Herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı mümkün olduğunca en başından okumaya çalıştım ama çok fazla olduğu için son olarak yakın tarihlere geldim.lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugün Kent hastanesine gittim ve mayısın 22 sinde Dr.İsrael Aruh dan randevu aldık.Sorularım aslında çok.Kendimi önce özetliyim sonra sorularımı sorayım:) 10 senelik evliyim.RA hastasıyım(eklem romatizması)çok ağır ilaçlar kullanıyorum ve tüp bebek için 7 aydır ilaçlarımı bıraktım.Evliliğimin 3. ayı çikolata kisti ameliyatı oldum.O zaman doktorum kanallarımın tıkalı olduğunu ve tek yolun tüp bebek olduğunu söyledi.Hastalığımın müsâde etmemesinden dolayı 10 sene bekledik ve kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta da bu evreye girmeye karar verdik.Yaşım 36 ve benim hem yaşımdan hemde hastalığımdan dolayı zaman kaybetme lüksüm yok.(hastalığım eklemlerimi vuruyor ve şişlik ardından da eklemlerde deforme meydana geliyor)Bundan dolayı bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Yazılarınızı okudukça içim umutla doldu.İnşallah Rabbim hepimizin herşeyi gönlüne göre versin ve teşekkürler...
kızlar pirayeyle konuştum,keyfi yerinde maşallah:)
değerinede maşallah 1204 çıkmış:) kazımış yavrum yazık:)
piraye ciğim seni çok tebrik ediyorum umarım bizde bu günleri görüp bu sevinçleri yaşarız.
allah bebişinle birlikte hayırlı ömürler versin.
sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olur inşallah
piraye ciğim seni çok tebrik ediyorum umarım bizde bu günleri görüp bu sevinçleri yaşarız.
allah bebişinle birlikte hayırlı ömürler versin.
sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olur inşallah
piraye gözünaydın allah tamamına erdirsin kesinlikle hamile kalacağına çok inanıyordum içimden hep kesinlikle olacağı geçiyordu bugun hep baktım belki haber çıkar diye darısı diğer isteyen arkadaşlara olsun rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hele o miniğin içindeki kıpırtıları hissedince başka diyarlara göçediyorsun darısı tüm bekleyenlere olsun.gülem inş seninde ayın olur mayıs çok dua ediyorum sana
hoşgeldin canım...derdimiz ortakmış dikkatimi çekti:) bende fmf liyim..ailevi akdeniz ateşi..eklem tutulmaları şişmeler vs...tahlillerde hiç bişey çıkmamasına rağmen ilaç işe yaradığı için teşhis konuldu.kolşisin içiyorum ben..romatolojide bazen böyle işliyo biliyosundur..31 yaşındayım ve geçen seneye kadar tutukluk yaşadım..bunlarda endometriozise sebep olmuş laparoskopyle temizlendi..şimdi tüp bebek yolunda 3.denememi yapıcam.bu yapışıklıklar yüzünden vakit kaybetme lüksümüz yok evet..doktorunu dew den biliyoruz biz, hepimizin güvenini kazandı:) inşallah sende de başarılı olur..umarım ilk denemde olumlu sonuç alırsın...
Çok teşekkür ediyorum..Ben biraz fazla bekledim toparlanmak için anca kısmet şimdiyeymiş.Sonuçta kendi sağlığı iyi olmayınca insanın gözü başka birşey görmüyor.Senin ve hepimizin güzel haberlerini inşallah buradan paylaşmak nasip olur.
piraye gözünaydın allah tamamına erdirsin kesinlikle hamile kalacağına çok inanıyordum içimden hep kesinlikle olacağı geçiyordu bugun hep baktım belki haber çıkar diye darısı diğer isteyen arkadaşlara olsun rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hele o miniğin içindeki kıpırtıları hissedince başka diyarlara göçediyorsun darısı tüm bekleyenlere olsun.gülem inş seninde ayın olur mayıs çok dua ediyorum sana
mekselin sen nasilsin guzelim?
pirayecim bence de belli olmuştur yaa seninki ben 12 gün sonra öğrencem
kızlaaar ben gece baygınlık geçirdim titreme geldi fenalaştım gözüm karardı yığıldım karnım şişti nefesim daraldı hastaneye gittim serum takıldı doktorum bunu olumlu bir gelişme olduğunu büyük ihtimalle bebeğin tuttuğunu söyledi o an şok oldum polistik over olduğum için hcg yükseldikçe karnım şişermiş daha da artacak dedi değer artıyor arttıkça rahatsızlık verecek dedi yanımdaki kadın keseyi görmüş baştan beri serum yemiş arkadaşımın kızı oldu tüp bebekle aynı rahatsızlıkları yaşamış 3. gün bu belirtiler başlarmış onun da 3. gün olmuş hayatımda yaşamadım bunları 4. kez deniyorum mahvoldum rahim ağrım hiç geçmiyor kasılmalar hep var oturunca batıyor ama ben görmeden inanmam am ne bileyim umut güzzel şeymiş unutmuşum bu güne kadar bu durumumu bilen var mı acilcevap çok merak ediyorum lütfeeeeen
Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?