Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım demekki gebe kalmakla ilgili bi sıkıntı yok bu virüste..
ve doktorun bu sefer daha sağlam bence..baksana merkezden merkeze neler değişiyo..sağlam olur bu sefer..yeterki sağlık olsun..

hadi bakalım yeliz bir oğlak daha geliyor. bugünde benim doğum günümdü. burçtaşım olacak iki paşada, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:))

canım gormedım yazını kusura bakma dogum gunun kutlu olsun ınsallah bebıslerın busenekı hedıyen olur aman dıkkat et kendıne oglagımız gelıcek ınsallah Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

amın canım bızımkıler geldı yıne temızlık yaptılar sagolsunlar tetıkteyız canım ama gelmıyo oglum ya :)bıran once dogsun ıstıyorum hemde aldıgı kılo kardır dıyorum bılmıyorum anlıycagın crencım 14 yumurta masallahın var vala ınsallah bu tedavın sana getırcek bebegını

canımben fikrimi söyleyeyim ama için nasık rahat edecekse öyle yat:) kocan kızmasın sonra kim veriyo bu akılları diye:)
bizde eşimle asker arkadaşı gibi olduk..odaları ayırlı aylar oluyo..kimse kimseye dokunmuyo:) sonra yabancılık çekicez birbirimize
neyse bebekler sağlıkla gelsinde...

canım 14 yumurta anlamıştım ben doğru anlamışım o zaman..çok iyi bi sayı..süper gidiyosun..7 tane embriyo ohh ohhh:)
sen karıştırma blastını falan..koydur gel:) 2 tane koymazlarmı fakültede? kanun onlarda sıkı işliyodur gibi geliyo..gerçi farketmez..tutsunda..benim hep 2.gündü transferlerim:)

iyi iyi yanında birileri olsun...şimdi senden ses çıkmazsa anlayalımki doğuruyosun :)
gelir artık az kaldı.. sende toparlanır toparlanmaz yaz..gerçi faceye fotoğrafta atarsınız:)

iyi iyi yanında birileri olsun...şimdi senden ses çıkmazsa anlayalımki doğuruyosun :)
gelir artık az kaldı.. sende toparlanır toparlanmaz yaz..gerçi faceye fotoğrafta atarsınız:)

canım bız kayınvalıdemlerle aynı apartmanda oturuyoruz genelde yanımda bırı oluyo ama yuruyuse yanlız cıkıyorum ben telden gırdıgım ıcın cokda bekletmem sızı haber verırım foto kesın koyarız canım ınsallah Rabbım nasıp etsın

günaydın kızlar...
bugün annem geliyo:) artık yalnız olmycam inşallah...

yeliz kayınvalide de olsa yakında birilerinin olması iyi bişey..yemek kkonusunda falan yardımları oluyodur..

cerennnnn gittinmi sıpaları almaya:) ard arda güzel haberler gelsin inşalah...

gunaydın canım kayınvalıdemın cok yardımı oluyo bana sagolsun 2 aydır nerdeyse hıc yemek yapmadım lohusa oldugumdada o yardımcı olcak annem calıstıgı ıcın gelemıyo oyuzden kayınvalıdem bakcak bana

olsun cnm çok tşk ederim. allahım bu sene doğum günümde embryoda olsa evlatlarımla beni buluşturdu. inş. devamıda gelir 9 ay sonundada sağlıkla benimle olsunlar.
rabbimin hazinesi bol heralde bizlerede nasip edecektir. sadece zaman. allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.:)))

tabiki söyle cnm demiştimya sizlerin tavsiyeleri benim için cok önemli.
valla bu gece tadını cıkardım bi sağa bi sola ne güzel uyudum:) yine wc ye kalktım terlere battım üstümü değiştirdim ama yinede güzel uyudum.
sonuç alana kadar eşim benimle yatmayacakmıs:))valla su anda hiç onunla uğrasamam..
su sonucu bı alalımda
hep hayalimde önce öğrenip eşime süpriz yapmak vardı. şimdi test günü herkes biliyor. bize verilen kağıtta 12. gün test günü yazıyor. ama ben diyorumki 10. gün baktırsak belli olur değilmi? yada evde test alıp yapıyım diyorum gerçi oda garanti değil.. yaa bana bi formül kızlar nasıl öğrenirim en pratik?

