o zaman bu hormon değeri sanırım bilmiyom ki ben bebeğimin beni bırakmasından korkuyorum yoksa rahatsızlanmak mutlu e der artık beni sebebi bu olduktan sonra oondan gelen başım üstüne ama ya olmazsa bade ya yine bir tek ben kalırsam çok yaşadım ben bunu hiç umudum yokken doktor kafamı karıştırdı bi dyda edere bu rahatsızlıklar kaç güne bir olur serum ne kadar fayda eder bu gün iyiym iyi olmak korkutuyo beni
Canım lütfen stres yapma, bebeğinle konuşmaya devam et. Ben seni sıkı sıkı tutuyorum annecim sen de bana tutun e mi falan de :) :) :) Walla ben öle yaptım. Çok konuştum bebeğimle. Kendine dikkat et çok, ayaklarını uzat öle otur. PKO olduğu için ohss olmuş olabilirsin tabi, umarım bebeğinde tutunmuştur sana da bu çektiklerini unutturur güzelim. Benim pko yüzünden taze transferi yapılmamaıştı. doktorum ohss olursan üstüne bir de hamile kalırsan acı çekersin demişti. Badeninde dediği gibi bebek tutunduğunda komplikasyonlar artarmış sanırım. Umarım bir an önce atlatırsın. AMa stres olmamaya çalış. Umarım çok ağrı çekmeden bebeğin sana gelri canım. Dualarımız seninle.
o zaman bu hormon değeri sanırım bilmiyom ki ben bebeğimin beni bırakmasından korkuyorum yoksa rahatsızlanmak mutlu e der artık beni sebebi bu olduktan sonra oondan gelen başım üstüne ama ya olmazsa bade ya yine bir tek ben kalırsam çok yaşadım ben bunu hiç umudum yokken doktor kafamı karıştırdı bi dyda edere bu rahatsızlıklar kaç güne bir olur serum ne kadar fayda eder bu gün iyiym iyi olmak korkutuyo beni
cnm e2 değerine göre hani tahmin ettim .eğerki ohss olduysan hafif geçiriyosun çünkü hemen iyi olamazdın serumun etkisiyle iyleşmeye başlamışsın ama dediğim gibi transfer sonrası aniden çıkan belirtiler bhcgnin yükseldiğini gösterir:)..aynı korkular hep bende de var cnm.hadi normal yolla olamdı diyip tüpe geçtik ondada olmadı ne yapacağımı şaşırdım..ya hiç olmazsa diye çok krokuyorum.ya ben hep böyle yalnız kalırsam diye..dün gece o kadar düşündüm ki gece rüyamda transfer olmuşum olmamış gibi gördüm bu gün öyle moralsiz sıkkın dolanıyorum..yani herkesin yaşadığı şeyleri yaşıyoruz sanırım..bizde mucizemizi bekleyip dua ediyoruz..senin az kaldı inş. biticek sıkıntıların ..ben tam gaz devam ediyorum neyin ne olacağı bile belli değil.......
badecim canımmmmmm benim olumsuz olma lütfen :)bende çok karamsarım aslına bakarsan ya aynı şeyleri çok söylüyorum ya olmazsa hiç diye ama biz pes etmezsek elbet birgün mutlu sona ulaşacağız..laparoskopi oldum olmadı ..2 aşılama olmadı..1.tüp negatif birde dondurulmuşlarla negatifi aldım düşün olacağına olan inancım sarsılmadı mı sarsıldı ..üstüne birde doktorların olmaması için bir sebep yok demesi beni daha da delirtti..kendi kendime çok konuştum kızım melodi artık yapacağın birşey kalmadı diye ..ama ben inanıyorum olacak elbet olacak..ne zman bilmiyoorum ama birgün zamanı geldiğinde..sadece şunuı anlamıyorum sebepsiz diye birşey yok elbet birşey oldu ki ben normal yollarla hamile kalmışken şimdi tüple bile hamile kalamıyorum engelleyen birşeyler mutlaka var eminim..
