Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilahi piraye öldürüdn beni yaa sen çok yaşa emi

ilahi piraye öldürüdn beni yaa sen çok yaşa emi zaten ben de öyle yaptım yürüyüş yaptık dağıtıyoruz bakalım

ilahi piraye öldürüdn beni yaa sen çok yaşa emi zaten ben de öyle yaptım yürüyüş yaptık dağıtıyoruz bakalım

canım inşallah olacakta olmazsa bende de sorun vardır deme çünkü bu işte dengeleri kimse bilemiyo maalesef..sen sağlıklı bi hatunsun maşallah bu yüzden geleceğe ve dondurulmuşlara dair planlar yapma lütfen..keşke yakın olsaydı,bi görüşemedik zaten:))) neyse sonuçlar güzel olsunda bi randevulaşalım senle:) dualarına aminnnnnn diyorum sağol canım...

kızlar can sıkıntısından temizliğe sardım bugün..off çok yoruldum..ama iyi oldu..bu sefer teste kadar yer silmem:))))))))
ama şu ilaç işi karıştı..prednolü sabah içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum..önceki tedavilerden kaldığı için sayısındanda belli olmuyo...asprinide hatırlamıyorum diye az önce iiçtim bi tanee,bantta değişmeyecekti bugün ama duşta çıktı gene bende yenisini yapıştırdım yorgunluktan beynim sulandı valla..
ya çözülmezler diyede endişe ettim ben..2 tanecik topu topu...neyse..öğleye kadar belli olur heralde...
iyi geceler hepinizeeeeeeeeeeee:)

gulemcım tedavıden once temızlık ıyı oluyo bılıyosun bende asılamadan once delıgıbı temızlık yapmıstım o ıyı geldı artık temızlık yapmıyorum esım sagolsun yardım edıyo endıselerınde haklısın tabı heycandan ılacları unutmusun olur okadar canım ınsallah yarın transferın gerceklesır ve bebısıne kavusursun dewcım esın gelmıs neguzel aıle sadetınız kızında babasıyla cılvelesmıs Allah mutlulugunuzu bozmasın canım pıraye ve zrde sızın ıcın mutlu gunede az kaldı bırınız bebısıyle buluscak zrdacım sende mujde verıceksın bıze ınsallah hakımmızda hayırlısı canlarım hepınıze ıyı geceler

slm kızlar gülemcim son gün hadi bakalım benimde geçen yıl transferim 17 mayıstı biliyormusun ben kendimi biraktım sana yöneldim şimdi dua ediyorum sana kaç hücreliydi bebişler bu sefer kucağımızda olurlar inşallah

ben bu gün daha iyiyiım saldım gitti olursa olur olmazsa olmaz napalım negatife alışkınız nasılsa namaz kıldım iyi geldi içime rahatlık geldi bıraktım rabbime nolcaksa olcak bu saatten sonra yapcak bişey yok keyifliyim (şimdilik) :)

ben de saldım senin gibi aynı.bugün yedinci günüm.millet meraklı onlar beni strese sokuyo.keşke bu kadar kişiye söylemeseydim.

gülemmmm heyecan dorukta değil mi? :)herşey çok güzel olacak bence yarın yavru kuşlarına kavuşacaksın allahın izniyle:)

zrda sen de rahat ol oh süper güzel haberler gelicek inşallah..

gülem evet bende 1hsg 1laparoskopi 2 aşılama 2 tüp 1 spontan gebelik yaşadım :)allah sonumuzu hayır etsin artık ne diyim heheh:)gerçidondurulmuş embriyo transferi 2.tüp olarak sayılmıyormuş 1.tüp bebeğin devamı oluyormuş dediler..ne olursa olsun 2 transfer var sonuçta bana göre ...hamile kalabildik aslında baksana vücut tanıuyor biliyor hamileliği ama neden tüpte sonuç hüsran bilemiyorum belkide kullandığımız ilaçlar biz de ters etki yapıyor herşey mümkün ..diğer bir topikte kendi kendini telkin etme pozitif düşünceyle ilgili bir bilgi vermiş bir arkadaş ..trasnferden öncesi ve sonrasında mutlaka bunalrı söyleyerek gebeliğe kendinizi hazırlayın yazıyordu sizlerle paylaşmak istiyorum..

