merhaba kızlar..
pirayecim gününüz belli olmuş gözün aydın..kilosu gayet iyi canım..ideal hatta..yanılma payları oluyomuş zaten..şimdiden kolaylıklar
diliyorum canım..
yelizcim sizede maşallah canım..oğlun topaç desene:) normal doğumda sanada kolay gelsin:) yürüyüş yap gerçekten çok faydalıymış..
bubuşum sanada çabucak geçsin zaman...opu 20 dk.falan anca sürer..hiç endişe etme..
bende doktordaydım kızlar..bebeğim iyi..sadece fl(femur uzunluğu) hep 1 hafta geriden geliyodu önemli değildi..bu sefer 2 hafta gerideymiş..daha fazla olursa önemserdim dedi doktor..haftaya bi daha çağırdı..biraz gerildim ama yapacak bişey yok..doktorumda önemli değil falan dedi ama baştaki tepkisi korkuttu..kilosu falan iyi.. sağlık versin Allahım..
merhaba kızlar..
pirayecim gününüz belli olmuş gözün aydın..kilosu gayet iyi canım..ideal hatta..yanılma payları oluyomuş zaten..şimdiden kolaylıklar
diliyorum canım..
yelizcim sizede maşallah canım..oğlun topaç desene:) normal doğumda sanada kolay gelsin:) yürüyüş yap gerçekten çok faydalıymış..
bubuşum sanada çabucak geçsin zaman...opu 20 dk.falan anca sürer..hiç endişe etme..
bende doktordaydım kızlar..bebeğim iyi..sadece fl(femur uzunluğu) hep 1 hafta geriden geliyodu önemli değildi..bu sefer 2 hafta gerideymiş..daha fazla olursa önemserdim dedi doktor..haftaya bi daha çağırdı..biraz gerildim ama yapacak bişey yok..doktorumda önemli değil falan dedi ama baştaki tepkisi korkuttu..kilosu falan iyi.. sağlık versin Allahım..
merhaba kızlar..
diliyorum canım..
slm kızlar..biyopsi alındı bu gün.. c.tesi çıkar dedi dr..
inş. hücre bozulması yoktur..dualarınızı eksik etmeyin...
slm kızlar..biyopsi alındı bu gün.. c.tesi çıkar dedi dr..
Canım fl uzunluğu ile uyluk kemiği uzunluğu aynı şey mi? ne anlamı var o uzunluğun? kemşk gelişimi falan mı?
Bubuş canım benim en fazla 15-20 dk gülemin dediğ gibi. Hiiiiiç korkulacak bişi değil canım. Hadi inşallah sonu hayırlı olur güzelim
dualarımız seninle cnm.inş halledilmeyecek sonuc cıkmazki ben öyle olduğuna eminim.sende içini ferah tut lütfen. bayanların başına herzaman böyle şeyler geliyor.slm kızlar..biyopsi alındı bu gün.. c.tesi çıkar dedi dr..
sağol cnm korkmuyorum valla ben hastane , ameliyat konusunda falan cok dayanıklıyımdır. maaşallah öyle dr iğne ameliyat korkum yoktur. benimki ilk denemeya biraz merak, heyecan, tedirginlik herşeyi birarada yasıyorum. sizler çok şükür geçtiniz bu yollardan. o yüzden merak ettiklerimi size sorunca daha rahat ediyorum. rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inş. 15 gün sonrada pozitifi konusuruz burdan..perşembe transferi düşününce cok heyecanlanıyorum. bu arada tarihi yanlıs hesaplamısım. oğluşunla aynı gün olmuyor.
transfer sonrası sizler neler yaptınız. ne kadar yattınız, neler yediniz? tavsiyelerinizi bekliyorum. bu hafta ikimiz içinde çok heyecanlı sen yavrunu kucağına alıyosun, bende inşallah karnıma yerleştiriyorum:))allaha emanet ol..allah yardımcın olsun..
dualarımız seninle cnm.inş halledilmeyecek sonuc cıkmazki ben öyle olduğuna eminim.sende içini ferah tut lütfen. bayanların başına herzaman böyle şeyler geliyor.
çok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak.
gulemcim bak dr da demiş.panikleyecek bişey yok diye. sakın kendini strese sokma şurda az bi zamanın kaldı.
