Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar herkes gelmıs neguzel bırtek melodı ve zrda kaldı pıraye sagol canım senınde dogum gunun kutlu olsun oglun ıyıymıs sevındım nasıl buyuyolar deme akıl almyo Rabbımın hıkmetı ıste gulem evet oglumu hısedıyorum artık darısı basına ınsallah ben cok gıdıklanan bırıyım oglumda benı gıdıklayarak uyandırıyo ama daha oyle sert tekmeler hısetmedım doktorum 2 haftaya kadar onuda hısedersın dedı bızımkı cok kıpırdak kaynıyo ıcerde resmen leecım gecmıs olsun yorulman cok normal sımdıkı cocuklara yetısmek zor hepınızı optum kızlar

kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmm hepinizeee :)maşallah toplandık gene hepinizi çok özledim yahu :)

bir bayram daha geride kaldı gezdik eğlendik ve ben regli oldum gene :)ay şaşıramıyorum bile artık ne bu ya makus talihim bir dönemedi gitti...neyse sağlık olsun hayırlısı olsun diyelim önümüzdeki maçlara bakalım :)

dew canımmm karyamız çok tatlı maşallah ya öp kokla bizim için bu arada ortak tanıdıklarımız varmış faceden gördüm :)tabbii onların bizim bebek olaylarından haberleri yok :)herkes biizi henüz bebiş istemiyor sanıyor :)bu arada sütün karya emdikçe artacaktır aslında :)yerim ben onun miniş ağzını be :)

lee canım gelmiş geçmiş olsun minnoşlar yoruyor değil mi insanı :)maşallah çok tatlılar ama ya :)mtluluğunuz daim olsun canım bu koşturmada 3.bebiş gelir demedi deme bu sıpalar böyle zamanlarda geliyor demedi deme :)
pirayecim ,yelizcim geçmiş doğumgününüz kutlu ve mutlu olsun ..oğluşlarınızla bol bol kucaklaşın bu yeni yaşınızda emi :)

gülemcim gittin geldin demek :)nasıl gidiyor hamileleik duygu değişimlerin nasıl tatlım :)çok başka bişey değil mi :)

badecimmm inşallah bu sfer herşey güzel gidecek takmamaya çalış valla ..ben taktıkm olmadı takmadım olmadı o yüzden olacağına varıyor herşey :)hepdiyoruz sen doğurgan bir kadınsın olacak bu iş :)

bende hala dinlenmedeyim ..tedaviye başlayacağım ama sonbahar gibi kendimi nadasa çektim biraz bazen öyle bir gaza geliyorum hemen gidip başlayasım geliyor sonrasından korkuyorum hep olumsuz görmek insnaı gerçekten yoruyor..benim tedavilerim hep güzel gidiyor herşey yolunda oluyor ama buna rağmen sonuç olumsuz ..kimilerinin herşey olumsuz oluyor problemleri daha çok oluyor ama sonuç olumlu olabiliyor..sanırım vakti saati gelince dedikleri şey bu :)kadercimi olmak lazım acaba bilemedim ...

kızlar landarchla konuşan varmı kuzey bebiş nasıl ..selamlarımızı iletin lütfen ..öpüyorummmmsizlerii

merhaba,
herkes asti buralari. ama olsun herkes iyi olduktan sonra sorun yok. dogum gunu kızlari, ben de kutlarim, nice yıllara olsun mutluluk, saglikla.
lee gecmis olsun, tempo agir mi geldi? sen firsat buldukca dinlenseydin, bir de gezme mi cikti basiniza ? tatil isi de yorucu oluyor, aman dikkat et.
gulem bebegi buyutuyorsun bak. endiselerini rafa kaldir sen artik. agrılar yok degil mi artik ?
melodi yine de bos durma, ot kaynat, incir ye. ben gerci inciri surduremedim, bir gun ictim devam edemedim. dhea da acayip sacim
dokuyor demistim ya. devam etmek konusunda supheliyim bir 10 gun daha kullanayım egeye gidince sorayım dıyorum.

yelizcim doğum günün kutlu olsun canım:) canım kıpırtı hissetmekle tepik arasında bi fark yok bence bişey hissediyosun burdayım diyo neticede..iple çekiyorum:)

bade hoşbuldum canım:) bayram tatilini 1 hafta yaptık tabii memlekette geçti.ben daha iyi bi tatil düşünemiyorum zaten..annem,evim:))) iyi geldi gerçekten..c.tesi kontrolünmü var? hadi bakalım bu sefer gelsin inşallah kuzucuklar:)

melodiii canım ben hep aynı fikirdeyim,beklemek yok,durmak yok..olana kadar tedavilere devam..dinlen birazda bu güzel sonbaharı kaçırma canım..kış gelmeden başla..insana olmayacak gibi geliyo biliyorum ama şansını son gaz dene canım..elbet tutacak.eminim ben..

