Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar..
dew,piraye,zrda,yeliz,kekecb,landarch anneler gününüz kutlu olsun canım arkadaşlarım:))))

leecimm mesajınla güne başladım,çok mutlu ettin beni:) Allah inşallah bizede nasp eder...bade,melodi,sen ben ve ceren...başka kimse kaldımı bilemedim:))

dün rüyamda bebek gödüm yine..yeşil ameliyathane bezinin içinde..Allahım ne güzel bişeydi...öpmekten kendimi alamadım,rüyası bile güzelmiş:)))

kızlar bugün daha iyiyim..boynuma falan bakmadan ev temizledim,yemek yaptım,pasta yaptım...gülüme baktım bugün..ya hala açmadı..tomurcuk halinde getirmişti eşim.etrafında böcekler vardı..yıkadım falan.rengini bile bilmiyorum:) elimi attığım dalı kuruturum derim kendime hep öle olcak heralde..gül kaç zamanda açar bilen varmı? neyse yapacak bişey yok...

Gülemmmmcim senin de anneler günün kutlu olsun canım benim benii de hamileler arasına yazmışsın o kadar mutlu oldum ki ihtimali bile güzel birden umutlandın inşallah gerçek olur bitanem gerginim çok gerginim ama sen güldürdün benim canım arkadaşım bizler için dilediğin tüm dilekler sana 2 katıyla gellsin çok teşekkür ederim bitanem ağzın bal yesin :)

bu arada tüm kızların anneler günün kutluyorum seneye hepimiz bebişimiz kucağımızda anacağız bu günleri hey gidi günler diyaceğiz inadına umut inadına ümit....

Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun, seneye kucaklarımızda birer sıpayla kutlarız inşallah anneler günümüzü. HEpinizi çok öpiyorum

canım ben bebeğinin seninle olduğuna eminim...arka arkaya güzel haberler aldık sende kuralı bozmayacaksın inşallah...
gergin olman çok normal..aslında gerginlik değilde heyecandır o..az kaldı dimi tahlile? benim transfer günümüydü senin sonuç günün?
sağol canım..hepimizin ağzı tatlansın inşallah:)

canım arkadaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun sizleri seviyorum..gülemim inşallah biz de başaracağız anne olmayı..allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ...

günaydın kızlar

bende bütün annelerin , şuan hamiş olanların ve potansiyel anne adaylarının anneler gününü kutlarım , allahım bebişlerimizle güzel mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.

gülemcim elimi attığım dalı kuruturum düşüncesini hiç sevmedim , sen başta kendine ket vuruyorsun , olur mu öyle şey bak her şeyin zamanı var gül bile zamanı gelmesini bekliyor açmak için , bak ne olursa olsun inanıyorum bu sefer gelicek bebişin sana bile süpriz olucak , bir sabah uyanmışsın gülün açmış , bir gün bakmışsın hamilesin sen elinden geleni yapıyorsun emeğinin karşılığını alıcaksın inanıyorum.

gülemcim evet 18 mayıs benim tahlilim ama ben çok kötüyüm rahatsızlığım yok ama daralıyorum herşeye ağlıyorum kayınvaldem yanımda herşeyi batıyo normal değilim kötüyüm çalışamıyorum çok korkuyorum hiç belirti yok sanırım ben yine tek başıma kalıcam bu topikte nereye gitsem böyle oluyo fenayım kızlar napcam ben

canım taze sarımsak çok sağlıklı bişey , ye bencede bol bol :),aman kokuya dikkat bende yemek istiyorum ama çalışınca koku olayı malesef fena evde olayım bol bol yicem bende, alemsin valla nerden geliyor insanın aklına değil mi ?
ben hiç birşeye aş ermiyorum canım , aklıma pek bişey gelmiyor acıkınca yiyenlerdenim , yiyincede iyi yiyorum ama :))

yok artık internette okuduklarıma ınanmıyorum fikir ediniyorum sadece insan manyak olucak yoksa.Dikkat ediyorum tuzluya artık , allahtan tansiyorunum yüksek değil hatta tansiyornum 10-5 ama ben gayet normalim , kızlar sizcede normal mi ? bu kadar düşük olması? bugün dr gidicem sorarım artık , bebişimide görücem çok şükür , inşallah her şey yolundadır.
canım ben 15+2 deyim , mide bulantısı çok arda oluyo genelde sabahları , uyku hali fena yemeklerden sonra sızıyorum valla ,bebişi daha hissedemiyorum herhalde bu haftadan sonra ufak ufak başlar.

