Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu estroderm bantlar duşta kabarıp çıkıyo.ilk seferinde 1 taneyken merkezi aradım hemşire yenisini yapıştır ama değiştirme gününde yine değiştir dedi..benim bant sayım ilk bi kaç gün 1 iken sonra 2 ye sonra 4 e çıktı..dün duşta 4 ün 2 si kalktı yerinden bende söktüm 2 yeni yapıştırdım..bugün değiştirmem lazım hepsini..fazla gelir ddimi böyle..bugün acayip belim ağrıyo,kanama olcak gibi..birde göğüslerim ağrıyo falan...ama heryanından hava aldı çook sinirr...napsamki bugün 4 ünüde değilde 2 sinimi değiştirsem?
ya birde bu tedavi boyunca bana yumurta baskılayıcı bişey vermediler:) sordum doktora ilaçlar baskılayacak dedi..östrojen baskılarmı ovülasyonu..yaa hemde bu ay öyle akıntılı falan belirgin oldumki:) gerçi ilişki olayı olmadı sanırım.denk gelmezde merak ettim...hiç baskıladığını duymamıştım..

Canim az kaldi buyuk gune dilerim iyi gecer hersey...evet kocam geldi cok sukur...kizi tam show yapiyor zaten kipir kipir...

Canim 25+3 gorunuyorum ve inan daha yeni hamile oldugum anlasiliyor gec cikiyor gobekler merak etme sen...

Canim tedavi basliyor desene dilerim bize harika haberlerle gelirsin guzelim inan dualarim seninle...hemde heran...

Kizlar dahileyiciye gittim sekerimi onemsiz buldu ama kiymetli bebek bence seker ile bir doktora gondermek istiyorm seni dedi Endrokoloji doktoru onerdi carsamba ona bir gorunmeyi dusunuyorum...dietle halledilir dedi rahatladim...

Sonra Israel beye gittik kizimizi gormeye bugun yuzunu saklamadi cok sukur babasinin kucuklugunun aynisi resmen fotokopi kizlar esim agzini toplayamiyor :) egoruyorsunu sen o kadar gozun gibi bak buyut gitsin babasina benzesin :))) 815 gr olmus minigim kipir kipir...

Cerenm cnm kizimi sormussun cok tesekkur ederiz ablasi...sizin,ilerinde en kisa zamanda bu haberlerini almak nasip olsun insalah..

Piraye ne durumdasin?sen eminim hala sarhos gibisin...:)

Kizlar size kisa bir bilgi geceyim dedim...cok opuyorum hepinizi...

canım çok sevindim gözün aydın..bencede diyetle hallolur çünkü beslenmenle alakalı olduğu belli:) ne zamandır tatlıyı abarttım diyodun:) neyse endokrincidegörsün iyice rahatlarsın..eşinin halini düşündüm birden:))))))) gurbet daha zor gelecek artık ona..demek ona benziyo:) valla hayret resminemi baktın durdun naaaptın:) aman maşallah canım Allah bozmasın keyfinizi..katlanarak artırsın inşallah...

canım benim çok sağol öyle seviyorum ki burayı sizi iyi ki varsınız sizlerle ayaktayım görmeden tanımadan gönülbağı kurdum sizlerlee

lee canımsın ya hayatımda bu cümleyi duymak nasıl güzel biliyormusun olmasa bile hayali güzel yüreğinin güzelliği bahtına yansısın bitanem en büyük desteğim sizlersiniz

Canım benim şekerin önemsiz olduğuna sevindim, çok büyük ihtimalle aşırı abarttığın tatlılar neden olmuştur :) :) diyetle geçer tatlım. Demek Karyamız babasına benziyor ha, o kadar belli oluyo mu ultrason da yaaaaa, yerim onu ben :) :) kızımız hareketli olcak galiba, baksana kıpır kıpır, canım benim yaaa :) Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum, walla sürekli idrar testi yapıyorum evde :) :) dün akşam yaptım en son, çift çizgi görünce rahatlıyorum :) görmemişin bebeği olmuş tutmuş idrar testlerinden koleksiyon yapmış hahahahahaha :) Arada bir hatta çokçası endişelenip duruyorum, bebeğime bişi olcak diye ödüm kopuyo Allaha emanet hepsi diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum falan... Bir de canım bu jel hala çok canımı sıkıyo, topak topak gelmeler devam ediyo, hatta gün geçtikçe daha fazla geliyo sanki. Ayyyy çok iğrenç. Hepsi dışarı çıkıyo sanki, içerde kalan oluyomudur yaaaa, faydası oluyomudur, umarım jeli doğru yapıyorumdur kızlar. Bu konuda biraz endişeliyim doğrusu

