadar fazla yumurta olmusken tedaviye devam etmemelerine uzulmedim iyi oldu inan acisi daha fazla olurdu,her iste bir hayir var temmuzda 2 kez tedavim iptal oldu 3.de kavustum ben kizima hatirla benimde yumurta olmuyordu yani sonucu seni uzecek bir sonuc olacaksa isin basinda olmasin daha iyi....amerikada adamlar bana iptal edelim yumurtalar bozukd emesine ragmen tutturdum devam ettim sonuc ne iki embriyomda dustu yani her iste bir hayir oldugunu dusunuyorum...
Demek ki doktorlarin sana cok yuksek doz vermeyecekler bir sonraki tedavinde,ya zaten ben bu yuksek dozu anlamiyorum Bade, daha bugune kadar yuksek doz kimseye iyi gelmedi bunu cok net goruyorum ama doktorlar anlamamakta israrlilar...
Lutfen moralini bozma guzelim...her iste bir hayir var...
Badecim her işte bir hayır vardır tatlım, doktorlar riskli gördü demekki iptal etti tedaviyi, sonrasında dayanılmaz acılar çekmen inan çok daha vahim olurdu Allah korusun. Aslında biz pkolular için düşük dozla başlamaları gerekir iğnelere, sen kaçla başlamıştın iğnelere canım. ben 250 ile başlayım kademeli olarak en son 75 e kadar düşürmüştüm. Hakkında hayırlısı olsuni birazcık toparla kendini yeniden başlarsın canım. Hiiiiç kendi çocuğumu sevemicem deme, elbetteki seviceksin. Bu yolda evet uğraşıyoruz ama umudumuz var... Elbet bizim de olacak bebeklerimiz canım.
dozum yüksek değildi cnm niye böyle oldu dr.da anlamadı..hayırlı buymuş ne diyeyim bilemiyorum çok üzgünüm ..
150 ile başladım cnm bende kademeli olarak 75 e düştüm..
tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..
canım,sakın üzülme vardır herşeyde bir hayır gönül isterki herşey yolunda gitsin ama bazan olumsuzluklar çıkabiliyor.yanlış anlama ama bence iptal olması iyi oldu.allah korusun aşırı ödemden komaya girebilirdin.benim arkadaşım yaşadı akciğerleri su toplamıştı yoğun bakımda yatmıştı.daha sonra yumurtalarını dışardan geliştirmişlerdi.bende aynı şekilde 3 tanede olsa yumurtam 15.5 çapına gelmişken hatırlarsanız çatlatma iğnesini vurulacağım gün e2 değerim düşmüş tedavim yarım kalmıştı.tabii yaptığın iğnelerle kalıyorsun nereden baksan hem hormon yüklenmiş hemde maddi olarak etkiliyor insanı ama senin sağlığın herşeyden önce gelir.inşaallah birdahaki sefere dozu daha iyi ayarlarlar.
ve senin gibi birinden anne olamayacağım sözünü bir daha duymak istemiyoruz.ben hepinizin en kısa zamanda anne olacağınıza inanıyorum.
bende dün akşam landrach ile görüştüm kuzeyimiz iyiymiş maşallah.herkese selamı vardı.telefonda konuşurken bir ara kuzeyin ağlama sesini duydum.ayyyyyy kıyamam onun sesini bile duymak çok güzeldi.inşallah bundan sonra annesi babasıyla hep gülerler)) gülem inşaallah canım bu yaz bizde hamiş oluruz. ) melodinin test günü yarınmıydı ben hafta sonları gezdiğimden internete giremiyorum )) ama dualarım onunla inşaallah mutlu haberini alacağız ) yeliziz canım senin içinde bu ilk ve son olur inşaallah bizler gibi tüpe gerek kalmaz canım ) pirayeciğim seninde cmrt.günü istanbul yolculuğun vardı sanırım hadi hayırlısı olsun canım.benim sorularımada yanıt aradığınız için ayrıca teşekkürler.sizin merkez bahçecimiydi? dr.unuz kimdi?ayy soruyorum bir an unuttum ..
kekecb ohhh ohhh bir prensesde senden geliyor çok güzel yaaadewin kuzusuna kız arkadaş ) allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin AMİİİİİNNNN.....
kızlar evde olunca kendimi dışarılara atıyorum ben şimdi çıkayımda biraz gezeyim)) yüzünüzden gülücükler eksik olmasın )) herşey yolunda gitsin..