ceren iyiyim canım..daha büyüdüm sanki..5 kilo almışım:))) ama hala insanlar aynı duruyosun deyolar..nereme gitti 5 kilo bilmiyorum,fazla aldım sanırım korkmaya başladım..gerçi benim fiit olmak gibi bi derdim yok ama eklemlerim şimdiden ağrımaya başladı:)
sağlıkla bi doğurayımda veririm napalım:) sen naptın? egeye ne zaman gidiyosun? dhea nın yararı olacaksa devam et bırakınca saç döküleleri geçer nasılsa..bebiş gelsinde saç maç kolay:)

herkese slm herkes iyi ne güzel artık bebişleri hissediyorsunuz ben de haftaya başlıyorum kısmetse size bir merhaba demek istedim ben de burdayımm yani:)

gulem sac dokulmesi korkunc birsey. aman dusmanimin basina gelmesin yani. kadin olarak insan kendini ne kadar kotu hissediyor bir bilsen. bir de benim birkac yil once de cok dokulmustu, o yuzden korkuyorum. o zaman da hersey normal cikti kan tahlili filan yaptirmistim. sonra kendiliginden gecti ama azaldi yani saclarim; eski sikligina kavusmadi. simdi de dokulup dokulup sonra cıkmamasından korkuyorum. dhea kullanan doktor benim sonra cıktı demisti ama ben yine de tedirginim. yani sacimi boyatsam, krepe yapsam filan elimde kalir diye cok korkuyorum yıllardir dikkat ediyorum. cok az fon cektiririm birsey olmasin diye. bir yandan da cok dokulmesine ragmen cok da hızlı uzuyor. boyu artmasin, adedi artsin diye dua ediyorum ama olmuyor.
ben ayin 5-6si gibi gidecektim, ama onu da canim istemiyor hic. kostur kostur git, kostur kostur gel. simdiden tasasi coktu. belki oraya baslayinca isi birakirim diyorum, sonra ya insanlar 30-40 sene calisiyor ne zor sartlarda, sık disini birkac ay sonra birak diyorum. bir yandan da 2 ay sonra olsa ne olacak ki, 2 ay daha mutsuz olacagim

Selam kızlar dogum gunumu kutlamıssınız sagolun bu sene cok dogum gunu havasında degıldım kardeslerım ogun gıttıler askere cunkı agla agla helak oldum ogun gulemcım haklısın azda olsa hısetmek guzel ama oda ayrı bı telas bugun daha hıc oynamadı oglum sımdıde nıye kıpırdamadı derdı basladı bırazda karnım agrıyo dusundur yanı

Canım Allah kavuştursun, içinizi ferah tutun canım, Allah başka gam tasa vermesin, Allah tez zamanda kavuştursun. Kıpırtı hissedemiyorsan canım çikolata ye, benimki çikolata yiyince ben anında başlıyo kımıldamaya, tepikler havada uçuşuyo. Tabi bir gün birgüne uymuyo. Sabahları benimkide çok durgun ne varsa akşamları var, kımıl kımıl kuzucum :) O öyle kımıldıyınca Rabbim diyorum, isteyen herkese nasip et, ne uğraşlar veriliyo ne savaşlar veriliyo şuncacık bebeğe kavuşmak için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugün böööyle bir şükür günündeyim kızlar. Elimizdekilerle mutlu olmayı bilmek gerek modundayım falan... Hamile kaldığımdan beri Allaha sığınma ve şükretme, dua etme vs gibi şeyler daha da arttı, daha bi inançlı oldum sanki çok garip. Her anımda Allaha şükrederek, O'na sığınarak geçiriyorum.Hep vardı Allah inancım tabiki de ama ne bileyim Hamile kaldıktan sonra daha bir düştüm sanki.

Selam sekerler,

Karya uykudayken iki satir yazayim dedim...yelizzzz dogum gunn kutlu olsun canim....kardeslerini sag salim allah kavustursun insallah...gulem canm cumartesi doktor varmis hadi hayirlisi...ayyy inanmayacaksin ama daha simdiden hamile gunlerii ozledim tadini cikartin vallaha...benden size tavsiye...kizlar cok guzel bir his o tepikleri hissetmek...gecen aksam gaz oldu karnimda uyurken bir an unuttum dogum yaptigimi bebegim diye karnimi oksadim ve o anda hatirladim dogum yaptigimi...hele siz biraz daha buyutun karinlari gorun bakin size karsilik vermeye baslasin o zaman tadindan yenmez :) Bol bol sevn karninizi...sezeryan icin beni ameilyathaneye girdigimde doktorun ekibine dedim ki biraz daha icim de kalsin tepikleri hissedeyim dedim durdum gulduler bana herkes biran evvel kurtulmak ister sen cok alemsin dediler ama ne demek istedigimi dogum sonrasi anlayacaksiniz insallah...

