Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biz de bugun yigiti yuruyuse cikartik. Gunese cikinca uyuyakaldi yavrum. Evde uyumak bilmiyodu.disari cikinva bayildi kucagimda kuzum. Daha bebek arabasi almamistik ama almak farz oldu artik. Tavsiyesi olan var mi. Dew gulem yeliz siz aldiniz mi. Paylasirmisiniz. Bu arada melodicim tedavin ve merkezin hayirli oldun canim. Gelismeleri yaz tamam mi.
Zerda bubus ve cerenm sizlerden de haber bekliyoruz. Zerda gelmez oldu. Merak ediyorum.

canım sorma ben hala korkuyorum tıkandıgında benım bır gogsumun gozeneklerı daha cok galıba bıde benım vahsı cok acıktımı saldırıyo delı gıbıcok cekıyo neyse alıscaz bızde daha araba almadık ama dedıgın gıbı sart artık kucakta tasımak cok ezıyetlı oluyo bızde yarın 40 gunluk oluyoz yumurta toplamaya gıdıcez nasıpse gunler hızla gecıyo Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bende 6 saat uykuya alıstım bazen daha fazlada oluyo tabı enesın uykusu cok tuhaf tamam uyudu dıyorum yatırıyorum 15 dakıka sonra uyanıyo buarada kulagına nınlı soylemek cok ıse yarıyo tavsıye ederım kızlar hepınıze ıyı geceler

Kizlar herkese opucukler,

Badeaz kaldi guzelim simdi sen transfer heyecanini yasa diger ayrtilarin kafana takilmasina izin verme olurmu?Insllah grubun ilk ikizleri senin olsun ama ben tek ile zor basa cikarken sana iyimi dua ettim kotumu bilemedim?:))))

Gulem napiyor benim mis kokulum?kizim yerim ya onun o pembe yanaklarini daha cok resim gormek istiyorum bu hafta firsat bulursam aricam seni.
Lee canim allah kavustursun 2 cocukla yanliz kalacaksin allah yaridmcin olsun kolay olmasa gerek.

Yelizzcim sutun cok geliyordur senin minnosta acikmistir ondan oluyordur benim hala oluyor tabi gogsum cok doluyken oluyor :) bence sevinin sekerler sut cok oldugu icin...karyanin bogazinda kalinca bak kuslar geciyordiyorum havaya bakiveriyor :) serseri hoppp geciyor ama sizde erken tabi :)))) iki kasinin ortadsindan elinizle boyle masaj yapiyro gibi yukari cekin o da iyi geliyor.

Bebek arabasi olarak burda olan britax diye bir marka belki ordada vardir cok memnunum son derece hafif bir araba, araba koltugu var altinda bazasi,arabdayken orda duruyor,bebek arabsinin uzerine oturtulabiliyor ve yuzu bana donuk oluyor Karyanin ne marka alirsaniz alin hafif olmasina ve tekerleklerinin asiri buyuk olmamasina dikkat edin kizlar.

Melodi cnm hosgeldin gordum facebooktan gezilip gelinmis :) icinize sinsin senin icin cok heyecanliyim insallah ankara sana iyi gelecek,dualarim seninle canim.

Cok cok cok opuyorum kizlar,

dew canım güzel güzel duan aminhamilelikte sorun olmazsa gerisini hallederiz inş.yeterki sağlıklı olsun kuzular

kızlar ya benim 6 embriyoyuda çözmüşler bari 2 tane bıraksaydılar
ben de olmazsa dondurulmuşum var diyodum canım sıkıldı niye böyle yaptılar anlamadım

hoşgeldinnn cnm ohh ne güzel olmuş.. timur hocayıda beğenenler var eleştirenler var tabiki hepsi gibi. hayırlısı olsun hakkında inşallah iyi sonuçlarla karşılasırsın.
ben ankaradayım biliyomusun bilmiyorum. lütfen yardımım olacak bir konu olursa bana özelden yaz cebimi göndereyim sana.
inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler..öptm kendine iyi bak.

