Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
badeeee...
canım nasılsın? daha iyisin dimi...sakın kötü seneryolar kurma kafanda..cumartesi ohhhh diyeceğiz inşallah canım:)

badeeee...
canım nasılsın? daha iyisin dimi...sakın kötü seneryolar kurma kafanda..cumartesi ohhhh diyeceğiz inşallah canım:)

kafa olarak pek iyi değilim canım..
kurup duruyorum..
hayırlısıyla temiz çıksa şu biyopsi ..

pirayeciğim özelden mesajını aldım yaa senin doğumun ocak 8 de değilmiydi?son iki gün demişsin? kesin olarak tarih ne? canım yiğidini sağ salim kucağına alırsın inşaallah.dualarımız seninle
sonrada yelizden hayırlı haberler gelecek.arkasından 2 delikanlıya bir kız kardeş geliyor) allah içinize sindirsin hayırlı doğumlar nasip etsin.veee her anınızı kameraya çektirin bol bol fotoğraf çeksinler)
rabbim buyolda kimseyi boş çevirmesin AMİN!!!!
yelizciğim oğlumun enbüyük özelliğini yazmaya unuttum gün 24 saat eğer bunun uyku kısmı olmasa sanırım oğlum 24 saat aralıksız konuşur.anlayacağın çok soru soran çok konuşan bir çocuk.inan yolculukta dakika tutmuştuk 2 dakika dayanamamıştı) eğer bu burca has bir özellikse vay halinize)) yelizciğim sen izmirde tedavi olmuştun sanırım.bana gittiğin dr.un adını ve merkezi yazabilirmisin.
bubuş çok sevindim maşallah hadi hayırlısı olsun bebişlerin annesine tutunsun) gülemin yaşadığı çiş boşaltma olayını bende yaşamıştım.boşaltayım derken hepsi gidecek diye ödüm kopmuştu.)
badecik canım hayırlısıyla çıksaydı şu sonucun..ben iyiye yoruyorum.kötünün iyisi çıkacak ve tedaviyle bebeğinede kavuşacaksın diyorum.
ceren tatlım gelişmelerden bizleri haberdar et hangi aşamadasın.
yaaa kızlar bugün bir haber aldım canım sıkıldı .yeğenim bebek istiyorlarmış yaklaşık 3 yıllık evli ve hiç sorun gözükmüyormuş ama hamilede kalamıyor.yaaa böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum.rabbime hep dualarımda isteyen herkese aratmadan vermesi için dua ediyorum.inanın hamile haberi alınca çok seviniyorum onlar adına bizler biliriz ne cefalı süreç olduğunu allah kimseye bunu yaşatmasın..
ve inşaallah hepiniz sağlıkla en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.
şuan çocuklarım yanımda oynuyorlar onların varlığı o cıvıl cıvıl sesleri dünyadaki herşeye değer.allah herkese bu güzelliği tattırsın diyorum) sağlıkla kalın

canım pıraye yerıne cvp vereyım once 8ındeydı dogumu sonradan 4une aldılar suyu azaldıgı ve plesantası yaslandıgı ıcın benım cevremde okadar cok konusan varkı esım abım ablam yıgenım Allahtan ben az konusurum tabı bana benzerse ve benım ablamda oglak burcu ınankı susturamıyoruz bazen napalım saglıklı olsunlarda konussunlar artık okadar katlanabılırız canım ben bornavada ekodomda tedavı gordum huseyın ceyberı doktorun adı cok ıyı bı merkez doktorda ıyı tavsıye ederım cok yogun oluyo ama herkesle ıyı ılgıenıyo bastan sagma yapmıyo ısını paranın hakkını verıyo

amin canım amaben olmayacak diye çok korkuyorum artık biliyor musun bu sefer pc yapacaklar genetik tarama ARKADAŞLAR GENETİK TARAMA YAPILIPN GEBE KALAN VAR MI yeğeninin durumundayım daha da beteri 8 yıl v ehiç bir sorun yok çıldırmak içten değil sabır...

canlarım cok tşk ederim desteğiniz, tavsiyeleriniz için.

