slm herkese...
zrda canım haberler çok güzel..inşallah böyle devam etsin..bakarsın ikiside yerleşir:) eşine çifter çifter hediye verirsin canım..
dualarımız seninle...
bade herşey yolunda yani:) süper canım..azıtık mazıtık bi sürü embriyon olacak inşallah:))) ee seninde transfer yakında o zaman:)
dewwwww; canım 6 saat olayı ne zaman için geçerli? 28.haftadan sonra takip edin diyolar,bu haftalarda önemli değilmiş diye duydum..az önce okuldan geldim uzandım ve kıpırdadı biraz daha..endişelendim yinede..
Hayırlı teskereler canım. Ben artık İstanbula gitmeyeceğim için burda kendime bir doktor bulmaya çalışıyorum. Bakalım29.unda randevumuz var. Şeker yüklemesi de yapılacak bu hafta. Doktor şimdi değil dese bile ben üstüne gidicem çünkü Erbil Bey hemen yaptır demişti. PKO olduğu için risk gurubundaymışım. Umarım sorun çıkmaz. Seninki ne zaman canım. Bizim seninle aynı günlerde oluyodu kontrollerimiz.
Yavrum kıyamam sana, çok normal haraketleri, şu anda hareketleri bilinçli olmadığı için hareketleri çok alakasız olabilirmiş canım. ama ilerleyen günlerde hareketler bilinçli reflekse dönüşecekmiş, anneye tepki verme, seslere karşılık verme, ya da ne bileyim dokunma refleksi geliştiği için ayaklarına dokunma, kordona dokunma vs. şeklinde işte o zamanlar hareketlerini takip edebilirsin. Benim hala daha ara sıra hareketsiz kaldığı oluyo. bende ooturup başlıyorum onu dinlemeye, konuşmaya sevmeye :) Sonra başlıyo hemen hareketlenmeye. Remen göbeğimi dürtüklüyorum uyansın diye :) :) :) merak etmi dicem ama kelin ilacı olsa başına sürer. Sende arada dürtüklersin göbeğini :) :) işe yarıyo :) Gerçi, benim kocam çok kızıyo çocuğu rahatsız etme diye ama insan evham yapıyo maalesef. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum. Hep hareket etsin, hep oynasıniçimde istiyorum, çok komik :) Bak şimdi bile başladı kıpraşmaya.Artok sağlı sollu indirmeye başladı, aşağıdan yukarıdan sağdan soldan patlatıyo walla :) :) kasları kuvvetleniyo sanırsam
guleeem
nasılsın kuzu nasıl
sen okula başladınımı?
canımmm iyiyim...kuzu iyi maşallah:)
okula başladım..ama çok yoğun değil..2 gün dersim var:)))
iyi ne güzel azmış
ben sizin yerinize de stres yapıyorum hahahah
Allahım ne olacak benim halim
demek iyi prensesimiz
maaşşllah kuzumuza
valla bende evde oturmaya alışmışım..bi gerildim başta...ama dediğim gibi dersim çok az:) gezmeye gider gibi gididp geliyorum:))))
çokta yormuyorum kendimi..ama çenem yoruluyor tabii:)))
prenses çok uyuyo heralde:)))
dün dewle konuştuk doğuncada aynı oluyolarmış:)
aman dilini ısır ne güzel denk düşmüş dersler
ya prensesimiz kız ya akıllı uslu duruyo şimdi:)
hanım hanımcık büyüyo kızçemiz
kızlar transferim oldu 4 tane koydular ikisi bloktokist doktorum umutlu haftaya çarşamba test günüm 10 gün yeterliymiş bunlaeda 2 gün 2 gündür dimi yaaa bekliyoruz heyecanla arada kramplar kasık ağrıları var tabiii takmamaya çalışıyorum öpüyorum sizi de kuzularınızı da....
kızlar transferim oldu 4 tane koydular ikisi bloktokist doktorum umutlu haftaya çarşamba test günüm 10 gün yeterliymiş bunlaeda 2 gün 2 gündür dimi yaaa bekliyoruz heyecanla arada kramplar kasık ağrıları var tabiii takmamaya çalışıyorum öpüyorum sizi de kuzularınızı da....
aaa 4 tanemi? canım süper:) doktorun öngörüleri çok önemli:) demekki iyi durumdalar...çok sevindim canım..Allahım inşallahhh nasip etsin bu sefer..dua etcem sana..bu arada yat mutlaka ve çooooooooooooookkkk su iç..çok önemli...günde 3 lt iç mutlaka..
su neden canım anlamadım ben perşembe işe gitmek istiyom bakalım doktor pazartesi git diyo ama patldım evde gülem yaa yarın merkeze uğrayacağm iğnem var sorcam bakalım
hepinize çooook teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?