Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..

Badecim her işte bir hayır vardır tatlım, doktorlar riskli gördü demekki iptal etti tedaviyi, sonrasında dayanılmaz acılar çekmen inan çok daha vahim olurdu Allah korusun. Aslında biz pkolular için düşük dozla başlamaları gerekir iğnelere, sen kaçla başlamıştın iğnelere canım. ben 250 ile başlayım kademeli olarak en son 75 e kadar düşürmüştüm. Hakkında hayırlısı olsuni birazcık toparla kendini yeniden başlarsın canım. Hiiiiç kendi çocuğumu sevemicem deme, elbetteki seviceksin. Bu yolda evet uğraşıyoruz ama umudumuz var... Elbet bizim de olacak bebeklerimiz canım.

dozum yüksek değildi cnm niye böyle oldu dr.da anlamadı..hayırlı buymuş ne diyeyim bilemiyorum çok üzgünüm ..

150 ile başladım cnm bende kademeli olarak 75 e düştüm..

dozum yüksek değildi cnm niye böyle oldu dr.da anlamadı..hayırlı buymuş ne diyeyim bilemiyorum çok üzgünüm ..

150 ile başladım cnm bende kademeli olarak 75 e düştüm..

Dozun kacti peki gonal f verdiler diymi?birde menapour muydu neydi ilacin?merak ettim dozlarini?

tedavim iptal oldu...sanırım ben hep başkalarının çocuklarını sevicem..

canım,sakın üzülme vardır herşeyde bir hayır gönül isterki herşey yolunda gitsin ama bazan olumsuzluklar çıkabiliyor.yanlış anlama ama bence iptal olması iyi oldu.allah korusun aşırı ödemden komaya girebilirdin.benim arkadaşım yaşadı akciğerleri su toplamıştı yoğun bakımda yatmıştı.daha sonra yumurtalarını dışardan geliştirmişlerdi.bende aynı şekilde 3 tanede olsa yumurtam 15.5 çapına gelmişken hatırlarsanız çatlatma iğnesini vurulacağım gün e2 değerim düşmüş tedavim yarım kalmıştı.tabii yaptığın iğnelerle kalıyorsun nereden baksan hem hormon yüklenmiş hemde maddi olarak etkiliyor insanı ama senin sağlığın herşeyden önce gelir.inşaallah birdahaki sefere dozu daha iyi ayarlarlar.
ve senin gibi birinden anne olamayacağım sözünü bir daha duymak istemiyoruz.ben hepinizin en kısa zamanda anne olacağınıza inanıyorum.
bende dün akşam landrach ile görüştüm kuzeyimiz iyiymiş maşallah.herkese selamı vardı.telefonda konuşurken bir ara kuzeyin ağlama sesini duydum.ayyyyyy kıyamam onun sesini bile duymak çok güzeldi.inşallah bundan sonra annesi babasıyla hep gülerler)) gülem inşaallah canım bu yaz bizde hamiş oluruz.) melodinin test günü yarınmıydı ben hafta sonları gezdiğimden internete giremiyorum)) ama dualarım onunla inşaallah mutlu haberini alacağız) yeliziz canım senin içinde bu ilk ve son olur inşaallah bizler gibi tüpe gerek kalmaz canım) pirayeciğim seninde cmrt.günü istanbul yolculuğun vardı sanırım hadi hayırlısı olsun canım.benim sorularımada yanıt aradığınız için ayrıca teşekkürler.sizin merkez bahçecimiydi? dr.unuz kimdi?ayy soruyorum bir an unuttum ..
kekecb ohhh ohhh bir prensesde senden geliyor çok güzel yaaa dewin kuzusuna kız arkadaş ) allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin AMİİİİİNNNN.....
kızlar evde olunca kendimi dışarılara atıyorum ben şimdi çıkayımda biraz gezeyim)) yüzünüzden gülücükler eksik olmasın )) herşey yolunda gitsin..

Evet canım bahçeci Fulya bizim gittiğimiz yer. Doktorumuz Erbil Yağmur canım, walla gerçekten ben çok çok memnunum, tam benlik bi doktor kendisi, ne fazla mesafeli ne fazla konuşkan, ne fala iyimser ne de fazla olumsuz, gerçekçi bir doktor, olması gerektiği gibi ve ben kullandığı tedavi metotlarınıda çok beğeniyorum. Sonuçta kekecb ile bizim aynı sorunlarımız olmasına rağmen ikimize de farklı dozlarda ve farklı iğnelrle başlattı tedaviye, yani bence gerçekten kişiye göre tedaviyi uyguluyo. bazı doktorlar vardır herkese aynı ileci verir bu öğle değil. Acayip güveniyorum. Sonucum ne olursa olsun Erbil Bey ve merkez gerçekten en iyisini yapmış olacaklar.Gerisi Allahın taktiri olacak.

