Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel haberler var.kan testim 10.gün 200 çıktı.çok mutlıyum..Allahım isyeyen herkese nasip etsin.adet sancılarım geçti şimdi

canım ya harika bir haber tebrik ederim maşallah sırayla geliyor hamişler, allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .

gülemcim sıra sende senden bekliyoruz güzel haberler.

HEPiNİZ NE KADAR İYİĞSİNİZ ALLAH HEP BÖYL E MUTLU ETSİN O DUYUGU BANA YASAK SANIRIM BEBEK İLAÇLARIMIN YERİNİ DEPRESYON İLAÇLARIM ALDI KALDIRAMIYORUM ARTIK KIZLAR
WORLD HAYIRLI OLSUN SANA AKIL VARDİM BAK BEN YAYA KALDIM YİNE OLUMSUZ OLUNCA ÖLMEK İSTİYORUM DEMİŞTİN BEN DE O SIRA BENİM DEMİŞTİM BAK HAKLIYMIŞIM BEN T BU GÜN ZRDAYI ÖLDÜRÜYORUM KIZLAR MİSAFİR OLARAK BAKARIM DUA EDERİM SİZE BU HALİMLE BU TABLODA YERİM YOK HEP BÖYLE OLDU KİME SARILDIYSAM O MUTLU OLDU BEN YALNIZ KALDIM DAHA BETER OLDUM BURASI FARKLI OLACAK DEDİM DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI
GÜLEMCİ MELODİCİM BADE SİZİN HABERLERİNİZİ SONUÇOLARINIZI BEKLİYORUM BELKİ BİR GÜN MUCİZEM GELMEYE KARAR VERİRSE YAZARIM SİZE ŞU AN CENAZEYİM BURDA OLMAYA HAKKIM YOK ENKAZIMI TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM HEPİNİ ELİNİZDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİN BEN HAYATA KAPALIYIM ARTIK TERAPİ ALIYORUM KOCAM İÇİN İYİ OLMALIYIM DAHA FAZLA DAYANAMIYORUM KIZLAR ELLERİM YAZMIYO NEFES ALMAYA GÜCÜM YOK GELMEM AMA AKLINIZA GELİRSEM Bİ YERLERDE DUA EDİN OLUR MU İÇİM YANIYOR CİĞERİM SÖKÜLÜYOR ÜZDÜYSEM AFFEDİN BENİ ELİNİZİ KARNINIZA KOYUN ŞÜKREDİN BENİ DE BOŞVERİN HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞARMIŞ BANA DA BU DÜŞTÜ HOŞÇALAKIN.................

HEPiNİZ NE KADAR İYİĞSİNİZ ALLAH HEP BÖYL E MUTLU ETSİN O DUYUGU BANA YASAK SANIRIM BEBEK İLAÇLARIMIN YERİNİ DEPRESYON İLAÇLARIM ALDI KALDIRAMIYORUM ARTIK KIZLAR
WORLD HAYIRLI OLSUN SANA AKIL VARDİM BAK BEN YAYA KALDIM YİNE OLUMSUZ OLUNCA ÖLMEK İSTİYORUM DEMİŞTİN BEN DE O SIRA BENİM DEMİŞTİM BAK HAKLIYMIŞIM BEN T BU GÜN ZRDAYI ÖLDÜRÜYORUM KIZLAR MİSAFİR OLARAK BAKARIM DUA EDERİM SİZE BU HALİMLE BU TABLODA YERİM YOK HEP BÖYLE OLDU KİME SARILDIYSAM O MUTLU OLDU BEN YALNIZ KALDIM DAHA BETER OLDUM BURASI FARKLI OLACAK DEDİM DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI
GÜLEMCİ MELODİCİM BADE SİZİN HABERLERİNİZİ SONUÇOLARINIZI BEKLİYORUM BELKİ BİR GÜN MUCİZEM GELMEYE KARAR VERİRSE YAZARIM SİZE ŞU AN CENAZEYİM BURDA OLMAYA HAKKIM YOK ENKAZIMI TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM HEPİNİ ELİNİZDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİN BEN HAYATA KAPALIYIM ARTIK TERAPİ ALIYORUM KOCAM İÇİN İYİ OLMALIYIM DAHA FAZLA DAYANAMIYORUM KIZLAR ELLERİM YAZMIYO NEFES ALMAYA GÜCÜM YOK GELMEM AMA AKLINIZA GELİRSEM Bİ YERLERDE DUA EDİN OLUR MU İÇİM YANIYOR CİĞERİM SÖKÜLÜYOR ÜZDÜYSEM AFFEDİN BENİ ELİNİZİ KARNINIZA KOYUN ŞÜKREDİN BENİ DE BOŞVERİN HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞARMIŞ BANA DA BU DÜŞTÜ HOŞÇALAKIN.................

