slm kızlar...
bade canım hele bi transferin olsun..dr.ihtimalleri söylemiş canım korkmadan üzerine yürüyeceksin herşeyin..göreceksin bişeycik olmayacak..bebecik gelecekkkkk:)
QUOTE]
Herkese selam kizlar. Badecim transfere az kalmis. Icini ferah tut hersey yolunda gidecek. Bu sefer gelecek bebecik saglikla hayirlisiyla. Lee canim kocacigin gidiyormus allah kavustursun guzelim. Cocuklarla oldukca yorucu olacak ama bir yandan da zaman cabuk gececek. Cocuklarda ozlicek babalarini. Allah saglik versin de zaman cabuk gecer javusursunuz. Yeliz tikanma oluyo bizde de zaman zaman. Sut bir anda fazla geliyo yutamiyo. Ben de ilk zamanlar cok korkuyodum ama alistim. Buyuyolar bea dimigulemcim sen neler yapiyosun. Uykusuzlar kervanina katildin sen de. Ama insan alisio bea. Simdi gunde 4 saat uyusam acaip zinde oluyorum hehehe. Dew canim karyamizda buyuyo. Ufak bi tehlike yasamissiniz. Aman dikkat canim senin icin zor zamanlar basladi artik. Kasla goz arasinda yaramazlik yapmaya baslamistir kizimiz. Kendinize dikkat edin canim
amin inş. herşey yolunda gider de topiğin ilk (sağlıklı hayırlı)ikizleri benden olur
ben bire de razıyım ama bu antikalık varken ikisi birden çıksın işte hayırlısıysa tabi
Allah herkesin gönlündekini kaderi yapsın
sağolun kızlar dualarınızda eksik etmeyin kuzularınızı da çok öpüyorum
Biz de bugun yigiti yuruyuse cikartik. Gunese cikinca uyuyakaldi yavrum. Evde uyumak bilmiyodu.disari cikinva bayildi kucagimda kuzum. Daha bebek arabasi almamistik ama almak farz oldu artik. Tavsiyesi olan var mi. Dew gulem yeliz siz aldiniz mi. Paylasirmisiniz. Bu arada melodicim tedavin ve merkezin hayirli oldun canim. Gelismeleri yaz tamam mi.
Zerda bubus ve cerenm sizlerden de haber bekliyoruz. Zerda gelmez oldu. Merak ediyorum.
selam güzellerrrrrrrr ben geldimmm :)sizi merakta bıraktım çok özürr kısa bir tatil yaptık geldik ..herşey yolunda hamdolsun ..szilerde iyisinizdir umarımmm bebcikleri ve sizleri çok öpüyorumm..gülemmm ecee yi benim için kokla miss miss tamammı..
badec,m canım herşey yolunda olacak inşallah bu sfer aklına kötü şeyler getirme inatla anne olacağız biz :)cerenm,bubuş ,zrda ve başka kim vardı tedavide inşallah hepiciğiniz bu işi mutlu sonla bitireceksiniz gönülden inanıyorum..baana gelince çarşamba ankaraya gidiyorum kızlar son kararımız bu oldu timur beyle görüşeceğiz hemen tedaviye başlamayacak sanırım birsürü tahlil vs.. isteyecek ..telde qsistanı güven verdi bana ya şöyle ki biz hemen tedaviye başlamak istiyorduk dedikleri neden olmamış önce onu bulmamız lazım sonra tedavi araştırılmanız gerekiyor dendi buda hoşuma gitti tabii.hemen gelin başlayalım deseselerdi bir durup düşünürdüm ..inşallah hayırlısı olur inşallah neden olmadığı belli olur da onun üzerine gidiliir ..inşallah dermanı olan bir derttir diyorum ...elimizden başka da birşey gelmiyor her yolu deniyoruz işte ..allah yüzümüze gülsün hepimizin inşallah ..sizleri seviyorummm çok öptümmmmmmmmmmmm....bu arada karya tam bir fıstıkkkkk olmuş bayıldım bayıldım :)allah nazarlardan korusun güzel kızımızı :)ve tüm bebekleri :)
melodi özlettin canım ..hadi hayırlı olsun yeni merkezin inş. bulurlar sorunu ve çözerlerde gelir artık sıpalar
bubuş sende mi gittin akupunktura bnede gittimeşim inanmasada geçen gün çeke çeke götürdüm adam transfer sonrası da gel dedi yok ben kalkmam yerimden dedim..olursa yeter işte
lee kuzluarınla başbaşa mı kaldın doluşun yatağa birlikte uyuyun ohh mis..
ve diğer cancağızlarım:)hepinizi çok öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
dew canım güzel güzel duan aminhamilelikte sorun olmazsa gerisini hallederiz inş. yeterki sağlıklı olsun kuzular
kızlar ya benim 6 embriyoyuda çözmüşler bari 2 tane bıraksaydılar
ben de olmazsa dondurulmuşum var diyodum canım sıkıldı niye böyle yaptılar anlamadım
piraye ciddimisin ben artık onları dondurmazlar diye düşündüm
buzluktan çıkan et tekrar konmaz ya onun gibi
ay çok multu oldum çok sağol canım yaa
bayağı üzülmüştüm
cerenm klasik oldu artık ama cidden doğru tüpten sonraki ay ilaçların etkisi devam ediyor
inş. mucizen olmuştur..
Kizlar merhaba.badecim carsamba geldi bile, oh ikizler bu kez calsin kapiyi, girsinler evden iceri. Yeliz 40 oluyor ha massllah. Gulemcim pembe bocegin uslu ha, o uslu haliyle mi annecigini perisan ediyor? Lee simdiden allah kavustursyn. Dewcim, pirayecim, bubuscum, melodim sizler de iyisiniz... Ben hesaplara gore 20sinde hastalanmaliydim ama henuz birsey yok. 5 gun bitti, sadece incir suyu ictigim ay gecikmistim onun disinda sasmaz pek ama hayra da yorup umutlanmayayim diyorum. Cumaya kadar bekliyeyim cuma kan testi yapayim diyorum. Mucizeye inanasim pek yok ama olsa fena olmazdi hani.