Badecim cerenm zrda ne zaman basliyor kismetse tedaviler?o kadar cok dua ediyorum ki size...
melodi kimmis ya ortak tanidik facebooktan eklesene beni ordanda haberleselim sen dert etme ben kesinlikle acik vermem tedavi olayini o konu hassas sen merak etme canim....canim sen ne zaman baslayacaksin tekrar nedir planin canim?

lee facebookta gordum cocuklarin yeni rsimlerini cok sekerler yaaa allah bagislasin...bu arada kizlar lee karyaya bir cicilerrmus ge. N gun gonderdi yemn ederm agladim gorunceo kadar guzellerki....leee tekrar tesekkur ederm cok tatlisin inan...

Kizlar hepinizi cok opuyorum....yine gelirim arada birilerini atliyorsam affedin uykusuzluguma verin olurmu?

slm herkese...

zrda cım çok az kalmış tedaviye..inşallah bu sefer olur canım.bebişin geleceği tedavi budur inşallahhh..dua ediyorum hep sizlere..

yeliz canım iyisindir umarım..ağrılar karnının büyümesindendir heralde..bende arada çok panik oluyorum ama sonra geçiyo çok şükür..ve akşam saatlaerinde daha çok kımıldarmış gerçekten bebekler..yada anneler daha çok akşamları hissediyo galiba çünkü karın mide dolu olunca daha hassas oluyo karın içi sanırım..tabii bunlar benim tahminlerim:)))

ceren saçlarını yağlarla destekleyebiliirsin canım ama bi ilaca bağlı olunca genelde ilaç bırakılınca eski sağlığına döner canım.umarım seninkide öyle olur..sen işi bırakmakta kararlısın anlaşılan..tekrar başlamak istersen sıkıntı olmazmı? ama haklısın bi yerde devlette tedaviye başlayınca sabahtan akşama kadar vaktin orda geçer,ben akdeniz tıpa hergün gitmiştim aşılamda..inşallah tutsunda sıpa:)

canım ben zaten gazdan başka hiç bişey hissetmiyorum:) iyi olduğunu bilmek bile yetiyo biliiyosun..c.tesiyi iple çekiyorum:)
ameliyathanedekilerin sana bakışı gözümde canlandı :) 9 ay bile yetmeyecemiş özlemi gidermeye:)))
inşallah bizlerde senin gibi sağlıklı sıhhatli kucaklarız yavrularımızı..
öp karyayı bizim yerimize..kokla kokla öp:)))

DEW canım tedaviyi sormuşsun
bu c.tesi randevum var bakalım herşey yolundaysa lucrine başlıycam
eylül 12 gibi adet oluncada esas iğnelere başlıycam
inşaaallh bu defa bir terslik olmaz yoksa çok kötü yıkılırım kimseler toparlayamaz beni:)

benim tanıdıqım biri var görüşmek istersen yönlendirebilirim

kızlarrr selammmmmmmmm :)

dew canımmmmmmmmm hoşgeldin karyamızı bol bol öp kokla bizim için ..face den ekliyeceğim seni eşimin adına ama ortak kullanıyoruz tatlım .:)ay hamişlikte apayrı bir heyecan olsa gerek içinde minik bir can taşıyorsun hissediyorsun ne muhteşem bişeydir benecede :)

gülemcim az kaldı sende tepikleri hissedeceksin kuuzucum :)piraye doğru söylüyor çikolata yiyince sıpalar çoşuyor :)arkadaşımıa doktor ultrason öncesi hep çikolata ye derdi :)

kızlar bende tedaviye çok ara verme taraftarı değilim inanın ama bu aralar bir dinginlik bir boşvermişlik var üzerimde :)sanırım eylül sonu yada allah izin verirse ekim gibi başlayacağım ..öyle umuyorum ya bilmiyorum ama bu aralar kasık ağrılarım var nedendir anlayamadım bitki kürü kullanıyorum saraçoğlunun gönderdiği meğersem bizim bildiğimiz aslanpençesiymiş :)ondan olabilirmi acep ?

