Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım bencede bırsuru ıvır zıvır cıkarıyo doktorlar fazlada dıdıklememek lazım bencede analaramız bızı dogururken boyle seylermı vardı annem bende bı ogrendıgınde gıtmıs oda rastgele abımı dogurmus aylar gecmıs dur bı kontrole gıdeyım demıs adet olmamıs cunku bı gıtmıskı bana 5 aylık hamıleymıs :)dogumu bıle evde yapmıs :) ısın sakası tabı gıdıcez doktorada fazla ırdelememek lazım bencede world gecmıs olsun canım ınsallah kızın ıylesır hemen aklına kotu seyler getırme zamanla gecıcektır o merak etme elımızden tek gelen sey dua dualarımdasın canım
Kizlar selam,
Umarimkeyifler iyidir...cerenm isi birkmissin cokda iyi yapmissin cok sevindim senin adina biraz dinlendirmis olursun kendini...iyi bir donem sewnin icin gor baak yarayacak.
Bade nedir durum?sormaya korkuyorum vallaha...inssallah guzel haberler verirsin...
Gulem nasil gidiyor?guzel hamilem benm resim koysana facebook'aa gorelim...
Biz iyiyiz simdi emcik emiyor kzim :)gogsumun yeni adi emcik...surekli hadi annem emcige diyorum alssin bu tabire diye :))) hizla buyuyor serseri kizim...salatalik gibi hani hormonlu salataliklar gece buyur ya catir cutur sesini duyarsin oyle vallaha :)))))
Herkesi opuyorum...
hiiih yerim ben o salatalığı emsin can olsun kan olsun sütün ona
ayaklarından öp benim yerime o pembiş ayaklarından
korkma canım haberler aynı gelen giden bişey yok ööle kuru kuru bekliyorum
haftasonu gidecktim dr.yurt dışındaymış.
diğerine gitmek istemedim
hemşire iğne bitince gel sorun değil adet gecikmesi dedi
benim zaten hep 5 gün geç oluyo
ama iğnenin fazla yapılmaması lazımmış
bakalım hayırlısı..
hafta içi netleşecek durum
ya güm liycem yada devam edicem
sağol canım..çok şükür...onu görmek iyi geliyo gerçekten..doktoruma çook güveniyorum zaten..ama çok fazla rahat..mesela tetanoz aşımın zamanı geldi aile hekimi yapalım dedi doktora bi sorayım dedim,dün soruyorum yaptır diyo:) yani şu gün aşın var bugün şu var demiyo..ultrasona kitlenmiş:))) omega 3 kullanayımmı diye sordum bi kaç arkadaş içiyo diye..hiç gerek yok canın ne sitiyosa ye ne istemiyosa yeme sütmüş ıvır zıvır zorlama kendini dedi:) hatta kendi annesi vejateryanmış. hiç bi şekilde et yemiyo ama çok şükür IQ 'm iyi dedi:)) kardeşide türkiyede derecesi olan bi adammış:))) takılma bunlara dedi:) muayene sırasında hala hissetmiyorum dedim çok yakında dedi,ve bugün sabahtan beri 3 kere pıt pıt oldu heheheheesanırım hissettiğim o:)
yaa bade ben çözemedim senin tedavini..senin vurulduğun iğnenin bi sayısı günü yokmu? nasıl fazla vurulmaması lazımmış?sen tedaviye başladın resmen hemşirede gel demiş başka doktor diye niye gitmiyosun? sonuçta aynı merkez değilmi? öle canın isteyincemi gitcen:)
canımbenim dr. ilk lucrine başlayınca adetini garantilememiz lazım lucrin geciktirici etkisi olan bir iğne demişti
yani bunun şişedeki dozu bitince adet olmam gerekiyo...iğne bi şişede her gün 10 luk çekip vuruyorum
bu şişe bitince ikincisinde adet olmam lazım öff bilmiyorum adım adım iptal olacak bir tedaviye gidiyorum...
hemşire şişdeki ilç bitince gel dedi
daha var ilaç iki üç günlük...
