Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulemcım gunaydın canım ben hep sır yaptırdım hatta hamılelıgımın ılk gunu bıle yaptırdum korkma canım bısey olmuyo sır fazla acı vermıyo zaten kendın yapamazsın zor olur canım

Canım sir yaptırabilirsin, kendin yapsa sadece başkasına yaptır. Ama gittiğin yer gözünü seveyim hijyenik olsun, Allah korusun mikrop falan kaparsın bide dikkat et. Ama hamilelikte ağda yaptırmanın hiç bir riski yok. Hatta ben DEW'de yaptırdı diye hatırlıyorum.Konuşmuştuk onlada bu konuyu buradan. Temiz olduktan sonra sıkıntı yaratmaz canım korkma.

ah bu erkeklerrrr :)boşver kuzum sen bir kızçeni doğurda allahın izniyle ana kız hakkından gelirsiniz ne de olsa :)hamilelik güzel bir fırsat bence yaptır temizliği kocişe :)çeksinler azıcık naz niyaz boşver :)ah ah ne hain planlarım var benimde ama inatçı miniğim gelmiyor olsun ne ypalım gün doğmadan neler doğar demişler umutla mücadeleye devam diyeceğiz ..öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

hakkaten erkekler marstan kadınlar venüsten(böylemiydi bu laf:))
benimki neptünden falan sanırım:)))))))))
aman canım bebeişin gelsinde insan pislik içinde de oturuyo valla:) çünkü onların haftada bi yaptığı temizlik o kadar oluyo:))) yinede yaptırmalı tabii:)

kızlar slm
nasılsınız bengayet iyiym stresli değilim bu sefer şimdilik:)
gaz sancım var yaa normal sanırım değil mi yarın başlıyorum işe sıkıntı yokmuş daha iyi hissetcem valla patladım tek başıma
5. denemem ama sanki ilk gibi ya unutum hepsini yada çok olduğundan karıştırıyorum:) hepinizi öptümmmmmmmm
gülemim su içiyorum bol bol
bade naptın durumlar nasıl melodi neler yapıyor
kızlar hamilelik tekvimi yapacaktım vazgeçtim içe sine yapayım dedim :)

kızlar günaydın) güloş günaydın hatta görüyorum seni) ayyy çok kısa yazıp çıkıyorum yine ....gülemciğim hijyen ortamda temizlenme işini yaptırabilirsin canım bende hatırlıyorum dew yaptırmıştı sanırım.kızının ve senin iyi olmana sevindim.ev işlerinde sakın kendinizi yormayın hamile hatunlar yeğenlerimizi yormayın sakın.onlar çooook kıymetli biliyorsunuz.babalarına istediğiniz kadar iş yaptırabilirsiniz-))
zrda canım transfer olmuşsun inşaallah bukez kuzun seninle olacak stres yapmamanda çok iyi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz) badeciğim,ceren ve melodiciğim darısı sizlere olacak inşaallah ...piraye, yeliz sizlerinde herşeyin yolunda olmasına sevindim kuzular içeride gezinip duruyorlar demek inşaallah hepiniz kucağınıza alıp seveceksiniz)
dew karyayı ve senide çok öpüyorum.sevgiyle kalın.öpüldünüz.

Son düzenleme:
zrda hadi bakalım ya su gibi geçsin günlerrrr :)gaz olabilir kuzum merak etme herşey normal gözüküyor :)inşallah bebişler kazıma çalışmasını iyi yapacaklar bu sfer öpüyorum bebcikleri ve seni :)

lee canım çok yoğunsun değil mi:)tatlı yorgunluk bunlar eminim ..kuzularınıı ve seni öptüm..