Dozun kacti peki gonal f verdiler diymi?birde menapour muydu neydi ilacin?merak ettim dozlarini?
sorun da bu zaten cnm dozda terslik yok oldukça düşük başladı dr.buna rağmen fazla yumurta oldu herkeste olduğu gibi yavaş yavaş bende de doz azaltıldı bu defada e2 düştü.bu gün son olarak menagon verdi dr.yarın bakıp konuşalım dedi.%90 iptal oldu ama şu iğneyle değerine bakıcam filan dedi.canım,sakın üzülme vardır herşeyde bir hayır gönül isterki herşey yolunda gitsin ama bazan olumsuzluklar çıkabiliyor.yanlış anlama ama bence iptal olması iyi oldu.allah korusun aşırı ödemden komaya girebilirdin.benim arkadaşım yaşadı akciğerleri su toplamıştı yoğun bakımda yatmıştı.daha sonra yumurtalarını dışardan geliştirmişlerdi.bende aynı şekilde 3 tanede olsa yumurtam 15.5 çapına gelmişken hatırlarsanız çatlatma iğnesini vurulacağım gün e2 değerim düşmüş tedavim yarım kalmıştı.tabii yaptığın iğnelerle kalıyorsun nereden baksan hem hormon yüklenmiş hemde maddi olarak etkiliyor insanı ama senin sağlığın herşeyden önce gelir.inşaallah birdahaki sefere dozu daha iyi ayarlarlar.
ve senin gibi birinden anne olamayacağım sözünü bir daha duymak istemiyoruz.ben hepinizin en kısa zamanda anne olacağınıza inanıyorum.
bende dün akşam landrach ile görüştüm kuzeyimiz iyiymiş maşallah.herkese selamı vardı.telefonda konuşurken bir ara kuzeyin ağlama sesini duydum.ayyyyyy kıyamam onun sesini bile duymak çok güzeldi.inşallah bundan sonra annesi babasıyla hep gülerler)) gülem inşaallah canım bu yaz bizde hamiş oluruz. ) melodinin test günü yarınmıydı ben hafta sonları gezdiğimden internete giremiyorum )) ama dualarım onunla inşaallah mutlu haberini alacağız ) yeliziz canım senin içinde bu ilk ve son olur inşaallah bizler gibi tüpe gerek kalmaz canım ) pirayeciğim seninde cmrt.günü istanbul yolculuğun vardı sanırım hadi hayırlısı olsun canım.benim sorularımada yanıt aradığınız için ayrıca teşekkürler.sizin merkez bahçecimiydi? dr.unuz kimdi?ayy soruyorum bir an unuttum ..
kekecb ohhh ohhh bir prensesde senden geliyor çok güzel yaaadewin kuzusuna kız arkadaş ) allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin AMİİİİİNNNN.....
kızlar evde olunca kendimi dışarılara atıyorum ben şimdi çıkayımda biraz gezeyim)) yüzünüzden gülücükler eksik olmasın )) herşey yolunda gitsin..
Kizlar selam,
Cok sevindim Kuzeyin iyi olmasina cok cok mutlu oldum bundan sonra kuzumun baska hicbir sIkintisi olmasin insallah....gulemcim guzel haberler icin tesekkurler....
Bade cnm doktor biraz rahatlatmsi sanirim e2de cok yuksek cikmamis korkma o bahsedilen hicbirsye olmayacak ayrica transferin onumuzdeki ay aolmasi cok cok daha iyi artik doktorlar sanirim hep buna yoneldi,anneyi dinlendirerek ilerlemek istiyorlar ki bence olmasi gereken bu ayni anda yumruta topla 3 gun sonra trasnfer cok yorucu birsey hadi bakalim hayirlisi...
