zrda canım rahat ol lütfen strese sokma kendini ..kan tstinden başka hiçbirşey belirti değildir kesin sonuç değildir..ben belirti belirti diye kafayı yiyordum ağrılarım oldu vs..ama negatifi gördüm.değişimlerin hepsi aslında ilaçlardan kaynaklı inan asıl gebelik belirtileri çok daha sonra ortaya çıkıyormuş.doktor özellikle söyledi çünkü ben çok strese giriyordum ..herksin bünyesi farklı tepkiler gösteriyor canım o yüzden ağrım yok diye üzme kendini ağrı olacak diye birşey yok zaten ...öpüyorum senii..
canım sağol gebelik belirtisi aramıyorum benim ilk tüpbebek tutmuştu hcg 1780 ken bile belirti yoktu ama ne bileyim stres yaptım daha önze varolan kramplar yok jelin etkisiydi biliyorum kasık ağrılarım vardı bitti amaan ne kadar yaparsan yap acemi gibi heyecan yapıyorum işte sanki bilmiyorum Allah razı olsun sağol canım
gulem cok korkuttun beni, niye sonda takiyorlar yaa, ben nefret ederim oyle seylerden.
zaten uyutmalarini da istemiyorum, yani bir tup bebek islemi icin siz hep narkoz altinda mi yaptirdiniz?
benım hastanede uygulama yaptıranların linki nerede, ben de bir gozatayım ?
Zerdaaaa nasılsın tatlım, büyük güne az kaldı dimi :) hadi canım benim Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle,
gülemciiim bugün hemotolojiye gidecektin yanlış hatırlamıyosam, dönünce bize yaz emi, merak ediyorum seni. Bİr de estrofem bantlar gerçekten çok sinir bozucu, ben de 1 defa yapıştırmıştım 2 gün kalcaktı, banyo yaparken sağı solu açılıverdi ben de yenisini yapıştırmıştım. Az kaldı canım, hadi inşallah bu sefer sıpan inatçı çıkarda sen her ne kadar umutsuz olsanda o sana süpriz yapıp geliverir canım.
lee canım sanırım tedaviye başladın hadi Allah rast getirsin, Allah gönlüne göre versin, Son denememiz yazmışsın, böle düşünme lütfen, sen sağlıklı bir kadınsın, şimdiden bedeninle konuşmaya başla lee, bedenim bebek için hazı ben sağlıklıyım ve bebeğimi sağlıkla taşıyacağım falan gibi olumlamalar yap, ben çok yaptım, hala yapıyorum rahatlatıyo beni :) :)
Kızlar her gün hepiniz için dua ediyorum, bebek isteyen herkes için, Allah kimseyi bu yolda sınamasın diyorum, hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum. 17.sinde ilk kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.
Canım benim şekerin önemsiz olduğuna sevindim, çok büyük ihtimalle aşırı abarttığın tatlılar neden olmuştur :) :) diyetle geçer tatlım. Demek Karyamız babasına benziyor ha, o kadar belli oluyo mu ultrason da yaaaaa, yerim onu ben :) :) kızımız hareketli olcak galiba, baksana kıpır kıpır, canım benim yaaa :) Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum, walla sürekli idrar testi yapıyorum evde :) :) dün akşam yaptım en son, çift çizgi görünce rahatlıyorum :) görmemişin bebeği olmuş tutmuş idrar testlerinden koleksiyon yapmış hahahahahaha :) Arada bir hatta çokçası endişelenip duruyorum, bebeğime bişi olcak diye ödüm kopuyoAllaha emanet hepsi diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum falan... Bir de canım bu jel hala çok canımı sıkıyo, topak topak gelmeler devam ediyo, hatta gün geçtikçe daha fazla geliyo sanki. Ayyyy çok iğrenç. Hepsi dışarı çıkıyo sanki, içerde kalan oluyomudur yaaaa, faydası oluyomudur, umarım jeli doğru yapıyorumdur kızlar. Bu konuda biraz endişeliyim doğrusu
kızlaar cap yazmamışsıız yoksa üzülmeyeyim diyemi yazmadınız kormayın üzüleceğim vasrsa zten üzüleceğimdir kaderin önüne geçilmez merakım gitsin yeterb niye ağrım yok benim piryee kekecb deww nerelerdesiniz akıl verin bana sanırım bu sefer kafayı yedim 3 gün var ya geçmez
canım gittim geldim hastaneye..kan verdim.ay sonunda çıkacakmış önceki verdiklerimle birlikte göstericem doktora..tabii herşey bebeklere bağlı:) ya kanlarım onkoloji bandrolüyle alındı..ay Allahım gittiğime pişman oldum..bu araştırma,tıp olayları gerdi beni..neyse kontrol oluyorum sadece bu..şişliklerde indi çok dahada iyiyim...hemen eve geldim dün başladığım temizliğe devam edicem,yardımcı bulamadım herşey bana kaldı:) olsun amannn vakit geçer..canım duaya çok ihtiyacım varrrrr:) çözülme olayı geriyo sanırım beni..inşallah bi aksilik olmaz..bant olayı valla kafama göre gidiyo..çünkü güya 2 güne bir değişecek ama banyoda çıkıyo..birde aynı yere yapıştırmayacakmışım.yer kalmadı..transferden sonrada devam canım:) ayyy razıyım ben yaaaa..alnıma bile yapıştırırım valla:))))))
Gulemmmm canimmmmmm sana yazmak istedim yarin dilerim harika bir transfer gecirirsin ve bebegini kapar gelirsin biliyorum cok umudun yok varsin oyle olsun senin ne hissettigin degil doganin sana vermesi yukaridakine bagli :) en dogru zamanda verecektir eminim....bakalim yarin dogru zaman mi gorecegiz...
