Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bak iyi dinle 7. Gün aynı belirtileri yaşadım doktoru aradım adet olman mümkün değil dedi 2 gün sonra geçti şimdi de çok hafif ar umutsuz olmam benim 4. Denemem ya ben napayım yorgunluğum öyle çok ki ölmeyi benim kadar isteyemezsin yapma olumsuz bişey yok

gülemm ben ilkinde de okula gittim tuttu 2. De yattım tutmadı bu işler kısmet galiba bu arada ben yarını bekliyom sabah ağladım yorgunlıuktan eşime kıyamadı ona dayanamıyorum bu yolda çok emekler verdik son olur inşallah iolmazsa da naparım bilmem dün doktor aradı sorun yok diyo bilme adet olmaktan korkuyorum kızlarr hafif ağrılarım var olumsuzluğa hazırlıyorum kendimi her zamanki gibi

cnm hadi hayırlı olsun transferin kuzularına can versin Allahım..ya ilk üç gün hemen ayaklanmada sonra ufak ufak kalkarsın...hadi bakalım kaç gün bekliycez test için?güzel haberini alırız inş..

gülemcim merhaba uzun zaman oldu ben girmeyeli başka topikteydik sizi bayağı aradım bugün sonunda buldum hepinizi çok merak ettim sen aren hilye bubuş kkecbe ve daha diğer arkadaşlar isimlerini hatırlayamadım bazılarının inşallah tutar benim oğlum şimdi 8 aylık adamcık oldu rabbim hepinize nasip etsin doğumda bile isminizi söyleyerek dua ettim hepiniz için

canım benim tabiki hareket edeceksin ama malum uzay yürüşüyle :)) hareketde önemli kan dolaşımının iyi olması gerekiyor bebişine gerekli olan şeylerden bitaneside annesinin temiz kanı , hayat vericeksin meleğine .okula gidip gelirken yolda çok sarsılıyormusun ne bileyim çok hareketli olucakmısın ? ben transferden sonra 2 hafta evde dinlendim , son hft evde tektim yemek işlerimi yaptım arada dışarıda kısa yürüdüm , ya uyurmak farklı bir rahatlık veriyordu sanki içinde öyle bir çalışma vardıki , ben hareketsiz kalıp o mücadeleye destek veriyormuşum gibi geliyordu , yaa bilmem anlatabildim mi ?ne bileyim farklı duygular işte.
Allah herkeze bu kutsal bekleyiş sonrasında mucizesini nasip etsin inşallah.
Bize resim vermediler , açıkcası kaç hücreli onuda bilmiyordum , heyecandan söyledilerde ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum inan ama bencede hiç önemi yok , burda neler okuyoruz , nasip kısmetse herşey.

canım uzun zaman oldu gerçekten ,hoşgelsdin, maşallah oğluşun büyümüş , allah güzel ömürler nasip etsin.Sırası gelen bebişine kavuştu çok şükür , sırada gülemcim var inşallah ve sonuç bekleyen diger arkadaşlarımız

Son düzenleme:

haklısın tabiki hatice deil netice önemli.ama hassas bir iş olduğu için hastanin kendisi ile ilgili tüm bilgileri bilmesi,merkezin ortamı da önemli diye düşünüyorum.tüm bunlara rağmen mete beye devam edicem.hamile kalsamda kalmasamda.çünkü tek başına kendisi yetiyor orda.benim içinde de elinden geleni yapacağına inanıyorum ya da inanmak istiyorum.zaten ona olan inancım olmasa şimdiye çoktan kavga etmiş ayrılmıştım ordan.Allah bidaha muhtaç ta etmesin inşallah şu merkezlere...

gülemcim canım benim kuzucuklarını ısıt şimdi güzelce :)olacak olacak bu iş allahın izniyle inşallah :)dualarımız sana zrda ya ve world arkadaşımıza inşallah sonuçlarınız güzel olacak ...

badecim nerelerdesiniz tatlım ?lucrin normal fizyolojiyi baskılıyor güzelim yumurtlama diye sanırım :)öpüyorum seni kocaman..

olumsuz bir şey olmadığına inanmak istiyorum bende.dünden beri karnım adet olcam gibi ağrıyor.adet olmak nasıl mümkün deilmiş benim cumartesi adet günüm.umarım benimde ağrım geçer.sizde problem neydi canım?

öyle abuk sabuk yerlerde takılıyorum biraz kafamı çıkartmak istedim çocuk konusundan..pek işe yaramasa da öyle işte:)kafama takıldı şu lucrin daha önce hiç kullanmamıştım ..biraz bakındımda uzun protoklde onunla başlanıyomuş...sağol cnm bende seni öpüyorum..sen nasılsın bakiim:)

bu arada bu gün iki arkadaşımın hamilelik haberini aldım uzun zamandır olmuyodu çocukları .... galiba hıdırellezdeki beşikler etkisini gösteriyo darısı başımıza:)

cnm hadi hayırlı olsun transferin kuzularına can versin Allahım..ya ilk üç gün hemen ayaklanmada sonra ufak ufak kalkarsın...hadi bakalım kaç gün bekliycez test için?güzel haberini alırız inş..

