Selam kızlar nasılsınız herkes ıyıdır ınsallah bız cok ıyıyız sukur oglum kıpır kıpır masallah ıcımde halah cekıyo sankı artık sadece tekmelerı degıl kımıldadıgınıda hıssedıyorum babamızda hıssetmeye basladı pırayecım bılgılendırdıgın ıcın tesekur ederım sende anlatınca gercekten ayrıntılıya gıtmeye gerek olmadıgına karar verdım gulemcım hareketlere takılman normal ama dew bılgılendırmıs senı ınsallah bıraz rahatlamıssındır dewcım hazırlıklar ufak ufak baslamıs yerım ben senın fotojenık kızını hatuna bak pozda verırmıs aman aman kızlar bız besıgımızı aldık dun kocısle kavga ede ede nıhayet aradıgımızı bulduk erken bılıyorum ama gorunce dayanamadım hepınızı optum kızlar
Canım benim beşiğinizi aldınız ve erken mi diyosun :44::44: Size bişi söliiim mi ben nerdeyse herşeyimizi aldımbeşik, bebek odası, kıyafetler, battaniyeler, uyku setleri, biberon ayyyy çok erken biliyorum ama ben de dayanamıyorum hiç. oda takımım ve beşiğim 1 ay sonra gelecek. İşte böyleeee benden havadisler şekerler
Selam kızlar nasılsınız herkes ıyıdır ınsallah bız cok ıyıyız sukur oglum kıpır kıpır masallah ıcımde halah cekıyo sankı artık sadece tekmelerı degıl kımıldadıgınıda hıssedıyorum babamızda hıssetmeye basladı pırayecım bılgılendırdıgın ıcın tesekur ederım sende anlatınca gercekten ayrıntılıya gıtmeye gerek olmadıgına karar verdım gulemcım hareketlere takılman normal ama dew bılgılendırmıs senı ınsallah bıraz rahatlamıssındır dewcım hazırlıklar ufak ufak baslamıs yerım ben senın fotojenık kızını hatuna bak pozda verırmıs aman aman kızlar bız besıgımızı aldık dun kocısle kavga ede ede nıhayet aradıgımızı bulduk erken bılıyorum ama gorunce dayanamadım hepınızı optum kızlar
Canım benim beşiğinizi aldınız ve erken mi diyosun :44::44: Size bişi söliiim mi ben nerdeyse herşeyimizi aldımbeşik, bebek odası, kıyafetler, battaniyeler, uyku setleri, biberon ayyyy çok erken biliyorum ama ben de dayanamıyorum hiç. oda takımım ve beşiğim 1 ay sonra gelecek. İşte böyleeee benden havadisler şekerler
Selam kızlar gulemcım kımıldıycak ınsallah merak etme hatta yetısemıyceksın hareketlerını saymaya pıraye bız oda yapmıycaz sadece besık aldık dolap bıle almıycaz hem evımız cok musaıt degıl hemde gerek gormuyoruz 3 4 yasına geldıgınde guzel bı oda yaparız artık ogluma tabı bu bızım dusuncemız kızlar bu arda havalar serınledı kendınıze cok dıkkat edın c vıtamını takvıyesıne baslayın bol bol portakal suyu ıcın
ahh piraye ben de dayanamazdim, iyi yapmissin guzelim. ben de her zerzevati alirdim galiba :) gulem annen daha uzakta saniyordum yine yakinmissiniz. destek olur sana, acil bir ihtiyacin olunca kosar gelir. anneler bir tane, herhalde anne olunca daha da anlayacagiz kıymetlerini. ben de bostanlidayim dew, ben de beklerim sizi.
kızlar merhaba) geçmişi okumadan yazıyorum.işler beni bekliyor ) umarım herkes çok iyidir.yeliz oğlan içeride basketmi oynuyor futbolmu? ayyy senin adına çok sevindim hareketleri hissediyorsun.darısı diğer annelerimize ) ceren ,zrda,bade ve melodi tedaviniz hangi aşamada bilmiyorum ama inşaallah herşey yolunda gidecek..
dew hazırlıklar başlamış ne zaman gidiyorsunuz?şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.bakarsın oralardan bize kardeş heberide verirsin)
gülem ve piraye herşey yolunda olmasına sevindim.inşaallah yakında sizlerde tekmeleri hissedeceksiniz)
biz tatilden döndük çok güzel geçti)ilkkez çocuklu bir tatil müthiş birşey eeeee sizlerde inşaallah giderseniz anlarsınız ne demek istediğimi ) kendiniz için birşey yapamıyorsunuz zamanınız çocuk havuzunda geçiyor ) kızm bol bol havuz suyundan içti kurbağa gibi içinden çıkmak istemedi kaydıraklardan kayacağım diye yapmadığını bırakmadı ) eeee oğlumun tatil öncesi havuz tecrübesi olunca onu kendi haline bıraktık.anlayacağınız yorgun ve güzel bir tatildi )
veeee oğlumuz bugün ana sınıfına başladı.enson rehberlik merkezinde psikologla görüştük, okulunda rehber hocasıyla konuştuk ve kararımız ana sınıf oldu.oğlum burada kısa sürede açığı kapatırsa 1.sınıfa atlatacaklar.herşey oğlumuzun iyiliği için..
