sağolun kızlar
iyi ki varsınız....
gulem inan ki hangi dr.a gidersem gideyim güvenemiyorum ben:)
dediğin gibi herşeyi kontrol etme gibi bir çılgınlık içindeyim
bilmiyorum
sizden tek istediğim dua
başka yapabileceğim bişey yok
anca kendimi yiyorum bide sizin kafanızı şişiriyorum
işte insanı asıl mutsuz eden bu:) bak şimdi antalyada perinatoloğa gidiyorum..''bu adam çokmu rahat ne'' gibi cümleler kuruyorum şimdide:)) bulunduğum yerde bi doktor bulayım nolur nolmaz dedim..birine gittim tayini çıktı adamı sırf kaprissiz ne dersem yapıyo diye sevmiştim...neyse geçende gittim başka birine,böbreğim ağrıyodu hem, bu adamda hem kendi baktı hem hastane ultrasonuna yolladı kafam buladı:) hatta bugün ultrason randevum vardı:) eşim bu adama devam edeceksen git ultrasona çünkü zaten yarın antalyaya gidicez dedi ve bende gitmedim:))) kaldım..yani o doktoruda iptal ettim..en son fazlaca muahbbetimin olduğu ama sadece kadın olduğu için tercih edilen bi doktor var ona kaldım:) onada bi ara gidicem..hepsine bi kulp bulurum yani..rahat olmaya çalışıyorum,bu olaylar beni iyice kaderci teslimiyetççi bi insan yaptı diyorum ama olmuyo..haa bişeyde değişmiyo aslında..
sende teslimiyetçi olmaya çalış yada öyle davran hehehe kandır kendini:) zaten dualarımız sizinle canım..inşallahhhhh olacak bu sefer..
Canim benim tamamen kafan yapiyor gelldi gelmedi derken gelmiyor...hrr ay hamilemiyim diyerek prrolaltin hormonunu yikseltip hic sorun yokken hamile kalamayan kadinlarin yasadiklarida bu"..evet haklisin elinde degil ama telkin yollai bulman sart guzelim...kimse degil en cbuyuk yardimcin yine kendinsin .reg,i olacaksin ve tedavin. Baslayacak olumsuz degil olumlu olacak kafana bu cumleyi yerlestir....dualarim seninle guzelim....
umudumuz bitmeyecek anne olacagız biz diyen arkadaslar;
yolunuzda bahtınızda acık olsun allahım size ne istiyosanız nasip etsin
mübarek günde dileklerınız kabul olsun
ya aynen
ben hele hamile kalabilirsem o 9 ayı delirmeden nasıl geçiririm bilmiyorum hiç
ama bu aylarda çok anneliğim geldi:)
içim içimden çıkıyo bebek görünce
o yüzden de çok takıyorum galiba
ne yapayım artık totm çatladı olmuyosa olmuyo
herşeyi oluruna bıraktım diyorum
ama devam eden bir tedavi var
ve sürekli aksilikler çıkıyo
amaan neyse
sen nasılsın kuzumuz nasıl
ne zaman görmeye gidiceksin
don aldınmı don
minik donlardan hahaha
yerim yaaa ben onu
canım aksilik deyip durma,gelecek adetin,,normal demiş ya doktorun..nolur biraz daha sabır..inan sabra daha ççoookk ihtiyacımız var.öle bitmiyo herşey..sen hamile kalda ben paranoyalarında sana destek olcam söz:)
ben iyiyim kuzuda iyi..tabii hissetmiyorum hala,her sorduğum 10 güne kadar hissedersin diyo:)
don mon almadım canım..çok erken daha,ama internette bakınıp özencimi alıyorum..almış kadar oluyorum:) hatta bi ana kucağı buldum çok güzel..arada bi açıp bakıyorum o kadar:)
canım aksilik deyip durma,gelecek adetin,,normal demiş ya doktorun..nolur biraz daha sabır..inan sabra daha ççoookk ihtiyacımız var.öle bitmiyo herşey..sen hamile kalda ben paranoyalarında sana destek olcam söz:)
ben iyiyim kuzuda iyi..tabii hissetmiyorum hala,her sorduğum 10 güne kadar hissedersin diyo:)
don mon almadım canım..çok erken daha,ama internette bakınıp özencimi alıyorum..almış kadar oluyorum:) hatta bi ana kucağı buldum çok güzel..arada bi açıp bakıyorum o kadar:)
mrb gulem.zor bir donemdeyim buraya yazamiyorum hic.kizimin beyninde kist cikti ve rahim agzim kisalmis diye dr um perinotoga yonlendirdi.inanc mendilcoglu na gittim.sen de bu adama mi gidixordun.migrosun orda.inanc bey bakti takip edilmesi gerekmis falan filan.haftaya ayrintili ultrasona giricez.umarim bisey cikmaz.ama ben bu perinotolatan hic memnun kalmadim yaa.agzindan laf almak mesele.acaba gulem demi buna geliyordu diyesormak istedim..bidaha gitmicem ona.hergunum korkuyla geciyor.sizleri okudum biraz her sey yolunda olmasina sevindim.benim biri kiz biri erkek bebislerin.Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..
