Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar..
MELODİ cnm inş. bebeğine kavuşmuşsundur..inş. bu hasretin biter cnm şu bozuk moralim düzelir senin güzel haberinle..
YELİZ hayırlı olsun cnm umarım tek yaşadığın tecrübe bu olur hemen bebeğine kavuşursun bu aşılamayla..2 haftalık bir zmanın var galiba sabır diliyorum beklemek zordur ama sonu güzel olur inş.
DEW bu gün gittim dr.a artık rahim incelmeye yumurtalar küçülmeye başlamış.dr.çarşamba günü embriyologlar ve tüm dr.lar toplantı yapıyoruz.seni konuşucaz bu defa dedi.senden maksimum 4 -5 yumurta istiycem dedi.ilaç dozunu çoktan aza değil azdan çoğa çıkarıcaz büyük ihtimalle dedi.birsürü şey dedi yani mini tüpün bir çeşidiymiş.ağladım zırladım salya sümük gözlerim aktı maymuna döndüm geldim eve..2 aya ancak yumurtaların topralanır dedi.çarşamba gidicem neye karar verdiklerini anlatıcak..çok kötüyüm senin hikayen umut oluyo bana inan sende de iptal olmuştu tedavi şimdi çok şükür kızımız geldi ama ben toparlayamıyorum .....
LEE cnm ne pozitiflik kaldı ne heyecan boş boş işe yaramaz avuç dolusu yumurtluyorum.. 2ay daha bekliycem sonra ne olacak onuda bilmiyorum 2 ay 6 ay derken yıllar geçiyo.hayırlısı buymuş diyorum .bununla avutuyorum kendimi.bu gün merkezde bir kadına dr.yumurtaların kalitesiz istersen iptal edelim demiş.öyle pozitif öyle mutlu nasıl imrendim .eşine belki yumurta çıkmayabilrmiş çıkarsada döllenmeyebilirmiş diye anlatıyodu ama gülerek.. bende köşede zırıl zırıl ağlıyodum:)
GULEM cnm döküntüler korkutmasın seni bahardan olabilir yada stersten olur.biraz fazla su iç bu zamanlarda kötü bişey değildir sıkma içini.

kızlar cok sagolun guzel sozlerınız ıcın lee tavsıyelerın ıcın sagol sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var bu ara badecım beklemek zor uzuldum senın ıcın tedavı ertelenınce beklemek zor ama gecıcek ınsallah pıraye hemen hemen aynı zamanlarda alcaz sonucları melodıyı bende merak edıyorum ya gelsın artık:)

nasılsınız kızlar....ben biraz sakinleştim,çok evhamlıyım ben yaa..hiç amannn geçer gider diyemiyorum hemen aklıma en kötü senaryolar geliyo.söylediğim lekeler bacaklarımda kollarımda ve karnımın alt kısımlarında..döküntü değil,yüzeyde bişey yok,derinin altında..neyse salı günü doktora göstericem..neyse;lee canım mr sonucum temiz çıktı..salı günü ak-kara belli olacak canım..

melodi gelmemiş daha..çok merak ettim yaa..inşallah güzel haberle gelir..

bade canım ben şu geçirdiğim 1 ayı gözümde büyüttüm hemen olsun diye nisandamı yapsam diye düşündüm ama bak nisan bitti bile..çok zor tedavinin iptali sana katlanılmaz geliyo belki ama çabuk geçecek zaman gör bak.sen ovülasyon sorunu olmayan bi pco lusun,belli olmaz bu işlere...hem az hormon alacak olmanda iyi bişey..bizim gibi her tedavide bi sürü hormon almayacaksın..iyi tarafından bakmaya çalış canım.yıratma kendine..ne kadar çabuk toparlarsan o kadar iyi..

yeliz geçmş olsun diyelim canım:) inşallah ilk ve son olur bu senin için...bizim çektiklerimiz çekmezsin inşallah...

piraye gözün aydın bak herşey tıkır tıkır gidiyo..maşallah..ben iyiyim canım sağol,allerji değil ama stres oluveriyorum işte...salıya hayra çıksın da...

kızlarrrrrrrrr maalesefffffffff olmadııııı çok üzgünüm ya gerçekten değer 2.0 düşünün hiç tutunma bile olmamaış gelde kafayı yeme..sizlere umut olmak isterdim ama maalesef..yıllar önce doğal hamile kalmış biri olarak kürtajdan sonra biirdha hiç hamile kalamadım ..lanaetlendim mmi ne anlayamaıyorumççhiç tutunma olamamasını hele hiç anlamıyorum bence doktorların kaçırdığı bişeyler var ..inşallah sizlerin güzel haberlerini alacağız ..ara verip başka bir doktorla yola devam dicem ..pes etmek yok elbet birgün oalacak...

cnm inan çok ümitliydim senden.hayırlısı buymuş.birdahaki denemeye belkide gerek kalmaz..çünkü kendiliğinden hamile kalabiliyosun.sadece zamanı var demek ki.bak bana tedavim bile olmadı senin embriyolar bu defa değilse diğerine tutunacak inş..tabi ki pes etme sen ve eşine sağlık versin Allah denemeye devam .....

