Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım demek başladın tedaviye...niye yazmıyosun ne zamandır vallahi merak ettik..bi traftanda anlıyorum aslında.belki uzak kalmak iyi geliyodur..neyse hadi hayırlısı..bu e2 değerini bubuş sormuştu o kadar tedavi oldum bi onun hakkında bilgim sıfırdı..hiç bakmadım sorgulamadım.işte inancım olmayışındandı belki..zaten e2 anormal çıkarsa zank diye iptal ediyolar tedaviyi baktım benimki devam ediiyo kaç çıkmış sormadım bile..ama bubuş sorunca baktım geçen gün..ard arda e2 bakılmış bana..hiç 1000 in altında değer yok..en son bakılan 2500 lerdeymiş..geçen gün yazmıştım..yani bence çok emin değilsen moral bozacak bişey bulma kendine..ama ultrason niye balılmadı ona şaşırdım bak..demekki bi rutine oturtmuşlar..güven bence..zaten o hale getiriyolar insanı..aman buyur yap diyosun adamlara..dua edelim canım..
şimdi daha ilaç aşamasındasın değilmi?
daha sık yaz lütfen:) inşallah bebeğine kavuşursun bu sefer..inşallah göbüşünde kalır annesinin..

valla bu eşlere benim diyecek bişeyim pek yok..bende gerginlikler yaşadım aa baktım adamın haberi bile yok...biraz çemkirdim,ağladım..dedim bak böle böleyim..zorla ilgili bi adama çeviriyorum adamı:))) napalım...

dün bende kayıvallliiidemde yeketeydim..aradıklarında eşim gelmeyiz heralde dedi..dedim gidelim.karnımı doyurur gelirim hiç olmadı:)
günü kurtarma derdindeyim valla..biri yapsın yemeğide kim olduğu önemli değil..politik olmayı öğreniyorum galiba:)

yeniyıl hepinizin umutlarının gerçekleştiği sağlıklı mutlu bir yıl olsun kızlar) bubuş canım sayıya taklma sakın onlardan birtanesi inşaallah anneciğine tutunacak.allahtan hayırlısı olsun,moralimizi yüksek tutalım canım)
pirayeee oğlumun doğum günü kutlamasının ardından senin oğluşunun dünyaya sağlıkla gelişini kutlayacağız inşaallah.heyecanına katılmamak elde değil.yaa eğer sakıncası yoksa bana özelden tlf.nunu yollarmısın.mutluluğunu canlı canlı tlfda paylaşmak istiyorum)
ceren tatlım tüp tedavisindesin demekki.anlamadım nasıl ultrasona bakmadan yumurta çapını kontrol ediyorlar?yada e2 değeriylemi anlıyorlar acaba.mesela benim antalyada tedavi esnasında değerim yükselirken tam çatlatma öncesi değerim düşmüştü ve kontroldede yumurtanın küçüldüğünü söylemişti dr.tedaviyi iptal etmişti.demekki bunlarda e2 değerine göre çapı ayarlıyorlar.yaaa bazı şeyleride çok bilip incelemekte iyi olmuyor.inşaallah bukez bebişin seninle olur canım.canınıda kayınvalide için adamın için üzme sen bebeğine odaklan üzüntü tedavimiz boyunca yasak unutma bunu.dualarımız sen ve bubuşla)
gülemciğim sen şu yavrucuğu yazınca çok üzüldüm.yaaa bebek ne anlar nasıl vurursun sen ona aklım almıyor:-(( bade tatlım sendende hayırlı sonuçlar bekliyoruz kötü sonuç çıkmayacağına inanıyorum ben..
yeliz pirayenin arkasından senin doğumun var ayyy ne güzel arka arkaya geliyor bebişler.darısı bubuş,ceren, bade,melodi ve zrda ya AMİİİİİİN!!!
dew karyayı ve senide buradan sevgiyle kucaklıyorum.
eeeee bana gelince dün dr.daydım kızımıda götürmüştüm arabada uyuyor.dr.un asistanı herkesi aldı.son olarak ben ve bir çift kalmıştı onlarıda içeri aldı ve adama bebek sizinse içeri alalım arabayı dedi:-(-))bende benim kızım dedim. tabiii beni hep yalnız görüyordu ya.benim olduğunu nereden bilsin...sonra içeri girdik.dr.da görünce şaşırdı.durumu izah ettim çok sevindi.ve şuanda kafanız rahat hiç belli olmaz belkide hamilesiniz hemen ultrasona aldı tabii hiçbirşey yok) kana bakalım dedi.kan verdik ve sonuç negatif..benim zaten öylebir beklentim yoktu çünkü;eşimle benim aramızda son zamanlarda sarışın renkli gözlü bir hatun var.ancak o olmadığı anı yakaladığımız an bir araya gelebiliyoruz ki geçen ay bir kez ve yumurtlama dışında ancak bir araya gelebildik bu durumda nasıl hamileyim diye beklentim olabilirki değilmi? anlayacağınız hamile değilim kızlar) ve ne enteresandırki hamile olmadığımı gülerek yazıyorum.....daha önce olsaydı içim burkulurdu..iyiki çocuklarım var.iyiki hayatımıza girmişler.beni tedavi stresinden kurtardılar)
rabbim inşaallah sizlere bu güzel duyguyu anneliği yaşatır. anne olan arkadaşlarımada rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin diyorum.hamileliğinizi ve bebeğiniz doğunca anneliği doya doya tadını çıkara çıkara yaşayın kızlar)