Kalbim seninle dualarimda tabi....
Cok opuyorum canim,
Canım sadece göbek değil, sırta falanda yapıştırılıyodu sanki onlar amaaaaan dediğin gibi, miniğe sağlam bi yatak hazırlamak için totişe bile yapıştırılır yani :) :) :) Canım sen iice bi check-up tan geçtin öle düşün, şişliklerin inmesine sevindim, demekki vücudun bişeylerle savaşmış, kovmuş mikropları :) Benimde küçüklüğümden beri hep lenf bezlerim şişer, bademciğim şişmezde lenf bezlerim dev gibi olur. Kafamı sağa sola çeviremem o derce, çok şükür nerdeyse 4 yıldır falan olmadı öle bişi, Korkma bişi çıkmaz. yavucanlarda Allahın izniyle mis gibi çözünecekler, dondu zavallıcıklar, sıcacık ortamı bulunca ohhh dünya varmış dicekler, bi yapışçaklar sana sonra, oooohhhhh misssssss :) :) :)
gulem cok korkuttun beni, niye sonda takiyorlar yaa, ben nefret ederim oyle seylerden.
zaten uyutmalarini da istemiyorum, yani bir tup bebek islemi icin siz hep narkoz altinda mi yaptirdiniz?
benım hastanede uygulama yaptıranların linki nerede, ben de bir gozatayım ?
canım korkmaaaaa...transfere idrara sıkışık giriliyo.baygın olmuyosun tabii ki....böyle patlamak üzere gibi oluyosun.benim merkezde işlem bitti hadi hooop kalk deniyo ve hemen wc ye gitme durumunda kalıyosun..zaten yat deselerde idrar sıkışıklığından duramıyosun..ama ilk 3 saat çok önemli yatılsın yatılmasın gibi tartışmalar var.benim arkadaşımında senin hastanende oldu..işlemden sonra sondayla idrarı boşaltıp rahatlatıyolarmış ve yatıyomuşsun..yaa çok hoşuma gitti benim..bence güzel bi olay...
gülemim inşallah transferin sorunsuz geçer canım benim sıkı sıkı tutunuverir sana sıpan :)dew canım kociş gelmiş gözünaydın tatlım demek karyacık babaya benziyor bak sen şu yaramaza ::)kekecb canım bir kızımız daha geliyor demek oy ne güzel yahu..isim konusuna gelince ..benim kızım olursa minel erkek olursada aren koymak hayalim inan..inşallah gerçek olurlar:)
cerenm canım ben beklemedeyim şuan saldım valla.ne yapacağım konusunda kararsızım hala..2 negatif alınca 1 ay arayla hevesim kaçtı bu işten..bakalım bekleyeceğiz :)öpüyorum herkesi..
gulemcim dualarım seninle inşallah embriyolar sağlıkla çözülüp tutunurlar.benim de aklım şimdiden dondurulmuşlarda nedense.daha 6.günümdeyim.hiç belirtim yok benimde.sıkıldım çoook beklemekten.
çok sağol canım benim..nihayet beraber sonuç alma olayına girdik desene..gerçi benim yarın belli olacak ama kaç yıldır konuşuyoruz ortak bi payda da buluştuk bu sefer...en zoru beklemek biliyorum.bende ilk 3 gün olayın içinde oluyorum sonra ufak ufak kopuyorum.ikisinde de öyle oldu..aman diyeyim dondurulmuşlara adapte falan olma..o hiç iyi bişey değil...en güzeli yapabilirsen olumsuzada hazırlıklı olup umutlu olmak...hadi bakalım benim beklediğim 5.günde sen pozitifffff dersin inşallah....
evet canım inşallah bu yaza hamile gireriz yaa.içimde bi burukluk var engel olamıyorum bi türlü.bişey sorucam canım inş gerek kalmaz ama benim 10 adet yumoşumu kullanacak olursam hepsini birden mi çözüp sağlam olanı alırlar.yoksa birazınımı çözerler?her yıl 2 tane ısıtıp koyarım diye düşündümde:)))
inşallah canım...sen ilk kez yaptırıyosun bu arada değilmi?yanlış hatırlamıyorumdur umarım..ve sende bi sorun yoktu sanırım..bu yüzden çok daha umutlu olmalısın canım....hem 10 tane embriyo çok iyi bi rakam...ama sorunun cevabını bilmiyorum canım.benim ilk kez dondurulmuşum oldu oda 2 tane zaten:))) kızlar biliyolardır belki..sen düşünme lütfen bak benim yaptığım yanlışları yapıyosun aman diyeyim,kızar valla kızlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?