cnm inan sıkıntıdan dır onlar.için rahat etsin sen göster dr.a yinede..inan artık bu ay olayı geçti yine aynı şeylermi olucak korkusu başladı.dr. sağolsun rahatlattı ama kim garanti verebilirki...çarşambaya anlatıcak planladıkları tedavi yöntemini.toprlamaya gelince kötü dağıttım uzun b,i süre böyle olurum.yazık eşim maymunluk yapıyo guleyim diye ben daha çok ağlıyorum benim yüzümden oda baba olamıyo diye

canım uzuldum gercekten sen hısedıyordun gercıde ben senın yerıne umutlanmısım demekı bugun asılamadan sonra dınlenırken bı kadın vardı kese tutunmamıs kurtaj yapptılar aglama seslerını duydum esıyle beraber nasıl aglıyolardı Allahım dedım hayırlıysa ver Rabbım kımseye tasıyamıycagı dertler vermesın

eve gelir gelmez hemen bilgisayara koşturdum.inan hep içimde olacak umudu vardı.inşallah pozitiftir diye çok dua etmiştim.demekki kısmet değilmiş canım.allah sana ve eşine sağlık versin.senin gibi bizlerin arasındada hiç embriyosu tutunamayan kişiler çok.sakın üzülme.rabbim inşaallah yakın zamanda yüzünü güldürür.

mr.ın temiz çıkması çok güzel.o halde bacak kısmındamıydı çikolata kisti görülmüştü ya ,mr.a göre demekki çikolata kisti yokmuş değilmi? salı günüde inşaallah için rahatlatan sonuçlar alırsın.güzel canınıda çok sıkma ok)

saçmalama tatlım yaa.kolay değil tabiki bu senin elinde olan birşey değil ki.ne demek senin yüzünden baba olamayacak? aynı saçma salak lafı bazan bende eşime söylüyorum.benim yüzümden babalığı yaşayamıyorsun diye karşılığındada o bana bir güzel kızıyor saçmalıyorsun diyor.evet saçmalıyoruz.sonuçta canı veren allah o emir etmedikçe en mükemmel tıp dahi birşey yapamaz.bizlerde sorun yokki neden kendimizi suçlayalım.şuan henüz herşey taze tabikii üzülmemek elde değil.ama bir an önce kendini bebeğin için toparla.ve hala o üzgün yüzlü kadın resmini profilinde tutuyorsun.görmemiş olsamda, seni ben nedense cıvıl cıvıl biri olarak düşünüyorum))

canım ne desem boş.. üzüldüm....çünkü çok umutluydum.kürtajla kendini suçlama hiç alakası yok tabii ki...sadece yine zamanı değilmiş diyeceğiz..zaman tanı biraz kendine toparla,tekrar bismillaahh başlarsın canım..dondurulmuşun varmı başka? unuttum...
doktorun iyi aslında ama başka fikirlerde alabilirsin tabii...

inşallah canım..cildime bakıp duruyorum.hemen geriliyorum yaa...
canım aynı şeylerin olmayacağının garantisini kimse veremez ama direk başka bi plana geçmesi doktorun iyi olduğunun göstergesi bence..adam farklı seçeneklere yöneliyo bu yüzden endişeli başlama...canım napalım yanii boşayalımmı adamları:) bende bazen aynı psikoljiye giriyorum ama morfolojisi bozuk adamın bende tencere kapak olmuşuz diyorum..annelik bizim içimizde var ama onlarda babalık ruhu yok..baba olmadanda olmaz..boşuna böyle şeyler düşünme..ki zaten eşin sana tam destek anladığım kadarıyla.gereksiz triplere girme,lafını bile etme lütfen

canım kalça mr ı çekildi..kistim duruyo daha büyük ..önceki 2 yıl önce çekilmiişti..ama tabii kistimi değerlendirmeyecekler.bu fmf için istendi...maalesef kistim duruyo yani:) ya bunlarla uğraşmadığınız için bile kendinizi şanslı hissedin lütfen...bu lafım hepinize...:)

Son düzenleme:
Yatıyorum canım valla yemegım bıle onume gelıyo 1 hafta temızlık yaptım cok yoruldum sımdı dınleme zamanı zaten kaldırmıyolar 3 gun yatarım artık

evet saçma ama öyle geliyo şimdilik başka bişey düşünemiyorum..bu gün yolda ağlarken acaba ne günah işledim ki bu kadar ağır şekilde ödüyorum dedim durdum.ilk hamileliğim geliyo aklıma güyya erkendide istememiştim ağlamıştım.işte böyle ararsın mı dedi Allah ..dedim ya kafam karman çorman ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..cıvıl cıvıldım taki bu sorunlar çıkana kadar..evlendiğimden beri bu konuda hep daha kötü daha kötü daha kötü oldu durum ..önce eşimde varikosel morfoloji sonra düşük, sonra bende pko sonra tekrar düşük ,iptal olan aşılama sonra tekrar düşük sonra bende pıhtılaşma şimdide bu..rabbim dermansız dert vermesin ..hamdolsun başka bişey diyemiyorum ama sanki denizde boğuluyorum arada nefes alııp tekrar dibe vuruyorum..ayy sizide şişirdim ya kusura bakmayın nolur..ben düzelene kadar yazmasam iyi olur

MElodii canım benim ne desem ki bilemedim, dondurulmuşun vardı yanlış hatırlamıyosam, biraz kendini toparla yeniden denersin. Allah büyük, vardır elbet bir zamanı. Allah hepimiz için hayırlısını versin canım, üzme kendini demicem çünkü nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum. Sadece kendini çabuk topla,birazcık vucudunu dinlendir yeniden başlarsın mücadeleye. Allah bu yolda çabalayan herkezin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…