Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım haklısın walla, son zamanlarda çok sık giremez oldum, okuyup çıkıyorum hemen, bişiler yazmaya pek fırsatım olmuyo. Anca sabahları fırsat bulabiliyorum Eee napçaksın sen şimdi, senin ordaki doktorun tayini çıktıysa yeni birini bulmak gerek, Hay Allah, eeee diğer doktor tatile mi gitti. Ne zaman döncek, bir dahaki randevun ne zaman canım. Bu arada karın ağrısı dediğin kasık ağrısı gibi mi. Öyleyse sıkma canını rahim büyüyo ondandır. Eğer karın ağrısı ise bağırsaklarla ilgili olabilir. Tuvalete düzenli çıkabiliyosun dimi. Aman diiim çok önemli bu tuvalet mevzuuu. Ben çok çektim, çok şükür şimdi düzene otorttum. Kayısı ve incir sağolsun. Bİr de kırmızı erik :) mürdüm eriği ya da anjelika. Tavsiye ederim şekerim

canım gerçekten zor mesain erken başlıyomuş bayaa..ben evdeyim saat 22 demeden uyuyorum..ama bu koşuşturmacayla hızlı geççirdin günleri buda bi şans:) kendini dinleme fırsatın bile olmadı ne güzel..ben her dakika kendimle başbaşayım:))) neyse sağlık olsun..canım dünkü ağrı bağırsak ağrısıydı.akşama gazman oluyorum resmen:) e hareketsizlikten çoğu biliyorum..havada hala sıcak dışarıya çıkmak istemiyorum..ama bi ara karnımın yanları ağrıdı yani 1 gün falan sürdü..şu rahmi tutan kaslar varya ligamentler onlar geriliyomuş anladığım kadarıyla..bağırsaklarım acayip çalışıyo canım.meyve yemeye korkuyorum ben:) maşallah diyeyim..ama bazen günde 4 kez falan çıkıyorum..elevitmi yaptı bilmiyorum.ben sadece elevit içiyorum zaten.başka hiç bişeye gerek yok deyip duruyo doktorum:) ayy doktorum deyince bak nasıl gidesim var muayeneye:) burdan başka birini bulcam mecbur kendi doktorum tatilde değil sadece eşim zırt pırt yola çıkma diye aylık gelelim bundan sonra dedi adamda tamam dedi..1 eylülde randevum..

ee süper..çok az kalmış..sen gene tedaviyi düşünüp durup kukunun ayarını bozmada...sanki plan yokmuş gibi düşünmeye çalış canım...inşallah bu sefer herşey yolunda gider..

heheh öyle yapıyorum güyya hiç düşünmüyorum ama yine stres basıyo ..bu gün bitane antidepresan attım vallahi.ööö fgülem yaa nasıl yapıcam.ben bu hastalık çok beter bişey ..hamilelikte ilaç kullanamam tedavide de keza..nasıl olacak yaa..aklıma şöyle upo tranasfer gelince tahlili günü filna kalbim bi çarpıyo nefesim kesiliyo..Allahım ben niye böyle oldum

kızlaaaaaaaaar!!!! hayırlı cumalar) ayyyy iki dakika oturup birşeyler yazayım dedim.yoğunluktan ancak son sayfaya bakabiliyorum.birileri emeklimi oluyormuş) cerenciğim ben kendimi yakın zamanda emekli etmiştim işi bırakarak) evin ödemesi bitince dışarıdan pirim yatıracağız.gerçekten emekli olmayı çok isterim bende)bak işi bıraktım senesi dolmadan çocuklarıma kavuştum.darısı sana)) işi ilk bıraktığımda iyiydi benim gibi oldukça faal olan birisi için evde oturmak sonra sıkmaya başlamıştı.gerçi bu arada tedavi streside vardı.şimdi çok şükür evde öylebir yoğunum ki anlatamam.başbakan boşuna 3 çocuk yapın demiyor.o kadar yoğun oluyorsunuz ki ne tv ne gazete herşeyden bir haber oluyorsunuz.gündemde ne var ne yok düşünme yok aynen koyun) neyse bizler bilinçli kişileriz allahtan.
badeciğim canım tedavin başlamış sanırım stres yapmamaya çalış inan herşey olacağına varıyor.stres ve üzüntü ile kendimize yapıyoruz.ayyyy ben boşuna demiyorum siz en yakın zamanda hamilelik haberinizi buradan vereceksiniz...
gülemciğim valla stres yapa yapa bu çocuğu doğuracaksın..canım allaha şükür yavrucuğunu hayırlısıyla kucağına alacaksın.şu hamileliğin tadını çıkar.inşaallah iyide bir dr.bulursun ..
piraye ,yeliz sizlerinde herşeyin yolunda gitmesine sevindim..
melodi zrda sizler ne yaptınız tedavi olayını ?
bizler iyiyiz kızlar) oğlum yüzmeyi çok sevdi hergün öğleden sonra 3-4 arası yüzme kursuna koşturuyoruz.dün kızımı hastaneye götürmüştüm yüzünde ve kolunda kızartılar vardı su çiçeğinden korkmuştum şükür değilmiş.sonrası çarşı kurs derken eve geldim.ve tansiyonum düşmüş hafif bir baygınlık geçirdim.eşim pek panik oldu. bu arada ilaçlarla kazandığım ve veremediğim fazla kilolarım çocuklar gelince koşturmayla sporsuz ve diyetsiz gitti)
kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın kafanıza hiçbir şey takmayın)