Zerdaaaa nasılsın tatlım, büyük güne az kaldı dimi :) hadi canım benim Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle,
gülemciiim bugün hemotolojiye gidecektin yanlış hatırlamıyosam, dönünce bize yaz emi, merak ediyorum seni. Bİr de estrofem bantlar gerçekten çok sinir bozucu, ben de 1 defa yapıştırmıştım 2 gün kalcaktı, banyo yaparken sağı solu açılıverdi ben de yenisini yapıştırmıştım. Az kaldı canım, hadi inşallah bu sefer sıpan inatçı çıkarda sen her ne kadar umutsuz olsanda o sana süpriz yapıp geliverir canım.
lee canım sanırım tedaviye başladın hadi Allah rast getirsin, Allah gönlüne göre versin, Son denememiz yazmışsın, böle düşünme lütfen, sen sağlıklı bir kadınsın, şimdiden bedeninle konuşmaya başla lee, bedenim bebek için hazı ben sağlıklıyım ve bebeğimi sağlıkla taşıyacağım falan gibi olumlamalar yap, ben çok yaptım, hala yapıyorum rahatlatıyo beni :) :)
Kızlar her gün hepiniz için dua ediyorum, bebek isteyen herkes için, Allah kimseyi bu yolda sınamasın diyorum, hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum. 17.sinde ilk kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.

dew maşallah kuzuna allah daim etsin mutluluğunuzu kuzuyada az kaldı ya çoğu gitti doksanlara düşmüşsün artık inş oda gececek

iyiym canım yaa ama hiç bir rahatsızlığım yok benimn normal mi bu piraye be korkuyorum herşey fazla iyi sanki ağrı sızı yok sizlerde mi böyleydiniz yoksa bebişim yok mu

iyiym canım yaa ama hiç bir rahatsızlığım yok benimn normal mi bu piraye be korkuyorum herşey fazla iyi sanki ağrı sızı yok sizlerde mi böyleydiniz yoksa bebişim yok mu

iyiym canım hiç ağrım krampım yok normal mi kızlarr korkuyorum benn

canım yaaa , anne gibisi yok gerçekten ben annemin dualarıyla ayaktayım , o benim herşeyim , bırak yanına gelsin annen inan daha iyi hissediceksin kendini seni öyle sımartıcakki transferden sonra , kendini hamiş gibi hissetmeye başlıyorsun zaten , bizim için ellerinden öp canım.transferinde de sorun çıkmayacak bugün netleşicek değil mi yarın olup olmayacağı ? canım dualarımız seninle .

istanbul trafiği malesef rezalet 15 dakikalık yolu servisle gezince 1,5 saat oluyo akşamları .yok ya daha isme karar veremedim .ılgın da aklımında bakalım seçenekler çoğalınca arasında seçicez bir tanesini.

kızlar bu arada ben dün dr gittim , çok şükür herşey yolunda , kesin olarak kız olduğunuz biliyoruz artık , isim tavsiyelerinizi bekliyorum .yeni dr da iyi çok şükür konuşkan birisi , tüp bebekdeki dr tanıyor , buna beni dahada rahatlatdı , ama güzel resimler veremediler alet biraz eskiydi herhalde ama olsun kızım iyi ya bu bana yeter , 4'lü test istedi onun için kan verdik , 15 gün sonra sonuçlar çıkıcak hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin ne olur .tez zamanda herkez bu güzel duyguyu yaşar inşallah...amin...

kızlaar cap yazmamışsıız yoksa üzülmeyeyim diyemi yazmadınız kormayın üzüleceğim vasrsa zten üzüleceğimdir kaderin önüne geçilmez merakım gitsin yeterb niye ağrım yok benim piryee kekecb deww nerelerdesiniz akıl verin bana sanırım bu sefer kafayı yedim 3 gün var ya geçmez

kızlaar cap yazmamışsıız yoksa üzülmeyeyim diyemi yazmadınız kormayın üzüleceğim vasrsa zten üzüleceğimdir kaderin önüne geçilmez merakım gitsin yeterb niye ağrım yok benim piryee kekecb deww nerelerdesiniz akıl verin bana sanırım bu sefer kafayı yedim 3 gün var ya geçmez

canım ne olur bu kadar stres yapma kendine , evet zor bekleyiş hiç kolay değil , her sonuca hazırlıklı olmalıyız , ağrı olması olmaması hiç bir şeyin belirtisi değil , her zaman dedigimiz gibi kişiden kişiye degişir belirtiler , bünyeyle alakalı bişey .Bebişin seninleyse onu ne kadar sıkıntıya verdiğini düşün annesi sen rahat ol ki oda rahat olsun .canım dualarımız seninle bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldin

zrda canım rahat ol lütfen strese sokma kendini ..kan tstinden başka hiçbirşey belirti değildir kesin sonuç değildir..ben belirti belirti diye kafayı yiyordum ağrılarım oldu vs..ama negatifi gördüm.değişimlerin hepsi aslında ilaçlardan kaynaklı inan asıl gebelik belirtileri çok daha sonra ortaya çıkıyormuş.doktor özellikle söyledi çünkü ben çok strese giriyordum ..herksin bünyesi farklı tepkiler gösteriyor canım o yüzden ağrım yok diye üzme kendini ağrı olacak diye birşey yok zaten ...öpüyorum senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…