çok öpüyorum hepinizi. bakalım yarın kaç yumos cıkacak:)) yeni yılın ilk embriyoları sağlıkla olusur inşallah:))
evet canım..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider..bende c.tesiyi bekliyorum..ölçümlere takıldım ama yaşayıp bişey olmayan insanlar var..Allaha emanetiz canım..tevekkülü öğrendik artık.. tabii c.tesi birde badenin sonucunu alcaz..inşallah oda ohh dedimi senin sonuca kitleniriz..
transferden sonra yattım ben..annem vardı ama ikinci hafta kmalktım..tutmadı diye pazarlar,çarşılar gezdim..sadece bol bol su içtim..ve dua ettim..hep ediyorum canım..inşallah sende ilkinde buluşursun bebişinle..yarın yaz..
Selam kızlar herkese ıyı yıllar melodı sagol canım Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bu guzellıgı gulem neyzakı oyle pıslıkler cok evlatlarını doven bız gozunun ıcıne bakıyorum yavrularımızın bısey olcak dıye odumuz kopuyoo ama ınsanlar kolay elde ettıkler ıcınmıdır nedır kıymetlerını bılmıyo neyazıkı Allah ıslah etsın ne dıyeyım
amın canım haklısın ama dusıunmemeye calıs artık aglama kuzunu dusun sende her hafta gorcen demek kızını bızımde yıne cumartesı kontrolum var ondan sonrada dogum gerceklesır dıye dusunuyorum bakalım nasıl gelıscek olaylar Rabbım hakkımızda hayırlısını versın evlatlarımızı bızlere bagıslasın ınsallahnedir nasıl bi sinirdir bilemiyorum canım.her evde neler oluyo bilmiyoruz tabii..sokağın ortasında bunu yapan evde ne yapıyodur Allah bilir..çocuğun ağlayışı aklıma geldikçe ağlıyorum valla gözlerim davul gibi şişti..elleri kopsun o adamın..
neyse..
inşallah bizler sağlıklı aileler oluruz..Allah önce sağlık ardındanda bebeklerimizle taçlandırsın evlerimizi..
canım arkadaşlarım ,dostlarım hepinizin yeni yılını kutluyorummmmmm ..umarım bu yıl tüm dileklerimiz gerçek olur ..sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum ..birde güzel rabbimden miniminnacık birşey istiyorum :)
pirayecimmmmmmmm hadi bakalım geri sayım başladı kolay doğumların olsun tatlım sağlıkla gelsin minik oğlumuz inşallah..
gülemcim strese girme sağlıkla kucağına alacaksın kızını allahın izniyle :)
yelizcim maşallah oğluna sanada kolay doğumlar diliyorum öpüyorum..
lee hadi bakalım bomba geliyor sanırım senden :)
badecim dualarımız seninle ama eminim birşey çıkmayacak güzelim ..
dew noel kızını ve seni de öpüyorum :)
zrda umarım başaracağız 2013 te.
bubuş yeni yıl hediyen bebişin olur inşallah canımmmmmm:)
Kizlar hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum. Umarım 2013 hepimize güzel sürprizler getirir. Bubus canim umarim ilk denemende yavrunu kucağına alirsin. Bade sendende guzel haberler alacagimiza eminim.hepinizi cok opuyorum. Cuma gunu yazmaya çalışırım.
kızlar yeni geldim opudan. hepinize tekrar mutlu yıllar dilerim.
biraz canım sıkkın ameliyathaneden çıkarken sürekli sayıkladım kaç tane çıktı, kaç tane diye ben konuştuğumu zannediyorum ama kimsede cvp vermiyo
neyse kendime geldim çok şükür.
ama 3 tane yumurta cıkmış 8 le başladık 3 e düştü. yaa sizce nasıl az değilmi?
aslında toplamda 7 tane falanmısda 3 tanesi iyi kalitede cıkmıs.
bakalım allahtan hayırlısı inşallah kaliteli olur tutarda bir daha rabbim uğraştırmaz.
gulemcim sakin ol cnm neler var daha görmediğimz bizler gibi uğraşsalardı bak bakıyım elini kaldırıyomuydu.
hepinizi çok öpüyorum kendine iyi bak. mutlu yıllar.
güzel arkadaşlarım hepinize sağlıklı huzurlu mutlu tüm istediklerinizin gerçekleştiği bir yıl /ömür diliyorum Allahtan...
bubuş canını sıkma sana 2 tanetransfer bile edilse yeterince var yumurtan ..
inş. o 3 bıdıkta can bulur sende ilk denemende kavuşursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?