Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

eğer prolaktinin yüksekse bu gebeliğe engel oluyo zaten
dr. kontrolündeysen söyle dr.una
değilsen de birine görün derim..

canım prolaktin nedir ki ben bilmiyorum ya bide benim doktorum başından beri hiç herhangi bi test tahlil vs.yapmadı bana gidip geliyorum klomifen strat 50 mg veriyor günde bir tane alıyorum bu normalmi yani kızlar bi akıl verin ya yada önerebileceginiz iyi bir doktor

hangi şehirdesin ?
prolaktin süt hormonudur yüksek olunca göğüsten akıntı olur
ve hamileliği engeller..
kaç yıldır uğraşıyosun çocuk için
yeniyse istememesi normal tahlilleri
ama sen adam akıllı bir dr.a git
fsh prolaktin e2 gibi hamilelikle ilgili hormonlara bakılsın

canım ben adanadayım ve 6 yıldır ugraşıyorum tek tüpüm tıkalı teki açık gögsümde sıvı falan yok ben sıktım baktım ve az önce ayaga kalktım bacagıma birşey aktı bi baktım bahsettigim süt kesigi gibi olan akıntı

adanadaysan yardımcı olamayacağım ben istanbuldayım
herne olursa olsun göğüsten akıntı olması iyi değildir..sen iyi bir dr.a git hormonlarına baksınlar..,
tek tüpün tıkalıymış klomeni verip eve yollamıyo dimi dr.un
ultrasonla takip yapıyomu?

canım benim sadece alttan süt kesigi gibi akıntım var ve adet olmama 4 gün var ultrason takibi yapıyor ama ben tedirginim sanki eksik bişeyler var gibi ve bide arefe günü akşam ewdw test yaptım anında silik ikinci çizgi çıktı güvenemedim bayram sabahı tekrar ilk idrarla yaptım oda anında çıktı ve birde öncekinden daha belirgin dün tekrar yaptım hemde 2 saat arayla 2 tane yaptım çıkmadı neler oluyor anlamadım kafam çok karışık ya:26::18:

kizlar bizim haberimiz yapildi israel beyin bana uyguladigi teknik turkiyede ilk oldugu icin haber yapildi google da karya bebek yazin kizimi beni gorun :))))

canım gazetede okudum annem tesadüfen bak bebek haberi var diye verdi bir çığlık atmışım kadın korktu :)
anlattım Allha bu mutluluğu bozmasın bitanem

ağlattın beni şu an bhıçkırarak ağlıyorum hayallerim olacağı meçhul hayallerim yaşamana çok sevindim bunun için neler vermezdim bir bilsen....

arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt

merhabalar,
dew haber verdigine cok sevindim. cok yenisin daha arayip mesgul etmek istemedim. aklimiz sende. kizina ve kendine iyi bak.
islerim o kadar cok ki, hadi hepimize iyi gunleeer

selam herkese..geçmişi okuyayım dedim pek ilerlememişsiniz:)
herkes iyidir umarım..ben yenice geldim evime..çok şükür iyiyim..
dew haberinizi gördüm harikasınız canım ne diyelim:) maşallah...Allah hepimize göstersin..
neyse ben buralardayım..

Kizlar herkese sellam ,bu defa gecmisi okudum herkes iyicok sukur buna sevindim...lee cocuklariyla hasir nesir,hamislerimiz cok sukur iyiler...zrda cnm sende iyisin cok sukur..cerenm egeye karar vermissin sanirim hayirlisi tatlim...badecim kukusuna kizgin :)..melodicim tatildeymis...icine sinsin cnm...

Bu arada bana tebrik icin yazan herkese coookkkk tesekkur ederim kizlar cok mutlu ettinizbeni....

Kizlar her saniyem kizcemle geciyor yedi,icti mctiyla geciyor...emzirme olayimz var coksukur ama yetmiyor sutum mama takviyesiyle gidiyoruz bu beni cok gerdi cocugumu guzelbesleyemiyorum diye agladim durdum sanirim lohusalik sendromlari yasadimbirkac gun simdi daha iyiyim cok sukur..e tabi uykusuzlukta var ust uste geldi hersey....

Bu arada tabi meshur olduk :) cok komik bir deneyim ve guzel bir ani oldu bizim icin...

kizlar emzirirken ipadi elimin altina alipta yaziyorum size, daha sIk gelmeye calisacagim...bu arada asla sizi birakmam ne. Zamanki. Hepiniz dogum yapip bebeklerinizi kucaginiza alacaksiniz o zaman yeni grup acacagiz orda yazisacagiz...o gune kadar burda yazismaya devam.."

