merhaba kızlarr,
hepinize ayrı ayrı yazacak o kadar şey var ki ama elimi cabuk tutmalıyım kuzey bey uyanıp yaygarayı koparıncaya kadar. oncelikle anneler gununde bana mesaj atan arkadaşlarım gözlerim doldu resmen ama cevap veremedim o gun koşturmacayla gecti ben uzun zamndır ilk kez dışarı çıktım felekten bir gun gecridim eşim ewde kuzeye baktı. pozitif sonuç alan arkdaşları kutluyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirip sağlıkla kucagınıza alırsınız. piraye cim bulantılar başlamış aslında ilk başta insanı mutlu ediyor ama inşallah benm gbi için dışına çıkmaz hala unutamıyorum o gunleri. gecmişi okuayamadım dew cim eşi gelmişti mutluluktan ucuyordur.. lee canm benm senin pozitifliğin tedavine yuansıyacak olumlu sonuç alacaksın inanıyorum. gülem cim kac gun kaldı teste noolur pozitif ol kendimden biliyorum bizim için zor ama kotuyu düşünüp moraal bozmaktan başka bişey olmuyor. ben hastaneden geldikten sonra herşey rayına oturunca ruh halimin hiçte iyi olmadıgına karar verdim. piskolojik destek için bir merkeze basvurdum bugun randevum vardı ama aniden karar değiştirdim biraz gezip tozup kendime vakit ayırıp kendine süre vermeye karar verdim. ocak ayından bu yana yaşadıklarıma bakıyorum da yine iyi dayanmışım. kuzey şuanda iyi yavaaş yavaş ziyaretçi almaya başladık benm haricimde herkes maskeyle yanına giriyordu artık onu kaldırdık. mikroplara alışması gerekiyor. kronolojik 4 ay bitiyor ama düzeltilmiş 1 ay bitiyor birkaç gun sonra. 6 küsür kilo 59 cm oldu.. gelişimi ne 1 aylık gibi ne de 4 aylık gibi. prematüre annesi olmak zormuş ama yine de çoook şükür diyorum allah beterinden saklasın. bizimki mızmızlanmaya başladı hepinizi opüyorum byeee
merhaba kızlarr,
hepinize ayrı ayrı yazacak o kadar şey var ki ama elimi cabuk tutmalıyım kuzey bey uyanıp yaygarayı koparıncaya kadar. oncelikle anneler gununde bana mesaj atan arkadaşlarım gözlerim doldu resmen ama cevap veremedim o gun koşturmacayla gecti ben uzun zamndır ilk kez dışarı çıktım felekten bir gun gecridim eşim ewde kuzeye baktı. pozitif sonuç alan arkdaşları kutluyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirip sağlıkla kucagınıza alırsınız. piraye cim bulantılar başlamış aslında ilk başta insanı mutlu ediyor ama inşallah benm gbi için dışına çıkmaz hala unutamıyorum o gunleri. gecmişi okuayamadım dew cim eşi gelmişti mutluluktan ucuyordur.. lee canm benm senin pozitifliğin tedavine yuansıyacak olumlu sonuç alacaksın inanıyorum. gülem cim kac gun kaldı teste noolur pozitif ol kendimden biliyorum bizim için zor ama kotuyu düşünüp moraal bozmaktan başka bişey olmuyor. ben hastaneden geldikten sonra herşey rayına oturunca ruh halimin hiçte iyi olmadıgına karar verdim. piskolojik destek için bir merkeze basvurdum bugun randevum vardı ama aniden karar değiştirdim biraz gezip tozup kendime vakit ayırıp kendine süre vermeye karar verdim. ocak ayından bu yana yaşadıklarıma bakıyorum da yine iyi dayanmışım. kuzey şuanda iyi yavaaş yavaş ziyaretçi almaya başladık benm haricimde herkes maskeyle yanına giriyordu artık onu kaldırdık. mikroplara alışması gerekiyor. kronolojik 4 ay bitiyor ama düzeltilmiş 1 ay bitiyor birkaç gun sonra. 6 küsür kilo 59 cm oldu.. gelişimi ne 1 aylık gibi ne de 4 aylık gibi. prematüre annesi olmak zormuş ama yine de çoook şükür diyorum allah beterinden saklasın. bizimki mızmızlanmaya başladı hepinizi opüyorum byeee
merhaba kızlarr,
merhaba kızlarr,
ah landarch eminim ki ne zor gunlerin gecti. bu maraton bir sure daha devam edecege benziyor. umarim o gucu hep bulursun kendinde, bebegin icin hep savasacagina ve en iyisini yapacagina eminim.
seni cok opuyorum, anneler gununu ben de kutluyorum.
beni de bu hastane isleri pes ettirecek galiba. ben zaten mayıs boyunca dkh kullanmıstım. hemsire adetliyken gel dedi, dkh baslanacak dedi. ben kullandım bu ay deyince sasirdi ama sis de cekilecek daha dedi. yaa habire basima is aciliyor, bu sise baktim rahme sıvı gonderilip rahim kontrol ediliyormus. devlet hastanesi de suyunu cikarmis, her tetkit, her ıvır-zıvır da istenir mi yahu ? ben hepten korkmaya, sıkılmaya ve galiba caymaya basladim. yani benim haziran da bosa gececek, temmuza kalacagım.
olsa da bitse artık, gerildim her ay beklemekten. gecen sene agustosta ozelde tup yapalım dıye nıyetlenıp gıtmıstık, kistti, oydu, buydu, hadi devletti, devletin raporu, proseduru, heyetiydi derken 1 sene gecti neredeyse daha ben tup yaptıramadım. aglayacagim vallahi sinirimden.
