Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sonuç kötü çıkmış..virüs pozitif ve riskli tip..
c.tesi biyopsi yapılacak..
ne ummuştum ne buldum..
çok kötüyüm dualarınızı eksik etmeyin

ne ummuştum ne buldum..

Haydaaaa canım benim yaaaaa.... Ne diiicemi bilemedim şimdi. Umarım tedavin bir an önce olur da kurtulursun canım benim... Aklına kötü senaryolar getirme güzelim. Herşey düzelecek. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun badecim

ne ummuştum ne buldum..

cnm benim korkma sakın mutlaka bir çaresi vardır.
inşallah bir an önce kurtulursun, arkasından tedavin olumlu gider.
dualarımız seninle cnm çok geçmiş olsun..

ne ummuştum ne buldum..

canım benim çok üzüldüm ama iyi yanından bakıcaz yine tedavisi olan bişey çünkü kötü senaryolar getirme aklına lütfen ..belkide bebiş buyüzden olmuyordu ..dualarımız seninle önce senin sağlığın arkadaşım inşallah iyi olacak herşey bu kötü günler geçecek..öpüyorum çok.. güçlü ol lütfen ..

Badecim hep okurken pozitiftim hala da pozitifim, kolayca gececek de kendine hep olur mu? Ve bak iyi ki simdi oldu ya bebek icin ugrasmasaydik ve farkina varilmasaydi? Kahrolasi polyannacilik filan degil hepimizin ihtiyaci olan tek sey iyisini umudetmek. Umarim hersey iyi olacak ve bir an once atlatacaksin.
Kusura bakmayin sizi bir suredir bosladim ne cok olay olmus? Piraye ve gulem bebeklerin eli kulaginda ve ben nasil sasirdim, bu ladar buyuduklerini kacirmisim tekrar ozur dilerim.
Bir cirpida (45 dakikada) okudum sizi ve kendimi cok sansli hissettim. Sizin gibi iyi insanlarin oldugunu baska yerlerde var olsalar bile bilmek cok guzel. Ne guzel destek oluyoruz birbirimuze hep birileri tokezliyor ve bi baskasi kaldiriyor. Cok mutluyum, iyi insanlar hep var. Buralarda bir yerlerde :)
Melodicim ankara demissin umarim hersey artik guzel olur. Ama biliyorsun ben ege dogum ve ege uniyi ogrendim, ankaradan once sansini buraalarda denemek istersen yardimci olurum. Tabi belki asilama ile baslarlar ama aklinda olsun iste. Bir de gelince bana da ugra olur mu ? Ve eger seni de kocan uzduyse buna izin verme, bu yuku de tasima sakin.
Hepinize yazacagim tek tek, hepinize diyeceklerim cok. 2ye geliyor, sabah erken kalkacaktim aklima girdiniz, bu saat oldu. Hepinizi tek tek aniyorum simdi, iyi geceler simdilik.

ne ummuştum ne buldum..

badeciğim inan çok üzüldüm:-(( ne virüsüymüş bu? inşaallah biyopsin temiz çıkar..iyiki tüp tedavisine başladın.tahliller istenmeseydi bundan geç bile haberin olabilirdi.ki bu konuda şanslı gör kendini.ve belkide bebeğin olmamasıda bundan dolayıydı inşaallah verilen tedavilerle kısa sürede atlatır tüpe bile gerek kalmadan tedavin sonrasında kendiliğinden bebeğin gelir.şuan senin sağlığın herşeyden önce gelir.ben hala senin için pozitif düşünüyorum.ve bunları atlatıp hamile kalacağına inanıyorum.dualarımız seninle canım...
veeee şu avatarınıda değiştir lütfen!!!!! kızım nereden buluyorsun bu tür avatarları? seni pozitif cıvıl cıvıl görmek istiyorum