Canım yapma böyle neler diyosun.Bizim merkezde 5.6. denemede tutturanlar var neden pes ediyorsun.Hem Allah başka acılar yaşatmasın.Hayatta kimin karşısına ne çıkacağı belli deil.evet ben de negatif alınca çok üzülüyordum ama her zaman B planım vardı.Cenazeyim de ne demek.Böyle yaparsan eşin daha çok üzülür.Allah sana da mucizeni bir gün verecek inşallah.İnsanlar neler yaşıyor ne acılar çekiyor.Lütfen toparla kendini.yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm,dualarımızdasın...

zrdcım senı teselı edıcek sozler yok sanırım canım sadece su sozune takıldım herkes haketıgını yasarmıs banada budustu nedemek hıc bır kadın bunu haketmez canım sadece senın sınavın bu ınsallah sende bırgun bu sınavı asıcaksın yardım almana sevındım ınsallah atlatmana ıyı gelcek sana

canım haklısın pozitif olmalı insan..ben mucize bekler gibi bekliyorum..işlemden sonra olurmu ki diyorum üç gün sonra negatifleşiyorum..bütün sorun merkez ve doktor aslında..bu hale geleceğim hiç aklıma gelmezdi..neyse yaşadık artık bu kadarını,önümüze bakmalı artık:))) senin rapor işi ne oldu? bitmedimi daha? sende tutturacaksın ilk seferde bak gör:)

ne diyeceğimi bilemedim ben....en iyisi gerçekten bi destek almak..böyle devam etme canım..doktorunlada konuşursun..benim 3.denemem 4 yıldır tükendiğimi hissettiğim günler çoğunluktadır benimde.ne hissettiğini çok iyi biliyorum.ama vazgeçilmiyo canım..
sadece hayırlısı olsun diyorum ağız alışkanlığından..dualarımız seninle tabii ki..

Evet canım alttan bakıyorlar, korkma, bebeğe hiç bir zararı yok alttan kontrolün, ilk 3 ay alttan bakıyolarmış. Ayyy çok heycanlı, ilk randevun ne zaman canım

saol canım 3 ay çokmuş.bende çok merak ediyorum.ilk randevum haftaya pazartesi.nasıl geç mi sence.bir de acaba ikiz mi diyorum.içimde öyle bir his var..

Canım benim ne desem ki... üst üste negatif sonuç almak nasıl yıpratıcı bişi inan hepimiz az çok biliyoruz. Şimdi sen umudunu kaybetmiş gibi hissedebilirsin ama inan bana bir kaç ay içinde yeniden toparlanıp bebek için çabalamaya başlıcaksın. Bizler böyleyiz, asla pes etmiyoruz, noolur sen de pes etme. Çok yıprandın belki evet, destek alman çok güzel bişi, umarım tez zamanda kendini toparlarsın canım. Dualarımızda olacaksın inan, herşey gönlünce olsun.

saol canım 3 ay çokmuş.bende çok merak ediyorum.ilk randevum haftaya pazartesi.nasıl geç mi sence.bir de acaba ikiz mi diyorum.içimde öyle bir his var..

Yok canım geç değil, ben de öğrendikten 8 gün sonra ilk randevuma gitmiştim :) sana iki embriyomu transfer edilmişti. Değerin ikizmiş gibi değil ama belli olmaz tabi Allah sağlıklı olanı gönlüne göre versin canım.

