kızlar sonuç kötü çıkmış..virüs pozitif ve riskli tip..
c.tesi biyopsi yapılacak..
ne ummuştum ne buldum..
çok kötüyüm dualarınızı eksik etmeyin
ne ummuştum ne buldum..
ne ummuştum ne buldum..
ne ummuştum ne buldum..
ne ummuştum ne buldum..
cerenm hoş geldin özlettin kendini)beni yığınla ütü bekliyor . şuan kızımın keloğlan saati ve ben fırsat bu fırsat diye oturmuş size yazayım dedim )
nasıl geçiyor günlerin? ben ilk işten ayrıldığımda önce iyiydim sonra sıkılmaya başlamıştım.allahtan eve proje geliyordu onlarla oyalanıyordum.şimdi uyuyacak dinlenecek fırsatı zor yakalıyorum.hafta sonları senfonide güzel proğram olunca çocukları birkaç saatliğine babalarına bırakıp gidiyorum.en azından bu şekilde üzerimdeki stresi atıyorum.))
inşaallah seninde kısa zamanda bebişin gelirde onunla zamanını doldurursun)
zrdacığım farklı merkez düşünürsen bencede bir antalya kemal bey yapın derim.tabii yaz dönemi bu durumda sizler için en uygunu olacak galiba hem misafirhaneside var.tabii yine size bilirsiniz...inşaallah herzaman dediğimiz gibi tedaviya gerek kalmadan bebeğin gelmesi...
yelizz ne güzel fotoğrafcı arıyorsunuz) bencede bu anı ölümsüzleştirin.o kadar sıkıntılardan sonra bence bunu hak ediyordunuz.sana güleme pirayeye tavsiyem kaç para olursa olsun bu anınızı ölümsüzleştirin ) inşaallah arka arkaya sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
melodi canım senide daha iyi gördüm.evet çok yorucu bir süreç ama meleklerinize kavuşmak için hiçbir zaman pes etmeyin.inşaallah anne olacağınız anı göreceksiniz)
dew zeytin gözlü fıstığını yerim senin.allah nazarlardan sakınsın) noel bebek kostümüne bayıldım ) ikinize buradan kocaman sevgiler yolluyoruz )
yaaa kızlar benimde 7 gündür günüm geçti. durumu hamileliğe hiç yormuyorum:-(-)) acaba kistmi oluştu? hafta sonuna kadar olmazsam pzt.veya yılbaşından sonra dr.a görüneyim.inşallah olumsuz bir durum çıkmaz...
herkese sağlıklı mutlu günler hepinizi çoook öpüyorum)
ne ummuştum ne buldum..
canım o çıkan mikrop ne oldu? tedavi oldunuzmu? tatil 25 inde başlıyo zaten..tam tatiln bittiği günlerde transfer olacaksın,bi 7 günlük rapor alırsan ilk 10 günü kapatmış olursun..teste 2 gün kala gidersin onunda zararı olmaz aslında..dene derim ben..ama merkez konusunda bişey diyemem..fiyatlarını falan bilmiyorum ama fırsatın varsa eğer antalyayı düşünebilrsin..ücretsiz misafirhanesi var..istediğin kadar kalabiliyosun eşinle hemde..ama uzakmı olur bilmem..
pıraye ınanmıyorum tam bır hafta var gecmez sımdı sana bugunler boyle bellı oluncamı daha ıyı yoksa bekleyıncemı bılmıyorum ama sanırım bellı olunca daha ıyı hergun dıken ustunde durmaktansa hersey hazırmı cantan odanız cok heycanlı ya Allahım sag salım kurtarsın ınsallahKızlar herkese selam, doğum tarihimi aldım 4 ocak nasipse oğlum aramıza gelecek.
Leee canım gecikmen olmuş ben hayra yoruyorum bu gecikmeyi. umarım 2013 ilk bombası senden gelir
Bade canım nasılsın, az daha iyimisin, seni merak ediyorum
pıraye ınanmıyorum tam bır hafta var gecmez sımdı sana bugunler boyle bellı oluncamı daha ıyı yoksa bekleyıncemı bılmıyorum ama sanırım bellı olunca daha ıyı hergun dıken ustunde durmaktansa hersey hazırmı cantan odanız cok heycanlı ya Allahım sag salım kurtarsın ınsallah
canım amın ınsallah 3 kılo az degıl bence gayet ıyı plesanta nıye yıpranmıs acaba bızde bugun doktordaydık 3 kılo olmus benım bebısımde yuzunu hıc gostermedı ama parmaklarını falan gordum hep yumuk yumuk masallah ogluma eger bı aksılık olmazsa normal olcak bızım su 3 gunude atlatalımda hayırlısıyla artık yuruyuslere baslıycam Rabbım hakkımızda hayırlısını versın hepımızınÇok şükür canım herşeyimiz hazır. Çok heycanlı tabi, Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Aslında 8 ocak diye konuşmuştuk ama suyum azalmış, plesanta deforme olmuş oğlumu besleyemiyomuşum artık. Beklemenin bir anlamı yok dedik. Zaten bebeğim son zamanlarda pek kilo alamadı. 2900 kilo şu anda. Minik bir bebeğiniz olcak dedi dktor. En fazla 3 kilo olurmuş. Buna da şükür diyorum. Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım. Sen normal mi istiyodun doğumu?
Kızlar herkese selam, doğum tarihimi aldım 4 ocak nasipse oğlum aramıza gelecek.
Leee canım gecikmen olmuş ben hayra yoruyorum bu gecikmeyi. umarım 2013 ilk bombası senden gelir
Bade canım nasılsın, az daha iyimisin, seni merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?