Dozun kacti peki gonal f verdiler diymi?birde menapour muydu neydi ilacin?merak ettim dozlarini?

yok cnm puregon kullandım 150 ile bailadım en son 75 e düştüm yavaş yavaş..ama sorun e2 de 4.gün fırladı daha sonra sürekli düştü.başladığım günki değerin yarısına gelince dr.bıraktı.2 ay sonra mini tüp uygulayacakmış....ama ben çok kötüyüm.

sorun da bu zaten cnm dozda terslik yok oldukça düşük başladı dr.buna rağmen fazla yumurta oldu herkeste olduğu gibi yavaş yavaş bende de doz azaltıldı bu defada e2 düştü.bu gün son olarak menagon verdi dr.yarın bakıp konuşalım dedi.%90 iptal oldu ama şu iğneyle değerine bakıcam filan dedi.
bu arada anlaşmalı otel varmış cnm msj attım ama doluymuş kutun..ayarlamayı suna hanım yapıyo onun numarasını atayım sana eğer karar verirsen o otelle konuşup sana dönüyo uygunsa kabul ediyosun..

canım benim çok teşekkür ederim ,inan bende bu kadar erken tahmin bile olsa duymayı beklemiyordum ama üzerine basa basa dedi bakalım zaman ne gösterecek.

sen nasılsın canım maşallah sende yemişsin haftaları , ne kadr çabuk geçiyor zaman darısı başıma .Kayracık nasıl, yruyormu annesini , istedigin gibi beslenebiliryor musun ? bulantıların azalmıştır değil mi?

canım çok geçmiş olsun , herşeyde vardır bir hayır , kaybettiğimiz zaman olsun senin sağlığından bişey kaybetmemen daha önemli , dr içinde bazı şeyşer senin hakkında fikir oluyor , malesef ki uygulamalar herkezde aynı tepkiyi vermiyor , bir sonraki tedavide iptal olan tedavi klavuz olucak belkide neyi nasıl yapılması gerektiğini daha iyi karar verebilecek .canım benim senin eşinin canı sağolsun ne olur kendine çok dikkat et.

kuzeyden iyi haberler varrrrrr:))) oğluşumuz iyiymiş..ameliyat başarılı geçmiş:))))))))))))
artık daha güzel günlere inşallahhhhhhh.......

çok çok geçmiş olsun canım ya maşallah kuzeyciğe , tez zamanda toparlasın annesine gülücükler vericek inşallah

Kızlarrr yarın buyuk gun asılamam oluyorrr

Hadi canım inşallah büyük buluşma yaşanırda sonra miniğin yolculuğuna sapasağlam devam eder :) Kendini çok strese sokma canım, aşılama aslında normal ilişkiden pek farklı değil, sadece spermciklerin işini kolaylaştırıyolar yollarını kısaltıyolar, büyük buluşma için şartları olgunlaştırıyolar :)

badecim;bende üzüldüm ama ncelik sensin canım..şimdi ne desek az ama bi gün bebeğini kucaklayınca sende herşeyin bi zamanı varmış diyeceksin:) anne olacağına eminim ben senin bu yüzden kendini yıpratarak geçirme vaktini..toparla yeniden başlarsın,hem belki yine kendiliğinden gelecek bebeğin...üzülme....

yeliz şimdiden bol şans canım...inşallah herşey yolunda gider,spermler yolunu bulurlar:)

kızlar benim canım sıkkın yaaaa...15-20 gündür cildimde küçücük nokta nokta kırmızı lekelr var..ama cilt yüzeyinde değil altında..uzaklatn bakınca hafif belli oluyo ama cildi gerince kırmızı kırmızı kum dökülmüş gibi..internete bakmamak için uğraştım ama dayanamadım moralim çok bozuldu..kalp atışlarımı kontrol edemiyorum.birden çöktüm gene...salı günü fakültede kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...nedir bu?kaşınmıyo,sızlamıyo? off...

sagol canım ınsallah gelır bebısım badacım uzulme ınsallah guzel olucak hersey gulem hastalıklar pesını bırakmıyo bu aralar onemlı bısey degıldır ınsallah canım belkı alerjıktır

Canim bak dogru yol mini tup bebek iste cok yumurta degil az yumurta ama kalitelisi bize lazim sevindim doktorunun bu kararina...lutfen uzulme profil resminide degistir allah askina sana neseli seyler yakisiyor kuzucum...

