Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmadı olmadı olmadı.......

çok üzüldüm canım yaa.Umarım en kısa zamanda anne olursun.şu an ne desek boş.ama kendini toplayınca tekrar denersin.Pes etme sakın.sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz,anne olmayı belki senin kadar hak eden yok içindeki umut tükeninceye kadar yıkılmamalısın.

Canım benim kalp atışını kaç haftalıkken görmüştünüz. Bizimki şimdi 5+5 dün göremedik haliyle. Bidahaki gidişimiz 7+6 olacak. O zamana hem görüp hem de duyarmıyız acaba?

canım bende 7+2 de gördüm kalp atışını , o zaman dinletmedi daha çok küçük olduğu için ısının zarar vermesini istemedigi için dinletmedi , 10 haftada gidince kısacık dinletdi sağ olsun , ama merak etme ekranda iyi bir şekilde görüyorsun zaten kalp atışını annesi.

Ahhh canım benim yaaa iiki varsın, çok rahatlatıyosun beni walla. Tamam o zaman benimkisi de normal gidişatta :) Hayırlısıyla bi 12. haftaya getireyim şu sıpayı, içime birazcık daha su serpilmiş olacak :)

hoşgeldin cnm..maaşallah size maaşallah kuzuna..ben bu hamileliği merdiven çıkmaya benzetiyorum bi basamak çıkmış oldun şimdi:)ne tatlı heyecanlar.Allah tamamına erdirsin...pıt pıt larınıda duyun bian öncede için rahatlasın.sonrada içinden ufak ufak depüklesin seni:))
piraye ya bak benim aklımda kaç gündür ne var...ben yeni tedavide aşılama dozu ilaç kullanıcam ya benim dr.aşılamayı sallamıyo yapalım desem bile önemseyeceğini düşünmüyorum acaba senin dr.a gidip aşılamamı yapsam???öff çok kararsızım ..sen aşılama kısmındAda memnun kaldın dimi dr.dan??

canım bu gün senin için girip baktım daha yeni gördüm..üzülme desem boşa biliyorum ..Allah sana ve eşine sağlık versin...pes etme kuzun sana gelicek Allahın izni ile..bir süre dinlen kafanı boşalt veya ben hemen tekrar başlamayı istemiştim eğer uygunsan devam et ara verdikçe insanın gözünde daha büyüyo...ne yaparsan yap umudunu kaybetme canım ....

Canım benim haklısın walla, tıpkı merdiven gibi, basamak basamak hep. Allah hepinize bu yollardan geçmeyi nasip etsin canım benim. Aşılama konusuna gelince, evet ben merkezimden hep mumnun kalmışımdır, aşılamada da herşey çok güzeldi. Bana soracak olursan eğer tüp bebek için de aşılama dozuyla ilaç kullanacaksan tüp bebeğe devam et, nerden çıktı bu aşılama şimdi :) Ne bileyim, aşılama bana pek güven vermiyo. Benim aklımda kalmasın diye yaptırmıştık aşılamayı, sonuç negatifti, ne bileyim bence tüp yaptır canım. Kararsız olma, süreç uzadıkça insanın kafası karısıyo haklısın ama azcık daha sabret canım. sen de adım adım geliyosun bebeğine.

ya ne bileyim benim vücudum ilaçları kabul etmiyo...tekrardan aynı şeyi yaşamak istemedim ..birde sonuçta hamile kalabiliyodum fii tarihinde :)..şimdi benle aynı durumda olan arkadaşım yumurta takibi yaparak hamile kaldı..benim tüp yapmamın tek sebebi dış gebelik riskiydi....ama ondada ilaç yüklendikçe vücut tepe taklak oldu...karman çorman oldum inanki...ama heran bir çılgınlık yapıp senin dr.da alabilirim soluğu tabi aşılama için:)

canım üzülme demiyeceğim damdan düşeni damdan düşen anlarmış ..acını yaşa tabiiki ne fedakarlıklar yapıp bu yollara giriyoruz sonuç negatif olunca yıkılıyoruz haliyle ..ama sana şunu söyleyebilirim ki asla pes etme zrdacım elindeki tüm imkanları kullanman gerekse bile pes etme lütfen ..savaşı kazanmak için mücadele etmeliyiz..yara alabiliriz belki çokta acı çekebiliriz ama sonunda kazanacağız ..ben buna canı gönülden inanıyorum gerçekten ..sonuçta minicik ufacık tefecik bir bebekle taçlandırılacağız ..bugün değilse bile yarın bir sonraki zman vazgeçmediğimiz müddetçe elbet yakalacağız sıpaları..hem sen sanırım 1 kere tutturmuştun değil mi olacak olacak zmanı geldiğinde bunan inan lütfen ..sevgilerrr