ben şunada hiçbirşey yapmıyorum kızlar kan tahlili sonucumu bekliyorum 2 haftaya kadar çıkar sanırım ..ona göre son kez yine eski merkezimde deneyeceğim sanırsam ..inşallah bu sfer tuttururum :)

canım madem daha iyi hissedeceksin çalış..ama yorma kendini..gerçi git gel yoruluyo insan..hafif hareketler yap..paldır küldür oturup kalkma:) gaz sancısını bana sor canım:) birincisi hareketsizlikten oluyo,ikincisi kabız olmayayım diye yenilen meyveler gaz olarak dönüyo:) ben meyveyi kestim rahatladım..ama gazdan bişey olmuyo:) sadece tuvalette falan ıkınmamaya özen göster..suya devammmmm:)))

canım bakıp çıkıyorum gün içinde:) bugün temizlik var evde,eşimi bekleyemedim haftasonuna yatılı misafirim gelebilirmiş,panik oldum daha dip bucak olsun diye kadın çağırdım..ama kendim oturdum hep..demiştir iyiki bi hamile diye:) kendisi hamileykende iş yapmış hep tabii onlar ''normal''kadınlar :))) sen nasılsın?okul nasıl gidiyo? herşey yolundadır umarım..öp kuzuları:)

canım sonucun çıksında başlarsın..bu genetik testti dimi? benim 3 haftada çıkmıştı sanırım..temiz çıkar seninkide zaten ama bakılsın içi rahatlıyo insanın:)merkezin ve doktorun gayet iyi canım..bende olmayınca merkezden ve doktorumdan soğumuştum biliyosun ama öğrendimki vaaktiymiş..senin doktorun bu işin ilklerinden..inşallah tutturacaksınız bu sefer:)

Selam kızlar bugun kımse ugramamıs bız bugun kardeslerımı ugurladık usta bırlıklerıne Rabbım haklarında hayırlısını versın ınsallah hala ara ara aglıyorum cok yoruldum bugun ıslerımı halletım yarında kontrolumuz var ınsallah oglum yuzunu gosterırde keyfım yerıne gelır

canım Allah kavuştursun sağ salim..
zaman su gibi geçsin:)
bizde kontrle gidicez yarın:) inşallah güzel güzel görür geliriz:)

kızlar selam ben geldim iyiyim moralim çok iyi umutsuz değilim ama kesin gözüyled bakmıyorum bir rahatsızlığım yokarada kasık ağrıları var iyimi kötümü kızlar hamişler siz neler yaşadınız hafif göğüs ağrım var evde kalınca sıkılıyorum ban akıl verin heyecanlıyım ya siz de belirti olmuşmuydu..................

canım bu mod çok iyi... böyle devam et:) belirtilere gelince transferden sonraki ikinci haftamda tam rahmimde seyirme yaşadım..bunu ilk hamile kaldığımda da hissetmiştim..2 gece hissettim bunu..tabi o zaman acabamı dedim ama test günüme 2-3 gün kala bildiğin adet ağrısını yaşamaya başlamıştım..hatırlarsınız..insan kendini bilmezmi deyip durmuştum..sakın testten önce ilaçlarını bırakma ne hissedersen hisset..haa baş dönmesi yaşadım bi sabah ama progesteron yaparmış..östrojen kullanıyosan göğüslerinde ondan ağrıyo olabilir canım..özetle o seyirmeden başka belirgin bişey yaşamadım..hatta adet öncesi ne varsa yaşadım..benim ateş basmalarım pek meşhurdu onu bile yaşadım..
çok dua ediyorum canım..Allahımmm yüzünü güldürsün bu sefer..inşallah çifter çifter:)

canım sağol aydınlattın beni sanki dün2 kez o seyirmeyi yaşadım ya da bana öyle geldi bilmiyorum bu seefr iyi olsun istiyorum benim şişkinliğim çok oluyo bu hamilelikte artarmış bakalım
kızlarr siz de yazın olur mu yaaa

