Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulem benim de bir kabizlik, gaz sorunum var ama benim cozumum bol hareket. ornegin sabahlari evde dolasir oyle tuvalete cikarim, baska turlu calismiyor barsaklarim. anca yuruyusle harekete geciyor.
bade ya cok haklisin. her kelimenin altina imzami atarim. ama ben artik oyle bunalim degilim. su hayat bizi parmaginda oynatiyor. yani biz istedigimiz kadar yansak, yakilsak da hersey olasi. yasim geciyor diye dert ediyordum, simdi 45-50de anne olanlar var diyorum, napayim ya elimden daha fazlasi gelmiyor. gecen yaz su kayagi yapacaktim, gitmedim ya hamile kalirsam diye; kıstan organizasyon yapiliyordu. millet giderken cok kıskandim, bak uzerinden bir sene daha gecti. o zaman da dedim kendime, erteleme hicbirseyi diye. simdi ertelemiyorum vallahi, aklima ne gelirse yapiyorum. 50 yasimda bebem olacaksa 50 yasimda atraksiyon yapamayacagima gore. ben hic asitli icecek icemezdim, haziranda tupe baslarken kola yasak dediler, transfer iptal oldu, o zamandan beri kola bagimlisi oldum mesela. bende mekanizma da yanlis isliyor. hazir pizza yasak dediler, hatta gulem takma o kadar ben hep hazir beslendim demisti, onun lafina da siginip hep pizza yiyorum artik. yani sınır koymayayim kendime diye bokunu cikariyorum afedersin. mesela benim de planim egede olmazsa yaklasik 3 kez de israel aruhda yapmak. sonra yeter, yetti demeyi dusunuyorum. o zaman derim kocama bebegim benim anne olmam lazım, ama bak olamiyorum, gel bi evlat edinelim acilinden, siraya girelim derim. o zamana kadar da birseyimi eksik fazla yapmak istemiyorum. isi birakmayi bu isin disinda tutuyorum, cunku bu tedaviler onun bahanesi oldu. zaten istiyordum isi birakmayi. daha az gurultulu, daha temiz gecirmek istiyorum gunlerimi. haklisin bade, hepimiz seni anliyoruz. firsat bulsam ben de salya sumuk aglarim. nedeni de yok, bos bos aglarim iste. butun bu sacma bekleyise. ama napalim bekleyecegiz daha. seni mutlu eden insanlarla dolas bu aralar, komik filmler seyret, seni gıdıklamalari icin birilerini tehdit et. ben ediyorum, ise yariyor

sağolun kızlar
iyi ki varsınız....
gulem inan ki hangi dr.a gidersem gideyim güvenemiyorum ben:)
dediğin gibi herşeyi kontrol etme gibi bir çılgınlık içindeyim
bilmiyorum
sizden tek istediğim dua
başka yapabileceğim bişey yok
anca kendimi yiyorum bide sizin kafanızı şişiriyorum

işte insanı asıl mutsuz eden bu:) bak şimdi antalyada perinatoloğa gidiyorum..''bu adam çokmu rahat ne'' gibi cümleler kuruyorum şimdide:)) bulunduğum yerde bi doktor bulayım nolur nolmaz dedim..birine gittim tayini çıktı adamı sırf kaprissiz ne dersem yapıyo diye sevmiştim...neyse geçende gittim başka birine,böbreğim ağrıyodu hem, bu adamda hem kendi baktı hem hastane ultrasonuna yolladı kafam buladı:) hatta bugün ultrason randevum vardı:) eşim bu adama devam edeceksen git ultrasona çünkü zaten yarın antalyaya gidicez dedi ve bende gitmedim:))) kaldım..yani o doktoruda iptal ettim..en son fazlaca muahbbetimin olduğu ama sadece kadın olduğu için tercih edilen bi doktor var ona kaldım:) onada bi ara gidicem..hepsine bi kulp bulurum yani..rahat olmaya çalışıyorum,bu olaylar beni iyice kaderci teslimiyetççi bi insan yaptı diyorum ama olmuyo..haa bişeyde değişmiyo aslında..
sende teslimiyetçi olmaya çalış yada öyle davran hehehe kandır kendini:) zaten dualarımız sizinle canım..inşallahhhhh olacak bu sefer..

