Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım..çok şükür...onu görmek iyi geliyo gerçekten..doktoruma çook güveniyorum zaten..ama çok fazla rahat..mesela tetanoz aşımın zamanı geldi aile hekimi yapalım dedi doktora bi sorayım dedim,dün soruyorum yaptır diyo:) yani şu gün aşın var bugün şu var demiyo..ultrasona kitlenmiş:))) omega 3 kullanayımmı diye sordum bi kaç arkadaş içiyo diye..hiç gerek yok canın ne sitiyosa ye ne istemiyosa yeme sütmüş ıvır zıvır zorlama kendini dedi:) hatta kendi annesi vejateryanmış. hiç bi şekilde et yemiyo ama çok şükür IQ 'm iyi dedi:)) kardeşide türkiyede derecesi olan bi adammış:))) takılma bunlara dedi:) muayene sırasında hala hissetmiyorum dedim çok yakında dedi,ve bugün sabahtan beri 3 kere pıt pıt oldu hehehehee sanırım hissettiğim o:)

ohh afiyet bal olsun kuzuma:) aklımdasınız hep..demek akşamdan sabaha büyüyo fındıkkurdu:) çok güzel günler bunlar yaaa..maşallahhhh...
ben daha iyiyim canım..daha rahatım yani.kafa olarak yani...dedim ya bugün sanırım pıt pıtlar başladı:) çok mutluyum tabii..eşim ekti beni bugün ona bile bozulmadım evde put gibi yatıp pıt pıt bekliyorum canım fotoğrafta falan anlaşılcak gibi değil henüz zaten hiç resmim yok ki:)

yaa bade ben çözemedim senin tedavini..senin vurulduğun iğnenin bi sayısı günü yokmu? nasıl fazla vurulmaması lazımmış?sen tedaviye başladın resmen hemşirede gel demiş başka doktor diye niye gitmiyosun? sonuçta aynı merkez değilmi? öle canın isteyincemi gitcen:)

evet canım kesınlıkle hıssetıgın kızın once pıtpıtlar sonra tekmeler gelıyo bıraz daha sabretcen doktorun gercekten rahatmıs ama dogru soylemıyo degıl vala bız taktıkca takıyoruz vala cevızdı etı tavuktu sutu aldı kıloları gıdıyoruz

canımbenim dr. ilk lucrine başlayınca adetini garantilememiz lazım lucrin geciktirici etkisi olan bir iğne demişti
yani bunun şişedeki dozu bitince adet olmam gerekiyo...iğne bi şişede her gün 10 luk çekip vuruyorum
bu şişe bitince ikincisinde adet olmam lazım öff bilmiyorum adım adım iptal olacak bir tedaviye gidiyorum...
hemşire şişdeki ilç bitince gel dedi
daha var ilaç iki üç günlük...
diğer dr.a gitmek istemiyorum yine birbrilerinden habersiz iş çevirmesinler:)
bunları yazarken ağlıyorum bi yandan yoruldum artık ..istemiyorum bunları yaşamak
niye böyle her işim ters gidiyo
normal olmuyo
tedavide bile olmuyo

isyan etmek istemiyorum ama kaldıramyıyrouma artık
insanların acıyan bakışlarından,yaşımı soramalarından niye tedavi olmuyosunzu diye sormularından bıktım
eşimin arkadaşlarının tel.de çocuk yokmu diye sorduklarında duyamamyım diye yanımdan fırlayıp gitmesi bitiriyo beni
herkesin evinden bebek sesleri gelirken bizim evden benim hıçkırıklarımın duyulmasından yoruldum
eşim ağladığımı görmesin diye başka odlarda uyuya kalmaktan yoruldum
ve ben artık başkalarının çocuklarını sevmek istemiyorum
kendi yavrumun kokusunu içime çekmek istiyorum

kızlarrr selammmmm :)hepinizi çok özledim.. ..maşallah gülemcim pıt pıtları hissetmişsin canım çok sevindimmmm yahu...badecim lütfen rahat ol gelecek kırmızılar :)...

