Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne diyeyim ben sana:)inş. bebişlerin yüzünü kara çıkarır:)yatmayacağını az çok biliyodum da çok yorma kendini herşey belirti ile olmuyo..aman bişey hissetmiyorum olmadı deme sakın...yaa 12 gün şu kızı yatıramadıya kimse bişey demiyorum:))kızım ne tez canlı çıktın yaa..o arkadaşlarına çok şey söylerdim de neyse..bari sen kullanılmıyosun bende çocuk yok diye çocuğunu baktırmaya çalışan temizlik yapıcam diye yardıma çağıranlar oldu...cin olmadan adam çarpmaya çalışan kişiler çok cnm.. hiçbiriyle görüşmüyorum artık..böyle böyle asosyal oldum:)vallahi artık bende yıldım millet tatil programı yapıyo ben tedavi planı yapıyorum Allahım acısın halimize de hayırlısı ile versin kuzularımızı...

kızlar biliyorum söylediklerim pek mantıklı birinin edeceği laflar değil..
ama kendimle ilgili başka bişey göremiyorum önümdeki günlere:) yinede bekleyeceğiz tabii..

lee rüyası bile güzel canım..bilmezmiyimmmm..en kısa zamanda gerçekleşir inşallahhhh:)

hayra çıksın rüyan cnm..hayırlısıile gerçek olsun inş..bende çook önceleri görmüştüm doğum yapmışım dr.un kucağında bebeğim yeşil beze sarmış götürüyo böyle kara kırmızı,siyah saçlı bir bebecikti hiç gözümün önünden gitmiyo..inş. rüyalarımız gerçek olur...

yanımda olsan bi güzel cimciklerdim seni kendine gel yaa birinci zrda ikinci sen..bu ne negatifliktir karşiiim:)))Allahım şu miniklere can verde sağlıkla kucağına alsın yüzü kızarsın şu hatunun:)))

:) annem daha şimdi söyleniyo,sen ne zorsun beee diye:) anladımki gerçekten zorum:) ama bana doktor demedi zaten ve eşimde yatma yaaaa ne yatcan,ne alaka falan dedi..neyse ilk 3 gün evdeydim ama:)
canım yok artık çocuk baktıran yok,insanlara hiç belli olmuyo valla o neymiş öle...ben arkadaşım dediğim kişiye çok alındım,şoke etti beni bende uzak durmaya çalışıyorum ama pek mümkün değil..evet Allah acısın artık...

tabi tabi bir iki kere işim var sana bıraksam olurmu dedi e hadi tamam dedim ama baktım yok bayağı keyfii olarak bırakıyo kusura bakma dedim :)bir diğeride çalışıyo ben çalışmadığım için haftasonu bana yardıma gelirmisin dedi bilmiyorum filan diye geçiştiridim diğer arkadaşı söyleyerek ona söylerdim de kadının çocuğu var nasıl gelsin dedi ..çocuk da kazık kadar hıı öylemi al sanada bir kusura bakma o zaman:)))ben fazla iyi niyetliyim suistimal edenler çokta olmasa böyle çıkıyo arada bu durumumu da çok kullanıyolar .onlarada basıyorum tekmeyi...
ahh anneciğin yazık kadın sana bakmaya gelmiş nasılda hazırlanmıştır yazık :))bilmiyoki kızı atom karınca:)
yok cnm yaa yatmakla alakası yok geçen burda biri ohss olmuş karnından su çekmişler yoğun bakımlarda kalmış ama hamile kalmış tüple..yani olacağı varsa amuda da kalksan oluyo..ama sen yinede ani hareket yapma yorma kendini..

aynen sana katılıyorum badeciğim,o kadar söyledim bebişlerini sev onlarla konuş olumlu ol diye bizim kız bildiğini okuyor hala.inşaallah pozitif sonucu alırsında bizler seni utandırırız.daha sonucu görmeden bir sonraki tedaviyi düşünüyor.allahım ne olu ama ne olur gülem hamile kalsın bebeği onunla olsun ,doğsun ve etrafında koştursun AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!
Arkasındanda bizler sevinçli haberlerimizi verelim.burada hiç kimse bebişsiz kalmasın LÜTFENNnnnn!!!!!!!!!!!!!

amin canım amiiiiiin

canim ya benim kahverengi pembe lekelenmem oluyor.coook korkuyorum bu ne demek oluyor.su keseyi bir gorseydim ya:18:

canim ya benim kahverengi pembe lekelenmem oluyor.coook korkuyorum bu ne demek oluyor.su keseyi bir gorseydim ya:18:

