Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman iyi bari:)
sorun yok o zaman...
eee hadi hayırlı uğurlu bebişli bi tedavi olsun iinşallahhhhh...
duacıyız canım

sağol canım

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin, umarım herşey yolunda giderde sonuca ulaşırsınız canım.

ahh amin amin

hayırlı olsun odası paşamızın
içinde sağlıkla büyüsün

Selam herkese nasılsınız kızlar dun ugrayamadım kardeslerımın yemın torenını ızlemeye gıttık erkenden cok guzeldı Rabbım sag salım gelmelerını nasıp etsın ınsallah pırayecım odanız hayırlı olsun gule gule kullanın ınsallah kontrlun nezaman canım bade hayırlı olsun yenı tedavın kuzunu getırsın ınsallah sana zrda naptı cok merak ettım yazsada ogrensek

sağol canım ..amin..
zrda..
7sinde başlamıştı
12gün filan sürse ilaçlar 19unda opu su olmuş,transferi max 5 gün beklese
ya transferi olmuştur yada olacaktır

iyi pazarlar kızlar..
yelizcim hayırlı teskereler canım..sağ salim dönsünler inşallah...
zrda sanırım özellikle uğramıyo,uzak kalmak daha iyi gelecektir belki..yolunda gitsinde herşey...

kızlar bende bugün bi gerginim..bebiş bugün hiç hareketli değil..sabahları mutlaka 5-10 sn hissederdim mutlaka.sonrasında da gün içide baya bariz hissetmeye başlamıştım..ama bugün kıpırdamıyo sanki..sabahın köründen beri taktım kafama başıma ağrıdı resmen..eşim internette bakmış olabiliyomuş tabii..inanırım ama bi yerde de niye kıpır kıpır değil diye içim içimi yiyo..

canım sıkma kendini
geçen yeliz özellikle yazmıştı olabiliyomuş korkmayın diye
tatlı bişeyler ye sırt üstü uzan biraz
annesi oda uyuyodur arada çocuğu strese sokma:)

Gulemcım bade dogru soyluyo bendede olmustu bılıyosun cıkolata ye yıne kımıldamazsa 2 saat soluna yat evet oluyo boyle seyler dun bızımkıde kımıldamadı tuvalet sorunu yasadım cok kotuydum neysekı gectı cıkolata yedım bugunde masallah kıpır kıpır sendede oyle olcak merak etme onlarda yoruluyolar arada telaslanıyoruz ıster ıstemez tabı

kızlar daha iyiyim:) azcık hissettim sıpa yaaaaaa:)))
heralde düğün dernek,çarşı pazar yorulmuşum,onlarda yoruluyomuş gerçekten:)
Allahımmm stresiini yaşatmasın bi daha..

Kizlar i yi pazarlar ...

Gulem daha cok erken hareket etmiyor diye panik yapmak icin...bu donemde cok normal canim inan...bana doktorum 6 saat hicbirsey hissetmezsen haberim olsun demisti...panik yapma canim...

Pirae odaniz hayi rli olsun cnm saglikla uzun yillar kllanmak nasip osun insallah...

Zrda bende merk ettim seni..

Bade nasilsin cnm?
Yelzz hayirli tezkereler olsun cnm...

Slm canlarım ben geldim yazdıklarınız ve merakınız için çok teşekkür edrim gözlerimi yaşarttınızne kadar değer vermişsiniz canımsınız siz varken kimseye ihtiyacım yok anladım bunu:)
bade tarihleri nasıl da tutturdun eşim bu kızı hemşire yapalım diyo:) doktorum halt etmiş yanii

evet 19 unda opu oldu 16 yumoş toplandı 10 u dçllemdi 7 si kaliteliydi şimdi 3 tane 8 3 tane 9 hücreli embryom var veeeee 5. Güne gittim kızlar doktorum çok iyi kaliteli dedi

opuda hormon değerim 6000 çıkmış başka hastanede serum yedim ankaradan geldi ilaç ohh olma ihtimalim yüksekmş önlemek için 2 gündür şişkinlikten ölüyodum bu gün iyiyim yarın muayeneden sonra uygunsa transfer yapılacak değilse dondurulacak pirayenin de böyle olmuştu sanki hayırlısı olsun o hamile kaldı bende kalacaksam 1 ay daha beklerim

işte böyle kızlar bu sefer çok farklı oldu bu arada benimle beraber tüp bebek yaptıran arkadaşım nardı ya tuttu hamileydi ama düşük yaptı üzüldüm yaşayan bilir
annem yanımdaydı yoğundu giremedim
sizleri çoook özledim yarın büyük gün dua edein bana ....

