Canım benim bana doktorum kahverengi lekelenmen olabilir endişelenme demişti. Kanamaya çevirmedikten sonra düşük değildir diye tahmin ediyorum. Ama lütfen bol bol dinlen ayaklarını uzat ve yatar pozisyonda otur. Ben iş yerinde bile ayaklarımı uzatıyorum, bi kutu buldum, üzerine koyuyorum ayaklarımı :) Umarım herşey yolundadır canım, çalışıyorsan işten bir iki gün izin al ve dinlen olur mu, kendine çok dikkat et, henüz çok küçük meleklerimiz, dikkat etmemiz gerek. Allahın izniyle keseni göreceksin canım
insallah canim yarin ise gitmicem hafta sonu da evdeyim.Allahima emanetiz.jel kullaniyorum zaten.pzt gelsin bir an once.iyice panik yaptim.su an yok bisey ama tekrar olur diye ödüm kopuyor.bir kez kan vardim dr bidaha istemedi.acaba katlanmasi normal mi onuda merak efiyorum..
Canım jel kullanıyorsan kahverengi lekelenmen olması normal, belkide tahriş ettin orayı, jelle birlikte koyu koyu geliyosa korkma. daha yavaş ve dikkatli yapmaya çalış jelini canım. Doktorum benden de istememişti 2. kan tahlili ama ben dayanamayıp 3 günde bir idrar tahlili yapıyorum evde. Çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. Walla evde bi dolu yapılmış idrar testim var :) :) koleksiyon yapıyorum. Seni de rahatlatacaksa sen de ara sıra yap, koy bi köşeye :) Baktıkça moral oluyo. Ama endişe etme canım. Dinlenmeye çalış.Pazartesi herşey yolunda olacak tamam mı.
Canım jel kullanıyorsan kahverengi lekelenmen olması normal, belkide tahriş ettin orayı, jelle birlikte koyu koyu geliyosa korkma. daha yavaş ve dikkatli yapmaya çalış jelini canım. Doktorum benden de istememişti 2. kan tahlili ama ben dayanamayıp 3 günde bir idrar tahlili yapıyorum evde. Çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. Walla evde bi dolu yapılmış idrar testim var :) :) koleksiyon yapıyorum. Seni de rahatlatacaksa sen de ara sıra yap, koy bi köşeye :) Baktıkça moral oluyo. Ama endişe etme canım. Dinlenmeye çalış.Pazartesi herşey yolunda olacak tamam mı.
şu ultrason aletlerinden alsak eve karnımızdan bakar rahatlarız:) bende eğer nasip olur hamile kalırsam senin gibi sürekli yaparım testlerden galiba:)))
ayyyy alemsin bade valla iyi fikir internetten ultrason aletlerinin fiyatlarına bir bakayım uygun olursa hemen sepete atayım.isteyen herkesede ücretsiz bakarım.nede olsa uzman olduk bu konuda hatta ben özel proğramlarla üç boyutlu fala resimlerinide renkli ve siyah beyaz isteğe göre çizerim))) albüm bilem oluşturur klip bilem yaparım )
lee geçen yıl ramazanda umut kampanya yapmıştı...oruç tutanlar yaptırmadığı için..benim tedavimde gitgide uzuyo inş. Ramazana girmez ..öyle olursa sanırım erteliycemama dediğin olsa ne güzel olur..gerçi yardımı geç daha da zorlaştırıyolar..insanların ne kadar zorlandıklarını bilmiyolar..bu gün kanal d de bir çift 11.denem dedi galiba yanlış hatırlamıyosam..ne kadar yıpranmışlardır ...allahım herkese ilk seferde nasip etsin hayırlısıyla ..
benimde herşey yolunda giderse ramazan olabilir.acep benim dr.böyle bir kampanya yapıyormudur ki? :-(-)) inan daha tedaviye başlamadan tahlillere para gidiyor.allah yardımcımız olsun.benim eşime 3.yü zor kabul ettirdim kendini yıpratıyorsun diyor.allahım inşaallah bu son olur ve yavrumu kucağıma alırım.yoksa benimkisi bir sonrası yok diyor:-((
allahım kimseye aratmasın ilk anda yavrusuna kavuştursun..
saol canım desteğin için.dr u aradım.bir iğne verdi kalçadan onu yaptırdım.yatıyorum şimdi.ben de bir kez idrar tahlili yapmıştım:))illa görücem ya iki çizgiyi:))zor elde edilen gebelik olduğu için tabi çok korkuyor insan.sen de jel yapıyor musun.allahım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..
çok geçmişolsun cnm..dikkat et kendine..bu hastalık behçet gibi bişeymi?onda da atak vardı..eğer öyleyse aman ilaçlarını aksatma..dinlen bol bol...o gezmekten olmamış cnm ilaçları aksatmışsın diye olmuş...kıyamam annende üzülmüştür..Allahım şifalar versin cnm..
merhaba kızlar...lee bade kaynatmışsnız bugün..merkz açıcam ben bi gün çok zengin olursam..loto oynuyorum tutturursam bütünnn parayı merkeze yatırcam sonra bedava tüp yapcam insanlara:) o zamana hepimiz birer işlem yapacak hale geliriz nasılsa:)
kızlar ben 3.günden sonra işede gittim pazarada.yanımda annem olduğu için keyif yaptım tabii..ama salı günü akşam hafif bi atak yaşadım(fmf atağı) dün işe gidemedim..akşam iyiyim derken tam vurdu.sabaha kadar feryat figaan ağrı çektim.iğne yaptım kendime,ağrı kesiciler falan bugün hala yatıyorum..senmisin gezen..yarında gidemicem ama çok ağrım var habire ilaç içiyorum..annem bugün gidecekti hatta sen yatmıyosun nasıl olsa diye gidemedi..o olmasa mahvomuştum. 2 yıldır geçirmiyodum ilacımı aksattım tüp bebek diye gördüm tüp bebeği..neyse bakalım 3 güne geçiyo..
sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar..dualarımız kabul olsun inşallahhh..
Ahhh kıyamam sana yaaaa, demekki ilaçları aksatınca hemen nüksediyo mu meret. Canım benim aman diiim kendine dikkat et çok, ilaçlarını aksatma sakın. Sen herşeyden önemlisin. Önce kendi sağlığın canım. Çok geçmiş olsun. İiki annen var yanında, tek başına mahvolurdun.
sağol canımmmm. evet behçetin kardeşi sayılır bu hastalık çok iyiydim epeydir..ilacımı aksatmam mahvetti valla..annem çocukluğumdan alışkın tabii ama benim genel anlamda bütün sıkıntılarım onuda üzüyo..epey döküldüm zaten ağrı çekince..çok zor..2 gün sonraya iyileşirim artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?