tipik ben:)))
o kadar çok zırladımki eşim artık öfff deyip öbür odada alıyo soluğu,az sonra rahatlamış hafiflemiş olarak gidip tv izleyebiliyorum..bi insan bu kadar nasıl ağlar diyo,oluyo valla..canım korku endişe umut umutsuzluk hepsi bi arada..ya ben nolcam düşüncesi insanı bu hale getiriyo..ilk zamanlar daha çoktu..ama biliyoruzki bişey olmuyo kendimize ettiğimizle kalıyoruz..eminim sen bu yazıyı okurken daha iyi halde olacaksın..çünkü yaz yağmuru gibi boğaz düğümlenir yaşlar akar ve geçer...bence durdurma kendini..ne zaman geliyosa bırak, ve ben niye böyleyim deme..haa yapabiliyosan bişeylerle uğraş,hobiler edin falan..bana çoook dendi..annem özellikle çok uyardı ama ben kendimi eve ve tedavilere kapatıp depresif halimi yaşam tarzım haline getirdim..iyi etmedim..canım bu yolda yapacağımız tek şey var,kendimizi yargılamadan nedenini niçinini düşünmemeye çalışıp tedavi olmak..çünkü hertürlü tedavi olunacak ve çok şükür biliyoruz ki rahim var yumurta var olacak..ben canı gönülden inanıyorum sende inan..ama bu tedavide de olmazsa deme..Allah korusun tabii ama olana kadar devam de..
ahhh ah
keşke gamsız rahat biri olsaydım diyorum
bu gün merkeze gittim
bir kadın gelmişti 4 aylık ve cinsiyetini öğreneceklerdi
Allahım o kadar soğuklar ki anlatamam
hımm oğlanmış ne kadar ilginiç filan böyle konuşuyolar:)
karı koca bir sevinmdi bilimsel bilimsel konuşup durdurlar
ve kadın o kadar rahatki planlarını anlatıyo şehir dışına çıkmalar
ben o halde kendimi düşündüm belden aşağım alçıya alınmış gibi dolanırdım galiba:)
bu gün ilk lucrini merkezde vuruldum
asıl dr. yokken diğerini aramıştım dkh kullanacakmışım söylemedi
bu ayın 13 ne kadar adet olmam lazım yoksa tedavi başlamadan bitecek yine
bilmiyorum ya var bi şanssızlık bende
bazen bırakayım diyorum eşim kızıyo
e ama olmuyo işte
tedaviye bile başlayamıyorum yani
olacak olacak diye kendimi kandıramıyorum ki
her ayağa kalktığımda düşüyorum
bakalım bekliycez 13nü
offf nasıl yaaa? kullanman gereken ilacı söylemiyomu bu adamlar? bu nasıl ekip işi? biri yoksa bile diğeri bilmeli senin tedavini değilse öbürüde yok olmamalı..bak sinirlendim şimdi..canım şu merkezini yada doktorunu bi daha değerlendir sen..valla yaa..bu ne gevşeklik.sen ne dedin?tepki göstermedinmi?
canım rahatlığı bugün bi arkadaşta öğretti bana,nasılmış gördüm..bi mağazada hamile pantolonu bakan bi arkadaşı gördüm..çok samimi değilim de..neyse gittim yanına,hayırdır falan..dedi hamileyim,ne kadarlık dedim 4 ay falan heralde dedi,nasıl heralde dedim tabii...2 aydır gidemedim doktora köydeydik dedi:)) nasssıı yaaa,insan meraktemı etmez,cinsiyetini falan dedim ettimde fırsat olmadı bakalım gitcem düşünüyorum dedi:))) hatta üzerindeki pantolonu gösterdi fermuarı açık geziyomuş:) yaa dedi eşim böyle olmalı...ee ol bakalım gel sen ol..olmuyo anacım..bizde böyleyiz napamm:)))
sende şu doktorunumu değiştircen napcan bi harekete geç Allah aşkına sinir oldum haaaa:///
aman değiştirip ne yapıcam
hepsini gezdim başlarken
aynılar..ben öyle aman aman bir dr. görmedim
hepsi yoğun hepsi paragöz başka bişey yok
şansım varsa hamile kalırım işte
dandik bi yer de değil güyya da neyse
bu gittiğim adam iyi iyide 1 hafta yurtdışına çıkıyo
adam dkh.verdi günde iki tane iç dedi
hasta olmazsam ne olacak diye sordum
olacaksın merak etme duphaston bitince olacaksın filan dedi
ama tabi benim içime kurt düştü bir kere
eşimle konuştum demin
buda olmazsa yani tedavi iptal olursa artık denemek istemiyorum dedim
tamam dedi
ne bileyim yaa biz çok şey yaşadık o yüzden böyle paranoyak olduk
baksana dew ameliyat olurken durun içimde kalsın biraz daha demiş:)
o kadar özlem dolu olunca çok normal
e bizimde öyle işte
benim arkadaşta hamile olduğunu günü geçince farkedip sadece bhcg baktırmak ve doğum yapmak için gitti dr.a
ve 4 tane doğurdu ..
