Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
pirayecim bence de belli olmuştur yaa seninki ben 12 gün sonra öğrencem
kızlaaar ben gece baygınlık geçirdim titreme geldi fenalaştım gözüm karardı yığıldım karnım şişti nefesim daraldı hastaneye gittim serum takıldı doktorum bunu olumlu bir gelişme olduğunu büyük ihtimalle bebeğin tuttuğunu söyledi o an şok oldum polistik over olduğum için hcg yükseldikçe karnım şişermiş daha da artacak dedi değer artıyor arttıkça rahatsızlık verecek dedi yanımdaki kadın keseyi görmüş baştan beri serum yemiş arkadaşımın kızı oldu tüp bebekle aynı rahatsızlıkları yaşamış 3. gün bu belirtiler başlarmış onun da 3. gün olmuş hayatımda yaşamadım bunları 4. kez deniyorum mahvoldum rahim ağrım hiç geçmiyor kasılmalar hep var oturunca batıyor ama ben görmeden inanmam am ne bileyim umut güzzel şeymiş unutmuşum bu güne kadar bu durumumu bilen var mı acilcevap çok merak ediyorum lütfeeeeen
Pıraye sasırtın benı hıc beklemıyodum bugun sonucunu almanı ayyyyy cok guzel haber ya cok sevındım canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsıın ya cok sevındım e sıra gulemde artık
yeliz nedense sen beni unutuyorsun hep ben de varı gülemin transfer günü öğreneceğim ben ama çok korkuyorum sanırım bunu çok yansıttım bak sıraya konmamışım belki de yokumdur gerçekten ger
PIRAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
gozlerimden yaslar iniverdi kizim deli gibi mutluyum yaaaaa su anda ayyyyyy hidrellez dileklerinin bu kadar cabuk sonuc verecegini tahmin etmiyordummmmmmmmmm...kizim bu deger cok yuksek ikizzzzzzzzzzzzzzz bu bebek kesin hic bu kadar yuksek bir deger duymamistim inan 1 mi yoksa 2 mi embriyo transfer etmislerdi sana?!!
ay inan deli mutluyum bak lutfen dikkat etmeye devam olurmu kendini yorma yine hareketlerin uzaydaymis gibi olsun :))))))))
canımmm tebrik ederim seni kasıkmağrıları buna çıkmış bak şimdi sıra benim her blirtide yazarım başını şişiririm hayırlı olsuuuuunm
PIRAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
gozlerimden yaslar iniverdi kizim deli gibi mutluyum yaaaaa su anda ayyyyyy hidrellez dileklerinin bu kadar cabuk sonuc verecegini tahmin etmiyordummmmmmmmmm...kizim bu deger cok yuksek ikizzzzzzzzzzzzzzz bu bebek kesin hic bu kadar yuksek bir deger duymamistim inan 1 mi yoksa 2 mi embriyo transfer etmislerdi sana?!!
ay inan deli mutluyum bak lutfen dikkat etmeye devam olurmu kendini yorma yine hareketlerin uzaydaymis gibi olsun :))))))))
Canım benim ben de çok mutluyum, hayal gibi sanki :) Tek embriyo transferi yapılmıştı. Sımsıkı sarılmış yavrum bana :) Bakalım haftaya görücez nasipse kuzumu. Allah herkese nasip etsin .Dualarınızı eksik etmeyin. Bi kesemizi kalp atışımızı duyalım, 2. basamağı da geçmiş olucaz :) :)
pirayecim bence de belli olmuştur yaa seninki ben 12 gün sonra öğrencem
kızlaaar ben gece baygınlık geçirdim titreme geldi fenalaştım gözüm karardı yığıldım karnım şişti nefesim daraldı hastaneye gittim serum takıldı doktorum bunu olumlu bir gelişme olduğunu büyük ihtimalle bebeğin tuttuğunu söyledi o an şok oldum polistik over olduğum için hcg yükseldikçe karnım şişermiş daha da artacak dedi değer artıyor arttıkça rahatsızlık verecek dedi yanımdaki kadın keseyi görmüş baştan beri serum yemiş arkadaşımın kızı oldu tüp bebekle aynı rahatsızlıkları yaşamış 3. gün bu belirtiler başlarmış onun da 3. gün olmuş hayatımda yaşamadım bunları 4. kez deniyorum mahvoldum rahim ağrım hiç geçmiyor kasılmalar hep var oturunca batıyor ama ben görmeden inanmam am ne bileyim umut güzzel şeymiş unutmuşum bu güne kadar bu durumumu bilen var mı acilcevap çok merak ediyorum lütfeeeeen
Canım benim ben de çok mutluyum, hayal gibi sanki :) Tek embriyo transferi yapılmıştı. Sımsıkı sarılmış yavrum bana :) Bakalım haftaya görücez nasipse kuzumu. Allah herkese nasip etsin .Dualarınızı eksik etmeyin. Bi kesemizi kalp atışımızı duyalım, 2. basamağı da geçmiş olucaz :) :)
Gecmis olsun umarim doktorlarin dedigi gibidir ilk defa duydum ben boyle birsey ama bizden iyi bildikleri kesin..hadi bakalim patlatin sirayla bombalari neselenelim ayol....