ya aynen
ben hele hamile kalabilirsem o 9 ayı delirmeden nasıl geçiririm bilmiyorum hiç
ama bu aylarda çok anneliğim geldi:)
içim içimden çıkıyo bebek görünce
o yüzden de çok takıyorum galiba
ne yapayım artık totm çatladı olmuyosa olmuyo
herşeyi oluruna bıraktım diyorum
ama devam eden bir tedavi var
ve sürekli aksilikler çıkıyo

amaan neyse
sen nasılsın kuzumuz nasıl
ne zaman görmeye gidiceksin
don aldınmı don
minik donlardan hahaha
yerim yaaa ben onu

dev eğilip kukumla konuşucam nerdeyse hahaha
yok gelmiyo
beklersin gelmez beklemezsin cart diye gelir
hayırlısı vallahi şimdilik tık yok:)

umudumuz bitmeyecek anne olacagız biz diyen arkadaslar;

yolunuzda bahtınızda acık olsun allahım size ne istiyosanız nasip etsin

mübarek günde dileklerınız kabul olsun

umudumuz bitmeyecek anne olacagız biz diyen arkadaslar;

yolunuzda bahtınızda acık olsun allahım size ne istiyosanız nasip etsin

mübarek günde dileklerınız kabul olsun

kızım ne işin var burda
haha bdv den başladın yukarı doğru tüm topiclerde yazıyomusun
çılgın türk
amin inş. canım

canım aksilik deyip durma,gelecek adetin,,normal demiş ya doktorun..nolur biraz daha sabır..inan sabra daha ççoookk ihtiyacımız var.öle bitmiyo herşey..sen hamile kalda ben paranoyalarında sana destek olcam söz:)
ben iyiyim kuzuda iyi..tabii hissetmiyorum hala,her sorduğum 10 güne kadar hissedersin diyo:)
don mon almadım canım..çok erken daha,ama internette bakınıp özencimi alıyorum..almış kadar oluyorum:) hatta bi ana kucağı buldum çok güzel..arada bi açıp bakıyorum o kadar:)

mrb gulem.zor bir donemdeyim buraya yazamiyorum hic.kizimin beyninde kist cikti ve rahim agzim kisalmis diye dr um perinotoga yonlendirdi.inanc mendilcoglu na gittim.sen de bu adama mi gidixordun.migrosun orda.inanc bey bakti takip edilmesi gerekmis falan filan.haftaya ayrintili ultrasona giricez.umarim bisey cikmaz.ama ben bu perinotolatan hic memnun kalmadim yaa.agzindan laf almak mesele.acaba gulem demi buna geliyordu diyesormak istedim..bidaha gitmicem ona.hergunum korkuyla geciyor.sizleri okudum biraz her sey yolunda olmasina sevindim.benim biri kiz biri erkek bebislerin.Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..

yaa bende bişey yok yinede bebek arabalarına bakıyorum
karşıma çıkanlara sorasım gel,yo hangi marka bu memnunmusun diye:)
ya benim annem kızlara hamile olduğunda karnımda kayıyodunuz demişti
yani damar atması veya gazdan çok karnımda bişeyler kayıyodu demişti.
şimdi belki sen anlamıyosundur:)
adetimin gelmeye niyeti yok bölee karnım belimde
geziyorum
belirtide yok
zaten enjektör bitti bahanesiyle yarın dr.a yapışırım büyük ihtimalle
haftalık muayene olmazsam yadırgıyorum hahahah

canım geçmiş olsun..bazı gebeliklerde bebekte görülüyomuş bu beyindek kistler ondanmı bahsediyosun bilmiyorum gerçi ama giderek küçülüyomuş çoğu.belki onlardandır..haftaya kime gideceksin peki? benim doktorum mehmet şimşek.5 m migrosun hizasında siyah camekan bi işhanı..işhanının adını hatırlayamadım şimdi.çok pozitif konuşkan bi adam..açıklıyo bide herşeyi..muayenehane numarasını yazayım ben ara bi görüş;02422285767 cebini istersen oda var.yarın gidicem bende..canım korkma herşey yolunda gider inşallah..ayrıntılı konuşmak istersen haberleşiriz canım..

canim benim dedigim dr da ayni binada.rutin kontrollere anadolu has gidiyorum.ordaki drdan memnunum.haftaya cumartesi radyolog bakacak.sanirim o dedigin kistlerden insallah gecer.ikiz olmasi hem guzel hem de cok zor gercekten.ama ihtiyac oldugunda alirim cep numarasini.aslinda bi de tup bebek druma gitmek istiyorum.tabi maddi olarak hepsi birlikte kulfetli oliyor.ise gitmiyorum dr istirahat verdi.ben 32 haftayi gorsem sukredicem.

canım anlamadığım hem perinatologa hemde radyologamı yolladı doktorun? gittiğin perinatolog ne dedi peki? çünkü onlarda ayrıntılı bakıyolar,yani ben öyle biliyorum..benim aklıma direk o kistler geldi..geçiyo diye bahsederler genelde.inşallah öyledir..bişey olmaz,gönlünü rahat tutmaya çalış..iyi haberlerini bekliyoruz canım..