yaa düşünmeden olurmu..hayatımızın her dakikası bunu düşünmekle geçiyo,ama ilaçlara başvurma canım yaa..bi etkisi olmaz ama bu tür ilaçlar 3 hafta sonra etki ediyo zaten,arada bi tane içmenin bi yararı yoktur canım.belki seni ilaç almak rahatlatır,onun yerine bitkisel kapsüllerden falan al bari..sen çalışıyomusun canım evdemisin?bak lif ör iyi geliyo :)))

canım çok geçmiş olsun..koşuşturmacada fazla yoruluyosun heralde..oruç tutuyosan birde ondanda olabilir..iyi bak kendine artık bi başına değilsin bak yavrular senin eline bakıyo:) hem kilo falan dert edecek bi hatunmusun Allah aşkına..
canım 3 çocukla noluruz bilmem demesi kolay hakket:)
canım ben iyiyim stres anlamında geçti sıkıntılarım çok şükür..arada ağrılar oluyo,gazdı kasıktı gidiyo bakalım:))) sağlık olsun hepimiz için...öp kuzuları benim yerime:)

yok be leecim benim de gercek emeklilik degil, 30unda nasil emekli olacaksin... iste isi asmak, gezip tozmak, evden calismak, gerisi allah kerim diyorum. benim de odedigim kredi, su, bu var, yani benim icin de maddi anlamda sıkıntı. bir de ne olacak yani, kocamdan mi alacagim para gibi acabalar oluyor kafamda. ama sıkıntı, stres oldum yahu. biraz kenarda-kosedeki parami harclik yaparim zaten 3-5 ay yeter dinlenmek icin. hayatimi bir havalandirmak istiyorum. su tedavilere kanalize olurum diyorum. yani beni bir hafta, bir ay tatil paklamayacak, biliyorum, ruhum daraldi. yilbasina dogru basimi alir giderim. eskiden hırslıydım ben, is-guc kosunurdum. simdi icimden gelmiyor hic. zaten ruhum tembel benim, bir de bu ters giden isler yuzunden mutsuz biri olmayayim. ben hep sabahlari zor kalkarim, hep aglarim emekli olayim diye ama yani kendimi iyi hissetmiyorum ve gecen sene kasim-araliktan beri var aklimda bu fikir. bir de bu yıl sonu gibi diyorum daha hala, bugunden de degil yani. hep plan insaniyim, depresyonum bile planli bak benim. cocuklarla hayat dolu dizgin gidiyor ha ?
egede tam olarak birsey demediler sekreterle gorusmustum. rapor tabi ki gecerliymis, ama her hastane bir baskasina guvenmediginden bazi tetkikler tekrarlanacakmis. zaten tupe baslarken de rutin kan tahlillleri oluyor. tutup da rahim filmi istemezler benden de, ayrintili utrasona filan sokarlar diye dusunuyorum. dna testime kadar herseyim var yani, ekstra daha ne isterler ki. ama bilmiyorum tabi eylul basi randevum, hemen alalim deyip eylul adetine alirlar mi, ekime, kasima kalir mi gorecegiz. sonucta neden egeye geldigimi anlatacagim, eski tedavimi gosterecegim, anlayisla karsilarlar umuyorum.
bade sen de dedikleri gibi ilac kullanmamaya bak yine de.

Sonunda herkese selam,

Kizlar hepinizi ayri ayri opuyorum oncelikle sizleri cok ozledigimi belirtmek isterim. Sakin sizi unuttum sanmayin Karya dunyaya geldiginden beri dunyayi unutmus vaziyetteyim varsa yoksa Karya :) o kadar bana muhtac ki ister istemez her dakikan o oluyor...