sen ne zaman gidicektin kontrole?

canım yapma allah aşkına neden tek kalasın , biz herzaman burayız, çok normal duygularındaki iniş çıkış , ağlamak geliyorsa o an ağla ama sakın abartma , sonucu almana bişey kalmamış , güzel sonuçlarını alıcaz inşallah dualarımız seninle

Kızlar gorduk keseyı tanıstık bebısle kucucuk bısey ınandım artık hamıs olduguma 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağına al inşallah , darısı pirayecimin başına inşallah.

Canım haklısın walla, kokusu olmasa süper bişi ama, koku geçirmek için her türkü yöntemi deniyorum bende :) en nefret ettiğim şeydir iş yerinde sarımsak vs kokularıyla gelen insanlar. O yüzden ben de çok dikkat ediyorum tatlım kokuya :) demek 15+2 oldunuz maaşallah size yaaa, ne çabuk büyüdü sıpa :) ben de bişi hissetmiyorum ya çok korkuyorum ara sıra acaba miniğim benimle mi diye kafayı yiyerim, elim karnımda başlıyorum konuşmaya nooolur beni bırakma falan diyorum. Arada bir çok endişeleniyorum, bi kalp atışlarını duysak çok ii gelicek ama... 17sinde randevumuz canım. umarım herşey yolundadır. Bir de bişi sorcam canım bundan sonraki kontrollerde para alacaklar dimi, peki hiç orda tahlil falan istiyolar mı? yani ben tahlillerimi balıkesirde yaptırabilirmiyim acaba, yoksa orda yapılması gereken acil şeyler oluyomu. Ona göre tedarikli gidelim. Canım benim yaaa bi de bişi daha sen işten ayrılmamışmıydın, yoksa yeni bir yer mi buldun

canım okadar iyi anlıyorumki seni kafayı yeme sakın ben bile hala endişeleri kapılıyorum daha hissemediğim için belirtiler arıyorum , bebeşin seninle canım merak etme hayırlısıyla keseciği görüceksin , o keseye bakıp ne hayaller kurucaksın.
evet canım bir sonraki kontrolde para alıyorlar malesef testler ile ilgilide 2'li testin orada yapılmasını istedi dr ( 140 tl kaarcık ( ) ama diger istedigi toplu testler var sen onları istedigin yerde yaptırıyorsun fakslıyorsun sonucu o sana gün içerisinde dönüyor. ama 2'li teste daha var 12 hftdan sonra isteyecek.bunların haricinde başka bişey istenmemişdi.

canım benim iş olayım aynı yerdeyim ama biraz uzadı patronun ricasıyla bu ay sınuna kadar falan buralardayım canım , ama yoruluyorum artık yol 1,5 saat sürünce akşamları pertim çıkıyor inan.

Canim sagol iyi dileklerin icin cuma doktorum aradi sinirlarin biraz ustundesin dahiliyeciye gitmeni istiyorum dedi bende bugune randevu aldim dietle cozebiliriz gibime geliyor bakalim gorecegiz..odem olayin erken baslamis herkesete farkli seyrediyor iste vucut yapisi ile ilgili tuzu sifirlayacaksin guzelim bir ara bende erigin cagla badmein uzerina tiyordum bir baktim bileklerim sismis ki hayatimda hic boyle sisme olayim olmamisti simdi resmen sifir tuzla yasiyorum....sakin interneti okuma ben interneti okumayi birakali cok oldu yoksa simdiye dogum yapmistim oyle geriyor beni bu internet...gecmis olsun guzelim...isim buldn mu?

