Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Badecim canım yaaa, kendini suçlama hiç bir şey için, sonuçta bunları yaşamayı biz seçmedik. Biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bebeğimiz için gerisi Allahtan. Herşeyin bir zamanı bir dengesi var şu hayatta, bazı şeyler bizden bağımsız oluyo, çalışsak çabalasakta hemen istediğimiz zaman elde edemiyoruz bazı şeyleri .Allahta bizi böle sınıyo. Hiç bir zaman neden ben diye sorgulama, hatta neden diye bile sorgulema. işin içinden çıkmak çok zor olur, sadece sağlık olsun de,Allah sana ve eşine sağlık ve mutluluk versin. Mücadelemiz devam ediyor elbette. Asla pes etmicez. Sen de kendini toparlıcaksın canım yakın zamanda ve devam ediceksin bu yolda mücadelene. Sana tek diyeceğim sakın çok çok üzülüp kendini hasta etme, hayata küsme, hayat o kadar güzel ki yaşamak o kadar güzel ki. SAğlığımızın ve bugünümüzün değerini herşeye rağmen herzmana bilmeliyiz canım. Bu halimize hamd olsun diyip yola devam et canım

Tatlim bak bu yontemi hic duymamistim ama eminim doktorlar ne yaptiklarini cok iyi biliyorlardir lutfen uzulme umidini kaybetme sagliginzi yerind eolsun elbet anne olacaksiniz cani gonulden buna inaniyorum ben....

Canim doktora gorun sen yinede ama o bahsettigin evhamlar bende de var bende az manyak degilimdir basim agrir basimdaki tumurden girer kanserden cikarim kafalar bozuk sanirim onlari tedavi etmek sart :))))

Guzelim yazistik ama yine burdanda yazamak istedim hep diyorum sen ve esin saglilik olun bi sperm ve bir yumurta yeter yataerki allah baska keder vermesin ben iananiyorum kisa surede mutlu olacagina ban sen doktorumu degsitireyim diyorsun ama daha dondurulmus embriyon var diye hatirliyorum onlari heba etme nolur onlarida koydurt olmazsa o zaman baska doktor arayisina girersin bence oyle yap derim ben...

Kızlar benım kasıklarımda bıraz agrı var normalmı sızce

Kasiklarinin agrimasi cok dogal catlatma ignesinin etkilerini yasiyorsun 10 gun agrir bu da catlatma ignesinden kaynakli olur cnm icini ferah tut belirtilere takilma daha oncede soyledim simdi yinelemek istiyorum ozellikle asilamada 10 gun vucuttan ilacin etkisi cikmiyor yasadigin tum belirtiler ilac kaynakli oluyor,tahlil sonucun ogrendikten sonra tum belirtiler basliyro oncesi pek birsey hissetmiyor insan o yuzden dinlen gunlerinin tadini cikart dusunmemeye calis olurmu?dilerim bizi sevindirirsin bu ara sevinmeye cok ihtiyacimiz var inan....

Kizlar hepinizi cok opuyorum iyi pazarlar diliyorum her an dualarimdasiniz hayatimin bir parcasi oldunuz resmen dun meldiyoyleydim tum gun evelsi gun beadezuzum yani her animdasiniz dilerim ki hep sevincli haberler yasariz....sevgiyle ve en onemlisi saglicakla kalin sekerler...

hep kendimizde ararız ya hatayı,düşündüklerimizden bile suçlanırız..hep aynı canım..bende evliliği biraz aceleye getirdim daha doğrusu eşimin baskılarıyla evet dedim gibi bişey..uzun hikaye...evlendikten sonra ben naptım,neden evlendim gibi bi bunalıma girdim..görünüşte sorun yoktu ve 1 yıl çıktık tanıyordumda...d.k.hapını da eşimin ısrarıyla bıraktım..düşün yaa dua ediyodum olmasın diye..adet olunca heryer benim oluyodu..sonrasını biliyosunuz işte..şimdi eşimede evliliğede alıştımda kendimi suçlarım arada..böyle duamı olur diye...ama olacağı varmış diyorum..şu an nasıl olduğunu çok iyi biliyorum..banda iptal edelim dediklerinde lafı bile yetmişti gurur yapıp 2 yumurtada olsa devam etcem demiştim ilk tedavimde..ama gerek yokmuş..adamların bildikleri bişey var canım..bizede güvenip sabretmek kalıyo...sanırım biz bununla savaşabilecek insanlarız ki başımıza gelmiş...dayanıklıyız demekki:)

canım cildimdekiler alerji değil..cilt yüzeyinde pürüz,döküntü kaşıntı yok..derinin altında dediğim noktalar..amannn neyse hayra çıksın ne diim..kendimi gerdiğimle kalıyorum,bu paranoyalardan saçlarım apak oldu..yaşlandım..şu gamsızzz kaygısız arkadaşlaıma bi özeniyorum..gerçekten sağlık olsun hepimiz için..

