canım benim ohss riki yoktu yani önce vardı 40a yakın yumurta olunca ama e2 düşünce hem yumurtalar gitti hem ohss riski:) büyüklükleri 18 de kaldı sonra e2 düşünce ölçmedi dr..rahimde incelmeye başladı hemen..benim antikalık durumuma bakma sen..sende herşey yolunda gidiyo ama rahim kalınlığına dikkat et bak dr.umursamaz yapalım transferi der sen müdahale et diğer aya kalsın bişey olmaz..en son kaç ölçüldü kalınlık??
pirayecim ne guzel soylemissin.Canım benim nereye kaybolsun kocaman bebek, artık o öle minicik bişi değilki annesi büyüdü. Ordadır merak etme. Aslında bi taraftan güzel bişi bulantılarının olmaması, ianan çok zor ama seni de anlıyorum, ben de endişe ediyorum çünkü belirtiler azalınca. resmen toplu halde kafayı yemişiz :) :) belirti olsa dert olmasa dert, ağrı olsa suç olmasa suç :) walla hemilelik ne tuhaf bişiymiş yaaaaa, ne büyük sorumluluk onu taşımak. 13. haftam bitmek üzere ama inanın şu endişelerden onu taşımanın verdiği kocaman sorumluluktan kendimi dinlemekten kurtulamadım... Bugün hafif baş dönmem de var... Allahım biz nezaman şu hamileliğin tadını çıkartıcaz doyasıya :) :) yanlış anlaşılmasın hiç bir şikayetim yok, istrese başın deli gibi dönsün isterse kusmaktan tuvaletten çıkamayım hiiiiç önemli değil, yeterki o iyi olsun. Elimden de bişi gelmiyo... Walla çok endişeli bir dönemmiş şu hamilelik.
dew ayni anda yazmisiz galiba, ben yazarken yoktu yazin. hay allah, korkmussun epey. neyse endiselenecek birsey olmamasi guzel tabi ama beklesin kucuk kız babası gelecek daha.
mekselim yakininda akraban yok mu, aksam yalniz kalma sen de. yarin da git mutlaka erkenden doktora.
sağol ceren annemlerde kalıyorum zAten dr yatırmadı nedense yarın başka dra gidecem korkudan her an can verebilirim allahım ne zor bir durum
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden.bugun başka dra gittim aşagıdan baktı rahim kapalı dedi ama rahim boyu 4 olması gerekirken 2.2 ye düşmüş ciğer geliştirici iğne verdi bu durumdA kalırsa sorun yok dedi ama sadece daha fazla kısalma olmaması lazım.bir hafta sonra tekrar bakacak rahim boyuna toparlanabilirde toparlanmaya bilirde dedi kendimizi 34.haftaya atarsak yeterli dedi umudumuz rabbim başka yapacak bişey yok bu kadar sıkıntıdan sonra rabbim bize ve bütün bekleyenlere nasip etsin ne diyelim çok zor bir durummuş gerçekten insanın başına gelmeyene kadar anlamıyormuş insan.sertleşme sona erse belki rahatlıyacam ama çok toplanıyor nst de dün sancı çıkmamıştı dr tekrar yaptırmadı ama o kadar toplanıyorki ayakta hiç duramıyorum
Canim yatacaksin baska caren yok birde toplamalar icin yani kasilma oluyor o iste onun icin bana doktor ilac verdi ve supee geldi ilac.Pre-par diye bir ilac sorsana doktoruna birde magnezyum verdi gercekten basarili ilaclar.Tavsiye ederim canim.Lutfen doktoruna danis sakin kendi kendine alayim deme agir ilaclar sonucta.
Biraz sabir 30u bile gecsen inan cok fark eder.Dualarim seninle.