bende doktordan geldim...çok şükür bebiş iyi:) 280 gr.olmuş..ayrıntılı ultrasonu sordum..kan dolaşımını falan gösteriyolarmış dedim,ben ona baktım daha önce dedi hatta yine açtı o şekilde mavi-kırmızı bişeyler göründü falan..ee ben girdimmi o zaman dedim evet dedi..yani ayrıntılıya girmek için başka bi yere gitmeyeceğim..bi taraftanda habire bişey çıkarıyolar eskiden hiç biri yokmuş,fazla ayrıntılı düşünmek istemiyorum..her türlü ayrıntıya karşıyım:))) Allahıma şükrederek dualar ederek döndüm evime..inşallah herkese nasip olur..
bu arada zrdanın tedavisi sürüyo dimi? transfer nerdeyse yaklaşmıştır..yazmadı hiç...Allah yardımcısı olsun...

j perinotolog bakti bir saat.o kistler icin organlar biraz daha buyusun oyle bakalim dedi.kendi dr umda zaten her gebeyi radyologa gonderiyormus organ taramasi icin.o yuzden hastanede baktiricaz.eger normal cikarsa kistler de kaybolurmus zamanla.diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.bebeginin iyi olmasina sevindim.gecen hafta bizimkilerde280 gr di.haftaya bakalim ne olcak.karnim simdiden oldu 9aylik gibi valla..

benim anlamadığım bişey var canım..perinatologun gördüğüyle radyoloğun gördüğü görüntü farklımı oluyo? niye ikisine birden yönlendiriyo doktorun? gerçi bakılsın tabii sadece kafan karışmasın,bence o geçici oluşan kistlerdendir..çok duyuyoruz son zamanlarda sonradan bişey olmuyo şükürki..senin bebeğinde de geçer..hiç aklıma kötü bişey gelmiyo:)
canım ben 300ü geçmiştir falan diyodum bide şu aşağıdaki takvimde okuyorum ya hergün..280 deyince aaa almamışmı dedim:) ama doktor normal diyosa normaldir demeyide öğrendim çok şükür..seninkilerin maşallahı var :) iyi beslemişsin demekki:) sağlıcakla gelsinler inşallah..

Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım bencede bırsuru ıvır zıvır cıkarıyo doktorlar fazlada dıdıklememek lazım bencede analaramız bızı dogururken boyle seylermı vardı annem bende bı ogrendıgınde gıtmıs oda rastgele abımı dogurmus aylar gecmıs dur bı kontrole gıdeyım demıs adet olmamıs cunku bı gıtmıskı bana 5 aylık hamıleymıs :)dogumu bıle evde yapmıs :) ısın sakası tabı gıdıcez doktorada fazla ırdelememek lazım bencede world gecmıs olsun canım ınsallah kızın ıylesır hemen aklına kotu seyler getırme zamanla gecıcektır o merak etme elımızden tek gelen sey dua dualarımdasın canım

Canim cok gecmis olsuns..bende uzzn zamandir yazmiyorsun diye merak aetmistim..bebeketeki duruma uzuldum can sIkici tabi ama cok boyle hikaye duydum doguma kadar o kistler kuculup yokoluyor seninkide oyle olacaktir eminim bazen bu tarz kitleler bobreklerdede goruluyor ama kesin yok oluyor ornegini cok gordum...gecmis olsun bitanem...iyi habelerini bekliyoruz....

Birde perinotologa gidiyorsan neden ayrica ultrasona giriyorsn ki zaten adamlarin isi aynrintili ultrason hic gerek yok baska bir yeregitmeye bence...

Son düzenleme:
Kizlar selam,

Umarimkeyifler iyidir...cerenm isi birkmissin cokda iyi yapmissin cok sevindim senin adina biraz dinlendirmis olursun kendini...iyi bir donem sewnin icin gor baak yarayacak.

Bade nedir durum?sormaya korkuyorum vallaha...inssallah guzel haberler verirsin...

Gulem nasil gidiyor?guzel hamilem benm resim koysana facebook'aa gorelim...

Biz iyiyiz simdi emcik emiyor kzim :)gogsumun yeni adi emcik...surekli hadi annem emcige diyorum alssin bu tabire diye :))) hizla buyuyor serseri kizim...salatalik gibi hani hormonlu salataliklar gece buyur ya catir cutur sesini duyarsin oyle vallaha :)))))

Herkesi opuyorum...

hiiih yerim ben o salatalığı emsin can olsun kan olsun sütün ona
ayaklarından öp benim yerime o pembiş ayaklarından
korkma canım haberler aynı gelen giden bişey yok ööle kuru kuru bekliyorum
haftasonu gidecktim dr.yurt dışındaymış.
diğerine gitmek istemedim
hemşire iğne bitince gel sorun değil adet gecikmesi dedi
benim zaten hep 5 gün geç oluyo
ama iğnenin fazla yapılmaması lazımmış
bakalım hayırlısı..
hafta içi netleşecek durum
ya güm liycem yada devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…