cnm benim işyerimde arkadasımın tanıdıgı dr vardı. ona gittim bu süreç için özel bir program hazırlamıslar. adetin 2 veya 3. günü başlıyosun. kalıcı iğneler takıldı. hipofiz , hipotalamus , karaciğer ve yumurtalık noktalarına birde stres endişeye karşı takılıyor. mıknatısları var hergün üzerinde çeviriyorum.
opu sonrası gün gidicem transfere kadar rahimi kanlandırıcı ve kalınlaştırıcı program uygulayacak. bu programla rahim yumusuyormus, stresten sertleşmesi engelleniyormuş.
bakalım inşallah işe yarar. bal, çörekotu, tarçın, polen karısımı yaptım onuda sabah akşam yiyorum. bakalım kaç yumurta cıkacak bende merak ediyorum.
transfer sonrası bende kalkıp gitmem valla :))

Canim benim de butun embriyolari cozmuslerdi. Sonra sagliklilari yeniden dondurdular. Simdi 8 tane dondurulmusum var. Merak etme. Sagliklilari yeniden dondururlar

Kizlar merhaba.badecim carsamba geldi bile, oh ikizler bu kez calsin kapiyi, girsinler evden iceri. Yeliz 40 oluyor ha massllah. Gulemcim pembe bocegin uslu ha, o uslu haliyle mi annecigini perisan ediyor? Lee simdiden allah kavustursyn. Dewcim, pirayecim, bubuscum, melodim sizler de iyisiniz... Ben hesaplara gore 20sinde hastalanmaliydim ama henuz birsey yok. 5 gun bitti, sadece incir suyu ictigim ay gecikmistim onun disinda sasmaz pek ama hayra da yorup umutlanmayayim diyorum. Cumaya kadar bekliyeyim cuma kan testi yapayim diyorum. Mucizeye inanasim pek yok ama olsa fena olmazdi hani.

piraye ciddimisin ben artık onları dondurmazlar diye düşündüm
buzluktan çıkan et tekrar konmaz ya onun gibi
ay çok multu oldum çok sağol canım yaa
bayağı üzülmüştüm

cerenm klasik oldu artık ama cidden doğru tüpten sonraki ay ilaçların etkisi devam ediyor
inş. mucizen olmuştur..

Canim benim 3. Gun dondurulmuslardi.sonra hepsini cozup 5. Gun embriyosu yaptilar.tabi bir kismi olmadi. Ama iclerinde dondurulacak saglikli embriyolar vardi ve kalani yeniden dondurdular. Erbil bey hepsini cozmek zorundayiz demisti. Merak etme senin de saglikli embriyolarin kalacak. Guzel haberlerini belliyoruz
Bu sefer olacak ben cok inaniyorum canim benim

Mucizelere inaniyorum canim ben. Evde bi denesene. Baksana 6 gun gecmis. Ben heycanlandim birden
Belki de kendiliginden gelmistir minigin

benimde hepsini çözdüler pazartesi çarşamba transfer sonra kalan olurmu durumları nasıl bilmiyorum
ama sevindim böyle olduğuna inş. hepsi iyidir de fazladan kalırlar sonra kardeş diye alırım onlarıda
inş. canım ya hayırlısıyla olsun inş.

cerenciğim dün herkese ayrı ayrı yazmıştım bir güzel ama hepsi uçtu gitti..veee dün sana yazdığım aynen şöyleydi.''yüreği kocaman arkadaşım çocuklarınla o geçirdiğin iki gün eminim artık sanda çocuklarınada yeterli olmuyordur) içimden ne geçiyor biliyormusun o kadar sevgi dolusun ki biyolojik olması şart değil diyenlerdensin sende.ama ben inanıyorum ki rabbim bu güzel yürekli anneye hiç farkında olmadan süpriz olarak mucizesinide gönderecek.''
inşaallah bu yazmış olduklarım içime doğan o süpriz mucizenin kendisidir. inşaallah mutlu haberini bize yazarsın.yaaaa ben senden çok heyecanlandım şimdi.)

badee canım,bende senin gibi düşünmüştüm çözülenler et misali tekrar dondurulmaz diye.. demekki tüp konusunda daha bilmediğimiz çok şey varmış ohhh sevindim inşaallah bunlar 5.güne doğru giderler ve bir ikisi anneleriyle kalır diğerleride kardeşleriyle kavuşmak üzere beklerler.hadi hayırlısı olsun dr.un gerçekten işini biliyor.allahın izniyle bu kez mutlu sona ereceksin canım içini ferah tut)

