bubuşcum inan geçen akşam 3 kez bilgisayarı elime aldım bıraktım..tam uyudu diyoruz cimcime açıyo gözlerini:)
özet yazıp çıkıyorum zaten..yoksa ne olabilir heyatım:)
şu pasta börek işleri çok fena canım yaa...güzel bi iş ayrıca,çok zevklidir kesin..annene bol kazançlar..ee yeni sürece girdin demek,hadi kolay gelsin canım..şu pgt pahalıymış gerçekten..neyse buraya kadar geldiniz artık düşünme..adetliyken muayene çooook oldm ben:) onada alışıyo insan:) inşallah sonu güzel olsunda....
DEW sizede geçmiş olsun cAnım karya hanım keşif peşinde tabi artık gözünü ayrımazsın
Allah korusun miniklerinizi
bubuş hadi hayırlı olsun canım aman adetliyken ben çok muayene oldum
işin kötü tarafı 2.gün daha fazla oluyo yeri göğü batırdığımı bilirim
aman boşver Dr.lar alışık sende gözünü kapa olur biter
ben transfer olunca söylememyi düşünüyorum size sürpriz yaparım veya olmadı diye yazarım inş. sürpriz olurda gerçi
birden noluyo diye şaşırıntabi dayanabilirsem
aman ecemiz iyi olsunda biz sıramızı bekleriz :))) seni özledim yaa kapris yapıyorumm :))
sağol cnm amin allah utandırmasın inş. girdik bi işe ya bakalım annem genç sayılır daha emekli olunca cok sıkıldı.
bende başladım valla yana döne gonal-f arıyorum şimdi. benim dr umun hastanesi özel hastane olduğu için raporu çıkarmak için bir sürü para veriyorum oda ilaçların farkına nerdeyse denk geliyor. eşimde bende izin alıp yarım gün o stresi yasamaktansa acaba rapor almasakmı dedik. bazı pozitif sonuc alan arkadaslar var ellerinde ilaç olan onlara yazıyorum şimdi uyguna alıyım diye.
ben ilk kez adetliyken giricem ultrasona dediğin gibi bunada alısıcaz..
çok öptm ikinizide koklaya koklaya. dualarını eksik etme sen meleksin şimdi...
DEW sizede geçmiş olsun cAnım karya hanım keşif peşinde tabi artık gözünü ayrımazsın
Allah korusun miniklerinizi
bubuş hadi hayırlı olsun canım aman adetliyken ben çok muayene oldum
işin kötü tarafı 2.gün daha fazla oluyo yeri göğü batırdığımı bilirim
aman boşver Dr.lar alışık sende gözünü kapa olur biter
ben transfer olunca söylememyi düşünüyorum size sürpriz yaparım veya olmadı diye yazarım inş. sürpriz olurda gerçi
birden noluyo diye şaşırıntabi dayanabilirsem
Selam kızlar nasılsınız bakalım bubus hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz bade sakın oyle suprız yapcam falan dıye dusunme heranını bılmek ıstıyoruz lutfen dew karya buyudu kıpır kıpr tabı cok dıkkatlı olmak lazım bubusa katılıyorum bol bol ayetel kursı okuyun kuzalara gulem canım su dusme ısını unut artık lutfen kendıne ezıyet etme buyucek ecemız sen nekadar ozenırsen okadar sorun cıkar hanı derler ya sakınan goze cop batar dıye ıste ohesap sen nasılsın agrıların oluyomu hala 1 aylık olmanıza azkaldı degılmı neyse optum hepınızı kendınıze ıyı bakın
sağol cnm ilk muayenemi atlattım çok şükür cok zorlandım elimde kocaman peçete habire silip duruyorum :)
neyseki gün içinde cok oldu aksama sakinledi biraz:))
2. randevum cuma günü o aradada biter zaten..
elimde az bişey gonal-f vardı onu yaptım şimdi. raporsuz yapıyoruz bu sefer. topiclerde gonal-f satanlar vardı
yazdım kimseden ses cıkmadı bana lazımya şimdi msjı gec görürler.(
sende haber ver yaa lütfen öyle bişey yapma surda yatarken birlikte bekleyelim..
maşallah ne çabuk geçiyo günler büyümüş oğluşunSelam kızlar nasılsınız bakalım bubus hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz bade sakın oyle suprız yapcam falan dıye dusunme heranını bılmek ıstıyoruz lutfen dew karya buyudu kıpır kıpr tabı cok dıkkatlı olmak lazım bubusa katılıyorum bol bol ayetel kursı okuyun kuzalara gulem canım su dusme ısını unut artık lutfen kendıne ezıyet etme buyucek ecemız sen nekadar ozenırsen okadar sorun cıkar hanı derler ya sakınan goze cop batar dıye ıste ohesap sen nasılsın agrıların oluyomu hala 1 aylık olmanıza azkaldı degılmı neyse optum hepınızı kendınıze ıyı bakın
aaaa o nerden çıktı bade? e biz niye varız o zaman:)
tabii sen nasıl rahat edeceksen öle yap..tutsunda bize süpriz olsun madem:)
bız ıyıyız canım oglumu kontrole goturduk cumartesı cok sukur ıyı kalca ultrasonuda cektırdık oda ıyı cıktı ve ılk asımızı vurulduk ben tutmak zorunda kaldım ck agladı kuzum tabı bende onunla agladım neyazıkı bunları yasıycaz onunların saglıgı ıcın bende senın gıbıyımcanım kımseye bırakamıyorum herseyınle kendım ugrasmak ıstıyorum ve cok yoruluyorum bıde gece eger kanı acsa doyurmadan uyuyamıyorum uyu duzenı kalmadı zaten gece gunduz kalmadı tabı neyse halımıze cok sukur kuzularımız saglıklı herseyın altından kalkarız evelallah Rabbım herkese nasıp etsın sagıkla ınsallah bade ozaman nasıl gecıyo ınankı anlamıyorum bı bakıyorum aksam bıbakıyorum sabah aman gecsınde sızın tedavı zamanlarız gelsın guzel haberler almayalı cok zaman oldu topıgın ıhtıyacı var artık guzel sevınclere degılmıcanım çok haklısın..o sahneyi silmem lazım hafızamdan..
