Olmadı olmadı olmadı.......
Canım benim kalp atışını kaç haftalıkken görmüştünüz. Bizimki şimdi 5+5 dün göremedik haliyle. Bidahaki gidişimiz 7+6 olacak. O zamana hem görüp hem de duyarmıyız acaba?
canım bende 7+2 de gördüm kalp atışını , o zaman dinletmedi daha çok küçük olduğu için ısının zarar vermesini istemedigi için dinletmedi , 10 haftada gidince kısacık dinletdi sağ olsun , ama merak etme ekranda iyi bir şekilde görüyorsun zaten kalp atışını annesi.
Kızlar ben geldiiiim :) Kesemizi gördük çok şükür, herşey yolunda dedi, kalp atışı için de 2 hazirana randevu aldım. İnşallah onuda duyarız da içim azcık daha rahat eder. Kekecb canım, bana senin o dediğin ilaçtan vermediği için soramadım tatlım ne kadar kullanılması gerektiğini. Bi dahaki gidişimde verirse o zaman sorarım canım aklımda merak etme. Kesemiz haftasıyla uyumluymuş. Dünden beri jel yeşilimsi geri geliyor. Doktora sordum, geç bile kalmış yeşermekte dedi :) :) merak etme dedi. Çok hafif kanaman bile olabilir korkma dedi. Allahım noolur kanamam olmasınŞu jeli yeşil yeşil görünce korktum.Offf yaaaa bitse de jelin işi kurtulsam. Ama daha 6 haftam daha varmış.
hoşgeldin cnm..maaşallah size maaşallah kuzuna..ben bu hamileliği merdiven çıkmaya benzetiyorum bi basamak çıkmış oldun şimdi:)ne tatlı heyecanlar.Allah tamamına erdirsin...pıt pıt larınıda duyun bian öncede için rahatlasın.sonrada içinden ufak ufak depüklesin seni:))
piraye ya bak benim aklımda kaç gündür ne var...ben yeni tedavide aşılama dozu ilaç kullanıcam ya benim dr.aşılamayı sallamıyo yapalım desem bile önemseyeceğini düşünmüyorum acaba senin dr.a gidip aşılamamı yapsam???öff çok kararsızım ..sen aşılama kısmındAda memnun kaldın dimi dr.dan??
Canım benim haklısın walla, tıpkı merdiven gibi, basamak basamak hep. Allah hepinize bu yollardan geçmeyi nasip etsin canım benim. Aşılama konusuna gelince, evet ben merkezimden hep mumnun kalmışımdır, aşılamada da herşey çok güzeldi. Bana soracak olursan eğer tüp bebek için de aşılama dozuyla ilaç kullanacaksan tüp bebeğe devam et, nerden çıktı bu aşılama şimdi :) Ne bileyim, aşılama bana pek güven vermiyo. Benim aklımda kalmasın diye yaptırmıştık aşılamayı, sonuç negatifti, ne bileyim bence tüp yaptır canım. Kararsız olma, süreç uzadıkça insanın kafası karısıyo haklısın ama azcık daha sabret canım. sen de adım adım geliyosun bebeğine.
Kızlar ben geldiiiim :) Kesemizi gördük çok şükür, herşey yolunda dedi, kalp atışı için de 2 hazirana randevu aldım. İnşallah onuda duyarız da içim azcık daha rahat eder. Kekecb canım, bana senin o dediğin ilaçtan vermediği için soramadım tatlım ne kadar kullanılması gerektiğini. Bi dahaki gidişimde verirse o zaman sorarım canım aklımda merak etme. Kesemiz haftasıyla uyumluymuş. Dünden beri jel yeşilimsi geri geliyor. Doktora sordum, geç bile kalmış yeşermekte dedi :) :) merak etme dedi. Çok hafif kanaman bile olabilir korkma dedi. Allahım noolur kanamam olmasınŞu jeli yeşil yeşil görünce korktum.Offf yaaaa bitse de jelin işi kurtulsam. Ama daha 6 haftam daha varmış.