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için..iyi ki varsınız...

Umut dediğin nedir ki... Kimsenin aklına gelmeyen bir başlangıç Bitmeyen bir savaş, bir diriliş belki de ...

Yeni bir umudum var artık.bir kere daha tutmazsa tup bebeğim %100 benim bebeğim olacak baska bir yol deneyeceğim.tasiyici annelik...parayı onun icin biriktireceğim sonra da.sadece ben taşımayacagim ama benim olacak...gercekten umut hiç bitmiyor...

canım merak etme tabiki israel beye söylemem bunu sonuçta bende gitcem başka doktora...bu doktor perinatoloji uzmanımı acaba? birde sen doğumu kenttemi düşünüyorsun?

canım benim çok geçmiş olsun , çok üzüldüm ama dediğin gibi ola devam , toparla kendini çok çok iyi ol ama bence biraz dinlendir kendini ilaclar falan uzak dur biraz , güzel bir tatil sanada eşinede iyi gelicektir.
Nedeni niçini sorulmuyor malesef , bir zamanı var güzel zamanlarda hayırlı günlerde gelsin inşallah bebişin canım

canım merak etme tabiki israel beye söylemem bunu sonuçta bende gitcem başka doktora...bu doktor perinatoloji uzmanımı acaba? birde sen doğumu kenttemi düşünüyorsun?

Rosemm selam cnm evet bu doktor perinataloji uzmani yani hani riskli durumlari belirliyor ona gore tani koyuyor,ayrica anne ve bebegin sagligi uzerinde uzman yani bebegin ic organlarini en ince ayrintisina kadar inceleyen bir uzmanlik dali,normal jinekolojinin uzerine 3 yil daha okunarak alinan bir uzmanlikmis benim gittigim adam prof.dr bu arada yani turkiyede ilk 10 icinde olan bir adam sansimiza izmirde olmasi super gitmeni kesinlikle tavsiye ederim ama senin icin erken biliyorsun 22-24 haftalari arasinda gidiliyor,en saglikli bilgi o zaman oluyormus siddetle tavsiye ederim super bir adam.Eger Israel bey olmasaydi doktorum, Sabahattin beye gitmeyi cok isterdim psikolog gibi bir doktor.

Dogumumu evet Israel bey kent hastanesinin doktoru oldugu icin mecbursun orda yaptirmaya ama coka rkadasim var kent hastanesinde dogum yapan hepsi cok memnun kalmis hizmetten dogum kati super diyorlar o yuzden icim rahat bu konuda.Hatta mayista kismetse esim geliyor gidip konusacagiz hastane ile...

Iste boyle bu arada nasil geciyor hamilelik bakalim?

piraye canım transfer günü netleştimi çok merak ediyorum ne yaptın umarım herşey yolunda dır.

canım çok şükür şu an için iyi gidiyor ama israel beyin ayda bir randevu vermesi beni biraz geriyor bir ay beklemek çok zor...bazı doktorlar 15 günde bir kontrol ediyr.sende ayda birmi gidiyrsn? bende kenti düşünürüm ama doğumu 5000 tl civarı bana çok pahalı geldi senin özel sigortan falan varmı ?

rosemm sana ozelden yazdim cnm bilgine.