sağol canım benim..inşallah olur bu sefer..artık yorulmuşum bunu anladım,Allahım bi daha getirme buraya dedim işlem sırasında yaaaa..evdeyim rapor aldım.yatıyorum yarım oturuyorum dolanıyorum öleee işte..12 gün sonra test..

canım hoşgeldin:) epey oldu görüşmeyeli...sağol canım güzel duaların için..inşallah tutunur bebeklerim..demek büyüttün oğlanı..maşallah canım..darısı başımıza..kendine iyi bak..uğra arada:)

canım çok fazla su içmeye çalışıyorum.merkezden bişey demediler ama işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var..bu yüzdende habire wc ye taşınıyorum..bunun dışındada yarım uzanıyorum işte..okul yakın canım..öle paldır küldür gidilen biyer değil ama ailemde herkes raporu uzatmam konusunda ısrarcı..bense şimdiden sıkıldım..giderim büyük ihtimalle..evet canım herşey nasip kısmet..yaşayıp görücem:)

canımm ısıtıyorumda..kıçım uyuştu yatmaktan.hiç bana göre değil :/ neyse annem geldi artık sıkılmam:) canım inşallah olur inşallah.....sen naptın?ne zaman harekete geçiyosun? çok ara verme bak,bize iyi gelmiyo bekleyişteki günler:)

canımmmm gülemm:)oh oh dinlen bakalım kuzucuklarınla seni çok iyi anlıyorum bende yatmaktan çok sıkılırım çok tez canlıyımdır vallahi ne yapalım uzay yürüyüşü şe yarıyor diyorlaaaaar:)dene bakalım sende tatlım :)ben ara vermek istiyorum aslında ama kociş bırakmıyor :)diyorum ya gülem soğudum inan ..inancımmı azldı ne oldu bilmiyorum gerçi doktoreden de soğudum belki de ondan yeni bir yer bana iiyi gelecek aslında ama frigolar var 2 tane bekleyen sanırım onları deneyeceğim ama 2 gün daha bekletip 5.gün olurlarsa deneyeceğim bakalım şu mayıs adetim gelsin bir hele...histereskopi de yaptırmak istiyorum aslında ama bu tedavi olmazsa onu yaptırırım diyorum karar veremedim öncesinde mi yaptırsam acaep?şansın bol olsun tatlım..

badecim moral bozmak yok çok iii biliyorum psikolojimiz alt üst oluyor amma velakin herşey olacağına varıyor rahat olmak lazım mutlu olmAK lazım en doğrusu bu keşke becerebilsek:)bence de hıdırellez dileklerimiz gerçek olacak çok saolun bunun için de ayrıca ..muckss.........

Canım canım canım, hadi hayırlı uğurlu olsun, Dinlenmeye devam et lütfen, sıkılmasın canım hemen, evde oooohhh ne güzel mis gibi takıl işte :) :) uzay yürüyüşlerini unutma, sakın süpürge vileda falan yapma şekerim noooolur :) Bi de inan bana o rüyamı senin transferinin olduğunu bilmeden gördüm canım. Çok sahiciydi. Lütfen olumlu düşün ve kendi kendine konuşmaya devam et. Test tarihin ne zaman gülemcim

Kızlar ben geldiiiim :) Kesemizi gördük çok şükür, herşey yolunda dedi, kalp atışı için de 2 hazirana randevu aldım. İnşallah onuda duyarız da içim azcık daha rahat eder. Kekecb canım, bana senin o dediğin ilaçtan vermediği için soramadım tatlım ne kadar kullanılması gerektiğini. Bi dahaki gidişimde verirse o zaman sorarım canım aklımda merak etme. Kesemiz haftasıyla uyumluymuş. Dünden beri jel yeşilimsi geri geliyor. Doktora sordum, geç bile kalmış yeşermekte dedi :) :) merak etme dedi. Çok hafif kanaman bile olabilir korkma dedi. Allahım noolur kanamam olmasın Şu jeli yeşil yeşil görünce korktum.Offf yaaaa bitse de jelin işi kurtulsam. Ama daha 6 haftam daha varmış.

Olmadı olmadı olmadı.......

Canım benim nasıl yani yaaaaa, regli mi oldun? Dur bakalım panik yapma hemen ve mutlaka kan tahlilini yaptır canım benim olurmu, Hay Allahım yaaaa, hakkında hayırlısı olsun canım benim. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Kan tahlilini görmeden kendini yeme tatlım nooolur. Hadi haber ver bize.

günaydın canım , hoşgeldin bende seni merak ediyordum , maşallah keseciği görmüşsün , hayırlısıyla kalp atışınıda göstericek , bende önce göstermişdi biraz daha büyüdükten sonra çok kısa bir dinletdi ama ekranda görmek bile yetiyor.
canım ilaç mevzusu önemli değil , sakın sorun etme , yeni gittiğim dr kullandırmaya devam ettiriyor sorun yok şimdilik.
bak tohumun yeşermiş , güzel bir fidan olucak şimdi annesi .

Canım benim kalp atışını kaç haftalıkken görmüştünüz. Bizimki şimdi 5+5 dün göremedik haliyle. Bidahaki gidişimiz 7+6 olacak. O zamana hem görüp hem de duyarmıyız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…