Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada kizimin meludu oldu cuma gunu hem zekeriya sofrasi hem mevluddu adaklarimiz vardi malum onlari yapmak istedik 40 cikmadan harika bir mevluddu karyayi giydirdik bir guzel resmini koyacagim facebook'a :)))) tam hoca karyayi istedi ustune dua okumak icin getirdim kuzumu hoca basladi okumaya bana bir aglama gelsin o kadar insan icinde bir agladim bir agladim kizlar ki sormayin resmen aylarin stsi,endisesi,uzuntusu kisacasi tum duygulari dokuluverdi...darisi basiniza ..bu arada 40miz cikti artik sukur disarida cikiyoruz yumurta toplamaya basladik herkes yemege cagiriyor cok zevkli :)))))

ben yerim pembe ayakları oy yuvarlak totoyu:))))))))
canım 40ınız hayırlı oslun
kıçenin ömrü, sağlıklı uzun olsun
çok duygulandım bende
altın kızımız büyümüş de misafirliklere gitmiş
duaların için çok sağol canım
desteğiniz giç veriyo..

Ahhh canım benim hayırlı olsun 40'ı devirmişsiniz, ne güzel yumurta toplamalar başlamış, ne mutlu size, Allah bereketini nefesini üzerinizden eksik etmesin. İnsan duygulanmaz mı yaaa... Ne çok bekledik onlara kavuşmak için, neler yaşadık, neler çektik. Ne mutlu ki sen bugünleri gördün canım, darısı bizim gibi bebeğini bekleyen herkese ve tüm hamile kalmak isteyenlere inşallah. Fotoğraflarını da yükle face'e mutlaka çok merak ettim. Bu arada nooolur benim için kokla o mis kokulu pembe ayakları. totosunuda ısırıver annesi benim yerime :)

ZRDA dualarım seninle
transferden sonra bir görün gelmek istemesende
bileyim dua ederim inş.

kızlar benim kırmızılar geldi

Ohhh şükür hadi gözün aydın. Şimdi umudunu hiiiç kaybetmeden ve aklından negatiflikleri çıkartarak yeni tedavine başla canım hayırlısıyla. Nooolursun kendini fazla üzme ve şu günlerini mutlu geçirmeye çalış canım. Haydi bismillah.... Çekilin yoldan bade geliyo gümbür gümbür :) Bu defa tedavini sonuna kadar götüreceksiniz ben inanıyorum ve transferinde olacak. Bu tedavinde kuzuna kavuşacaksın canım İnşallah. Doğurgan hatun olduğunu kabul et şekerim, ilk tedavide turnayı gözünden vuracaksın :) :)

canım burnumun direği sızladı resmen yaa...maşallah 40 ı çıktı demek..günler hızlı geçiyo sanki..aman geçsin geçsin:)
canım mevlüddü yumurtaydı neler varmış yaa.ben hiç bilmem çünkü bizim ailede hiç mevlüdü olan çocuk yok..Allah izin verirse ben yapacağım..yumurta olayını hiç duymamıştım..
karya izmirin en güzel havasını soluyo şimdi..ohhh mis gibi :)

piraye dkh.ı kanamayı azaltıyomuydu hiç yok denecek şekilde şimdi
neyse bakalım ne olacak bu defa
dualrınız eksik etmeyin nolur meleklerinizle birlikte
iyi ki varsınız hepiniz
artık üzülmüyorum böyle uyuşmuş gibiyim
inş. herşey yolunda gider bu defasağol güzelim

ZRDA dualarım seninle
transferden sonra bir görün gelmek istemesende
bileyim dua ederim inş.

kızlar benim kırmızılar geldi

zrda tedaviye odaklandı sanırım..inşallah herşey yolunda gidiyordur..

seninde gözünaydın canım..bak herşey tıkırında...kendi kendine geriliyosun..artık şikayet yok:)

zrda tedaviye odaklandı sanırım..inşallah herşey yolunda gidiyordur..

seninde gözünaydın canım..bak herşey tıkırında...kendi kendine geriliyosun..artık şikayet yok:)

o zaman son bişeyden daha mızmızlanayım:)
ya bu dkh.kanamayı azaltıyomuydu
hiç yok denecek kadar az?

Evet canım çok çok azaltıyo hem de. Ben 3üncü günde tamamen temizleniyodum düşün. İlk gün çok az geliyodu 2. gün eh işte,3. güne hiiiç bişi kalmıyodu :) Merak etme, herşey yolunda gidecek canım benim

hadi kolay gelsin..bende yarın gitcem:) o aile hekiminede söyle adam gibi takip etsinler dünya para alıyolar:/