öğlene kadar bekledim deli olacaktım. dayanamadım aradım.2 embriyoda 4 hücreli gayet sağlıkla gelişiyorlar bizde dr u bekliyorduk transfer saatini kararlaştırıp sizi öyle arayacaktık dediler.:)))allahımmm kalbim duracaktı çok şükür allahıma bu aşamayada geldik. peki yarına 8 hücreyemi çıkacak:))yarın 2 de klinikte hazır olun dediler. burda su içmeye başlarsınız evde sıkışıp gelmeyin dediler.
ayy ben bu ara o kadar wc ye gitmeye alıştımki.dayanırım inşallah.valla bu kalkıp wc ye gitme işi benide gererdi gider gitmez sormam lazım. ama şunu hatırlıyorum.laparoskopiye girerken ameliyathanenin bekleme yerinde transfer hastasıda vardı.ben yürüyerek ameliyat masasına giderken o sedyedeydi.sanırım wc ye gitmedi. acaba sürgüylemi aldılar.

pijama takımı terlik ped camasır koyuyorum heralde baska bısey lazım olmaz.birde kitap tabiki:))
başka önerileriniz varsa lütfen söyleyin. yarın 12 ye kadar evdeyim.hepinizi öpüyorum.

Arkadaşlae biliyorum beni tanımıyorsunuz ama sizden yardım istiyorumr
Bende sizlerden biriyim çocuk sahibi olamıyoruz ve dualara sığındık 500yasin topluyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Rabbim gönlünüzdeki muratlara ulaşmanızı nasip etsinnnn

canım sakın evde doldurup gitme mesaneni:))) çünkü orda da bekletiyolar..öle hemen almazlarsa benim durumuma düşersin..zaten abarmada...haa biide pijama tesrlik vs niye? yani getiren varmıki..ben sivil sallandım gittim..transferden sonra 3 saat yatmak istedim üzerimdeki ameliyat önlüğüyle yattım oda tek kişilikti eşim vardı yanımda..sonra giyindim çıktık..yani ihtiyacın olmaz bence..

yok yok aman rezil olurum valla:))zaten embriyologda burda su içmeye baslarsınız dedi. sanırım 3 ü falan bulur transfer.
ben opuda ve transferde klinikte ne kadar kalıyoruz dedim. opuda 2 saate kadar eve gönderiyoruz transfer de ilk gece yatırıyoruz dediler o yüzden götürüyorum cnm temkinli olıyımda ne olur ne olmaz.
benimde eşim kalacak yanımda oda tek kişilik bakalım nasıl geçecek bu bekleme günleriii:)))
hiç uykum yok yaaaa nasıl sabah olacak..

nasıl yaaa? baya yatırıyolar ha? taktir ettim senin merkezi:)
benim bi arkadaşımın imirde ege doğum evinde oldu tüp bebeği..o anlatıyo işte sondayla idrarımı aldılar..sedyeyle odaya çıkardılar.5 saat yatırdılar falan..benim merkezde çatalda koyuyolar embriyoyu hadi kalk bakalım hooop tuvalete..arkadaşımda beni doldurdu idrarını alsınlar o kadar para veriyon kalkma falan diye..bende doktoruma dedim,son gelişim beni kırmayın dedim..gülerek tamam dedi..transferi yaptı adam gitti..e bende utandım bi daha demeye..2 dk sonra geri geldi ya unuttum diye..sonda istedi hemşireden..dedim doktor beny çokmu saçma sizce dedim..çok dedii:) hatta boşuna enfeksiyon rsiki hiç gerek yok ama istersen yaparım dedi..ben iyice utandım tamam dedim gerek yok..kalktım tuvalete gittim ama nasıl zor işiyorum..elimle tutcam nerdeyse..
sonrada tekerlekli sandalyeyle tıngır tıngır odaya aldılar beni..haa yatırmıyolar normalde çataldan wc ye ordan eve...ama ben yatcam dedim..bi tek onu yaptım...sende yat canımmm..dualarım seninle..