Canım benim bana doktorum kahverengi lekelenmen olabilir endişelenme demişti. Kanamaya çevirmedikten sonra düşük değildir diye tahmin ediyorum. Ama lütfen bol bol dinlen ayaklarını uzat ve yatar pozisyonda otur. Ben iş yerinde bile ayaklarımı uzatıyorum, bi kutu buldum, üzerine koyuyorum ayaklarımı :) Umarım herşey yolundadır canım, çalışıyorsan işten bir iki gün izin al ve dinlen olur mu, kendine çok dikkat et, henüz çok küçük meleklerimiz, dikkat etmemiz gerek. Allahın izniyle keseni göreceksin canım

Lee canım benim yaa rüyana bayıldım, Allah sana geleceği göstermiş olsun İnşallah. Ne güzel ne mutlu sana. Umarım tez zamanda hem kendi bebeğini kucağına alacaksın hem de ona abilik yapacak minicik yavruya annelik yapacaksın canım. Walla gönlüne sağlık ne diiim. Gözlerim doldu sabah sabah yeminle. Allah senin gibi güzel yüreği olan birini mutlaka anne yapacaktır canım, mutlaka. Tüm dualarım sizlerle inanın.

günaydın oncelıkle kandılınız mubarek olsun.. bebegnız de hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun... basarda okumustum yazdıklarınızı sızde benım gbı uzun yıllardır pko lusunuz.. nasıl hamıle kaldınız acaba ?

gülemcim, tez canlı arkadaşım benim, evet haklısın 12 gün boyunca yatmak gerklimidir değilmidir tartışılır tabi ama, ben varım kekecb var dew var. hepimiz evde vakit geçirdik 12 gün boyunca, tabiki hareket ettik, tabiki oturup kalktık ama her hareketimiz uzay yürüyüşü gibiydi. Dikkat ettik çok. Tabiki zamanıysa amuda bile kalksak olur orası ayrı ama yine de sen lütfen kendine dikkat et, özellikle hareketlerine, eğilip kalkma rahmi germe. Doktor beni esneme diye tembihlemişti düşün yani :) Tabiki de evden dışarı çıkabilirsin ama yavaş hareket et nooolur, benim hala umudum var çünkü.

Merhab günaydın, sağol, seninde kandilin mübarek olsun. Evet ben de yaklaşık 7-8 yıldır pkoluyum. tüp bebekle hamile kaldım. Öncesinde bir çok yöntem denedim ama kısmet tüp bebek tedavisineymiş :) Sen tedavi görüyormusun?

Kızlar herkesin Regaip Kandilini kutluyorum :) Özellikle yarın akşam edilen dualar kabul görürmüş kızlar. Mübarek 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin İnşallah.

bende 23 yasndym 16 yasmdan berı pko luyum.. tedavı soyle ıkı ay puregon ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum olmadı rahm fılmı cektrdım ıkı tupumde acık cıktı.. puregon sayesınde hormon aldıkca yuzumde yaralar cıktı bnde bırktm tedavıyı bu sabah da hastlandm adetn 3. gnu yn cumrtsı hormon tahlıllerı yaptrıp ıbrahım saracoglu hocama yollucam yasın cok kucuk hormon alma dedı artk bılmıorm kıme ınanacagımı guvenecegımı cok mutsuz ve umutsuz kaldm hergun cevremden yenı bır hamıle haberı alıyorum su mubarek gun rabbım kımm ıstıyosa ısteyen butun herkese evlat versın..

cevabın için teşekkür ederim canım. umarım benim bebeğim de büyür.artışın az olması moralimi bozmuştu ama şimdi biraz daha umutlandım.

Evet canım yaşın küçük şanslısın bu yüzden. Hemen umutsuzluğa kapılma, pko lu olup normal yolla hamile kalan çok var. Benim tek sorunum pko değildi. Önemli olan iyi bir doktora gitmen. Moralini sakın bozma, bizim için en önemli şey umut ve moral. Sabret ve tedavi konusunda inatçı ol. Sakın koyverme :) Yaşın küçük olduğu için eminim az dozda ilaçlara bile güzel yanıtlar vererek meleğine kavuşacaksın.

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun..Allah hepimizin dualarını kabul etsin..gönlümüzdekini kaderimiz yapsın..hepinizi öpüyorum..hamişleri iki kere öpüyorum:)

umarım dedıgın gbı olur cnm cevap verdgn ıcın allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…