Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aslında bir tüp tıkalı diye aşılama yapmamaları mantıklı gibi ama benim ablamın arkdaşı tek tüple doğal yolla hamile kaldı.yani tıp uğraşacaksa garanti olan için uğraşıyo sanırım.ama dengeyide kaybediyo vücut.senin bünyen gerçekten çok etkilendi..bende eşimin sözünü dinledim iyimi ettim haftaya belli olacak..bu sefer işlemde de sonrasında da çok pozitiftim çok ilginç:) sanırım gittikçe boynumu bükeceğime daha da bi pişkinleşiyorum:)
insanın kendini dinlememesi imkansız canım biliyosun ya bende dinliyorum:) eskilerle arada fark bulmaya çalışıyorum falan..dün kasıklarım hafif ağrılıydı tabii işlemden olduğunu düşünüyorum ama acabalar dolandı beynimde:) ama bugün hiç birşeyim kalmadı önceki denemeler gibi..hıh dedim olmuyo:))))))) bi oluyooo bi olmuyoooo..ama sanırım olumlu düşünmüyorum sonucu..ama hiççççç kendimi yıpratmaya niyetim yok..annemede öyle söyledim dün..ben çok dayanıklıymışım bakma öle vara yoğa gözümün sulanmasına taş gibi içim dedim..yani bu uğurda kuşuşturacak çok enerjim var sanki.sanki Allah bana bu sorunu vermiş öleeee oyalanıp durucam sanki..sonunda bebek varmış gibi bile gelmeyen tedavilere yorulmadan koşacakmışım gibiyim...mazoşistmiyim neyim:)))))))))

Son düzenleme:

yok yaa tüp bebek yaptırıpta belrti aramayan da vardır bir tuhaflık ..sende gayet normalsin yani..ayrıca Allahın sana verdiği enerjiyide bebeğine ulaşmak için değil onu büyütmek için harcıycaksın inş..:) evet taş kesiyoruz gitgide..bugün eşimle feci kavga ettik attım dışarı gitti:))eskiden olsa ağlar zırlar ayılır bayılırdım..şimdi hiç umrumda değil msj attım geç gel gelirkende yiycek bişeyler getir diye:)))))))) ee nin söylediği kaşarlık bende de vuku buluyo:))

güzel haberler var.kan testim 10.gün 200 çıktı.çok mutlıyum..Allahım isyeyen herkese nasip etsin.adet sancılarım geçti şimdi

valla karnım ağrısa sevincem o durumdayım:) ama benim hiç bişeyim yok:)
canım aynen bende öyleyim,öncede en ufak bi atışmada ağlardım şimdi kazık gibi kavga ediyorum..neyse bunlarda lazım arada..barışınca daha iyi olursunuz..

güzel haberler var.kan testim 10.gün 200 çıktı.çok mutlıyum..Allahım isyeyen herkese nasip etsin.adet sancılarım geçti şimdi

amannnn maşallahhhhh...sana bişeyin yok senin dedik anlamadınnnn..çok sevindim canım yaa süper:)))
değerinde çok iyi maşallahhhhh:) canım ağrın adet ağrısı değilmiş bak..ilk günler nasıldın bu arada?

Son düzenleme:
Kizlar herkese opucukler,

Gelemedim 2-3 gundur esimle kosusturma ile geciyor gunlerim o burdayken alinmasi gerekenleri almak istedim pek bir sokak gulu oldum bu ara sormayin aliskinda degilim evde oturmaya pek alismisim yoruluyorum erkenden siziyorum...
Gulemim cnm mesajlastik ama yinede hayirlisi arkadasim insallah iyi olsun hayirlisiysa...sen yinede yavas hareketler yap emi?

Zrda canim cok uzuldum okuyunca ama yavrum cok olumsuzdun be guzelim ne olur once kafani topla yeni birseye karar vermeden once lutfen once buna dikkat et...hersey bitti de ne demek kac yasindasin bilmiyorm ama lutfen hicbirseyi bitirme temkinli ol o ayri ama olumsuz olma...uzuntunu paylasiyoru. Cunku 4 kez bu yasadigini yasadim ama pes etmek yok lutfen..

WORLD inanamadim sonucuna cok mutlu ettin bizi ay darisi once gulem sonra digerlerinin basina..

Badecim cnm banada sen dogurga bir hatun gibi geliyorsun olacak yeterki dogru doktor olsun...

