Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ahh piraye ben de dayanamazdim, iyi yapmissin guzelim. ben de her zerzevati alirdim galiba :) gulem annen daha uzakta saniyordum yine yakinmissiniz. destek olur sana, acil bir ihtiyacin olunca kosar gelir. anneler bir tane, herhalde anne olunca daha da anlayacagiz kıymetlerini. ben de bostanlidayim dew, ben de beklerim sizi.

kızlar merhaba) geçmişi okumadan yazıyorum.işler beni bekliyor) umarım herkes çok iyidir.yeliz oğlan içeride basketmi oynuyor futbolmu? ayyy senin adına çok sevindim hareketleri hissediyorsun.darısı diğer annelerimize) ceren ,zrda,bade ve melodi tedaviniz hangi aşamada bilmiyorum ama inşaallah herşey yolunda gidecek..
dew hazırlıklar başlamış ne zaman gidiyorsunuz?şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.bakarsın oralardan bize kardeş heberide verirsin )
gülem ve piraye herşey yolunda olmasına sevindim.inşaallah yakında sizlerde tekmeleri hissedeceksiniz)
biz tatilden döndük çok güzel geçti)ilkkez çocuklu bir tatil müthiş birşey eeeee sizlerde inşaallah giderseniz anlarsınız ne demek istediğimi) kendiniz için birşey yapamıyorsunuz zamanınız çocuk havuzunda geçiyor) kızm bol bol havuz suyundan içti kurbağa gibi içinden çıkmak istemedi kaydıraklardan kayacağım diye yapmadığını bırakmadı) eeee oğlumun tatil öncesi havuz tecrübesi olunca onu kendi haline bıraktık.anlayacağınız yorgun ve güzel bir tatildi)
veeee oğlumuz bugün ana sınıfına başladı.enson rehberlik merkezinde psikologla görüştük, okulunda rehber hocasıyla konuştuk ve kararımız ana sınıf oldu.oğlum burada kısa sürede açığı kapatırsa 1.sınıfa atlatacaklar.herşey oğlumuzun iyiliği için..
sizleri çoooooook öptüm sağlıkla kalın...

aman maşallah sizee:) darısı benim kızıma:))) bazen içimde bişey kayıyo gibi oluyo ama bunu hep akşam gazım hat safhadayken oluyo.sanırım gazımı bebek sanıyorum ben:) inşallah artık hissederim.. demek başladın alışverişe:) güle güle kullanın,mışıl mışıl uyusun inşallah..

canım gördükçemi aldın araştırdınmı markaları falan? ne ara buldun o kadar şeyi:) neyse sen ne aldıysan iyisini almışındır:) şöle yapalım o zaman..ben size alışverişe çıkıcam deyince listleyin bana,kolaylık olsun :) dün bende motive olalım diye internetten bakalım dedim eşime HAYIR dedi:) doğua yetecek kadar alalımmış gerisini o halledermiş..

aman maşallah sizee:) darısı benim kızıma:))) bazen içimde bişey kayıyo gibi oluyo ama bunu hep akşam gazım hat safhadayken oluyo.sanırım gazımı bebek sanıyorum ben:) inşallah artık hissederim.. demek başladın alışverişe:) güle güle kullanın,mışıl mışıl uyusun inşallah..

canım gördükçemi aldın araştırdınmı markaları falan? ne ara buldun o kadar şeyi:) neyse sen ne aldıysan iyisini almışındır:) şöle yapalım o zaman..ben size alışverişe çıkıcam deyince listleyin bana,kolaylık olsun :) dün bende motive olalım diye internetten bakalım dedim eşime HAYIR dedi:) doğua yetecek kadar alalımmış gerisini o halledermiş..