melodıcım vala ogunlerı ıple cekıyoum cumartesı gelmedı bıturlu delı oldum ınsallah hepımız duyalım oguzel seslerı Rabbım kımseyı daha fazla aratmasın ınsallah canım zerdacım evet ayagının altında yumurta varms gıbı yuru yavas yavaspirayeeeeeeeee canım değerin maşallah çok yüksek :)ikiz olabilitesi var bence yahu tek yumurta ikizi olup sana süpriz yapabilirler :)çok tatlı oluyorlar ya ikizlerde ..nasıl gönlünden geçiyorsa öyle olsun bitanem..bu arada senin 5.gün transferimiydi canım..
kızlar mayıs ayı uğurlu geldi gerçekten ..çok güzel haberler geliyor..zrda gülem sizden de güzel haberler alacağız allahın izniyle inşallah :)olacağına inanın lütfen..gülemcim senin transfer ne zman dı..
lee tatlım seninde ağustosta olacak sanırım gürgan klinikte inşallah şu gebelik aşısı başarı sağlar ..bende orda denemek istiyorum aslında ..hayırlısı olsun canım..
badecim inşşallah tedavin sorunsuz gider canım .inanmaktan hiç vazgeçme..
taze annelerimiz arttı ne güzel maşallah bize:)darısı başımıza olsun inşallah..ben bir mayıs ayında bebğimi kaybetmiştim belki bu mayıs ayında süpriz yapar çıkar gelir belli mi olur :)olmazsa da canı saolsun annesi onu kovalamaktan hiç vazgeçmeyecek elbet birgün yakalayacağım sıpayı :)
cerenm sen nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor ..tedaviye başladın mı canım..
kekecb senin minnoş büyüyor muhteşem bir his değil mi :)
dew canım inşallah herşey yolundadır ..şeker sonuçların çıktımı ?minik kızını ve seni sevgiyle kucaklıyorum ..
yelizz kese görmeye gidicen sonra pıt pıtlar ..ay ne güzel dünyanın en güzel melodisine hazırlan kuzum :)
hepinize de ayrıca sevgiler ..bu güzel haberler motive oldu inanın ..inşallah bebişlerimizin nasıl büyüdüğünü konuşacağız ..bu arada landarc nasıl kuzeyimiz nasılmış.konuşan olursa çok selamlar söyleyin..landarch özledik seni :)
pirayeee canım nasıl uyandın bu sabah:) uyuyabildinmi daha doğrusu:) artık daha sıkı muhabbet edersiniz bebeğinle..seninle olduğunu bilmek en güzelidir canım..transferin ertelenmesi ne kadar hayrınaymış bak,yaşayıp görüyoruz..iyikide böyle olmuş dimi:)
takviminde süpe olmuş canım:)))
melodıcım vala ogunlerı ıple cekıyoum cumartesı gelmedı bıturlu delı oldum ınsallah hepımız duyalım oguzel seslerı Rabbım kımseyı daha fazla aratmasın ınsallah canım zerdacım evet ayagının altında yumurta varms gıbı yuru yavas yavas
Yeliz canım c.tesi mi duyacaksınız kalp atışlarını, keseyi de aynı anda mı göreceksiniz nasipse :) ayyy benimde 17 mayıs ilk randevum. Bebeğimizle ilk buluşmamız :) Allahım umarım herşey sorunsuz ilerleyecek canım. Seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz nasipse ne garip değil mi :)
canım cumartesı sadece keseyı gorcez nasıse bende bırsey hısetmedıgım ıcın acaba bebısım benlemı dıye dusunuyorum evet canım aynı zamanlarda dogurucaz sen ben ve zerda:)sen 17 sınde bebısını gorunce zerdada bıze mujde vercek neguzel aynı gunde 2 guzel haber duycazYeliz canım c.tesi mi duyacaksınız kalp atışlarını, keseyi de aynı anda mı göreceksiniz nasipse :) ayyy benimde 17 mayıs ilk randevum. Bebeğimizle ilk buluşmamız :) Allahım umarım herşey sorunsuz ilerleyecek canım. Seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz nasipse ne garip değil mi :)
canım gözün aydın.darısı başımıza ben de dün transfer oldum.3.gün transferi oldu aslında5.gün olcaktı.dr istesem 5.gün yapardım ama emb donduramayabilirdik dedi.sonra duydum 10 emb dondurmuş.madem bu kdar çok tu neden 5. günü beklemedi.inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım.
