Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm herkese...

zrda canım haberler çok güzel..inşallah böyle devam etsin..bakarsın ikiside yerleşir:) eşine çifter çifter hediye verirsin canım..
dualarımız seninle...

bade herşey yolunda yani:) süper canım..azıtık mazıtık bi sürü embriyon olacak inşallah:))) ee seninde transfer yakında o zaman:)

dewwwww; canım 6 saat olayı ne zaman için geçerli? 28.haftadan sonra takip edin diyolar,bu haftalarda önemli değilmiş diye duydum..az önce okuldan geldim uzandım ve kıpırdadı biraz daha..endişelendim yinede..

Yavrum kıyamam sana, çok normal haraketleri, şu anda hareketleri bilinçli olmadığı için hareketleri çok alakasız olabilirmiş canım. ama ilerleyen günlerde hareketler bilinçli reflekse dönüşecekmiş, anneye tepki verme, seslere karşılık verme, ya da ne bileyim dokunma refleksi geliştiği için ayaklarına dokunma, kordona dokunma vs. şeklinde işte o zamanlar hareketlerini takip edebilirsin. Benim hala daha ara sıra hareketsiz kaldığı oluyo. bende ooturup başlıyorum onu dinlemeye, konuşmaya sevmeye :) Sonra başlıyo hemen hareketlenmeye. Remen göbeğimi dürtüklüyorum uyansın diye :) :) :) merak etmi dicem ama kelin ilacı olsa başına sürer. Sende arada dürtüklersin göbeğini :) :) işe yarıyo :) Gerçi, benim kocam çok kızıyo çocuğu rahatsız etme diye ama insan evham yapıyo maalesef. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum. Hep hareket etsin, hep oynasıniçimde istiyorum, çok komik :) Bak şimdi bile başladı kıpraşmaya.Artok sağlı sollu indirmeye başladı, aşağıdan yukarıdan sağdan soldan patlatıyo walla :) :) kasları kuvvetleniyo sanırsam

sagol canım benım kontrolumde 29uında seker yuklemesı ıcın daha erken ama senın rısklıyse yapılmalı tabı bende oglum kımldamadımı tedırgın oluyorum bızdede esım durtuyo ben kızıyorum rahat bırak oglumu dıye korkma gulemcım daha kucuk kızın 1 2 haftaya bıraz daha kıpırdıycak merak etme se zrda hayırlı haberlerını beklıyorum canım

insan çok rahat olamıyo canım..biliyosun işte:) bende bu vakitlerde rutin hareketleri olmayacağını biliyorum ama başladı ya hareketlerine,gün gün artacakmış yada her dk olacakmış gibi geliyo..bende karnıma pıt pıt vuruyorum,hafif dürtüklüyorum:))) ama işe yaradığından değil de denk gele hareket ediyo tabii..benim kızım çıtır:)))
Allahım sağ salim zamanında kucaklamayı nasip etsin..herkesede versin...

slm kızlar..nasılsınız?
zrda canım noldu transfer oldumu? haber ver bize..inşallah kuzucuğun yerleşiyodur şimdi:)))

canımmm iyiyim...kuzu iyi maşallah:)
okula başladım..ama çok yoğun değil..2 gün dersim var:)))

iyi ne güzel azmış
ben sizin yerinize de stres yapıyorum hahahah
Allahım ne olacak benim halim
demek iyi prensesimiz
maaşşllah kuzumuza

iyi ne güzel azmış
ben sizin yerinize de stres yapıyorum hahahah
Allahım ne olacak benim halim
demek iyi prensesimiz
maaşşllah kuzumuza

valla bende evde oturmaya alışmışım..bi gerildim başta...ama dediğim gibi dersim çok az:) gezmeye gider gibi gididp geliyorum:))))
çokta yormuyorum kendimi..ama çenem yoruluyor tabii:)))
prenses çok uyuyo heralde:)))
dün dewle konuştuk doğuncada aynı oluyolarmış:)

aman dilini ısır ne güzel denk düşmüş dersler
ya prensesimiz kız ya akıllı uslu duruyo şimdi:)
hanım hanımcık büyüyo kızçemiz

kızlar transferim oldu 4 tane koydular ikisi bloktokist doktorum umutlu haftaya çarşamba test günüm 10 gün yeterliymiş bunlaeda 2 gün 2 gündür dimi yaaa bekliyoruz heyecanla arada kramplar kasık ağrıları var tabiii takmamaya çalışıyorum öpüyorum sizi de kuzularınızı da....