canım aynı anda duycaz nasıpse pıt pıtları ınsallah canım keseyıde gormusun oh rahatlamısındır bıraz zrda lutfen bıraz acıkla bıldır bıze senden haber beklıyorum

canım bende çok tezcanlıyım..bu huyumu tedavilerde bile bırakamadım..evin içinde hareket halindeyim..kendimi hamile gibi hissedemiyorum sanırım..yinede diğer iki tedavime göre daha poztifim.embriyolar çözülmeyecek diye gerilmiştim o basamağı atlatınca sakinledim.canım bence iki tane embriyoyu bırakıp başka tedaviye yönelme..ama çözüldükten sonra 5.güne bekleme olayı mantıklı aslında.doktorun kabul edecekmi peki? bende eşime diyordum dışarda bekletelim gelişmeleri devam etmeyecekse dışarda bilelim böyle 12 gün acabalarla yaşamayayım diyordum.tabii karışılmıyo benm doktora:) histeroskopiyi doktor istiyosa yaptır,kendi kendine iş çıkarma bence..2 sini dene sonrasını o zaman düşün bence.çünkü zaten rahminle ilgili bişey düşünse 2 tane transfer yapmazdı adam diimi:) sen kendini toparla,adapte ol lütfen,koca lafı dinle:)

yaaa yazdım yazdım silindi hepsi...

zrda; canım testmi yaptın? merak ettim seni..canım sağlıklı embriyoların var hemde sayı olarakta iyiydi..bu bizim sınavımız..sabrıda öğrendik savaşmayıda..pes etmeyeceğiz nolursa olsun..yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun canım..toparlanıp yola devam edicez canım..lütfen kendini bırakma...

melodi koca lafı dinle canım..soğudun biliyorum çok iyi anlıyorum ama beklemek bi işe yaramıyo canım.aynı yollardan geçtik seninle ve benim bu dondurulmuşlara nasıl başladığımı en iyi sen anlarsın..ama onlar orda durunca başka yerede gidilmiyo..histeroskopi falan doktor demiyosa bence yaptırma,hele şu frigoları koydur sonuç alalım sonra düşün..fazla fazla gelecek düşünmek bi işe yaramıyo canım...

badee aşılama nerden çıktı yahu:) canım bende senin doğal doğurgan bi hatun olduğunu düşünürüm hep seninde aklında kaldı bu aşılama dimi..sen doktor değiştirecekmisin?canım aşılama diye şartalndırma kendini ama pirayenin doktoruna git bencede..tedaviden anlayan bi adam belliki..imkann varsa git canım..belki takip önerir ne bileyim işler değişir bbelki...

yarın ben de kan vericem.adet sancılarım hiç geçmiyor çok korkuyorum.bıgün bacaklarıma vurdu ağrılar.olmadı sanırım gulemcim.bu kullandığım jel adet olamı engelliyor sanırım o olmasa adetim gelecek diye düşünüyorum...(

canım dur bakalım bi kanını ver..daha bugün pirayeyle konuştuk aynı adet belirtilerini yaşamış,ayaklarıma kadar ağrım oldu dedi..kendiside yazmıştı biliyosun..son ana kadar beklemekten başka çaremiz yok..inşallah belirtiler seni yanıltıyodur yarın şoookkk olursun sonucu alınca:)

haklısın ama bacaklarım titriyor korkudan mı bilemiyorum.bu son şansım deil elbet.ayy çok zormuş hiçbişeyden bu kadar çok korkmadım,hiç bir şeyi bu kadar çok istemedim.bu mevzu başladığından beri içime kapandım iyice,hiç bişeyden mutlu olamıyorum.oysa her şeye sahibim.ancak bir bebeğim olursa tekrar hayata dönücem sanki(