Selam kızlar gulemcım kımıldıycak ınsallah merak etme hatta yetısemıyceksın hareketlerını saymaya pıraye bız oda yapmıycaz sadece besık aldık dolap bıle almıycaz hem evımız cok musaıt degıl hemde gerek gormuyoruz 3 4 yasına geldıgınde guzel bı oda yaparız artık ogluma tabı bu bızım dusuncemız kızlar bu arda havalar serınledı kendınıze cok dıkkat edın c vıtamını takvıyesıne baslayın bol bol portakal suyu ıcın

Haklısın canım, aslında biz de yapmıcaktık ama dayanamadık, sırf özendiğimiz için yani, yoksa 2 yaşından önce kullanmaya başlayacağını sanmam :) :) ama benim dolabım bebek için müsait değil, zaten kendi kıyafetlerim zor sığıyo :) :) o yüzden mutlaka bi şifonyer ve dolaba ihtiyacımız vardı, e bide çok özeniyouz Allah o günleri göstersin İnşallah. Bazen çok özendiğim için kızıyorum kendime, ama artık kötü senaryolar yazmak istemiyorum. Allaha emanet yavrularımız. Umarım sağasağlim kucağımıza da alırız. Her gün kendim için dua ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum kızlar. Anne olmak isteyen ya da bebek bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.

evet canım uzak sayılmaz ama aynı yerde olmak gibide olmuyo..tabii onların desteği gibi olmuyo..benim kayınvalidem burda..ama misafir gibi takılıyoruz,anne apayrı..onların tahammülü kimsede olmuyo..inşallah bizlerede nasip olur sağ salim..

canım tatiliniz harika geçmiş belli:))) resimleriniz çok güzel..hele kızının bikinisine bayıldım..tam mıncıklanacak hatun:)
okulunuzda hayırlı olsun..artık bir velisin:) çok güzel telaşlar bence,oğlun hızlı bi değişim yaşayacak göreceksin,artık öğrendiklerini size satmaya başlayacak:)
bizler iyiyiz çok şükür..işte kızların tedavilerine odaklandık,inşallah onlarda güzel sonuçlar alacaklar..savaşımız hep aynı:)

merhaba,
lee resimleri koymussun, cok guzeller. oglana okulda basarılar dilerim. dort elle sarilsin derslerine, sizi hep mutlu etsin okul yasamında da.
gulemcim oldu mu gobek? yorgunluk, vs. oluyor mu ?
ben de adetimin 2. gunu diye dun gittim, dosyamda adetin 2. gunu testlerinin 3u varmis, 4. yokmus. onu da yapalim dediler, cok sevindim. hemen tedaviye baslanmamiş oldu. diger ay bir sikinti olmazsa baslayacagiz. 7-10 gun icinde arayacaklarmis. isten ayrıldım, ay sonunu beklemeyecegim galiba, 3-5 gunde islerimi toparlarım. boylece tedavi oncesi dinlenmis de olurum.
bade ne diyor doktorun kac gun oldu hapi birakali? sacma sapan isler gercekten, hersey tamam, adeti bekliyorsun, ne sinir bozucu.
sabretmeyi biz su tedavide ogreniyoruz ama. ona sabir, buna sabir. katlaniyoruz mecburen.
melodii napıyorsun?

dün olmam lazım dı ama belirti bile yok
lucrin geciktiriyomuş
bu gün arayıp sorucam kaç güne olmam lazım diye
dkh.nı 9 gün kullanıp bıraktım.öyle demişti dr.
yok ya valla boşuna uğraşıyorum ben
bu defada olmayacak

ceren kendine yeni bir defter açıyosun ne güzel, işide bırakmışsın ohhh kafan rahat olsun tedavi öncesi. Bak tüm detaylara giriyor hastane ne güzel. Eksik birşey bırakmayacaklar. Umarım bu tedavi sana bebeğini getirir canım. Şu süreç boyunca mümkün olduğunca huzurlu ve mutlu olmaya çalış, şimdiden vücudunu hamileliğe alıştır. Psikolojik komutlar ver kendine :) Belki işe yarar canım

Bade yapma böyle yavrum yaaaa, çok üzüyosun kendini, sen gülemi de geçtin walla stres konusunda. Bak sen böyle yaptıkça kendine zarar veriyosun güzelim. Lütfen rahat olmaya çalış elinden geldiğince, tamam kabul ediyorum çok zor bir süreç ama herşey senin elinde şu stresi azcık kontrol altına alsan bak gör sen de rahatlıcaksın tedaviyede sağlıklı bir şekilde başlayabileceksiniz. Beni hatırlasana tam tedaviye başlıcaz stresten adetim gecikti kist oldum, tam başlıcaz bişeyim yok o gün 40 derece ateşle yandım ertelendi, yine tam başlıcaz bişiler çıktı saçma sapan 3 ay ertelendi hep, sonra kendi kendime dedim ki yok bu böle olmıcak stresle başetmem gerek. Bir de hep söylerin tam tedavi öncesi kekecb bana lütfen huzurlu ve mutlu ol demişti. Tek ihtiyacımız biraz huzur ve mutşu olmak şu tedavi sırasında. İnan bana gerisini doktorlar halledecek güzelim.

