Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım allah kabul etsin dualarını..çok teşekkürler..
demek oğluşunun doğum günü..Allah beraberce sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin hepinize...
çok öpüyorum kuzucukları ve seni...

inş. cnm rabbim emeklerimizi dualarımızı geri çevirmesin inş. sanada daha iyisini nasip etsin.
sonucunu yarın yaz hemen meraktayım. ama içim rahat bak gör sonuç iyi gelecek en azından tedavin için olumlu bir gelişme olacak.lütfen duanı et ve içini ferah tut.

cnm benim sağol. inş sonuda güzel olur. pozitif olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince. dün transferden önce psikolog geldi görüşmeye biraz yiyecek tavsiyelerinde bulundu. karnını sev onlarla konus seni tabiki duymayacaklar ama enerjı gönderırsın dedi. valla yapıyorum. bol su içiyorum 2 litre kesin yanısıra hosaf kabız olmamak için gece yatmadan ayran vs. süt heralde yeter. cok gaz oluyor normal sanırım:)) ve sık idrara cıkınca yataktan mebcur kalkıyorum. pazardan sonra yatmamayı düşünüyorum işe gitmeyeceğim ama sakin iş yapmadan geçireyim diyorum. uzay yürüyüşü gibi değilde küçük adımlarla yürüyorum. ananas yiyorum hergün. allahın izniyle iyi gidiyoruz şimdilik. yarında doğum günüm. en anlamlı doğum günüm minişlerim benimle inş. devam eder. birde bu yumusak tableti vajınadan alıyorum ya sonra biraz geri geliyor normalmi?

sende lütfen tansiyonunu yükseltme bak az kaldı cnm benim ne olur rahat olmaya gayret et.çok öptm

allah razı olsun cnm yüreğine sağlık. inş. mutlu haberi alırız 11 gün sonra artık bugunu saymıyorum.:)))
senide çocuklarıda görmek beni öyle mutlu ederki allahım o günleri gösterir inş..bunu içinden geçirmen bile beni cok mutlu etti cok sağol.
sen zaten öyle güzel bir yüreğe sahipsinki allahım senin herşeyi gönlüne göre versin. yavrularınla eşinle dahada mutlu günler geçirin.annelik yürek işi ve sen bu işi gerçekten cok güzel yapıyosun:) çok öpüyorum oğlunu o cadı prensesini ve seni.:)))

pirayenin mutluluğunu düşünemiyorum ne güzel bir gün onun için. görüştüğünüzde selamımı iletin dualarını bizlerden eksik etmesin.o şimdi melekler kadar temiz :))

lee evet canım sakin olmam lazım..yapı meselesi işte..inşallah yarın güzel şeyler duyarım doktordan...duaların için sağol canım benim..bende arada yasin okuyup üflüyorum hepinizee:))) Allah kabul etsin canım..

bubuş o jeller hep geri gelir canım..yeteri kadarı emiliyo fazlası akıyo merak etme..ben hep crinone jel kullandım..korkma kullanırken..haa gaz meselesine geleyim ayyy ne fenaydım ben.. progesteron gaz yaparmış zaten.bide hareketsizlik vs..iyice şişiyosun..sal gitsin boşverrr

yarın badedende güzel haberler gelsin inşallah...

gulem yarınmı kontrol
inş. kızın fıstık gibi olmuştur:)çok güzel geçer umarım ..
şöyle ohh de için rahatlasın güzelim ...

bubuş canım o kapsullerin gelmesi normal erise bile dış kısmı kalıyo geri geliyo merak etme
ama kullanırken ilk aldığında kalçanın altına yastık bırak yarım saate yakın kalsın daha garanti olur..

evet canım yarın kontrol..artık her c.tesi gidicez...
ya inşallahhhh kafamıza bişey takılmasın artık...

günaydın...
çıkmadan bi bakayım dedim badeden bi haber gelmişmi diye...
akşama gelirim inşallah...

Selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız yenı geldım doktordan oglum cok ıyı masallah 3300 olmus kılosu yuzunu gostermedı yıne sıpa uyuyodu gıttıgımızde leecım normal dogum oldugu ıcın belırlı bı gunumuz yok beklıyoruz bakalım pasamın keyfı nezaman ısterse ozaman olcak ama kasılmalarım baslamıs cok azcık acılmamda olmus buhafta gelır dıyorum ama hayırlısı artk ınsallah bızde pıraye gıbı saglıkla alırız kuzularımızı kucagımıza gulem ve bade sızfden haber beklıyorum