kafa olarak pek iyi değilim canım..
kurup duruyorum..
hayırlısıyla temiz çıksa şu biyopsi ..

napmalı bu kafaları bilmiyorum artık...şu iki haftanın nasıl geçitiğini iyi biliyorum..o kaygıyı....ama varya lee ye katılıyorum ben..
ortaya bişey çıkacak belki ama bu bebeğine kavuşman adına attığın en büyük adım olacak..kötü şeyler olmayacak canım bunu düşün..adam gibi bi tedaviye başlayacaksın körlemesine gitmeyen adam gibi bi doktor buldun güven bence..
şu c.tesi bi geleydi..kesin çıkacak dimi sonuç?

canımm ALLAH MURADINI VERSİN YA BU MERKEZ BENİM DE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BUBUŞ HANGİ MERKEZ BU NERDE
BİLGİ VERİRİMİSİN TRANSFERİN YARIN DİMİ DUALARIM SENİNLE

Canim piraye dilerin benim ki gibi harika bir dogum yasarsin dualarim seninle...dun aradim aksam seni ulasamadim artik dogum sonrasi sansimi denerim...simdiden oglunun dogum gunu kutlu olsun...:))))

günaydın kızlar...
dün pirayeyle konuştum baya telaşlıydı..saat 9 da gel demişler..herhade yiğit oğlanla kucaklaşmışlardır şu dakikalarda..
toparlanır toparlanmaz yazacak..herşey yolunda gitsin inşallah..

canımm ALLAH MURADINI VERSİN YA BU MERKEZ BENİM DE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BUBUŞ HANGİ MERKEZ BU NERDE
BİLGİ VERİRİMİSİN TRANSFERİN YARIN DİMİ DUALARIM SENİNLE

kızlarrr slm. ben evde yatıyorumm. iki tane minişi aldım geldim inş. sıkı sıkı tutunurlar.:)
gulemcim 3 kişiydik dün ben cok sıkısmıstım dr hanginiz en cok sıkıstınız dedi. bennnn dedim hemen. hadi gel o zaman dedi.sağolsun çatalın önüne oturunca ayaklarımı tuttu, en pozitif hastam gel bakalım allah inş sana gebelik nasip eder diye başladı çok hoşuma gitti.
en zor olanı sıkısık halde o aletin takılması:))
cok guzel gorunuyor rahim dediler. sonra ultrason eşliğinde transfer yapıldı. ekrandan izledim bende cookk heyecanlıydım.
sonda taktılar üçümüzde yanyana 1 er saat yattık ameliyathanede.
sonra sedyeyle odaya aldılar.
yaklasık 3 saat sonra wc ye kalktım.
şimdi evdeyim. annem eşim yanımda. 1 kutu iğne daha eklendi göbekten. antibiyotik kesildi. işte böyle ara ara ufak yürüyüşler yapıyorum.
o kadardan bişey olmaz heralde.

zrdacım amin cok sagol. benim merkezim centrum tüp bebek merkezi. recai pabuccu. ck seviyorum dr umu cok deneyimli. tavsiye ederim.onlar sadece araç allah verirse olacak ama araçda başarıya giderken önemli.:)

pirayede umarım kolay bi şekilde oğlunu kucağına almıştır. darısıda bizlere olsun.

PİRAYE oğluşun kucağındadır artık..Allah hayırlı evlat ets,n..sağlıkla büyüsün kuzun canım...
BUBUŞ canım ne güzel geçmiş transferin sonuda güzel olur inş...12 gün sonra müjdeni bekliyoruz canım
GULEM kafaları ne yapsak bilmiyorum :)dua edip kafa yoracak şeylerin olmamasını dilemekten başka yapacak bişey yok...

slm kızlar..
hemen haberi vereyim piraye oğluna kavuştu:)))haberi lee verdi sağolsun..aramış eşi çıkmış telefona gayet iyiler demiş:)))
lee cimde bana haber verdi bende size yazayım dedim...
Allahım hepimize nasip etsin sağlıklıca inşallahhhhh..