Hiç takılma canım 5. gün ya da 3. gün olmasına. Sen kendine dikkat et ilaçlarını düzenli saati saatine kullan yeter canım. 2. gün embriyosu ile bile hamile kalan var. Sen ayağında yumurta varmış gibi yürü hep - tecrübeyle sabittir :) - iş yapma sakın evde, ve ayaklarını uzat öle otur, ben hep öle yaptım. Çalışıyorsan 10 gün rapor al, hmmm sonra bol bol ceviz badem falan ye ve hep bebeğinle konuş. Mutlu ol ve kendini strese sokma canım. Allahın izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunacaktır inşallah.
saol canım dikkat ediyorum.başka bi topikte bir arkadaş 3.gün emb dondurulmaz para almak için yapmışlar dedi.bende dr agüvendim bişey sormadım ama moralim bozuldu.yani emblar 5.günü bekletilip de dondurulurmuş.sadce para için bunu yaparlar mı.oktoruma güveniyodum ama canım sıkıldı çokk(
cnm e2 değerine göre hani tahmin ettim .eğerki ohss olduysan hafif geçiriyosun çünkü hemen iyi olamazdın serumun etkisiyle iyleşmeye başlamışsın ama dediğim gibi transfer sonrası aniden çıkan belirtiler bhcgnin yükseldiğini gösterir:)..aynı korkular hep bende de var cnm.hadi normal yolla olamdı diyip tüpe geçtik ondada olmadı ne yapacağımı şaşırdım..ya hiç olmazsa diye çok krokuyorum.ya ben hep böyle yalnız kalırsam diye..dün gece o kadar düşündüm ki gece rüyamda transfer olmuşum olmamış gibi gördüm bu gün öyle moralsiz sıkkın dolanıyorum..yani herkesin yaşadığı şeyleri yaşıyoruz sanırım..bizde mucizemizi bekleyip dua ediyoruz..senin az kaldı inş. biticek sıkıntıların ..ben tam gaz devam ediyorum neyin ne olacağı bile belli değil.......
canım gözün aydın.darısı başımıza ben de dün transfer oldum.3.gün transferi oldu aslında5.gün olcaktı.dr istesem 5.gün yapardım ama emb donduramayabilirdik dedi.sonra duydum 10 emb dondurmuş.madem bu kdar çok tu neden 5. günü beklemedi.inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım.
evet canım hafif geçiyor ağrılarım hafifledi geçiyo korkuyorum niye ağrım yok diye sen de stres yapma o rüyaları hepimiz görüyoruz bir gün bitecek hepsi inan bana bu kadar moral veren biri asla negatif olamaz pozitifliğin çok şey kazandıracak
pirayecim duaların için sağol senin ağrıların oldumu bu dönemde benim ağrım geçti gibi haffledi stres yaptım sanki yaa sen de böylemiydin
canım kendini dinlemeden olmuyo dimi bu iş..ağrı olmasımı iyi olmamasımı ben de çözemedim:) ama ikiside bi belirti değil 4 yıldır burda okuduklarımdan biliyorum.bu yüzden iyi düşün iyi olsun..bu sayfada başladınya tedaviye ben sanki ilk denemenmiş gibi düşünüyorum seni hep niyeyse:) bu arada okula gidiyomusun? inşallah tutunmuştur bebeğin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?