Son düzenleme:
evet olmadı kızlar sizlerin heyecanlarını okurken kendi acımı yaşarken ağlıyorum am sonuç olumsuz içim kanıyo sanırım bişeyleri bitirmenin zamanı geldi ben hiç anne olamayacağım bu tokatı kaçıncı kez yedim yıkıldım kalktım ama yapamıyorum artık hepinizin bebeğini kucağınıza almak nasip etsin hamilelik yakvimine girmeyi hayal ediyordum bunda sonra sizlere yazacak gücüm de yok sanırım eşimmm aşkımmm en çok ona üzülüyorum bugün deli gibi gezdik NEDEN NEDEN NEDEN YOK kızlar cevap yok çare yok yapacak bir şey yok

yaa biliyosun dr.beni korkutunca dış gebelik filan diye vazgeçmiştim..ama hep aklımdaydı..benim vücudum manyak bişey dışardan müdahale kabul etmiyo asi bir kukum var:)şimdi benimle aynı olan arkadaşım hamile kaldı o dış gebelik geçirmişti üstelik..bende bir denesemmi diye düşündüm..aşılamam geldi birden:)aslında ben dr.umdan memnunum ama aşılamaya pek önem vermeyen bir dr..pek sallamıycak gibi geliyo bende pirayenin dr.a gideyim diye düşündüm.şu an soru işretleriyle doluyum?????ama önce hasta olmam lazım 8 gün geçti korunuyoduk önlem amaçlı test yaptım bişey yok ama olmadım halen.....sen nasılsın nasıl gidiyo annelik:)

cnm yaa vazgeçme lütfen ..bak daha geçen tv izledim de bir çiftin 16.denemeden sonra olmuş..sende pes etme biliyorum çok zor ama devam et..dondurulmuşlarınla 5.güne gitmelerini iste..umutsuzluk yok cnm bir gün Allahın izni ile hepimiz anne olucaz....

canım doktorun ve tedavisi hakkında acabaların varsa değiştir..hem pirayenin doktoruda güven verdi açıkçası...sadece bizim sayfamızdan 2 gebesi var adamın..kekecbe uyguladıklarıda beğenimizi kazandı yani:) bence bi görüş..benim gibi beğenmeye beğenmeye gidipte dondurulmuş yüzünden ayrılamazsın sonra bak..yol yakınken başka fikirler al..
annelikmi:))))) ayyy çok tuhaf geldi:) bende herşeye herzaman hazırlıklıyım..daha az önce eşimle olmazsalarla başladık güne..ama içimden herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum bu sefer..yani olacak anlamında değil de olmazsada yapabilecek şeylerim var gibi düşünüyorum.sanıırm merkeze bi daha gitmeyeceğimi düşünmek bile iyi geliyo..bu arada vajinal bölgemde zonklama tarzı bi ağrı girip çıkıyo..enfeksiyon kapmaktan çok korkarım ben.ameliyathanede wc ye girdim inş.bişey olmaz..bunun dışında hiç bişeyim yok...daldırıp fazla rahat davranıyorum yani,uzay yürüyüşü falan yapamadım,annem var yanımda bitek yemek yapmıyorum:) hep hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

canım benim nedenlerini sora sora 4 yılım geçti benimde...ama olana kadar zorlamaktan başka yapacak bişey yok...bende merkezde 16.denemeside tutturan bi çifti görünce dedimki herşey olabilir bu yolda...3 kere denedim neden olmadı diye sormak anlamsız demiştim..bi biz değiliz çünkü çeken..ne bileyim...isyan etmek te istemiyorum..olacağına inan sende lütfen..toparla kendini..bi sürü dondurman var bak..

yok dr.umdan yana şikayetim yok.Allah var adam gayet ilgi ve bilgili ..sadece benim durumda aşılamayı önermedi konuştuğumuzda.tek tüp kapalı %50 şansın var ve pko lusun yumurtalar fazla olursa iptal ediliyo aşılama demişti önceden...gerçi eşime söyledim bu adama aklı yattığı için şu ikinci tedaviyi uygulasın olmazsa düşünürüz dedi..yani veto yedi fikrim:)
annelik evet inş. hepimizin kazanacağı ünvan:)bu tedavinde olumlu olduğun daha belli aynen pirayenin gibi pozitif enerji alıyorum senden:)inş. olucak cnm..yatma işine gelince sürekli yatma tabi ama kalkarken otururken daha ağır hareket et..annenden sağolsun onlar olmasa ne yağpardık hakları ödenmez asla..ellerinden öpüyorum vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…