aman iyi bari:)
sorun yok o zaman...
eee hadi hayırlı uğurlu bebişli bi tedavi olsun iinşallahhhhh...
duacıyız canım
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin, umarım herşey yolunda giderde sonuca ulaşırsınız canım.
Kızlar bu arada biz bebek odamızı boyatıyoruz bu hafta:) :) erkek odası olcak artık, maviş maviş :) :) mobilyalarımızda 2 haftaya kadar gelirmiş. geldiğinde size de fotoğrafını gönderirim.
Beni acayip heycan sarıyo bu aralar, oğlumu kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum.Allah nasip etsin inşallah tabi. bugün bi arkadaşım daha tüp bebek tedavisine başladı. Öncelikle vitaminler falan... Hormonlar ilaçlar iğneler... Sonu güzel olsunda herşeye katlanıyo insan. Allahım nasip etsin herkese diye dua ediyorum kızlar. Bebek için her heycanlandığımda her içim kıpır kıpır olduğunda bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarıma dua ediyorum.
Selam herkese nasılsınız kızlar dun ugrayamadım kardeslerımın yemın torenını ızlemeye gıttık erkenden cok guzeldı Rabbım sag salım gelmelerını nasıp etsın ınsallah pırayecım odanız hayırlı olsun gule gule kullanın ınsallah kontrlun nezaman canım bade hayırlı olsun yenı tedavın kuzunu getırsın ınsallah sana zrda naptı cok merak ettım yazsada ogrensek
iyi pazarlar kızlar..
yelizcim hayırlı teskereler canım..sağ salim dönsünler inşallah...
zrda sanırım özellikle uğramıyo,uzak kalmak daha iyi gelecektir belki..yolunda gitsinde herşey...
kızlar bende bugün bi gerginim..bebiş bugün hiç hareketli değil..sabahları mutlaka 5-10 sn hissederdim mutlaka.sonrasında da gün içide baya bariz hissetmeye başlamıştım..ama bugün kıpırdamıyo sanki..sabahın köründen beri taktım kafama başıma ağrıdı resmen..eşim internette bakmış olabiliyomuş tabii..inanırım ama bi yerde de niye kıpır kıpır değil diye içim içimi yiyo..
Slm canlarım ben geldim yazdıklarınız ve merakınız için çok teşekkür edrim gözlerimi yaşarttınızne kadar değer vermişsiniz canımsınız siz varken kimseye ihtiyacım yok anladım bunu:)
bade tarihleri nasıl da tutturdun eşim bu kızı hemşire yapalım diyo:) doktorum halt etmiş yanii
evet 19 unda opu oldu 16 yumoş toplandı 10 u dçllemdi 7 si kaliteliydi şimdi 3 tane 8 3 tane 9 hücreli embryom var veeeee 5. Güne gittim kızlar doktorum çok iyi kaliteli dedi
opuda hormon değerim 6000 çıkmış başka hastanede serum yedim ankaradan geldi ilaç ohh olma ihtimalim yüksekmş önlemek için 2 gündür şişkinlikten ölüyodum bu gün iyiyim yarın muayeneden sonra uygunsa transfer yapılacak değilse dondurulacak pirayenin de böyle olmuştu sanki hayırlısı olsun o hamile kaldı bende kalacaksam 1 ay daha beklerim
işte böyle kızlar bu sefer çok farklı oldu bu arada benimle beraber tüp bebek yaptıran arkadaşım nardı ya tuttu hamileydi ama düşük yaptı üzüldüm yaşayan bilir
annem yanımdaydı yoğundu giremedim
sizleri çoook özledim yarın büyük gün dua edein bana ....
canım cok sevındım busfer senınde ıcıne sınmıs gıbı gozukuyo yazılarından ıyı oldugunu anladım Rabbım ıcıne sındırsın ınsallah 1 ay beklemek daha ıyı oluyo galıba hem vucudun hemde ruhun dınlenır tabı en ıyısını doktorun bılır sen bade ve cernde kavusun kuzularınıza ınsallah hayırlısıyla gelısmelerden haber verırsen sevınırım canım merak edıyoruz gercekten senı arkadasınada uzuldum ınsallah kımse yasamasın o acıyı Rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp etsınSlm canlarım ben geldim yazdıklarınız ve merakınız için çok teşekkür edrim gözlerimi yaşarttınızne kadar değer vermişsiniz canımsınız siz varken kimseye ihtiyacım yok anladım bunu:)
bade tarihleri nasıl da tutturdun eşim bu kızı hemşire yapalım diyo:) doktorum halt etmiş yanii
evet 19 unda opu oldu 16 yumoş toplandı 10 u dçllemdi 7 si kaliteliydi şimdi 3 tane 8 3 tane 9 hücreli embryom var veeeee 5. Güne gittim kızlar doktorum çok iyi kaliteli dedi
opuda hormon değerim 6000 çıkmış başka hastanede serum yedim ankaradan geldi ilaç ohh olma ihtimalim yüksekmş önlemek için 2 gündür şişkinlikten ölüyodum bu gün iyiyim yarın muayeneden sonra uygunsa transfer yapılacak değilse dondurulacak pirayenin de böyle olmuştu sanki hayırlısı olsun o hamile kaldı bende kalacaksam 1 ay daha beklerim
işte böyle kızlar bu sefer çok farklı oldu bu arada benimle beraber tüp bebek yaptıran arkadaşım nardı ya tuttu hamileydi ama düşük yaptı üzüldüm yaşayan bilir
annem yanımdaydı yoğundu giremedim
sizleri çoook özledim yarın büyük gün dua edein bana ....
