Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım o salgı yumurtan çatlayınca değil yumurtalaman olduğunda başlıyo tabi şimdi iğnelerin etkisiyle olunca daha fazla oluyo..
merak etme çatlatma iğnesi son 4 veya 3 günde veriliyo..için rahat olsun..

canım çatlatma önleyiciyi daha vermezler..şimdiden sonra 2 güne bi gibi çağırırlar..kontrol altında tutuyolar merak etme..dediğim gibi çatlaması için belirli boyuta gelmesi gerekiyo 5 günde de gelmez zaten o boyuta..yarın yaz mutlaka..güzel haberlerle dön..

bize gelince çözdük düğümü:) :) bizde böyle zaten..bi kaç aya bi ayar yapmam lazım..sürekli ayakta aktif bi ilişkimiz yok:)
ona göre ben çok eleştiren,onu kategorize eden tipik bi kadınım:) bana görede o bi odun hahahaaa:) gülüyorumda bakma iletişimsizlik çok zor..neyse öpüştük geçti:) bakalım ne kadar idare edecek:)

canım o salgı yumurtan çatlayınca değil yumurtalaman olduğunda başlıyo tabi şimdi iğnelerin etkisiyle olunca daha fazla oluyo..
merak etme çatlatma iğnesi son 4 veya 3 günde veriliyo..için rahat olsun..

evet cnm bu akıntı yumurtlama öncesi oluyor onu biliyorumda iğne kullanınca süreç hızlanınca zamanından önce çatlar diye korktum :)) ilk deneme ya bilmeyince soru işareti hep var.. sağol cnm tşk ederim..

hımm anladım cnm 2. kutu gonalfi yarın bitiriyorum sanırım daha devam edicem buna. :) alıştım artık iğne yapmaya:)) çok şükür eşimde geldi bugün aklı bende kalmıştı. sizinde ayar yapmanıza sevindim cnm bosver inatlaşmak bazen bizi daha cok yoruyor. gidişata göre davranmak en güzeli..zamanı gelincede sizin gibi ayar yapmak iyi oluyor. çok öpüyorum seni yarın yazarım sabahki vereceğim kanda e2 değeri kaç olmalı acaba senin kaç çıkmıstı?

canım bi öğrenmediğim e2 değeri var tedavilerde:) hiç sormadımda kaç olması lazım diye..merkezin sayfasında vardır bilgilerim bakarım olmazsa..ama sanırım ultrason bulgularıyla beraber değerlendiriyolar..yaz mutlaka..

biz toparladık ben vicdan yaptım şimdide..eşimin doğum günü bugün..bende aradım arkadaşa geçmiş olsuna gidelim akşam dedim..tamam dedi.. bi işinmi vardı diyorum hala..sonra aklıma geldi:)

kızlar herkese merhaba ) zaman bulmuşken kısaca yazıp çıkacağım)
piraye oğluşunla buluşman 8 ocak demekki hadi hayırlısı olsun canım.benim oğlumda 7 ocak doğumlu) bubuşun dediği gibi zor ama iyi bir burç) yalnız tüm oğlaklarmı geveze bilemem ama benim oğlum 24 saat aralıksız konuşabilecek kapasitede)
bubuş canım recai beyin konusunda iyi bir dr.olduğu söyleniyor.inşaallah ilk ve son tedavin olur meleğin göbişine konar canım.allah bu yolda kimseye aratmasın...melodiciğim bencede pes etme inşaallah sende diğer anne adaylarıda mutlu sona kavuşacaksınız
badeciğim sonucu almışsındır diye düşündüm ama almamışsın.belkide bu hayırlı bir sonuç olur ve bebeğine bu sayede kavuşursun.
dew karyayı ve seni kocaman öpüyorum)
gülemciğim şaka maka seninde ocak sonları gibi doğumun) odun kocanada söyleyecek söz bulamıyorum.fıstık gibi hatun konuşmasanda karşına al çevir çevir oku) vee kızının annesi insan kendini yontar azıcık değilmi? sen boş ver onu kızınla birlikteliğinin tadını yaşa...
ceren,zrda,yeliz,herkese bol selamlar.öptüm benim kızce ağlıyor kaka yağmış..işte annelik böyle gün içerisinde mutlaka en az bir öğün kaka kokusu duymak kakalı popo yıkamak.darısı isteyen tüm annelere)))))
sevgiyle sağlıkla kalın )

cnm bu e2 değeri ve ultrasona göre değerlendiriliyormuş. e2 değeri her folikül başına 200 ml kanda olmalıymış cok yüksek olmasıda tedaviyi erteliyormuş. valla arayıpta sormadım kafam karısacak diye. 18:00 de ultrason randevum. bugün sabah hemşireye söyledim akıntım başladı diye oo süper yumurtlar büyüdü demekki dedi. orgalutran iğnesine bugün başlarız büyük ihtimal dedi.hızlandı herşey cok heyecanlıyımmm:)) akşam yazarım kaç yumurta göründü ne oldu..