Kızlar benim 2 gündür mide bulantılarım başladı, ağzımın hiç tadı yok. Olup olmadık zamanlarda içim kalkıyo, koştur koştur tuvalete gidiyorum :) hoşuma gitmiyo değil :) Sıpam büyüyo diyorum... Bakalım ne zamana kadar sürecek bu.Bi taraftanda panik halindeyim, miniğimin kalp atışlarını görebilecekmiyiz diye. Dahada çok var doktora gitmeme. Bu arada ben hala burda bir doktor bulamadım kızlar. Çok zor bi durum. Walla bu memlekette doğru düzgün kadın doğumcu yok

benim 7.haftaya girdiğimde başlamıştı 15 gün idare eder biçimde mide ama sonrası tam bir facia
4.aya girdiğimde yine vardı ama azaldı bu sefer mide ekşimesi boğaza kadar geliyor şu anda 10 gündür artık normal eski haYatıma döndüm istediğim herşeyden yiyebiliyorum.
ama bebeğinin varlığı bildiğin için hiç bir zaman bu yüzden gocunmazsın
büyüklerimiz hep bebek teprendiği zaman mide bulantısı gecer derlerdi doğruymuş.o zaman hem bulantın kalmıyacak hemde bebeğin tepikleriyle havalara ucacaksın piraye
bir iki ay dişini sık

CAnım benim benimde tam 7. haftaya girdiğimde başladı. Dediğin gibi idar eder biçimdeyim, sürekli başım dönüyo, kafamı koyacak yerler arıyorum :) midem de idare eder, en fazla 2-3 defa çıkarttım şimdiye kadar.SAbah sadece öğürtü oluyo, sonra geçiyo, ama bütün gün baş dönmesi. Bakalım 15 gün sonra neler olacak :) meleğii büyüsaünde sağlıkla, iadere ederim ben 2-3 ay daha :) Maaşallah sana da 19. haftaya girmişsiniz :) tepiklerini hissetmeye başlamışsındır demi? ayyy ne güzel yaaa maaşallah

valla çok şükür geldikte günleri saya saya bitiremiyoruz:))çok şükür 25 gün oldu hissedeli zayıflar daha çabuk hissediyormuş.bütün gün onu dinliyorum.rabbim bütün isteyenlere tattırsın inş kimseyi mahrum etmesin bizide.
mide yanması kusma bulantı kasık ve sırtta ağrılar bunlar çok oluyor ve bir ay sonra baş ağrılarında olabilir benimde çok oldu bu şikayetlerin bittimi ve bebek teprendimi işte o zaman altın aylar dedikleri başlıyor inş o günlere geldiğinde paylaşırsın sende ve bebek 3 aydan sonra yukarıya çıktıgı için hem düşük ihtimali olmuyor hemde vucut olarak rahat oluyorsun yürüyüş falan daha rahat oluyor

piraye cok guzel. bizden birinin bunlari anlatmasi istahimizi kabartiyor dogrusu. bu kadar belirti yasadigini soylememistin galiba, ya da ben atlamisim. ama iyice hissettirmis kendini yavrucuk.
gulem benim bugun heyetim var. sabah bir gittim, fotokopi cektirdiler, geri geldim :) hay allah devlet hastanesi iste.
ogleden sonra tekrar gidecegim, bakalim nolacak. esimle konustuk hatta, fotokopi cektirip geri geldigimi duyunca soylendi. sıkıldım ben bu isten, ne gerek var, olacak bizim cocugumuz, niye acele ediyorsun deyip duruyor. yavrumun en son spermiyograminda %95 kuyruk anomalisi, bas, boyun, vs. %4, kalan %1 sihhatli spermcigi var, ondan bir haber. ben de sıkmıyorum, durum kotu bak tedavi olmaliyız yerine, 2.ye, 3.ye de zaman kalsin ben bir cocuk istemiyorum deyip gecistiriyorum.
bugun bir baska kadina tup oncesi dogum kontrol hapı verildigini duydum. ben zaten 1 aydır ıctım dkh. soyleyecegim doktoruma ogleden sonra. bakalım ne dıyecek.
benim isle ilgili sıkıntılarim var. ayaklarim geri geri gidiyor. aslinda cok maddi olarak sıkıntıya sokmaz bizi ama bir yandan da esim simdi yeni bir yer acmayi dusunuyor, senelerdir onun odedigi kredilerimiz var, bu ay yeni bir krediye daha girdik ve bunu ben odeyecegim dedim. yani su sira boyle bir karar almak bencillik olacak. en az 1 sene idare etmeyi dusunuyorum, ama iste dedigim gibi, saatleri sayiyorum desem yeridir.
beni de avutacak birsyler olsun artık, hayatima biraz renk, bebek kakasi girsin mesela :)

