Iyi yillar hepinize. Gulem senin cadi kiz uzasin bir haftada, uzmesin anne babacigini. Bade cnm bizi bilgilendir ve icini hep ferah tut. Lee ben bebeginin gelecegini hep dusunuyorum ama acaba yorucu mu olacak ? Olsun dersimiz bu olsun, yetisilecek isler olsun degil mi? Haberdar et bizi. Piraye bugun- yarin oglan geliyor, yeliz senin de oyle. Evleriniz mis gibi bebek kokusuyla dolacak ah ne guzel.
Ben de tupun 6. Gunundeyim. Yalniz bu ege biraz farkli, eskisinde gunasiri muayeneye girerken burada 4. Gun sadece ostrojen baktilar, bnm 625 cikti,4. gune gore cok yuksek kist filan olmus olabilir. Yani ezbere is yapiyirlar ultrasonsuz. Beni sorarsaniz benim yine sinirlerim bozulmus dun kavga kiyamet ,agzima geleni soyledim yine. Bu sene birsey yapmayalim, evde 2miz olalim diye soyluyorum, 2 haftadir yilbasi konusuluyor. Yine bizimki son dakikada bir yemek planlamis, emrivaki yapti hem de annesiyle. Ben de gidene kadar bagirdim. Yoktan kaleleri yaktik yine. Gece de erkenden geldik ayri uyuduk, yilbasi fln kutlamadik. Ben bu ilaclarla, icimdeki canavari azad ediyorum. Hicbir seye tahammulum kalmiyor.
Bir de sinir oluyorum bu insanlara bu kadar taciz niye, hic durmadan telefon yilbasinda ne yapcaksiniz diye annesinden. Bilseydim baska plan yapardim. Ya o da degil de ben su 10 gunu nasil gecircem bilmem
kızlar slmm yeni yılın ilk gününde beklediğim ilk haber geldi.
3 yumurtadan 2 si döllenmiş. 1. kalite olduğunu söylediler. baklaım hücre bölünmesi de iyi giderse perşembe transfer gibi görünüyor.
hayırlısı allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bu vajınal fıtıl varya progestan yumusak kapsul yazıyor prospektuste ağız yoluyla alınır yazıyor.hemşireyi aradım doğru dedi. sizlerindemi öyleydi.
3 yumurtadan 2 si döllenmiş. 1. kalite olduğunu söylediler. baklaım hücre bölünmesi de iyi giderse perşembe transfer gibi görünüyor.
bu vajınal fıtıl varya progestan yumusak kapsul yazıyor prospektuste ağız yoluyla alınır yazıyor.hemşireyi aradım doğru dedi. sizlerindemi öyleydi.
Iyi yillar hepinize. Gulem senin cadi kiz uzasin bir haftada, uzmesin anne babacigini. Bade cnm bizi bilgilendir ve icini hep ferah tut. Lee ben bebeginin gelecegini hep dusunuyorum ama acaba yorucu mu olacak ? Olsun dersimiz bu olsun, yetisilecek isler olsun degil mi? Haberdar et bizi. Piraye bugun- yarin oglan geliyor, yeliz senin de oyle. Evleriniz mis gibi bebek kokusuyla dolacak ah ne guzel.
Ben de tupun 6. Gunundeyim. Yalniz bu ege biraz farkli, eskisinde gunasiri muayeneye girerken burada 4. Gun sadece ostrojen baktilar, bnm 625 cikti,4. gune gore cok yuksek kist filan olmus olabilir. Yani ezbere is yapiyirlar ultrasonsuz. Beni sorarsaniz benim yine sinirlerim bozulmus dun kavga kiyamet ,agzima geleni soyledim yine. Bu sene birsey yapmayalim, evde 2miz olalim diye soyluyorum, 2 haftadir yilbasi konusuluyor. Yine bizimki son dakikada bir yemek planlamis, emrivaki yapti hem de annesiyle. Ben de gidene kadar bagirdim. Yoktan kaleleri yaktik yine. Gece de erkenden geldik ayri uyuduk, yilbasi fln kutlamadik. Ben bu ilaclarla, icimdeki canavari azad ediyorum. Hicbir seye tahammulum kalmiyor.
Bir de sinir oluyorum bu insanlara bu kadar taciz niye, hic durmadan telefon yilbasinda ne yapcaksiniz diye annesinden. Bilseydim baska plan yapardim. Ya o da degil de ben su 10 gunu nasil gecircem bilmem
canım hadi gözün aydın olsun inşaallah bunlardan biri bebişin olur) progestan yumuşak kapsülü bende ilk tüp denememde vajinal fitil olarak kullanmıştım.inşaallah sağlıkla bölünür ve perşembe günü bebişin sana tutunmak üzere transfer olur )
sağlıkla kal canım
canım ikisi olsun senin olsun:) inşallahhh tutunurlar..bu arada iki tane transfer ediyolarmı?
ben hiç ağızdan kullanmadım vajinal fitili:) baya alttan kullandım:)))))) iyice sor aman diyeyim..
çok sevindim canım ..inş güzel haberlerin devamı gelir..
o kapsulu bende fitil olarak kullandım merak etme
vajinal daha çabuk etki ediyo ve yan etkileri daha az oluyo...
Gunaydın kızlar bugun cok guzel uyudum ve gunlerden sonra erkenden kalktım cerenm sınırlerın bozuk olması cok normal tedavıler cok agır kıme patlıycagını sasırır ınsan ınsallah bızde sızde alcaz kuzularımızı kucagımıza leecım hamıle degılsın demek kızın aranızdamı yatıyo neguzel ya aslında dogru bısey degıl ama ınsan kıyamaz demek senın oglun pırayenın oglu benım oglum ve gulumın prensesı aynı ayın cocugu olcak bıtek gulemın kızı kova burcu olcak bızımkıler oglak olcak bıraz anlatırmısın bıze oglunun huylarını bızde bılelım azcok ogluslar nasıl olcak dew nezamandır sesı cıkmıyo karya hanımdan fırsat olmuyo heralde
yaaa ben yazarken kızım tuşa bastı ve yazılanları tamamlayamadan kaydetti.yeniden yazmak zorunda kaldım.Gunaydın kızlar bugun cok guzel uyudum ve gunlerden sonra erkenden kalktım cerenm sınırlerın bozuk olması cok normal tedavıler cok agır kıme patlıycagını sasırır ınsan ınsallah bızde sızde alcaz kuzularımızı kucagımıza leecım hamıle degılsın demek kızın aranızdamı yatıyo neguzel ya aslında dogru bısey degıl ama ınsan kıyamaz demek senın oglun pırayenın oglu benım oglum ve gulumın prensesı aynı ayın cocugu olcak bıtek gulemın kızı kova burcu olcak bızımkıler oglak olcak bıraz anlatırmısın bıze oglunun huylarını bızde bılelım azcok ogluslar nasıl olcak dew nezamandır sesı cıkmıyo karya hanımdan fırsat olmuyo heralde
Kizlar merhaba.bi süredir nete tel.dan girebiliyorum. Yazmak Zor olsa da yazmak istedim.cerenm ve bubus tedavileriniz peş peşe umarim ikinizden de guzel haber alicaz.lee canim hamile degilmissin ama olsub iki guzel evladin var yaninda allah onlara saglik versin
Ben cok heycanliyim.unuttugum arkadasim varsa noolur kizmasin. Kendi derdime düştüm. Son iki günüm
Dua edin noolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?