Canim sagol ben iyiyim hakikaten zaman cabuk geciyor cok sukur hersey yolunda...kizim tam bir cadi olacak sanirim fikir fikir ve artik yatis pozisyonumu begenmiyorsa rahat degilse bir tepikliyor kendime geliyorum...yandik vallaha simdiden parmaginda oynatiyor... :)varmi aklinda bir isim?ne dusunuyorsun?

Kızlarrr yarın buyuk gun asılamam oluyorrr

Hadi canim gozun aydin dualarimiz seninle...

haydaaaa ne oldu ayol unutmaki nisan ayindayiz tam alerji ayi yedigin ictigin yada havadan birsey dokunmus olabilir guzelim bozma moralini hemen.

Melodi cnm inan cok heyecanliyim senin icin dilerim ki yarin guzel haberler verirsin bizlere...dualarimiz seninle...

Sagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın sımdılık hersey yolunda telofanda ınternete gırdıgım ıcın sıze canlı yayın yapabılırım:) ama bosverın benı bugun melodının gunu ınsallah guzel haberlerle gelırde bızlerede umut olur senlesın topıgımız

Asılamamı oldumm oleyyy su an doktordayım ve 2ssaat dınlenmedeyım artık 14gun beklıcez ve ınsallahda mutlu sona ulasılacaz

kızlar hafta sonu pek bilgisayar başında olamıyorum.ama bugün kısa sürede olsa melodi,yeliziz ve badezuzum için int.e girdim.herkese iyi hafta sonları diliyorum) yeliziz aşılaman olmuş inşaallah bu senin için ilk ve son olur inşaallah bebişine hemen sağlıkla kavuşursun.dediğimiz gibi bol bol dinlen kabız kalmamaya çalış ve bol su iç... melodiciğim hadi inşaallah mutlu haberi verirsin topiğimize bir melek daha gelir...badezuzum canım bencede o profildeki resmi değiştir.canım benim kolay değil biliyoruz.ama bizim badezuzumuz güçlü ve pozitif biri. inan belkide bu en hayırlısıdır.ben de dew gibi mini tüp bebek olayına çok inananlardanım.inşaallah yakın zamanda en doğru tedaviyle hormonsuz yumoşlarınla hamile kalırsın.belkide kendiliğinden hamile kaldığının haberini verirsin buradan. bu arada ben mesaj kutusunu boşaltım.bu arada benim içinde ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
gülem mr sonucun ne oldu merak içindeyim.inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.yüzündeki kızartılar allerjik olabilir kullandığın herhangi bir ilaçta yapabilir.inşaallah önemli birşey değildir canım.
dew şuanınızı bilemem ama şimdiki çocuklar doğdukları andan itibaren bilinçli ve kararlı doğuyorlar her istediklerini mükkemmel bir şekilde yerine getirtiriyorlar.bunlara alışmak lazım)))
ceren senin tedavi ne aşamada herşey yolundadır inşallah.sen ege tıpamı gidiyordun? orası için çok iyi olduğunu duymuştum. inşaallah sende bu tedavide bebeğinle olursun)
vizontele ne alemde acaba birde zrda pek uğramıyor ne yaptı acaba merak ettim.. hadi kızlar sağlıkla kalın.kocişim beni bekler)) şimdi gezme zamanı. evde olunca daha bir gezer oldum)) akşama dönünce ilk fırsatta int.e bakacağım.
ALLAHIM NE OLUR DUALARIMIZ KABUL OLMUŞ OLSUN VE MELODİCİĞİN MUTLU HABERİNİ ALALIM AMİİİİİİN.....

Kızlar melodiyi çok merak ediyroum, haber alan olursa bilgi versin, dualarımız onunla, güzel haber verecek bugün inşallah. Gülemcim noolduuu canım yaaaa, geldiler mi üst üste gelirler zaten, nisan ayı alarji ayı canım, alerjik reaksiyondur, canını sıkma, mutlaka bir doktora görün. Sen de beyaz tenlisin, bizde bu mevsimde çok alarji yaşanır canım.Sıkma canını.
Bu arada ben doktordan geldim, 28 nisan transferim, herşey çok güzelmiş, şimdilik bu kadar.
Haaaa bir de leee canım, yüzyüze görüşmeden tahlil sonuçlarını görmeden bişey diyeeyiz diyo. Aslında ben de bu cevabı bekliyodum ama yine de sordum canım. Sen telefonla falan görüş istersen bi ara merkezi ara, nasıl içine sinerse. Sana mail adresini atabilirim özelden istersen.
Herkesi çok öpüyorum, iyi hafta sonları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…