bu arada günaydın herkese:)
ben evdeyim bugün..eşim ekti gene beni.akşam yemeğini dışarda arkadaşlarıyla yiycekmiş..evde olsada salonda maç izliyo 7/24...
inanın kendi başıma yaşıyorum resmen...kendisi farkında bile değil..hafta sonu bebeği hissetmedim diye gerildim çıktı okey oynadı taaa akşam geldi..iyice koptuk..bende kendi başıma çıkamıyorum hala çarşıya..araba kullanmamı istemiyo,dolmuşa binmemi istemiyo,sarsılmayayım diye:) çok düşünceli bi adam yaa..ama hafta sonu temizlik yaptırıyorum bende..bi kadın buldum ama inanın inadımdan ona yaptırıyorum hala:))
neyse..piraye ve yeliz size soracaklarım var..ya sir mir yaptırıyomusunuz kızlar? ben kendim yapmaya çok alıştım ama korkuyorum ve ağda yapamıyorum artık..dışarıyada gidemiyorum.o acıyla bişey olurmu diye..canım tatlı değilde hani vücut bi tepki verirmi? diğer yöntemlerle idare ediyorum ama bi çare bulmak lazım sanki..dewle konuştuk ona soracaktım ama karya hatun sayesinde uzun uzun konuşamıyoruz artık:))) anasını rahat bırakmıyo:) neyse bakarsa oda cevaplar...
ben evdeyim bugün..eşim ekti gene beni.akşam yemeğini dışarda arkadaşlarıyla yiycekmiş..evde olsada salonda maç izliyo 7/24...
inanın kendi başıma yaşıyorum resmen...kendisi farkında bile değil..hafta sonu bebeği hissetmedim diye gerildim çıktı okey oynadı taaa akşam geldi..iyice koptuk..bende kendi başıma çıkamıyorum hala çarşıya..araba kullanmamı istemiyo,dolmuşa binmemi istemiyo,sarsılmayayım diye:) çok düşünceli bi adam yaa..ama hafta sonu temizlik yaptırıyorum bende..bi kadın buldum ama inanın inadımdan ona yaptırıyorum hala:))
neyse..piraye ve yeliz size soracaklarım var..ya sir mir yaptırıyomusunuz kızlar? ben kendim yapmaya çok alıştım ama korkuyorum ve ağda yapamıyorum artık..dışarıyada gidemiyorum.o acıyla bişey olurmu diye..canım tatlı değilde hani vücut bi tepki verirmi? diğer yöntemlerle idare ediyorum ama bi çare bulmak lazım sanki..dewle konuştuk ona soracaktım ama karya hatun sayesinde uzun uzun konuşamıyoruz artık:))) anasını rahat bırakmıyo:) neyse bakarsa oda cevaplar...
ah bu erkeklerrrr :)boşver kuzum sen bir kızçeni doğurda allahın izniyle ana kız hakkından gelirsiniz ne de olsa :)hamilelik güzel bir fırsat bence yaptır temizliği kocişe :)çeksinler azıcık naz niyaz boşver :)ah ah ne hain planlarım var benimde ama inatçı miniğim gelmiyorolsun ne ypalım gün doğmadan neler doğar demişler umutla mücadeleye devam diyeceğiz ..öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
kızlar slm
nasılsınız bengayet iyiym stresli değilim bu sefer şimdilik:)
gaz sancım var yaa normal sanırım değil mi yarın başlıyorum işe sıkıntı yokmuş daha iyi hissetcem valla patladım tek başıma
5. denemem ama sanki ilk gibi ya unutum hepsini yada çok olduğundan karıştırıyorum:) hepinizi öptümmmmmmmm
gülemim su içiyorum bol bol
bade naptın durumlar nasıl melodi neler yapıyor
kızlar hamilelik tekvimi yapacaktım vazgeçtim içe sine yapayım dedim :)
kızlar günaydın) güloş günaydın hatta görüyorum seni ) ayyy çok kısa yazıp çıkıyorum yine ....gülemciğim hijyen ortamda temizlenme işini yaptırabilirsin canım bende hatırlıyorum dew yaptırmıştı sanırım.kızının ve senin iyi olmana sevindim.ev işlerinde sakın kendinizi yormayın hamile hatunlar yeğenlerimizi yormayın sakın.onlar çooook kıymetli biliyorsunuz.babalarına istediğiniz kadar iş yaptırabilirsiniz-))
zrda canım transfer olmuşsun inşaallah bukez kuzun seninle olacak stres yapmamanda çok iyi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz) badeciğim,ceren ve melodiciğim darısı sizlere olacak inşaallah ...piraye, yeliz sizlerinde herşeyin yolunda olmasına sevindim kuzular içeride gezinip duruyorlar demek inşaallah hepiniz kucağınıza alıp seveceksiniz )
dew karyayı ve senide çok öpüyorum.sevgiyle kalın.öpüldünüz.
zrda hadi bakalım ya su gibi geçsin günlerrrr :)gaz olabilir kuzum merak etme herşey normal gözüküyor :)inşallah bebişler kazıma çalışmasını iyi yapacaklar bu sfer öpüyorum bebcikleri ve seni :)
lee canım çok yoğunsun değil mi:)tatlı yorgunluk bunlar eminim ..kuzularınıı ve seni öptüm..
ben şunada hiçbirşey yapmıyorum kızlar kan tahlili sonucumu bekliyorum 2 haftaya kadar çıkar sanırım ..ona göre son kez yine eski merkezimde deneyeceğim sanırsam ..inşallah bu sfer tuttururum :)
Selam kızlar bugun kımse ugramamıs bız bugun kardeslerımı ugurladık usta bırlıklerıne Rabbım haklarında hayırlısını versın ınsallah hala ara ara aglıyorum cok yoruldum bugun ıslerımı halletım yarında kontrolumuz var ınsallah oglum yuzunu gosterırde keyfım yerıne gelır
kızlar selam ben geldim iyiyim moralim çok iyi umutsuz değilim ama kesin gözüyled bakmıyorum bir rahatsızlığım yokarada kasık ağrıları var iyimi kötümü kızlar hamişler siz neler yaşadınız hafif göğüs ağrım var evde kalınca sıkılıyorum ban akıl verin heyecanlıyım ya siz de belirti olmuşmuydu..................
canım bu mod çok iyi... böyle devam et:) belirtilere gelince transferden sonraki ikinci haftamda tam rahmimde seyirme yaşadım..bunu ilk hamile kaldığımda da hissetmiştim..2 gece hissettim bunu..tabi o zaman acabamı dedim ama test günüme 2-3 gün kala bildiğin adet ağrısını yaşamaya başlamıştım..hatırlarsınız..insan kendini bilmezmi deyip durmuştum..sakın testten önce ilaçlarını bırakma ne hissedersen hisset..haa baş dönmesi yaşadım bi sabah ama progesteron yaparmış..östrojen kullanıyosan göğüslerinde ondan ağrıyo olabilir canım..özetle o seyirmeden başka belirgin bişey yaşamadım..hatta adet öncesi ne varsa yaşadım..benim ateş basmalarım pek meşhurdu onu bile yaşadım..
çok dua ediyorum canım..Allahımmm yüzünü güldürsün bu sefer..inşallah çifter çifter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?