Kızlar herkese günaydın, yaaa ben size haber vermedim mi transfer günümü :) :) 28inde transfer olucam nasipse, perşembe günü hepsini çözüp kuluçka makinasına koyacaklarmış, en iyisini transfer edecekler geriye kalanlardan en iyilerinide donduracaklar, hepsini donduramayız dedi ama en az 5-6 tane kalır merak etme dedi. Blastokist transferi olacak, şimdi sabırsızlıkla perşembe günü gelecek güzel haberi bekliyorum, tüm değerlerim kan tahlillerim rahim kalınlığı normal dedi. Heycanlıyım umutluyum :) progesteron takviyesi için crionine jel verdi. İğneden çok korkmuştum,verseydi kullanırdım elbet ama şimdilik iğne yok bakalım. Herşeyin hayırlısı. Kaç aylardır bu günü beklemiştim, şimdi o günün gelmesini ne kadar da az kaldı.Pazartesiden itibaren ilaç kullanımı arttı. Bu hafta benim için çok önemliymiş. Herşeyime özel ihtimam gösteriyorum :) Umarım herşey yolunda gider kızlar

canım benim günaydın , seni çok merak ettim ne yaptın diye ,çok sevindim senin adına bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldin herşey o kadar güzel olucakki sen bile ne olduğunu anlayamayacaksın.En güzel en kaliteli en sağlıklı en akıllı bahtı güzel olan bebişin sana gelsin , ayy canım ya ne heyecanlı stresli değil mi , inan bende unutamam o günleri .bende crionine jel kullandın 3 ay boyunca geçen hafta bıraktırdı , kasıklarda kraplar kasılmalar yapan o sakın onları kafaya takma , benim o kadar ağrım olmuşduki bir gün ağrıdan bayılıcaktım nerdeyse herşey bitti derken mucizem benimleydi.ilaçlarını çok dikkatli kullan saatlarıne dikkat et canım ( beslenme açısından da biliyorsun ben bol bol yumurta beyazı yemişdim badem yemişdim :)) ) dualarım seninle , bahtın yolun açık olsun canım.

Canım benim çok sağol, inan her an aklımdasın bu aralar. Seni düşünerek umut buluyorum kendime. herşeyin güzel olacağına inandırıyorum kendimi. Umutluyum ben, hatta nasıl desem garip bir heycan bir mutluluk var :) ben hala yumurta yiyemiyorum, ama badem yiyorum,ceviz yiyorum :) jel konusunda kafam karıştı benimde kimi topak topak kahve rengi akıntı olarak gerş gelir demiş, benim ki normal beyaz bir şekilde geri geliyo, hatta sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, iyice gitmiyomu acaba içeriye diye endişe ediyorum. Hicran jeli uyguladıktan sonra ayağa kalk 10 dk hareket et demişti öle yapıyorum ben de ama umarım dğru uyguluyorumdur. Kasık ağrısıda hiç yapmadı şuana kadar ama umarım yapmaz.Şimdi önceliğim perşembe günü güzel haberler almak, umarım miniklerim sapasağlam çözünürler :) Sen de kendine ve bebeğine dikkat et canım.Bir de kız ismi olarak Zeynep nasıl :) Ben hep beğenmişimdir Zeynep ismini, ya da Eylül :)

canım jeli kullandıktan sonra bende 15 dk kadar yürüyordum ( hatta transferden sonra ayağımın altında yumurta var gibi yavaş yavaş yürüyordum eşim ne dalga geçiyordun benimle) aynen dediğin gibi sıvı halindede geri geliyor , ilerleyen zamanlarda kullanım artınca topak topak da geliyor , sarı renkte , bazen pembe renkde gelir canım son ayımda benim kahverengi geldi , erbil bey çok doğal diyor zaten endişe etme , bana kullanmamı anlatan hemşire birazı tüpde kalıcak , birazda akıntı olarak gelicek merak etme demişdi ,ben transferden sonrada halen daha günlük ped kullanıyorum akıntı devam ediyor. canım bu arada bilgi olsun diye söylüyorum ben jeli aile hekimine yazdırdım , yani sigorta karşılıyor , fiyatı biraz yüksek inşallah sende uzun süre kullanacağın için bence bir sonraki seferde aile hekimine yazdır ama şuna dikkat edin dr günde iki kullan diyorsa , o şekilde sisteme girmesini isteyin bizimki bir girilmişdi biraz sıkıntılı olmuşdu , umarım bu bilgi işine yarar.
hicranda ne tatlı değil mi , çok hoşuma gidiyor o hemşire çok naif , çok tatlı.
Hiç merak etme kuzucuklarım sapasağlam çözülücekler herşey yolunda gidicek .
bende yarın dr konuşmaya gidicem malum doğum ücreti mevzularını henüz çok erken ama önümü görmem gerekiyor, inşallah herşey yolunda gider.
kafana takılan bişey olunca mutlaka sor canım benim.

kısçeler bişi soracam ben tüp bebek merkezimi değiştireceğim de eski yerden doyalarımı alabilirim dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…