merhabalar) kızım uyuyorken hemen yazıp çıkayım dedim ) bugün cuma allah herkesin gönlüne göre en güzel dileklerini versin.ben sela öncesi kuran okudum ve hepiniz için burada tanıdık tanımadık herkes için allaha dualar ettim.rabbim kimseye aratmasın buradaki güzel anne adayları anne olmak için uğraşanları tez zamanda sağlıklı bir şekilde anne yapsın diye rabbime dua ettim....
evet pirayeyi aradım ve eşiyle görüştüğümde henüz yeni çıkmış doğumdan eşide görmeye gidecekmiş.sesindeki mutluluğu inanın tlf.nun taaa diğer ucundan hissediliyordu) allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ))
darısı tüm isteyenlere olur inşaallah.
bubuş canım hadi hayırlısı olsun bebişlerin annelerini hiç bırakmasın.bol bol dinlen ve bol su içmeyi ihmal etme.sana bol bol dualar yolladım rabbim inşaallah kucağını boş çevirmeyecek canım.bu ilk ve son tedavin olur inşaallah buradan bizlere mutlu haberi verirsin.söz allahtan bir mani çıkmazsa doğum yaptığında bebeklerini ve seni çocuklarımla görmeye geleceğim)
badeciğim sende içini ferah tut inan senin kadar merak içindeyiz ben hala olumsuz düşünmüyorum.bu senin bebeğine kavuşmanı sağlayacak bir tedavi olacaktır inşaallah.
yaaaa sırada cerenciğin transfer haberi gelecek inşaallah onunda herşey yolunda gidiyordur.
ocak bebeği sırada yeliz var değilmi?yelizciğim hadi hayırlısı olsun senin doğum ne zaman? ve sonra prenslere prenses gelecek.gülemciğim sende hamileliğini tadıyla yaşayamadın inan üzülüyorum.her seferinde birşeylerden stres oluyorsun.canım o öyle güçlü bir bebek ki allahın izniyle anneciğine sağsalim kavuşacak.üzülüp tansiyonunu tavan yaptırma...
darısı melodiye, zrdaya,badeciğe olsun.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
dew canım seni ve karyayıda çoooooooook öpüyorum.
veee bakın ben çocuklarımı 8 yıl içimde taşıdım ,büyüttüm ve rabbim oğlumun 7.doğum gününü bana görmek nasip etti. pzt günü benim oğlumun doğum günü.ona ellerimle pastasını hazırlayacağım)
allahıma nasıl şükür etmem.rabbime o kadar çok teşekkür ediyorumki bana anneliği yaşattı) sevgiyle kalın kızlar umutlarınızı sakın yitirmeyin.
inş. cnm rabbim emeklerimizi dualarımızı geri çevirmesin inş. sanada daha iyisini nasip etsin.PİRAYE oğluşun kucağındadır artık..Allah hayırlı evlat ets,n..sağlıkla büyüsün kuzun canım...
BUBUŞ canım ne güzel geçmiş transferin sonuda güzel olur inş...12 gün sonra müjdeni bekliyoruz canım
GULEM kafaları ne yapsak bilmiyorum :)dua edip kafa yoracak şeylerin olmamasını dilemekten başka yapacak bişey yok...
slm kızlar..
hemen haberi vereyim piraye oğluna kavuştu:)))haberi lee verdi sağolsun..aramış eşi çıkmış telefona gayet iyiler demiş:)))
lee cimde bana haber verdi bende size yazayım dedim...
Allahım hepimize nasip etsin sağlıklıca inşallahhhhh..
bubuşcum hadi hayırlı olsun..şu pozitif olmak çok şey kazandırıyodur sana emin ol..inşallah ikiside tutunurlar yine kazanırsın canım..küçük yürüyüşler yap tabii..şimdi biz sana kasma desekte sen uzay yürüyüşü(dew in tabiriyle) yapıyosundur evde:)))
sen için nasıl rahat ediyosa öyle davran canım..tabii uzun uzunda yat:) veeee lütfen bolll su...günde 3 lt flan iç...