ve bu aralar koca tarafı sinirlerimi tepeme getridi açıkçaası ..durup durup pürüz çıkartıyorlar ve beni iyice geriyorlar evliliğimde tek sorun bunlar ya of of bakalım ne kadar sabredeceğim ya da kocayı bırakıp gideceğim :)öpüyorum hepinizi canlarım :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım gulemcım dedıgın dogru karnım ıyıce buyudu e 5 aylık olduk hısetmeye basladım ıyıce sıpamı rahım buyudugu ıcın karnım agrıyomus ama proteınım ve kanım dusuk cıkmıs kızlar buara ona sardım proteın delısı yapcam bebegımı:) dewcım cok sagol dogum gununmu kutlamıssın sagol canım ınsallah bundan sonra hep oglum kocam ve sevdıklerımle kutlarım dogum gunumu buarda cıkolata demıssınız kızlar ben cok tatlı yemem hele cıkolata hıc yıyemem neyazıkı benım oglumda lımon yıyınce cosuyo:) optum hepınızı kızlar

Kizlar herkese selam,

Vallaha ben kkya gelemedigim zamanlarda rehavet cokmus herkese...kizcam size ama... Biz iyiyiz bir degisiklik yok..karya da iyi cok suku yiyip,icip uyumak ve tabi altini dodurmakla mesgul :)))

Bade canim hayirlisi olsun tedavin saka maka basliyor guzel yolculuk iyi baslasin iyi gitsin insallah...
Zeda canim sende baslayacaksin sanirim yakinda..ceren, ege de karar verdin mi kesin?hadi bakalim cok heyecanliyim sizler icin...

Melodi cnm sana ozelden yazdim seni bekliyorum bize ona gore...

Bu arada meldi bendeydi bayramda cok seker kizi Esma yediim yedim resmen onu,,,,hepinize cok selam soyledi...

dew sorma canım şikayet etsem yeridir bu kızları:) kış gelsin yine başlarız muhabbete..test günleri arka arkaya pozitifler patlar inşalllahhhh...
karyayı ablamda görmüş gazetede direk beni aradı bahsettiğin arkadaşınmı diye evet dedim..bayılmış karyaya:) hatun ünlü münlü ya altını doldurmak en büyük vazifesi:)))) kıyamamm onaaaa...demek meldi geldi:) büyütmüştür kızını.her biriniz birer yılın anneleri oldunuz..landarchta tabii..geçen gün soran olmuştu heralde bende faceden yazışıyorum onula oda iyiydi gayet..kuzeyde iyiyimiş..

melodi canım eylül ekim güzeldir..sonbahar misss gibi..etraf kahverengi-sarı olur..ben çok severim şahsen:) dahada kışa sarkıtma ama.olacak inşallah,erteleyip durma artık..eşinin ailesimi sorun? amannnn boşver illa bi hoşlukları oluyo arkadaş..hiçmi tam içine sinmez insanın:) salla...

yeliz canım face de onlie görüyorum seni hep yazcam ama eşinmidir bilemediğimden atlamıyorum:) ortak kullanınca böyle oluyo...

eeeeeeeee bende havadislerimi vereyim..kızlar kudurdum ben sabaha karşı uyandım,tabi yatmışım karnımın üstüne falan..bi bozuk uyandım..elimi atıyom karnım aynı..bişey hissetmiyorum vs...eşimede kinlendim 1 aya aldı randevuyu diye:) sabah kahvaltı masasında hüüüüüü başladım adam noölduğunu bilemedi..neyse baktı c.tesi bekleyecek halde değilim hehehehe:) ara dedi..ara al rendevuyu bu gün gidelim..yeter beeeeee dedii:) bugün resmi tatil ya kendiside tatil umudum var tabii:) hemen aradım ve gittik..doktoru görünce boynuna atlayasım geldi:) bebeğimi 20 dk.falan izletti:) 200 gr olmuş:) velhasıl iyi dedik ve 15 gün sonraya randevu aldık geldik...haa 3 lü tarama testini yaptırmamaya karar verdik..doktor çok gerekli değil ama karar sizin dedi..2li yeterli dedi..bende istemiyordum zaten..kalsın dedim..işte böyleeee...yol boyu her dk size dua ettim..Allahım sizlerde versin ardı ardına inşallah..

bende ne yapıyo bu kız diyodum
meğer güzel haberlerini yazıyomuş
demek dr.a gittin ohh şükürler olsun iyiymiş kuzu
benimde o yüzüstü uyuma huyum var karnın biraz daha büyüsün o zaman istemsiz bile olsa uyuyamazsın.isim düşündünüz mü kuzuya ??

DEW vallahi bilmiyorum bu defa saldım çayıra mevlam kayıra.bakalım inş. herşey yolunda gider..
demek meldiyle görüştün ..ne güzel büyütmüş kızını darısı hepimizin başına
karya hanım iyiymiş ne güzel.aman bırak doldursun altını
..annem sizin küçüklüğünüzü çok özlyorum der heo..sende hamileliği özleyeceksiniz demiştin ya şimdiki zamanında keyfini çıkar
bu günleri de özleyeceksin..
şimdilerde sen nereye koysan orda duruyo büyüyünce peşinde koşturup duracaksın çitlembiğin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…