benim ameliyat yerim çok aşağıda..yani resmen pubis denen kıllı bölgeden kesmiş adam beni:)
normalde göbeğin 5-6 parmak altında kesi yeri vardır,bi sürü sezeryana girdim onlarda da ablamda da bildiğim yer orasıdır..
bu adam taaaa kukumdan kesmiş beni heralde bikini giyerim diye düşündü:) sadece cildimde acısı kaldı çok az...çok şükür iyiyim..
evet 1 aylık olduk nerdeyse..sende ne var ne yok? oğluşun nasıl?
canımmmm bende özledim vallahi:) bi fırsatını bulup giremiyorum nete..i bakyorum akşam olmuş..sağolsun gelen gidende çok:) bide
bende şöle bi durum var annemde dahil kimseye güvenemiyorum..panter gibi çocuğun başındayım..o uyuyunca uyukluyorum sadece:)
tabii pilim bitiyo böle olunca..neyse transferin olsunda gün sayarız beraber:)
canım ben aşılama raporumu kullanmıştım ilaçlar için..ama öle aman aman bi işe yaramadı gerçekten..
yaa tüh canım bu kadar olur ben elimdekini merkezde birine verdim
yeniden tedaviye başlasam bile o zamana bozulur diye verdim ama sen aklıma gelmedin hiç tüh
rapor lu ilaçlar ücretsizmi oluyo
bizde şartlar uygun değil rapora ancak 3 aşılama sonrası çıkabiliyor onada bende derman yok
aile bakanlığımıydı bayağı ücretsiz tüp yaptıracakmış afişde gördüm
aslınad bakmak lazım cidden çok masraflı bir iş
inş. hepimizin bu defa bebekler teşrif ederlerde gerek kalmaz bunları düşünmeye
maşallah ne çabuk geçiyo günler büyümüş oğluşun
Allah sağlık versin hepsine yok canım vazgeçtim bende duramam zaten
tamam vazgeçtim bende
ne bileyim sanki olsada olmasa da çok çökücem veya sevinçten deliricem bu defa
o yüzden stresim hepinizi illallah ettirebilir baştan söyliim
benim cuma günü kontrol var ama transferi bilmiyorum ne zaman olur
kasık ağrım ve akıntım var benim ya acaba üşüttümmü inş. etkilemez transferi kontrole gidince söyliim Dr.a
acayip rüyalara başladım yine
transfere doğru on kez doğuruyorum rüyamda
inş. rüyalarımda kalmaz gerçek olur hayırlsıyla
Kizlar selam herkese,
gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim eksik olmayin.Birsey olmadi cok sukur ama yinede odu patgladi yavrumun :) ben deli gibi ciglik atinca :) gulem sende silmeye calis kafandna yoksa durmadan uzulursun guzelim zor biliyorum ama...
Badeee sakin yazmamazlik yapma bak belki yazmaiyoruz eskisi gibi ama hepimiz burdayiz canim hepiniz hamile kalana kadarburdayiz ona gore...
Melodi yok bu aralar sanirim tatile gitti o ama yazmiyor uzun zamandir...merak ettim...
cerenm nasil gidiyor canim annelik alistirmalari?:) kiyamam sana
Yelizz sende gulemde ve pirayede yaziyorsunuz ya gece gunduz karisti diye valaha moralinizi bozmak gibi olmasin hala oyleyiz biz Karya guzel uyumuyor uyuyor cok sIk uyaniyor uykusu cok hafifo yuzden ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim annemde dondu trye uykusuzluktan bayilcam kizlar gunduzruh gibiyim gece deseniz 10 kez kalkiyoruz.Bugunumuze de sukur tabi ama zor is vesellema kizlar bakin geleceginizi gorun :))))
Bubus birde canim aklimdayken yazayim istedim bence KKdan kimsedn gonal f alma gonal f dolapta durmasi gereken hassas bir ilac herkes bakalim senin kadar hassas mi?belki disarda unuttu yani ne sartlard amuhafaza ettiklerini bilmedigimiz icin saglikli degil nacizane fikrim alma derim.
Optum kizlarrrr
Selam kızlar nasılsınız bakalım cerencım sızı bırakırmıyım hıc merak edıyorum neler yapıyorsunuz dıye zaten bebegı olupta mecbur olmadıgı muddetce burdan ayrılmak ayıp bence kotu gunlerımızı paylastıgımız gıbı ıyı gunlerımızıde paylasmalıyız degılmı dewcım ben gelecegımı yıgenımdende goruyorum canım oda dıs cıkarıyo ve bır cadıkı sorma bır cıglık atıyo kulaklarımız sagır oluyo gecenlerde bıze geldıler enesı cagırıyo gel gel dıye tabı enesde gıdemıyo cıldırdı versem parcalıycak oglumu vala annesını bır ısırmıs mosmor olmus kızın yanagı ah kızlar fena oluyo gercekten Rabbım hepımıze kolaylıklar versın kuzuları ayırmasın bızden bıde bısey sorcam kızlar sıze bızım oglan emerken cok tıkanıyo odumu kopuyo bısey olcak dıye sızdede oluyomu boyle optum hepınızı kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?