Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Melodı canım senın moralın bozulmus anlasılan etrafımızda anlayıssız ınsanlar oyle cokkı bıdaha boyle sohbet acıldıgında sende boz onları sız yada esınız bebek ıcınmı evlendınız bız boylede mutluyuz falan de aslında ıcınden soyle gecıyodur Yuce Rabbım sızın gıbılere evlat verıyo neyazıkı bızlere vermıyo demek gecıyodur ama neyse bosver takma kafana

Hayır yani bezden sonra ıslak kalıyor musun dıye sormustum, cok emmıyor yani ha? Evet bez daha mantıklı, ay rezalet neler konusuyoruz saka gıbı. Elden, ayaktan dusmek ne kotu. Cekecegiz artık

ee tabii ama sürgü daha kötü bence..
canım en güzeli sondayla idrarını almaları..eğer öyle olursa sonrasında sıvı almazsın ve wc gitme saatin uzar..3 saat gitmeden durabilirsin.beze falan ihtiyacın olmaz..ama transfere sıkışık gireceksin sonda olayı olmazsa tutman çok zor..bi şekilde işersin yani:)

canım senin açıklığında varsa ve sancında başladıysa eve niye yolladılar? bebeğin iriliğinden ziyade çatının genişliği önemli..2 kiloyu zor doğuranda var 4 kiloyu kolaycacık doğuranda:) demekki çatın iyiki doktor acaba demiyo:)

ben bişey aldım canım:) arkadaşım 35.haftada doğurunca ilk beni aradı çabuk çantanı hazırla diye:) bende alışveriş yaptım.hastane için hazırlık yaptım..park yatak aldık birde..ama eksik var yinede..annem geliyo p.tesi bi eksiğim o şimdilik:)

canım acıklıgım cok az ayıptır soylemesı:) bı parmak kadar dogum ıcın 4 5 santım olması gerekıyomus kasılmalarımda var ama sanıyelık suruyo ve gecıyo nftde anlasıldı oda uzun surse baslar dogum soylemedın bıseyler aldıgını ıyı yapmıssın canım hazırlık yapmak lazım bende korkuyodum sen gıbı ama almak zorundayız sonucta annen gelıyo neguzel beraber yaparsınız alısverısınızı ben bezan yanlız yurudugumde bıle arıyorum yanımda sohbet etcek bırını senı ısın daha zor

slm kızalr ..
dr.akşam üzeri aradı..
cin 1 çıkmış ..
yani kötünün en iyisi..
şükürler olsun çok kötü bir durum yok..
dr. istersen arhim ağzını yakabiliriz veya takip edebiliriz dedi..
cin 1 gerileyebiliyomuş zamanla bağışıklık sistemine bağlıymış yani..
ben tüp bebek olayını anlatmıştım istersen sen tedavini ol inş. hemen hamile kalırsın doğum sonrası gelrisin bakarız dedi...
benden haberler böyle.
kafama takılan sa şu hamilelikte bağışıklık çok düşüyo acaba cin 1 den 2 ye çıkarmı..dr.belli olmaz 2yılda da çıkar6 ayda da dedi..
ben erbil beyle konuşayımda bakalım bunada şükürler olsun..

gülem ciim fıstık kızın iyiymiş çok sevindim..Allah tamamına erdirsin sağ selim..
cerenm 14 yumurta süpermiş hadi bubuşla birlikte bebekleirn müjdesini verin inş.
yeliz seninde az kalmış canım Allah bir avazda kurtarsın:)
dew piraye lee kuzulurınızı ve sizi çok öpüyorum
..zrda sen ne aşamadasın canım..inş. herşey yolundadır..

ayyy okurken çok içim kaynadı allahım inş. sonundada böyle güzel güzel yazdırır cnm gözünaydın. 14 yumurta süper ayy ben opu günü ayılırken sordum sürekli kaç çıktı kaç diye 3 ü duyunca ağlamıştım. aslında 6 toplanmış 3 ü kaliteliymiş. ben tabi ertesi günü zor ettimki döllendilermi diye çünkü şansımız cok düşük gelmişti. çok şükür 2 si içimde şimdi yani inşallah yaşamlarına devam ediyorlardır. tuhaf bir duygu annelik böyle bişey heralde şimdi 2 transfer edildiya hep ikiside tutsun diye dua ediyorum yinede diğerini gözden çıkaramıyorum.:)))