benim 2 gr.aklım var o da hamile kalıp doğurana kadar gidecek
ondan korkuyorum
e bi aksilik yok o zaman..dur bakalım doktorunda bildiği var demekki..ben ilacı kullanmadın atlandı sandım ne bileyim:)
olana kadar aklımızıda kaybetmiş oluyoruz hakkaten..hiç başkaları gibi değilim bende..ya sana çok dürüstçe bişey söylliyimmi hamile birini görünce hala gözüm takılıyo,hala özeniyorum çok tuhaf..doğurup gitcen inanmaya inanmaya diyolar aynen öyleyim..herşey normal gelişeydi hamile modunda olurdum kesin..ama öyle içime işlemişki olmayacağı şimdi tadını çıkaramıyorum.aman diyimm biraz silkelen, şu gerginliği at üstünden bi daha denemiycem falan deme..olsunda deneme zaten inşallah....herşey iyi olacak bak göreceksin:)))
ya normalde adetin 3.günü başlamam gerekliymiş
ikinci dr. söylemedi
zaten bu merkezin tek sevmediğim yönü bu iletişimsizlik
adetin 3.günü başlayıp içeceğim dozu 9 güne sığdırdı günde iki tane içicem
vallahi bilmiyorum
içimde ne umut ne heyecan
sadece aklıma geldikçe sıkıntı ve ağlamaktan başka bişey yok
bende hamilelere uzaylı gibi bakıyorum
böyle normal normal geziyolar dolaşıyolar filan
geçen bitane kızını kucakladı karnı burnunda nasıl korktum bişey olur diye
off gulem yaa çok moralsizim
akrabalardan biri yeni evlendi bu yaz başı
kızımız hamileymiş
herkes dönüp bana baktı kız haberi verirken
çığlık atmak istedim yaaa
bıktım vallahi bıktım
herşeyi geçtim bu milletin lafından hele gına geldi
apt.mandakilerin çoğu 3. çocuklarını 24nde doğurmuşlar
eşimle yaşıt bir adamın 15 inde kızı var
geçen gün e sen artık 1 tane ancak doğurursun bu yaşta dedi
ölürmüsün öldürürmüsün
eve tıkıldım bunlar yüzünden kimseyi görmek istemiyorum
ayyy kendim gibi herkesi bunalıma sokucam
neyse ben içimi döküp rahatlıyorum sen okuma kuzucuk içerde sıkılmasın
ya normalde adetin 3.günü başlamam gerekliymiş
ikinci dr. söylemedi
zaten bu merkezin tek sevmediğim yönü bu iletişimsizlik
adetin 3.günü başlayıp içeceğim dozu 9 güne sığdırdı günde iki tane içicem
vallahi bilmiyorum
içimde ne umut ne heyecan
sadece aklıma geldikçe sıkıntı ve ağlamaktan başka bişey yok
bende hamilelere uzaylı gibi bakıyorum
böyle normal normal geziyolar dolaşıyolar filan
geçen bitane kızını kucakladı karnı burnunda nasıl korktum bişey olur diye
off gulem yaa çok moralsizim
akrabalardan biri yeni evlendi bu yaz başı
kızımız hamileymiş
herkes dönüp bana baktı kız haberi verirken
çığlık atmak istedim yaaa
bıktım vallahi bıktım
herşeyi geçtim bu milletin lafından hele gına geldi
apt.mandakilerin çoğu 3. çocuklarını 24nde doğurmuşlar
eşimle yaşıt bir adamın 15 inde kızı var
geçen gün e sen artık 1 tane ancak doğurursun bu yaşta dedi
ölürmüsün öldürürmüsün
eve tıkıldım bunlar yüzünden kimseyi görmek istemiyorum
ayyy kendim gibi herkesi bunalıma sokucam
neyse ben içimi döküp rahatlıyorum sen okuma kuzucuk içerde sıkılmasın
canım ben de 3. günü kullandım ama nasıl atlamışlar hayret ama üzülme temmuzdan beri tedaviye başlıycam ben de hep iptal lucrine keşke geçen ay başlasaydık dedim evet keşkededi çıldırdım inan kürtaj oldum o da gitti YALNIZ DEĞİLSİN ARKADAŞIM BİRLİKTE BAŞARCAZ BİZ GÖR BAK SONRA BU SAYFAYI AÇ BEN DEMİŞTİM DİYCEM TAMAM M MI
ya ben bu dkh.nı kafaya taktım
zrda senden rica etsem dr.una gittiğinde sorarmısın
benim durumu
benim dr.bir umut başlattıysa tedaviye ben konuşayım
gerçi sende geç gideceksin ne yapsam bilemedim
başka tedavide olanda yok şimdi dr.una sordurayım
off niye benim herşeyim böyle ters gidiyo yaa
şimdi içime kurt düştü bikere..................