dew canım süt kokulu kızını benim yerimede öp kokla :) sana faceden arkadaşlık talebi gönderdm canım ama eşimin adıyla ortak kullanıyoruz çünkü :)

bende havadisler koşturma şeklinde gidiyor misafirler geliyor gidiyor bayağı yoğunuım yani..daha tedaviye başlayamadım bilemiyorum ne zmaan başlayacağım..bu arada kızlar şu bağışıklık testi kromozom vs..bunları kendim nerde hangi hastanede yaptırabilirim .:)

öpüyorum hepinizi çokkkk...

ben bu lucrini bilmiyorum ya ondan anlamadım..ama bi taraftanda bu tedavi bi ekip işi..bu adamların kopuk davrandıkları hissini verdin bana ve bu iyi bişey değil..ilacın bitince git bade..aksatırlarsa onların suçu olur çemkirir hakkını ararsın ama böyle davranmak bana mantıklı gelmedi..ne kadar dolu olduğunu,ne durumda olduğunu inan çok iyi anlıyorum ama peşini bırakıverecekmiş gibi,pes edecekmiş gibi durma lütfen..her tedavide ayrı yıkılan ben her tedavide ayrı kamçılanıyordum sanki..sende topla kendini..merkezini sadece doktorun olarak ele alma tamamına güvenin yoksa değiştir gitsin bi sürü merkez var istanbuldasın bu büyük şans..yada aç konuş doktorunla..bak senin vücudun anne olmaya müsait..bunu iki kere yaşadı,sadece devamının gelmesi için bi iğneye ihtiyacın var,böyle düşün..olacak ve gerisi gelecek bu sefer..

kayboldun ortadan canım merak etmeye başlamıştık:)
bakalım bişeyler hissediyorum ama gaz değildir inşallah:))))
kromozom testini merkezde yaptırdım canım ben,eşimle ikimizden 300 lira almışlardı sanırım toplam..fakültelerde yapıyolarmı bilmiyorum..ama bağışıklık testi diye bişey duymadım ben..bence başlayacağın yere karar ver orda yaptır..

ben bile bilmiyorum halen şu lucrini canım:)
yaa gulem aslında merkez dr. bunlar hikaye
ben olmayacak diye tutturdumya gitmek istemiyorum galiba
yarın gidicem zaten bakalım ne halt edicekler:)
valla anneliğe müsait olan yerlerimide bozdular bu tedavilerle

neyse demek pıt pıtları hissediyosun yaşasıııın
bol bol sırt üstü yat kıpraşsın çok bekledin bunu tadını çıkar
bol bol hoplasın zıplasın ki sen rahatla
yerim ben onu yaa ne yapıyo acaba totosunumu zıplatıyo

Son düzenleme:
aklıma ne geldi
bu gün test yaptım evde
tabi herzamanki gibi tek çizgiyle attım çöpe
burda çöpleri toplayanlar var
yarın bizim çöpü açınca
''yine mi negatif''diycekler artık her ay her ay test

neyse canım olmayacak diye tutturanları çok gördük Allah senide benim gibi aptal etsin emi şaşkınlıktan..daha ne diyimmm:) her an dualarımdasınız valla.bi yerin bozulmadı da karıştı bi tedavidemisin değilmisin nası tedavi kafamız bin oldu senin kukunun derdine:)))
.sen git aman,üstümüze düşeni yapalımda geleceği zaman gelecek zaten sıpa senimi dinleyecek

canım bende üstüne afiyet bi gaz bi gaz,valla bebekmi bilemedim şimdi ama odur diye umuyorum:) ultrasonda da öyle hoplayıp zıplayan bi halide yok,ağır kız belli:) anası gibi:) gerçi eşim anası gibi uyuz habire uyuyo heralde diyo ama:)