canımmmm gülemm:)oh oh dinlen bakalım kuzucuklarınla seni çok iyi anlıyorum bende yatmaktan çok sıkılırım çok tez canlıyımdır vallahi ne yapalım uzay yürüyüşü şe yarıyor diyorlaaaaar:)dene bakalım sende tatlım :)ben ara vermek istiyorum aslında ama kociş bırakmıyor :)diyorum ya gülem soğudum inan ..inancımmı azldı ne oldu bilmiyorum gerçi doktoreden de soğudum belki de ondan yeni bir yer bana iiyi gelecek aslında ama frigolar var 2 tane bekleyen sanırım onları deneyeceğim ama 2 gün daha bekletip 5.gün olurlarsa deneyeceğim bakalım şu mayıs adetim gelsin bir hele...histereskopi de yaptırmak istiyorum aslında ama bu tedavi olmazsa onu yaptırırım diyorum karar veremedim öncesinde mi yaptırsam acaep?şansın bol olsun tatlım..
badecim moral bozmak yok çok iii biliyorum psikolojimiz alt üst oluyor amma velakin herşey olacağına varıyor rahat olmak lazım mutlu olmAK lazım en doğrusu bu keşke becerebilsek:)bence de hıdırellez dileklerimiz gerçek olacak çok saolun bunun için de ayrıca ..muckss.........
yaaa yazdım yazdım silindi hepsi...
zrda; canım testmi yaptın? merak ettim seni..canım sağlıklı embriyoların var hemde sayı olarakta iyiydi..bu bizim sınavımız..sabrıda öğrendik savaşmayıda..pes etmeyeceğiz nolursa olsun..yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun canım..toparlanıp yola devam edicez canım..lütfen kendini bırakma...
melodi koca lafı dinle canım..soğudun biliyorum çok iyi anlıyorum ama beklemek bi işe yaramıyo canım.aynı yollardan geçtik seninle ve benim bu dondurulmuşlara nasıl başladığımı en iyi sen anlarsın..ama onlar orda durunca başka yerede gidilmiyo..histeroskopi falan doktor demiyosa bence yaptırma,hele şu frigoları koydur sonuç alalım sonra düşün..fazla fazla gelecek düşünmek bi işe yaramıyo canım...
badee aşılama nerden çıktı yahu:) canım bende senin doğal doğurgan bi hatun olduğunu düşünürüm hep seninde aklında kaldı bu aşılama dimi..sen doktor değiştirecekmisin?canım aşılama diye şartalndırma kendini ama pirayenin doktoruna git bencede..tedaviden anlayan bi adam belliki..imkann varsa git canım..belki takip önerir ne bileyim işler değişir bbelki...
yarın ben de kan vericem.adet sancılarım hiç geçmiyor çok korkuyorum.bıgün bacaklarıma vurdu ağrılar.olmadı sanırım gulemcim.bu kullandığım jel adet olamı engelliyor sanırım o olmasa adetim gelecek diye düşünüyorum...(
canım dur bakalım bi kanını ver..daha bugün pirayeyle konuştuk aynı adet belirtilerini yaşamış,ayaklarıma kadar ağrım oldu dedi..kendiside yazmıştı biliyosun..son ana kadar beklemekten başka çaremiz yok..inşallah belirtiler seni yanıltıyodur yarın şoookkk olursun sonucu alınca:)
yaaa yazdım yazdım silindi hepsi...
zrda; canım testmi yaptın? merak ettim seni..canım sağlıklı embriyoların var hemde sayı olarakta iyiydi..bu bizim sınavımız..sabrıda öğrendik savaşmayıda..pes etmeyeceğiz nolursa olsun..yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun canım..toparlanıp yola devam edicez canım..lütfen kendini bırakma...
melodi koca lafı dinle canım..soğudun biliyorum çok iyi anlıyorum ama beklemek bi işe yaramıyo canım.aynı yollardan geçtik seninle ve benim bu dondurulmuşlara nasıl başladığımı en iyi sen anlarsın..ama onlar orda durunca başka yerede gidilmiyo..histeroskopi falan doktor demiyosa bence yaptırma,hele şu frigoları koydur sonuç alalım sonra düşün..fazla fazla gelecek düşünmek bi işe yaramıyo canım...