kızlarrr çok sağolun inşallah melodicim faceden eklemek isterim senigülemde ekliyim ondan yada özelden bulabilirsim canım benim
merkezden aradılar haberler iyi 2 tane bloktokist varmış 1 i erken bloktokist olmuş bu ne demek kızlar yaa diğeri çok güzelmiş 2 sini de koyacaklarmış 2 de bekliyorlar dua edin nolur ilk kez 5. gün bloktokist transferi olcam farkı nedir başarı şansı nedir bileniniz varsa yazın ben daha güçlü tutunma şansı olduğunu duydum ama emin değilim farklı gittiği için heyecanlyım 3 gün rapor aldım gülem sene başı zaten sonra sorun olmaz dimi canım
Anlayacağınız yine başınızdayım bie BUGÜN EŞİMİN DOĞUM GÜN Ü BABAMIZA HEDİYEMİ VERMEK İSTİYORUM ARTIK.....
kızlar ben geldim :)bu haftasonum hem güzel hemde kötü geçti ....şöyle ki arkadaşlarla motorlarla bodruma gittik kaldık eğlendik herşey süper :)cumartesi gecsi benim kırmızılar gelmeye çabaladı tabii benim morel yerlerde ve pazar sabahı yoğun bir şekilde devam etti halada ediyoreşiminde benim de keyfimiz kaçtı ... ya benim umudum azalıyor kızlar artık hiç yılmayacağım zannediyordum ama diplere gdiyorum inancımı kaybediyorum gibi oluyor ..of bilemiyorum ..aşılamda denedik olmadı tüp denedik olmadı otlara çöplere sardık yine yok ne yapacağımı şaşırdım valla...iillaki gebeliği engelleyen birşeyler var sorunu bulsak hiç olmazsa çözmek için uğraşırsın böyle bekle bakalım bekle ... neyseki topikte güzel haberler var :)içim açıldı :)zrda bu sfer başaracaksın inşallah şeytanın bacağını kıracağız topikcek:)hayırlı olsun canım.. cerenm ben buralardayım tatlım göründüğü üzere ruh halim pek iyi değil :)artık arkadaş çevremizde bebkli gruptan oluşuyor herkes çocuğundan bahserder oldu ..biz eşimle kaldık kupkuru ..ona daha çok üzülüyorum ya benden çok istiyor belki bu bebeği ama yok yapacak birşey olmuyor işte kabul et diyorum ..kime diyorum o ayrı..yani benim işim zor çünkü benim eşim beni motive edeceği yerde diplere çeken bir adam .regli olduğumda dediği bu ay çok umutluydum olacağından moralim çok bozuldu..hay allahım ya durup durup eğlendiğimiz bir ortamda dank diye kulağıma eğilir kesin birşey var olmuyor vs..aptal aptal konuşup benim morelimi yerlere çeker..daha ne söyliyim benim işim 2 katı zor .. yakında böyle olursam şaşırmayın ..senin tedavin ne alemde canım bak söylüyorum sakın kasma herşey olacağına varıyor çünkü inşallah herşey güzel olsun yolunda gitsin canım.. gülemimm gülemimm :)demek sıpa korkuttu seni yaramaz bunlar ayol :)kızların dediği gibi onlarda yoruluyor uyuordur büyük ihtimal :) badecim sen nasılsın bakalım keyifler yerinde mii.. yelizcim hayırlı teskereler olsun inşallah canım... deww minnoşun resimlerini gördümm pek tatlı maşallah aynı sen yahu :)patilerinden öp benim için güzel kızını :)
Selam herkese nasılsınız kızlar dun ugrayamadım kardeslerımın yemın torenını ızlemeye gıttık erkenden cok guzeldı Rabbım sag salım gelmelerını nasıp etsın ınsallah pırayecım odanız hayırlı olsun gule gule kullanın ınsallah kontrlun nezaman canım bade hayırlı olsun yenı tedavın kuzunu getırsın ınsallah sana zrda naptı cok merak ettım yazsada ogrensek
canım benim çok sevindim, hadi hayırlı olsun dualarımız seninle bugün. Içinin kıpır kıpır olduğunu taaa buralardan hissettim ne güzel. Bak diyorum sana bu defa içime doğuyo gerçekten olacak, tutacak. Meleğiniz size gelecek bu defa. Herşey yolunda gitsin inşallah, babanızın doğum günü uğurlu gelsin yavrunuza :) transferden sonra sık sık konuş onunla :) bi işe yararmı bilmiyorum ama sev okşa konuş.... Umarım 12 günün sonunda çooook seviniriz hepimiz. Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?