canım d.k.hapının günde 2 tane kullanıp kullanılmayacağınımı soracaksın? şu tüp bebek yapan devlet hastanelerinden birini ara gerekirse,doktora rica minnet sor,ülke dışından arıyom falan dersin:) asistanlar cevap verirler hiç yoktan..yada kendi doktorun ya böyle bi uygulama varmı gerçekten,kafam karıştı benim de..dünya para dökcen azcık rahat ol..
ya ben bu dkh.nı kafaya taktım
zrda senden rica etsem dr.una gittiğinde sorarmısın
benim durumu
benim dr.bir umut başlattıysa tedaviye ben konuşayım
gerçi sende geç gideceksin ne yapsam bilemedim
başka tedavide olanda yok şimdi dr.una sordurayım
off niye benim herşeyim böyle ters gidiyo yaa
şimdi içime kurt düştü bikere..................
canım durumunu net olarak yazarsan gidecek senin için sorarım arkadaşımla birlikte tedavi oluyoruz o gidecek beraber gideriz ister özelden ister burdan yaz bekliyorum yarın sorarım daha olmadı telefon açarım canım benim ama ne soracağımı tam bileyim :)
ne büyük bir iyilik yaparsın canım yaa...
şimdi durumu yazayım kendinden biliyosun zaten adetin 3.günü doğum kon. hapına başlamam lazımdı
ama söylemediler şimdi adetin 21.günü lucrine başladım
ve aynı gün günde iki kere doğum kont. hapı başladım 9 gün kullanıp bırakıcam adet olunca gidicem...
sorumda : doğum kont. hapını adetin 3.gününden başlamamış olmam sorun olurmu..yani bu hapı kullanmamızın tek amacı adeti garantilemek mi..yoksa başka bişey için mi veriliyo.(eğer bende geç kalınmışsa hiç tedaviye başlamayayım diyorum)
şimdiden çok teşekkür ederim canım
arkadaşınla gitmek ne güzel bişeydir yaa ben yollarda ayılıp bayılarak gidiyorum heyecandan.yanımda biri olsa ondan güç alırdım ..inş. hepimizin bebeğimize kavuştuğumuz tedavimiz olur bu defa
ne büyük bir iyilik yaparsın canım yaa...
şimdi durumu yazayım kendinden biliyosun zaten adetin 3.günü doğum kon. hapına başlamam lazımdı
ama söylemediler şimdi adetin 21.günü lucrine başladım
ve aynı gün günde iki kere doğum kont. hapı başladım 9 gün kullanıp bırakıcam adet olunca gidicem...
sorumda : doğum kont. hapını adetin 3.gününden başlamamış olmam sorun olurmu..yani bu hapı kullanmamızın tek amacı adeti garantilemek mi..yoksa başka bişey için mi veriliyo.(eğer bende geç kalınmışsa hiç tedaviye başlamayayım diyorum)
şimdiden çok teşekkür ederim canım
arkadaşınla gitmek ne güzel bişeydir yaa ben yollarda ayılıp bayılarak gidiyorum heyecandan.yanımda biri olsa ondan güç alırdım ..inş. hepimizin bebeğimize kavuştuğumuz tedavimiz olur bu defa
piraye ceren sağolun kızlar
evet öğrendim ne için olduğunu
dr.u aradım..çemkirdim:)
iptal olacak bir tedaviye tekrar başlatmayın beni diye
adam anlattı
ceren senin dediğin gibi
.lucrin adeti geciktiren bir ilaçmış.yani o ay yumurtan gelişmişse onu kiste çevirebiliyomuş
bu yüzden hiç yumurta olmasın diye baştan dkh.veriyolarmış.
bende de eğer ki kist olursa aspre edilirmiş
stres yapmama gerek yokmuş falan filan
ceren yok canım sen kendi tedavine başlıyosun .zaten üniv.hastanesi..dr.lar yoğunlardır.
hem öğrendim.teşekkür ederim canım.
inş.hepimizin sorunsuz devam eder tedavilerimiz
zrda canım sana da çok teşekkür ederim gidip zahmet etme..hallettim ben güyya:)
off kafam davul gibi
şimdi tek sorun gününde adet görüp görememem..bakalım hayırlısı
teşekkürler canım zahmet oldu.canım önemli değil sormuştuk biz bende e2 yüksek diye vermiş bazen kist için verilirmiş hastanı durumuna göre verriz diyor
bana sorarsan bırak bunları kendini doktoruna teslim et bildikçe kafan karışıyor karıştıkça stres artıyor sonuç gerginlik boşver ben bu sefer hiç bişey sormucam doktorum nolur kendini bana teslimet güven dedi söz verdim şimdi kafam bi rahat tab i terpininde etkisi var:) bildiğim günleride gördüm sen de öyle yap tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?