Anneler gunu dileklerin icin sagol guzelim cok mutlu oldum yani daha anne degilim tabi ama adayi olmak tebrik almak beni cok mutlu etti dilegim en kisa zamanda yasadigim bu hisleri yasaman ruyana bayildim yesil renk zaten guzeldir bebek super bir ruya hayira yoruyorum ruyani gulunun acmamasi ile ilgili yorumun ise seninle alakasi yok zamani varidr yavrucum :)

Ben ilk gunlerde taze sogan yemekten kendimi alamiyordum cok komikti buram buram ama ne zaman bulantilar basladi amaninnnnnn ne sarmisak ne sogan hocborsey gormedi gozum...bende hala sabah bulantilari var acayip ogurtu oluyor sabahlari isaret veriyor Karyam bana iyiyim diye bence :)

Kekecb canim bence daha hissetmezsin bebegini ben ilk hissetigimde pit pit seyirme gibi birseydi 18 hafta filandim ilk varligini hissetmem ise 21.haftalari buldu kiz bebekler gec hareket ederlermis gerecektende dogru o yuzden azcik daha beklicen guzelim...bak inan o da bir endise kapisi simdi fikir fikir Karya ama hareket etmedigi zaman hayddaaaa iyimi acaba paronayasi basliyor... diyorum ya kafalar normal olmayinca gerci sordum cevremdekilere herkes mutlaka bu endiseyi yasamis....
Piraye ne zaman goreceksin keseyi?ne heyecan vardir sende simdi....

Kizlar hepinize ayri ayri yazmissiniz anneler gunu icin cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni...LEE sabah mesajin beni cok mutlu etti inan ve ilk kutlayan sendin anneler gunumu sonrada basladi mesajlar gelmeye ki ben hic beklemiyordum inan :) cok tesekkurler....
Melodi sanada guzel mesajin icin tesekkur ederim...
Ve burdan kutlayan cici guzel annelerim ve anne adaylarim hepinize cok kiymetlisiniz hepimizin en kisa zamanda kucaklarimiz ve karinlarimiz dolsun insallah..dualarim bu yonde...

Cuma gunu esim geldi cok sukur sag salim beni gorunce ciglik atti inanamadi tabi resimde gormek baska canli gormek baska oluyormus deyip durdu :))) bugun doktor randevumuz var ksimetse babasi gorecek kizini 3 ay sonra tabi bizimki yuzunu gosterirse...size donunce yazarim son durumlar...
Opuyorum kizlar sizleri cok....

canım gerçekten o kadar evhamlıyızki kafaya takıcak bişey buluruz mutlaka , aynen dediğin gibi hareketlerini hissetmeye başlasam , etmeyince bişey var derim.kız bebeklerde göbüşde hemen çıkmıyormuş , bendede öyle daha yayan seninde öyle oldumu?
isim malesef bulamıyorum fikirlerinizi bekliyorum mutlaka ? umarım bugün tam netleşir cinsiyetimiz:)

deww cim senin adına da çok sevindim eşin gelmiş , gözün aydın:)babası geldi ya kayracık daha bi nazlı olur ama yüzünü gösterir babasına bence , ohhh mis gibi çekirdek aile olarak bol bol zaman geçirin dolaşın canım benim

merhaba fıstıklar) ben bir süreliğine şehir dışındayım.sizlerden uzak kalacağım.bu süre içerisinde inşaallah buradan güzel haberler alırım..zrda canım panik ve evhamlanmakta haklısın hangimiz yaşamadık ki bunu...ama rabbimin izniyle sen hamilesin) bak sıradada gülem var.) sonrada bizler geleceğiz allahın izniyle. ben merkez olarak ankaraya karar kıldım. içinizde umutsuz vakka olarak ben kendimi görüyorum ortada yaş konusuda var.ama buna rağmen umudumu yitirmiş değilim.3. ve son denemem olacak ve inşaallah hamile olarak bebeğimi kucağıma alarak bu savaştan çıkacağım diyorum.herşeyden öncede allah bizlere sağlık versin.inanın sağlık kadar önemlisi yok. bade, ben, cerenm,world ve diğer arkadaşlar bizlerde belki arka arkaya sizlere hamilelik haberi vereceğiz.gülem ve zrda sizleri saymıyorum.çünkü sizi şimdiden hamile olarak görüyorum.)
dew canım gözün aydın eşin gelmiş.dilerim analı babalı kızlı hep mutlu ve birlikte olursunuz.)
kızlar benim pzrt.günü regl olmam gerekiyordu ve hala olmadım.sanırım bir önceki ayda kullandığım progestanın etkisi sürüyor gecikme ondandır diye düşünüyorum.birde çok küçük kistim vardı acaba o mu geciktirdi? hiçbir sıkıntımda yok. inşaallah tedavi öncesi olumsuz birşey yaşamam:-((
kızlar dualarım sizlerle ve bende sizlerden dualarınızı bekliyorum.görüşmek üzere öpüldünüz.
yaaa zrda nın sonucunda ve gülenin transferinde int.giremeyeceğim.sonucu bana tlf.msjla iletirmisiniz. teşekkürler

