Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)

tebrık ederım piraye rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
arada bır bakıyorum sızlere bende cok zorlu yollardan gecerek kavustum yavruma sımdı o gunler aklıma geldıkce oğluma sıkı sıkı sarılıp aglıyorum ve sükredıyorum
ınan gozlerım doldu rabbım yardımcın olsun
DEW oooo baya buyutmussun yavrusu bende 24 ağustosta doğum yapmıstım 1 yas olcak senınkıyle bızım aramızda
evladını bekleyen herkese rabbım yardım etsın sabredın kızlar asla pes etmeyın vardır bır zamanı
allaha emanet olun

2 tane koymuş canım öyle dedi.görmüyoruz ya ne derse inanıyoruzz işte:)10 tane de dondurmuş.bu embriyoyla 5.güne degiderim ama gerek görmüyorum dondurmamız daha önemli.yedeğimizolsun filan dedi.ben de siz ne derseniz onu yapalım dedim adama güvenmekten başka çaremiz yok.senin embriyolar kaçıncı gün donduruluştu canım..

badeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınnnnn? napıyossuuunnn?

şöyle söliim antidepresanlarım bana bakıyo ben onlara:)ya kötüyüm sanırım adetim geçti ondan böyle şiş durumdayım habire eşime çatıyorum artık oda her ay her ay idare edemiyo galiba hiç alttan almıyo kedi köpek gibiyiz..sürekli mızmız agresif memnuniyetsiz bişekilde dolanıyorum evde..hehehe sorduğuna pişman ettim dimi :)eee sen nasılsın bakiim başının ağrıları geçtimi..az kaldı transfere off olsun yaa bu defa olsun sende kurtul bu yoksunluktan hepimiz kurtulalım çoook büyük bir boşluk çok çok çok büyük....evde annnii diye dolaşan miniklerimiz olsun böle sümklü çişli :))sonra temizleyelim koklayalım onları süt koksunlar..pembiş pembiş ayaklarını öpelim çoraplarını değiştirirken..göbüşlerine pıırrr yapıp güldürelim..dişlerini bile öpelim..çokmu şey istiyorum yaaa...

canım mantıklı olanı yapmış takılma ayrıntılara...benim 3.gün donduruldu..toplandığının ertesi değil bi sonraki günü yani..böyle yazdım çünkü ben 2.gün diyodum eşim 3.gün dedi..neyse amannnn olacağına varıyo,Allah can verecek olduktan sonra....

canım öyle iyi biliyorum ki...hiç çok şey olurmu yaaa...inşallah dualarımız kabul olur..
ben napayım dertlerimle boğuşuyorum..baş ağrım arada bi uğrasada daha iyiyim..kan değerlerimde bi bozukluk var diye hematolojiye gönderdiler beni romatolojiden..orda da vücudunda beze vs..varmı? şişklik?kilo kaybı diye sordu doktor..dedim yok..muayene ederken ensemde 2 tane beze buldu.neyse canım sıkıldı,kan tahlili istedi bi sürü..bi kısmını daha salı vericem.önemli değildir diye düşünmeye çalıştım ama doktor önemsedi..neyse eve geldim kafam bin..dün ve bugün elim boynumda ensemde bakınırken 2 tane daha beze buldum..çok moralim bozuk...yarın transfer için kontrolüm var,çarşamba olursa transfer ama salı günü bile hematolojiye gidicem..benim kafam hiç rahat olmaz canım böyle..stres olmamak mümkün değil...nedir bunlar anlamadım....anlayacağın benim gene bebek öncesi moralim berbat..nasıl adapte olucam....sağlıklı olmak istiyorum..başka bişey değil............

haklisin canim.umutlu olmaya calisiyorum.bu arada gecmis olsun umarim kanhlillerin temiz cukar.icini ferah tut.bende tirsak tirsak sonuc bekliyorum.umarim yaza birlikte hamile gireriz.