Kizlar gordugum kadariyla herkes pek bir sessizlesmis...ne oldu ayol size? Facebooktan gordum pireayenin dogum gunu bugun dogum gunun kutlu olsun canim...

dew canım ne güzel buralarda görmek seni
kayramız nasıl mis kokulumuz:)
sizleri görünce çok sevindim haberde.ünlü aile sizi:)
demek sütün az
zamanla çoğalır canım ..stres yapma karyayı emzirirken yanında olan biri omuzların masaj yapsın annemin taktiği bu ve işe yarıyo..
sen üzüldükce sütün azalır biliyosundur gerçi...
buralar sessizleşti evet
yaz olunca herkes tatil modunda..havalar soğuyunca hareketlenir buralar..
karyayı çoook öpüyorum tabi senide

hoşgeldin canım:) sevindim yazdığını görünce..
canım sütüm yetmiyo diye üzülme,gerçi dediğin gibi lohusa sendromu yaşamışsın belli ki...en önemlisi karnının doyması kuzunun,mamalarda çok iyi artık zaten:)
bütün haber sayfalarını saklayın artık karyaya gösterirsin ilerde:) savaşçı ruhlu annesini daha iyi anlayacaktır:)
sayfa eskisi gibi değil evet.tatiller,bayramlar...kopuldu..neyse gönüller bir..inşallah yeni sayfamızda olacak..
öpüyorum kuzunuda senide kocamannn..kendine iyi bak canım..

Selam kızlar nasılsınız bırgun gırmedım herkes gelmıs masallah dewcım bızı yanlız bırakmaman cok guzel kokla mıs kızını bol bol bızım yerımızıde herseyın ıyı olmasını sevındım ınsallah sutunde cogalır bıran once ama cogalmazsada merak etme gulemınde dedıgı gıbı mamalar artık cok ıyı gulem gelmene sevındım kızın nasıl ben pırayeyı merak ettım oglunun kontrolu vardı nasıl acaba ınsallah ıyılerdır bıze gelınce kızlar askerlerımızı gonderdık bırı manısaya bırı alasehıre ıkısıde ıyımıs cok sukur oglumuda gorduk cuma gunu oda ıyı cok sukur buyumus masallah kıpır kıpr hısedıyorum artık mınıgımı Rabbım bızlerede kucagımaza almayı nasıp etsın ınsallah

kızlar iyi geceler) inşaallah yakın zamanda merhaba da diyebileceğim) o kadar yoğunum ki ancak bu saatlerde uykumdan fedekarlık yapıp geçmişi tam okuyamadan sizlere yazmaya çalışıyorum.dew in dediği gibi sizlerden asla kopmayı düşünmüyorum.mutlu- hüzünlü anlarımda hep moral kaynağım destekcim oldunuz.sizlere her zaman teşekkür ediyorum.dew canım haberinizi bende internetten gördüm.inşaallah bu tedavi yönteminiz herkese umut olacaktır.karyamız çok tatlı allah nazarlardan sakınsın.sütün için de bozayı çok öneriyorlar.şuan bulabilirmisin bilemiyorum ama belkide marketlerde vardı.hac hurmasınında sütü arttırdığı söyleniyor.gülemin dediği gibi üzülme henüz yenisiniz ve sütün artacaktır.mamalarda anne sütüne eş değer hiç canını sıkma.gülemciğim eve dönmüşsün bebeğin ve sen iyiymişsiniz allaha şükür.yeni dr.buldunuzmu?
piraye ve yeliz sizler ve oğullarınız iyiymişsiniz.inşaallah hamişlerimizin tek tek doğum haberlerini buradan alacağız.arkasından ceren,bade, zrda ,melodi ,bubuş birde bakmışsınız ben buradan hamile haberlerimizi veriyoruz sizlere) tabii ben 3.yü pek düşünemiyorum.ama oğlum anne küçük bir bebek alalımmı diyor) artık küçük bebek gelince beni nasıl paylaşır ailemizin diğer üyeleriyle bilemiyorum.çünkü;bu aralar kardeşimizi kıskanıyoruz )
kızlar ben bayram sabahını acilde geçirdim.ramazanda rahatsızlanmıştım.boğaz enfeksiyonu. ilaç almama rağmen koşuştuşturmacadan dinlenemediğim için iyice zayıf düşmüşüm.bayram öncesi düşüp bayıldım.ve sabahıda acillik oldum.hala atlatamadım ama eskiye göre daha iyiyim.
cumartesi antalya taraflarında tatile çıkacağız.çocuklarımızla ilk tatilimiz olacak) inşaallah sonraki yıllarda devamı gelir..gülemciğim senin oradan geçeceğiz.seni görmeyi çok isterdim.inşaallah bu isteğimiz birgün gerçekleşir)
kızlar daha fazla dayanamayacağım uyumaya gidiyorum.hepiniz allaha emanet olun.allah gönlünüze göre versin.öpüldünüz.bu arada unutmadan çocuklarım teyzelerinin ellerinden öpüyorlar...