diğer dr.a gitmek istemiyorum yine birbrilerinden habersiz iş çevirmesinler:)
bunları yazarken ağlıyorum bi yandan yoruldum artık ..istemiyorum bunları yaşamak
niye böyle her işim ters gidiyo
normal olmuyo
tedavide bile olmuyo
isyan etmek istemiyorum ama kaldıramyıyrouma artık
insanların acıyan bakışlarından,yaşımı soramalarından niye tedavi olmuyosunzu diye sormularından bıktım
eşimin arkadaşlarının tel.de çocuk yokmu diye sorduklarında duyamamyım diye yanımdan fırlayıp gitmesi bitiriyo beni
herkesin evinden bebek sesleri gelirken bizim evden benim hıçkırıklarımın duyulmasından yoruldum
eşim ağladığımı görmesin diye başka odlarda uyuya kalmaktan yoruldum
ve ben artık başkalarının çocuklarını sevmek istemiyorum
kendi yavrumun kokusunu içime çekmek istiyorum
kızlarrr selammmmm :)hepinizi çok özledim.. ..maşallah gülemcim pıt pıtları hissetmişsin canım çok sevindimmmm yahu...badecim lütfen rahat ol gelecek kırmızılar :)...
dew canım süt kokulu kızını benim yerimede öp kokla :) sana faceden arkadaşlık talebi gönderdm canım ama eşimin adıyla ortak kullanıyoruz çünkü :)
bende havadisler koşturma şeklinde gidiyor misafirler geliyor gidiyor bayağı yoğunuım yani..daha tedaviye başlayamadım bilemiyorum ne zmaan başlayacağım..bu arada kızlar şu bağışıklık testi kromozom vs..bunları kendim nerde hangi hastanede yaptırabilirim .:)
öpüyorum hepinizi çokkkk...
ben bu lucrini bilmiyorum ya ondan anlamadım..ama bi taraftanda bu tedavi bi ekip işi..bu adamların kopuk davrandıkları hissini verdin bana ve bu iyi bişey değil..ilacın bitince git bade..aksatırlarsa onların suçu olur çemkirir hakkını ararsın ama böyle davranmak bana mantıklı gelmedi..ne kadar dolu olduğunu,ne durumda olduğunu inan çok iyi anlıyorum ama peşini bırakıverecekmiş gibi,pes edecekmiş gibi durma lütfen..her tedavide ayrı yıkılan ben her tedavide ayrı kamçılanıyordum sanki..sende topla kendini..merkezini sadece doktorun olarak ele alma tamamına güvenin yoksa değiştir gitsin bi sürü merkez var istanbuldasın bu büyük şans..yada aç konuş doktorunla..bak senin vücudun anne olmaya müsait..bunu iki kere yaşadı,sadece devamının gelmesi için bi iğneye ihtiyacın var,böyle düşün..olacak ve gerisi gelecek bu sefer..
ben bile bilmiyorum halen şu lucrini canım:)
yaa gulem aslında merkez dr. bunlar hikaye
ben olmayacak diye tutturdumya gitmek istemiyorum galiba
yarın gidicem zaten bakalım ne halt edicekler:)
valla anneliğe müsait olan yerlerimide bozdular bu tedavilerle
neyse demek pıt pıtları hissediyosun yaşasıııın
bol bol sırt üstü yat kıpraşsın çok bekledin bunu tadını çıkar
bol bol hoplasın zıplasın ki sen rahatla
yerim ben onu yaa ne yapıyo acaba totosunumu zıplatıyo
canımbenim dr. ilk lucrine başlayınca adetini garantilememiz lazım lucrin geciktirici etkisi olan bir iğne demişti
yani bunun şişedeki dozu bitince adet olmam gerekiyo...iğne bi şişede her gün 10 luk çekip vuruyorum
bu şişe bitince ikincisinde adet olmam lazım öff bilmiyorum adım adım iptal olacak bir tedaviye gidiyorum...
hemşire şişdeki ilç bitince gel dedi
daha var ilaç iki üç günlük...