kızlar slmm yeni yılın ilk gününde beklediğim ilk haber geldi.
3 yumurtadan 2 si döllenmiş. 1. kalite olduğunu söylediler. baklaım hücre bölünmesi de iyi giderse perşembe transfer gibi görünüyor.
hayırlısı allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bu vajınal fıtıl varya progestan yumusak kapsul yazıyor prospektuste ağız yoluyla alınır yazıyor.hemşireyi aradım doğru dedi. sizlerindemi öyleydi.

canım hadi gözün aydın olsun inşaallah bunlardan biri bebişin olur) progestan yumuşak kapsülü bende ilk tüp denememde vajinal fitil olarak kullanmıştım.inşaallah sağlıkla bölünür ve perşembe günü bebişin sana tutunmak üzere transfer olur)
sağlıkla kal canım

canım ikisi olsun senin olsun:) inşallahhh tutunurlar..bu arada iki tane transfer ediyolarmı?
ben hiç ağızdan kullanmadım vajinal fitili:) baya alttan kullandım:)))))) iyice sor aman diyeyim..

çok sevindim canım ..inş güzel haberlerin devamı gelir..
o kapsulu bende fitil olarak kullandım merak etme
vajinal daha çabuk etki ediyo ve yan etkileri daha az oluyo...

başladınmı canım hadi hayırlı olsun
stres yapma lütfen çok etkiliyo inan..
etrafta olan biten çok kafa bulandırıyo ama kulaklarını tıka..
inş. herşey güzel olur bu defa...haberlerini bekliyoruz..

canım ikisi olsun senin olsun:) inşallahhh tutunurlar..bu arada iki tane transfer ediyolarmı?
ben hiç ağızdan kullanmadım vajinal fitili:) baya alttan kullandım:)))))) iyice sor aman diyeyim..

çok sevindim canım ..inş güzel haberlerin devamı gelir..
o kapsulu bende fitil olarak kullandım merak etme
vajinal daha çabuk etki ediyo ve yan etkileri daha az oluyo...

cok sağlun kızlar inşallah tutunurlarda birdaha uğraşmayız.
bu fitil dedikleri kutunun üzerinde fitil falan yazmıyor. 30 yumusak kapsül yazıyor. içeriğine baktım. ağız yoluyla alınırıda okuyunca acaba yanlışmı verdiler dedim.
hemşireyi aradım güldü yok yok sen onu fitil olarak kullan dedi:)))
bildiğin krem rengi tablet ilaç formatında neyse kullanmaya basladım. bazen geri geliyor heralde normaldir:)))

gulemcim 2 taneyide koyacaklar. inşallah tutunurlar.ikizde isterim.sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda.
yarın arayacaklar bakalım neler diyecekler. ayy tel calınca bir heyecanlanıyorumki sormayın:))
eşimin uykusu çok ağırdır. bugün sabah 11:30 da tel caldı ben actım odaya doğru yürüdüm bi baktım benimki dibimde gözlerini açmış anlamaya çalışıyo ayy çok güldüm:))
kızlar dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum hepinizi..

Gunaydın kızlar bugun cok guzel uyudum ve gunlerden sonra erkenden kalktım cerenm sınırlerın bozuk olması cok normal tedavıler cok agır kıme patlıycagını sasırır ınsan ınsallah bızde sızde alcaz kuzularımızı kucagımıza leecım hamıle degılsın demek kızın aranızdamı yatıyo neguzel ya aslında dogru bısey degıl ama ınsan kıyamaz demek senın oglun pırayenın oglu benım oglum ve gulumın prensesı aynı ayın cocugu olcak bıtek gulemın kızı kova burcu olcak bızımkıler oglak olcak bıraz anlatırmısın bıze oglunun huylarını bızde bılelım azcok ogluslar nasıl olcak dew nezamandır sesı cıkmıyo karya hanımdan fırsat olmuyo heralde

merhaba canım) herşeyin yolunda olmasına sevindim evet canım kızımız bu aralk

yaaa ben yazarken kızım tuşa bastı ve yazılanları tamamlayamadan kaydetti.yeniden yazmak zorunda kaldım.

merhaba canım) herşeyin yolunda olmasına sevindim evet canım kızımız bu aralar çok öksürdüğünden dolayı aramızda yatmıştı.yoksa odasında yatırıyoruz.alışkanlık yaptırmayıda hiç düşünmüyorum:) evet hamile değilim ama inan hiç moralim bozulmadı bunuda çocuklarıma borçluyum)
oğlak burcu olarak oğlum nasıl? ben burçlara çok takılan biri değilim.kişiliklerin çevresel faktörlerle yaşanılanlarla edinildiğine inananlardanım.yinede oğlumun bazı huylarını yazayım sana)bizim durumumuz biraz özel olduğu için oğlumun yaşadıklarından dolayı biraz farklı olabilir..ama oldukça sosyal bir çocuk, düzenli,yardım sever,merhametli,görünüşümüze özen gösteriyoruz inatçıyız fakat;ona tatlılıkla yaklaşırsan inadını kırabilirsin.anneye çok düşkün)
sevgiyle kal canım)