bu arada gözünaydın valla anne gibisi yok allah basımızdan eksik etmesin. benimkide ilk günden beri yanımda sağolsun.hala uzanıyorum ben ara ara geziniyorum. ohh ne güzel hayat:))

cerennn çok merak ettim hadi güzel haberle gel cnm. bu sefer cok pozitif hissediyorum senin için:))

evet yaa..şu yemek konusunda birileri lazım..gebelikten değil valla bana hazır yemek lazım:) haftada 2 gün dışardan yiyiorum zaten..bende aynı şehirde yaşıyorum kayınvalidemle..saolsun yoğurdumu yapar,yaptığı yemeklerden falan yollar arada..iyidirde beni çok soğuttu kendinden.şu erkek bebek meselesinden..iyiki kızım oluyo sırf o mutlu olmasın yani..yoksa ne farkederki hele bizler için..işte cehaletle mücadelem devam edecek..eşime tayin isteyelim gidelim burdan diyorum adam zorla gelmiş memleketine gidermi hiç..

iyi uyku gib isi yok gerçeten..bende horlama olayı var..zaten öncedende az biraz vardı..şimdi yıkıyomuşum yeri göğü:)
eşimde bi pimpiriklidir..bi mil ötedeki sesleri duyar uyuyamaz..şimdi resmen istenmeyen kişi durumundayım..düşün ayrı odalardayız kendi kapısını kapatıyo benimki açık kalmış gelip sıkı sıkı kpatıyo:) kendimi çok kötü hissediyorum vallla:)))
canım ben idrar testiyle öğrendim ama test günümden sonraki gündü..ama az çok bişey belli ediyo idrar testi..10.gün yada 11.gün bak bence:)

buubş doğum gününmüş kaçırdım ben :)
hayırlı yaşlar olsun canım ..
inş. en güzel hediyeb bebeklerin olurlar.....
idrar testini burda biçok kişide gördüğüm erken yapıldığında çıkmayabiliyo morali bozulanlar filan okumuştum..
bence sen 11.gün gizlice kanda baktır süprizi öyle yaparsın :)

gülem annen geliyomuş ohh ne güzel
bende çok özledim annemi burnumda tütüyo..
ben de hamile kalsamda gelse başka türlü gelemez:)

inşallah canım..
benim annem yanlız..4 yıl önce babamı kaybettik..annem yanımızda olsun istiyoruz,aklımız hep onda ama biraz inattır kendisi..geleyim demez kendiliğinden..şimdide arkenden geliyorum diyo..dedim başıma sensiz bişey gelirde kayınvalidemin eline kalırsam o zaman sorarım sana!
neyse inatlaşmadı bu sefer..zor bi kadın yani:) hata bizde...memlekette kalmadık salak gibi elin memleketlerinde anne hasreti çekiyoruz..keşke komşunun oğluna varaydım derim bazen

benim annemde yalnız aynı durumda yani:)
oda gelmez evimde evim der...
anca hastalık bişey olunca gelir..
aman gülem ben komşu oğlunu aldım komşu yerinde duruyo oğlu beni alıp buralara getirdi:)))))))))))
kv.deye kalmanada ayrı bi güldüm:)
doğumdan sonra kv.ler evrim geçiriyo en iyisi bile..
lohusa depresyonunun çözümü kv.yi doğum sonrası pek görmemek galiba:)))

