Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cnm. inş cabuk gecer.sonuda iyi olur umarım.

cnm bu uzunluk nedir bilmiyorum ama aksi bir durum olsaydı dr un bu kadar rahat olmazdı sanırım. korkutma kendini. sağlıkla kucağına gelecek bebişin. rabbim büyük bu kadar olduya cok şükür..kendine iyi bak cnm çok öpüyorum.

Canım fl uzunluğu ile uyluk kemiği uzunluğu aynı şey mi? ne anlamı var o uzunluğun? kemşk gelişimi falan mı?
Bubuş canım benim en fazla 15-20 dk gülemin dediğ gibi. Hiiiiiç korkulacak bişi değil canım. Hadi inşallah sonu hayırlı olur güzelim

slm kızlar..biyopsi alındı bu gün.. c.tesi çıkar dedi dr..
inş. hücre bozulması yoktur..dualarınızı eksik etmeyin...

badecım dualarımız senınle canım ınsallah hersey cok guzel olucak gulemcım sorma masallah tosun pasa oglum vala kılo aldıkca korkuyorum aslında normal dogumdan ama bı aksılık olmadıkcada vazgecmek ıstemıyorum bakalım neler olcak canım gerılıge bukadar takılma bızde hergıttıgımızde degısıyo bu olcumler haftaya yıne gorcen kuzunu neguzel kılosuda ıyıyımıs Rabbım saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın hepımıze topıgımızın 2013 dekı ılk bebısı pırayeden pıraye oglunun adına karar vermedınızmı daha

canım yoruldun ama az kaldı..inşallah temiz çıkacak rahatlayacağız..
her virüs kötü bişeye sebep olsa sağlıklı kadın kalmazdı..tv de izledim ben bu rahim ağzına bulaşan virüslere karşı temizleyici sprey bulmuş bi üniversite..işte toplu yerlerde wc ye girdiğinde oraya sıkıyomuşsun falan..orda dr anlattı...bi çok kadın bu virüsü taşıyo ve smear alındığında ortaya çıkıyo..bulaşıcı dedi..yeminle..seninkide öyle bişey muhtemelen..bizim kadar vajinal muamele gören yoktur heralde..sabırla geçsin günler..dua ediyorum..

bende şöyle ohh diye gelemedim doktordan..şimdi kafamı topladım..toplamak zorundayım..
şöyleki; fl uzunluğu kalçayla diz arasındaki kemiğin uzunluğu..bebeğin kaç haftalık olduğunu bu kemiğe bakıp sölüyolar genelde..benimde bir hafta geride çıkıyodu.bahsetmemişimdir bile belki size çünkü nasıl farklı kilolarda doğabiliyosa buda boy olayı dedi doktorum..hepsi 50 cm.doğmuyo sonuçta dedi..takmıyodum..dün 34 + 4 ken fl 32+4 çıktı..iki hafta geri gibi..tabi ben ekrandan herşeyi görüyorum..orda panikledim..dr.da moral vermeye çalışırken 4 hafta giibi fark olsa önemsenir şimdi önemsenmez dedi..tabii gel bana anlat..taktığım şey 1 haftayken niye 2 hafta oldu..gelişimde bi duraksamamı oldu falan...sonra 2 kez daha ölçtü onlar normal çıktı..adam ısrarla bişey olsa bu kadar rahat davranmazdım falan dedi..öylece geldik eve..internette baktık eşimle bunu yaşayan çok kişi olmuş..önemsemeyin yazmışlar..öylece kaldı..bu haftadan sonra haftada 1 geleceksin dedi..c.tesiyi bekliyoruz..inşallah uzar kızım:)
iyi olmam lazım..

sağol cnm korkmuyorum valla ben hastane , ameliyat konusunda falan cok dayanıklıyımdır. maaşallah öyle dr iğne ameliyat korkum yoktur. benimki ilk denemeya biraz merak, heyecan, tedirginlik herşeyi birarada yasıyorum. sizler çok şükür geçtiniz bu yollardan. o yüzden merak ettiklerimi size sorunca daha rahat ediyorum. rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inş. 15 gün sonrada pozitifi konusuruz burdan..perşembe transferi düşününce cok heyecanlanıyorum. bu arada tarihi yanlıs hesaplamısım. oğluşunla aynı gün olmuyor.
transfer sonrası sizler neler yaptınız. ne kadar yattınız, neler yediniz? tavsiyelerinizi bekliyorum. bu hafta ikimiz içinde çok heyecanlı sen yavrunu kucağına alıyosun, bende inşallah karnıma yerleştiriyorum:))allaha emanet ol..allah yardımcın olsun..

dualarımız seninle cnm.inş halledilmeyecek sonuc cıkmazki ben öyle olduğuna eminim.sende içini ferah tut lütfen. bayanların başına herzaman böyle şeyler geliyor.
çok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak.