Canim sagol buyuduk epey ama 30lara gelmeden icim rahat etmeyecek...benim 21 agustos ama kizin beklemez o kadar dedi doktorum....:)bakalim...

Bunalim yokkkkk sirayla gelecek guzel haberleriniz bunu biliyorum...bizler hepimiz cok guclu kadinlariz hersey iyi olacak....

Gulemmmm sen sagliklisin askim buna eminim soyle bizide bir tarasalar neler cikar fazla oynadilar seninle bu ara ben eminim birsey olmadigan konustuk uzun uzun hala oyle dusunuyorum....

Bu arada bende hamilelik sekeri cikti kizlar ilk testim yuksekti,ikinci yukleme yapildi ondada sinirlarin biraz uzerindeyim,pazartesi dahileyiciye gidecegim dietle halledermisim oyle diyor doktorum bakalim gorecegiz....dondurma ve sutlu tatli manyakligi gelmisti bir sureligine bye bye tatlilarima.... ((((

takma kafanı cnm kötü bişey yoktur..benim ablamda dolu var büyüdükçe aldırıyo onlardandır.sıkma canını..Allah önce bizlere sağlık versin bazen bende yırtınıyorum bebek diye iki gün sinirlerim bozulunca yataklık olup anlıyorum ki önce bizim sağlığımız..sonrada bebişlerimiz gelicek inş..

halbu ki çok kiloda almamıştın dimi..biraz dikkat edersen yediklerine rahat geçirirsin cnm hamileliğini..bi çok kişide çıkıyo bu şeker ..diyet yapıcaksın sanırım..dediğin gibi tatlılara veda et cnm bebişin ve senin için:)

dew canım evet biraz tatlılara veda etmen gerekecek ..genelde çıkıyo bu şeker biraz dietle tamamdır canın sıkılmasın tamam mı :)öpüyorum sizi..

gülemim moral bozmaca yok tatlım dew in dediği gibi bizde de neler çıkar bir baksalar rahat ol lütfen sen sağlıklı bir hatunsun güzel güzel bebişler doğuracaksın ..bak allah söyletti bebişler çıktı ağzımdan :)inşşallah yolun sonu selamet olacak inan buna ..

canım benim sakın olumsuzluğa düşme transfer öncesi , deww in dediği gibi çok irdeledikçe mutlaka bişeyler çıkıyor , bunlar transferinin olmasına engel değildir diye düşünüyorum ama sen stres olursan bu transferine olumsuz etki olur , sen zaten sonuna kadar elinden geleni yapıyorsun hayırlısıyla transferin olsun , bak gör herşey yoluna girecek , herkezin sırasi geliyor sırayla allahın izniyle sizden de alıcaz güzel haberleri ,bebişin için moralini yüksek tut canım , bütün uğraşın onun için .

kuzumm ben kıyamam sana , canım sıkma canını kızlarında dediği gibi hamilelik de olabiliyor , dikkatli bir diyetle herşey yoluna girer merak etme , tabi şeker yüksek çıkar karnındaki çok tatlı , ballı çünkü ondan çıkmıştır şekerin :))şeker o şeker

ya bende son bir haftadır ödem sıkıntısı yaşıyorum , daha erken diye düşünüyorum ama pazartesiden beri elim ayağım bacaklarım şişiyor , geçen hafta sonu zeytini biraz fazla kaçırdım söylemesi ayıp , tuzluyu abarttım herhalde şişmeye başladım .tabi baş ağrılarımda arttı bu hafta.
dün internetten bakayım dedim ödem +başağrısı birlikte olunca sıkıntı oluyormuş hipertansiyon yani hamilelik preeklampsi si diye bişey oluyormuş , yani kafa karıştırmaya birebir yani , neyse pazartesi dr gidicem bakalım ne diyecek , ben tuzu çok yememeye suyu bol içmeye çalışıyorum , umarım sıkıntılı bir durum değildir.

