oh oh herkes burda bugün:)
piraye sana hoşgeldin dicem canım..bi görünüp bi kayboluyosun haaa:) bende sana tepik yokmu diye soracaktım..o az biraz hissettiklerinde bebeğin hareketleri bence..ah canımm o hareketlere gelene kadar bildiğin yedik kafayı:) kalp sesini 2 gün önce dinledim bugün karın ağrısıyla başladım güne..doktorda yakında değil ki..benimde burdaki doktorun tayini çıktı iyimi..kendi doktorumada ilk defa aylık randevu aldık 15.gün burda giderim diye oda gitti..kaldım böyle..benimde ücret 200 lira git gel çok ama güvende başka bişeye benzemiyo işte..
ceren egede raporun geçecekmi canım? öyleyse büküy şans..kullan tabii niye pişman olcan,nasip heryerde bulur insanı..bu arada fsh ın fırstıkkk gibi:) benimki iki katıydı.sen boşuna kafanı kurcaladın poli poli vs...araştırmaaaa dedim sana..bırak tedaviye kendini..eylüle bişey kalmamış..
bade ilaç ne zaman bitiyo? tedavi tarihin beli dimi aşşağı yukarı? ben lucrini bilmiyomda...
Canım haklısın walla, son zamanlarda çok sık giremez oldum, okuyup çıkıyorum hemen, bişiler yazmaya pek fırsatım olmuyo. Anca sabahları fırsat bulabiliyorumEee napçaksın sen şimdi, senin ordaki doktorun tayini çıktıysa yeni birini bulmak gerek, Hay Allah, eeee diğer doktor tatile mi gitti. Ne zaman döncek, bir dahaki randevun ne zaman canım. Bu arada karın ağrısı dediğin kasık ağrısı gibi mi. Öyleyse sıkma canını rahim büyüyo ondandır. Eğer karın ağrısı ise bağırsaklarla ilgili olabilir. Tuvalete düzenli çıkabiliyosun dimi. Aman diiim çok önemli bu tuvalet mevzuuu. Ben çok çektim, çok şükür şimdi düzene otorttum. Kayısı ve incir sağolsun. Bİr de kırmızı erik :) mürdüm eriği ya da anjelika. Tavsiye ederim şekerim
ee süper..çok az kalmış..sen gene tedaviyi düşünüp durup kukunun ayarını bozmada...sanki plan yokmuş gibi düşünmeye çalış canım...inşallah bu sefer herşey yolunda gider..
heheh öyle yapıyorum güyya hiç düşünmüyorum ama yine stres basıyo ..bu gün bitane antidepresan attım vallahi.ööö fgülem yaa nasıl yapıcam.ben bu hastalık çok beter bişey ..hamilelikte ilaç kullanamam tedavide de keza..nasıl olacak yaa..aklıma şöyle upo tranasfer gelince tahlili günü filna kalbim bi çarpıyo nefesim kesiliyo..Allahım ben niye böyle oldum
kızlaaaaaaaaar!!!! hayırlı cumalar) ayyyy iki dakika oturup birşeyler yazayım dedim.yoğunluktan ancak son sayfaya bakabiliyorum.birileri emeklimi oluyormuş ) cerenciğim ben kendimi yakın zamanda emekli etmiştim işi bırakarak ) evin ödemesi bitince dışarıdan pirim yatıracağız.gerçekten emekli olmayı çok isterim bende )bak işi bıraktım senesi dolmadan çocuklarıma kavuştum.darısı sana )) işi ilk bıraktığımda iyiydi benim gibi oldukça faal olan birisi için evde oturmak sonra sıkmaya başlamıştı.gerçi bu arada tedavi streside vardı.şimdi çok şükür evde öylebir yoğunum ki anlatamam.başbakan boşuna 3 çocuk yapın demiyor.o kadar yoğun oluyorsunuz ki ne tv ne gazete herşeyden bir haber oluyorsunuz.gündemde ne var ne yok düşünme yok aynen koyun ) neyse bizler bilinçli kişileriz allahtan.
badeciğim canım tedavin başlamış sanırım stres yapmamaya çalış inan herşey olacağına varıyor.stres ve üzüntü ile kendimize yapıyoruz.ayyyy ben boşuna demiyorum siz en yakın zamanda hamilelik haberinizi buradan vereceksiniz...
gülemciğim valla stres yapa yapa bu çocuğu doğuracaksın..canım allaha şükür yavrucuğunu hayırlısıyla kucağına alacaksın.şu hamileliğin tadını çıkar.inşaallah iyide bir dr.bulursun ..
piraye ,yeliz sizlerinde herşeyin yolunda gitmesine sevindim..
melodi zrda sizler ne yaptınız tedavi olayını ?