Anlatmamaıştım canım şimdiye kadar bu kadar detaylı, bugün açıldı ağzım, döküldü hepsi :) Deneyimli olanlardan tecrübe edinmek amacım, korkularıma birazcıkta olsa su serpebilmek, benim yaşadıklarımı başkalarının da yaşamış olduğunu görünce rahatlıyorm :) Sizler içinde her zaman dua ediyorum canım benim. Çok yakında biz de sizlere tecrübelerimizi anlatıcaz :) sonra da yeni bi topic açarız kendimize hep beraber :) Rapor konusunda da hadi inşallah canım bir an önce alırsın da hayırlısıyla başlarsın tedavinize. İlk seferinde de turnayı gözünden vurursun :) bi de bebek kakası demişken ablam hep derdi "bu iğrenç kokuyu sevebileceğimi hiç düşünmezdim" diye, bizim ufaklık kaka yapınca ailecek pek bi sevinirdik, kabız problemi olmuştu yavrucağın bi zamanlar... Hepimize bol bebek kakalı günler diyorum :)

slm kızlar hepinizi çok özledimm..
işyerinde yerim değişti falan uzun süre oldu giremedim.
henüz bende güzel haber yok ama olsun iyiyim. yeni hamişlerimizi görünce acayip moralim yerine geldi. maaşallah hepinize.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gulemcim cnm seninle en son görüştüğümüzde bekliyorsdum ya 10 gün gecikmeli oldum. geçen ay 2 kere yumurtlama olmuştu sanırım o değiştirdi tarihimi
cnm sen beklemedesin gördüm allahım inşallah yüzünü güldürür dua ediyorum sana. hiçbişeyi düşünme görüyosun işte neyse payımıza düşen onu yaşıyoruz.
deww çok az kalmış cnm sağlıkla kavuş bebeğine çok öptm.
bende çok şükür ağrısız adet oluyorum hala. moralimde iyi. bugünümüzede şükür. var bi zamanı bende bekliyorum. yaz sonuna kadar bekleyip belki baharda tüp için gideceğim. allah yüzümüze baksında inş gerek kalmaz.
öptm hepinizi kendinize iyi bakın.

hoşgeldin canıım özlettin kendini..
adet düzeni bile bir nimet hakkaten benim 12 gün geçti şimdi kıvranıyorum:))gerçekten şükretmek gerekiyo...
artık yazarsın sık sık dimi arayı açma:)