7 agustos 2012 sabah 8:34te dunyaya geldi kizim 2970 gr.48 cm :) pek minik bir kizim var agzi burnu herseyo pek minik :) cok sukur sagligi yerinde cok rahat bir sezeryan gecirdim muzik esliginde tum ekip basimda hafif kafam guzeldi sanirim verdikleri ilactan :) ama herseyi an be an yasadim.Fotografcim basimda surekli resmimi cekiyor benim aklimda sizlere dua etmek oyle yogun dakikalardi ve o anda dunyanin en guzel sesini duydum ciglik cigliga Karya agliyordu o aglar ben aglarim cikisini gormedim onumde perde vardi sildiler kuzumu sonra getirip koynuma koydular onun teninin sivisi ile gozyaslarim karisti bana oyleeeee acik gozlerle bakiyordu kizlar cok gari[ bir duyguydu aglamak ve sevinc bir arada...hep dua ettim sizlerinde en kisa zamanda bu duyguyu tatmaniz icin....

Gunlerimiz cok yogun geciyor emzirme,alt degistirme ziyarete gelenler seklinde geciyor...sutum henuz yetmiyor o yuzden mama takviyesi ile gidiyoruz dilerim zamanla artar bakalim...gorecegiz...

Iste boyle kizlar artik kendimden daha cok dusundugum bir varliga sahibim...bazi geceler sabahlara kadar emziriyorum ve yuzunu oksarken diyorum ki ne kadar cok beklemisim seni....
sizin bekleyislerinizinde son bulmasi dilegimle...zamanim oldukca gelecegim....gulemden haberlerinizi aliyorum....
saglicakla kalin...

canım bu hikaye her seferinde gözlerimi yaşartıyo :2:
karyacık miniciik kuzu yaaa....Allah sağlıkla yaşatsın,bahtı açık olsun,kaderi güzel olsun,nazarlardan korusun..
öpüyorum ikinizide..

herkese iyi bayramlar) dileğim gelecek bayramlarda bayramınızı çocuklarınızla sağlık ve mutlulukla geçirmeniz.hepinizi çooooook öpüyorum..

kizlar bizim haberimiz yapildi israel beyin bana uyguladigi teknik turkiyede ilk oldugu icin haber yapildi google da karya bebek yazin kizimi beni gorun :))))

kizlar bizim haberimiz yapildi israel beyin bana uyguladigi teknik turkiyede ilk oldugu icin haber yapildi google da karya bebek yazin kizimi beni gorun :))))

canım gördüm sizi:)doğurduğunu da öğrenmiş oldum böylece, Allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.güzel anneye ve güzel kızına sevgiler...darısı başımıza inşallah:)

canlarımmm hepinizin bayramı mutlu,huzurlu,sağlıklı geçsin ..dilerim bebişleri kucağımıza aldığımızda en güzel bayramımızı yaşarız:)

dew evet haberiniz çıkmış güzelim sizi gördümm ya karyaya maşallah maşallah kırkbirkre muhteşem sana benziyo sanki :)..gazetelerin ege ilavesinde okudum bende :)öpüyoruz sizlerii kocamannnn..doğum anı anlatılmaz yaşanır değil mi dewcim o kavuşma anınıızı düşündükçe gözlerimden yaşlar akıveriyor ..darısı tüm bekleyenlere bize de olsun inşallah ...

selam kızlarr.
herkese iyi bayramlar..ben ufacık bi tatil yaptım döndüm
iyi geldi...
sizler nasılsınız
hamileler durumlar nasıl ..kuzularınızla birlikte iyisinizdir inş...
vee dew canım vakit ayırıp yazmışsın..bende müsait olunca mail adresimi vereyimde karyanın resimlerini yolla göreyim kuzuyu diycektimm.amaaan kızımız meşhur olmuş, teyzesi görmeden haberlerde poz vermiş:)maaşallah canım Allah bağışlasın..hayırlı evlat olsun inş...duaların için de çook teşekkürler canım...inan gözlerim doldu okurken..yeğyeni bir hayat başlıyo sizin için inş..herşey gönlünüzce olur canım....

Canım benim gözyaşları içinde okuyorum yazdıklarını, Allahım hepimize nasip etsin bu gezel duyguyu yaşamayı. Diyecek çok az şey var. Kelimeler tükeniyo böyle güzel bir olay karşısında... İkinizide çok ama çok öpüyorum. Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür versin güzel prensesimize.

canım allah analı babalı saglık ve sıhhatli büyümesini nasip etsin ya kızlar benim gögüs uçlarım agrıyor tabi gögsümün tamamıda agrıyor süt kesigi tarzında akıntı var adet olmama 5 gün var va geçen ay 6 gün gecikmeyle adet oldum oda 2 gün sürdü anlamadım sizce nedir ya yorumlarmısınız bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

prolaktinin yükselmiş olmasın ?genelde akıntı bundan olur ama sen yinede ihmal etme dr.a görün..

bilmiyorumki canım neler oldugunu gebelik için ugraşıyorum bide böyle sorunlar çıkınca huzursuz oluyorum ya ne yapıcagımı şaşırdım inan geçen tamam gecikti bide 6 gün olunca umutlandım adet olunca bittim ama 2 gün sürünce gene umutlandım şimdi çok şaşkınım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…