Kızlar herkese günaydın, herkeste bir durgunluk bir rehavet var, sıcaklar bşir taraftan işler güçler bir taraftan pek sık yazamaz olduk, ama inanıyorum hepimizin kalbi bir :) DEw canım haberinizi gördüm, karyayı gördüm, Allah sizleri nazarlardan saklasın şimdiden meşhur oldu prensesimiz :) sen de çok iyi gözüküyosun maaşallah. Hemencik toparlanıvermişsin ne güzel. Darısı bizlere iinşallah. Sütün yetmiyo diye üzmemeye çalış kendini eminim çoğalacaktır, süt arttıran malt içecekleri var, arpadan yapılıyo sanırım, istersen bir dene canım belki fayda eder. Bu arada doğum günümü kutlamışsın sağol canım, İnşallah seneye oğlumda kucağımda olur :) Yelizinde d.günüydü hafta sonu. Yelizcim senin de doğum günün kutlu olsun canım, geç oldu biraz ama :) bu arada benim oğluş iice büyüdü teyzeleri, tepikleri çok rahat hissetmeye başladım, kıpır kıpır. Allah sağlık versim hepsine. Şimdilik bu kadar. Hepinizi öpüyorum kenidinize ii bakın

günaydın kızlar..
lee canım ben buralardayım,uğra gerçekten çok memnun olurum:) canım çocuklara bu tatil iyi gelecek,ama biraz kendinide dinlendir,yoğun tempoda sağlığın bozulmasın..şöyle rahat kafalardan olsak daha iyi değilmi:) kendinide düşün canım..ben iyiyim c.tesi randevum var..benim yedek doktorum gitti canım asıl doktorum duruyo:))) bu sefer arada gidememiş oldum 1 ay zor geçti..sağlık ocağına gittim bi kaç kere sadece kalp atışı için..inşallah c.tesiye herşey yolunda görürüm bebeği..

yelizzzz demek hissetmeye başladın:) off çok sevindim darısı bana..gerçekten 20.hafta heralde..maşallah canım..kardeşlerinede sevindim.inşallah sonrasıda rahat geçer..

piraye sizede maşallah:) doğum günün kutlu olsun canım..sağlıkla mutlulukla güzel yıllara inşallah...

selmlar kızlar
guleem gelip gittiğinden haberim yok ama hoşgeldin evine ..kuzucuğun iyimiş ne mutlu..nasılsın sağlık ocağına gidiyomusun dinlemeye ..yoksa biraz daha rahatladınmı..yeni dr.bulabildinmi yakınlarda..inş. iyi birini bulursun canım..
piraye demek oğluşun tepiklerini hisstemeye başladın ...kuzucuk yaa yerim ben onu..iyi olmanıza sevindim canım..takibin halen istanbuldamı.yoksa dr. buldunmu?
leee güzel anne geçmiş olsun ..çocuklarla koşuşturmak kolay değil:)bir çocukta 15 yetişkinin enerjisi varmış düşünün:)dikkat et kendine canım ..kuzularınla tatilde dinlen bol bol...
melodi nerelerdesiiin..ne yaptın en son tedavi zamanına kara verdinmi yoksa dinlenmedemisin..özledim yahu herkesi:)
cerenm sen de başlıyomuşsun hadi bakalım ikimize yine yollar göründü..inş. yolun sonunda bebeğimiz vardır hayırlısıyla...
ben c.tesi gidicem merkeze bakalım ne olacak..artık düşünmek istemiyorum..sadece çok fazla stres yapıyorum ama ne nasıl olacak hiç düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…