Dostlar olmadıı....yine beceremedim ..miniklerim beni bırakıp gitmiş çoktan ..en çokta eşime açıklarken bu durumu kahroluyorum inanın..4.denemede hüsranla bitti..artık kaderi zorlamamak mı lazım ..hepinize sevgilerr...
Kızlar herkese merhaba;2 gündür destan yazıyorum herbirinize ancak siliniyo deliricem, bende üşengeçliğime yeniden yazamıyorum. Hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız, uzun uzun yazmayı özledim... melodi canım olmamış ama umudunu yitirme tatlım ne desek boş biliyorum. Allah hayırlı olanı hayırlı zamanda versin diyelim. Heğinizi çok öpüyorum...Benim doğum tarihim henüz belli değil... ctesi belli olacak. yeniden yazmaya çalışırım. Hepinizi öpüyorum
Kızlar hepinize hayırlı cumalar....bugün okunan tüm dualarla inşaallah rabbimde, sizlerin gönlünüzden geçen en güzel dileklerinizi yerine getirir.allah gönlünüze göre en güzelini versin.sağlıkla kalın.öpüldünüz)
kızlarr hepinizi teker teker öpüyorumm çok teşekkür ederiyorummm..ben iyiyim bugün dünde çok kötü değildim aslında beklediğim bir sonuçtu bazen diyorum cehalet mutluluktur çok doğru..hiç olmazsa kendimi bilmesem şu 12 günü güzel geçiririm :)bazen çok bilmek iyi değil arkadaşlar :)öcesinde o kadar ağlayaıp üzülmüşümki dün aağlayamadım bile ..alışverişe gittim kendime yeni ciciler aldım ..akşamda bir arkadaşımıza yemeğe gittik ..oğluyla oynadım bebekliğini bilirim şimdi 4 yaşında oldu ..ama hala bana aşık :)tepemden inmedi desem ..tabii zman zaaaman içim buruldu bugün güzel bir haber alıp annelik yolunda ilk adımı atmış olabilirdim dedim.arkadaşım oğlunu sevdikçe öpdükçe kıskanmak değilde tuhaf duygular yaşadım acaba bende o günleri görebilecekmiyim diye sanırsam :)işte böyle ..yeni stratejim Ankara :)şu gebelik aşısını dnemek istiyorum bakalım ne ler olacak ..
badecim inşallah senden güzel haberler alalım canım ya..allahım önce sağlık versin hepimize en önemlisi bu biliyorum :)aama anne de olmak istiyorummmm:)
hadi hayırlısı olsun bol yumoşlar ve sağlıklı bebişler gelsin canım) inşaallah ilk ve son tedavinle bebeğine kavuşursun.hangi merkezde tedaviye başladın? hangi ilaçları verdiler? moralini yüksek tut.olacak olmayacak düşüncelerine fazla kaptırma sakın kendini desemde kaptırmadan edemiyoruz hadi sağlıkla gelsin bebişler )
ceren sen neler yapıyorsun canım,kendini özletme..
Dostlar olmadıı....yine beceremedim ..miniklerim beni bırakıp gitmiş çoktan ..en çokta eşime açıklarken bu durumu kahroluyorum inanın..4.denemede hüsranla bitti..artık kaderi zorlamamak mı lazım ..hepinize sevgilerr...
Badezuzum senden haber yokmu henzu canim?
Cerenm merak ediyorum ne yapti acaba?
Bubus igenelrin bittiginde dilerim bi suru saglikli yumosun olur ve guzel kaliteli embriyoya donusurler :)))
Piraye cok heyecanli yaaa senina adina cok heyecanliyim dogumum hayatimdaki en guzel tecrube keske bir daha yasama sansim olsa o anlari karya ile ilk tansitigimiz dakikalar tadini cikart sakin korkma ve her saniyesinden keyif almani tavsiye ederim.Karyanin gozlerine baktigimda ilk karsilasmamizdaki gozleri goruyorum ve hep o an aklima geliyor....
Gulemmm hergun seni aramaya niyetenip saatleri tutturamiyorum malum 7 saat var arada bir bakiyorum turkiyede gece 11 olmus diyorum ki yatmistir esi evde rahatsiz etmeyeyim diyorum sen dogum yapmadan denk getirecegim insallah :)))
Opuyorum kizlarrrr
DEW canım haber yok uzadı test..
çıkınca yazarım buraya ..
karyayıda senide öpüyorum çok..
bubuş sen tedaviye başladımı kendi derdime düştüm gözden kaçırmışım..
umarım herşey yolunda gider canım ilk denemende kavuşursun meleğine
Badezuzum senden haber yokmu henzu canim?
Cerenm merak ediyorum ne yapti acaba?
Bubus igenelrin bittiginde dilerim bi suru saglikli yumosun olur ve guzel kaliteli embriyoya donusurler :)))
Piraye cok heyecanli yaaa senina adina cok heyecanliyim dogumum hayatimdaki en guzel tecrube keske bir daha yasama sansim olsa o anlari karya ile ilk tansitigimiz dakikalar tadini cikart sakin korkma ve her saniyesinden keyif almani tavsiye ederim.Karyanin gozlerine baktigimda ilk karsilasmamizdaki gozleri goruyorum ve hep o an aklima geliyor....