Canim benim 3. Gun dondurulmuslardi.sonra hepsini cozup 5. Gun embriyosu yaptilar.tabi bir kismi olmadi. Ama iclerinde dondurulacak saglikli embriyolar vardi ve kalani yeniden dondurdular. Erbil bey hepsini cozmek zorundayiz demisti. Merak etme senin de saglikli embriyolarin kalacak. Guzel haberlerini belliyoruz
Bu sefer olacak ben cok inaniyorum canim benim
Kizlar merhaba.badecim carsamba geldi bile, oh ikizler bu kez calsin kapiyi, girsinler evden iceri. Yeliz 40 oluyor ha massllah. Gulemcim pembe bocegin uslu ha, o uslu haliyle mi annecigini perisan ediyor? Lee simdiden allah kavustursyn. Dewcim, pirayecim, bubuscum, melodim sizler de iyisiniz... Ben hesaplara gore 20sinde hastalanmaliydim ama henuz birsey yok. 5 gun bitti, sadece incir suyu ictigim ay gecikmistim onun disinda sasmaz pek ama hayra da yorup umutlanmayayim diyorum. Cumaya kadar bekliyeyim cuma kan testi yapayim diyorum. Mucizeye inanasim pek yok ama olsa fena olmazdi hani.
benimde hepsini çözdüler pazartesi çarşamba transfer sonra kalan olurmu durumları nasıl bilmiyorum
ama sevindim böyle olduğuna inş. hepsi iyidir de fazladan kalırlar sonra kardeş diye alırım onlarıda
inş. canım ya hayırlısıyla olsun inş.
badee canım,bende senin gibi düşünmüştüm çözülenler et misali tekrar dondurulmaz diye.. demekki tüp konusunda daha bilmediğimiz çok şey varmışohhh sevindim inşaallah bunlar 5.güne doğru giderler ve bir ikisi anneleriyle kalır diğerleride kardeşleriyle kavuşmak üzere beklerler.hadi hayırlısı olsun dr.un gerçekten işini biliyor.allahın izniyle bu kez mutlu sona ereceksin canım içini ferah tut )
sevgili anneler piraye,dew,gülem,yelizz uykusuzluktanmı şikayetcisiniz,bebişleriniz uyumak istemiyormu? benim minik kuzum çok güzel nini söylüyor vede masal okuyor birer cd doldurup sizlere yollayabilirim)
canım kızım dandili dandili dastanayı kendine özel makamla söylemeye çalışıyor teyzeleri)
şuan başımda durmuş dandiliyi söyleyip bir taraftanda babayı istiyorum diyor.ayyyy ya sanki içine doğmuş gibi sürekli babanın peşinde gitme diyor baba gidincede her kapı çaldığında babam diye koşuyor şimdide pencerenin önünde durmuş babam beni duymuyonmu diye bağırıyor.anne babam gelmiyommu diyor.vallahi işim var benim:-(
kızlar benim kız ağlamaya başladı bana müsade...
cereennnn inş. miniğin gelmiştir kendiliğinden.. sen diğer miniklerle uğraşırken tabi kafanda dağıldı. ilaçlarında etkisi devam ediyor. neden olmasın.
lütfen test yaptır bayağı olmuş. dualarım seninle cnm hiç olmazsa sen bari daha fazla uğraşma.
benimde dün 7. günümdü e2 605 ve yumurtalar ortalama 12 mm de . dr um tamda istediğim gibi. bugün gonal-f i 225 çak gitsin hiçbişey olmaz dedi. :)))
bayılıyorum bu adamın kendinden emin tavırlarına.. hafta başı sanırım opu olur. hayırlısı rabbim bu son olsun bebişler benimle olsun inş.
hepinizi öpüyorum.
prens ve prensesli annelerimiz sizleride ayrı ayrı öpüyorum. kolay gelsin hepinize:))) darısıda bizlere..
slm herkese..
cerenn canımm çok heyecanlandım bennnnn:) ya hamilesin belki niye test yapmıyosun? test yap nooolurr..5 gün geçmiş bide yaaa:)
lee kalbi temiz arkadaşım içine doğmuş olsun inşallah:) kızın canlandı gözümün önünde kıyamadım yaaaa...Allah kavuştursun babacığına..öp benim yerime..
piraye sokaklara çıkılmış bakıyorum:) bravo size:))) ben kendim iki gündür yürüyüşe çıkıyorum annem evde kalıyo tabii..ama hafif rahatsız gibiyim yine..romatizmalarım azdı:) her eklemim ayrı zonkluyo valla kocakarı gibiyim kızlar:) bide ayak parmağımda batma çıktı iyimi...tırnağım batıyo galiba iltihaplı bi durum var..akşamları yığılıp kalıyorum..gece yatarken eşime arada bak bebeğe çünkü ağırım dedim..sızıp kalırım..o senin görevin dedi bana:) yaaa dedim hemen gösterdin yüzünü:)
neyse bugün kalça ultrasonu ve aşısı vardı ecenin..çok şükür atlattık..ben tuttum aşı yapılırkenüzüldüm tabii ama daha dirayetlli olmayı öğreniyorum...
badecim yımırtaların geri donuyomuş bak telaş etme..benim geri kalanım olmadığı iiçn bende bilmem hiç..hepsi senin çocuğun olsun çifter çifter inşallahhhhhhh:)
dew canım ara beni konuşalım..özledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?