Kızlar gorduk geldık oglumu Allahım nasıl buyumus elını emeye baslamıs yuzu tontıs olmus 692 gram 30 santım olmus masallah ılk gıttıgınde uyuyodu uyandırdık pasayı yuzu gozumun onunden gıtmıyo ya Rabbım korusun hepsını kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah ıdrar yolarımda ıltıhap var bıraz ama benım agrım yok cok sukur ıdrar kulturu ıstedı doktorum pıraye gulem hadı sızde gelınde anlatın kuzular nasılmıs zrda test gunun nezaman

slm kızlar nasılsınız bakiiim
zrda hadi az kaldı büyük güne
ya benim içime ikiz olacakmış gibi his doğuyo istiyomusun bilmem ama öyle geldi :)
hadi ayağını sürütte bizde kızlarlar peşinden gelelim
ben bu gün kont. le gittim pz.tesi opu var
yumurtalar yine fazla olduğundan ohss yüksek ihtimalle olabilirmiş
duruma göre de transfer felan filan
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
dualarınız eksik etmeyin

badecim inşallah ikiz pek istemem am olursa da hayır demem:) hadi bakalım az kaldı sanada senin transferide ben öğrenmiş olurum bakalım kaç tane yumurtluycan kızzz

yelizcim test günüm çarşamba yazarken bile heyecan yapptım az kaldı yaaa

:):):):):):)

kızlar moraller iyi gördüğüm kadarıyla süperr topik canlanıyor böyle pozitif pozitif :)

yelizcim canım maşallah oğluna büyümüş demek :)yerim ben o tosunu ya canım benim günler nasıl çabuk geçiyor :)su gibi geçsin inşallah zaman sağlıkla kucağınıza alın herbiriniz canlarım :)

gülem hadi bakalım kızçeni görcen ne büyük heyecan mutluluk allahım inşallah bizlerede nasip eder :)

zrda canım belirtilere taakılma sakın ben çok takılıyorum da zehir ediyorum günleri sonra:)inşallah güzel haberler gelecek senden :)

badecimmm hadi bakalım ya opuya az kalmıi mımırtaları görcez inşallah sağlıklı şekilde döllensinler sonrada bebiş olarak dönsünler sana :)

bende totomu kaldırıp birdoktorla görüşmeye gitmem lazım ama ben bir mucize bekliyorum sanırım gelse bebişim kendiliğinden ne güzel olurdu ama değil mi:)öpüyorummmm sizleri...

kızlar slm yine ben çarşambaya kadar başınızdayım galiba benim kasık ağrılarım bazen geçiyor bu iyimi kötümü siz nasıl belirti yaşadınız kafanızı şişiriyom biliyomda napim moralim çok iyi ama bazen ağrım geçince korkuyom nolur yazın kusura bakmayım idare edin beni olur mu öptüm sizleri...

slm kızlar...
bende dün gittim kontrole..bin şükürrrr kızım iyi:) 427 gr olmuş:) boyunu bilmiyorum sormadım..iyi dedi çıktık geldik..Allahım sağ salim zamanında kucaklamayı nasip etsin..hepimize...
misafirim vardı yatılı o kadar yorulmuşumki misafirim gitti ben uyudum daha yeni kalkıyorum..sakin kendi kendime yaşamaya çok alışmışım koşuşturmak yordu..

yelizcim maşallah oğluşuna:) hep ultrason olsada baksak dursak değilmi:) biz doktorla isim muahbbeti yaptık bu sefer..o kadar hoş sohbetki :) abuk subuk bişey koyma falan diyo..dedim daaha isim düşünmedik:) sizinki bellimi? banada fikir verin... bu arada alışveriş mekrezinde bebek mağazasının önünde dikildim epeyce:))) içerden bakıyo görevli gircem diye ben dışarda:) çok komiktik:)))
neyse eşim hadi bi dokun şunlara dedi de girdik..çok güzel şeyler var gerçekten...gelen misafirim pembiş bi takım almış bu ikinci hediye ama ilki erkek tulumuydu:)))))

slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…