slm kızlar..
MELODİ cnm inş. bebeğine kavuşmuşsundur..inş. bu hasretin biter cnm şu bozuk moralim düzelir senin güzel haberinle..
YELİZ hayırlı olsun cnm umarım tek yaşadığın tecrübe bu olur hemen bebeğine kavuşursun bu aşılamayla..2 haftalık bir zmanın var galiba sabır diliyorum beklemek zordur ama sonu güzel olur inş.
DEW bu gün gittim dr.a artık rahim incelmeye yumurtalar küçülmeye başlamış.dr.çarşamba günü embriyologlar ve tüm dr.lar toplantı yapıyoruz.seni konuşucaz bu defa dedi.senden maksimum 4 -5 yumurta istiycem dedi.ilaç dozunu çoktan aza değil azdan çoğa çıkarıcaz büyük ihtimalle dedi.birsürü şey dedi yani mini tüpün bir çeşidiymiş.ağladım zırladım salya sümük gözlerim aktı maymuna döndüm geldim eve..2 aya ancak yumurtaların topralanır dedi.çarşamba gidicem neye karar verdiklerini anlatıcak..çok kötüyüm senin hikayen umut oluyo bana inan sende de iptal olmuştu tedavi şimdi çok şükür kızımız geldi ama ben toparlayamıyorum .....
LEE cnm ne pozitiflik kaldı ne heyecan boş boş işe yaramaz avuç dolusu yumurtluyorum.. 2ay daha bekliycem sonra ne olacak onuda bilmiyorum 2 ay 6 ay derken yıllar geçiyo.hayırlısı buymuş diyorum .bununla avutuyorum kendimi.bu gün merkezde bir kadına dr.yumurtaların kalitesiz istersen iptal edelim demiş.öyle pozitif öyle mutlu nasıl imrendim .eşine belki yumurta çıkmayabilrmiş çıkarsada döllenmeyebilirmiş diye anlatıyodu ama gülerek.. bende köşede zırıl zırıl ağlıyodum:)
GULEM cnm döküntüler korkutmasın seni bahardan olabilir yada stersten olur.biraz fazla su iç bu zamanlarda kötü bişey değildir sıkma içini.
nasılsınız kızlar....ben biraz sakinleştim,çok evhamlıyım ben yaa..hiç amannn geçer gider diyemiyorum hemen aklıma en kötü senaryolar geliyo.söylediğim lekeler bacaklarımda kollarımda ve karnımın alt kısımlarında..döküntü değil,yüzeyde bişey yok,derinin altında..neyse salı günü doktora göstericem..neyse;lee canım mr sonucum temiz çıktı..salı günü ak-kara belli olacak canım..
melodi gelmemiş daha..çok merak ettim yaa..inşallah güzel haberle gelir..
bade canım ben şu geçirdiğim 1 ayı gözümde büyüttüm hemen olsun diye nisandamı yapsam diye düşündüm ama bak nisan bitti bile..çok zor tedavinin iptali sana katlanılmaz geliyo belki ama çabuk geçecek zaman gör bak.sen ovülasyon sorunu olmayan bi pco lusun,belli olmaz bu işlere...hem az hormon alacak olmanda iyi bişey..bizim gibi her tedavide bi sürü hormon almayacaksın..iyi tarafından bakmaya çalış canım.yıratma kendine..ne kadar çabuk toparlarsan o kadar iyi..
yeliz geçmş olsun diyelim canım:) inşallah ilk ve son olur bu senin için...bizim çektiklerimiz çekmezsin inşallah...
piraye gözün aydın bak herşey tıkır tıkır gidiyo..maşallah..ben iyiyim canım sağol,allerji değil ama stres oluveriyorum işte...salıya hayra çıksın da...
kızlarrrrrrrrr maalesefffffffff olmadıııııçok üzgünüm ya gerçekten değer 2.0 düşünün hiç tutunma bile olmamaış gelde kafayı yeme..sizlere umut olmak isterdim ama maalesef..yıllar önce doğal hamile kalmış biri olarak kürtajdan sonra biirdha hiç hamile kalamadım ..lanaetlendim mmi ne anlayamaıyorumççhiç tutunma olamamasını hele hiç anlamıyorum bence doktorların kaçırdığı bişeyler var ..inşallah sizlerin güzel haberlerini alacağız ..ara verip başka bir doktorla yola devam dicem ..pes etmek yok elbet birgün oalacak...