cerenm hoş geldin özlettin kendini)beni yığınla ütü bekliyor . şuan kızımın keloğlan saati ve ben fırsat bu fırsat diye oturmuş size yazayım dedim)
nasıl geçiyor günlerin? ben ilk işten ayrıldığımda önce iyiydim sonra sıkılmaya başlamıştım.allahtan eve proje geliyordu onlarla oyalanıyordum.şimdi uyuyacak dinlenecek fırsatı zor yakalıyorum.hafta sonları senfonide güzel proğram olunca çocukları birkaç saatliğine babalarına bırakıp gidiyorum.en azından bu şekilde üzerimdeki stresi atıyorum.))
inşaallah seninde kısa zamanda bebişin gelirde onunla zamanını doldurursun)
zrdacığım farklı merkez düşünürsen bencede bir antalya kemal bey yapın derim.tabii yaz dönemi bu durumda sizler için en uygunu olacak galiba hem misafirhaneside var.tabii yine size bilirsiniz...inşaallah herzaman dediğimiz gibi tedaviya gerek kalmadan bebeğin gelmesi...
yelizz ne güzel fotoğrafcı arıyorsunuz) bencede bu anı ölümsüzleştirin.o kadar sıkıntılardan sonra bence bunu hak ediyordunuz.sana güleme pirayeye tavsiyem kaç para olursa olsun bu anınızı ölümsüzleştirin) inşaallah arka arkaya sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
melodi canım senide daha iyi gördüm.evet çok yorucu bir süreç ama meleklerinize kavuşmak için hiçbir zaman pes etmeyin.inşaallah anne olacağınız anı göreceksiniz)
dew zeytin gözlü fıstığını yerim senin.allah nazarlardan sakınsın ) noel bebek kostümüne bayıldım) ikinize buradan kocaman sevgiler yolluyoruz)

yaaa kızlar benimde 7 gündür günüm geçti. durumu hamileliğe hiç yormuyorum:-(-)) acaba kistmi oluştu? hafta sonuna kadar olmazsam pzt.veya yılbaşından sonra dr.a görüneyim.inşallah olumsuz bir durum çıkmaz...
herkese sağlıklı mutlu günler hepinizi çoook öpüyorum)

ne ummuştum ne buldum..

zuzum ümitsizliğe kapılma lütfen.Biyopside bişey çıkmayacak ve tedavine devam edeceksin inşallah canım.lütfen burayada gel ,kafan dağılır.unutma moral herşeyden önemli,sakın hastayım psikolojisine girme.akşam geyikte ol.düşünmekle eline hiçbirşey geçmez,eğer hasta isen,(ki dua ediyorum öyle bişey olmayacak inşallah) bile moral en iyi tedavi şekli.sakıın canını sıkma.

canım fotografcı aramıyorum artık anlastık bırısıyle:) gercekten cok onemlı bu olay omrumuz boyunca hatırlıycaz ınsallah bu olayı saglıkla en guzelıde kuzuları degısık kostumlerle cekıyolar cok degısık oluyo ve herkesede tavsıye ederım senın kuzuları faceden gordum cok guzel bı aıle olmussunuz Rabbım bozmasın mutlulugunuzu bızıde kavustursun kuzularımıza

ne ummuştum ne buldum..

canım merakla senden haber bekliyordum..üzüldüm ama senin üzgün olmana üzülüyorum..değilse kötü bişey olacağını hiç sanmıyorum..virüs dediğimiz şey o kadar bulaşıcı bişey ki ağzımızdaki aft bile bi virüs..kim bilir neren nasıl kaptın onu..riskli tip diye doktorunmu dedi? yada sonucu kendinmi aldın? bak yorum yapma kafana göre..en büyük hatamız bu.araştırayım falanda deme..ve bencede iyiki gittin şu adama..iyiki bi smear alalım demiş.belki bu kadar yıl sebep bu sinir virüstü..gereken tedaviyi olursun..iyiki beklemedin..önündeki tedaviye odaklan..ama çabucak geçecek unutma..her an dualarımdasın canım..

