canım bak iyi dinle 7. Gün aynı belirtileri yaşadım doktoru aradım adet olman mümkün değil dedi 2 gün sonra geçti şimdi de çok hafif ar umutsuz olmam benim 4. Denemem ya ben napayım yorgunluğum öyle çok ki ölmeyi benim kadar isteyemezsin yapma olumsuz bişey yokbütün adet belirtilerim bugün üstümde.sanıtım test gnünden önce adet olcam benben de senin gibi negatifi görünce çok ağlıyorum o an ölmek istiyorum.bu ilk tüp bebek denemem bu da negatif olursa psikolojim ciddi anlamda bozulur artık.kendimi teselli etmekte zayıfım biras.allah başka dert vermesin kimseyi bu acı ile sınamasın.düşmanımı bile.:2:
sağolun kızlar...
Kekecb canım dünden beri uzanıyo olmak bile yordu beni..eve geldiğimden beri kalkmadım ama hafif dik yatar şeklindeyim midem kaynamaya başladı hemen..sabahta mecburen mutfakta kahvaltımı hazırlayıp yaptım..yalnızım çünkü..ama akşama annem olacak artık..ben 5 gün evde olcam ailem tutturdu 5 gün daha izin al diye...gerek varmı sizce yaaa..zrdanın sonucu pozitif olsunda bende rahat rahat okula gideyim diyorum:)
world canım bize embriyolarla ilgili epey ayrıntılı bilgiler yazan bi kağıt verdiler..resimleride ilk önce kemal bey bilgisayardan gösterdi..sonra o kağıtlada verdiler..ama hiç önemi yok bunların..bizim merkezde uğraşmasına rağmen olmayan ve başka bi doktora giden iki bayanı duydum,sonradan gittikleri merkezi görünce şok olmuşlar,antlaya tüp bebekten sonra o merkezler kötü gelmiş onlara ortam olarak..ikiside orda tutturmuş..diyolarki ortamı görsen muayene bile olmak istemezsin.......bu yüzden işlem aynı sonuçta,bazı şeyler gereksiz teferruat canım:))))) inşallah tutunsun bebeklerde bi daha gitmeyelim artık..allah bi daha ya bırakmasın inşallah....
sağolun kızlar...
kekecb canım dünden beri uzanıyo olmak bile yordu beni..eve geldiğimden beri kalkmadım ama hafif dik yatar şeklindeyim midem kaynamaya başladı hemen..sabahta mecburen mutfakta kahvaltımı hazırlayıp yaptım..yalnızım çünkü..ama akşama annem olacak artık..ben 5 gün evde olcam ailem tutturdu 5 gün daha izin al diye...gerek varmı sizce yaaa..zrdanın sonucu pozitif olsunda bende rahat rahat okula gideyim diyorum:)
world canım bize embriyolarla ilgili epey ayrıntılı bilgiler yazan bi kağıt verdiler..resimleride ilk önce kemal bey bilgisayardan gösterdi..sonra o kağıtlada verdiler..ama hiç önemi yok bunların..bizim merkezde uğraşmasına rağmen olmayan ve başka bi doktora giden iki bayanı duydum,sonradan gittikleri merkezi görünce şok olmuşlar,antlaya tüp bebekten sonra o merkezler kötü gelmiş onlara ortam olarak..ikiside orda tutturmuş..diyolarki ortamı görsen muayene bile olmak istemezsin.......bu yüzden işlem aynı sonuçta,bazı şeyler gereksiz teferruat canım:))))) inşallah tutunsun bebeklerde bi daha gitmeyelim artık..Allah bi daha ya bırakmasın inşallah....
sağolun kızlar...
Kekecb canım dünden beri uzanıyo olmak bile yordu beni..eve geldiğimden beri kalkmadım ama hafif dik yatar şeklindeyim midem kaynamaya başladı hemen..sabahta mecburen mutfakta kahvaltımı hazırlayıp yaptım..yalnızım çünkü..ama akşama annem olacak artık..ben 5 gün evde olcam ailem tutturdu 5 gün daha izin al diye...gerek varmı sizce yaaa..zrdanın sonucu pozitif olsunda bende rahat rahat okula gideyim diyorum:)
world canım bize embriyolarla ilgili epey ayrıntılı bilgiler yazan bi kağıt verdiler..resimleride ilk önce kemal bey bilgisayardan gösterdi..sonra o kağıtlada verdiler..ama hiç önemi yok bunların..bizim merkezde uğraşmasına rağmen olmayan ve başka bi doktora giden iki bayanı duydum,sonradan gittikleri merkezi görünce şok olmuşlar,antlaya tüp bebekten sonra o merkezler kötü gelmiş onlara ortam olarak..ikiside orda tutturmuş..diyolarki ortamı görsen muayene bile olmak istemezsin.......bu yüzden işlem aynı sonuçta,bazı şeyler gereksiz teferruat canım:))))) inşallah tutunsun bebeklerde bi daha gitmeyelim artık..allah bi daha ya bırakmasın inşallah....
sağolun kızlar...
kekecb canım dünden beri uzanıyo olmak bile yordu beni..eve geldiğimden beri kalkmadım ama hafif dik yatar şeklindeyim midem kaynamaya başladı hemen..sabahta mecburen mutfakta kahvaltımı hazırlayıp yaptım..yalnızım çünkü..ama akşama annem olacak artık..ben 5 gün evde olcam ailem tutturdu 5 gün daha izin al diye...gerek varmı sizce yaaa..zrdanın sonucu pozitif olsunda bende rahat rahat okula gideyim diyorum:)
world canım bize embriyolarla ilgili epey ayrıntılı bilgiler yazan bi kağıt verdiler..resimleride ilk önce kemal bey bilgisayardan gösterdi..sonra o kağıtlada verdiler..ama hiç önemi yok bunların..bizim merkezde uğraşmasına rağmen olmayan ve başka bi doktora giden iki bayanı duydum,sonradan gittikleri merkezi görünce şok olmuşlar,antlaya tüp bebekten sonra o merkezler kötü gelmiş onlara ortam olarak..ikiside orda tutturmuş..diyolarki ortamı görsen muayene bile olmak istemezsin.......bu yüzden işlem aynı sonuçta,bazı şeyler gereksiz teferruat canım:))))) inşallah tutunsun bebeklerde bi daha gitmeyelim artık..Allah bi daha ya bırakmasın inşallah....