hahah tutturdum mu diyorum ya gulemle merkez açıcaz artık
canım çok güzel embriyoların maaşşallah
5.güne de gidilmiş bunu istiyodun zaten
hadi bu defa bebeğinin müjdesini alıcaksın inş.
ohss olman önemli değil embriyolar kaliteliymiş diğer ay olsa da transferin şansın çok çok yüksek
arkadaşına çok üzüldüm
Allah tekrar nasip etsin anneliği, kucağına almayı nasip etsin en önemlisi tabi
hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

canım cok sevındım busfer senınde ıcıne sınmıs gıbı gozukuyo yazılarından ıyı oldugunu anladım Rabbım ıcıne sındırsın ınsallah 1 ay beklemek daha ıyı oluyo galıba hem vucudun hemde ruhun dınlenır tabı en ıyısını doktorun bılır sen bade ve cernde kavusun kuzularınıza ınsallah hayırlısıyla gelısmelerden haber verırsen sevınırım canım merak edıyoruz gercekten senı arkadasınada uzuldum ınsallah kımse yasamasın o acıyı Rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın

Merhabalaar
Gulem merakla bekledigin hareketler cogalmis, ve hatta arada panik de yapilmis pes vallahi ne kizsin :)
Pirayecim oda da geliyor ha ah o guzel gunler artik yaklasti, ya ben oglan cocuklarina da bayiliyorum kizlara da. Lee cok sanslisin guzelim. Bir anda ikisine de kavustun.
Dewin de dedigi gibi gecen hafta onlari ziyaret ettim. Karyacik bir damlacik birsey ama ailesine cooook buyuk bir mutluluk getirmis. Seker kizin cok seker bir annesi ve ailesi var. Zaten dewle aramiz 300 metre cikti, bir sokak otede oturuyormusuz. Ananesi de annemin evine 200 metre uzakta, ilkokul arkadasimin apartmaninda. Yani cok tembel cikmisiz bugune kadar. Dewcim bekliyorum sizi herzaman. Ben artik uygunum, ne zmn skilirsan cik gel. Veya birseye ihtiyacin olursa seslen, hallederim.
yeliz iyi olmana sevindim. Bade artik tedavi baslamis.
Ben de bir haftadir pek anlamadim issiz gucsuz olmayi. Ama kafam bosaldi, aslinda yoruluyormusum cok net anladim. İlk hafta sabahari gec uyandim ama yarindan itibaren disiplinli bir hayata geciyorum.bu arada ayin 10u gibi tedavim baslayacak galiba. Melodi sen nerelerdesin?
Hepinizi opuyorum kizlar.

kızlar ben geldim :)bu haftasonum hem güzel hemde kötü geçti ....şöyle ki arkadaşlarla motorlarla bodruma gittik kaldık eğlendik herşey süper :)cumartesi gecsi benim kırmızılar gelmeye çabaladı tabii benim morel yerlerde ve pazar sabahı yoğun bir şekilde devam etti halada ediyor eşiminde benim de keyfimiz kaçtı ... ya benim umudum azalıyor kızlar artık hiç yılmayacağım zannediyordum ama diplere gdiyorum inancımı kaybediyorum gibi oluyor ..of bilemiyorum ..aşılamda denedik olmadı tüp denedik olmadı otlara çöplere sardık yine yok ne yapacağımı şaşırdım valla...iillaki gebeliği engelleyen birşeyler var sorunu bulsak hiç olmazsa çözmek için uğraşırsın böyle bekle bakalım bekle ... neyseki topikte güzel haberler var :)içim açıldı :)zrda bu sfer başaracaksın inşallah şeytanın bacağını kıracağız topikcek:)hayırlı olsun canım.. cerenm ben buralardayım tatlım göründüğü üzere ruh halim pek iyi değil :)artık arkadaş çevremizde bebkli gruptan oluşuyor herkes çocuğundan bahserder oldu ..biz eşimle kaldık kupkuru ..ona daha çok üzülüyorum ya benden çok istiyor belki bu bebeği ama yok yapacak birşey olmuyor işte kabul et diyorum ..kime diyorum o ayrı..yani benim işim zor çünkü benim eşim beni motive edeceği yerde diplere çeken bir adam .regli olduğumda dediği bu ay çok umutluydum olacağından moralim çok bozuldu..hay allahım ya durup durup eğlendiğimiz bir ortamda dank diye kulağıma eğilir kesin birşey var olmuyor vs..aptal aptal konuşup benim morelimi yerlere çeker..daha ne söyliyim benim işim 2 katı zor ..yakında böyle olursam şaşırmayın ..senin tedavin ne alemde canım bak söylüyorum sakın kasma herşey olacağına varıyor çünkü inşallah herşey güzel olsun yolunda gitsin canım.. gülemimm gülemimm :)demek sıpa korkuttu seni yaramaz bunlar ayol :)kızların dediği gibi onlarda yoruluyor uyuordur büyük ihtimal :) badecim sen nasılsın bakalım keyifler yerinde mii.. yelizcim hayırlı teskereler olsun inşallah canım... deww minnoşun resimlerini gördümm pek tatlı maşallah aynı sen yahu :)patilerinden öp benim için güzel kızını :)