Bade canim cok sIkildi ama soyle dusunuyorum yara gibi birsey olabilir yani tam anlayamadim poztif cikan ne su anda?rahim agzimi ayy kafan karisti yaz iki satir merak ettim seni.
Dualarim seninle eger tahmin ettigim gibi birseyse burda cok yakin bi arkadasima oldu tedavi oldu asi oldu sonra cocuk dogurdu kzi 1 yasinda ikinciyi dusunuyor o yuzden lutfen icini ferah tut.

kızlarssssss sevgilerrrr selamlarrr:)

badecim canım uykularım kaçtı valla ve oturdum araştırdım..bu ascus denen şey önemi bilinmeyen değişik hücrelerr..evet bir virüs yani hpv denilen virüsün bir çeşidini oluşuruyor ..pozitif çıkmış olması kötü seneryolar anlamına gelmez çoğu doktor 6 ay arayla bunu takip ediyormuş.arkadaşım jinekolog onla görüştüm bana anlattı korkulacak birşey olmadığını söyledi..smear la takip ediliyor aslında ama bazı doktorlar başından önlem olsun diye biopsi yaptırıyorlar ..biopside bierşey çıkacağını sanmıyorum ki lakin çıktığını farzededlim yine de korkulacak bir durum yok tamamı herşeyin çok çok çok çok çok başı yanii.sadece o virüse yönelik bir tedavi oluyorsun geçiyor ki ileride o korktuğumuz şey başımıza gelmesin diyee..gönlünü ferah tut ve üzülme ..her şerde bir hayır vardır belkide sorun buydu ve çözüldü.bende 2 yıldır semar yaptırmadığımı farkettim bana yine daktır yolları göründümü ne :)herşey güzel olacakk tüm kalbimle inanıyorum canım..

lee canım ya günün geçmiş bebğe yorma diyorsun ama ben yoracağım yaa:)bekliyorum senden böyle bomba bir haber ay süper olur aileye 3.minik gelse :)inşallah diyorum 2013 müjdeleriyle gelsin..

evet evet evet doğum fotoğrafçısı süper bir fikir :)benim de hayalimmm:)şartları zorlayın yaptırın derim bunun için az mücadele vermediniz harika olacak .:)
cerenm nerelerdessin canım özlettin kendini .bu arada tel numaralarınız alıcam doğumdan sonra irtibatı koparmayalım :)

canım mikrop yokmuş temiz çıktı ama bugün doktorumun kapısını çaldım kromozom tahlillerine baktı ankarayı aradu genetik profösörle görüştü PC ÖNERDİ YANİ GENETİK TEST YAPILMASI İYİ OLURMUŞ BENİM BİR KROMOZOMDA SIKINTI VARMIŞ SANIRIM AMA BU PC EMBRYOYU ZEDELEDİĞİ İÇİN TUTUMNA ŞANSINI DÜŞÜRÜYOR YANİ HAYBEYE KEYFİNE DENEYECEĞİM BELKİDE EN UMARSIZ TEDAVİM OLACAK ŞUBATTAN SONRA DÜŞÜNÜYORUM MEMORİAL LA ANLAŞTI HASTANE TAM DÜZEN OTURSUN ÖYLE GEL DEDİ

ÜSTELİK SORUN VARSA ÇÖZÜMÜ YOKMUŞ AMA PEK İHTİMAL VERMİYOR GARNTİ OLSUN DİYE TEDAVİ AMAÇLI YAPACAK BU DENEMEYİ....