gulemcim bak dr da demiş.panikleyecek bişey yok diye. sakın kendini strese sokma şurda az bi zamanın kaldı.
çok öpüyorum hepinizi. bakalım yarın kaç yumos cıkacak:)) yeni yılın ilk embriyoları sağlıkla olusur inşallah:))

evet canım..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider..bende c.tesiyi bekliyorum..ölçümlere takıldım ama yaşayıp bişey olmayan insanlar var..Allaha emanetiz canım..tevekkülü öğrendik artık.. tabii c.tesi birde badenin sonucunu alcaz..inşallah oda ohh dedimi senin sonuca kitleniriz..
transferden sonra yattım ben..annem vardı ama ikinci hafta kmalktım..tutmadı diye pazarlar,çarşılar gezdim..sadece bol bol su içtim..ve dua ettim..hep ediyorum canım..inşallah sende ilkinde buluşursun bebişinle..yarın yaz..

bu hafta bayağı hareketliyiz. ben,piraye, sen ve bade. inş. hepimizinde yüzügüler.
şimdi benim tahmini perşembe transfer olursa diğer haftayıda izin alıyım diyorum.zaten 12 günü devirmiş olurum sonuçta belli olur.işede başlamama engel kalmaz.
evde de ilk günler yatarım sonra yavaş yavaş kalkarım diye düşünüyorum. hemşire ilk 2 saat çok önemli tutarsa 2 saatte tutar sonra 10 gün kımıldamadanda yatsan bişey değişmez dedi.
bakalım heralde o psikolojiyle yatarım. hayırlısı allahtan inşallah ilkinde tutar.yarın 13:00 de gidicem kliniğe 5-6 gibi dönerim eve yazarım inş. bir aksilik olmazsa.

yinede şimdiden hepiniizn ayrı ayrı yeni yılını kutlarım. yeni yılda bebeklerimizin yaptıklarını konuşmak dileğiyle. hepimizin kucağı dolsun eşlerimizle evimizde sağlıklı,mutlu bir aile olmak diileğiyle. rabbim herbirimizin yüzünü güldürsün. öpüyorum hepinizi kızlar mutlu yıllarr....

canım arkadaşlarım ,dostlarım hepinizin yeni yılını kutluyorummmmmm ..umarım bu yıl tüm dileklerimiz gerçek olur ..sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum ..birde güzel rabbimden miniminnacık birşey istiyorum :)

pirayecimmmmmmmm hadi bakalım geri sayım başladı kolay doğumların olsun tatlım sağlıkla gelsin minik oğlumuz inşallah..

gülemcim strese girme sağlıkla kucağına alacaksın kızını allahın izniyle :)

yelizcim maşallah oğluna sanada kolay doğumlar diliyorum öpüyorum..

lee hadi bakalım bomba geliyor sanırım senden :)

badecim dualarımız seninle ama eminim birşey çıkmayacak güzelim ..

dew noel kızını ve seni de öpüyorum :)

zrda umarım başaracağız 2013 te.
bubuş yeni yıl hediyen bebişin olur inşallah canımmmmmm:)

Kizlar hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum. Umarım 2013 hepimize güzel sürprizler getirir. Bubus canim umarim ilk denemende yavrunu kucağına alirsin. Bade sendende guzel haberler alacagimiza eminim.hepinizi cok opuyorum. Cuma gunu yazmaya çalışırım.

herkese iyi yıllar şimdiden.....
bugün eşimle evdeyiz temizlik yaptık biraz..az önce çok can sıkıcı bişey yaşadım kızlar..hala ağlıyorum..
camlar açıktı bi çocuk ağlaması duydum ama sanki bi yerleri kesilmiş gibi ağlıyo..aynı anda karşı binadanda cama çıktı bi kadın..
hemen koştum adamın biri 2 yaşlarında kız çocuğunu dövüyo..arabaya çuval gibi attı çocuğu..boğazını sıktı,tokatladı..
nolduğumu sapıttım..bağırıyorum eşimde kızdı bana..sokaktan geçen iki kadına bağırdım teyze yetişin diye..kadın koştu ne vuruyosun falan...adam kadına bağırdı durmuyo ki vuruyorum diye..kızlar çocuğun ağlaması varya mahvetti beni..
polisi arayayım dedim çok uzaktalardı ne plaka ne bişey göremedim..sonra apartmandan karısı geldi adamın..gayettt sakin bindi..gittiler..ben ağlayıncada eşim bana kızdı..adama küfrettim bi ton..
çok yğreğim acıdı yaaa..
nasıl bi babadır o...ALLAH BELASINI VERSİN..
NEYSE KOPTUM BEN..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ...

