öyle deme kızz o zamanda evlenmek isteyenler toiğinde olurdun naber.....
bun arada kızlarr ben bgün başladım tedaviye öptüm hepinizi dua edin umutluyum bu sefer...
kızlar merhaba,
herkes buralardaymis. gulem simdi 19 hafta olunca 5 aya 1 hafta kaldi gibi mi oluyor? yani 5 aylıga mı yaklastın? ben anlamiyorum da bu hesaplari bilemiyorum. sıpa hanım senin inadinla yarisacak bak gulem. nasil tutundu bak bunca olumsuzluguna ragmen :) masallah.
zerda hayirlisi olsun bu tedavinle guzel sonuca ulasacaksin hayirlisiyla.
bade sen de siradasin.
beni cok ugrastiracaklar gibi gorunmuyor egede ama esime doktor takviye vs. vermis, 2 ay sonra gel demis. ben haftaya egeye gidince biz zaten kullaniyoruz bu takviyeyi, rapor tarihi sıkıntı yasatabilir, one cekelim mi diye soracagim. zaten esime recete yazilinca cok bozuldu, hani biz kente gidecektik ne kadar cok fikir degistiriyorsun dedi durdu.
bir de korkunc bir sekilde alerjim azdi. 2-3 senedir suekli artan ivmeyle alerjim cikti. su an burnum nasil kasiniyor, hic durmadan burun siliyorum, kulaklarim kasiniyor. okyanus suyu vs. kullaniyordum ama onlari da yanima almadim. su haftasonu gecsin alerji poliklinigine de gitmem gerek.
zrda hayırlıs olsun tedavin..sonunda inş. pozitifi görürsün ,görürüz
kaç gün kullandın toplamda lucrini..bide yeni başladığın dozun kaç ay ne meraklıyım dimi:)
yaa bide şey msj atıcam sana :)
melodii
canım inş. iyi gider herşey ..hepimiz için dua ediyorum..
canım transfere kadar kullancaz
10 kullandım gonal f e başladığım gün 5 e düştü senin de aynıdır dimi gonal fe 187 ile başladımk şimdi heyecanlıyım yaa...
Kızlar herkese selam, bade zerda tedavileriniz hayırlı olsun. Umarım bu defa Allah tüm dualarınızı kabul eder. Sizler için duacıyız. Sırada ceren ve melodi var. Hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inanaın. ben şstanbuldayım kızlar. ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Herşey yolunda çok şükür. Bu son gelişimizdi bahçeciye. Allah karşımıza sorun çıkartmazsa bundan sonra balıkesirde devam edicez kontrollerimize. Şimdilik bukadar. Herkesi öpüyorum
Selam kızlar kac gundur yazmıyorum sızlere yazcak pek bıseyım yoktu bılmıyorum yazsım gelmedı tedavıler baslamıs yenı heycanlar bade zerda ceren hadı bakalım ınsallah kuzulargelır bıran once pıraye ayrıntılı ultrason demıssın ıyı cıkmasına sevındım ama ne oldugunu anlamadım bıde ozelden ısmını yazarsan eklerım canım senı faceden hepınızı opuyorum kızlar
canım gözün aydın:) maşallah ekeğine:) hep böyle devam etsin inşallah..canım doplere girdinmi daha önce? yani inceleme yapıldıığı içinmi ayrıntlı yoksa ultrasonun niteliğindenmi böyle deniyo:))) benim doktorun ultrasonunda her seferinde kalp kapakçıkları vs.bakılıyo ama ayrıntılıda nolcak bilmiyorum:)
niye yazasın gelmedi aşkolsun..en azından bi yokla canım:) ayrıntılı ultrason 19-24.haftalarda oluyo sanırım..seninde vakti gelmiş bak:)
ya kızlar ben geçen hafta hafif karnımda bi kayma gibi bişey hissetmştim..bi daha olmadı çok canım sıkılıyo aslında..yani hala hiç bişeyy hissetmemiş olsaydım daha erken 22 ye kadar yolu var dicem ama böyle 6 gün önce hissedip bi daha hissetmemek gerdi beni..bu kız bebek erkek bebek farkına inanıyomusunuz?kızlar geç hareketlenirmiş hep öyle yazıyo...
canım yoklamamı yokladım hergun okudum ama yazmadım ben ayrıntılıya gırmıycem canım dedıgın gıbı kalbıne beynıne ayagına koluna bakılıyo heray gıttıgımızde canım ben ınanıyorum kız erkek olayına hatırlarsan benım kız yıgenım var onuda cok gec hısetı annesı kaldıkı ben mesela bıgun cok net bıgunde az hıssedıyorum daha yanı kıpır kıpr olmalarına daha var 28 ıncı haftadan sonra kıpırdamazsa kork demıstı benım doktorum
kıyamam yaa ne kadarcık midesi var bide refllüsü oldu..benim yeğenimde reflülüydü çok zordur bilirim..neyse büyüdükçe azalacak:)
karyaya bakınca bizlere dua et emi:))) ve öp benim yerime kadife gibi yanaklarından:)))
hep diyolar canım kız bebekler geç hareketlenirmiş falan..o yüzden 22.haftaya kadar yolu var sanırım.umarım o kadar bekletmez:)
Kızlar herkese selam, bade zerda tedavileriniz hayırlı olsun. Umarım bu defa Allah tüm dualarınızı kabul eder. Sizler için duacıyız. Sırada ceren ve melodi var. Hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inanaın. ben şstanbuldayım kızlar. ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Herşey yolunda çok şükür. Bu son gelişimizdi bahçeciye. Allah karşımıza sorun çıkartmazsa bundan sonra balıkesirde devam edicez kontrollerimize. Şimdilik bukadar. Herkesi öpüyorum
Cerenm'zrda ve bade heyecaninizi taaaa icimde hissediyorm inanin..'harika sonuclar alacagiz cani gonuden inaniyorum...