sizleri çoooooook öptüm sağlıkla kalın...
benim kırmızılar gelmedi yaa
merhaba,
lee resimleri koymussun, cok guzeller. oglana okulda basarılar dilerim. dort elle sarilsin derslerine, sizi hep mutlu etsin okul yasamında da.
gulemcim oldu mu gobek? yorgunluk, vs. oluyor mu ?
ben de adetimin 2. gunu diye dun gittim, dosyamda adetin 2. gunu testlerinin 3u varmis, 4. yokmus. onu da yapalim dediler, cok sevindim. hemen tedaviye baslanmamiş oldu. diger ay bir sikinti olmazsa baslayacagiz. 7-10 gun icinde arayacaklarmis. isten ayrıldım, ay sonunu beklemeyecegim galiba, 3-5 gunde islerimi toparlarım. boylece tedavi oncesi dinlenmis de olurum.
bade ne diyor doktorun kac gun oldu hapi birakali? sacma sapan isler gercekten, hersey tamam, adeti bekliyorsun, ne sinir bozucu.
sabretmeyi biz su tedavide ogreniyoruz ama. ona sabir, buna sabir. katlaniyoruz mecburen.
melodii napıyorsun?
dün olmam lazım dı ama belirti bile yok
lucrin geciktiriyomuş
bu gün arayıp sorucam kaç güne olmam lazım diye
dkh.nı 9 gün kullanıp bıraktım.öyle demişti dr.
yok ya valla boşuna uğraşıyorum ben
bu defada olmayacak
Bade yapma böyle yavrum yaaaa, çok üzüyosun kendini, sen gülemi de geçtin walla stres konusunda. Bak sen böyle yaptıkça kendine zarar veriyosun güzelim. Lütfen rahat olmaya çalış elinden geldiğince, tamam kabul ediyorum çok zor bir süreç ama herşey senin elinde şu stresi azcık kontrol altına alsan bak gör sen de rahatlıcaksın tedaviyede sağlıklı bir şekilde başlayabileceksiniz. Beni hatırlasana tam tedaviye başlıcaz stresten adetim gecikti kist oldum, tam başlıcaz bişeyim yok o gün 40 derece ateşle yandım ertelendi, yine tam başlıcaz bişiler çıktı saçma sapan 3 ay ertelendi hep, sonra kendi kendime dedim ki yok bu böle olmıcak stresle başetmem gerek. Bir de hep söylerin tam tedavi öncesi kekecb bana lütfen huzurlu ve mutlu ol demişti. Tek ihtiyacımız biraz huzur ve mutşu olmak şu tedavi sırasında. İnan bana gerisini doktorlar halledecek güzelim.
canım inan ki sürekli stres panik halinde değilim
ama hep bişeyler ters gidiyo ve yıllar geçiyo bri ay bir ay derken
ya ben artık iğneleri vurup vurup kenara çekilmek istemiyorum
olmuyosa olmuyo bırakırım
ama işkence bu ya
karnım delik deşik
olmadı diğer ay cidden delirtiyo beni bu durum
hadi olsun olsun niye olmuyo derdinde değilim
tedaviye bile başlayamadıysam vardır bi hayır deyip işime gücüme bakayım
neleri erteledim bu tedavi için yaaa
yok bu ayda kalırsa benim için kapanır çocuk mevzusu
vücudum boşu boşuna kevgire döndü hormonlar desen kafamda saç kalmadı
ben yoruldum
hani tedaviye başlasam negatifi görem testte neyse diycem başlayamıyorum bile yaa
merkezi aradım
iğne bitene kadar adet olmasam bişey olmazmış
normalmiş falan filan
pöff sıkıldım ben
merkezi aradım
iğne bitene kadar adet olmasam bişey olmazmış
normalmiş falan filan
pöff sıkıldım ben
merhaba,
lee resimleri koymussun, cok guzeller. oglana okulda basarılar dilerim. dort elle sarilsin derslerine, sizi hep mutlu etsin okul yasamında da.
gulemcim oldu mu gobek? yorgunluk, vs. oluyor mu ?
ben de adetimin 2. gunu diye dun gittim, dosyamda adetin 2. gunu testlerinin 3u varmis, 4. yokmus. onu da yapalim dediler, cok sevindim. hemen tedaviye baslanmamiş oldu. diger ay bir sikinti olmazsa baslayacagiz. 7-10 gun icinde arayacaklarmis. isten ayrıldım, ay sonunu beklemeyecegim galiba, 3-5 gunde islerimi toparlarım. boylece tedavi oncesi dinlenmis de olurum.
bade ne diyor doktorun kac gun oldu hapi birakali? sacma sapan isler gercekten, hersey tamam, adeti bekliyorsun, ne sinir bozucu.
sabretmeyi biz su tedavide ogreniyoruz ama. ona sabir, buna sabir. katlaniyoruz mecburen.
melodii napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?