diğer dr.a gitmek istemiyorum yine birbrilerinden habersiz iş çevirmesinler:)
bunları yazarken ağlıyorum bi yandan yoruldum artık ..istemiyorum bunları yaşamak
niye böyle her işim ters gidiyo
normal olmuyo
tedavide bile olmuyo
isyan etmek istemiyorum ama kaldıramyıyrouma artık
insanların acıyan bakışlarından,yaşımı soramalarından niye tedavi olmuyosunzu diye sormularından bıktım
eşimin arkadaşlarının tel.de çocuk yokmu diye sorduklarında duyamamyım diye yanımdan fırlayıp gitmesi bitiriyo beni
herkesin evinden bebek sesleri gelirken bizim evden benim hıçkırıklarımın duyulmasından yoruldum
eşim ağladığımı görmesin diye başka odlarda uyuya kalmaktan yoruldum
ve ben artık başkalarının çocuklarını sevmek istemiyorum
kendi yavrumun kokusunu içime çekmek istiyorum
Gunaydın kızlar pıraye ben haftaya 2ncı asımı vurcam sen bıraz gec kalmıssın vurul artık erteleme asını vala bızım aıle hekımı yapıstı pesımı bırakmıyo heray kan tahlılı yapıyolar bana guatrda varya kontrol altındayım hep kızlar oglum dun bızı korktu aksama kadar kımıldamadı 9 30 a kadar bekledım en sonunda doktorumu aradım korkma bu haftalarda olur sen yorgunmusun dedı evet dedım tatlı bıseyler ye hemen su ıc ve 2 saat yat dedı yaptım bende pasam lutfetıde tekmeledı artık aklım cıktı normalde cok hareketlı olmasa korkmazdım aslında ama normalde kıpır kıpr neyse gectı cok sukur pıraye gulem sızın fındıklarda kımıldamazsa aklınızda olsun dınlenın kımıldar
Kızlar haftasonu kaynamış buralar :) Wold canım benim stresli günler geçiriyosun anlaşılan ama bu kist olayını çok duyuyoruz, doğuma kadar kayboluyomuş. onlardandır diye tahmin ediyorum içini ferah tutmaya çalış tatlım. Hem senin gittiğin doktor periontologmuş yaaaa, bence bir daha radyoloğa gitmene gerek yok. Sonuçta senin doktorun işinin ehli. Adamların işi bu ayrıntılı ultrason. Herşey yolunda gidecek umarım.
DEW canım benimmmm yaaaa yerim ben o pembe ayakları. Ohhhh misss gibi nasıl içime sokasım geldi anlatamam, kuzunun poposumu o :) :) :) ahhhh o popoyu da yerim ben annesi, ne tatlı bişey bu böyle :) Emsin emsin kızımız, emsin de büyüsün. Şifa olsun annesinin sütü, kan olsun can olsun prensesimize :) İyi olmanıza çok sevindim canım.
GÜLEEEMMM demek pıt pıtlar başladı, ahhhhh o hareketleri tam anlamıyla bir hissetmeye başla... Tarif edilmez bir duygu. Allah isteyen herkese tattırsın sağlıkla sıhatle. demek 280 gr olmuş haaaa, ohhhh miss kokulu minik bebek, İyi olmanıza sevindim canım. Bu arada ben hala tetenoz aşısı olmadımİstanbuldaki doktorum eee sen bilirsin demişti. Ben da burda hala aile hekimime gitmedim. Dahası burda bir doktorum bile yok bu ayın sonunda gidicem inşallah. Bakalım bu haftada aile hekimime gideyim diyorum tetenoz aşısı için.
BADE canım stresini çok iyi anlıyorum. Ahhh şu kırmızılar, istenilen zamanda neden gilmezde insanı strese sokar, ben de snin tedavini tam anlayamadım, zaten lucrini neden kullanırlar onudu bilmiyorum. Kendim kullanmamaıştım yaa o yüzden kafam basmıyo :) :) Umarım tez zamanda başlarsın da bu sefer hayırlısıyla sonuçlanır.
aklıma ne geldi
bu gün test yaptım evde
tabi herzamanki gibi tek çizgiyle attım çöpe
burda çöpleri toplayanlar var
yarın bizim çöpü açınca
''yine mi negatif''diycekler artık her ay her ay test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?