canım geçmiş olsun..bazı gebeliklerde bebekte görülüyomuş bu beyindek kistler ondanmı bahsediyosun bilmiyorum gerçi ama giderek küçülüyomuş çoğu.belki onlardandır..haftaya kime gideceksin peki? benim doktorum mehmet şimşek.5 m migrosun hizasında siyah camekan bi işhanı..işhanının adını hatırlayamadım şimdi.çok pozitif konuşkan bi adam..açıklıyo bide herşeyi..muayenehane numarasını yazayım ben ara bi görüş;02422285767 cebini istersen oda var.yarın gidicem bende..canım korkma herşey yolunda gider inşallah..ayrıntılı konuşmak istersen haberleşiriz canım..
canim benim dedigim dr da ayni binada.rutin kontrollere anadolu has gidiyorum.ordaki drdan memnunum.haftaya cumartesi radyolog bakacak.sanirim o dedigin kistlerden insallah gecer.ikiz olmasi hem guzel hem de cok zor gercekten.ama ihtiyac oldugunda alirim cep numarasini.aslinda bi de tup bebek druma gitmek istiyorum.tabi maddi olarak hepsi birlikte kulfetli oliyor.ise gitmiyorum dr istirahat verdi.ben 32 haftayi gorsem sukredicem.
perinotolog bakti bir saat.o kistler icin organlar biraz daha buyusun oyle bakalim dedi.kendi dr umda zaten her gebeyi radyologa gonderiyormus organ taramasi icin.o yuzden hastanede baktiricaz.eger normal cikarsa kistler de kaybolurmus zamanla.diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.bebeginin iyi olmasina sevindim.gecen hafta bizimkilerde280 gr di.haftaya bakalim ne olcak.karnim simdiden oldu 9aylik gibi valla..canim benim dedigim dr da ayni binada.rutin kontrollere anadolu has gidiyorum.ordaki drdan memnunum.haftaya cumartesi radyolog bakacak.sanirim o dedigin kistlerden insallah gecer.ikiz olmasi hem guzel hem de cok zor gercekten.ama ihtiyac oldugunda alirim cep numarasini.aslinda bi de tup bebek druma gitmek istiyorum.tabi maddi olarak hepsi birlikte kulfetli oliyor.ise gitmiyorum dr istirahat verdi.ben 32 haftayi gorsem sukredicem.
j
perinotolog bakti bir saat.o kistler icin organlar biraz daha buyusun oyle bakalim dedi.kendi dr umda zaten her gebeyi radyologa gonderiyormus organ taramasi icin.o yuzden hastanede baktiricaz.eger normal cikarsa kistler de kaybolurmus zamanla.diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.bebeginin iyi olmasina sevindim.gecen hafta bizimkilerde280 gr di.haftaya bakalim ne olcak.karnim simdiden oldu 9aylik gibi valla..
j
perinotolog bakti bir saat.o kistler icin organlar biraz daha buyusun oyle bakalim dedi.kendi dr umda zaten her gebeyi radyologa gonderiyormus organ taramasi icin.o yuzden hastanede baktiricaz.eger normal cikarsa kistler de kaybolurmus zamanla.diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.bebeginin iyi olmasina sevindim.gecen hafta bizimkilerde280 gr di.haftaya bakalim ne olcak.karnim simdiden oldu 9aylik gibi valla..
Kizlar selam,
Umarimkeyifler iyidir...cerenm isi birkmissin cokda iyi yapmissin cok sevindim senin adina biraz dinlendirmis olursun kendini...iyi bir donem sewnin icin gor baak yarayacak.
Bade nedir durum?sormaya korkuyorum vallaha...inssallah guzel haberler verirsin...
Gulem nasil gidiyor?guzel hamilem benm resim koysana facebook'aa gorelim...
Biz iyiyiz simdi emcik emiyor kzim :)gogsumun yeni adi emcik...surekli hadi annem emcige diyorum alssin bu tabire diye :))) hizla buyuyor serseri kizim...salatalik gibi hani hormonlu salataliklar gece buyur ya catir cutur sesini duyarsin oyle vallaha :)))))
Herkesi opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?