Merhaba
Benım bugun yumurtalar toplandı. Hala saka gıbı gelıyor ama 14 tane yumurtam var. Yarın sabah embrıyolog arayacakmıs. Ama tabı ben bır taneye razı oldugumdan 14 benım ıcın mucize. Sanıyorum kı tranfer edilecek bi tane buluruz, varsa da kalanlar dondurucuya. Cok pozıtıfım yine, ananasımı aldım eve geldim, salı olur galıba transfer. Tabı eger blasto sansım olursa onu da denerım, tabı hersey embrıyologun lafına bakacak.
Diger tarafta 14 gun ıgne yapıp 1 embrıyo gelısmıstı, burada 8 gunde 14 tane. Bu kez 1 embrıyoyla eve donecegıme ınanıyorum, o kadar gevsedım kı sımdıden. Erol tavmergen yaptı toplamayı. Benım yazmama nedenım verecek guzel haberım olmamasındandı. O yuzden biraz uzak durdum, iyi haberler verme zamanı gelsin diye bekledim. Cok ınanıyorum ıyı olacagına. Transfer olsın hcg yuksek, yanlıs bıle cıksa habire idrar tahlili yapayım da cift cizgiye doyayım. Cok merak ediyorum nasıl birsey. 3 gun paso yatacagım. İlk 2 saat beni oldurseler de cıse kalkmayacagım. Dun akupunkturcuya gıttım, aynı zamanda kadın dogumcu ve onceden o da tup bebek hastanesinde calısmıs. Ordek aldır gıtmeden, asla ılk 2 saatte kalkma dedı. O 2 saat cok onemlıymıs, blof yap, fenayım kalkamam de mutlaka yat dedi. Gerekırse hasta bezı bıle kullanmaya razıyım. Piraye yigidinin kokusuyla sarhostur sımdı. Hepınızı opuyorum, hepımızın ıslerı rast gıtsın

kızlar selamm

pirayecimmm oğluşunla kucaklaştın çokşükür bol bol öp kokla miniğini :)darısı yeliz ve gülemciğime inşallah..

inşallah bizlerde de nasip olur o günleri görmek..
bubuş inşallah miniklerin seninle kalacak canım benim ..ve cerenm süper yahu 14 yumoş inşallah güzel güzel döllenecekler sonra hop anneciklerinin göbüşüne..olacak ben inanıyorum canım..

bende birşey yapmıyorum beklemedeyim dinlendiriyorum kendimi ne yapayım henüz şoku yeni atlattım...oturup ağlıyorum bazen halime ..herkes sıkıştırır oldu bi taraftan artık ne arkadaş toplantılarına ne de aile toplantılarına gitmek istiyorum dönüp dolaşıp iş bebek muhabbetine geliyor ezik ezik kalıyorum yaaçok can sıkıcı bir durum ..kimseye yaşatmasın rabbim..ve en üzüldüklerim ise hemcinslerimin daha da bu konuda acımasız olması..maalesef.. zannediyor ki herkes tüp bebek mucize hemen olacak kimse tedavi olduğumuzu bilmiyor geçiştiriyoruz ..başlıyorlar tüp bebek yapın ne bekliyorsunuz vs..ah ah hep içime atıyorum diyemiyorum ki 4 defa denedik olmadı..verecek olan rabbim o ol diyecek birşey vesile olacak ya ...kimse anlamıyor..anne olamamak çok ağır bir durum ..çocuk doğuran kadınlar hep ayrıcalıklı görüyor kendini arkadaşlarım bile bi olay olduğunda bak sana aslan gibi çocuk doğurdum yapacaksın tabi diyorlar istediklerini kocasına yaptırmak için ben o ortamda dumur oluyorum tabii kocamın gözlerinin içine bakıyorum ve diyorum ki bazen benim hiçbirşeye hakkım yok çocuk doğuramadım ki sana..of bugün yine öyle saçma günlerden biriydi damarıma çok basıldı buyzden böyle döktürdüm kusura bakmayın öpüyorum..badecim inşallah güzel sonuçlar çıkacak iyi haberlerini bekliyorum kuzum :)

Son düzenleme:
slm...tek tek yazcam çünkü siliniyo uyuz oluyorum....
gittik geldik şükür..bebeğim iyi:) doktor gerginliğimi farketti.dedim bende bir haftadır taktımda taktım..
neyse baktı herşey yolunda dedi..ölçümlerde gözlerim radar gibi oluyoççmanyakmıyım ben yaaa..kimsenin haberi olmuyo bunlardan doğurup gidiyolar ben deli gibi sorguluyorum..geçende sağlık ocağındaki ebe karnıma baktı bi hafta küçük gibi duruyo dedi eliyle ölçerek..kendi kendimede uydurmuyom yani..neyse şükürki yolundaymış herşey..kilosuda 2770 olmuş..3 ü geçer dedi..sağlıklı olsunda...

bade canım beklemek yoruyo en çok..neyse güzel haber gelince beklediğine yanmıyo insan..
sen arasamıydın acaba? neyse herşey yoluna girsinde biz sabretmeyi öğrendik nasılsa..

