Bu arada kizimin meludu oldu cuma gunu hem zekeriya sofrasi hem mevluddu adaklarimiz vardi malum onlari yapmak istedik 40 cikmadan harika bir mevluddu karyayi giydirdik bir guzel resmini koyacagim facebook'a :)))) tam hoca karyayi istedi ustune dua okumak icin getirdim kuzumu hoca basladi okumaya bana bir aglama gelsin o kadar insan icinde bir agladim bir agladim kizlar ki sormayin resmen aylarin stsi,endisesi,uzuntusu kisacasi tum duygulari dokuluverdi...darisi basiniza ..bu arada 40miz cikti artik sukur disarida cikiyoruz yumurta toplamaya basladik herkes yemege cagiriyor cok zevkli :)))))
Bu arada kizimin meludu oldu cuma gunu hem zekeriya sofrasi hem mevluddu adaklarimiz vardi malum onlari yapmak istedik 40 cikmadan harika bir mevluddu karyayi giydirdik bir guzel resmini koyacagim facebook'a :)))) tam hoca karyayi istedi ustune dua okumak icin getirdim kuzumu hoca basladi okumaya bana bir aglama gelsin o kadar insan icinde bir agladim bir agladim kizlar ki sormayin resmen aylarin stsi,endisesi,uzuntusu kisacasi tum duygulari dokuluverdi...darisi basiniza ..bu arada 40miz cikti artik sukur disarida cikiyoruz yumurta toplamaya basladik herkes yemege cagiriyor cok zevkli :)))))
ZRDA dualarım seninle
transferden sonra bir görün gelmek istemesende
bileyim dua ederim inş.
kızlar benim kırmızılar geldi
Ohhh şükür hadi gözün aydın. Şimdi umudunu hiiiç kaybetmeden ve aklından negatiflikleri çıkartarak yeni tedavine başla canım hayırlısıyla. Nooolursun kendini fazla üzme ve şu günlerini mutlu geçirmeye çalış canım. Haydi bismillah.... Çekilin yoldan bade geliyo gümbür gümbür :) Bu defa tedavini sonuna kadar götüreceksiniz ben inanıyorum ve transferinde olacak. Bu tedavinde kuzuna kavuşacaksın canım İnşallah. Doğurgan hatun olduğunu kabul et şekerim, ilk tedavide turnayı gözünden vuracaksın :) :)
ZRDA dualarım seninle
transferden sonra bir görün gelmek istemesende
bileyim dua ederim inş.
kızlar benim kırmızılar geldi
Bu arada ben bugün sağlık ocağına gidiyorum, tetenoz aşısı olmaya :) :)
zrda tedaviye odaklandı sanırım..inşallah herşey yolunda gidiyordur..
seninde gözünaydın canım..bak herşey tıkırında...kendi kendine geriliyosun..artık şikayet yok:)
piraye dkh.ı kanamayı azaltıyomuydu hiç yok denecek şekilde şimdi
neyse bakalım ne olacak bu defa
dualrınız eksik etmeyin nolur meleklerinizle birlikte
iyi ki varsınız hepiniz
artık üzülmüyorum böyle uyuşmuş gibiyim
inş. herşey yolunda gider bu defasağol güzelim
hadi kolay gelsin..bende yarın gitcem:) o aile hekiminede söyle adam gibi takip etsinler dünya para alıyolar:/
Evet canım çok çok azaltıyo hem de. Ben 3üncü günde tamamen temizleniyodum düşün. İlk gün çok az geliyodu 2. gün eh işte,3. güne hiiiç bişi kalmıyodu :) Merak etme, herşey yolunda gidecek canım benim
Ayyy aslında çok çekiniyorum, hiç sevmeme böle devlet daireleri ile uğraşmayı. Umarım adam gibi bi yerdir de benim tepemi attırmazlar. Zaten zor izin aldım işten. Bugün bütün işlemlerimi halletmeleri gerek. Demek çok para alıyolar ölemi, walla ben hiç bilmiyom bu işleri yaaaaa....bakalım umarım iyi insanlarla karşılaşırım. Bu saate kadar nerdeydin falan gibi abuk sunuk sorular sormazlar umarımpöööfffff
Ayyy aslında çok çekiniyorum, hiç sevmeme böle devlet daireleri ile uğraşmayı. Umarım adam gibi bi yerdir de benim tepemi attırmazlar. Zaten zor izin aldım işten. Bugün bütün işlemlerimi halletmeleri gerek. Demek çok para alıyolar ölemi, walla ben hiç bilmiyom bu işleri yaaaaa....bakalım umarım iyi insanlarla karşılaşırım. Bu saate kadar nerdeydin falan gibi abuk sunuk sorular sormazlar umarımpöööfffff
öff bende gidicem sinir oldum şimdiden
dosya için istenen testlerim yok yaptım mı hatırlamıyorum
kaybolmuş da olabilir
gidip aıds sarılık testlerini yapıcam
inş. sanada sorun çıkarmazlar da hemen halledersin
bu aile hekimleri ücretlimi yapıyolar testi hiç bilmiyodum
e devlete ait bunlar niye ücretli olsun
gider özelde yaptırırım kafam rahat olur hem?
Badeee harika haber regli olmussun supersin...dkh az getiriyor kesinlikle etkili cnm emin ol...
:)))) hayrı canım ücret almıyolar tabii kii..ben aile hekimlerinin az maaş almadıklarını söylediim ya onu diyo piraye:)
bknz.bi önceki sayfa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?