Piraye guzelim hala soklardayim az once diyorum ben niye mutluyum bazen oyle olur ya icinde bir sevinc olur sebebini unutursun bir aklima geldin uctum sevincten
kekecb yazmis sana once keseyi goreyim sonra kapl atisini goreyim 2li test 3lu test hamilelik sendromuna hosgeldin guzelim bu stres hic bitmiyor onu soyleyeyim ohhh deyip derin bir nefes aldigim 1-2 gundur benim sonra kuruntularim hep geri geldi :) elde olan bir durum degil malesef sekerim....ayyy hadi hayirlisi bakalim...ama deger gercekten cok yuksek ikiz gibi yani.... oyyy bir seferde iki tane hem cok guzel hem zor tabi ama olsun superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım benim haklısın walla, benim de başladı kuruntularım :) şimdilik bi kalp atışını bi keseyi görsem bir ohh çekicem ama :) DEWcim yaaa tek embriyo transfer edildi bana, ikiz değildir diye tahmin ediyorum. Miniğim sıkı sıkı tutunmuş bana, ben onun bir tane olduğunu düşünüyorum. çok güçlü bir bebek olcak :) :) o kadar zorlu yollardan geldi, o yüzden değerimiz yüksek :)
canım benım ben senı hıc unuturmuyum ben senden cok umıtlıyım busefer melekerın bak dıkaat et meleklerın dıyorum:) senınle ınan dıger arkadaslar kızmasıın ama en cok senın ıcın dua ettım Allahın ıznıylede sende bıze mujde verıceksın lutfen umutsuzluga kapılma oyle dusundurduysemde kusura bakma
canım senin e2 kaçlardaydı sanki ohss olmuş gibisin..vee evet hafif geçirilen ohss sonradan anacak bhcg yükseldikçe şiddetlenir:)))inş. bebeişin tutunmuştur cnm....biraz zorlanırsın ama sonu güzel olur inş...bu arada piraye hamile hadi sıra sende cnm..mayıs ayı uğurlu geldi topiğe:)
canım senin e2 kaçlardaydı sanki ohss olmuş gibisin..vee evet hafif geçirilen ohss sonradan anacak bhcg yükseldikçe şiddetlenir:)))inş. bebeişin tutunmuştur cnm....biraz zorlanırsın ama sonu güzel olur inş...bu arada piraye hamile hadi sıra sende cnm..mayıs ayı uğurlu geldi topiğe:)
canım 280 çıkm ıştı normali 200mş badeee korkuyorum beeen
canımyaa çok sağol doktorum heyecanlandırdı beni ama ya yine üzülürsem diyorum gerginim biraz çok teşekkür ederim du aların için sağol bitanem
eminmisin cnm e2 bu değerde olmaz..5000in altında 3000in üsütnde oluyo genelde??niye korkuyosun cnm tekrar rahatsızlanmaktanmı bebişin tutunmamamsından mı..gerçi hangisi olursa olsun Allah ne yazmışsa onu görüyoruz.dua et bol bol kendini sakin tutmaya çalış..
kaygılarını anlıyorum canım benım bır hafta once bende yasadım ama senın daha cok tabı olumlu dusunmeye calıs kendıne dıkat et uzay yuruyusunu sendende beklıyoruz ıse yarıyo bılıyosun ıspatlandı dew ben ve sımdıde pıraye canım benım senınıde burda hamılelık takvımını gorcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?