bubuşcum hadi hayırlı olsun..şu pozitif olmak çok şey kazandırıyodur sana emin ol..inşallah ikiside tutunurlar yine kazanırsın canım..küçük yürüyüşler yap tabii..şimdi biz sana kasma desekte sen uzay yürüyüşü(dew in tabiriyle) yapıyosundur evde:)))
sen için nasıl rahat ediyosa öyle davran canım..tabii uzun uzunda yat:) veeee lütfen bolll su...günde 3 lt flan iç...

Son düzenleme:

ne bileyim..huy valla değişmiyo insan..her zaman bişey bulup çıkarıyorum bende..bugün gene tansiyonumu yüksek ölçtüm,gece uyuyamıyorum sabah eşime patladım sonra ölçtüm tansiyon yüksek.haydaaaa...ama belli yani kalbm küt küt..neyse yemek yaptım ve tek başıma dışarıya çıktım..arayacak gidecek kimse yok çünkü...gittim dışarda yemek yedim bi başıma..bari vakit geçsin dedim..yoksa atılıp gitcem fazla adrenalinden..şimdi daha iyiyim..
senin sonucun yarın çıkıyomu kesin? ya nolur hemen yaz..

merhabalar) kızım uyuyorken hemen yazıp çıkayım dedim) bugün cuma allah herkesin gönlüne göre en güzel dileklerini versin.ben sela öncesi kuran okudum ve hepiniz için burada tanıdık tanımadık herkes için allaha dualar ettim.rabbim kimseye aratmasın buradaki güzel anne adayları anne olmak için uğraşanları tez zamanda sağlıklı bir şekilde anne yapsın diye rabbime dua ettim....
evet pirayeyi aradım ve eşiyle görüştüğümde henüz yeni çıkmış doğumdan eşide görmeye gidecekmiş.sesindeki mutluluğu inanın tlf.nun taaa diğer ucundan hissediliyordu) allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ))
darısı tüm isteyenlere olur inşaallah.
bubuş canım hadi hayırlısı olsun bebişlerin annelerini hiç bırakmasın.bol bol dinlen ve bol su içmeyi ihmal etme.sana bol bol dualar yolladım rabbim inşaallah kucağını boş çevirmeyecek canım.bu ilk ve son tedavin olur inşaallah buradan bizlere mutlu haberi verirsin.söz allahtan bir mani çıkmazsa doğum yaptığında bebeklerini ve seni çocuklarımla görmeye geleceğim)
badeciğim sende içini ferah tut inan senin kadar merak içindeyiz ben hala olumsuz düşünmüyorum.bu senin bebeğine kavuşmanı sağlayacak bir tedavi olacaktır inşaallah.
yaaaa sırada cerenciğin transfer haberi gelecek inşaallah onunda herşey yolunda gidiyordur.
ocak bebeği sırada yeliz var değilmi?yelizciğim hadi hayırlısı olsun senin doğum ne zaman? ve sonra prenslere prenses gelecek.gülemciğim sende hamileliğini tadıyla yaşayamadın inan üzülüyorum.her seferinde birşeylerden stres oluyorsun.canım o öyle güçlü bir bebek ki allahın izniyle anneciğine sağsalim kavuşacak.üzülüp tansiyonunu tavan yaptırma...
darısı melodiye, zrdaya,badeciğe olsun.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
dew canım seni ve karyayıda çoooooooook öpüyorum.
veee bakın ben çocuklarımı 8 yıl içimde taşıdım ,büyüttüm ve rabbim oğlumun 7.doğum gününü bana görmek nasip etti. pzt günü benim oğlumun doğum günü.ona ellerimle pastasını hazırlayacağım)
allahıma nasıl şükür etmem.rabbime o kadar çok teşekkür ediyorumki bana anneliği yaşattı ) sevgiyle kalın kızlar umutlarınızı sakın yitirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…