o idrar olayı cok fena en zor kısmı bence. çok şükür bana sonda taktılar o yüzden çok rahattım. aklımda hep soru işareti vardı. ya wc ye gönderirlerse diye. odada önlüğü giydim beklerken psikolog geldi.o söyledi aşağıda işlem kısa sürüyor ama hemen çıkmayacak aşağıda 1 saat kadar yatıracaklar , sonda takıcaklar bil rahatla dedi. ohh dedim valla.
sende söyle sonda takın diye. sondanın poşetini sürgünün içine koyuyorlar sonrada odaya çıkmadan aldılar ohhh bir rahatlama öylece yattım orda.
bu pozitifliğini hiç bozma sakın çünkü bu bizim kaderimiz ve yasıyoruz.sen kendini yırtsanda olacak olacak.o yüzden sonuca kadar tadını cıkar. ben evde dolasıyorum artık ara ara zaten cok sık wc ye kalkıyorum. ama onun dısında hala ıstırahat halındeyim. annem yanımda allah onu basımdan eksik etmesin. hersey ayagıma geliyor.
rabbim inş. ol demiştir ve olmuştur. ananasa bende transfer öncesi başlamıştım.:))

ohh cok şükür cnm bak en azından sana engel değil su anda. allah beterinden esirgesin.
dr un daha netlik kazandırır bence. kalbini ferah tut geçmiş olsun cnm.

cnm benim gözünaydın cnm prensesin iyi. bak takacak bişey kalmadı artık. rahat rahat doğumuna hazırlan:))
demek oda bu ay geliyor hadi hayırlısı sağlıkla, mutlulukla gelsin.benim bugün ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oldu normalmi??

hadi bakalım yeliz bir oğlak daha geliyor. bugünde benim doğum günümdü. burçtaşım olacak iki paşada, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:))

ohhh ...şükür diyelim canım..muhtemelen kuzenimin yaşadığı şeyi yaşıyosun..oda aynı cümlelerle anlatmıştı..
geçende kontrol olmuş bişey çıkmamış..vücut direnci önemli demekki..şu erbil beyle bi görüş.o planlasın artık hangisi öncelikliyse onu yaparsın..ama ben hamilelikte bağışıklığın düştüğünü değil arttığını biliyodum..şöyleki bizde ailevi akdeniz ateşi varya..ablamda da var mesela..ablam normal hayatında ağrıları olan biriyken hamileliğinde bomba gibi oldu..vücut kalkan gibi koruyo kendini hiçç atak yaşamıyo..aynı şekilde başka bi arkadaşım var..gebeliklerinde bütün hastalıkları duruyo..doktorum bile bana dedi ilaç almasanda gebelik seni korur aslında diye ama ben göze alamadım..neyse hadi güzel günler gelsin inşallah.....
kızım iyi canım şükür..anası azıcık sağlam akıllı olsa:)

hmmm iyi o zaman..yinede tetiktesiniz dimi:) ya sende yanında birini bulundur bu günlere o zaman..
ben aldım bişeyler ablamda gönderdi yeğenimin eşyalarından:) eskiciyiz yani:) eksikleri annemle planlarız artık..
Allah onları başımızdan eksik etmesin...

çok şükür canım..
evet ocak 26 da karar kıldık.c.tesi olsun diye..tabii bebeğin kararı çok daha önemli:) inşallah acele etmez.
kar kış başlıyo bi taraftan yaa şubatta yağsııın diye dua ediyoruz:)

hııhhh beklenen sorular gelmeye başladı:) canım adet ağrısı,kasık ağrısı herşey olağan...hiç bişey hissetmediğinde olacak o zamanda niye kesildi ağrılar..yoksa tutmadımı diyeceksin..hepimiz aynı şeyleri yaşadık çünkü:) ama bebeklerin seninle öyle düşün..dinlen ve bol su iç..wc ye çıkma olayında da insan kasıyo..sadece kabız olmamaya ve ıkınmamaya dikkat et..bol suuu devam:)

evettt başladı valla:)) napıyım aynı süreçleri yaşadığınız için sizin söyledikleriniz cok önemli benim için.
cnm transferden önce ananasa ve hosafa baslamıstım. çok şükür kabız değilim. inş. da olmam. kliniktede söylediler ıkınma diye.hatta sondayı takınca siz yapmaya calısmayın o kendiliğinde gidecek zorlamayın dediler.
dediğin gibi bazen hiçbişey hissetmiyorum. sanki transfer bile olmamısım gibi. bazende bir derinden ağrı sanki adet olucam ilk günde sol kasıgım cok agrıdı.
peki gece uyurken yan yatmanın bi sakıncası varmı? dün geceye kadar hep sırtüstü yatmaya çalıştım ama artık belim ağrıyor dönmek istiyorum. aa birde gece bir ter atıyorum sanki üstüme su dökmüşler bakalım daha neler olacak:)))))

kıyamam yaaa...
şu halimize bak...inan kimse anlamaz bizi...hiç kimseeee...
canım hiç bişey olmaz yan yatmaktan falan.yüzüstü bile yatsan bişey olmaz...çok açık olacağım;önceki tedavilerimin hiç birinde ilişkiye girmedik mesela..ama son transferde onu bile sallamadım valla ve anladım ki doktorumun yasak değil demesinin bi mantığı varmış..amaa gebeliğin başlarında karnımın üstüne yatıp sabah ağladığım çooookk oldu...doktora gidip ben karnımın üstüne yatıyorum farkında olmadan bişey olurmu dediğimde adam bana gülmüştü:)
şu çocuklar doğsunda hepimiz okutalım şu sayfaları..anlasınlar neler çektiğimizi...