Kızlar benım kasıklarımda bıraz agrı var normalmı sızce
evet saçma ama öyle geliyo şimdilik başka bişey düşünemiyorum..bu gün yolda ağlarken acaba ne günah işledim ki bu kadar ağır şekilde ödüyorum dedim durdum.ilk hamileliğim geliyo aklıma güyya erkendide istememiştim ağlamıştım.işte böyle ararsın mı dedi Allah ..dedim ya kafam karman çorman ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..cıvıl cıvıldım taki bu sorunlar çıkana kadar..evlendiğimden beri bu konuda hep daha kötü daha kötü daha kötü oldu durum ..önce eşimde varikosel morfoloji sonra düşük, sonra bende pko sonra tekrar düşük ,iptal olan aşılama sonra tekrar düşük sonra bende pıhtılaşma şimdide bu..rabbim dermansız dert vermesin ..hamdolsun başka bişey diyemiyorum ama sanki denizde boğuluyorum arada nefes alııp tekrar dibe vuruyorum..ayy sizide şişirdim ya kusura bakmayın nolur..ben düzelene kadar yazmasam iyi olur
çok şükür eşim beni benden çok düşünür.oda çok üzüldü ama ben toparlamak için üzüntüsünü bile yaşayamadı kıyamam..bu gün bir şarkıda gözleri doldu.çaktırmadan sildi güyya ..darma dumanız gulem yaa hani herşey çok kötü gitti eyvallah da ümidimiz tüptü, ondada boşluğa düştük..
cnm benim ablam geçen yıl alerji döktü sırtını gördük resmen içimiz kalktı.sırtı kabar kabar kızamık gibi ufacık şeyler çıkmıştı..dr. içtiği iki ilacın etkileşiminden olduğunu söylemişti..sen ilaçları filan karıştırdınmı veya bitkisel bişeyler içiyomusun onlarda yapar. gerilme cnm önemli bişey değildir .ama dediğim gibi ilaç etkileşimi ise serum filan verirler. sen git yinede göster dr.a
Selam cnm evet biliyorum doktorlarimiz ayni vallaha aslinda Israel beyden habersiz gittim ben bana kimseyi onermedi ama istersen git gorun ikinci bir gorus icin dedi bende cok arastirdim bir arkadasim vasitasiyla 9 eylulden bir doktora gorundum alsancakta muaynanensi var prf.dr.sabahattin altunyurt super bir adam karisi ile calisiyorlar cok memnun kaldim.istersen telef nosunu verebilirim.
kızlarrrrrrrrr maalesefffffffff olmadıııııçok üzgünüm ya gerçekten değer 2.0 düşünün hiç tutunma bile olmamaış gelde kafayı yeme..sizlere umut olmak isterdim ama maalesef..yıllar önce doğal hamile kalmış biri olarak kürtajdan sonra biirdha hiç hamile kalamadım ..lanaetlendim mmi ne anlayamaıyorumççhiç tutunma olamamasını hele hiç anlamıyorum bence doktorların kaçırdığı bişeyler var ..inşallah sizlerin güzel haberlerini alacağız ..ara verip başka bir doktorla yola devam dicem ..pes etmek yok elbet birgün oalacak...
canım merak etme tabiki israel beye söylemem bunu sonuçta bende gitcem başka doktora...bu doktor perinatoloji uzmanımı acaba? birde sen doğumu kenttemi düşünüyorsun?
Canim sagol ben iyiyim hakikaten zaman cabuk geciyor cok sukur hersey yolunda...kizim tam bir cadi olacak sanirim fikir fikir ve artik yatis pozisyonumu begenmiyorsa rahat degilse bir tepikliyor kendime geliyorum...yandik vallaha simdiden parmaginda oynatiyor... :)varmi aklinda bir isim?ne dusunuyorsun?
canım maşallah kuzucumaannesinin nazlısı o kolay mı .
canım ya inan hiç aklıma gelmşyor kız ismi , etrafdakiler erkek erkek olucak diyince insan kendini kaptırıyor , erkek olsaydı başsından beri aklımızdaki isim Ali idi , ama kız ismi hiç yok , yardımlarınızı bekliyorum.
Rosemm selam cnm evet bu doktor perinataloji uzmani yani hani riskli durumlari belirliyor ona gore tani koyuyor,ayrica anne ve bebegin sagligi uzerinde uzman yani bebegin ic organlarini en ince ayrintisina kadar inceleyen bir uzmanlik dali,normal jinekolojinin uzerine 3 yil daha okunarak alinan bir uzmanlikmis benim gittigim adam prof.dr bu arada yani turkiyede ilk 10 icinde olan bir adam sansimiza izmirde olmasi super gitmeni kesinlikle tavsiye ederim ama senin icin erken biliyorsun 22-24 haftalari arasinda gidiliyor,en saglikli bilgi o zaman oluyormus siddetle tavsiye ederim super bir adam.Eger Israel bey olmasaydi doktorum, Sabahattin beye gitmeyi cok isterdim psikolog gibi bir doktor.
