Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben acayip yoğundum.ilk kez ayaklarımı uzatıp oturuyorum 4 gündür..sosyal aktivitelerle meşgulüm:) birde hastanelerle..baş ağrım aynen devam ediyor,biraz hız kesti..2 gün önce 5 tane ağrı kesiciyle geçmeyince gece iğne yaptırdık acilde öyle uyudum..sabahına nörolojiye gittim..tomografi çekildi bişey yok..doktor adet düzensizliğin varmı diye sordu,hormonlardan olabilir diye..bende östrojen bant kullanıyorum dedim ona bağladı,halada devam ediyo..bi sürü ilaç içtim..bu arada fakülteye gittim tekrar,lökositlerimde düşüklük var diye romatolojiden sevketmişlerdi..neyse orayada kan verdim sonuçlar için epey beklicem...
bantlara devam ediyorum ama tedaviden acayip koptum..saatine bile dikkat edemedim koşuşturmacadan..hemde bantlar kalkıyo falan yerinden,hiç sağlıklı olmadı gibi geliyo..transfer olursa 1 hafta sonra..çokta sallamıyorum işin aslı...ya netin başına oturamadım..sizde iyisiniz dimi?

hoşgeldin canım...derdimiz ortakmış dikkatimi çekti:) bende fmf liyim..ailevi akdeniz ateşi..eklem tutulmaları şişmeler vs...tahlillerde hiç bişey çıkmamasına rağmen ilaç işe yaradığı için teşhis konuldu.kolşisin içiyorum ben..romatolojide bazen böyle işliyo biliyosundur..31 yaşındayım ve geçen seneye kadar tutukluk yaşadım..bunlarda endometriozise sebep olmuş laparoskopyle temizlendi..şimdi tüp bebek yolunda 3.denememi yapıcam.bu yapışıklıklar yüzünden vakit kaybetme lüksümüz yok evet..doktorunu dew den biliyoruz biz, hepimizin güvenini kazandı:) inşallah sende de başarılı olur..umarım ilk denemde olumlu sonuç alırsın...

kızlar pirayeyle konuştum,keyfi yerinde maşallah:)
değerinede maşallah 1204 çıkmış:) kazımış yavrum yazık:)

piraye gözünaydın allah tamamına erdirsin kesinlikle hamile kalacağına çok inanıyordum içimden hep kesinlikle olacağı geçiyordu bugun hep baktım belki haber çıkar diye darısı diğer isteyen arkadaşlara olsun rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hele o miniğin içindeki kıpırtıları hissedince başka diyarlara göçediyorsun darısı tüm bekleyenlere olsun.gülem inş seninde ayın olur mayıs çok dua ediyorum sana

......................................................................................

Son düzenleme:
......................................................

Son düzenleme:

Canım çok sağol güzel d,leklerin içi, darısı tüm isteyenlerin başına

Kızlar herkese tek tek yazamadım, gülemcim melodicim ve badecim güzel dileklerniz için çok teşekkürler. Sizler için ayrı ayrı dua ediyorum. Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah. Hepinizi çok öpüyorum. 2012 bizim yılımız kızlar. Hİç kimse umudunu kaybetmesin. Gülemcim bu sözüm sana özellikle. Olumsuz düşüncelere yer yok tamam mı. Hepinizi çok seviyorum. Ne diiiim karmakarışığım :) :) :)

PIRAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
gozlerimden yaslar iniverdi kizim deli gibi mutluyum yaaaaa su anda ayyyyyy hidrellez dileklerinin bu kadar cabuk sonuc verecegini tahmin etmiyordummmmmmmmmm...kizim bu deger cok yuksek ikizzzzzzzzzzzzzzz bu bebek kesin hic bu kadar yuksek bir deger duymamistim inan 1 mi yoksa 2 mi embriyo transfer etmislerdi sana?!!

ay inan deli mutluyum bak lutfen dikkat etmeye devam olurmu kendini yorma yine hareketlerin uzaydaymis gibi olsun :))))))))

mekselin sen nasilsin guzelim?

Pıraye sasırtın benı hıc beklemıyodum bugun sonucunu almanı ayyyyy cok guzel haber ya cok sevındım canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsıın ya cok sevındım e sıra gulemde artık

Çok teşekkür ediyorum..Ben biraz fazla bekledim toparlanmak için anca kısmet şimdiyeymiş.Sonuçta kendi sağlığı iyi olmayınca insanın gözü başka birşey görmüyor.Senin ve hepimizin güzel haberlerini inşallah buradan paylaşmak nasip olur.

haklısın canım..insan kendi ızdırap çekince gözü başka bişey görmüyo..herşeyin zamanı var zaten,hayırlısı buymuş...aminnn canım inşallah olur bi an öönce...

sağol canım..çok ihtiyacım var duaya:) öpüyorum seni:)

mekselin sen nasilsin guzelim?

sağol dew çok tşk ederim.eskiye göre şimdi daha iyiyim kanamadan sonra korkup ayağa kalkmıyordum pek ama bu son 20 gündür yavaş yavaş ayaklandım arada pikniğe bile çıkıyorum:)) kasık ve sırt ağrım biraz fazla oluyor olunca biraz moralim bozuluyor ama artık alıştım onada

pirayecim bence de belli olmuştur yaa seninki ben 12 gün sonra öğrencem

kızlaaar ben gece baygınlık geçirdim titreme geldi fenalaştım gözüm karardı yığıldım karnım şişti nefesim daraldı hastaneye gittim serum takıldı doktorum bunu olumlu bir gelişme olduğunu büyük ihtimalle bebeğin tuttuğunu söyledi o an şok oldum polistik over olduğum için hcg yükseldikçe karnım şişermiş daha da artacak dedi değer artıyor arttıkça rahatsızlık verecek dedi yanımdaki kadın keseyi görmüş baştan beri serum yemiş arkadaşımın kızı oldu tüp bebekle aynı rahatsızlıkları yaşamış 3. gün bu belirtiler başlarmış onun da 3. gün olmuş hayatımda yaşamadım bunları 4. kez deniyorum mahvoldum rahim ağrım hiç geçmiyor kasılmalar hep var oturunca batıyor ama ben görmeden inanmam am ne bileyim umut güzzel şeymiş unutmuşum bu güne kadar bu durumumu bilen var mı acilcevap çok merak ediyorum lütfeeeeen

piraye hamile cnm :)

Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)

canımmm tebrik ederim seni kasıkmağrıları buna çıkmış bak şimdi sıra benim her blirtide yazarım başını şişiririm hayırlı olsuuuuunm

Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)

canımmm tebrik ederim seni kasıkmağrıları buna çıkmış bak şimdi sıra benim her blirtide yazarım başını şişiririm hayırlı olsuuuuunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…