gec de olsa hepimizin anneler gunu kutlu olsun. bizler henuz o heyecani yasayamasak ta niyetimiz var anne olmaya. o yuzden bugunun ve yarinin anneleri olarak herkesin kutlu olsun simdiden.
gulem benim de cene altimda ve kasiklarimda cikardi eskiden. lenf bezlerim siserdi vucudum zayif kalinca. moralini bozma. sen de demissin zaten, sıksak da kendimizi birsey cozulmuyor. iyi dusunecegiz, baska yolu yok. ruyan ne guzel, hayır olsun.
kızlar landarch nasıl, kuzeyin durumu iyi mi?
dew esin gelmis, bebeginizi gordunuz mu bugun?
melodi sen neler yapiyorsun?

lee sana da basarilar canım tedavinde. yastan dolayı 2 mi konacak sana ? ikizlerin mujdesini bekliyoruz o zaman senden :)

kızlarrrr ben geldim...kaldı 2 gün..annem geleceğini müjdeledi,yazık o kadar yolu beni yatırmak için gelecekmiş..kızarım diyede söyleyememiş bana,yollara düşmeyin deyip duruyorum..neyse yine ben ''temkin'' transfer olup olmayacağını öğreneyimde öyle çık bari dedim..herşeyi düşünürüm ya:)

cerencim,galiba aynen senin bahsettiğin şeyleri yaşadım..çok moralim bozuldu ama bugün sabah hafif geçmiş gibi geldi şişlikler..daha iyiyim canım..sağol valla moral oldun..sen naptın rapor işini;? ya senin hastaneden o kadar çokmuşki gebe çıkan:) bende senin adına moral buluyorum canım.transferden sonra sonrayla idrarını boşaltıp yatırıyolarmış..bu harika bişey yaaaa...bizdeki gibi hadi bakalım kalk demiiyolar..

lee canım nereye hayırdır? bişey yoktur umarım..ben sana her halükarda ulaşırım canım ayıpsın:) sende merkez konusunda karar vermekle iyi yaptın.gürgan kliniğemi gideceksin? sen normal sağlıklı bi kadınsın canım..herşey yaş değil..ben 31 imde noluyo bak:)))
hiçç son falanda deme bence..yaşayıp görücez paraya bakar artık..bizim psikolojimiz giiderek güçleniyo hem bu konuda:)

dew gözün aydın canım..kociş gelmiş:) ayyyy şok olacak senin hatunu görünce:) artık bi şov yapsın babaya:))))

kekecb canım 1,5 saat mi gidiyosun her gün..ya dikkat et kendine..valla zormuş canım yaaaa..isim konusunda aklıma güzel isim gelirse yazarım canım..hah geldi:) ılgın..daha öncede yazmıştım sanırım..çok severim ben:)

zrda sakin ol canım yaaa..olup olmadığını o güne kadar bilemiyoruz maalesef..kendini dinleyip gerilme canım..

kızlar bubuş gelmiyo bayadır..geçenlerde (baya oldu) msn de karşılaştık ve adeti gecikmişti..test yaparda pozitif olursa sayfaya gelirim dedi,bende o paylaşmadan paylaşmamıştım sizinle..ama gelmedi...merak ediyorum..faceden msj atayım bari...umarım iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…