Selam kızlar herkese ıyı yıllar melodı sagol canım Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bu guzellıgı gulem neyzakı oyle pıslıkler cok evlatlarını doven bız gozunun ıcıne bakıyorum yavrularımızın bısey olcak dıye odumuz kopuyoo ama ınsanlar kolay elde ettıkler ıcınmıdır nedır kıymetlerını bılmıyo neyazıkı Allah ıslah etsın ne dıyeyım

nedir nasıl bi sinirdir bilemiyorum canım.her evde neler oluyo bilmiyoruz tabii..sokağın ortasında bunu yapan evde ne yapıyodur Allah bilir..çocuğun ağlayışı aklıma geldikçe ağlıyorum valla gözlerim davul gibi şişti..elleri kopsun o adamın..

neyse..

inşallah bizler sağlıklı aileler oluruz..Allah önce sağlık ardındanda bebeklerimizle taçlandırsın evlerimizi..

amın canım haklısın ama dusıunmemeye calıs artık aglama kuzunu dusun sende her hafta gorcen demek kızını bızımde yıne cumartesı kontrolum var ondan sonrada dogum gerceklesır dıye dusunuyorum bakalım nasıl gelıscek olaylar Rabbım hakkımızda hayırlısını versın evlatlarımızı bızlere bagıslasın ınsallah

kızlar yeni geldim opudan. hepinize tekrar mutlu yıllar dilerim.

biraz canım sıkkın ameliyathaneden çıkarken sürekli sayıkladım kaç tane çıktı, kaç tane diye ben konuştuğumu zannediyorum ama kimsede cvp vermiyo
neyse kendime geldim çok şükür.
ama 3 tane yumurta cıkmış 8 le başladık 3 e düştü. yaa sizce nasıl az değilmi?
aslında toplamda 7 tane falanmısda 3 tanesi iyi kalitede cıkmıs.
bakalım allahtan hayırlısı inşallah kaliteli olur tutarda bir daha rabbim uğraştırmaz.

gulemcim sakin ol cnm neler var daha görmediğimz bizler gibi uğraşsalardı bak bakıyım elini kaldırıyomuydu.
hepinizi çok öpüyorum kendine iyi bak. mutlu yıllar.

güzel arkadaşlarım hepinize sağlıklı huzurlu mutlu tüm istediklerinizin gerçekleştiği bir yıl /ömür diliyorum Allahtan...

bubuş canını sıkma sana 2 tanetransfer bile edilse yeterince var yumurtan ..
inş. o 3 bıdıkta can bulur sende ilk denemende kavuşursun canım...

Son düzenleme:

canım sayıya takılma,evet çok olsaydı bi daha bi daha ilaç almak zorunda kalmıyo insan..avantajı var elbette..
ama sen şimdiki tedaviye odaklan..benimde ilkinde 2 ikincide 4 embriyom olmuştu..dondurulmuşum hiç yok şimdi..inşallah tutsunda gerisini o zaman düşünürüz..dua et..transferden sonra yat hastanede mutlaka..hemen kalkıp eve gelme..dualarımız seninle..

amin canım..hep beraber nice sağlıklı,mutlumu mutlu yıllara inşallah...

Iyi yillar hepinize. Gulem senin cadi kiz uzasin bir haftada, uzmesin anne babacigini. Bade cnm bizi bilgilendir ve icini hep ferah tut. Lee ben bebeginin gelecegini hep dusunuyorum ama acaba yorucu mu olacak ? Olsun dersimiz bu olsun, yetisilecek isler olsun degil mi? Haberdar et bizi. Piraye bugun- yarin oglan geliyor, yeliz senin de oyle. Evleriniz mis gibi bebek kokusuyla dolacak ah ne guzel.
Ben de tupun 6. Gunundeyim. Yalniz bu ege biraz farkli, eskisinde gunasiri muayeneye girerken burada 4. Gun sadece ostrojen baktilar, bnm 625 cikti,4. gune gore cok yuksek kist filan olmus olabilir. Yani ezbere is yapiyirlar ultrasonsuz. Beni sorarsaniz benim yine sinirlerim bozulmus dun kavga kiyamet ,agzima geleni soyledim yine. Bu sene birsey yapmayalim, evde 2miz olalim diye soyluyorum, 2 haftadir yilbasi konusuluyor. Yine bizimki son dakikada bir yemek planlamis, emrivaki yapti hem de annesiyle. Ben de gidene kadar bagirdim. Yoktan kaleleri yaktik yine. Gece de erkenden geldik ayri uyuduk, yilbasi fln kutlamadik. Ben bu ilaclarla, icimdeki canavari azad ediyorum. Hicbir seye tahammulum kalmiyor.
Bir de sinir oluyorum bu insanlara bu kadar taciz niye, hic durmadan telefon yilbasinda ne yapcaksiniz diye annesinden. Bilseydim baska plan yapardim. Ya o da degil de ben su 10 gunu nasil gecircem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…