Biz iyiyiz kizlar kafayi ezirmekle bozmus durumdayim...bir turlu tam verimli gelmiyor sutum sanirim yaslada ilgili. 20li yaslarda degilm soncta verebildigim kadar verecegim yapacak birsey yok oyle degilmi kizlar?
Bugun kizimn pasaportunu cikartmaya gidiyoruz dunde vesikalik cektirdik koptuk tabi vesikalik cekilirken serseri kizim poz verdi resmen :)))
Iste biyle bzden havadisler. Opuyorum cok.
Canim benim 19.haffta civarikarnimda bir noktada seyirme olmustu bir gun sureyle sonra kesildi ben endisedn tirnaklarimi yemistim uzun. Sure sonra nerdeyse 23. 24lerde ufak ufak basladi benimi kiz cocukar. Daha az hareketli olurlarmis bence dogruluk payi var...
Endiselenmeyin yakinda bir baslayacak tam baslayacak....
Birde gulem senin gittigin diktor zaten detaylida uzman degilmiydi baskasina gitmene erek yok....
Detaylinin iyi cimasina cok sevidim nm,insan inanilmaz rahatliyor diymi?harika haber inan...
Kızlar herkese selam, gülem yeliz ayrıntılıyı sormuşsunuz canlarım, aslında ben de her gidişimde kalbine böbreğine kan akışına vs hep bakıyodu doktorum ama bu ayrıntılı başka bişi, her kadın doğumcu bakamıyo, bilmem ne uzmanı olması gerekiyomuş, radyolog gibi bişeydi ama yalan olmasın. sonrada ayrıntılı bir rapor veriyo. çok gerekli mi belki değil ama ben içim rahatlasın diye istemiştim :) çok şükür herşey yolunda çıktı. Bir de gülemim ben de nanıyorum bu kız erkek olayına, kızlar daha geç hareket ediyomuş. İçini ferah tutmaya çalış canım. DEW sorma walla öle rahatladım ki şu ayrıntılıyı da atlatınca. Umarım bundan sonra herşey yolunda gider. Tabi ister istemez korkular endişeler devam ediyo, bi en azından 34. haftayı görseydik :) İşte beni çok yoruyo, kimse burda anlayış göstermiyo maalesef, sabahtan akşama kadar stres içinde çalışıyorum. Allah Aralık ayına kadar yardımcım olsun walla. DeWcim prenses güzel pozlar veriyo anlaşılan, e tabi kızcağız doğar doğmaz tanıştı kameralarla fotoğraf makinalarıyla. Yabancılık çekmemiştir :) yerim onun minik pasaportunu ben. Eeee hayırlısıyla yolculuk yakınlarda mı güzelim.
Kizlar ufaktan genel hazirliklarimzi yapiyoruz ama yolculuk aasil kasim ortasi daha burdayim ..cerenm ne zaman istersen gel cnm cok memnun olurum inan...bostanlidayim aklinda olsun ...melodi cnm senide bekliyoum ona gore...:)aslinda hepinizi gormek isterim ama hamile kizcelerimin simdi ev civarlarinda olmaari gerekiyor o yuzden birsey diyemiyorum...
Gulem sorma 1 senedir burdayim toplamda 1,5sene kalmis olacagim hic gidesim yok pek alismistim buranin rahatligiana donunc hersey bana kalacak bazen korkuyoaruma ateak basima nasil bakacagima kizima diye bakalim zamanla alisirim heralde...bereket annemde geaecek benimle benai yerlestirip donecek insallah....
Iste boyle kizlar...bende duygusala bagladim bak simdi gulem...hamilelikte baslayan duygusallik lohusalikta katlanarak devam ediyor bilginize :)))))
Selam kızlar nasılsınız herkes ıyıdır ınsallah bız cok ıyıyız sukur oglum kıpır kıpır masallah ıcımde halah cekıyo sankı artık sadece tekmelerı degıl kımıldadıgınıda hıssedıyorum babamızda hıssetmeye basladı pırayecım bılgılendırdıgın ıcın tesekur ederım sende anlatınca gercekten ayrıntılıya gıtmeye gerek olmadıgına karar verdım gulemcım hareketlere takılman normal ama dew bılgılendırmıs senı ınsallah bıraz rahatlamıssındır dewcım hazırlıklar ufak ufak baslamıs yerım ben senın fotojenık kızını hatuna bak pozda verırmıs aman aman kızlar bız besıgımızı aldık dun kocısle kavga ede ede nıhayet aradıgımızı bulduk erken bılıyorum ama gorunce dayanamadım hepınızı optum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?