eşinede nice yıllar cnm kızınızla birlikte sağlıklı mutlu günlere inşallah. sen o gideceğiniz yeri iptal et bence. akşam o gelmeden pastasını al üzerinede güzel bir not yazdır. başbaşa pasta kesin yiyin. bebeğinizde en güzel hediyeniz zaten:)) öptm cnm kendine iyi bak..

canım güldürdün beni:) çok sağol:) ben çok önmsiyorum davranışları..çok dikkatliyimdir..benim eşimde tipik bi ekek sanırım:) davranışa dökemediği şeyler var..dün epey konuştuk..ben seni aklımdan bi dk.çıkarmıyorum..senden ayrı bi plan bile yapmıyorum nasıl böyle düşünürsün dedi..çok üzüldüğünü söyledi..işte genelde yaşanan bi durummuş bu..her anlamda uzak kaldık oda etkiledi heralde:))))) neyse geçti:)

bak bende heyecanlandım:) inşallah kuzucukların seninle olacak canım..

pastayı kendi ellerimle yaptımmmmm bileee:) ama arkadaşa gitcez:) orda yeriz hatta:)

Kızlar herkese selam, muhabbet ilerlemiş. Bubuş canım benim tedeviilerliyor hadi bakalım hayırlısı. e2 yi sormuşsun. benim bildiğim1000 in üzerinde olunce transfer yapılmıyo ama emin değilim canım. Bana donmş transferi yapılmıştı yaa o nedenle e2 yi çok net hatırlamıyom ama bir aradaşımın 5000 gibi çıkmıştı değeri tedaviyi iptal etmişlerdi. Umarım sende herşey yolunda gidecek.
Gülemcim eşine üzülmüşsün biraz, halletmişsiniz gerçi ama lütfen ğzme kendini, benimde kocam arada odunlaşıyo :) olcak o kadar, kimbilir onlara sorsak bize ne gibi kulplar takarlar :) kimse kimsenin istediği gibi 4 4lük olamıy maalesef. Ama sonuçta konuşunca tatlıya bağlanıyo herşey...

bade canım test sonuçlarondan bi haber var mı, ne durumdasın şimdi?
Lee canım benim demek senin oğluşunda ocak doğumlu... walla evin içinde geveze biir erkeğe ihtiyacım var. benim kocam sağolsun pek bir konuşkandır En azından oğluşumla bol bol sohbet ederiz, konuşkan girişken bir erkek olsun inşallah:)
Walla çok az kaldı heycanlıyım....Allah o günleri göstersin...
DEW senden daha çok haber almak istiyorum :) Annelik nasıl karya nasıl bir bebek... Epiduralden korkmalımıyım??? sütüm gelsin diye ne yapsam acaba.... azcık bilgi verirmisin güzelim. Özele de yazabilirsin :)
Herkesi öpüyorum

bak bende heyecanlandım:) inşallah kuzucukların seninle olacak canım..

pastayı kendi ellerimle yaptımmmmm bileee:) ama arkadaşa gitcez:) orda yeriz hatta:)

kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum lee senin minişleri, piraye senin burçtaş oğluşunu ve gulem senin prensesinide..

ben yeni geldim. e2 432 cıktı hemşire 6. gün için iyimi dedim iyi değil süper dedi:)
8 tane yumoş birbirini kovalıyormuş. dr umda süper gidiyosun hadi bakalım dedi. orgalutrana bugün başladım. ilkini hemşire gonal f ile birlikte yaptı. biraz yandı ama çok şükür iyiyim:))
perşembe tekrar e2 ve ultrason kontrolüm var tahmini pazartesi yumurta toplama olurmuş yani yılbaşı günü kavusacak bizim beceriksizler:)) sonrası artık 3 yada 5 gün sonra bildiğim kadarıyla. inşallah kaliteli olur en az ikisi..işte böyle dualarınızı eksik etmeyin neolur..tekrar tekrar tşk ederim desteğiniz için. bu arada eşlerimizinde içinde fırtınalar kopuyor ama nasıl davranacaklarını bilemiyorlar bence de, öyle böyle idare edeceğiz ne yapalım:)))

bubuşcum hadi gözün aydın canım..herşey yolunda görünüyo:) inşallah yeni yıl hediyesi olur sana bebeğin..
dün bende baktım merkezdeki bilgilerime..dondurulmuş tedavimde e2 değerim yok..ocakta yapılan tedaviden değerlerim var 2558 çıkmış o zaman.ama tam anlamadım farklı bilgilerde var..neyse doktrolar ne diyosa o:) anlamayalım daha iyi bence:)))