Mekselin hastanenin yakin olmasi cok iyi olmus.gulem gozun aydin,bebegi gormussun.benim bu sabah toplandi, az anestezi aldim,bilincim acikti.bir taraftan 3, digerinden 2 tane folikul toplandi, bos ciktilar. 1 tane yumurta dedi,sonra 1 tane daha bulduk dedi,tupten cikarmaya calisirken tup tikanmis (benim tupum degil yumurtayi cektikleri borudan bahsediyorum) dediler. Onu tupten cikarabildilar mi bilemiyorum,kanmam da olmustu, cok kavrayamadim.bir-iki saat bekleyince 1 tane cikti dediler. Onun da kalitesi kotuymus,yarin 10da arayacagim hastaneyi.nevdurumda oldugunu soyleyecekler.doktorla yogun bakimda konustum biraz,cocuk dogurmayi dert etmiyorum, ama bu hipo hipo cok ciddi. Her an menopoza girebilir miyim dedim, evet dedi. Yasin,rahmin,yumurtaliklarin hersey cok iyi durumda,ama yumurtalarinin kalitesi cok dusuk, bunu beklemiyorduk dedi. Tek yumurtamin da kalitesi dusuk, mikroenjeksiyonla dollendi bugun, esimin de oranlari dusuk oldugundan mikro yapmislar.mikroenjeksiyonun da bebege zararlari var ama bugun bir de bu durumda onu konusamadim.zaten tek yumurtacigimi dollemeye calismislar garipler. Bir tane bila fazla ciksa dondururum diyordum, mumkun olamadi.30 martta fsh olcumum 8,86, 22 mayista fsh olcumum var 4,25.ama haziranda tedaviyle birlikte hem fsh hem lh sifirlarda. Tedavi nedeniyle dusmesini kabul etmiyorlar,endokrinolojiye mi gideyim arastirilmasi icin dedim.su isler toparlansin, hamilelik sonucu gelsin ilk adetle gidip buradan bakalim dediler. Yani ortada hicbir sey yokken su bir haftada boyle bir dertle yuzlstim.hipo hipolular tuple gebe kalabiliyor, belki dew israil beye giderim ben de, kisa protokol, az ilacla iyi olabilir yumurta kalitem. Ama su an pek derdim gebe kalmak degil deddim ya, her an menopoza girebilirsin diyorlar. İsin garibi, konusurlarken ben hipo hipoyu duymasam ve arastirmasam senin durumun bu, dikkat etmelisin, erken menopoz riskin var dememeleri. Belki tedavinin ortasi moralim bozulmasin diye demediler ama ben islemi yaptirip,pozitifi alip bu hastaneye ugramayabilirdim de.o zaman asla bilemezdim bu durumu. Bu da canimi sikti bir yandan. Birden dunyam tersine dondu iste, psikolojim cok bozuk, operasyondan beri agliyorum, aksamustu biraz toparlandim spora gittim,cikinca da kahve almaya gittim,annesiyle bir bbek vardi, elim ayagim bosaldi. O kadar utandim ki kendimden. Baskalarinin mutluluklarini kiskanmisim gibi utandim kendimden.ilk kez bir bebek gorunce aci cektim. Bundan sonra boyle mi hissedecegim diye kahroldum.
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden.bugun başka dra gittim aşagıdan baktı rahim kapalı dedi ama rahim boyu 4 olması gerekirken 2.2 ye düşmüş ciğer geliştirici iğne verdi bu durumdA kalırsa sorun yok dedi ama sadece daha fazla kısalma olmaması lazım.bir hafta sonra tekrar bakacak rahim boyuna toparlanabilirde toparlanmaya bilirde dedi kendimizi 34.haftaya atarsak yeterli dedi umudumuz rabbim başka yapacak bişey yok bu kadar sıkıntıdan sonra rabbim bize ve bütün bekleyenlere nasip etsin ne diyelim çok zor bir durummuş gerçekten insanın başına gelmeyene kadar anlamıyormuş insan.sertleşme sona erse belki rahatlıyacam ama çok toplanıyor nst de dün sancı çıkmamıştı dr tekrar yaptırmadı ama o kadar toplanıyorki ayakta hiç duramıyorum
merhaba kızlar...
doktora gittik,çok şükür bebeğim iyi:) onu görmek çok iyi geldi tabii..ama doktor benim halimi pek iyi bulmadı..dünden beri fmf yokluyo bende atak geçircem diye gerginim biraz..buda yüzümden hemen anlaşılıyo..zaten duygusala bağladım yine..inşallah atak geçirmem oturup dua ediyorum çaresizce:) belirtilere takmıştım ya iki gündür doktor gülüyo bana..karnımın üstüne yatıyorum hala diyorum yat iyi ya diyo:) çok rahat bi adam...adım başı dua ettim Allahım arkadaşlarımada yaşat diye...
mekselin stresinde haklısın canım..bi doktora daha gitmen iyi olmuş..bak alınacak önlemleri almış,istirahat et,duaarım seninle,inşallah bebiş acele etmez canım..ama artık önlemleri aldın,takiptesin..daha sakin olmaya çalış..
lee canıım;güzel anne:) demek oğlunda tam anlamıyla adapte oldu..sana karşı nasıl kayıtsız kalsınki sen harika bi annesin..iki kardeşin bi arada olması ayrıca bi mutluluk gerçekten..onların ayrılmaması beni ayrıca sevindiriyo:) siz harika bi ailesiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?