landarch; hoşgeldin canım...iyi olduğunuzu duymak kuzeyi senden dinlemek çok güzel..herşey düzene giriyo bak..kuzey zaten çok güçlü bi bebek..ve prematüre bebekler çok tutkulu oluyolar hayata.ve hep başarılı oluyolar.kuzeyde büyüyünce senin göğsünü kabartan bi adam olacak:) yardım konusunda da iyi yapmışsın canım ertlemekle..ortamını arada değiştirerek durumunu bi daha gözden geçirirsin.illaki ihtiyacın olursa o zaman başlarsın...öpüyorum seni canım...kuzeyide:)
bubuş;canım sende hoşgeldin...durumunla ilgili çok heyecan yapsamda kızlara dememiştim:) süprizi kendin verirsin diye..canım ağrının olmaması çok şey aslında çünkü adet ağrısının ne olduğunu iyi bilirim,inşallah arkasıda gelir canım..daha sık uğra artık..
lee;telefonlada konuştuk ama burdanda hayırlı olsun diyeyim canım..yeni doktorun benide heyecanlandırdı..bi an önce başla gelsin bebişin bu yaz bitmedenn:)
pirayecm demek belirtiler başladı:) süper canım...her kustuğunda bizi geçir aklından:))))))
kızlar yaaa ben hıdırellez dileklerini gülün olduğu saksıya gömmüştüm.bu arada yazdıklarımın bir kaçı hamile kaldı bu kağıdı suyamı atmam lazım?
Biz cok sukur iyiyiz esim burdayken alisverislerimizi yapiyoruz gezenti olduk vallaha..malesef esim pazartesi donecek ama Israel bey agustos ilk hafta burda ol dedi esime,bu defa ayriligimiz kisa surecek insallah 2 ay sonra gelecek esim..
Iste boyle kizlar hepinizi kucakliyorum...
merhaba herkese..
geçen gün cerene yazacaktım unuttum.canım rapor işi niye bu kadar uzun sürdü? aslında tedavi sürecine girin ama daha hızlı olabilir gerçekten.senin raporlu aşılaman falan varmı? hsg yi tüplerin açıksa aşılama yapacaklarından istiyo olabilirler..çünkü tüpler açıksa ve erkekte 5 milyonun üzerindeyse toplam sperm aşılama yapmadan tüpe geçmiyolar..benim sistemde sadece 1 aşılamam görünüyo diğer 1 aşılama ve 3 tüp bebeği dışarda yaptırdım biliyosunuz.geçende romatolojiye gidince tüp bebeğe uğradım bana direk tüp bebek başlanırmı yoksa kalan 1 aşılamayı yapacaz dermisiniz dedim..asistan doktor ben rapor işinden anlamam ama kısa zaman içinde çekilmiş hsg isterler onda açıksa tüplerin aşılama yapılır büyük ihtimalle dedi..benim için saçma olur dedim bende:) ama asistan çok ılımlı bi şekilde öyle düşünme bence yaptırırsın 1 aşılama 1 şanstır falan dedi:) neyse canım sende vazgeçeyim deme sakın zaten raporun falan süresi vardır yılma yani:)
benim test günüm pazar normalde..ama pazartesiye sarkacak çünkü özel lab.a falan gidemicem..dew cim bişey hissetmiyorum.kasıkmış,belmiş,hassasiiyetmiş...hiç bişey..olması şart değil zaten biliyorum..bekleyip görücez ama ben hiç böyle bişey yaşamamış gibi hayatıma devam ediyorum.ilk 3 gün evde takıldım ama her zamanki gibi eeeehh yeter artık diye çıktım evden..eşimde benim gibi düşününce bana bakmaya gelen annecim bana bakakaldı:) ben bu denemeyi hiç yaşanmamış kabul ettim kızlar..yine negatifliğin üstünde demeyin sakın insan bilir..belirti aramadım hiç kendimde gayet sere serpe yatıp uyuyorum,çarşı pazar geziyorum..hatta doktoruma telefonda söyleyeckelrimi bile hazırlıyorum:))) üzgünmüyüm çok üzgünüm sadece 4 yılımı benden aldığı için,ona inandığım için..sende çok koşuşturdun diyen rahat rahat davranarak hamile kalan arkadaşın o rahat tavırlarını görünce pişmanlıklar kaplıyo içimi...çok açıkça itiraf ediyorum içim belkide hiç böyle yanmamıştı.hala annem yanımda olduğu için boğazım düğümmmm düğüm susuyorum..evet 16.da elde edende var,hiç bişeyden vazgeçmiyorum ama sakin sakin tereyağından kıl çeker gibi gebelik elde eden,sonrada bana dinlen diyen insanlarla beraberim hergün...bu beni çok yoruyo..
neyse hemen bu adetimle fakülteye gidicem bende..benim sakin sakin beklemek gibi bi lüksüm yok..koşuşturucam bu sefer kimse bilmeden...bütün yaz bunula cebelleşicem yine..yine tatilmiş bebek hazırlığıymış,dinlenmeymiş yok..yine yollardayım anlayacağınız..
merhaba,
aylardır sizi hergün takip ediyorum.sizleri ve deneyimlerinizi çok iyi biliyorum.
sizlere birşey danışmak istiyorum.aşılama sonrası 14.gün bhcg 338,6, 16.gün 569,10 çıktı.
sizce değerlerim normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?