Kekecb cok sevindim guzelim iyi haberlere demek bir kizcemiz daha oluyor :))) yerim onu ben ne kadar cabuk soylemis doktor inanamadim benim 13.haftada soylemisti o da emin degiliz asil 16.hafta demisti bravo doktoruna sen yinede cok emin olma derim cok biliyorum kiz deyipte aaa oglanmis diyeni :)))
Pirayecim doktorun cumartesi sanirim diymi hadi bakalim hayirlisi...
sorun da bu zaten cnm dozda terslik yok oldukça düşük başladı dr.buna rağmen fazla yumurta oldu herkeste olduğu gibi yavaş yavaş bende de doz azaltıldı bu defada e2 düştü.bu gün son olarak menagon verdi dr.yarın bakıp konuşalım dedi.%90 iptal oldu ama şu iğneyle değerine bakıcam filan dedi.
bu arada anlaşmalı otel varmış cnm msj attım ama doluymuş kutun..ayarlamayı suna hanım yapıyo onun numarasını atayım sana eğer karar verirsen o otelle konuşup sana dönüyo uygunsa kabul ediyosun..
kuzeyden iyi haberler varrrrrr:))) oğluşumuz iyiymiş..ameliyat başarılı geçmiş:))))))))))))
artık daha güzel günlere inşallahhhhhhh.......
Kızlarrr yarın buyuk gun asılamam oluyorrr
sagol canım ınsallah gelır bebısım badacım uzulme ınsallah guzel olucak hersey gulem hastalıklar pesını bırakmıyo bu aralar onemlı bısey degıldır ınsallah canım belkı alerjıktırHadi canım inşallah büyük buluşma yaşanırda sonra miniğin yolculuğuna sapasağlam devam eder :) Kendini çok strese sokma canım, aşılama aslında normal ilişkiden pek farklı değil, sadece spermciklerin işini kolaylaştırıyolar yollarını kısaltıyolar, büyük buluşma için şartları olgunlaştırıyolar :)
yok cnm puregon kullandım 150 ile bailadım en son 75 e düştüm yavaş yavaş..ama sorun e2 de 4.gün fırladı daha sonra sürekli düştü.başladığım günki değerin yarısına gelince dr.bıraktı.2 ay sonra mini tüp uygulayacakmış....ama ben çok kötüyüm.
canım benim çok teşekkür ederim ,inan bende bu kadar erken tahmin bile olsa duymayı beklemiyordum ama üzerine basa basa dedi bakalım zaman ne gösterecek.
sen nasılsın canım maşallah sende yemişsin haftaları , ne kadr çabuk geçiyor zaman darısı başıma .Kayracık nasıl, yruyormu annesini , istedigin gibi beslenebiliryor musun ? bulantıların azalmıştır değil mi?
Kızlarrr yarın buyuk gun asılamam oluyorrr
badecim;bende üzüldüm ama ncelik sensin canım..şimdi ne desek az ama bi gün bebeğini kucaklayınca sende herşeyin bi zamanı varmış diyeceksin:) anne olacağına eminim ben senin bu yüzden kendini yıpratarak geçirme vaktini..toparla yeniden başlarsın,hem belki yine kendiliğinden gelecek bebeğin...üzülme....
yeliz şimdiden bol şans canım...inşallah herşey yolunda gider,spermler yolunu bulurlar:)
kızlar benim canım sıkkın yaaaa...15-20 gündür cildimde küçücük nokta nokta kırmızı lekelr var..ama cilt yüzeyinde değil altında..uzaklatn bakınca hafif belli oluyo ama cildi gerince kırmızı kırmızı kum dökülmüş gibi..internete bakmamak için uğraştım ama dayanamadım moralim çok bozuldu..kalp atışlarımı kontrol edemiyorum.birden çöktüm gene...salı günü fakültede kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...nedir bu?kaşınmıyo,sızlamıyo? off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?