kızlarrr çok sağolun inşallah melodicim faceden eklemek isterim senigülemde ekliyim ondan yada özelden bulabilirsim canım benim

merkezden aradılar haberler iyi 2 tane bloktokist varmış 1 i erken bloktokist olmuş bu ne demek kızlar yaa diğeri çok güzelmiş 2 sini de koyacaklarmış 2 de bekliyorlar dua edin nolur ilk kez 5. gün bloktokist transferi olcam farkı nedir başarı şansı nedir bileniniz varsa yazın ben daha güçlü tutunma şansı olduğunu duydum ama emin değilim farklı gittiği için heyecanlyım 3 gün rapor aldım gülem sene başı zaten sonra sorun olmaz dimi canım
Anlayacağınız yine başınızdayım bie BUGÜN EŞİMİN DOĞUM GÜN Ü BABAMIZA HEDİYEMİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK.....

Canım benim çok sevindim, hadi hayırlı olsun dualarımız seninle bugün. İçinin kıpır kıpır olduğunu taaa buralardan hissettim ne güzel. Bak diyorum sana bu defa içime doğuyo gerçekten olacak, tutacak. Meleğiniz size gelecek bu defa. Herşey yolunda gitsin İnşallah, babanızın doğum günü uğurlu gelsin yavrunuza :) transferden sonra sık sık konuş onunla :) bi işe yararmı bilmiyorum ama sev okşa konuş.... Umarım 12 günün sonunda çooook seviniriz hepimiz. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benimmmm yaaaa, ahhh şu kırmızılar. Gelmse de müjdeyi patlatıversen diiimi... Oda olcak Allahın izniyle. Üzme kendini demek zor, ama depresif halin uzun sürmesin emi güzelim. Bİr an önce toparlanıp yeni bir merkez arayışına mı girsen acaba. bi arkadaşım var başarısız 3 tüp denemesinden sonra merkezini değiştirdi Ankarada Gen-Art diye bir yere yaptırdı. Bir sürü genetik testler falan yapıldı, bakılmayan herşeye bakıldı vs... oradaki ilk tüp denemesinde hamile kaldı yavrım. Şu anda 10 haftalık hamile ve çok şükür bebek te kendisi de çok iyi. Sende bi araştır istersen. Gerçi Ankara ama,imkanın varsa bi de orda dene şansını tatlım. Ya da tabiki de Bahçeciye gidebilirsin. Erbil Bey'e. Ben onunda uğuruna inanıyorum. Allah gönlüne göre versin herkesin tatlım. ben inanıyorum yakında sizinde yüzünüz gülecek

Hayırlı teskereler canım. Ben artık İstanbula gitmeyeceğim için burda kendime bir doktor bulmaya çalışıyorum. Bakalım29.unda randevumuz var. Şeker yüklemesi de yapılacak bu hafta. Doktor şimdi değil dese bile ben üstüne gidicem çünkü Erbil Bey hemen yaptır demişti. PKO olduğu için risk gurubundaymışım. Umarım sorun çıkmaz. Seninki ne zaman canım. Bizim seninle aynı günlerde oluyodu kontrollerimiz.

doğru hissetmişsin canım benim inşallah seviniriz..

slm lar..
CERENM demek karyayı sevdin ohh ne güzel
kendi kuzunuda seversin inş. bu tedaviden sorna..tedaviler peşpeşe olucak demek..hayırlısı olsun hakkımızda
MELODİİ canım mutlak bir negl var ama bulunmuyo işte.bence uzatma arayı tedaviye başla beraber takılalım:)
ZRDA dualrım seninle canım kuzuların sıkı sıkı tutunsunlar inş...

bana gelince bu gün kont.vardı
Allahım en düşük dozda başladık benim yumurtalar yine coşmuş:))
dr. gülüyo ben gülüyorum
neyse e2 düzenli olsunda artık o cozutuklarla yapacak bişey yok..
hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…