Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
canım okula gidiorum evde alırsam kafayı yerim ben doktorum da başla iyi olur dedi ilkinde de başlamıştım tutmuştu ne biliyim kalamadım evde
canım hayırlı olsunnn:) 1 tanemi transfer edildi? belliki doktorun garantici davranmış canım,zaten 5.güne gidecek olan embriyo içerde de iyi gelişir..önemli olan 3.güne gelip transfer olması seninde olmuş zaten..bence kafan karışmasın hiç..su gibi geçsin günler inşallah pozitif sonuçla gelirsin canım,senden de umutluyum ben:)
badeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınnnnn? napıyossuuunnn?
2 tane koymuş canım öyle dedi.görmüyoruz ya ne derse inanıyoruzz işte:)10 tane de dondurmuş.bu embriyoyla 5.güne degiderim ama gerek görmüyorum dondurmamız daha önemli.yedeğimizolsun filan dedi.ben de siz ne derseniz onu yapalım dedim adama güvenmekten başka çaremiz yok.senin embriyolar kaçıncı gün donduruluştu canım..
şöyle söliim antidepresanlarım bana bakıyo ben onlara:)ya kötüyüm sanırım adetim geçti ondan böyle şiş durumdayım habire eşime çatıyorum artık oda her ay her ay idare edemiyo galiba hiç alttan almıyo kedi köpek gibiyiz..sürekli mızmız agresif memnuniyetsiz bişekilde dolanıyorum evde..hehehe sorduğuna pişman ettim dimi :)eee sen nasılsın bakiim başının ağrıları geçtimi..az kaldı transfere off olsun yaa bu defa olsun sende kurtul bu yoksunluktan hepimiz kurtulalım çoook büyük bir boşluk çok çok çok büyük....evde annnii diye dolaşan miniklerimiz olsun böle sümklü çişli :))sonra temizleyelim koklayalım onları süt koksunlar..pembiş pembiş ayaklarını öpelim çoraplarını değiştirirken..göbüşlerine pıırrr yapıp güldürelim..dişlerini bile öpelim..çokmu şey istiyorum yaaa...
canım mantıklı olanı yapmış takılma ayrıntılara...benim 3.gün donduruldu..toplandığının ertesi değil bi sonraki günü yani..böyle yazdım çünkü ben 2.gün diyodum eşim 3.gün dedi..neyse amannnn olacağına varıyo,Allah can verecek olduktan sonra....
tebrık ederım piraye rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
arada bır bakıyorum sızlere bende cok zorlu yollardan gecerek kavustum yavruma sımdı o gunler aklıma geldıkce oğluma sıkı sıkı sarılıp aglıyorum ve sükredıyorum
ınan gozlerım doldu rabbım yardımcın olsun
DEW oooo baya buyutmussun yavrusu bende 24 ağustosta doğum yapmıstım 1 yas olcak senınkıyle bızım aramızda
evladını bekleyen herkese rabbım yardım etsın sabredın kızlar asla pes etmeyın vardır bır zamanı
allaha emanet olun
şöyle söliim antidepresanlarım bana bakıyo ben onlara:)ya kötüyüm sanırım adetim geçti ondan böyle şiş durumdayım habire eşime çatıyorum artık oda her ay her ay idare edemiyo galiba hiç alttan almıyo kedi köpek gibiyiz..sürekli mızmız agresif memnuniyetsiz bişekilde dolanıyorum evde..hehehe sorduğuna pişman ettim dimi :)eee sen nasılsın bakiim başının ağrıları geçtimi..az kaldı transfere off olsun yaa bu defa olsun sende kurtul bu yoksunluktan hepimiz kurtulalım çoook büyük bir boşluk çok çok çok büyük....evde annnii diye dolaşan miniklerimiz olsun böle sümklü çişli :))sonra temizleyelim koklayalım onları süt koksunlar..pembiş pembiş ayaklarını öpelim çoraplarını değiştirirken..göbüşlerine pıırrr yapıp güldürelim..dişlerini bile öpelim..çokmu şey istiyorum yaaa...