badee aşılama nerden çıktı yahu:) canım bende senin doğal doğurgan bi hatun olduğunu düşünürüm hep seninde aklında kaldı bu aşılama dimi..sen doktor değiştirecekmisin?canım aşılama diye şartalndırma kendini ama pirayenin doktoruna git bencede..tedaviden anlayan bi adam belliki..imkann varsa git canım..belki takip önerir ne bileyim işler değişir bbelki...
evet olmadı kızlar sizlerin heyecanlarını okurken kendi acımı yaşarken ağlıyorum am sonuç olumsuz içim kanıyo sanırım bişeyleri bitirmenin zamanı geldi ben hiç anne olamayacağım bu tokatı kaçıncı kez yedim yıkıldım kalktım ama yapamıyorum artık hepinizin bebeğini kucağınıza almak nasip etsin hamilelik yakvimine girmeyi hayal ediyordum bunda sonra sizlere yazacak gücüm de yok sanırım eşimmm aşkımmm en çok ona üzülüyorum bugün deli gibi gezdik NEDEN NEDEN NEDEN YOK kızlar cevap yok çare yok yapacak bir şey yok
yaa biliyosun dr.beni korkutunca dış gebelik filan diye vazgeçmiştim..ama hep aklımdaydı..benim vücudum manyak bişey dışardan müdahale kabul etmiyo asi bir kukum var:)şimdi benimle aynı olan arkadaşım hamile kaldı o dış gebelik geçirmişti üstelik..bende bir denesemmi diye düşündüm..aşılamam geldi birden:)aslında ben dr.umdan memnunum ama aşılamaya pek önem vermeyen bir dr..pek sallamıycak gibi geliyo bende pirayenin dr.a gideyim diye düşündüm.şu an soru işretleriyle doluyum?????ama önce hasta olmam lazım 8 gün geçti korunuyoduk önlem amaçlı test yaptım bişey yok ama olmadım halen.....sen nasılsın nasıl gidiyo annelik:)
evet olmadı kızlar sizlerin heyecanlarını okurken kendi acımı yaşarken ağlıyorum am sonuç olumsuz içim kanıyo sanırım bişeyleri bitirmenin zamanı geldi ben hiç anne olamayacağım bu tokatı kaçıncı kez yedim yıkıldım kalktım ama yapamıyorum artık hepinizin bebeğini kucağınıza almak nasip etsin hamilelik yakvimine girmeyi hayal ediyordum bunda sonra sizlere yazacak gücüm de yok sanırım eşimmm aşkımmm en çok ona üzülüyorum bugün deli gibi gezdik NEDEN NEDEN NEDEN YOK kızlar cevap yok çare yok yapacak bir şey yok
canım doktorun ve tedavisi hakkında acabaların varsa değiştir..hem pirayenin doktoruda güven verdi açıkçası...sadece bizim sayfamızdan 2 gebesi var adamın..kekecbe uyguladıklarıda beğenimizi kazandı yani:) bence bi görüş..benim gibi beğenmeye beğenmeye gidipte dondurulmuş yüzünden ayrılamazsın sonra bak..yol yakınken başka fikirler al..
annelikmi:))))) ayyy çok tuhaf geldi:) bende herşeye herzaman hazırlıklıyım..daha az önce eşimle olmazsalarla başladık güne..ama içimden herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum bu sefer..yani olacak anlamında değil de olmazsada yapabilecek şeylerim var gibi düşünüyorum.sanıırm merkeze bi daha gitmeyeceğimi düşünmek bile iyi geliyo..bu arada vajinal bölgemde zonklama tarzı bi ağrı girip çıkıyo..enfeksiyon kapmaktan çok korkarım ben.ameliyathanede wc ye girdim inş.bişey olmaz..bunun dışında hiç bişeyim yok...daldırıp fazla rahat davranıyorum yani,uzay yürüyüşü falan yapamadım,annem var yanımda bitek yemek yapmıyorum:) hep hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?