canım inan ki sürekli stres panik halinde değilim
ama hep bişeyler ters gidiyo ve yıllar geçiyo bri ay bir ay derken
ya ben artık iğneleri vurup vurup kenara çekilmek istemiyorum
olmuyosa olmuyo bırakırım
ama işkence bu ya
karnım delik deşik
olmadı diğer ay cidden delirtiyo beni bu durum
hadi olsun olsun niye olmuyo derdinde değilim
tedaviye bile başlayamadıysam vardır bi hayır deyip işime gücüme bakayım
neleri erteledim bu tedavi için yaaa
yok bu ayda kalırsa benim için kapanır çocuk mevzusu
vücudum boşu boşuna kevgire döndü hormonlar desen kafamda saç kalmadı
ben yoruldum
hani tedaviye başlasam negatifi görem testte neyse diycem başlayamıyorum bile yaa

Son düzenleme:
merkezi aradım
iğne bitene kadar adet olmasam bişey olmazmış
normalmiş falan filan
pöff sıkıldım ben

merkezi aradım
normalmiş falan filan
pöff sıkıldım ben

hakkaten beni geçtin dicem ama sanmıyorum :) canım tedaviye başlayamamak seni yordu..ben tedaviye başlasamda negatiftim hiç güvenmek diye bişey yoktu bende de.nasılsa bunlar bişeyi atlıyolar bunu kimse bilmeyecek ben oyalanıyorum diyodum hep..tamamen güvensizliktendi benimki..sanada habire doktorunu bi daha değerlendir demem ondan..ama adamlar bilmeseler normal demezler canım..kendini onların eline bırakıp gerisi Allahtan diyeceksin..kendini adet olmadım olmazsam fikrine kilitleme..ne geliyosa onu yaşıyoruz zaten..herşey yolunda gidecek belki(inşallah) sen kendini gerdiğinle kalacaksın..hep diyoruz sen hamile kalabilen bi kadınsın ve olacağına canıgönülden inanıyoruz..

merkezi aradım
normalmiş falan filan
pöff sıkıldım ben

Canim benim tamamen kafan yapiyor gelldi gelmedi derken gelmiyor...hrr ay hamilemiyim diyerek prrolaltin hormonunu yikseltip hic sorun yokken hamile kalamayan kadinlarin yasadiklarida bu"..evet haklisin elinde degil ama telkin yollai bulman sart guzelim...kimse degil en cbuyuk yardimcin yine kendinsin .reg,i olacaksin ve tedavin. Baslayacak olumsuz degil olumlu olacak kafana bu cumleyi yerlestir....dualarim seninle guzelim....

canım gönlüne göre olmasına sevindim..iş konusunda da artık rahatlamışsındır,izin almak zorunda olduğun biyerin olmaması güzeldir..bu durumda öbür ay başlanacak değilmi? canım sabretmek ne kelime sabır taşı oluyoruz resmen..sen daha duurrr bebiş tutsun o zaman ayrı bi boyuta geçiş yapıyosun:)inşallah sağlam adımlarla ilerler tedavileriniz..
yaa ben 8 kilo falan aldım:)))))) nasıl aldım bilmiyorum .......hiç abartılı yediğim bi dönemde olmadı,ama işte kabız olmayayım meyve yiyeyim,yok ceviz yiyeyim derken oldum bi bomba:) kalça eklemlerime belime yük biniyo tabii ama kendimi çok ağır hissetmiyorum hala..birde acayip gaz sorunum var..akşamları felaket şişiyorum gaz sancısından çatlıyorum..karnım ondan şişiyo gibi geliyo bana:) okulda normal tuvalete girmek zorundayım oturduğum yerden kaldıramıyom kıçımı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…