merhabalar) kızım uyuyorken hemen yazıp çıkayım dedim ) bugün cuma allah herkesin gönlüne göre en güzel dileklerini versin.ben sela öncesi kuran okudum ve hepiniz için burada tanıdık tanımadık herkes için allaha dualar ettim.rabbim kimseye aratmasın buradaki güzel anne adayları anne olmak için uğraşanları tez zamanda sağlıklı bir şekilde anne yapsın diye rabbime dua ettim....
evet pirayeyi aradım ve eşiyle görüştüğümde henüz yeni çıkmış doğumdan eşide görmeye gidecekmiş.sesindeki mutluluğu inanın tlf.nun taaa diğer ucundan hissediliyordu) allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ))
darısı tüm isteyenlere olur inşaallah.
bubuş canım hadi hayırlısı olsun bebişlerin annelerini hiç bırakmasın.bol bol dinlen ve bol su içmeyi ihmal etme.sana bol bol dualar yolladım rabbim inşaallah kucağını boş çevirmeyecek canım.bu ilk ve son tedavin olur inşaallah buradan bizlere mutlu haberi verirsin.söz allahtan bir mani çıkmazsa doğum yaptığında bebeklerini ve seni çocuklarımla görmeye geleceğim)
badeciğim sende içini ferah tut inan senin kadar merak içindeyiz ben hala olumsuz düşünmüyorum.bu senin bebeğine kavuşmanı sağlayacak bir tedavi olacaktır inşaallah.
yaaaa sırada cerenciğin transfer haberi gelecek inşaallah onunda herşey yolunda gidiyordur.
ocak bebeği sırada yeliz var değilmi?yelizciğim hadi hayırlısı olsun senin doğum ne zaman? ve sonra prenslere prenses gelecek.gülemciğim sende hamileliğini tadıyla yaşayamadın inan üzülüyorum.her seferinde birşeylerden stres oluyorsun.canım o öyle güçlü bir bebek ki allahın izniyle anneciğine sağsalim kavuşacak.üzülüp tansiyonunu tavan yaptırma...
darısı melodiye, zrdaya,badeciğe olsun.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
dew canım seni ve karyayıda çoooooooook öpüyorum.
veee bakın ben çocuklarımı 8 yıl içimde taşıdım ,büyüttüm ve rabbim oğlumun 7.doğum gününü bana görmek nasip etti. pzt günü benim oğlumun doğum günü.ona ellerimle pastasını hazırlayacağım)
allahıma nasıl şükür etmem.rabbime o kadar çok teşekkür ediyorumki bana anneliği yaşattı) sevgiyle kalın kızlar umutlarınızı sakın yitirmeyin.
gulem yarınmı kontrol
inş. kızın fıstık gibi olmuştur:)çok güzel geçer umarım ..
şöyle ohh de için rahatlasın güzelim ...
bubuş canım o kapsullerin gelmesi normal erise bile dış kısmı kalıyo geri geliyo merak etme
ama kullanırken ilk aldığında kalçanın altına yastık bırak yarım saate yakın kalsın daha garanti olur..
günaydın...
çıkmadan bi bakayım dedim badeden bi haber gelmişmi diye...
akşama gelirim inşallah...
Nasıl gulem yaa popon ıslak kalmıyor mu? Oyle dus almadan eve nasıl gıtcem? Dus da almam hastanede, ben heryeri peceteyle tutan uyuz bırıyımdır hastanede. Bir de orada dus alamam yani. Guzelım o ebe de halt yemiş. Ya ne gıcık ınsanlar yahu, ınsanı delı etmek ıcın mı calısıyorlar nedır
Melodi bence tersle o arkadasını ezılecegıne, ben dogurmadan kocam her ıstedıgımı yapıyor, benı sevıyor mu ne de de gıcık olsun :)
sagol canım gıttıkce tosunlasıyo bızım oglan buda benım tırsmama sebep oluyo acıkcası:) doktorum bıle dedı sımdı dogda cok rahat olur senın ıcın dıye ama galıba pasamın daha gelmeye nıyetı yok bellıde olmaz gercı kızını dogum gunu bellı olduha neguzel aslında oylesı daha ıyı galıba beklemektense o tarıhe odaklanırsın cantan hazırmı canım besıgınız falan gercı sen bısey almadındayelizcim maşallah tosunaaa:)
sen şimdi akşam sabah doğuracaksın ha? inşallah kolayca bi doğum olur..bi avazdadoğurursun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?