örneğin ben kendime uyguluyorum :) ''Ben MELODİ bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek kapasitede ve donanımdayım..MELODİ ANNE olmak istiyor.MELODİ olgun ,mutlu ve çocuğun hayatına renk katacağının inancında ve farkında ''....

bunu kendinize uyarlayıp sık sık söyleyin bence işe yaracak kızlar :)

ben de saldım senin gibi aynı.bugün yedinci günüm.millet meraklı onlar beni strese sokuyo.keşke bu kadar kişiye söylemeseydim.

evet canım ben bu sefer kimseye söylemedim ondan rahatım sanırım hayırlısı olsun benim 10. günüm çok umutlu değilim ama RAHATIM UMARIM SONUCU ALINCA DA KENDİMİ KAYBETMEM SÖZ VEREMİYORUM NEGATİFİ GÖRÜNCE KAYBEDİYORUM KENDİMİ

MELODİ DEDİĞİNİ HEP YAPIYODUM BEN EE 7 YIL OLUNCA HERŞEY BİLİNİYO ÇOK GÜZEL O EVET DONDURULMUŞ TÜP BEBEK SAYILMIYORMUŞL AMA HAKLISIN İLAÇ DA VAR TRANSFER DE VAR TEDAVİ İŞTE AYNI DÜŞÜNÜYORUZ HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA

bütün adet belirtilerim bugün üstümde.sanıtım test gnünden önce adet olcam benben de senin gibi negatifi görünce çok ağlıyorum o an ölmek istiyorum.bu ilk tüp bebek denemem bu da negatif olursa psikolojim ciddi anlamda bozulur artık.kendimi teselli etmekte zayıfım biras.Allah başka dert vermesin kimseyi bu acı ile sınamasın.düşmanımı bile.:2:

Güleeeem seni çok merak ettim, ne durumdasın, yavrucanlar çözüldümü, herşey yolunda mı canım. transfer tarihi kesinleştimi? benim transferden 2 gün önce çözmüşlerdi :) ben bugün İstanbula gidiyorum. Yarın akşam dönücem evime. yarın hiç uğrayamam kızlar. kendinize ii bakın. Bu arada zrda ve word lütfen karamsar olmayın, benim hala daha adet belirtilerim var yani, kasıklarım ara sıra hala ağrıyo. Belirtilere takılmayın, huzurlu olun. Kekecb tembihlemişti beni transferden sonra tek yapman gereken huzurlu olmak demişti. Sİz de huzurlu olun lütfen. ve Allahtan hayorlısını dileyin. Bu arada benim için de dua edin, miniğim umarım sağlıklıdır.

slm kızlar...sağolun güzel dilekleriniz için..transferim öğleden sonra oldu..2-3 saat kadar yattım merkezde,şimdi evdeyim...
ikiside 2.gün dondurulmuşlardı..biri 4 biri 3 hücre idi bugün ikiside 4 dendi..resimleride var.birinin hücreleri simetrik değil.diğeri iyi görünüyo:) hayırlısı Allahtan...istirahat halindeyim..dua edin bana:)

çok şükür artık bol bol dinlen.demek size bir de resim veriyorlar çok kıskanım şimdi.:)bana resimi bırak kaç hücreli olduğunu bile söylemediler.bir kağıt verdiler embriyo kalitesi g1 yazıyo.daha doğrusu ben bişeye benzetemedim de yazıyı böyle yorumlamak istedim.:)bugün sabahtan beri adet sancısı var bende de

gulemcım hayırlı olsun ınsallah guzel sonuclar alırsın busefer bekleme sırası artık sende yarın ınsallah zrdadan guzel haber alcaz sonrada sen Rabbım yardımcımız olsun

canım hayırlı olsun , allah tamamına erdirsin inşallah , bende merakla bekliyordum ne oldu diye , bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sonuna kadar seninle olsunlar , bak gördünmü sıra sanada geldi , bekleme sırası şimdi sende , dualarımız seninle , sanada aynı şeyleri söylicem çok çok dinlen , sen tez canlısın bir iki güne ayaklanırsın ama sakın ha kendine çok dikkat et kendin için değil bebişlerin için . yüksek moralle görmek istiyorum seni .... dualarımız seninle....

canım senin test günü ne zamandı ? güzel sonucu ne zaman alıcaz inşallah

sağolun kızlar...
kekecb canım dünden beri uzanıyo olmak bile yordu beni..eve geldiğimden beri kalkmadım ama hafif dik yatar şeklindeyim midem kaynamaya başladı hemen..sabahta mecburen mutfakta kahvaltımı hazırlayıp yaptım..yalnızım çünkü..ama akşama annem olacak artık..ben 5 gün evde olcam ailem tutturdu 5 gün daha izin al diye...gerek varmı sizce yaaa..zrdanın sonucu pozitif olsunda bende rahat rahat okula gideyim diyorum:)

world canım bize embriyolarla ilgili epey ayrıntılı bilgiler yazan bi kağıt verdiler..resimleride ilk önce kemal bey bilgisayardan gösterdi..sonra o kağıtlada verdiler..ama hiç önemi yok bunların..bizim merkezde uğraşmasına rağmen olmayan ve başka bi doktora giden iki bayanı duydum,sonradan gittikleri merkezi görünce şok olmuşlar,antlaya tüp bebekten sonra o merkezler kötü gelmiş onlara ortam olarak..ikiside orda tutturmuş..diyolarki ortamı görsen muayene bile olmak istemezsin.......bu yüzden işlem aynı sonuçta,bazı şeyler gereksiz teferruat canım:))))) inşallah tutunsun bebeklerde bi daha gitmeyelim artık..Allah bi daha ya bırakmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…