Kizlar merhaba.bi süredir nete tel.dan girebiliyorum. Yazmak Zor olsa da yazmak istedim.cerenm ve bubus tedavileriniz peş peşe umarim ikinizden de guzel haber alicaz.lee canim hamile degilmissin ama olsub iki guzel evladin var yaninda allah onlara saglik versin

Yelizcim oglumun ismi yiğit olacak nasipse. Gulemcim takilma bu ölçümlere eminim buyuyecektr kizin. Doktorun çok iyi. Bi sıkıntı olsaydı doktorun bahsederdi. Içini ferah tut canim

Ben cok heycanliyim.unuttugum arkadasim varsa noolur kizmasin. Kendi derdime düştüm. Son iki günüm
Dua edin noolur.

Ben cok heycanliyim.unuttugum arkadasim varsa noolur kizmasin. Kendi derdime düştüm. Son iki günüm
Dua edin noolur.

cnm bende şimdi klinikle görüştüm. 2 embryoda 4 hücreli olmuş. gayet sağlıklı gelişiyorlar dediler. dr umu bekliyorlarmış, transfer saatini kesinleştirip birazdan beni arayacaklar.
ayy ben bile o kadar heyecanlıyımki seni düşünemiyorum cnm bebeğinle kavuşma zamanın geldi. rabbim sağlıkla, mutlulukla sorunsuz bi şekilde sizi biraraya getirsin inş.
darısıda bizlere olsun. transfere sıkışık giriliyorya çok zorluyormu. birde transfer günü vajınal tableti koycammı yine o bıraktığı kalıntılar girişte sorun oluşturur gibi geldi.
hadi bakalım allahım hepimiizn yar ve yardımcısı olsun. kimseyi bu yolda eli boş bırakmasın. allah emanet ol cnm.

Sagol leecım acıkcası bende cok ınanmam ve anlamam burc olaylarından ama merak edıp baktım bıraz ınatcı oluyolarmıs gercekten bakalım nasıl cocuklar olcak bızımkıler pıraye dualarım senınle canım oglunun ısmıde cok guzelmıs gercekten adıyla saglıkla yasasın ınsallah gun yaklastıkca heycanda cogalıyo tabı Rabbım hayırlı dogumlar versın hepımıze

slm kızlar..
yelizcim bende burçlara pek inanmam...ben akrebim ve tipik bi akrep sayılırım ama kişilikten kişiliğe değişiyo..
benim eşim oğlak..önceki sevgilimde oğlaktı:))) valla hiçççç alakaları yok

lee canım doktora gitmişsin..hamile olmaman çok mühim değil çünkü sen iki çocuk annesi bi kadınsın...ama bu kalmayacağın anlamınada gelmiyo bence.tabii tontiş kızından fırsat bulursanız:))

bubuş gayet güzel ilerliyosun canım..hadi inşallah yerleşirlerde ikizlerin olur..
transfer günüm geldi aklıma..idrara sıkışınca haber ver dediler..içtim içtim suyu.o anda gelmiyo sonra bi anda offf...neyse doktoru beklerken hemşire beni hazırlıyo,yatamıyorumki çişimden ağlıycam..hemşire baktı ultrasonla aaa naptın sen çok dolmuş git birazını boşalt dedi..oda o kadar zor bişeyki hepsini boşaltasın geliyo:) neyse gittim geri geldim yine çok gittim geri geldim yine.... tam 4 kere az az boşalttım..bu sefer diyorum ya çok azaldı:) komediydi yani..hemşire yazık wc ye kadar eşlik ediyo bide..kapıda dikiliyo niyeyse..tabii transferden sonra kalkıp wc ye gitmek insanı geriyo sanki bebeişler düşecekmiş gibi düşünüyo insan...
genelde artık sondayla alıyolar idrarı kaldırmıyolar ama benim doktorum bunu çok saçma bulduğunu söylemişti...
sen ikna et sondayla alsınlar hiç kaldırmasınlar seni..

piraye sağol canım..inşallah bi akslilk olmaz.dediğin gibi doktorum iyi..herşeyden önce Allaha dua ediyorum tabii..

sen nasıl geçiriyosun zamanı yaaa:)) gerçekten çok heyecanlı..inşallah herşey çok kolay olur senin için,ağrın sızın olmadan toparlanırsın,oğluşunla kucaklaşırsın canım..Allahım bizlerede yaşatsın inşallah...

bu arada geçen kontrolümde çikolata kistimi sordum doktora..tabii onlarıda alıcaz dedi bana:/ ALLAHIMMMM SAĞLIKLA VERSİNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…