Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım adet miktarına bende çok takılmıştım..o kadar az oluyoduki yani zorlasam bi pele bitirirdim..çok üstüne gittim doktoruma inanmadım..bi gün bile gelse adet sayıyoruz deyip durdu..sende takma bence..birde kan pıhtılaşma testi yaptırmayı çok istedim,kan sulandırıcı yapılması gerekirde atlanır falan diye..doktorum bi kayıbım olduğu için ve tüp bebekte başarısız denemelerim olduğu için her halükarda kan sulandırıcı yapcaz deyince rahatladım..tahlil yapılmadı ama kan sulandırıcı yapıyorum hergün..ege doğum evinde de rutin bi uygulama sanırım tüp bebek tedavisinde yapıyolar mutlaka..pozitif olunca devam ediyolar zaten..
aminn canım..aminn...hepimiz anne olalım sağlılı sıhhatli inşallahhhh..

melodi canım sağol inş. hepimiz kurtaırırız paçayı artık:)
iyi yapmışsın testleri yaptrımakla
ama genelde bu testler rutin istenir
benim önceki dandik merkezde bile istendi
sende neden yapılmamış hayret
kromozom genelde düşükler olunca isteniyo
gulemin dediği gibi kan sulandırıcı artık herkese veriliyo
bende pıhtılaşma var iğne dozu yüksek olur büyük ihtimalle
hadi sende başla beraber el ele çıkalım yola:)
bebüklerimizi alıp gelelim:))))))))))

gulem kan sulandırıcıları vurluyomusun halen
onları bana bi anlatsana sana zahmet iğneci hatunsun nede olsa
dik mi vurlacak yanmı
bide havasımı alınmıyomuş kızlar bişey demişti
o iğneler için rapormu aldın nasıl yaptın
ayy daha kullanmadan ne sordum heee:)

evet canım doğuma kadar devam..hazır enjektör zaten..benim ilacım clexane 0.4 lük 4000 ünite..içinde hava var evet..en son o havayı enjekte ediyosun yani ilacın dibinde oluyo havası ama bazen hava yukarı çıkmış oluyo ve ben çıkartıyorum mecburen..mantık havanın sonda girmesi ve ilacın çıkmasını önlemek..birde dik yapılıyo.zaten deri altına gidecek kadar uzunlukta iğnesi..ve benim ilacımda ilaç bitince iğne kendiliğinden basınçla çıkıyo ciltten..iğnenin ucu kapanıyo değişik bi sistemle..hijyen olarak düşünülmüş..ben göbeğimden yapıyorum,acımıyo.kendin vurmaya alış mutlaka.çok kolayyyyy:) ve hergün aynı saatte.. raporu kadın doğumcu veriyo.3-4 aylık iğnemi toptan alabiliyosun..

süpersin hatun ne diyeyim

Ben de o iğneden kullanmıştım canım, aynı sistem. Ama benimki çok yakıyodu ilaç dağılırken, yaparken sıkıntı yokta, sonrasında yanıyodu 12. haftaya kadar devam ettim. şimdi ise sadece coraspirinle iade ediyoruz. 28-30. haftaya kadar kullanacakmışım. Amaaaan ne günlerden geçtik dimi yaaaa. Ben cetrotide'ı yaparken bi moratmıştım kendimi anlatamam. Koskocaman kıpkırmızı ka oturmuştu resmen, meğer çok yana yapmışım damara denk gelmiş. ne fenaydı yaaaa.... Hey Allahım bak şimdi o günler unutuluyo,çekilen acılar unutuluyo. Şu minnacık kuzununhareketlerini hissetmek, kokusunu içimize çekmek için ne fedakerliklar yapıyruz her birimiz. Annelik böle bişi galiba, daha anne olmadan başlıyo fedakarlıklar. Bak duygusala bağladım kendi kendime...