çok şükür cnm şimdilik yolunda inş böyle devam ederiz. en büyüğü 13 mm, en küçüğü 9,5 mm yumoşların. bakalım hangisi adam olacak :))
dün bekleyen başka bir bayan vardı benden önce ultrasona girdi ben hocanın masasında otururken içeride ona bakıyorlardı o artık toplama aşamasına gelmiş sanırım çünkü 20 mm den falan bahsediyorlardı. onun da mesela e2 si 2200 lerdeydi birazda tedavinin kaçıncı günü olduğu ile ve yumurta büyüklüğüyle alakalıymış.
bencede çok anlamayalım. bildikçe kafamız karısıyor:)))

Selam kızlar herkese ıyı aksamlar bundan sonra hergun burdayım pıraye doguma azkaldı vala cok heycanlıyım hala ınanamıyorum benım bebegım olcak ınsallah Rabbım saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah kızlar doguma fotografcı dusunuyomusunuz

kızlar slm doğum yapacak tüm kızlara dua ediyorum ALLAH KURTARSIN SİZİ...

BEN BURDA BİR DOKTORA GİTMİŞTİM TÜM TAHLİLLERİ YAPTI HİÇBİRŞEY ÇIKMADI
DOKTORUNU DEĞİŞTİRME DOĞAL KALABİLME İHTİMALİM %80 MİŞ İSTER BEKLE İSTER TEKRES DENE DEDİ DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA TATİLDEMİ SONRAMI YAPSAM BİLEMEDİM ZATEN ÖĞLENCİYİM KONTROLLERE SABAH GİDERİM TRANSFERDE RAPOR ALIRIM DİYORUM
ADETİM 25 OCAK OLACAK BAŞLASAM BİLE TRANSFER OKULA KALACAK TATİL SONRASI YAPSAM DİYORUM BİDE BEKLEMESEM DİYORUM KAFAM KARMAKARIŞIK KIZLAR ANLAYACAĞINIZ YERİMDE SAYIYORUM SİZ HEYECANLARLA UÇARKEN BEN KORKULARLA TEDİRGİNİM
MELODİCİM ÜZÜLME SONUNA KADAR DEVAM ŞU AN YORGUNSUN DİNLEN TEKRAR TEKRAR DENEYECEĞİZ BAK BEN 6.DENİYORUM HEM HALA UMTLA HEYECANLA GELEC BİR GÜM MELEĞİMİZ MERAK ETME....
BAKALIM YAŞAYACAĞIZ GÖRCEZ ÖPTÜM HEPİNİZİ

canım geçekten az kalmış:) aminnnnn...
canım ben fotoğraf olayım hep kaynamıştır özel günlerimde..düğün fotoğrafçımız tam bi acemiydi..ortaya bile çıkaramıyorum resimlerimizi:) bu sefer benimde aklıma geldi ama fiyatları nasılsır bilmiyorum.face de bi tanıdığın resimlerini gördüm..doğum fotoğrafçısı çekmiş..hakkaten güzel..ama araştırmak lazım..fkrin varmı fiyatları nasıl?

canım o çıkan mikrop ne oldu? tedavi oldunuzmu? tatil 25 inde başlıyo zaten..tam tatiln bittiği günlerde transfer olacaksın,bi 7 günlük rapor alırsan ilk 10 günü kapatmış olursun..teste 2 gün kala gidersin onunda zararı olmaz aslında..dene derim ben..ama merkez konusunda bişey diyemem..fiyatlarını falan bilmiyorum ama fırsatın varsa eğer antalyayı düşünebilrsin..ücretsiz misafirhanesi var..istediğin kadar kalabiliyosun eşinle hemde..ama uzakmı olur bilmem..

gulemcım telefon trafıgımden bıturlu yazamadım vala bız anlastık bırıyle 250 lıraya 400 dvd 100 baskılı fotograf var 2 gun hastaneye gelıyolar ve her detayı cekıyolar 2ncı gunde guzel kostumlerle cekıyolar kuzuları bence guzel bı hatıra fıyat aralıkları 150 350 arası bız cok heves ettık bakalım nasıl olcak

aa çok iyiymiş fiyatları..benim aradığım bayan en az 280 liralık paket var dedi..onda da 15 tane resim ve dvd varmış..küçük bi albüm sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…