Gulemmm hergun seni aramaya niyetenip saatleri tutturamiyorum malum 7 saat var arada bir bakiyorum turkiyede gece 11 olmus diyorum ki yatmistir esi evde rahatsiz etmeyeyim diyorum sen dogum yapmadan denk getirecegim insallah :)))
Opuyorum kizlarrrr
Canim sirf haber almak icin geldim inan cok uzuldum tatlim ya inandiyecek birseyyok ama bak yine beceremedim lafini sevmedim cunku bu seninle ilgili bir durum degil doganin olayi allahin takiri zamani elbet var o yuzden lutfen kendini yada esini suclama sakinda huzurunu kacirmasina izin verm ebu durumun esinle mutlu saglikli gunlerne sukur et ve biraz akisina birak bak cok mutlu oldum ankarada asi olayini filan dusunmussun bu sevindirici dualarim seninle guzel arkadasim.
Kızlar merhaba;doktır doğum tarihi için 8 ocak dedi.Bie aksilik olmazsa 8 ock, 28 inde tarihi netleştiricez. Biraz suyum azalmış ama, bol bol dinlenmeye devam dedi... Son 2 haftam kaldı...
canım benimmmmm :)güzel kıızın anası :)olmadı yine yahu ..şaştım kaldım dewcim beceremedim dedimde olayın şokundan gene :)yoksa elbette benim elimde olan birşey değil eşiminde öyle başka güçler var arada :)inşallah başaracağımız günler yakındır arkadaşım ..allah inşallah bebişi yazmıştır bizede ..evet şimdi sırada ankara var yeni şeyleri denemek istiyorum çünkü sebebi yok bizim sorunumuzun belki bitanesi vesile olur bilemiyorum kii.tek bildiğim anne olmak için elimden geleni yapacağım.
bu arada seen nasılsın canım karya kızımız nasıl çok tatlı olmuş maşallah..yaa dew bu kız aynı sen ama ya :)öpüyorum ikinizide..
gülemcimmm aslında z kaldı seninde ya çok uzun değil nasıl geçicek zaman bak gör...anaa bi bakmışsın miinik kızın kucağında allahın izniyle..pirayecim canımm çok az kaldı güzel bir oğlak erkeği geliyorrrr:)ne heyecan ama ya değil mi:)
bubuşş canım inşallah ilk ve son denemen olur bebğine kavuşursun gönlüm seninle..bu yolda çok yoruldum ben o yüzden rabbim aratmadan çok uğraştırmadan kavuştursun herkesleri bebişlerine inşallah..biliyorum birgün bende anne olacağım ve ozman çekilen tüm sıkıntıları unutacağım inşallah o günler gelir içimdeki ses yanılmaz :)aman ne biliyim işte bazen diyorum tamam bitti bu iş annelik hayal sonra bir işaret gönderiyor rabbim bekle melodi o günlwer gelecek sabır et diyor sanki :)işte böyle melodi inşallah kafayı sıyırmadan anne olabilecek :)hepinizi öperimmm..badecimm inşallah güzel haberler gelsinn.lee senide öperimm..senden nedemse bir süpriz bekliyorum hep içime öyle doğuyorr..cerenmmm nerlerdesin merwk ettik senii....
bubuşum dün anladım düştüğünü dedi yatayım bari:) neyse buralardayım ben laflarız daha.. öpüyorum seni..
bade niye uzamış canım? ayyy insanı gererler haa..neyse az kaldı derin bi ohhh çekeceğiz inşallah...
pirayeeee...yaaa aramızda 3 hafta var bende sen 3 ü deyince benimde 20 sinden sonra olur diye kısaltmıştım zamanı:))))))
gerçi banada 25-26 sı gibi dedi doktor.daha çok
ayyy benim burcumdan bir oğlak erkeği süperr biraz zor bi kişilik ama iyidir:))
cnm cok az kalmıs sağlıkla mutlulukla kucagına alacağın günler geldi artık dinlen bol bol.. ayyy heyecanını düşünemiyorum..rabbim bizlerede kısmet eder inşallah:))çok öpüyorum allaha emnaet ol:))
inşallah cnm tek temennim..sende sabır cek arkadasım inş güzel günler yakında sakın umudunu kaybetme..allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş unutma:))öptm
evet yaa tamda sana yat hadi yazıyordumki koptu bağlantı.. tatlım sana bişey sorucam face de göremedim. birazdanda eşim geliyor face cok takılamam burdan yazayım kalıcı olsun daha doğrusu hepinize sorum var. bugün benim iğnede 5. günüm yarın sabah e2 ve ultrason kontrolüm var ama benim dünden beri seffaf yumurtlama akıntım gelmeye başladı bu çatlamayı önleyici iğneye geçmi kalıcam acaba?? yumurtalar kendiliğinden çatlarsa ne olcak??kafam karıstı. öptm cnm seni. görüşelim en kısa zaamnda.. ha bu arada eşinide kendi haline bırak bosver sen şu anda ondan daha önemlisin..erkekler bizim gibi ince değiller maalesef..sakın üzme kendini..
canım kullandığımız iğnelerde hormon ya sonuçta vajinal salgıyı artırıyo..muhtemelen odandır..4 günde çatlayacak kadar büyümezler zaten..merak etme..
eşime gelince çoook doluyum..aynen tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı...hayatımda hiç bu kadar ilgisizlik görmemiştim ondan..ayrıca bi ilgi görmen gerekirken adam giderek odunlaşıyo:))) valla takmıyo gibi yapıyorum napiimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?