4 mü
ayy zrda 4üde tutarmış
bir kerede çocuk defterini kapatırsın:)
Allah anneliği nasip etsin canım
dualarımız seninle..

canım inşallah zuzuların bu sefer bırakmayacak seni allahın izniyle müjdeli haberini bekliyoruz ..bol bol konuş sıpalarla emi sev onları :)öpüyorum sizi..

aaa 4 tanemi? canım süper:) doktorun öngörüleri çok önemli:) demekki iyi durumdalar...çok sevindim canım..Allahım inşallahhh nasip etsin bu sefer..dua etcem sana..bu arada yat mutlaka ve çooooooooooooookkkk su iç..çok önemli...günde 3 lt iç mutlaka..

su neden canım anlamadım ben perşembe işe gitmek istiyom bakalım doktor pazartesi git diyo ama patldım evde gülem yaa yarın merkeze uğrayacağm iğnem var sorcam bakalım
hepinize çooook teşekkür ederimm

Zrda canım hayırlı olsun 4 mınık ha Rabbım hakkında hayırlısını versın kucaklarımızı doldursun ınsallah

Canım benim hadi hayırlı olsun. 4 tane koydular demek. Bu sefer şansın daha yüksek desene hem de 2si blast. Harika. Bence bu defa şeytanın bacağını kıracaksın canım. Miniklerin sana tutunacak sıkı sıkı. Kendine dikkat et emi. Doktor ne zamana kadar dinlen diyosa dinlen evde lütfen. Fazla iş yapma, fazla yorma kendini, ceviz badem devam :) :) bir de gülemin dediği gibi lütfen su iç bol bol işe yaradığını duymuştum. Dualarımız seninle canım

su neden canım anlamadım ben perşembe işe gitmek istiyom bakalım doktor pazartesi git diyo ama patldım evde gülem yaa yarın merkeze uğrayacağm iğnem var sorcam bakalım
hepinize çooook teşekkür ederimm

canım suyu bi arkadaşım söylemişti bana..hergün arıyodu su iç diye..bende çok içtim..metabolizmayı hızlandırıyodur belki tam bilemiyorum..ama gebelik testimden sonra karnım çok ağrıyodu ve gittiğim doktor serum taktı ve bol su iç rahmi yumuşatır,rahatlatır demişti..normalde hiç bi sıkıntısı olmayan başka bi arkadaşıma (doğal yolla hamileyken) bi tahlil sonucu susuz kalmış vücudun demiş doktor..yani gebelik öncesi ve sonrası çok önemli canım..sen iç..
işede gitme gözünü seveyim..napcan çokmu acil dersler..kendi bebeciklerini düşün biraz..hafta sonuda dahil yat bence..bu sefer olcak inşallah canım içime doğuyo..çok dua ediyorum:) kabız olmadan canın ne istiyosa ye..ama suuu iç hehehe:)
hadi geliversin 10.gün:) hatta blastlar için daha erken bile belli olur..
Allahım yüzüne baksın inşallah:)))

bu arada günaydın herkese:)
ben evdeyim bugün..eşim ekti gene beni.akşam yemeğini dışarda arkadaşlarıyla yiycekmiş..evde olsada salonda maç izliyo 7/24...
inanın kendi başıma yaşıyorum resmen...kendisi farkında bile değil..hafta sonu bebeği hissetmedim diye gerildim çıktı okey oynadı taaa akşam geldi..iyice koptuk..bende kendi başıma çıkamıyorum hala çarşıya..araba kullanmamı istemiyo,dolmuşa binmemi istemiyo,sarsılmayayım diye:) çok düşünceli bi adam yaa..ama hafta sonu temizlik yaptırıyorum bende..bi kadın buldum ama inanın inadımdan ona yaptırıyorum hala:))

neyse..piraye ve yeliz size soracaklarım var..ya sir mir yaptırıyomusunuz kızlar? ben kendim yapmaya çok alıştım ama korkuyorum ve ağda yapamıyorum artık..dışarıyada gidemiyorum.o acıyla bişey olurmu diye..canım tatlı değilde hani vücut bi tepki verirmi? diğer yöntemlerle idare ediyorum ama bi çare bulmak lazım sanki..dewle konuştuk ona soracaktım ama karya hatun sayesinde uzun uzun konuşamıyoruz artık:))) anasını rahat bırakmıyo:) neyse bakarsa oda cevaplar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…