BADEMMMM CANIM KADER ARKADAŞIM ... ÜZÜLME NOLUR KONU FARKLI OLSA DA BENEDE AYNI DURUMDAYIM BAK UMUDUMUZU KAYBETMİYCEZ CANIM BELKİ BİR MUCİZE OLUR NEDEN OLMASIN İKİMİZDE DOĞAL HAMİLE KALMIŞ İNSANLARIZ SONUÇTA DEW YAZMIŞ BAK O ÇOK MUTLU ETTİ BENİ TEMİZ ÇIKACAK DEWİN ARKADAŞI GİBİ ÜZÜLME GÜLÜMMM BİLİYOM BENNNN

hayırlı cumalar herkese) bugün okunan dualar dilenen dileklerde sizlerinde tüm güzel dilekleriniz kabul olur inşaallah.iyiki varsınız canım dostlarım.sevgiyle,sağlıkla kalın.....

Kızlar herkese selam, doğum tarihimi aldım 4 ocak nasipse oğlum aramıza gelecek.
Leee canım gecikmen olmuş ben hayra yoruyorum bu gecikmeyi. umarım 2013 ilk bombası senden gelir
Bade canım nasılsın, az daha iyimisin, seni merak ediyorum

pıraye ınanmıyorum tam bır hafta var gecmez sımdı sana bugunler boyle bellı oluncamı daha ıyı yoksa bekleyıncemı bılmıyorum ama sanırım bellı olunca daha ıyı hergun dıken ustunde durmaktansa hersey hazırmı cantan odanız cok heycanlı ya Allahım sag salım kurtarsın ınsallah

Çok şükür canım herşeyimiz hazır. Çok heycanlı tabi, Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Aslında 8 ocak diye konuşmuştuk ama suyum azalmış, plesanta deforme olmuş oğlumu besleyemiyomuşum artık. Beklemenin bir anlamı yok dedik. Zaten bebeğim son zamanlarda pek kilo alamadı. 2900 kilo şu anda. Minik bir bebeğiniz olcak dedi dktor. En fazla 3 kilo olurmuş. Buna da şükür diyorum. Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım. Sen normal mi istiyodun doğumu?

canım amın ınsallah 3 kılo az degıl bence gayet ıyı plesanta nıye yıpranmıs acaba bızde bugun doktordaydık 3 kılo olmus benım bebısımde yuzunu hıc gostermedı ama parmaklarını falan gordum hep yumuk yumuk masallah ogluma eger bı aksılık olmazsa normal olcak bızım su 3 gunude atlatalımda hayırlısıyla artık yuruyuslere baslıycam Rabbım hakkımızda hayırlısını versın hepımızın

hadı hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al inşallah. benimde tahmini transfer tarihim 4 ocak 5 ocakda doğm günüm:)
doğum günümde yavrular benimle olacak inş öylede devam eder.
bugün son kontrolüme gittim. sanırım 6 adet yumurta toplanacak.
yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor??

cnm yaa ne güzel sizler sonuna geldiniz maaşallah.. allah tamamına erdirsin. rabbim bizlerede nasip etsin.
lee valla gecikmeni okur okumaz benimde içime düştü direk hamilemisin acaba diye.olabilir neden olmasın:))
öpüyorum sizler..

merhaba kızlar..
pirayecim gününüz belli olmuş gözün aydın..kilosu gayet iyi canım..ideal hatta..yanılma payları oluyomuş zaten..şimdiden kolaylıklar
diliyorum canım..

yelizcim sizede maşallah canım..oğlun topaç desene:) normal doğumda sanada kolay gelsin:) yürüyüş yap gerçekten çok faydalıymış..

bubuşum sanada çabucak geçsin zaman...opu 20 dk.falan anca sürer..hiç endişe etme..

bende doktordaydım kızlar..bebeğim iyi..sadece fl(femur uzunluğu) hep 1 hafta geriden geliyodu önemli değildi..bu sefer 2 hafta gerideymiş..daha fazla olursa önemserdim dedi doktor..haftaya bi daha çağırdı..biraz gerildim ama yapacak bişey yok..doktorumda önemli değil falan dedi ama baştaki tepkisi korkuttu..kilosu falan iyi.. sağlık versin Allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…