Gülemcim canım benim eminim kötü birşey değildir. Aklına kötü şeyler getirip moral bozma. Çok fazla kurcalattın kendini bu aralar, doktorlarbişiler bulmaya bayılır, kurcalayınca da illa bişiler çıkar canım ama korkma kötü değildir canım tamam mı. SEn içini ferah tut ve öncelikle kendii sağlığını düşün tatlım. Transferin için de umutsuz olma, gerçi doktoruna ve merkezine güvenmiyorsun ama herşey Allahtan. Umatım hayırlısı olur canım. Kendine dikkat et.
DEW canım benim, hamilelikte yaşanıyo öle şeyler canım, diyetle normala gelir şekerin, birazcık ara dondurmalara :) :) ben de dondurma manyağıyımdır :) aaaa böle deyinceaklıma ne geldi, kızlar ben deli gibi taze sarımsak yemek istiyorum :) :) daha çok erken canımın bişi çekmesi için biliyorum ama acaba hamilelikle alakası olabilir mi. Sürekli sarımsak istiyorum :) :)
Kekecb canım yaaaa, şu internette çok araştırmamak gerek aslında, internete bakınca insanın canı sıkılıyo. Merak etme canım, yedilkerine dikkat et sen de, gerekirse hiç tuz tüketme tatlım.Kaçıncı haftandaydın canım şimdi? Nasıl gidiyo mide bulantıları başladı mı bakalım, ufaklık ben burdayım diyo mu :) :)

Kızlar gorduk keseyı tanıstık bebısle kucucuk bısey ınandım artık hamıs olduguma 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

merhaba kızlar...
desteğiniz için teşekkür ederim..2 gündür elimi attığım yerde kitle buldum boynumda..dün baya canım sıkıldı.sabahta bi özel hastanede genel cerraha gösterdim.lenf nodülüymüş boynumdakiler..boğaz enfeksiyonunda falanda olur dedi..ultrasona giricem pazartesi günü..korkmamam için iyi şeyler söyledi..korkuncada bi işe yaramıyo zaten..umarım geçer..
bugün merkezde de kontrolüm vardı..rahim 8,3 olmuş..herşey yolunda dedi doktorum..çarşamba günü herşey yolunda giderse transfer olacak..inşallah bebekler sağlıklı çözülür...

yelizcim gözün aydın bu arada..çok sevindim..zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın kucağına almışsın:)

pirayecim sesini duydum iyi geldi:) sağol canım...inşallah herşey güzel olur:)

kızlarr slm hepinizi iyi gördüm ne güzel Yelizcim inşalllah bizde keseyi görürüz ben de yazarım böyle korkuyorum gerçi ama
bu gün 6.günüm kramplarım adet ağrılarına döndü sankli piraye sen de mi yaşamıştın bunı başka yaşayan varmı iyi mi kötü mü acaba bir geçiyor bir başlıyor akıntım var hafif o jeldendir diye tahmin ediyorum doktoru aradım anlamı yok korkma adet olman mümkün değil dedi gün geçmiyo kızlarr a cuma gelmiyor daralıyorum bazen doktor umutlandırmasaydı beklentim yoktu aslında
sizce durumum nasıl kızlar ağrılar normal mi ?

Sagolun kızlar gecez zrdacım saydınmı dahada uzar gunler Allah yardımcın olsun bende sımdı 3 hafta saycam kalp atıslarını duymak ıcın hepınızın anneler gunu kutluu olsun kızlar ınsallah seneye hepımızın bebıslerı kucagında olur

Kızlar gorduk keseyı tanıstık bebısle kucucuk bısey ınandım artık hamıs olduguma 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

Canım benim gözün aydın, darısı benimde başıma inşallah canım benim. Kalp atışlarını da duyarsın umarım sağlıkla :)

CAnım benim adet ağrılarım olmuştu, hatta tam 12. gün yani öğrendiğim sabah moralim çok bozuku, kesin regli olcam diyodum. Belim falan da ağrıyodu. Ama başka hiç bişeyim yoktu canım. Hala daha yok. Göğüsler falan hala fos :) sen belirtilere takılma hiç ve moralini bozmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…