kızlar merhabaaaaaa)) ben geldimmm!! geçmişi tam okumadım zamanım yok.kısaca yazıp hemen çıkacağım.daha sonra uzun uzun yazarım.
umarım herşey yolunda gidiyordur. world07 canım gözün aydın senin adına çoooook sevindim rabbim kucağına almak nasip etsin darısı bizlere inşaallah.
zrda canım sonuç negatifmiş.inan bu durumda söylenecek söz bulamıyoruz. umudumuzu yitirmemekten başka çaremiz yok.lütfen kendini toparla inan üzülmekle ancak kendi sağlığımıza zarar veriyoruz.inşaallah dondurulmuşlarınla kavuşacaksın yavruna.ve bunlar çoook uzaklarda kalan anılarımız olacak.
gülem canım, inşaallah sen bizlere mutlu haberler verirsin.) piraye mide bulantıların başlamış canım.inanın sizlerle birlikte bizlerde heyecan yaşıyoruz)
zrda,ceren,bade,melodi,bubuş,ismini unuttuğum arkadaşlarım birgün bizlerde buradan bebeklerimile ilgili haberler yazacağız.inşaallah çok uzun zaman olmayacak) bebişli anneler mutluluğunuz daim olsun!!!! bebişlrinizi bizim yerimizede sevin)
ben, ankarada merkezi görmeye gittim derken ertesi günde dr.umla tanıştım muayene oldum.bazı testler istedi.bir tanesi hariç diğerlerini yaptırdım.diğerinide haftaya yaptıracağım.henüz sonuçları almadım.dr. bana ilk etapta senin vucudunu tanımamız gerekiyor dedi.ilk muayene ve testler bunun için olacakmış.eşiminde merkezlerinde sperm dna sına falan bakılacakmış.daha sonra durumumuz hakkında konuşulup ne gibi tedavi uygularsa daha başarılı oluruz denilip. ona göre başlanacakmış. belki bana ilaçsız tedavi uygulayabilirmiş.dr.timur bey işini bilen biri.yeniliklere açık bu konuda sürekli araştırma yapan biri. açıklamalarıda karşısındakini ne umutsuzluğa nede umuda bağlayan net biri.inşaallah buradaki tedavi vesile olurda rabbim bebeğimize kavuşturur bizi.herşeyin hayırlısı olsun diyorum.
durumum bir çok kişiye göre iç açıcı olmasada ben kendimi çok iyi hisediyorum.herşeye hazırlıklıyım.ve allahtan hayırlısı olsun diyorum.kısmetimizde varsa olur daha ne diyebilirimki?
hepinizi öptüm. yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.karnınız kucağınız etrafınız çocuklarınızla dolsun AMİNNNNNNN))))

ZRDA canım,yazdıklarını şimdi okudum ve sana yazamadan edemedim.negatiften sonra çok ama çok kötü durumda olmanı hepimiz çok iyi anlıyoruz.ama yazdıkların çok ağır, kendine haksızlık yapıyorsun. kendini bir silkele lütfen:-((
ne demek bana bu tabloda yer yok,herkes hakettiğini yaşarmış.hayatta hiç kimsenin yaşantısı dört dörtlük gitmiyordur.bizlerinde sınavı bu.hamile kalamıyoruz diye kendimizi öldürelimmi?:-((
bu bizim eksiğimiz değil? senin benim durumumuzda herkes var.en iyi merkeze gidiyorsun en son uygulanan tedaviler uygulanıyor tedavin dört dörtlük devam ediyor 1. kalite embriyolar transfer ediliyor.olmayacak diye birşey yok hamile kalırsın deniliyor ama bir bakıyorsun sonuç negatif.işte bundan sonrasında düşün demekki canı verecek olan rabbim daha zamanı gelmediği için bebeğimizle bizi buluşturmamış. demekki henüz kısmette değil.
inan hiç olmaz derken birde bakmışsın bebeğin seninle yeterki vakti zamanı gelsin.inşaallah çok fazla beklemeden bebeğine kavuşacaksın.allah sana ve eşine can sağlığı ve huzur versin.önemli olan eşinin senin yanında olması.
bende 8 yıldır uğraşıyorum diplere vurmadımmı vurdum.kendi içimde neler yaşadım neler.şimdi o günleri anmak bile istemiyorum.hala çocuğum yok ama beni çok seven bana çok değer veren bir eşim var ömür çok kısa inan eşimle bu ömrü daha güzel geçirmeye çalışıyorum.3.tüpe başlayacağım.testlerin sonucu neyi gösterecek bilemiyorum.ama ne olursa olsun halime şükür diyorum.yeterki eşimin ve benim sağlığımız yerinde olsun.
evet yeterki sizlerin ve eşlerinizin sağlığı ve huzurunuz yerinde olsun.allahtan ümidini kesme.kendini toparlamaya bak.dondurulmuşlarında vardı sanırım.kendini iyice hazır hissedince tedavine onlarla devam edersin.ama ilk önce şu psikolojik durumunu toparla.bak buralarda ne mucizeler duyuyoruz.ve biz seni hep aramızda görmek isteriz)) kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…