Pirayeeeeee keseyi gormussun aahim tamamini erdirsin canimsin yaaaaaa ..

saol canım hala şoktayım.ilk günler hiç bir belirti yoktu.ara sıra kasıklarda kıpırdanmalar vardı sadece..darıı sana inşallah.dualarımdasın..

Son düzenleme:

wowwwww süper haber :)tebrikler maşallah size değerinde çok güzel :)böylelikle anlamış bulunuyoruz ki transferden sonra adet ağrılarını çekmek normalmiş olumsuzluğa yormamak gerekiyormuş değil mi:)ne çok endişelenmiştin adet olacağım diye :)hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik sıpan :)darısı güleme olsun sonra da bize inşallah :)

gülemim :)elbet olacak bu iş inan bana bir kez spontan yakaldın sen bebişi gene yakalayacaksın :)hem lütfen rahat bebişler snaa şimdi tutunma çabalarında :)aynı benim gibisin daha sonuç almadan hemen plan program yapıyoruz :)başka tedaviye gerek kalmaz inşallah canım canı gönülden diliyorum bunu :)

canım cok sevındım tanısmıyoruz ama takıp edıyodum senı aslında dun ogrenmısın ama dun gıremedım bende bugun hala oldum sabah 6 da geldı kızımız Rabbım bızlerede kucagımıza almayı nasıp etsın herkese yasatsın buguzel duyguyu ınsallah

hepinize tesekkür ederim kizlar.keseyi filan görmeden inanamiyor insan.Rabbim bu ugurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün.araniza sonradan katildim ve bu topik ugurlu geldi bana.sirayla güzel haberler alicaz insallah.önce gulemden bekliyoruz Allahin izniyle.

canım:) değilmi yaa hamile kalmıştım ben..nasıl günler geçirdim ben canım...çok doluyum aslında...hiç bişeye değilde doktoruma o kadar sinirliyimki..onun o sakin sakin bakışları gözümün önüne geliyo..4 yılımı aldı elimden 4 yıllll...ne kadar önemli insan hayatında 4 yıl..ben geleceğe dair plan yapıyorum evet ama baştan beri belliydi..tutmazsa fakülteye gidicem diye..şimdi belirti arama diyeceksiniz biliyorum ama işlem görmüş birinde hormonların etkisi olsun belli olur..ben normal bi haldeyim..hiç bir şekilde bişeyim yok..aklıma olmadığı ihtimali geliyo ama kendimi yaptırmamışım kabul edip dinlemeyi bırakıyorum..5 gün daha rapor al diyo ailem ama hiç gerek yok..işe gidicem ben patlıyorum evde...dualarımız karşılıklı canım benim..

amin canım sağol..zaman hızla geçiyo bi bakmışsın kollarında:) sağlıkla inşallah..

Canım beniiim, sabah sabah ne güzel bi haber bu :) Hafta sonu girememiştim hiç. Süper haber vermişsin canım benim. Maaşallah size.Değerinde gayet güzel. Hiiiç merak etme keseni de göreceksin kalp atışını da duyacaksın Allahın izniyle :) Ben kesemi görmeme rağmen hala inanamıyorum :) :) Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla huzurla. Darısı da önce gülemcimin sonra da topikteki diğer kızların başına :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

world tebrik ederim, patır patır hamıleler gelıyor. bahar bereketi oldu bu. gulem seni bekliyoruz. olmaması icin neden yok guzelim, hep olumlu dusun lutfen ve bence bu kez sana yapmacık bıle gelse bebegınle konus ve kendını bebegine alistir. sana hazirim de, seni seviyorum de. annen olmak icin caba gosteriyorum, sen de goster de.

saol canım.adet olcam sanmıştım çok korkuyordum valla:))bişey sorucam ilk kontrol de alttan mı bakıyorlar yoksa karından mı?

tşk ler canım Rabbim isteyeb herkese nasip etsin inşallah.baharda kadınlarda doğurganlık fazla oluyormuş zaten:))

saol canım.adet olcam sanmıştım çok korkuyordum valla:))bişey sorucam ilk kontrol de alttan mı bakıyorlar yoksa karından mı?

Evet canım alttan bakıyorlar, korkma, bebeğe hiç bir zararı yok alttan kontrolün, ilk 3 ay alttan bakıyolarmış. Ayyy çok heycanlı, ilk randevun ne zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…