canım bu ağrılar herkese göre değişiyo. Lütfen kendini strese sokma, ufacık yavrucanı da mahvettin iki gündür, yedin bitirdin kendini, bir de onu düşün içerde kimbili çocuk nereye düştük böyle diye yanıyodur :) :) :) stres yapma. Belirti arama canım. Bak benim hala belirtilerim başlamadı. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. 3 gün çabuk geçer, artık evden çıkabilirsin, çık gez, yürüyüz yap kendini yormadan. Arkadaşlarınla falan takıl tatlım. Vaktini güzel geçirmeye çalış
canım bu ağrılar herkese göre değişiyo. Lütfen kendini strese sokma, ufacık yavrucanı da mahvettin iki gündür, yedin bitirdin kendini, bir de onu düşün içerde kimbili çocuk nereye düştük böyle diye yanıyodur :) :) :) stres yapma. Belirti arama canım. Bak benim hala belirtilerim başlamadı. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. 3 gün çabuk geçer, artık evden çıkabilirsin, çık gez, yürüyüz yap kendini yormadan. Arkadaşlarınla falan takıl tatlım. Vaktini güzel geçirmeye çalış
evet canım ilk denemem.bende sorun yok diye biliyorum.tutmazsa ama belliki ben dede sorun var.her duruma hazırlamaya çalışıyorum kendimi.bir de sana hep rahat ol diyodum dimi:))yarın antalyaya mı geliyosun.kız gelecekte yaptırsaydın evime çok yakın yanına gelirdim.ama kepez çok uzak...ama dualarım seninle canım
kızlar can sıkıntısından temizliğe sardım bugün..off çok yoruldum..ama iyi oldu..bu sefer teste kadar yer silmem:))))))))
ama şu ilaç işi karıştı..prednolü sabah içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum..önceki tedavilerden kaldığı için sayısındanda belli olmuyo...asprinide hatırlamıyorum diye az önce iiçtim bi tanee,bantta değişmeyecekti bugün ama duşta çıktı gene bende yenisini yapıştırdımyorgunluktan beynim sulandı valla..
ya çözülmezler diyede endişe ettim ben..2 tanecik topu topu...neyse..öğleye kadar belli olur heralde...
iyi geceler hepinizeeeeeeeeeeee:)
slm kızlar gülemcim son gün hadi bakalım benimde geçen yıl transferim 17 mayıstı biliyormusun ben kendimi biraktım sana yöneldim şimdi dua ediyorum sana kaç hücreliydi bebişler bu sefer kucağımızda olurlar inşallah
ben bu gün daha iyiyiım saldım gitti olursa olur olmazsa olmaz napalım negatife alışkınız nasılsa namaz kıldım iyi geldi içime rahatlık geldi bıraktım rabbime nolcaksa olcak bu saatten sonra yapcak bişey yok keyifliyim (şimdilik) :)
ben de saldım senin gibi aynı.bugün yedinci günüm.millet meraklı onlar beni strese sokuyo.keşke bu kadar kişiye söylemeseydim.
evet canım ben bu sefer kimseye söylemedim ondan rahatım sanırım hayırlısı olsun benim 10. günüm çok umutlu değilim ama RAHATIM UMARIM SONUCU ALINCA DA KENDİMİ KAYBETMEM SÖZ VEREMİYORUM NEGATİFİ GÖRÜNCE KAYBEDİYORUM KENDİMİ
MELODİ DEDİĞİNİ HEP YAPIYODUM BEN EE 7 YIL OLUNCA HERŞEY BİLİNİYO ÇOK GÜZEL O EVET DONDURULMUŞ TÜP BEBEK SAYILMIYORMUŞL AMA HAKLISIN İLAÇ DA VAR TRANSFER DE VAR TEDAVİ İŞTE AYNI DÜŞÜNÜYORUZ HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA
slm kızlar...sağolun güzel dilekleriniz için..transferim öğleden sonra oldu..2-3 saat kadar yattım merkezde,şimdi evdeyim...
ikiside 2.gün dondurulmuşlardı..biri 4 biri 3 hücre idi bugün ikiside 4 dendi..resimleride var.birinin hücreleri simetrik değil.diğeri iyi görünüyo:) hayırlısı Allahtan...istirahat halindeyim..dua edin bana:)
slm kızlar...sağolun güzel dilekleriniz için..transferim öğleden sonra oldu..2-3 saat kadar yattım merkezde,şimdi evdeyim...
ikiside 2.gün dondurulmuşlardı..biri 4 biri 3 hücre idi bugün ikiside 4 dendi..resimleride var.birinin hücreleri simetrik değil.diğeri iyi görünüyo:) hayırlısı Allahtan...istirahat halindeyim..dua edin bana:)
çok şükür artık bol bol dinlen.demek size bir de resim veriyorlar çok kıskanım şimdi.:)bana resimi bırak kaç hücreli olduğunu bile söylemediler.bir kağıt verdiler embriyo kalitesi g1 yazıyo.daha doğrusu ben bişeye benzetemedim de yazıyı böyle yorumlamak istedim.:)bugün sabahtan beri adet sancısı var bende de
canım senin test günü ne zamandı ? güzel sonucu ne zaman alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?