heyoooooooooooooooo:)
badecim canımmm hadi gözün aydın kırmızı kartı görmüşsün :)sen d.kontrol hapı içince bak azalmış benim hep böyle geliyor 3.güne bişey kalmıyor ..neden böyle oldu anlayamıyorum doktorlarda bişey yok diyorlar ama muamma :)
kızlar bende 9 eylüle gittim kromozom vs..testlerini yaptırmak istediğimi tüp bebek te başarısız olduğumu vs.. herşeyi anlattım lakin kromozom testi için gün 9 aralık olarak verdiler ..ölme eşşeğim ölme yanii.bunu beklersem tedavim gecikecek .araya sıkıştırayayım diyorum bir tüp bebek nasreddin hoca gibi ya tutarsa değil mi :)ama kan pıhtılaşma testini dün yaptılar kan verdim sonuçları 3 hafta sonra çıkacak ona göre yaptırıcam tüp bebği ..bu arada bunların hiçbirini doktore istemedi ama ben kafamda soru işaretleri kalsın istemiyorum inşallah herşey güzel olacak ..
dew ya avatarındaki foto karyanın patilerimi :)yerim ben onları ham yaparım valla çok şeker maşallah popoyuda dikmiş sanırım :)tam sıpa tam ..:)
işte böyle kızlar herkes iyi olsun mutlu olsun göbüşlerimiz dolsunnn :)hamişlerimiz güzel güzel doğursun ..doğuranlar sıpalarını sağlıkla büyütsün inşallah :)
lee senden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum sen yüreğinde büyütüyorsun onları ne kadar güzel allah size mutluluk sağlık güzel olan ne varsa versin inşallalh umuyorum ki birde güzel minik kardeş gelsin inşallah süpriz yapsın ..öpüyorum sizlerii hepinizi :)
gulem kan sulandırıcıları vurluyomusun halen
onları bana bi anlatsana sana zahmet iğneci hatunsun nede olsa
dik mi vurlacak yanmı
bide havasımı alınmıyomuş kızlar bişey demişti
o iğneler için rapormu aldın nasıl yaptın
ayy daha kullanmadan ne sordum heee:)
evet canım doğuma kadar devam..hazır enjektör zaten..benim ilacım clexane 0.4 lük 4000 ünite..içinde hava var evet..en son o havayı enjekte ediyosun yani ilacın dibinde oluyo havası ama bazen hava yukarı çıkmış oluyo ve ben çıkartıyorum mecburen..mantık havanın sonda girmesi ve ilacın çıkmasını önlemek..birde dik yapılıyo.zaten deri altına gidecek kadar uzunlukta iğnesi..ve benim ilacımda ilaç bitince iğne kendiliğinden basınçla çıkıyo ciltten..iğnenin ucu kapanıyo değişik bi sistemle..hijyen olarak düşünülmüş..ben göbeğimden yapıyorum,acımıyo.kendin vurmaya alış mutlaka.çok kolayyyyy:) ve hergün aynı saatte.. raporu kadın doğumcu veriyo.3-4 aylık iğnemi toptan alabiliyosun..
evet canım doğuma kadar devam..hazır enjektör zaten..benim ilacım clexane 0.4 lük 4000 ünite..içinde hava var evet..en son o havayı enjekte ediyosun yani ilacın dibinde oluyo havası ama bazen hava yukarı çıkmış oluyo ve ben çıkartıyorum mecburen..mantık havanın sonda girmesi ve ilacın çıkmasını önlemek..birde dik yapılıyo.zaten deri altına gidecek kadar uzunlukta iğnesi..ve benim ilacımda ilaç bitince iğne kendiliğinden basınçla çıkıyo ciltten..iğnenin ucu kapanıyo değişik bi sistemle..hijyen olarak düşünülmüş..ben göbeğimden yapıyorum,acımıyo.kendin vurmaya alış mutlaka.çok kolayyyyy:) ve hergün aynı saatte.. raporu kadın doğumcu veriyo.3-4 aylık iğnemi toptan alabiliyosun..