:) canım göbeğin yasız bölgesine yaparsan acıyo ama ilaç dağılınca 2 dk.da geçiyo..göbek deliğinin 4 prmak yanları diyolar ama ben sağ-sol altına yapıyorum.orda yağlarım var biraz:)))
haklısın çok çabuk unutuluyo bazı şeyler..gerçi ben kendime pek acımam..bu iğneyi 9 ay başkalarına yaptıranları tanıyorum,ben kendime normal ağrı kesici iğnede yapabildiğim için bu sinek ısırığı gibi bile gelmiyo:)))
iğnemi yaparken beni gören arkadaşlarım nasıl acıyarak bakıyolar bi görseniz:) birde tüp bebek olduğunu bilmiyolar ahh ahh 4 senedir çektiklerimide bilseler:) ama iğne saatim gelince mutlu oluyorum ben:) mama saati diyorum eşim bile gülüyo halime:) hani insan acı çektikçe sadistleşiyo sanki..sağlıklı sıhhatli olsunda vızzzz gelir valla..
eee darısı badeciğe

başladım ben yine
sevin beni Eki Görüntüle 514539
dua edin olurmu
prl 36 çıkmış ilaç verdi dr.
üst sınır 25:26:

offff badeeeeee :26:
ben bu filmi bi yerden hatırlıyorum....benimde yükselmişti..ilaç verdiler ve düştü
doktorumun dediği şey stresssssssssssssssssssssssssss....altında başka bişey arama sakın..acaba neden deme..stresssss başka bişey değil...bu arada ilk iki tedavimde de yüksekti ve ilaçla düşmüştü,en sonki transferde kontrol etmek kimsenin(benim bile)aklına gelmedi..transferden sonra anaaaa benim bide prl yüksekti,eee bakılmadı?hiç tutmaz o zaman demiştim....ihmal edildiğimi düşünerek...
ay çok yazdım neyse takma sakın..iç ilacı nasılsa hormonlu hatunuz biz

hahah başladım derken yanlış oldu
tedaviye başladım demek istemiştim
ilk iğnemi vurdum bu gün
dr.civanım da öyle dedi
çok küçük bi yükseklikmiş
önceki tedavimde daha yüksekmiş
yok takmıyorum bunu
çünkü yakın arkadaşımın göğsünden şarıl şarıl süt geliyodu
beyinde kitle yapmıştı artık
ama kendiliğinden hamile kaldı
evet stres kesinlikle

Badeeee stressssss hemen kurtul canim bu stresten senden ricam bu bak gulem yazmis ilacla dusuyormus insallah dusecek guzelim sen biraz sakin ol lutfen...

Kizlar bugun bize cerenm geldi karyami gormeye...cerenm bir sekerki sormayin kizlar hem kendi guzel hem huyu..ciciler almis karyaya harikada bir kek yapmis yedik ictik..KKsayesinde sizleri guzel insanlari tanima sansim oldu cok mutlu oldum...cerenm sagol guzelim geldigin icin haftaya Karya ile cerenm ablasina gidecegiz insallah..

Opuyoruz cok.

Badeeee stressssss hemen kurtul canim bu stresten senden ricam bu bak gulem yazmis ilacla dusuyormus insallah dusecek guzelim sen biraz sakin ol lutfen...
takmıyorum kendimce canım
ayrıca çok yüksek değil dedi daktır:)
ilacı en düşük dozda verdi
başladık bakalım
dua edin bana olurmu
karyayı öp kokla oyyy minnoş
burda olsa yerdim onu şimdi
mis kokulu

aman iyi bari:)
sorun yok o zaman...
eee hadi hayırlı uğurlu bebişli bi tedavi olsun iinşallahhhhh...
duacıyız canım

aa ne güzellll:)))))) ceren teyzesine şirinlikler yapmıştır artık:))) ahh yakın olaydık boşmu bırakırdık sizi:)

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin, umarım herşey yolunda giderde sonuca ulaşırsınız canım.

Kızlar bu arada biz bebek odamızı boyatıyoruz bu hafta:) :) erkek odası olcak artık, maviş maviş :) :) mobilyalarımızda 2 haftaya kadar gelirmiş. geldiğinde size de fotoğrafını gönderirim.
Beni acayip heycan sarıyo bu aralar, oğlumu kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum.Allah nasip etsin inşallah tabi. bugün bi arkadaşım daha tüp bebek tedavisine başladı. Öncelikle vitaminler falan... Hormonlar ilaçlar iğneler... Sonu güzel olsunda herşeye katlanıyo insan. Allahım nasip etsin herkese diye dua ediyorum kızlar. Bebek için her heycanlandığımda her içim kıpır kıpır olduğunda bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarıma dua ediyorum.

canım hayırlı olsun odanız:) güle güle büyüsün,oynasın odasında kuzucuk:) resimlerini mutlaka ekle çok merak ettim..ben internette bakınıyorum amannn ne çok şey var..sen neler aldın görelim fikir edinelim:)
inşallah arkadaşınında bebişi gelir..Allahım kimseyi üzmesin bu yolda..
peşpeşe gelsin hamiş haberleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…