sevgili anneler piraye,dew,gülem,yelizz uykusuzluktanmı şikayetcisiniz,bebişleriniz uyumak istemiyormu? benim minik kuzum çok güzel nini söylüyor vede masal okuyor birer cd doldurup sizlere yollayabilirim)
canım kızım dandili dandili dastanayı kendine özel makamla söylemeye çalışıyor teyzeleri)
şuan başımda durmuş dandiliyi söyleyip bir taraftanda babayı istiyorum diyor.ayyyy ya sanki içine doğmuş gibi sürekli babanın peşinde gitme diyor baba gidincede her kapı çaldığında babam diye koşuyor şimdide pencerenin önünde durmuş babam beni duymuyonmu diye bağırıyor.anne babam gelmiyommu diyor.vallahi işim var benim:-(
kızlar benim kız ağlamaya başladı bana müsade...

:))))aynen öğren öğren bitiremedik kuzular gelsede kapatsak bu defteri
amin inş. canım benim
demek prenses babacı hııı
yerim onun ninni söyleyen dillerini
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

slm herkese..

cerenn canımm çok heyecanlandım bennnnn:) ya hamilesin belki niye test yapmıyosun? test yap nooolurr..5 gün geçmiş bide yaaa:)
lee kalbi temiz arkadaşım içine doğmuş olsun inşallah:) kızın canlandı gözümün önünde kıyamadım yaaaa...Allah kavuştursun babacığına..öp benim yerime..
piraye sokaklara çıkılmış bakıyorum:) bravo size:))) ben kendim iki gündür yürüyüşe çıkıyorum annem evde kalıyo tabii..ama hafif rahatsız gibiyim yine..romatizmalarım azdı:) her eklemim ayrı zonkluyo valla kocakarı gibiyim kızlar:) bide ayak parmağımda batma çıktı iyimi...tırnağım batıyo galiba iltihaplı bi durum var..akşamları yığılıp kalıyorum..gece yatarken eşime arada bak bebeğe çünkü ağırım dedim..sızıp kalırım..o senin görevin dedi bana:) yaaa dedim hemen gösterdin yüzünü:)
neyse bugün kalça ultrasonu ve aşısı vardı ecenin..çok şükür atlattık..ben tuttum aşı yapılırken üzüldüm tabii ama daha dirayetlli olmayı öğreniyorum...
badecim yımırtaların geri donuyomuş bak telaş etme..benim geri kalanım olmadığı iiçn bende bilmem hiç..hepsi senin çocuğun olsun çifter çifter inşallahhhhhhh:)
dew canım ara beni konuşalım..özledim:)

cereennnn inş. miniğin gelmiştir kendiliğinden.. sen diğer miniklerle uğraşırken tabi kafanda dağıldı. ilaçlarında etkisi devam ediyor. neden olmasın.
lütfen test yaptır bayağı olmuş. dualarım seninle cnm hiç olmazsa sen bari daha fazla uğraşma.

benimde dün 7. günümdü e2 605 ve yumurtalar ortalama 12 mm de . dr um tamda istediğim gibi. bugün gonal-f i 225 çak gitsin hiçbişey olmaz dedi. :)))
bayılıyorum bu adamın kendinden emin tavırlarına.. hafta başı sanırım opu olur. hayırlısı rabbim bu son olsun bebişler benimle olsun inş.
hepinizi öpüyorum.

prens ve prensesli annelerimiz sizleride ayrı ayrı öpüyorum. kolay gelsin hepinize:))) darısıda bizlere..

bubuş canım akapunktur dimi onlar? bende çok heves ettim zamanında ama kıçımı kaldırıp gitmedim bi..
ben çok başarılı depresyona girerdim:) dünyadan kopup kendimi yıkımlara uğrattım..şimdi anlıyorumki hayat devam etmeliymiş..son tedavimde biraz daha toparlamıştım sanki..sen kendini ne güzel hazırlıyosun bebişine..şimdiden anneliğini ispatlıyosun vallahi:)))
bravo sana:)

hadi maşallah ne çabuk ilerlemiş tabi sana sormalı
hayırlısıyla kuzularımıza kavuşuruz inş.

canım öyleymiş piraye sağolsun söyledi yoksa Dr.a sormuyorum artık kızıyo
yahu minicikler şu bebekler koca 3 insanı pelte ediyolar
yerim ben prensesi yaa
sanada geçmiş olsun canım seninle benim bu sorunlara ek başka dertlerimizde olduğundan şöööyle rahat edemedik ama olsun Allah ağır hastalıklar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…