Selam kızlar dogum gunumu kutlamıssınız sagolun bu sene cok dogum gunu havasında degıldım kardeslerım ogun gıttıler askere cunkı agla agla helak oldum ogun gulemcım haklısın azda olsa hısetmek guzel ama oda ayrı bı telas bugun daha hıc oynamadı oglum sımdıde nıye kıpırdamadı derdı basladı bırazda karnım agrıyo dusundur yanı
Selam sekerler,
Karya uykudayken iki satir yazayim dedim...yelizzzz dogum gunn kutlu olsun canim....kardeslerini sag salim allah kavustursun insallah...gulem canm cumartesi doktor varmis hadi hayirlisi...ayyy inanmayacaksin ama daha simdiden hamile gunlerii ozledim tadini cikartin vallaha...benden size tavsiye...kizlar cok guzel bir his o tepikleri hissetmek...gecen aksam gaz oldu karnimda uyurken bir an unuttum dogum yaptigimi bebegim diye karnimi oksadim ve o anda hatirladim dogum yaptigimi...hele siz biraz daha buyutun karinlari gorun bakin size karsilik vermeye baslasin o zaman tadindan yenmez :) Bol bol sevn karninizi...sezeryan icin beni ameilyathaneye girdigimde doktorun ekibine dedim ki biraz daha icim de kalsin tepikleri hissedeyim dedim durdum gulduler bana herkes biran evvel kurtulmak ister sen cok alemsin dediler ama ne demek istedigimi dogum sonrasi anlayacaksiniz insallah...
Badecim cerenm zrda ne zaman basliyor kismetse tedaviler?o kadar cok dua ediyorum ki size...
melodi kimmis ya ortak tanidik facebooktan eklesene beni ordanda haberleselim sen dert etme ben kesinlikle acik vermem tedavi olayini o konu hassas sen merak etme canim....canim sen ne zaman baslayacaksin tekrar nedir planin canim?
lee facebookta gordum cocuklarin yeni rsimlerini cok sekerler yaaa allah bagislasin...bu arada kizlar lee karyaya bir cicilerrmus ge. N gun gonderdi yemn ederm agladim gorunceo kadar guzellerki....leee tekrar tesekkur ederm cok tatlisin inan...
Kizlar hepinizi cok opuyorum....yine gelirim arada birilerini atliyorsam affedin uykusuzluguma verin olurmu?
Ben tasiyici anne arıyorum. Benim yumurtalarım ve esimin spermlerinden olusacak embriyoyu 9 ay karnında tasıyacak anne arıyorum. 1,5 ay once bir ameliyat gecirdim ve rahmim alındı, yumurtalıklarım duruyor. 41 yasındayım. Tasıyıcı anne turk veya yabancı olabilir. Bu konuda yardımlarınızı vekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?