Ben de o iğneden kullanmıştım canım, aynı sistem. Ama benimki çok yakıyodu ilaç dağılırken, yaparken sıkıntı yokta, sonrasında yanıyodu12. haftaya kadar devam ettim. şimdi ise sadece coraspirinle iade ediyoruz. 28-30. haftaya kadar kullanacakmışım. Amaaaan ne günlerden geçtik dimi yaaaa. Ben cetrotide'ı yaparken bi moratmıştım kendimi anlatamam. Koskocaman kıpkırmızı ka oturmuştu resmen, meğer çok yana yapmışım damara denk gelmiş. ne fenaydı yaaaa.... Hey Allahım bak şimdi o günler unutuluyo,çekilen acılar unutuluyo. Şu minnacık kuzununhareketlerini hissetmek, kokusunu içimize çekmek için ne fedakerliklar yapıyruz her birimiz. Annelik böle bişi galiba, daha anne olmadan başlıyo fedakarlıklar. Bak duygusala bağladım kendi kendime...
başladım ben yine
sevin beni Eki Görüntüle 514539
dua edin olurmu
prl 36 çıkmış ilaç verdi dr.
üst sınır 25:26:
offff badeeeeee :26:
ben bu filmi bi yerden hatırlıyorum....benimde yükselmişti..ilaç verdiler ve düştü
doktorumun dediği şey stresssssssssssssssssssssssssss....altında başka bişey arama sakın..acaba neden deme..stresssss başka bişey değil...bu arada ilk iki tedavimde de yüksekti ve ilaçla düşmüştü,en sonki transferde kontrol etmek kimsenin(benim bile)aklına gelmedi..transferden sonra anaaaa benim bide prl yüksekti,eee bakılmadı?hiç tutmaz o zaman demiştim....ihmal edildiğimi düşünerek...
ay çok yazdım neyse takma sakın..iç ilacı nasılsa hormonlu hatunuz biz
takmıyorum kendimce canımBadeeee stressssss hemen kurtul canim bu stresten senden ricam bu bak gulem yazmis ilacla dusuyormus insallah dusecek guzelim sen biraz sakin ol lutfen...
hahah başladım derken yanlış oldu
tedaviye başladım demek istemiştim
ilk iğnemi vurdum bu gün
dr.civanım da öyle dedi
çok küçük bi yükseklikmiş
önceki tedavimde daha yüksekmiş
yok takmıyorum bunu
çünkü yakın arkadaşımın göğsünden şarıl şarıl süt geliyodu
beyinde kitle yapmıştı artık
ama kendiliğinden hamile kaldı
evet stres kesinlikle
Kizlar bugun bize cerenm geldi karyami gormeye...cerenm bir sekerki sormayin kizlar hem kendi guzel hem huyu..ciciler almis karyaya harikada bir kek yapmis yedik ictik..KKsayesinde sizleri guzel insanlari tanima sansim oldu cok mutlu oldum...cerenm sagol guzelim geldigin icin haftaya Karya ile cerenm ablasina gidecegiz insallah..
Opuyoruz cok.
takmıyorum kendimce canım
ayrıca çok yüksek değil dedi daktır:)
ilacı en düşük dozda verdi
başladık bakalım
dua edin bana olurmu
karyayı öp kokla oyyy minnoş
burda olsa yerdim onu şimdi
mis kokulu
Kızlar bu arada biz bebek odamızı boyatıyoruz bu hafta:) :) erkek odası olcak artık, maviş maviş :) :) mobilyalarımızda 2 haftaya kadar gelirmiş. geldiğinde size de fotoğrafını gönderirim.
Beni acayip heycan sarıyo bu aralar, oğlumu kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum.Allah nasip etsin inşallah tabi. bugün bi arkadaşım daha tüp bebek tedavisine başladı. Öncelikle vitaminler falan... Hormonlar ilaçlar iğneler... Sonu güzel olsunda herşeye katlanıyo insan. Allahım nasip etsin herkese diye dua ediyorum kızlar. Bebek için her heycanlandığımda her içim kıpır kıpır olduğunda bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarıma dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?