Ayyy aslında çok çekiniyorum, hiç sevmeme böle devlet daireleri ile uğraşmayı. Umarım adam gibi bi yerdir de benim tepemi attırmazlar. Zaten zor izin aldım işten. Bugün bütün işlemlerimi halletmeleri gerek. Demek çok para alıyolar ölemi, walla ben hiç bilmiyom bu işleri yaaaaa....bakalım umarım iyi insanlarla karşılaşırım. Bu saate kadar nerdeydin falan gibi abuk sunuk sorular sormazlar umarım pöööfffff

kızlar merhaba) hamiş annelerimiz herşey yolunda gidiyor inşaallah hepinizin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınız haberlerinide alacağız..bade canım lütfen stres olma herşey olduğuna varır ve gör bak herşey yolunda gidecek.biliyoruz ki stres hormonları alt üst edebiliyor sakin olmaya çalış lütfen, inşaallah bu tedavinle anne olacaksın.
melodi,ceren zrda tedaviniz hangi aşamada? zrda transfermi olacak ayyyy allahım inşaallah göbişi bebeğiyle dolsun..
dew, karyanın ayaklarını pembiş ayakları yerim ben ) hormonlu salatalık gibi büyüyor demişsin fıstığım sağlıkla büyüsün) benim kızımın bile boyunun uzadığını söylüyorlar)
oğlum anasınıfında ve çok severek gidiyor) kızım bende istiyorum diye tutturuyor çişli kızım seni almazlar buraya diyorum)
çişini oturağa yaptırmaya çalışıyoruz canı isterse oturuyor istemezse asla otutturamıyoruz.anlayacağınız bir süre daha kakalı popo yıkayacağım:-(-))
ama süsümüzden de hiç ödün vermiyoruz.bir bebek bu kadarmı sık kıyafet değiştirmek ister benim ikibuçuğuna gelmemiş kızım çişini söylemiyor ama süsündende geri kalmıyor)
akşam reklamlarda avonun reklamını gördü ve tırnağına bakarak istiyom istiyom diye ağlıyor.babası ve ben ne olduğunu anlayamadık tabii konuştuğunu anlayamıyoruz.sonra anladıkki oje sürmemi istiyormuş ))
yaaa kız anne adaylarına duyurulur bu kızlar çooook cadı)
canlarım canım arkadaşlarım allahtan dileğim hepiniz annelik duygusunu yaşayın..ben çocuklarımı karnımda taşımadım ama şuan onları taaaa içimde en küçük hücreme kadar hissediyorum.inşallah hepiniz bu güzel duyguyu anneliği yaşayacaksınız.badeciğim ben inanıyorum sen ve melodi ceren bubuş hepiniz bu duyguyu yaşayacaksınız...sevgi ve sağlıkla kalın)

yaa Allahın her ayı kullanıp azalttığını bilen ben
tedavi öncesi paranoya yaptım
öyleydi dimi azaltıyodu
:))))))))))))))
hayırlı olsun artık üşütük bir arkadaşınız var
sağol canım rahatladım

öff bende gidicem sinir oldum şimdiden
dosya için istenen testlerim yok yaptım mı hatırlamıyorum
kaybolmuş da olabilir
gidip aıds sarılık testlerini yapıcam
inş. sanada sorun çıkarmazlar da hemen halledersin
bu aile hekimleri ücretlimi yapıyolar testi hiç bilmiyodum
e devlete ait bunlar niye ücretli olsun
gider özelde yaptırırım kafam rahat olur hem?

Badeee harika haber regli olmussun supersin...dkh az getiriyor kesinlikle etkili cnm emin ol...

canım demezler,aslında onların kim hamile kim korunuyo,nasıl korunuyo herşeyi biliyo olmaları lazım..asıl siz nerdeydiniz dersin:)

:)))) hayrı canım ücret almıyolar tabii kii..ben aile hekimlerinin az maaş almadıklarını söylediim ya onu diyo piraye:)
bknz.bi önceki sayfa:))))

Badeee harika haber regli olmussun supersin...dkh az getiriyor kesinlikle etkili cnm emin ol...

dimi o azaltıyo
ay delirdim hepten benim gibi tecrübeli biri
bunu nasıl unutur hahaha

:)))) hayrı canım ücret almıyolar tabii kii..ben aile hekimlerinin az maaş almadıklarını söylediim ya onu diyo piraye:)
bknz.bi önceki sayfa:))))

idare edin beni artık

heyoooooooooooooooo:)

badecim canımmm hadi gözün aydın kırmızı kartı görmüşsün :)sen d.kontrol hapı içince bak azalmış benim hep böyle geliyor 3.güne bişey kalmıyor ..neden böyle oldu anlayamıyorum doktorlarda bişey yok diyorlar ama muamma :)

kızlar bende 9 eylüle gittim kromozom vs..testlerini yaptırmak istediğimi tüp bebek te başarısız olduğumu vs.. herşeyi anlattım lakin kromozom testi için gün 9 aralık olarak verdiler ..ölme eşşeğim ölme yanii.bunu beklersem tedavim gecikecek .araya sıkıştırayayım diyorum bir tüp bebek nasreddin hoca gibi ya tutarsa değil mi :)ama kan pıhtılaşma testini dün yaptılar kan verdim sonuçları 3 hafta sonra çıkacak ona göre yaptırıcam tüp bebği ..bu arada bunların hiçbirini doktore istemedi ama ben kafamda soru işaretleri kalsın istemiyorum inşallah herşey güzel olacak ..

dew ya avatarındaki foto karyanın patilerimi :)yerim ben onları ham yaparım valla çok şeker maşallah popoyuda dikmiş sanırım :)tam sıpa tam ..:)

işte böyle kızlar herkes iyi olsun mutlu olsun göbüşlerimiz dolsunnn :)hamişlerimiz güzel güzel doğursun ..doğuranlar sıpalarını sağlıkla büyütsün inşallah :)
lee senden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum sen yüreğinde büyütüyorsun onları ne kadar güzel allah size mutluluk sağlık güzel olan ne varsa versin inşallalh umuyorum ki birde güzel minik kardeş gelsin inşallah süpriz yapsın ..öpüyorum sizlerii hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…