gülemcim merhaba uzun zaman oldu ben girmeyeli başka topikteydik sizi bayağı aradım bugün sonunda buldum hepinizi çok merak ettim sen aren hilye bubuş kkecbe ve daha diğer arkadaşlar isimlerini hatırlayamadım bazılarının inşallah tutar benim oğlum şimdi 8 aylık adamcık oldu rabbim hepinize nasip etsin doğumda bile isminizi söyleyerek dua ettim hepiniz için
sağolun kızlar...
canım bak iyi dinle 7. Gün aynı belirtileri yaşadım doktoru aradım adet olman mümkün değil dedi 2 gün sonra geçti şimdi de çok hafif ar umutsuz olmam benim 4. Denemem ya ben napayım yorgunluğum öyle çok ki ölmeyi benim kadar isteyemezsin yapma olumsuz bişey yok
gülemcim canım benim kuzucuklarını ısıt şimdi güzelce :)olacak olacak bu iş allahın izniyle inşallah :)dualarımız sana zrda ya ve world arkadaşımıza inşallah sonuçlarınız güzel olacak ...
badecim nerelerdesiniz tatlım ?lucrin normal fizyolojiyi baskılıyor güzelim yumurtlama diye sanırım :)öpüyorum seni kocaman..
cnm hadi hayırlı olsun transferin kuzularına can versin Allahım..ya ilk üç gün hemen ayaklanmada sonra ufak ufak kalkarsın...hadi bakalım kaç gün bekliycez test için?güzel haberini alırız inş..
gülemcim merhaba uzun zaman oldu ben girmeyeli başka topikteydik sizi bayağı aradım bugün sonunda buldum hepinizi çok merak ettim sen aren hilye bubuş kkecbe ve daha diğer arkadaşlar isimlerini hatırlayamadım bazılarının inşallah tutar benim oğlum şimdi 8 aylık adamcık oldu rabbim hepinize nasip etsin doğumda bile isminizi söyleyerek dua ettim hepiniz için
canım benim tabiki hareket edeceksin ama malum uzay yürüşüyle :)) hareketde önemli kan dolaşımının iyi olması gerekiyor bebişine gerekli olan şeylerden bitaneside annesinin temiz kanı , hayat vericeksin meleğine .okula gidip gelirken yolda çok sarsılıyormusun ne bileyim çok hareketli olucakmısın ? ben transferden sonra 2 hafta evde dinlendim , son hft evde tektim yemek işlerimi yaptım arada dışarıda kısa yürüdüm , ya uyurmak farklı bir rahatlık veriyordu sanki içinde öyle bir çalışma vardıki , ben hareketsiz kalıp o mücadeleye destek veriyormuşum gibi geliyordu , yaa bilmem anlatabildim mi ?ne bileyim farklı duygular işte.
Allah herkeze bu kutsal bekleyiş sonrasında mucizesini nasip etsin inşallah.
Bize resim vermediler , açıkcası kaç hücreli onuda bilmiyordum , heyecandan söyledilerde ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum inan ama bencede hiç önemi yok , burda neler okuyoruz , nasip kısmetse herşey.
gülemcim canım benim kuzucuklarını ısıt şimdi güzelce :)olacak olacak bu iş allahın izniyle inşallah :)dualarımız sana zrda ya ve world arkadaşımıza inşallah sonuçlarınız güzel olacak ...
badecim nerelerdesiniz tatlım ?lucrin normal fizyolojiyi baskılıyor güzelim yumurtlama diye sanırım :)öpüyorum seni kocaman..
sağolun kızlar...
Olmadı olmadı olmadı.......
Kızlar ben geldiiiim :) Kesemizi gördük çok şükür, herşey yolunda dedi, kalp atışı için de 2 hazirana randevu aldım. İnşallah onuda duyarız da içim azcık daha rahat eder. Kekecb canım, bana senin o dediğin ilaçtan vermediği için soramadım tatlım ne kadar kullanılması gerektiğini. Bi dahaki gidişimde verirse o zaman sorarım canım aklımda merak etme. Kesemiz haftasıyla uyumluymuş. Dünden beri jel yeşilimsi geri geliyor. Doktora sordum, geç bile kalmış yeşermekte dedi :) :) merak etme dedi. Çok hafif kanaman bile olabilir korkma dedi. Allahım noolur kanamam olmasınŞu jeli yeşil yeşil görünce korktum.Offf yaaaa bitse de jelin işi kurtulsam. Ama daha 6 haftam daha varmış.
Olmadı olmadı olmadı.......
günaydın canım , hoşgeldin bende seni merak ediyordum , maşallah keseciği görmüşsün , hayırlısıyla kalp atışınıda göstericek , bende önce göstermişdi biraz daha büyüdükten sonra çok kısa bir dinletdi ama ekranda görmek bile yetiyor.
canım ilaç mevzusu önemli değil , sakın sorun etme , yeni gittiğim dr kullandırmaya devam ettiriyor sorun yok şimdilik.
bak tohumun yeşermiş , güzel bir fidan olucak şimdi annesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?