merhaba kızlar) son sayfa hariç öncekileri okuyamadan kısaca yazıp çıkıyorum.kızım her tuşa basışımda oda birtanesine parmak basıyor.anlayacağınız sil yaz yapıyorum)
hemen belirteyim.pirayeyi aradım konuşamadım.kendisinden mesaj geldi.çok zorlu bir sezeryan geçirmiş toparlanmaya çalışıyormuş.yiğit maşaallah iyiymiş) sizlere çok selamları var.toparlanınca sizlere yazacak.ayyyy sağlıklı olsunlarda bize yeter)
bubuş canım doğum günün kutlu olsun allah hediye olarak yavrucuklarını sana bağışlasın.inşaallah hayırlı haberlerini alırız.gülemciğim annen geliyormuş ohhh ohhh çok iyi ) benim annemde yalnız ve kesinlikle evinden ayrılmak istemeyenlerden kışın zoraki bizlere getiririz ki benim annem artık kendisiyle ilgilenilmesi gereken biri.öyle olmasına rağmen asla evinden ayrılmak istemiyor.
bade canım senin durum ne çıktı? geçmişi tam okuyamadım ama cin 1 gibi birşeylerden bahsetmişsin ne oluyor bu?
yeliz bugün yarın senin oğluşta merhaba diyecek allahın izniyle) cerenm senin alandada olumlu gelişmeler var sanırım.inşaallah bubuş ve ikiniz arka arkaya hamile haberlerinizi buradan paylaşırsınız kızlar tekrar görüşürüz şuan müsadee

evet aynen öyle.sabah eşim işe gidiyor. oturamazda yazık bende uykum kacınca gece zaman gecmıyor.neyse zoru atlattım:))şimdilik:) yorgun ve hasta olunca bende horluyomusum eşim hep dalga gecıyor artık hamilelikte nasıl olur inş. o günleride görücez:))
cnm benim annemde yalnız ama onun yanında birde 93 yasında ananemiz var gözleri görmüyor. oy üzden cok sık gelıp kalamıyordu ama ben bu duurmda olunca onu bıle bıraktı teyzeler idare ediyor. zaten annemde bizimle cok mutlu.tek cocugum bırde o yüzden bölünecek baska yeride yok.
testi cumartesi yani 10 gün diğer iğneyi yaptırmaya gittiğimde yaptırıyım diyorum.ayyy cok heyecanlı...allahım inş. tutmuştur.
birde ne diycem bana transferden sonraki gün başladığım clexane iğne verdiler. göbekten yapıyorum. acayip yakıyor ya. benim pıhtılasma sorunum yok dıye biliyorum sanırım tedbir için verdi ne zamana kadar vurulacak yaaa morardı ufak ufak göbeğim:))kalçamda mor.ne hale geldik allahım:))

cnm cok tşk ederim.
inş. bu sene hepimiz kavusuruz bebişlerimize.
test için 10. günü düşünüyorum bakalım..öptm cnm kendine iyi bak.

merhaba cnm o cadı kızını öp benim için.
çok tşk ederi canım amin inş. hediyemiz gelir.
piraye inş. daha iyidir. aman oğluşuda kendiside toparlansın sonrada yazsa olur.
kendine iyi bak cnm çok öpüyorm.

lee canım cin 1 hücre değişimi var ama en az aşamada demek taikbe alındı..
inş. ilerlemez..
cimcimeni öpüyorum:)

bubuş canım kan sulandırıcıyı tutunmaya yardımcı olark veriyolar..
önlem amaçlı piraye kullandı 2 ay vuruldu galiba..
ben de pıhtılaşma olduğu için 9 ay olacak gülemde sanırım halen yapıyo..
o iğneyi 45 derecelik açıyla vur dediler bana ama ben dik vurdum hep yan vurunca morarıyodu
sende dene hangi tirlü morarmazsa öyle devam et...
sen başka iğne demi vurduruyosun ki anlamadım ben celaxeni kendin yapıyosun dimi diğeri ?

slm..
demek çoğumuzun annesi yalnız..aklımız onlarda kalıyo dimi..

bade demek komuşu oğluyla evlendin oda işe yaramadı ha:))) ilahi güldürdün beni:)))
bende kayınvvalideme kalırsam diyorumda kadının kanı ağır..ıyyyy neyse

bubuş clexane bende vuruluyorum..bana testten sonra başlandı..bi kayıbımın olması ve tekrarlayan başarısız tedavilerden dolayı verildi..ben bi pıhtılaşma sorunum varmı baktırmayacakmıyız demiştim tüp bebek doktoruma oda gerek yok yapıcaz demişti..şimdi bende onu bırakma tantanası var..bırakmak istemiyorum,korkuyo insan:)
iğne hazır enjektör biliyosun..tamamen dik 90 dereceyle batır karnına..morluklar geçiyo zaten..havasını falan çıkarmana gerek yok..aç ve batır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…