çok yaygın bir virüs canım..
dr.un masasında bile 10 larca test sonucu vardı..
benim dr.da tam aksini söyledi hamilelikte virüs kudurur bian önce doğur dedi..sanki elimde:)
çok şükür canım hepimiz rahatladık:)

aynen cnm bugün annemede aynısını soyledım. hiçbirini tanımıyorum ama o kadar yakın hissediyorumki çünkü beni anlıyorlar bende onları.eşşekten düşeni eşşekten düşen anlarmış:))
ohh be rahatladım valla belim çatladı 3 gündür. eşimle ayrı yatıyoruz neymiş çarparmış. aksilik olurmuş ömür boyu vicdan azabı çekemezmiş:)) benimki bu konularda pipirikli.:)
gece sabah uyanınca geliyor yanıma ben tabi uykuda dönmüş oluyorum dön cabuk dön diye beni sinir etti.

bize özet bir döküman verdiler. orda yapılacaklar yapılmayacaklar yazıyor. orda ilişki yasak. valla bu halde istemem de zaten.bosver şimdiye kadar olduda ne oldu fos cıktı :)))aman eşim duymasın bunun içinmiydi der:)))
aynen valla okutmak lazım sıpalara:=))

Bade gozumuz aydın. Erbıl bey ne dıyor haber ver lutfen. Ben de hep korkuyorum muayenelerde, bırselerın bulasması cok olası. Hadı bakalım buna da sukur.
Bubus sen de pozıtıfsın ne guzel.
Gulem demek 26sı, sayılı gun artık. Yelız senın daha da erken:)
Bni bu sabah embriyolog aradı 14ten 8'i olgunmus, 7'si dollenmis. Benımkındeı de toplu rakam soylemısler yani.galiba yarın transferınız olacak dedi, ben grade'ini, osunu, busunu sorarken telefonu kapatınca duraksadım yarın mı dedi diye. Bize verilen kagitta 2. Veya 3. Gun transfer oluyor demişler. Yani blastosist olmasını beklemiyorlar galiba. Yarın erkenden bir arayacagım hastaneyi, bugun mu olacak diye soracagım. Su an deneme yapıyorum, 4 buyuk bardak su ıctım, ne kadar surede sıkısacagım dıye. Delirdik iyice delirdik

çok şükür cnm şimdilik idare ediyorum ama ne yalan söyliyim kendimi dinlemeye başladım.
maaşallah embryo sayısı cok güzel. benimde 8 hücreli idi 3. gün koydular. benimkilerde 5. güne gitmeyi hiç konusmadılar bile. hatta yanımda 2 bayan daha vardı onlarında hep 8 hücreliydi. ben yarım saat 45 dak kadar sürede acayip sıkıştım önceki gün gulemcim demişti cok sıkısınca biraz bosalttım diye. bende 1,5 litrede su içmeyi bıraktım. beklerken baktım daha aşağıdaki sürede var valla gittim biraz bosalttım ki cok acı cekmeyim diye. en sıkısık bendim yinede. diğer bayanlar ellerinde bardaklarla indiler. ama beni beklerken acayipp sıkısmıslardı tabi:)))
stres yapma ilk sıkısmaya basladığında wcye gidecekmiş gibi olunca su içmeyi bırak bence çünkü transfer sonrası yatağa aldıklarında wc ye gitme saatinde uzar diye düşünüyorum.
gerçi sizler daha iyi biliyosunuz allah yar ve yardımcın olsun. ben beklerken hep dua ettim. dr da işleme başlayınca sürekli dua ettim.birde ekranda görmek çok güzel. beyaz parlak birşey ilerliyor görüyosun ya zaten idrar falan aklından gidiyor.bol sans dualarım seninle:))

iyiym canım bekliyorum öyle şubat gibi dedi doktor memorila geldi ya buraya kabaratuvar vs iyice otursun dedi genetik tarama yapacaklar bade ama tunutnmayı etkile rdiye korkuyom beklemekle iyi mi yapıyom bilmiyom zaman geçiyo öte yandan aceleci olmayayım diyom off
ama sana çok sevindimiyi olacak herşey bozma moralini herşey sana bağlı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…