yok dr.umdan yana şikayetim yok.Allah var adam gayet ilgi ve bilgili ..sadece benim durumda aşılamayı önermedi konuştuğumuzda.tek tüp kapalı %50 şansın var ve pko lusun yumurtalar fazla olursa iptal ediliyo aşılama demişti önceden...gerçi eşime söyledim bu adama aklı yattığı için şu ikinci tedaviyi uygulasın olmazsa düşünürüz dedi..yani veto yedi fikrim:)
annelik evet inş. hepimizin kazanacağı ünvan:)bu tedavinde olumlu olduğun daha belli aynen pirayenin gibi pozitif enerji alıyorum senden:)inş. olucak cnm..yatma işine gelince sürekli yatma tabi ama kalkarken otururken daha ağır hareket et..annenden sağolsun onlar olmasa ne yağpardık hakları ödenmez asla..ellerinden öpüyorum vallahi:)
aslında bir tüp tıkalı diye aşılama yapmamaları mantıklı gibi ama benim ablamın arkdaşı tek tüple doğal yolla hamile kaldı.yani tıp uğraşacaksa garanti olan için uğraşıyo sanırım.ama dengeyide kaybediyo vücut.senin bünyen gerçekten çok etkilendi..bende eşimin sözünü dinledim iyimi ettim haftaya belli olacak..bu sefer işlemde de sonrasında da çok pozitiftim çok ilginç:) sanırım gittikçe boynumu bükeceğime daha da bi pişkinleşiyorum:)
insanın kendini dinlememesi imkansız canım biliyosun ya bende dinliyorum:) eskilerle arada fark bulmaya çalışıyorum falan..dün kasıklarım hafif ağrılıydı tabii işlemden olduğunu düşünüyorum ama acabalar dolandı beynimde:) ama bugün hiç birşeyim kalmadı önceki denemeler gibi..hıh dedim olmuyo:))))))) bi oluyooo bi olmuyoooo..ama sanırım olumlu düşünmüyorum sonucu..ama hiççççç kendimi yıpratmaya niyetim yok..annemede öyle söyledim dün..ben çok dayanıklıymışım bakma öle vara yoğa gözümün sulanmasına taş gibi içim dedim..yani bu uğurda kuşuşturacak çok enerjim var sanki.sanki Allah bana bu sorunu vermiş öleeee oyalanıp durucam sanki..sonunda bebek varmış gibi bile gelmeyen tedavilere yorulmadan koşacakmışım gibiyim...mazoşistmiyim neyim:)))))))))
yok yaa tüp bebek yaptırıpta belrti aramayan da vardır bir tuhaflık ..sende gayet normalsin yani..ayrıca Allahın sana verdiği enerjiyide bebeğine ulaşmak için değil onu büyütmek için harcıycaksın inş..:) evet taş kesiyoruz gitgide..bugün eşimle feci kavga ettik attım dışarı gitti:))eskiden olsa ağlar zırlar ayılır bayılırdım..şimdi hiç umrumda değil msj attım geç gel gelirkende yiycek bişeyler getir diye:)))))))) ee nin söylediği kaşarlık bende de vuku buluyo:))
güzel haberler var.kan testim 10.gün 200 çıktı.çok mutlıyum..Allahım isyeyen herkese nasip etsin.adet sancılarım geçti şimdi
amannnn maşallahhhhh...sana bişeyin yok senin dedik anlamadınnnn..çok sevindim canım yaa süper:)))
değerinde çok iyi maşallahhhhh:) canım ağrın adet ağrısı değilmiş bak..ilk günler nasıldın bu arada?
saol canım hala şoktayım.ilk günler hiç bir belirti yoktu.ara sıra kasıklarda kıpırdanmalar vardı sadece..darıı sana inşallah.dualarımdasın..
güzel haberler var.kan testim 10.gün 200 çıktı.çok mutlıyum..Allahım isyeyen herkese nasip etsin.adet sancılarım geçti şimdi
aslında bir tüp tıkalı diye aşılama yapmamaları mantıklı gibi ama benim ablamın arkdaşı tek tüple doğal yolla hamile kaldı.yani tıp uğraşacaksa garanti olan için uğraşıyo sanırım.ama dengeyide kaybediyo vücut.senin bünyen gerçekten çok etkilendi..bende eşimin sözünü dinledim iyimi ettim haftaya belli olacak..bu sefer işlemde de sonrasında da çok pozitiftim çok ilginç:) sanırım gittikçe boynumu bükeceğime daha da bi pişkinleşiyorum:)
insanın kendini dinlememesi imkansız canım biliyosun ya bende dinliyorum:) eskilerle arada fark bulmaya çalışıyorum falan..dün kasıklarım hafif ağrılıydı tabii işlemden olduğunu düşünüyorum ama acabalar dolandı beynimde:) ama bugün hiç birşeyim kalmadı önceki denemeler gibi..hıh dedim olmuyo:))))))) bi oluyooo bi olmuyoooo..ama sanırım olumlu düşünmüyorum sonucu..ama hiççççç kendimi yıpratmaya niyetim yok..annemede öyle söyledim dün..ben çok dayanıklıymışım bakma öle vara yoğa gözümün sulanmasına taş gibi içim dedim..yani bu uğurda kuşuşturacak çok enerjim var sanki.sanki Allah bana bu sorunu vermiş öleeee oyalanıp durucam sanki..sonunda bebek varmış gibi bile gelmeyen tedavilere yorulmadan koşacakmışım gibiyim...mazoşistmiyim neyim:)))))))))
gülemim :)elbet olacak bu iş inan bana bir kez spontan yakaldın sen bebişi gene yakalayacaksın :)hem lütfen rahat bebişler snaa şimdi tutunma çabalarında :)aynı benim gibisin daha sonuç almadan hemen plan program yapıyoruz :)başka tedaviye gerek kalmaz inşallah canım canı gönülden diliyorum bunu :)
hepinize tesekkür ederim kizlar.keseyi filan görmeden inanamiyor insan.Rabbim bu ugurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün.araniza sonradan katildim ve bu topik ugurlu geldi bana.sirayla güzel haberler alicaz insallah.önce gulemden bekliyoruz Allahin izniyle.
hepinize tesekkür ederim kizlar.keseyi filan görmeden inanamiyor insan.Rabbim bu ugurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün.araniza sonradan katildim ve bu topik ugurlu geldi bana.sirayla güzel haberler alicaz insallah.önce gulemden bekliyoruz Allahin izniyle.
Canım beniiim, sabah sabah ne güzel bi haber bu :) Hafta sonu girememiştim hiç. Süper haber vermişsin canım benim. Maaşallah size.Değerinde gayet güzel. Hiiiç merak etme keseni de göreceksin kalp atışını da duyacaksın Allahın izniyle :) Ben kesemi görmeme rağmen hala inanamıyorum :) :) Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla huzurla. Darısı da önce gülemcimin sonra da topikteki diğer kızların başına :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
world tebrik ederim, patır patır hamıleler gelıyor. bahar bereketi oldu bu. gulem seni bekliyoruz. olmaması icin neden yok guzelim, hep olumlu dusun lutfen ve bence bu kez sana yapmacık bıle gelse bebegınle konus ve kendını bebegine alistir. sana hazirim de, seni seviyorum de. annen olmak icin caba gosteriyorum, sen de goster de.
saol canım.adet olcam sanmıştım çok korkuyordum valla:))bişey sorucam ilk kontrol de alttan mı bakıyorlar yoksa karından mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?