cerennnn; maşallah canım yaa:)))
sessiz sessiz duruyodun meğer boş durmuyomuşun,harıl harıl yımırta üretmişsin:)
canım 14 çok iyi bi rakam..ben sana demiştim ayrıca..yok e2 değeri yok bimem ne..bak güven tamammı..adamlar bu işi oturtmuşlar yoluna..tıkırrr tıkır işlesinler bırak...sen al çoluğunu çocuğunu gel evine..yatma konusunda katılıyorum..haa ördek erkekler için haa:)))))) sakın alır gidersin söliiim.bizler sürgü kullanıyoruz ama onun yerine hasta bezi al bence..ikisinide denedim..bez daha rahat oluyo..işe at..tertemiz:))) hadi inşallah arka arkaya gelsin bebecikler..

yelizcim maşallah tosunaaa:)
sen şimdi akşam sabah doğuracaksın ha? inşallah kolayca bi doğum olur..bi avazda doğurursun inşallah:)

melodi canım;öyle çok insan girdi hayatımıza.kendilerinden buzzz gibi soğuturlar bi daha göresi gözü kalmaz insanın..bırak caın nasıl istiyosa öyle davran..ama eşime çocuk veremedim olayına girme canım..insan bilipte evlenmiyoki..hiç aklıma gelmezdi bunları yaşayacağım demiştim bi gün ben,eşimde benim herşeyim zor olur,aklımada geliyodu falan dedi..bende o zaman üzerime alınmıştım ne yalan söyliim..sonra dedim yaa biz Allah tarafından olacak diye ,nanıyoruz..benimle eşimle ne alaksı var..ama o etraftaki dangoz insanlardan inan bende nefret ediyorum..seni üzmelerine izin verme canım..gün gelecek Allah nasip edecek inşallah..geçici bu günler bu muhabbetler....sende kafanı topla olmazsa ege ünv.ne yönlen.uzak yerlerden önce yakınındaki alternatifleri değerlendir canım..

Nasıl gulem yaa popon ıslak kalmıyor mu? Oyle dus almadan eve nasıl gıtcem? Dus da almam hastanede, ben heryeri peceteyle tutan uyuz bırıyımdır hastanede. Bir de orada dus alamam yani. Guzelım o ebe de halt yemiş. Ya ne gıcık ınsanlar yahu, ınsanı delı etmek ıcın mı calısıyorlar nedır
Melodi bence tersle o arkadasını ezılecegıne, ben dogurmadan kocam her ıstedıgımı yapıyor, benı sevıyor mu ne de de gıcık olsun :)

biliyosunuz benim doktorum sohbeti seven bi adam..öyleki eşim sıkıntıdan patlıyo adam susmak bilmiyo..
çay içmekten çıktı laf..ot çaylarını sevmeyiz pek oda karaciğer enzimlerini yükseltir dedi..
bende içtiğim hayıt köklerinden bahsettim:))) şaşırdı..nerden duyup yaptın dedi bende burdan bahsettim:)))
ama dedi sana psikolojik olarak etki edecek bişeylere ihtiyacın var zaten o anlamda iyi gelmiştir dedi resmen :)
ve işte duyduğu ilginç gebe kalma hikayelerini anlattı..işte tüpleri bağlatılmış kadınların hamile kalması gibi vs...ben diyo bu konuda olmaz demekten çok çekinirim falan dedi..nasipte bağladık en son lafı..bi hastası arıyo işte bebek için uğraşan(ben anlıyorum konuşmalarından tabii) oturup dua ediyom onlara adam bana bakıyo:)))

bu arada 26 ocakta alırız dedi banada söylemeyi unutmuşum...inşallah daha önce fırlamalık yapmaz:)

canım ben laparoskopiden sona sürgü kullandım ilk saatlerde.aklımıza bez gelmedi..sürgüyü altına koymak için kalçanı kaldırıyosun..e yattığın yerden işerken dışarıya çıkmasın diye uğraşıyosun..sonra onu yanındakine veriyosun o wc ye boşaltıyo.benim görümcm vardı yanımda ben çok erildim..sonra bez aklımıza geldi..kendim altıma bağlıyodum..bi kere işeyim çıkarıp bağlayıp poşete atıyodum..e iki türlüde altın ıslanıyo ama bezde etraf batmıyo..bende titizim ama kalmıycam dersen bez daha mantıklı..ıslak mendillerle paklanırsın..napıcan..

Hayır yani bezden sonra ıslak kalıyor musun dıye sormustum, cok emmıyor yani ha? Evet bez daha mantıklı, ay rezalet neler konusuyoruz saka gıbı. Elden, ayaktan dusmek ne kotu. Cekecegiz artık

yelizcim maşallah tosunaaa:)
sen şimdi akşam sabah doğuracaksın ha? inşallah kolayca bi doğum olur..bi avazda doğurursun inşallah:)
sagol canım gıttıkce tosunlasıyo bızım oglan buda benım tırsmama sebep oluyo acıkcası:) doktorum bıle dedı sımdı dogda cok rahat olur senın ıcın dıye ama galıba pasamın daha gelmeye nıyetı yok bellıde olmaz gercı kızını dogum gunu bellı olduha neguzel aslında oylesı daha ıyı galıba beklemektense o tarıhe odaklanırsın cantan hazırmı canım besıgınız falan gercı sen bısey almadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…