bizler iyiyiz kızlar) oğlum yüzmeyi çok sevdi hergün öğleden sonra 3-4 arası yüzme kursuna koşturuyoruz.dün kızımı hastaneye götürmüştüm yüzünde ve kolunda kızartılar vardı su çiçeğinden korkmuştum şükür değilmiş.sonrası çarşı kurs derken eve geldim.ve tansiyonum düşmüş hafif bir baygınlık geçirdim.eşim pek panik oldu. bu arada ilaçlarla kazandığım ve veremediğim fazla kilolarım çocuklar gelince koşturmayla sporsuz ve diyetsiz gitti )
kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın kafanıza hiçbir şey takmayın)
Sonunda herkese selam,
Kizlar hepinizi ayri ayri opuyorum oncelikle sizleri cok ozledigimi belirtmek isterim. Sakin sizi unuttum sanmayin Karya dunyaya geldiginden beri dunyayi unutmus vaziyetteyim varsa yoksa Karya :) o kadar bana muhtac ki ister istemez her dakikan o oluyor...
7 agustos 2012 sabah 8:34te dunyaya geldi kizim 2970 gr.48 cm :) pek minik bir kizim var agzi burnu herseyo pek minik :) cok sukur sagligi yerinde cok rahat bir sezeryan gecirdim muzik esliginde tum ekip basimda hafif kafam guzeldi sanirim verdikleri ilactan :) ama herseyi an be an yasadim.Fotografcim basimda surekli resmimi cekiyor benim aklimda sizlere dua etmek oyle yogun dakikalardi ve o anda dunyanin en guzel sesini duydum ciglik cigliga Karya agliyordu o aglar ben aglarim cikisini gormedim onumde perde vardi sildiler kuzumu sonra getirip koynuma koydular onun teninin sivisi ile gozyaslarim karisti bana oyleeeee acik gozlerle bakiyordu kizlar cok gari[ bir duyguydu aglamak ve sevinc bir arada...hep dua ettim sizlerinde en kisa zamanda bu duyguyu tatmaniz icin....
Gunlerimiz cok yogun geciyor emzirme,alt degistirme ziyarete gelenler seklinde geciyor...sutum henuz yetmiyor o yuzden mama takviyesi ile gidiyoruz dilerim zamanla artar bakalim...gorecegiz...
Iste boyle kizlar artik kendimden daha cok dusundugum bir varliga sahibim...bazi geceler sabahlara kadar emziriyorum ve yuzunu oksarken diyorum ki ne kadar cok beklemisim seni....
sizin bekleyislerinizinde son bulmasi dilegimle...zamanim oldukca gelecegim....gulemden haberlerinizi aliyorum....
saglicakla kalin...
kizlar bizim haberimiz yapildi israel beyin bana uyguladigi teknik turkiyede ilk oldugu icin haber yapildi google da karya bebek yazin kizimi beni gorun :))))
Sonunda herkese selam,
Kizlar hepinizi ayri ayri opuyorum oncelikle sizleri cok ozledigimi belirtmek isterim. Sakin sizi unuttum sanmayin Karya dunyaya geldiginden beri dunyayi unutmus vaziyetteyim varsa yoksa Karya :) o kadar bana muhtac ki ister istemez her dakikan o oluyor...
7 agustos 2012 sabah 8:34te dunyaya geldi kizim 2970 gr.48 cm :) pek minik bir kizim var agzi burnu herseyo pek minik :) cok sukur sagligi yerinde cok rahat bir sezeryan gecirdim muzik esliginde tum ekip basimda hafif kafam guzeldi sanirim verdikleri ilactan :) ama herseyi an be an yasadim.Fotografcim basimda surekli resmimi cekiyor benim aklimda sizlere dua etmek oyle yogun dakikalardi ve o anda dunyanin en guzel sesini duydum ciglik cigliga Karya agliyordu o aglar ben aglarim cikisini gormedim onumde perde vardi sildiler kuzumu sonra getirip koynuma koydular onun teninin sivisi ile gozyaslarim karisti bana oyleeeee acik gozlerle bakiyordu kizlar cok gari[ bir duyguydu aglamak ve sevinc bir arada...hep dua ettim sizlerinde en kisa zamanda bu duyguyu tatmaniz icin....
Gunlerimiz cok yogun geciyor emzirme,alt degistirme ziyarete gelenler seklinde geciyor...sutum henuz yetmiyor o yuzden mama takviyesi ile gidiyoruz dilerim zamanla artar bakalim...gorecegiz...
Iste boyle kizlar artik kendimden daha cok dusundugum bir varliga sahibim...bazi geceler sabahlara kadar emziriyorum ve yuzunu oksarken diyorum ki ne kadar cok beklemisim seni....
sizin bekleyislerinizinde son bulmasi dilegimle...zamanim oldukca gelecegim....gulemden haberlerinizi aliyorum....
saglicakla kalin...
canım allah analı babalı saglık ve sıhhatli büyümesini nasip etsin ya kızlar benim gögüs uçlarım agrıyor tabi gögsümün tamamıda agrıyor süt kesigi tarzında akıntı var adet olmama 5 gün var va geçen ay 6 gün gecikmeyle adet oldum oda 2 gün sürdü anlamadım sizce nedir ya yorumlarmısınız bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?