Dogumumu evet Israel bey kent hastanesinin doktoru oldugu icin mecbursun orda yaptirmaya ama coka rkadasim var kent hastanesinde dogum yapan hepsi cok memnun kalmis hizmetten dogum kati super diyorlar o yuzden icim rahat bu konuda.Hatta mayista kismetse esim geliyor gidip konusacagiz hastane ile...
Iste boyle bu arada nasil geciyor hamilelik bakalim?
canım çok şükür şu an için iyi gidiyor ama israel beyin ayda bir randevu vermesi beni biraz geriyor bir ay beklemek çok zor...bazı doktorlar 15 günde bir kontrol ediyr.sende ayda birmi gidiyrsn? bende kenti düşünürüm ama doğumu 5000 tl civarı bana çok pahalı geldi senin özel sigortan falan varmı ?
canim mail kutunu temizle mesaj gitmiyor,bilgine.
Kızlar herkese günaydın, yaaa ben size haber vermedim mi transfer günümü :) :) 28inde transfer olucam nasipse, perşembe günü hepsini çözüp kuluçka makinasına koyacaklarmış, en iyisini transfer edecekler geriye kalanlardan en iyilerinide donduracaklar, hepsini donduramayız dediama en az 5-6 tane kalır merak etme dedi. Blastokist transferi olacak, şimdi sabırsızlıkla perşembe günü gelecek güzel haberi bekliyorum, tüm değerlerim kan tahlillerim rahim kalınlığı normal dedi. Heycanlıyım umutluyum :) progesteron takviyesi için crionine jel verdi. İğneden çok korkmuştum,verseydi kullanırdım elbet ama şimdilik iğne yok bakalım. Herşeyin hayırlısı. Kaç aylardır bu günü beklemiştim, şimdi o günün gelmesini ne kadar da az kaldı.Pazartesiden itibaren ilaç kullanımı arttı. Bu hafta benim için çok önemliymiş. Herşeyime özel ihtimam gösteriyorum :) Umarım herşey yolunda gider kızlar
canım benim günaydın , seni çok merak ettim ne yaptın diye ,çok sevindim senin adına bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldin herşey o kadar güzel olucakki sen bile ne olduğunu anlayamayacaksın.En güzel en kaliteli en sağlıklı en akıllı bahtı güzel olan bebişin sana gelsin , ayy canım ya ne heyecanlı stresli değil mi , inan bende unutamam o günleri .bende crionine jel kullandın 3 ay boyunca geçen hafta bıraktırdı , kasıklarda kraplar kasılmalar yapan o sakın onları kafaya takma , benim o kadar ağrım olmuşduki bir gün ağrıdan bayılıcaktım nerdeyse herşey bitti derken mucizem benimleydi.ilaçlarını çok dikkatli kullan saatlarıne dikkat et canım ( beslenme açısından da biliyorsun ben bol bol yumurta beyazı yemişdim badem yemişdim :)) ) dualarım seninle , bahtın yolun açık olsun canım.
Canım benim çok sağol, inan her an aklımdasın bu aralar. Seni düşünerek umut buluyorum kendime. herşeyin güzel olacağına inandırıyorum kendimi. Umutluyum ben, hatta nasıl desem garip bir heycan bir mutluluk var :) ben hala yumurta yiyemiyorum, ama badem yiyorum,ceviz yiyorum :) jel konusunda kafam karıştı benimde kimi topak topak kahve rengi akıntı olarak gerş gelir demiş, benim ki normal beyaz bir şekilde geri geliyo, hatta sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, iyice gitmiyomu acaba içeriye diye endişe ediyorum. Hicran jeli uyguladıktan sonra ayağa kalk 10 dk hareket et demişti öle yapıyorum ben de ama umarım dğru uyguluyorumdur. Kasık ağrısıda hiç yapmadı şuana kadar ama umarım yapmaz.Şimdi önceliğim perşembe günü güzel haberler almak, umarım miniklerim sapasağlam çözünürler :) Sen de kendine ve bebeğine dikkat et canım.Bir de kız ismi olarak Zeynep nasıl :) Ben hep beğenmişimdir Zeynep ismini, ya da Eylül :)
kısçeler bişi soracam ben tüp bebek merkezimi değiştireceğim de eski yerden doyalarımı alabilirim dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?