Kızlar haftasonu kaynamış buralar :) Wold canım benim stresli günler geçiriyosun anlaşılan ama bu kist olayını çok duyuyoruz, doğuma kadar kayboluyomuş. onlardandır diye tahmin ediyorum içini ferah tutmaya çalış tatlım. Hem senin gittiğin doktor periontologmuş yaaaa, bence bir daha radyoloğa gitmene gerek yok. Sonuçta senin doktorun işinin ehli. Adamların işi bu ayrıntılı ultrason. Herşey yolunda gidecek umarım.
DEW canım benimmmm yaaaa yerim ben o pembe ayakları. Ohhhh misss gibi nasıl içime sokasım geldi anlatamam, kuzunun poposumu o :) :) :) ahhhh o popoyu da yerim ben annesi, ne tatlı bişey bu böyle :) Emsin emsin kızımız, emsin de büyüsün. Şifa olsun annesinin sütü, kan olsun can olsun prensesimize :) İyi olmanıza çok sevindim canım.
GÜLEEEMMM demek pıt pıtlar başladı, ahhhhh o hareketleri tam anlamıyla bir hissetmeye başla... Tarif edilmez bir duygu. Allah isteyen herkese tattırsın sağlıkla sıhatle. demek 280 gr olmuş haaaa, ohhhh miss kokulu minik bebek, İyi olmanıza sevindim canım. Bu arada ben hala tetenoz aşısı olmadım İstanbuldaki doktorum eee sen bilirsin demişti. Ben da burda hala aile hekimime gitmedim. Dahası burda bir doktorum bile yok bu ayın sonunda gidicem inşallah. Bakalım bu haftada aile hekimime gideyim diyorum tetenoz aşısı için.
BADE canım stresini çok iyi anlıyorum. Ahhh şu kırmızılar, istenilen zamanda neden gilmezde insanı strese sokar, ben de snin tedavini tam anlayamadım, zaten lucrini neden kullanırlar onudu bilmiyorum. Kendim kullanmamaıştım yaa o yüzden kafam basmıyo :) :) Umarım tez zamanda başlarsın da bu sefer hayırlısıyla sonuçlanır.

Gunaydın kızlar pıraye ben haftaya 2ncı asımı vurcam sen bıraz gec kalmıssın vurul artık erteleme asını vala bızım aıle hekımı yapıstı pesımı bırakmıyo heray kan tahlılı yapıyolar bana guatrda varya kontrol altındayım hep kızlar oglum dun bızı korktu aksama kadar kımıldamadı 9 30 a kadar bekledım en sonunda doktorumu aradım korkma bu haftalarda olur sen yorgunmusun dedı evet dedım tatlı bıseyler ye hemen su ıc ve 2 saat yat dedı yaptım bende pasam lutfetıde tekmeledı artık aklım cıktı normalde cok hareketlı olmasa korkmazdım aslında ama normalde kıpır kıpr neyse gectı cok sukur pıraye gulem sızın fındıklarda kımıldamazsa aklınızda olsun dınlenın kımıldar

badecım ınan yazını okurken agladım ben hamıle oldugum halde dıger evlerden gelen bebek seslerıne ozenıyorum ınan senı cok ıyı anlıyorum hergun dua Edıyorum Yuce Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

pirayecim hissettiğim bebeğimdir diye umuyorum..henüz kesin o diyemedim:)
canım tetanoz 2 doz yapılacak 1 ay arayla bence geç kalma..gerçi yelizin dediği gibi aile hekimleri yoklayıp duruyolar,sen kendin bi git görün..kan tahlili falan yapmaları lazım..onlarada düşen görevler var yani..
yeliz canım oğlun üzmüş seni..kıyamam ne endişe..doğsunlarda bir bir anlatalım bunları:) eşek sıpaları:) neyseki herşey yolunda..bi sayfada yazmışlar anne hareket halindeyken bebek sallantıdan uyuyomuş,anne hareketsiz kalınca uyanıyomuş bebekler..gerçekten öyle demekki..sen çalışıyomusun bu arada? evdeysen yat arada..

piraye canım lucrini bende bilmiyorum
dr. anlattıda anlattı hani benim yumurtalar başına buyrukya
bunlar hem coşup 40 ı aşmasın hemde hepsi aynı boyda büyüsün diyeymiş
aman bir işede yaramadı ya neyse:)

yeliiz sen ağlama ben hepinizin yerine ağlıyorum:)
senin kuzun var içerde hisseder o üzüldüğünü..
siz iyi olun ki kuzularınızda iyi olsun
oğluşun korkutmuş seni yaramaz olacak belli cücük:)
Allah tüm gebelere yavrularını sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin

Aradım bugün kızlar aile hekimimi. gel yapalım hemen dedi. Ama hani ben şehir dışında çalışıyom ya işten izin almak çok zor oluyo, bi de bunun geri dönmesi var. Kocamda vermiyo ki arabayı kendi başımın çaresine bakiiim. artık ayarlıcam bu hafta içi bir gün de vurulucam aşıyı.İçime dert oldu şu tetenoz aşısı, olsamda kurtulsam walla :) canım geçenlerde benim de öle oldu, hatta 2 gün nerdeyse hiç kımıldamadı, sonra bende işi gücü bıraktım 2. günün sonunda oturdum başladım dinlemeye, 20 dk geçmemişti ki benimki başladı azmaya :) Ben de çok korkmuştum. Normalde benimki de çok zıpır, ismini pıtırak koyduk kocamla, pıtır pıtır her dakka oynuyo içerde yavrum :) azcık hareket etmese hemen korkuyorum bende. Hele hele bundan sonra çok dikkat etmemiz gerek hareketlerine.Ahhhh kuzucuklar hepsi Allaha emanet. Allah korusun yavrularımızı

Badecım uzulsun kuzular belkı onlarda dua ederler ıcımızde gulemcım ben calısmıyorum normalde dınlenıyorum ama gectıgımız 2 haftadır uykuma yememe ıcmeme dıkkat etmedım hıc ve cok yordum kendımı tabı oda benımle yoruldu ondan dedı doktorum da haklı yanı kuzum kımıldamamakta pırayenınde dedıgı gıbı dınlemek ve dınlenmek yetıyo vala dgsun poposuna yapıstırcam saplagı tabı kıyabılırsem :) hersey onlar ıcın Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

ZRDA dualarım seninle
transferden sonra bir görün gelmek istemesende
bileyim dua ederim inş.

kızlar benim kırmızılar geldi

Canim tetanozu ihmal etme lutfen birazcik gecikmen var soyleyeyim ikinci dozuda yapilacak onun biliyorsun onemli tetanoz asisi...hsenin hereketli kuzunu yerim simdi yeri bol iceride ondan super rahat ilerleyen zamanlarda hareketler tekme hatta teme tokat gibi olacak annesine dayak atacak o pitir :))) tadini cikartin kizlar en guzel zamanlar senden besleniyor sen iyi o iyi cikinca ne kadar yedi vitaminin aldimi alti pismi derken gunler geciyor :)))) simdi tek vucutsunuz o yuzden super...gecen gun bir yerde okudum bebekler dogduktan sonra da kendilerini bizim vucudumuzn parcas saniyorlarmis yani biz tek vucuduz kendinide benim elim kolum bir uzvum saniyormus o yuzden en cok bende sakinlesiyor benim omzumda gogsmde uyuyor doktora gittik gecen gun dedim ki cok kucak bebesi oldu surekli ustumde o uyurken dusa hizli girip cikiyorum o kadar yapisti bana dedim doktorda dediki sakin kucagindan birakma onun sana cok ihtiyaci var kucak bebesi filan olmaz merak etme olursada olsun cocuguna o guveni ver dedi yani smdide yapisik bana ama karinda tasima daha keyifli :))))) bu arada evet profil resmim Karyanin ayaklari :))))

aklıma ne geldi
bu gün test yaptım evde
tabi herzamanki gibi tek çizgiyle attım çöpe
burda çöpleri toplayanlar var
yarın bizim çöpü açınca
''yine mi negatif''diycekler artık her ay her ay test

Badecim kimse gormuyordur o tetsleri merak etme bende varya ovulasyon tetsleri icin dusunuyordm her aksam yapiyordum o tetslerden deli gibi yumurtlamam bitiyordu hala yapiyordum ama simdi hepsini unuttum icindeki umuda sans ver biliyorum hala orda bir yerlerde var umut cunku kimse umutsuz yasayamaz bu mantikla yola cikarak diyorumki yol ac umuduna ki umut grcege donussun..dualarimdasin...

Zrda sesi cikmiyor ya merak ettim onu ne yapiyor....

Melodi cnm bu arada sanirim ekledim seni facebookta simdi bakacagim...emin olmak icin....

Yelizz gulem otum ikinizide...lee cnm okuyorsan senide cok optum iki cocukla yogun annem benim okullarda acildi insallah iyi gecmistir ilk okul gunu oglunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…