canım öyle iyi biliyorum ki...hiç çok şey olurmu yaaa...inşallah dualarımız kabul olur..
ben napayım dertlerimle boğuşuyorum..baş ağrım arada bi uğrasada daha iyiyim..kan değerlerimde bi bozukluk var diye hematolojiye gönderdiler beni romatolojiden..orda da vücudunda beze vs..varmı? şişklik?kilo kaybı diye sordu doktor..dedim yok..muayene ederken ensemde 2 tane beze buldu.neyse canım sıkıldı,kan tahlili istedi bi sürü..bi kısmını daha salı vericem.önemli değildir diye düşünmeye çalıştım ama doktor önemsedi..neyse eve geldim kafam bin..dün ve bugün elim boynumda ensemde bakınırken 2 tane daha beze buldum..çok moralim bozuk...yarın transfer için kontrolüm var,çarşamba olursa transfer ama salı günü bile hematolojiye gidicem..benim kafam hiç rahat olmaz canım böyle..stres olmamak mümkün değil...nedir bunlar anlamadım....anlayacağın benim gene bebek öncesi moralim berbat..nasıl adapte olucam....sağlıklı olmak istiyorum..başka bişey değil............
canım öyle iyi biliyorum ki...hiç çok şey olurmu yaaa...inşallah dualarımız kabul olur..
ben napayım dertlerimle boğuşuyorum..baş ağrım arada bi uğrasada daha iyiyim..kan değerlerimde bi bozukluk var diye hematolojiye gönderdiler beni romatolojiden..orda da vücudunda beze vs..varmı? şişklik?kilo kaybı diye sordu doktor..dedim yok..muayene ederken ensemde 2 tane beze buldu.neyse canım sıkıldı,kan tahlili istedi bi sürü..bi kısmını daha salı vericem.önemli değildir diye düşünmeye çalıştım ama doktor önemsedi..neyse eve geldim kafam bin..dün ve bugün elim boynumda ensemde bakınırken 2 tane daha beze buldum..çok moralim bozuk...yarın transfer için kontrolüm var,çarşamba olursa transfer ama salı günü bile hematolojiye gidicem..benim kafam hiç rahat olmaz canım böyle..stres olmamak mümkün değil...nedir bunlar anlamadım....anlayacağın benim gene bebek öncesi moralim berbat..nasıl adapte olucam....sağlıklı olmak istiyorum..başka bişey değil............
Bu arada bende hamilelik sekeri cikti kizlar ilk testim yuksekti,ikinci yukleme yapildi ondada sinirlarin biraz uzerindeyim,pazartesi dahileyiciye gidecegim dietle halledermisim oyle diyor doktorum bakalim gorecegiz....dondurma ve sutlu tatli manyakligi gelmisti bir sureligine bye bye tatlilarima....((((
Bu arada bende hamilelik sekeri cikti kizlar ilk testim yuksekti,ikinci yukleme yapildi ondada sinirlarin biraz uzerindeyim,pazartesi dahileyiciye gidecegim dietle halledermisim oyle diyor doktorum bakalim gorecegiz....dondurma ve sutlu tatli manyakligi gelmisti bir sureligine bye bye tatlilarima....((((
Kızlar gorduk keseyı tanıstık bebısle kucucuk bısey ınandım artık hamıs olduguma 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
kızlarr slm hepinizi iyi gördüm ne güzel Yelizcim inşalllah bizde keseyi görürüz ben de yazarım böyle korkuyorum gerçi ama
bu gün 6.günüm kramplarım adet ağrılarına döndü sankli piraye sen de mi yaşamıştın bunı başka yaşayan varmı iyi mi kötü mü acababir geçiyor bir başlıyor akıntım var hafif o jeldendir diye tahmin ediyorum doktoru aradım anlamı yok korkma adet olman mümkün değil dedi gün geçmiyo kızlarr a cuma gelmiyor daralıyorum bazen doktor umutlandırmasaydı beklentim yoktu aslında
sizce durumum nasıl kızlar ağrılar normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?